Tavuk Boynu GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020713: Horoz ve tavukların parçalanmamış etler (taze/soğutulmuş)
- 020714: Horoz ve tavukların parçalanmış et ve sakatatı (dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 2005: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmamış)
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Kümes hayvanı ürünleri. Tütsülenmiş-haşlanmış ürünler: Birinci sınıf: - tütsülenmiş-haşlanmış tavuk boynu; - tütsülenmiş-haşlanmış tavuk boynu. İkinci sınıf tütsülenmiş ve tütsülenmiş pişmiş ürünler: - haşlanmış tütsülenmiş tavuk kalpleri
|
|
||
Dondurulmuş tavuk sakatatı: tavuk ciğeri, tavuk kalbi, tavuk midesi, tavuk boynu, tavuk budu, tavuk kafası, tavuk tarağı
|
|
||
Kümes hayvanı ürünleri: pişmiş-füme kümes hayvanı lezzetleri: tavuk karkasları, yarım karkas tavuk, tavuk budu, tavuk butu, tavuk göğsü, tavuk midesi, tavuk boynu, tavuk çeyrekleri (arka), bacaklar
|
|
||
Kümes hayvanlarından elde edilen bitmiş ve yarı bitmiş ürünler. BİTMİŞ ÜRÜNLER: Birinci sınıf. Pişmiş-füme: peynirli tavuk göğsü, tavuk karkas, yarım karkas, tavuk boynu, tavuk butu, baget, tavuk budu, tavuk fileto
|
|
||
Kümes hayvanları lezzetleri. Pişmiş-füme: tavuk karkasları, tavuk budu, tavuk butu, tavuk göğsü, tavuk boynu, piliç kanadı, Şarküteri somunu, kümes hayvanları rulosu, Festival rulosu; pişmiş: rulo "Po
|
|
||
DONDURULMUŞ ve SOĞUTULMUŞ yarı mamul küçük kanatlı eti parçaları: tavuk derisi, tavuk kanadı, tavuk boynu, derili tavuk butu, derili tavuk baget, kemikli göğüs, çorba seti, göğüs fileto, göğüs eti, kaz
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş kümes hayvanı eti: Tavuk butu, Tavuk kanadı, Tavuk karkası, Tavuk budu, Tavuk boynu, tüketici ambalajında paketlenmiş - plastik film torbalar, çok katmanlı plastik torbalar (film), aşağıdakiler dahil
|
|
||
Salatalar ve salata sosu ile et ve tütsülenmiş kümes hayvanları ilavesi: Et-hee, Pekin usulü tavuk boynu, Pekin usulü tavuk budu, Pekin usulü tavuk kanadı, Ca ile tavuk göğsü-hee
|
|
||
Kümes hayvanları. Ev yapımı tavuk karkaslarının dondurulmuş parçaları, kemikli, dondurulmuş. Kemikli tavuk boynu. Dondurulmuş tavuk sakatatı Tavuk kalbi
|
43 Granja Tres Arroyos Uruguay S.A
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
KUŞ YAN ÜRÜNLERİ (KURCHE, CHICKEN-FOOD) TAVUK YAN ÜRÜNLERİ: TAVUK KAS MIDESI, TAVUK BOYNU; ETLIK PILIÇ YAN ÜRÜNLERI: ETLIK PILIÇ KARACIĞERI, ETLIK PILIÇ KALBI, ETLIK PILIÇ KAS MIDESI
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri: Füme bıldırcın, tavuk boynu (sarımsak ve biberle haşlanmış), kümes hayvanları sosisi (haşlanmış), füme tavuk burnu, füme tavuk, füme ördek, roulade (haşlanmış), kümes hayvanları etinden füme sosis
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul kanatlı eti ürünleri: Doldurulmuş tavuk boynu, Izgara için tavuk karkası, Kanatlı baget, Kanatlı but, Kanatlı bacak, Izgara kanat, Doğal pirzola, Et çorbası seti
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri. Tütsülenmiş-haşlanmış: tavuk boynu - piliç, tavuk, hindi, ördek, kaz
|
|
||
Kümes hayvanı eti ve sakatatından elde edilen kurutulmuş ürünler. Yumrulu kümes hayvanı eti: tavuk dilimleri. Kümes hayvanları sakatatı: tavuk boynu. Polimer ve kombine malzemelerden yapılmış ambalaj torbaları, polietilen film, polipropilen
|
|
||
Kümes hayvanı yan ürünlerinden mutfak ürünleri: soslarda tavuk boynu, marinatlar. Ambalaj: polimerik filmler, oluklu mukavva kutular, net ağırlık 0,2 kg ila 3,0 kg.
|
|
||
Mutfak ürünleri için dolgular. Etli Piquant (çiğ füme domuz boynu ile), Soğanlı et, Soğanlı tavuk, Mantarlı tavuk, Füme tavuk, Patlıcanlı tavuk, Et ve pirinç, Kıyma
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul doğal küçük boyutlu et ve kemik "Ev tarzı" soğutulmuş: tavuk kebabı, kümes hayvanı boynu, kümes hayvanı kuyruğu; Yarı mamul doğal et ve kemik "Ev tarzı" soğutulmuş: tavuk, but,
|
|
||
Tavuk sakatatı: çorba seti, etlik piliç boynu, etlik piliç ciğeri, tavuk kalbi - piliçler, etlik piliç bacakları, etlik piliç kafaları
|
|
||
Tütsülenmiş lezzetler: B kategorisi et ürünleri - karabiberli domuz pirzolası, "Macar" domuz pirzolası, "Geleneksel" domuz boynu pirzolası, karabiberli domuz boynu, "Geleneksel" domuz boynu, domuz boynu
|
|
||
Marine edilmiş, soğutulmuş, dondurulmuş kümes hayvanı etinden yarı mamul et ve kemik yarı mamul ürünler: tavuk barbekü "Ev tarzı", kümes hayvanı boynu "Ev tarzı", bir kuşun kuyruğu "Ev tarzı"; Yarı mamul porsiyon et a
|
.
|
|
|
Domuz eti ve pastırma ürünleri: Pişirilmiş-füme domuz eti ürünleri: B kategorisi: bonfile; B kategorisi: Köylü ürünleri, tavuk budu, göğüs eti, rulo; Domuz etinden pişmiş et ürünleri B kategorisi: domuz boynu
|
|
||
Ürün yelpazesinde tütsülenmiş-pişmiş domuz eti ürünleri: Süt Domuzu, Ev usulü domuz eti, Domuz Starosetunskaya, Florentino domuz eti, Kamadorsky jambonu, Turist tavuk budu, Kara orman boynu, Kara orman karbonadı
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş et ürünleri: domuz sosisi, domuz ve sığır sosisi, sığır sosisi, domuz ve tavuk sosisi, karbonat, jambon, domuz göğüs eti, domuz kaburgası, domuz eti ruloları, domuz boynu,
|
|
||
ET ÜRÜNLERİ: füme-haşlanmış domuz eti - ev yapımı kemiksiz tavuk budu, Slav rulosu, Moskova bölgesi boynu, jübile karbonatı, Pazar rulosu, aromatik domuz eti, nefis domuz eti, Avrupa domuz eti; füme-
|
|
||
Çiğ füme et ürünleri: domuz etinden: balyk; balyk Piquant; balyk Gourmet; tavuk budu Hunter; boyun Marble; domuz boynu Lihaisat herkut (Et lezzetleri); jambon Delicacy; domuz jambonu Lihaisa
|
|
||
Kıyma: Ev, sığır eti, Tavuk, Amatör, hindiden, PORK, kaz karkası, kaz boynu, ördek karkası.
|
|
||
Domuz boynu füme-haşlanmış "Geleneksel", Füme-pişmiş domuz boynu "Geleneksel", Çiğ-füme domuz boynu "Geleneksel", Füme-haşlanmış karbonat "Geleneksel", B pişmemiş domuz alyk "Geleneksel", Göğüs
|
|
||
Tütsülenmiş et ve et ürünleri: Soğuk tütsülenmiş domuz budu, Sıcak tütsülenmiş domuz budu Lezzetli domuz budu, Soğuk tütsülenmiş domuz boynu, Sıcak tütsülenmiş domuz boynu, Lezzetli domuz boynu
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: Klinsky jambonu, Klinsky boynu, Klinsky cabonade, Karabika jambonu, Milano boynu, Napoli carbonade, Romano carbonade, Tirol jambonu, Parmelia boynu, Del
|
|
||
Lezzetli et ürünleri: (grup - et ürünleri) pişmiş ve tütsülenmiş ürünler: Domuz boynu Country tarzı, Domuz boynu Çiftçi, Domuz boynu Doğu, Domuz karbonat Fransız , Swee karbonat Noy Farmersk
|
|
||
Pişirme için soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemiksiz büyük parçalar: - Kavurma torbasında baharatlı pişirme boynu, - Pişirme torbasında baharatlı pişirme boynu, - Pişirme boynu
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: Marine edilmiş domuz pirzolası, Marine edilmiş domuz omuzu, Baharatlı domuz kaburgası, Teksas usulü domuz kaburgası, Yunan domuz boynu, Balkan domuz boynu, Kanal domuz boynu
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri: büyük topaklı, kemiksiz, kategori A: 1. kesilmiş domuz kabuğu "Ekstra"; 2. domuz "Ekstra"; büyük, kemiksiz, kategori B: 3. domuz boynu; 4. domuz boynu "
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış kemiksiz, kategori A: "Grampa Kırmızı domuz boynu biftek", "Grampa Yeşil domuz boynu biftek". Küçük parça kemiksiz yarı mamul domuz eti ürünü kategori B: "Domuz etinden kebap
|
|
||
1. Yüzü ve boynu derinlemesine temizleyen maske, 2. Yüzü ve boynu yoğun bir şekilde besleyen maske, 3. Yoğun nemlendirici yüz ve boyun maskesi, 4. Enerji verici bitkisel yüz ve boyun maskesi, 5. Yoğun nemlendirici maske dl
|
|
||
Et ve et içeren mutfak ürünleri: kimyon tohumlu domuz boynu; domuz boynu kebabı; domates soslu köfte; otlu domuz eti; kimyon tohumlu birada bütün domuz eklemi; bira nare içinde domuz eklemi
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ürünleri: kurutulmuş dana balyk, kurutulmuş domuz balyk, kurutulmuş domuz bonfile, kurutulmuş dana bonfile, av balyk, kurutulmuş domuz boynu pişmemiş domuz pastırması, domuz boynu peyniri
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş kemiksiz et ve kemik ürünleri: dana balyk, dana carpaccio, kemiksiz domuz göbeği, domuz carpaccio, Katalan boynu. domuz boynu, köy inciği, domuz kaburgası, der incik
|
|
||
Fırınlanmış domuz eti ürünleri: Domuz eti, Köy döşü, Köy sığır filetosu, Köy boynu, Köylü boynu, Fileto köylü, Köylü döşü, Köylü incik
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri: Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz budu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası (pirzola), Domuz boynu
|
|
||
Mutfak ürünleri: Süt soslu ciğer krepleri; Domuz boynu şnitzel; Domates soslu domuz köftesi; Yumurtada kızartılmış domuz boynu; Yumurta ve soğanla doldurulmuş domuz zraza; Domuz bonfile madalyonları; Domuz
|
|
||
Kemiksiz yarı mamul et porsiyonları B kategorisi: Yeşil otlarla marine edilmiş domuz boynu bifteği, Kırmızı biber ve kırmızı biberle marine edilmiş domuz boynu bifteği; Kemiksiz pane edilmiş yarı mamul et porsiyonu
|
|
||
Çiğ kürlenmiş, soğutulmuş et ürünleri: Svan otlu kuru kürlenmiş domuz boynu, acıkalı kuru kürlenmiş domuz boynu, kuru kürlenmiş dana fileto, kırmızı biberli kuru kürlenmiş dana basturma, sıvı kuzu eti
|
|
||
Domuz ve sığır eti ürünleri - tütsülenmiş-haşlanmış ve haşlanmış-füme - Çingene usulü sığır eti, ev usulü domuz eti, Starosetun domuz eti, et somunu, Kamador jambonu, az yağlı jambon, Kamador boynu, podmo boynu
|
|
||
İkinci et yemekleri: kimyon tohumlu domuz boynu; domuz boynu kebabı; domates soslu köfte; otlu domuz eti; kimyon tohumlu birada bütün domuz eklemi; bira sosunda dilimlenmiş domuz eklemi; domuz kızartması; pil
|
|
||
çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş sığır eti ürünleri - sığır Tirol, sığır bonfile, Kansas cipsi; çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş domuz eti ürünleri - domuz bonfile, Viyana boynu , Viyana boynu , balyk Verona , f
|
|
||
Kurutulmuş et ürünleri: Domuz etinden: - kuru kürlenmiş Parma boynu, - kuru kürlenmiş Coppa boynu, - Antipasto klasik dilimleme; - Antipasto Trio dilimleme; - baharatlı kesim seti (jambon, boyun ve pancetta) В
|
Salumificio Flli Beretta S.p.A
|
🇮🇹 Italy
|
|
pişmemiş tütsülenmiş domuz ürünleri: Parma domuz eti, Beaumont domuz eti, Bolognese domuz eti, Bordeaux domuz eti, Jambon boynu, kabuklu fileto, fileto, Kremlin karbonat, Kremlin boynu, Kremlin jambonu,
|
|
||
Domuz etinden, sığır etinden lezzetli ürünler: - tütsülenmiş ve haşlanmış et - Premium karbonat, Rus karbonatı, domuz yağında balyk, Premium boyun, Rus boynu, Yubileynaya boynu, Premium omuz, Rus omuzu, domuz eti
|
|
||
Etten mutfak ürünleri: Grup - et mutfak ürünleri: Tür - pütürlü: mayonezli domuz şiş kebabı; narda domuz boynu kebabı; şaraplı domuz boynu kebabı; dana biftek (domuz eti); antrikot
|
|
||
Etten mutfak ürünleri. Fırında sığır eti ürünleri: sığır boynu, sığır kaburga, sığır jambonu, sığır balyk, sığır incelik, sığır omuz. Fırında kuzu mutfak ürünleri: kuzu boynu
|
.
|
|
|
Soğutulmuş veya dondurulmuş domuz eti yarı mamulleri: - büyük boy kemiksiz kategori B: Domuz boynu, domuz boynu Söndürmek için; - porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: domuz escalope Ekstra; - porsiyonlanmış besko
|
|
||
Yarı mamuller, bütün kıyma, karkas ve et içeren ürünler: Kuzu eti, Sığır bonfile, Marine edilmiş sığır eti, domuz bonfile, domuz boynu, kıyılmış domuz boynu, Pirinç erişteli domuz köftesi,
|
|
||
Et ürünleri. Tütsülenmiş ve pişmiş domuz ürünleri: Sibirya göğüs eti, Stolichny carbonade, Rus jambonu, Kiev yanağı, Taezhny rulosu, haşlanmış domuz Stolichnaya boynu Festival, Delicacy boynu, Lyubitelsky pastırması
|
|
||
Soğutulmuş pütürlü et yarı mamulleri: Domuz jambonu, domuz göğüs eti, domuz boynu, domuz yağı hre btok, yanal yağ, domuz incik, domuz filetosu, dana boynu, dana omuzu, dana jambonu, t
|
:
|
🇮🇩 Indonesia
|
|
Çiğ füme kemiksiz ve et ve kemik ürünleri: sığır balyk, sığır carpaccio, kemiksiz domuz göbeği, domuz carpaccio, Katalan boynu, domuz boynu, domuz incik, domuz kaburga, der incik
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Kemiksiz domuz budu, Kemikli domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemikli domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Kemikli domuz boynu, Domuz karbonatı, Domuz bonfile, Örgü üzerinde bel domuz
|
|
||
Çiğ füme kemiksiz ve et ve kemik ürünleri: sığır balyk, sığır carpaccio, kemiksiz domuz göbeği, domuz carpaccio, Katalan boynu, domuz boynu, domuz incik, domuz kaburga, der incik
|
|
||
YARI MAMUL KANATLI ETI: DOĞAL KARKAS (TAVUK, TAVUK), YARI KARKAS (TAVUK, TAVUK), ÇEYREK (TAVUK, TAVUK), UZUN (TAVUK, TAVUK), TAVUK, (TAVUK), TAVUK, (TAVUK), TAVUK, (TAVUK) , KANAT (TAVUK)
|
|
||
YARI MAMUL TAVUK ETI DOĞAL TAVUK: TAVUK GÖĞSÜ (TAVUK), TAVUK FILETO (TAVUK), TAVUK TAVUK, TAVUK BUDU, TAVUK INCIK) TAVUK (TAVUK), TAVUK KANADI (TAVUK
|
|
||
Kümes hayvanı (tavuk) etinden yarı mamul ürünler: tavuk karkası (tavuk), yarım tavuk (tavuk), tavuk budu (tavuk), tavuk butu (tavuk), tavuk kanadı (tavuk), tavuk fileto (tavuk), tavuk göğsü (
|
|
||
Pastacılık mutfak ürünleri. Fırın: tavuk tavuk, mantarlı tavuk tavuk, peynirli tavuk tavuk, sıcak tavuk tavuk, klasik tavuk tavuk, hardallı tavuk, mini tavuk tavuk, mini chicke
|
|
||
Yarı mamul doğal tavuk ürünleri: jambon, tavuk, tavuk karkas tavuk fileto, tavuk but, tavuk göğüs, tavuk yarım, tavuk çeyrek, tavuk kanat, tavuk but, tavuk çorba seti, tavuk budu,
|
|
||
Tavuk etinden soğutulmuş veya dondurulmuş yarı mamul ürünler: tavuk karkası (tavuk), yarım tavuk (tavuk), tavuk karkasının göğüs kısmı (tavuk), tavuk karkasının but kısmı (tavuk), tavuk göğsü (tavuk)
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış kümes hayvanı ürünleri: tavuk ve tavuk karkasları; tavukların, tavukların yarım karkasları; tavukların, tavukların bacakları; tavukların, tavukların bacakları; tavukların, tavukların kanatları; tavukların, tavukların çeyrekleri; g
|
|
||
dondurulmuş tavuk yarı mamulü, soğutulmuş: tavuk göğsü (tavuk), tavuk fileto (tavuk) -mısır, tavuk fileto (tavuk) - göğüs, tavuk budu (tavuk), tavuk but (tavuk), tavuk kanadı
|
|
||
Yarı mamul doğal tavuk ürünleri: jambon, tavuk, tavuk karkas tavuk fileto, tavuk but, tavuk göğüs, tavuk yarım, tavuk çeyrek, tavuk kanat, tavuk but, tavuk çorba seti, tavuk budu,
|
|
||
Kümes Hayvanlarından Elde Edilen, HAŞLANMIŞ-TÜTSÜLENMİŞ LEZZETLİ ÜRÜNLER: - TAVUK KARKAS, YARIM TAVUK, ÇEYREK (SIRT) TAVUK, TAVUK BACAK, TAVUK KALÇA, TAVUK GÖĞÜS, TAVUK TAVUK ETİ, TAVUK FİLLET TAVUK MİDE, TAVUK BOYUN;
|
|
||
KÜMES HAYVANLARINDAN YARI ÜRÜNLER, SOĞUTULMUŞ VEYA DONDURULMUŞ: yarım tavuk (tavuk), tavuk göğsü (tavuk), tavuk fileto (tavuk), tavuk budu (tavuk), tavuk but (tavuk), tavuk budu tavuk budu : Tabaklar, kaseler, salata
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanı eti "Tsarskiy stol" ızgara için doğal dondurulmuş: tavuk, tavuk; tavukların yarısı, tavuklar; tavukların çeyrekleri, tavuklar; tavukların uylukları, tavuklar; tavukların butları, tavuklar; kanatlar (kim
|
1
|
|
|
Mutfak ürünleri: Mantarlı ve peynirli tavuk fileto, tavuk sosis, fırında tavuk but, tavuk nugget, landoric tavuk, tavuk pirzola, chakhokhbili iz tavuk, tavuk etleri, tavuk sufle, tavuk fileto
|
|
||
Doğal yarı mamul kanatlı eti ürünleri: bütün tavuk (tavuk, broyler tavuk); tavuk karkası (tavuk, broyler tavuk) yarısı; karkas (tavuk, broyler tavuk) çeyreği; tavuk tütünü; tavuk göğsü
|
|
||
Soğutulmuş kümes hayvanları ürünleri: pişmiş ve tütsülenmiş: Tavuk butu, Tavuk jambonu, Tavuk göğsü, Tavuk baget, Tavuk kanadı, Tavuk budu, Tavuk karkasları, Tavuk karkasları, Tavuk rulo "Delicate", Tavuk rulo "Elite
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler (tavuk, etlik piliç, tavuk): tavuk ön çeyrek, tavuk arka çeyrek, tavuk sırtı, tavuk göğsü, tavuk kanadı, ızgara kanat, tavuk budu, tavuk butu, tavuk davulu
|
|
||
Kümes hayvanı etinden "Izgara" mutfak ürünleri: ekstra tavuk, tavuk, hindi, tavuk-tütün, göğüs tavuk, tavuk fileto "Ev tarzı"; üst sınıf: tavuk butları, tavuk ve tavuk budu, tavuk baget, tavuk
|
|
||
TAVUK, TAVUK, TAVUK-BROİLERLERDEN YARI İNCELTİLMİŞ ET: 2. sınıf tavuk karkası, 1. sınıf , Tavuk yarısı, Tavuk ön çeyrek, Tavuk arka çeyrek, Tavuk sırtı, Tavuk göğsü, Tavuk kanadı, Kanat
|
|
||
Pişmiş-füme kümes hayvanı lezzetleri: - tavuk karkasları, yarım karkas tavuk, çeyrek (arka) tavuk, tavuk budu, tavuk butu, tavuk göğsü, tavuk parça et, tavuk fileto, tavuk midesi, tavuk nec
|
Indesit Company Polska Sp.z.o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
TAVUK ETİNDEN MUTFAK ÜRÜNLERİ kızarmış: tavuklar, tavuk chakhokhbili, tavuk gurme; pane: tavuk brizol fileto, peynirli tavuk rulo, tavuk pirzola, tavuk nuggets, tavuk pirzola, tavuk rulo, schnit
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri: Kıyılmış tavuk; Kıyılmış hindi Ev; Tavuk butu; Tavuk baget; Tavuk göğsü; Tavuk karkası; Tavuk kanatları; Tavuk sırtı; Tavuk budu; Bağırsakları alınmış tavuk karkası; Tavuk n
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri: Kıyılmış tavuk; Kıyılmış hindi Ev; Tavuk butu; Tavuk baget; Tavuk göğsü; Tavuk karkası; Tavuk kanatları; Tavuk sırtı; Tavuk budu; Bağırsakları alınmış tavuk karkası; Tavuk
|
|
||
kümes hayvanı ürünleri. Tütsülenmiş-haşlanmış: - tavuk, tavuk karkasları; - tavukların yarım karkasları, tavuklar; - tavukların çeyrekleri, tavuklar, hindiler, hindiler; - tavukların butları, tavuklar, hindiler; - tavukların butları, tavuklar
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış kümes hayvanı eti ürünleri: tavuk karkasları ve tavuklar; tavuk-tütün karkasları; tavuk-tütün yarım karkasları; tavuk ve tavuk bacakları; kanatlar: tavuklar, hindiler ve tavuklar; tavuk ve tavuk göğsü
|
|
||
Soğutulmuş kümes hayvanları et ürünleri: haşlanmış ve tütsülenmiş: Tavuk butu, Tavuk jambonu, Tavuk göğsü, Tavuk baget, Tavuk kanadı, Tavuk budu, Tavuk karkasları, Tavuk karkasları, Tavuk rulo "Delicate", Tavuk rulo "El
|
|
||
Yarı mamul tavuk eti: kavurma için tavuk (tavuk) karkası, kavurma için yarım tavuk (tavuk), kavurma için çeyrek (sırt) tavuk (tavuk), kavurma için tavuk göğsü (tavuk), tavuk fileto (çipil)
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri: Tavuk şiş, Tavuk biftek, Tavuk şnitzel, Tavuk Kiev pirzola, Tavuklar - tütün, Tavuk yumurtası ile Zrazy, Tavuk köfte, Tavuk köfte, Tavuk pirzola, Tavuk dum
|
|
||
Tavuk eti (tavuk karkasları, tavuklar, etlik piliçler ve bunların parçaları): soğutulmuş ve dondurulmuş. Tavuk karkası. Tavuk parçaları: tavuk göğsü, tavuk kanadı, tavuk budu, tavuk butu, tavuk baget, B
|
|
||
Mutfak un ürünleri. Sandviçler: Tavuk Rulo Tavuk Cep Tavuk Burger Tavuk Burger Barbekü Tavuk Burger XL Tavuk Burger Hardallı Barbekü Uzun Tavuk Tavuk Burger HS Tavuk Rulo HS Tavuk Po
|
|
||
Et bazlı ikinci yemekler: tavuk nugget, ızgara tavuk, kızarmış tavuk but, kızarmış tavuk kanat, tavuk pirzola rubles tavuk, meyilli tavuk pirzola, şişte tavuk şiş, tavuk krep, tavuk rulo
|
|
||
Tavuk ve tavuk etinden mutfak ürünleri: tavuk (parça), tavuk kanadı, tavuk atıştırmalıkları, tavuk barbekü, tavuk fileto (baharatlı ve orijinal), tavuk fileto şeritleri (baharatlı ve orijinal), tavuk etli sepetler
|
, Russian Federation
|
|
|
Yarı mamul tavuk eti: tavuk (tavuk), yarım tavuk (tavuk), tavuğun göğüs kısmı (tavuk), tavuk butu (tavuk), tavuğun göğüs çeyreği (tavuk), but
|
|
||
Soğutulmuş öğle yemeği yemekleri: tavuk güveç, kümes hayvanları brizol, tavuk pirzola, ızgara tavuk, tavuk güveç, tavuk pirzola, ev usulü tavuk, ekmek kırıntılarında tavuk fileto, kızarmış tavuk budu, tavuk budu
|
|
||
Kümes hayvanı etinden "Izgara" mutfak ürünleri: - tavuk, piliç tavuğundan: tavuk; tavuk kanatları; tavuk sırtları; marine edilmiş tavuk butu; tavuk bacakları; tavukların uylukları; tavukların butları; tavuk göğüsleri; g
|
|
||
Tavuk etinden hazırlanan ürünler: tavuk burrito, tavuk eti, marine edilmiş tavuk, kızarmış, marine edilmiş tavuk, haşlanmış tavuk, haşlanmış tavuk kanadı, kefirde marine edilmiş tavuk, tavuk kanadı
|
|
||
Izgara kümes hayvanları mutfak ürünleri: ekstra çeşit: tavuk, tavuk, tavuk tütünü, tavuk göğsü; birinci sınıf: tavuk butları, tavuk budu ve tavuk bacağı, tavuk bagetleri, tavuk kanatları, ızgara sosisler; köknar
|
|
||
YARI MAMUL DOĞAL TAVUK TAVUK, TAVUK, TAVUK, HAZIRLANMIŞ TAVUK, TAVUK, TAVUK TAVUK (ARKA ÇEYREK), ŞAMANDIRA IÇIN TAVUK, BÜTÜN KANAT, KANAT - OYUN
|
-7
|
|
|
Tütsülenmiş ve haşlanmış kümes hayvanı ürünleri: tavuk karkas, tavuk yarım, tavuk arka çeyrek, tavuk sırt, tavuk göğüs, tavuk but, tavuk but, tavuk baget, tavuk kanat, rulo "Delikat
|
|
||
ETLİ KUŞLARDAN "IZGARA" KURABİYELER: ekstra çeşit - tavuklar, tavuk göğsü, tavuk; birinci sınıf - marine edilmiş tavuk budu, marine edilmiş tavuk butu, marine edilmiş tavuk baget, marine edilmiş tavuk kanadı, tavuk kanadı, tavuk
|
|
||
Soğutulmuş veya dondurulmuş yarı mamul kümes hayvanı eti ürünleri: Tavuk köftesi; Tavuk biftek; Izgara için tavuk baget; Tavuk zrazy; Tavuk pirzola; Marine edilmiş tavuk kanadı; Tavuk kanadı; Tavuk göğsü; Tavuk
|
|
||
Yarı mamuller: tavuk eti, soğutulmuş tavuk butu, soğutulmuş tavuk baget, soğutulmuş tavuk göğsü, soğutulmuş tavuk midesi, tavuk kemiği, soğutulmuş tavuk kanadı, tavuk kanadı, soğutulmuş tavuk, okoro
|
.
|
|
|
KANATLI ETİ (TAVUK, ETLİK PİLİÇ) ÜRÜNLERİ DUMANLANMIŞ-YAĞLANMIŞ: üst sınıf - TAVUK KARINLARI, TAVUK KANATLARI, TAVUK ÇEYREKLERİ, TAVUK GÖĞÜSLERİ; birinci sınıf - TAVUK BACAĞI, TAVUK KANATLARI, TAVUK İNCİĞİ, TAVUK KALÇASI
|
|