Tek dereceli blok sığır eti GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 020230: Sığır eti; kemiksiz (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020500: At, eşek, katır/bardo etleri
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020890: Diğer hayvanların et ve yenilen sakatatı
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- Wee Baby Tek Kullanımlık Burun Aspiratörü Yedek Ucu 10 Adet
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Dondurulmuş sığır eti: Blok sığır eti 1 sınıf dondurulmuş. Blok sığır eti 2 sınıf dondurulmuş. Premium blok sığır eti dondurulmuş. Blok dana pirzola eti 8020 dondurulmuş. Blok dana pirzola eti 9010 dondurulmuş. Blok sığır eti
|
|
||
KONSERVE ET STERILIZE KESIM. HAŞLANMIŞ ET: YÜKSEK DERECELI HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI, BIRINCI SINIF HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI, YÜKSEK DERECELI HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI, BIRINCI SINIF HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI
|
|
||
KONSERVE ET. BESİLİ ET: YÜKSEK DERECELİ HAŞLANMIŞ SIĞIR ETİ, BİRİNCİ SINIF DOMUZ ETİ; BÜYÜK ET, YÜKSEK DERECELİ DOMUZ ETİ, HAŞLANMIŞ KONİ YÜKSEK DERECELİ, BİRİNCİ SINIF, KAPLAMA HAŞLANMIŞ EN YÜKSEK
|
|
||
Konserve et e topaklı sterilize sığır eti: en yüksek dereceli haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti. Sterilize edilmiş domuz eti konservesi: en üst sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti
|
|
||
Konserve sığır eti: en yüksek dereceli haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış at eti, teneke kutularda paketlenmiş, ağırlık 525, 32520014, 240 g
|
|
||
Sterilize edilmiş topaklı konserve et - doğrudan tüketim ve pişirme amaçlı haşlanmış et Çeşitli yemeklerim ve atıştırmalıklarım var. Sığır etinden: en yüksek dereceli haşlanmış sığır eti; önce haşlanmış sığır eti
|
|
||
Konserve et içeren topak sterilize edilmiştir: Kızarmış domuz eti Luzhskaya marka, En yüksek dereceli kızarmış sığır eti Luzhskaya marka, Kızarmış sığır eti birinci sınıf Luzhskaya marka
|
|
||
Konserve et içeren topak sterilize edilmiştir: Kızarmış domuz eti Luzhskaya marka, En yüksek dereceli kızarmış sığır eti Luzhskaya marka, Kızarmış sığır eti birinci sınıf Luzhskaya marka
|
|
||
Dondurulmuş kesilmiş etten bloklar: sığır etinden - bağ dokusu ve yağ dokusunun kütle oranı %3, %6, %10, %12, %14, %20, %35'ten fazla olmayan kesilmiş sığır eti; bağ dokusu ve kıkırdaktan g
|
|
||
Dondurulmuş kesilmiş et blokları. Dondurulmuş domuz eti blokları: az yağlı, yarı yağlı, yağlı, yağ ve bağ dokusu içeriği %30'dan fazla olmayan tek dereceli, kesilmiş domuz eti kırpıntıları, domuz kafaları, yanaklar
|
.
|
|
|
Dondurulmuş kesilmiş etten bloklar - sığır eti
|
|
||
blok sığır eti, kemiksiz, dondurulmuş, kesilmiş
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: en yüksek dereceli bloklar halinde dondurulmuş sığır eti, birinci sınıf, ikinci sınıf, yağlı, kesilmiş etten tek dereceli sığır eti kırpıntıları, marka VEGA LLC
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul topak et ürünleri - kemiksiz, kategori A: kalça kısmından sığır eti (arka); omuzdan sığır eti (omuz); kesilmiş tek dereceli sığır eti; but; sığır bonfile;
|
|
||
Dondurulmuş kesilmiş et blokları: Sığır etinden - üst, birinci, ikinci sınıf, yağlı ve tek dereceli, görünür yağ ve bağ dokuları %14'ten fazla olmayan. Domuz eti - az yağlı, kalın, yağlı, tek dereceli
|
.
|
|
|
GIDA HAYVANSAL YAĞLAR GIDA: birinci sınıf sığır eti, birinci sınıf sığır eti; en yüksek dereceli domuz eti, birinci dereceli domuz eti; en yüksek dereceli kemik, birinci dereceli kemik.
|
|
||
Bloklar halinde kesilmiş et ve dondurulmuş yan ürünler: Bloklar halinde dondurulmuş kesilmiş sığır eti (yüksek, birinci, ikinci sınıf; konserve üretimi için tek sınıf). Bloklar halinde dondurulmuş domuz eti (düşük yağlı
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kıyılmış dondurulmuş: pirzola eti ve tek dereceli sığır eti, oluklu, polietilen, poliprofil film içinde paketlenmiş, net ağırlık 5 ila 30 kg,
|
|
||
Kesilmiş etten dondurulmuş sığır eti blokları: premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, yağlı, görünür yağ ve bağ dokusu içeriği %14'ten fazla olmayan tek dereceli, kesilmiş et kırpıntıları, fındıklı sığır eti levhası ve
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş kemikli sığır arka çeyrek kesimi, dondurulmuş kemikli sığır ön çeyrek kesimi, tek dereceli dondurulmuş kesilmiş sığır blokları, yarı mamul et ürünü
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Konserve et Haşlanmış et: - sığır etinden: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti; - domuz etinden: Haşlanmış domuz eti, en üst sınıf, Haşlanmış birinci sınıf domuz eti; - koyun etinden: En yüksek dereceli kızarmış koyun eti,
|
|
||
yarı mamul soğutulmuş sığır eti ve dondurulmuş soğutulmuş sığır eti ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz ve topak et ve kemik: Kategori A: Blok et - Bel kısmı; Blok et - Kalça
|
|
||
konserve et: "Kızarmış sığır eti" üst sınıf, "Haşlanmış sığır eti" yüksek dereceli güveç, "Kızarmış sığır eti" üst sınıf "Kızarmış domuz eti" birinci sınıf
|
|
||
Kurutulmuş et, bira için tütsülenmiş. Kurutulmuş et: en yüksek dereceli kuru kürlenmiş sığır basturma (Stepnaya), Kazak et cipsi, baharatlarda Farmerskaya kuru kürlenmiş sığır eti, bira için kuru kürlenmiş sığır eti, Kazak kuru kürlenmiş, domuz eti
|
|
||
Kesilmiş sığır ve domuz etinden bloklar, çeşitler halinde dondurulmuş: Bağ dokusu ve yağ dokusunun kütle oranı %3, %6, %10, %12, %14, %20, %35'i geçmeyecek şekilde kesilmiş sığır eti; Domuz etinden kesilmiş bloklar z
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri (işlenmiş) bloklar halinde dondurulmuş: - topaklanmış kemiksiz premium: Sığır eti Etekleri kaplanmış (kategori A), Sığır eti 1. sınıf Etekleri kabuklu (kategori A), Sığır eti 2. sınıf
|
|
||
Et ürünleri - işlenmiş hayvansal yağ: en yüksek dereceli işlenmiş sığır kemiği yağı, birinci dereceli işlenmiş sığır kemiği yağı, kombine işlenmiş sığır kemiği yağı,
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Yarı mamul sığır eti ürünleri: Kemiksiz: kürek kemiği, boyun, kalın kenar, tek dereceli, gövde kesimi, baş kesimi, üç parçalı inek karkasının arka kısmı, but, sağrı, uyluk altı
|
|
||
Konserve et - haşlanmış et: Haşlanmış sığır eti birinci sınıf, Haşlanmış sığır eti 1. sınıf; Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti 1. sınıf; Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf, Haşlanmış kuzu eti, 1. sınıf; En yüksek dereceli at eti yahnis
|
|
||
Bağ ve yağ dokusunun kütle oranı %14'ten fazla olmayan, tek dereceli derin dondurulmuş sığır etinden elde edilen et blokları.
|
6325029074
|
|
|
En yüksek dereceli domuz ve sığır etinden çiğ tütsülenmiş et ürünleri: - domuz eti, mermer domuz eti: Tsaritsynskaya, kemiksiz fileto, boyun, balyk, Exquisite jambon; - sığır etinden: Türk Basturma,
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: Sığır eti yan ürünleri (dana eti): kafalar; beyin; diller; bloklar halinde diller; kulaklar; dudaklar; kaltyks; akciğerler, trakea, diyafram; bloklar halinde akciğerler, trakea, diyafram; karaciğer; bloklar halinde karaciğer; bir
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: dondurulmuş sığır kafaları, donmuş bacaklı bacaklar; Bloklar halinde birinci sığır eti kategorisinin işlenmiş et yan ürünleri: karaciğer, böbrekler, et parçaları, sığır kalbi,
|
|
||
Sığır etinden: A kategorisi - blok et (kalça ve omuz); - porsiyonlanmış (biftek, langette, antrikot, ızgara sığır eti); - porsiyonlanmış ekmekli (but biftek); küçük parçalar (sığır straganof, kızartma, azu, gulaş);
|
|
||
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat: kesilmiş sığır eti, sığır ciğeri, sığır dili, sığır kalbi,
|
|
||
Küçük çocuklara yönelik gıda üretimi için A sınıfı, grup 1 sığır eti bloklarında dondurulmuş kesilmiş et. Gıda üretimi için A sınıfı, grup 2 domuz eti bloklarında dondurulmuş kesilmiş et
|
|
||
Kütlesel bağ ve yağ dokusu oranı %14'ü geçmeyen kesilmiş tek dereceli sığır eti blokları
|
|
||
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat. Sınıf A - bloklar halinde kesilmiş dondurulmuş et: Grup 1 - sığır eti: alt grup 1.1, 1.2, 1.3, 1.4.; Grup 2-
|
|
||
Dondurulmuş Bloklar: Kelle eti ve dilden kesilen et parçaları dahil olmak üzere sığır ve domuz eti kırpıntılarının sakatat bloklarından,
|
|
||
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat. Sınıf A - bloklar halinde kesilmiş dondurulmuş et: Grup 1 - sığır eti: alt grup 1.1, 1.2, 1.3, 1.4.; Sınıf B - sakatat
|
|
||
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat. Sınıf A - bloklar halinde kesilmiş dondurulmuş et: Grup 1 - sığır eti: alt grup 1.1, 1.2, 1.3, 1.4.; Sınıf B - sakatat
|
|
||
Sığır ve domuz etinin kemiksiz ve kemikli olarak kesilmesi; soğutulmuş domuz ve sığır etinin (kesilmiş et), karkasların, yarım karkasların ve çeyrek etlerin bloklar halinde kesilmesi
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren topaklar. Sığır eti A kategorisinden yarı mamul et ürünleri: fileto, antrikot, bonfile, sırtın en uzun kası, kalça kısmı, kürek kemiği, sığır filetosu; blok
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş sığır eti: kemiksiz, kesilmiş sığır eti 1c; tek sıralı sığır eti; yağlı sığır eti, kesilmiş et ve sakatat blokları,
|
|
||
Bloklar halinde dondurulmuş et, küçük çocuklar için gıda üretimi için. Sınıf A - bloklar halinde kesilmiş dondurulmuş et: Grup 1 Sığır eti - alt grup 1.1 - bağ ve yağ dokusunun kütle oranı
|
|
||
Küçük çocuklara yönelik gıda ürünlerinin üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat: Sınıf A - grup 1 sığır eti - alt grup 1.1 bağ ve yağ dokusunun kütle oranı daha fazla olmayan sığır eti
|
|
||
BLOKLAR HALİNDE DONDURULMUŞ ET, ERKEN YAŞTAKİ ÇOCUKLAR İÇİN GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ İÇİN: SINIF - A, GRUP 1 - SIĞIR ETI; SINIF B - IŞLENMIŞ YAN ÜRÜNLER GRUP 1 SIĞIR ETI: KARACIĞER, DIL, KALP
|
|
||
İşlenmiş dondurulmuş blok kesilmiş et çeşitleri: 1. Kütlesel bağ ve yağ dokusu oranı %3'ü geçmeyen damarlı sığır eti 2. Kütle oranı bağ ve yağ dokusu içeren damarlı sığır eti
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: blok halinde dondurulmuş sığır eti sınıf A, grup 1 sığır eti, alt grup 1.1, alt grup 1.2, alt grup 1.3
|
|
||
En yüksek dereceli B makarna grubu: yumurtalı erişte, sığır eti aromalı erişte, sığır eti kemik suyu içeren erişte, vitaminli erişte.
|
🇲🇳 Mongolia
|
||
Konserve et: Sterilize edilmiş konserve et topağı At eti yahnisi Ben en yüksek dereceliyim, sterilize edilmiş topak konserve et Üst sınıf haşlanmış kuzu eti, sterilize edilmiş topak konserve et Haşlanmış sığır eti
|
|
||
Bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat, küçük çocuklara yönelik gıda ürünlerinin üretimi için: Sınıf A - grup 1 sığır eti-alt grup 1.1 bağ ve yağ dokusunun kütle oranı daha fazla olmayan sığır eti
|
|
||
Birinci sınıf, en yüksek dereceli sterilize edilmiş konserve et topakları: "Haşlanmış sığır eti", "Haşlanmış domuz eti", "Haşlanmış kuzu eti", "Haşlanmış at eti", net ağırlığı 250, 325, 338 olan metal, cam kavanozlarda paketlenmiştir,
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Soğutulmuş ve dondurulmuş yarım karkas sığır eti ve 1. ve 2. kategorilerin çeyrekleri, kemikli ve kemiksiz blok, kesilmiş ve bloklar halinde dondurulmuş
|
|
||
Bloklar halinde dondurulmuş sığır eti, yarım karkas ve çeyrek olarak soğutulmuş sığır eti
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Ürün yelpazesinde dondurulmuş kesilmiş sığır etinden bloklar: - bağ ve yağ dokusunun kütle oranı %3, %6, %10, %12, %14, %20, %35'ten fazla olmayan kesilmiş sığır eti
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul kemiksiz et: A kategorisi - blok et - bonfile, dorsal-bel kısmı, kalça kısmı, kürek kemiği, subskapularis, göğüs eti, kenar, pirzola eti, g
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - büyük boyutlu yarı mamul sığır eti ürünleri: Kategori A: - blok et: sırt-bel kısmı, kalça kısmı, sc
|
|
||
SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ET: Kemiksiz ve et ve kemikli büyük topaklar A kategorisi - blok et (dorsal-lomber kısım, kürek kemiği, kalça kısmı, kürek kemiği, göğüs eti, subskapular kısım, kenar
|
|
||
Yarı mamul topaklanmış ve kıyılmış et: büyük kemiksiz, at etinden et ve kemik - kategori A: bonfile, fileto, bel, jambon, jambon boynu, tek dereceli at eti; kategori B: pirzola eti, kemikli omuz,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, sığır etinden, topaklı, topaklı, küçük, blok halinde, kemiksiz, et ve kemik dondurulmuş,
|
|
||
Kesilmiş sığır eti ve domuz etinden bloklar ve dondurulmuş sakatat, dondurulmuş et blokları:
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri (domuz eti, sığır eti): sığır eti Special, sığır eti Special Premium, sığır eti Special Extra, sığır eti Special Şarküteri, sığır eti Extra, sığır eti Şarküteri, sığır eti Baharatlı, G
|
|
||
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ETLER: Kategori A: Bonfile, sırtın en uzun kası, kalça, omuz, sığır filetosu, tek kemikli, sığır l70
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş (katkı maddeleri olmadan - marinatlar, baharatlar, vb.): karkaslar ve yarım karkaslar, çeyrekler, kesilmiş domuz etinden lokslar, domuz çorbası, bloklar halinde dondurulmuş domuz eti, bl
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, topak kemiksiz sığır eti, kategori A, bloklar halinde soğutulmuş ve dondurulmuş: omuz, pirzola eti, torbalarda, plastik veya kombine filmde paketlenmiş, içinde
|
|
||
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
|
|
||
LEZZET ÜRÜNLERİ: füme haşlanmış sığır eti: - Stolichnaya sığır eti, Fortuna sığır eti, Avrupa sığır eti, Özel sığır eti, Ev tarzı sığır eti, Lezzet sığır eti, Gurme sığır eti; - füme haşlanmış domuz eti
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
|
.
|
|
|
Tütsülenmiş domuz eti sığır eti domuz eti ve sığır eti sosis, pişmiş tütsülenmiş domuz eti sosis sığır eti domuz eti ve sığır eti domuz eti ve sığır eti, domuz eti domuz eti ve sığır eti sosis, çiğ sosis
|
.
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Kesilmiş etten dondurulmuş domuz blokları (az yağlı, yarı yağlı, yağlı, tek dereceli), kesilmiş domuz kırpıntılarından, domuz başı etinden, domuz yanaklarından, sırt yağından ve
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: domuz etinden - Domuz eti çubukları, Domuz eti bira çubukları, Domuz eti Jerky; sığır etinden - Sığır eti çubukları, Sığır eti bira çubukları, Jerky sığır eti, Sığır eti madalyonları, Sığır eti madalyonları
|
|
||
Et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, blok halinde haşlanmış, soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş.
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul ürünler: dondurulmuş köfte sığır eti, domuz eti ve sığır eti, domuz eti; dondurulmuş sığır mantısı, sığır eti-koyun eti, taze sığır eti, taze kabaklar, salata
|
|
||
Sığır ve domuz etinden mutfak ürünleri: Sebzeli yeşil körili sığır eti; Sebzeli Teriyaki soslu sığır eti; Seichuan sığır eti; Sebzeli tatlı ve ekşi soslu sığır eti; Pad Thai sığır eti satay; Sığır eti
|
|
||
Et ürünleri: Yarım karkas et ve sığır eti kategori 1, Yarım karkas et ve sığır eti kategori 2, Arka çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Ön çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Yan çeyrek et ve sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et - sığır etinden - büyük boy kemiksiz - kategori A: Sığır bonfile; Sığır Jübile, Pilaki için sığır eti, Kavurma için sığır eti; kategori B: Tender kavurma için sığır eti, Evde sığır eti
|
|
||
Et (sığır eti) kesilmiş, bloklar halinde dondurulmuş, küçük çocuklar için gıda üretimi için, selofan torbalarda, net ağırlığı 5 ila 30 kilogram olan oluklu bir kapta, aralıkta:
|
|
||
en yüksek dereceli̇ soğutulmuş kümes hayvanlari eti̇nden jöle i̇çi̇nde et ürünleri̇: kümes hayvanlari eti̇nden jöleli̇ et; üçüncü dereceli̇ kümes hayvanlari eti̇nden jöle i̇çi̇nde et ürünleri̇, soğutulmuş: kümes hayvanlari eti̇nden atiştirmalik jöle, jöle
|
.
|
|
|
Konserve et "Haşlanmış et", Haşlanmış sığır eti "Delicacy", Haşlanmış sığır eti "Moscow", Haşlanmış sığır eti "Classic", Haşlanmış sığır eti "Russian", Haşlanmış sığır eti "Elite", Haşlanmış sığır eti "Army-style"
|
|
||
Bira atıştırmalıkları. Et ürünleri. Bira için sığır eti (domuz eti, at eti) sarsıntılı; Bira için füme sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için kırmızı biberli sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için baharatlı sığır eti (domuz eti, at eti); Sığır eti (
|
|
||
Et ürünleri. Sığır eti, domuz eti, at eti ve geyik etinden elde edilen çiğ kürlenmiş et ürünleri: 1. Çiğ kürlenmiş sığır eti ürünleri: Kategori A: Sığır bonfile, sığır cipsi, Sığır eti şeritleri, Sığır eti şeritleri
|
|
||
Etten mutfak ürünleri: topak - sığır bifteği, domuz eti; sığır eti langet, yumurtalı domuz eti; sığır eti antrikot, domuz eti escalope; sığır eti but biftek, domuz eti; sığır eti, domuz eti biftek
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: - doğal yarı mamuller: büyük kemiksiz: - sığır filetosu: domuz etinden; sığır etinden; - boyun: domuz eti; sığır eti; - göğüs eti: domuz eti; sığır eti; - kürek kemiği; domuz eti; sığır eti; - jambon ve
|
|
||
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
|
|
||
pişmemiş sığır eti ürünleri: - Çiğ füme sığır eti, - Çiğ füme sığır eti Balyk, - Çiğ füme sığır eti chenaya Stolichnaya, - Çiğ füme sığır eti Amateur, - Çiğ füme sığır eti Tsarskaya, - Çiğ füme sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş - sığır etinden doğal büyük boy kemiksiz et (kategori A): sığır eti, sığır bonfile, kemiksiz sığır eti, Tatar sığır eti, inciksiz sığır eti
|
|
||
Et, kemikli sığır eti, dondurulmuş, blok halinde, oluklu bir kapta paketlenmiş, 20 ila 25 kilogram ağırlığında
|
, Russian Federation
|
|
|
Et yan ürünleri, işlenmiş: birinci kategori - sığır eti, domuz eti, sığır eti, domuz dili, sığır karaciğeri, domuz eti, sığır böbrekleri, domuz eti, sığır kuyruğu, domuz eti, sığır diyaframı, domuz eti, ikinci kategorinin başı g
|
|
||
Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: sığır bonfile, sığır fileto ekstra sığır eti; sığır eti kategorisi B'den yarı mamul topak et ürünleri: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti, go
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ SIĞIR ETİ BÜYÜK KEMİKSİZ: sığır bonfile kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; güveçte sığır eti kategori A; sığır göğüs eti kategori B; ev usulü sığır eti, kategori B; sığır eti
|
|
||
Et ve sakatat, bloklar halinde dondurulmuş, küçük çocuklar için gıda üretimi için ürün yelpazesinde: sınıf A-grup 1 sığır eti: alt grup 1.2, bağ ve yağ dokusunun kütle oranı %12,0'dan fazla olmayan
|
|
||
Bağ ve yağ dokusunun kütle oranı %3, %6, %10, %14, %20'den fazla olmayan sığır etinden kemiksiz kesilmiş blok dondurulmuş et
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) paketlenmiş soğutulmuş et yarı mamulleri: - büyük kemiksiz kategoriler A: sığır filetosu, pirinçli sığır eti, antrikot sığır eti, sığır boynu sığır omuzu, kıyılmış sığır eti
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş kemiksiz ve kemikli et: Büyük topaklar - kategori A (kemikli sığır eti, rosto sığır eti (kızartmalık sığır eti veya dana eti), kızartmalık sığır eti veya dana eti)
|
|
||
Sakatat: Bonfile eti; Kuzu eti (karkas); Kuzu eti (Salamura); Sığır eti (Lyashka); Sığır eti (küspe); Sığır eti (kurutulmuş); Sığır eti (karkas); Sığır eti (kemikli); Sığır eti (
|
|
||
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş yan ürünler. Grup 1 sığır eti: karaciğer, dil, kalp; Grup 2 domuz eti: karaciğer, dil, kalp. Ambalaj: kağıt, karton, oluklu kutulardan yapılmış kutular
|
|
||
Yeşil Elma ticari markasının sığır etinden (dana eti) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: sığır etinden azu, sığır antrikot, sığır bonfile, sığır döş, pirinçli sığır eti, sığır pirzola, sığır eti
|
|
||
Bloklar halinde dondurulmuş kıyılmış şekil verilmemiş et yarı mamul sığır eti: B kategorisi kıyma artıkları, G kategorisi artıklarından kıyma
|
|
||
Domuz eti ürünleri: domuz eti rulo, preslenmiş et Mozaika. Sığır eti ürünleri: sığır eti, sığır fıstığı, preslenmiş sığır eti, sığır dili, sığır lezzeti, sığır filetosu, sığır boynu
|
|