Tek dereceli sığır eti bloğu GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
İşlenmiş et ürünleri: en yüksek dereceli bloklar halinde dondurulmuş sığır eti, birinci sınıf, ikinci sınıf, yağlı, kesilmiş etten tek dereceli sığır eti kırpıntıları, marka VEGA LLC
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul topak et ürünleri - kemiksiz, kategori A: kalça kısmından sığır eti (arka); omuzdan sığır eti (omuz); kesilmiş tek dereceli sığır eti; but; sığır bonfile;
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kıyılmış dondurulmuş: pirzola eti ve tek dereceli sığır eti, oluklu, polietilen, poliprofil film içinde paketlenmiş, net ağırlık 5 ila 30 kg,
Kütlesel bağ ve yağ dokusu oranı %14'ü geçmeyen kesilmiş tek dereceli sığır eti blokları
Kesilmiş etten dondurulmuş sığır eti blokları: premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, yağlı, görünür yağ ve bağ dokusu içeriği %14'ten fazla olmayan tek dereceli, kesilmiş et kırpıntıları, fındıklı sığır eti levhası ve
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş sığır eti: kemiksiz, kesilmiş sığır eti 1c; tek sıralı sığır eti; yağlı sığır eti, kesilmiş et ve sakatat blokları,
Yarı mamul topaklanmış ve kıyılmış et: büyük kemiksiz, at etinden et ve kemik - kategori A: bonfile, fileto, bel, jambon, jambon boynu, tek dereceli at eti; kategori B: pirzola eti, kemikli omuz,
Dondurulmuş kesilmiş et blokları: Sığır etinden - üst, birinci, ikinci sınıf, yağlı ve tek dereceli, görünür yağ ve bağ dokuları %14'ten fazla olmayan. Domuz eti - az yağlı, kalın, yağlı, tek dereceli
.
GIDA HAYVANSAL YAĞLAR GIDA: birinci sınıf sığır eti, birinci sınıf sığır eti; en yüksek dereceli domuz eti, birinci dereceli domuz eti; en yüksek dereceli kemik, birinci dereceli kemik.
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş kemikli sığır arka çeyrek kesimi, dondurulmuş kemikli sığır ön çeyrek kesimi, tek dereceli dondurulmuş kesilmiş sığır blokları, yarı mamul et ürünü
🇧🇾 Belarus
KONSERVE ET STERILIZE KESIM. HAŞLANMIŞ ET: YÜKSEK DERECELI HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI, BIRINCI SINIF HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI, YÜKSEK DERECELI HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI, BIRINCI SINIF HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI
KONSERVE ET. BESİLİ ET: YÜKSEK DERECELİ HAŞLANMIŞ SIĞIR ETİ, BİRİNCİ SINIF DOMUZ ETİ; BÜYÜK ET, YÜKSEK DERECELİ DOMUZ ETİ, HAŞLANMIŞ KONİ YÜKSEK DERECELİ, BİRİNCİ SINIF, KAPLAMA HAŞLANMIŞ EN YÜKSEK
Konserve et Haşlanmış et: - sığır etinden: Üst sınıf haşlanmış sığır eti, Birinci sınıf haşlanmış sığır eti; - domuz etinden: Haşlanmış domuz eti, en üst sınıf, Haşlanmış birinci sınıf domuz eti; - koyun etinden: En yüksek dereceli kızarmış koyun eti,
Konserve et e topaklı sterilize sığır eti: en yüksek dereceli haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti. Sterilize edilmiş domuz eti konservesi: en üst sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti
konserve et: "Kızarmış sığır eti" üst sınıf, "Haşlanmış sığır eti" yüksek dereceli güveç, "Kızarmış sığır eti" üst sınıf "Kızarmış domuz eti" birinci sınıf
Konserve sığır eti: en yüksek dereceli haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış sığır eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış domuz eti, birinci sınıf haşlanmış at eti, teneke kutularda paketlenmiş, ağırlık 525, 32520014, 240 g
Kurutulmuş et, bira için tütsülenmiş. Kurutulmuş et: en yüksek dereceli kuru kürlenmiş sığır basturma (Stepnaya), Kazak et cipsi, baharatlarda Farmerskaya kuru kürlenmiş sığır eti, bira için kuru kürlenmiş sığır eti, Kazak kuru kürlenmiş, domuz eti
Sterilize edilmiş topaklı konserve et - doğrudan tüketim ve pişirme amaçlı haşlanmış et Çeşitli yemeklerim ve atıştırmalıklarım var. Sığır etinden: en yüksek dereceli haşlanmış sığır eti; önce haşlanmış sığır eti
İşlenmiş et ürünleri: Yarı mamul sığır eti ürünleri: Kemiksiz: kürek kemiği, boyun, kalın kenar, tek dereceli, gövde kesimi, baş kesimi, üç parçalı inek karkasının arka kısmı, but, sağrı, uyluk altı
Konserve et - haşlanmış et: Haşlanmış sığır eti birinci sınıf, Haşlanmış sığır eti 1. sınıf; Haşlanmış domuz eti birinci sınıf, Haşlanmış domuz eti 1. sınıf; Haşlanmış kuzu eti, birinci sınıf, Haşlanmış kuzu eti, 1. sınıf; En yüksek dereceli at eti yahnis
Soğutulmuş domuz eti yarı mamulleri: - Kategori A: Kemiksiz dorsal ve kasap kesimi (karbonat); Domuz bonfile et bloğu (sığır filetosu), tip II; Kütle oranı yağ dokusu içermeyen kesilmiş domuz eti et bloğu
Bağ ve yağ dokusunun kütle oranı %14'ten fazla olmayan, tek dereceli derin dondurulmuş sığır etinden elde edilen et blokları.
6325029074
En yüksek dereceli domuz ve sığır etinden çiğ tütsülenmiş et ürünleri: - domuz eti, mermer domuz eti: Tsaritsynskaya, kemiksiz fileto, boyun, balyk, Exquisite jambon; - sığır etinden: Türk Basturma,
Konserve et içeren topak sterilize edilmiştir: Kızarmış domuz eti Luzhskaya marka, En yüksek dereceli kızarmış sığır eti Luzhskaya marka, Kızarmış sığır eti birinci sınıf Luzhskaya marka
Konserve et içeren topak sterilize edilmiştir: Kızarmış domuz eti Luzhskaya marka, En yüksek dereceli kızarmış sığır eti Luzhskaya marka, Kızarmış sığır eti birinci sınıf Luzhskaya marka
En yüksek dereceli B makarna grubu: yumurtalı erişte, sığır eti aromalı erişte, sığır eti kemik suyu içeren erişte, vitaminli erişte.
🇲🇳 Mongolia
Konserve et: Sterilize edilmiş konserve et topağı At eti yahnisi Ben en yüksek dereceliyim, sterilize edilmiş topak konserve et Üst sınıf haşlanmış kuzu eti, sterilize edilmiş topak konserve et Haşlanmış sığır eti
Birinci sınıf, en yüksek dereceli sterilize edilmiş konserve et topakları: "Haşlanmış sığır eti", "Haşlanmış domuz eti", "Haşlanmış kuzu eti", "Haşlanmış at eti", net ağırlığı 250, 325, 338 olan metal, cam kavanozlarda paketlenmiştir,
Domuz ve sığır etinden çiğ kürlenmiş et ürünleri: Karabiber bloğunda kalıplanmış Mattonella jambonu bütün veya yarım, jambon Prosciutto crudo karabiberde kemiksiz doğal form, boyun (coppa), speck, bresaola
PROSCIUTTIFICIO IL CONTE SPA
🇮🇹 Italy
Tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri (domuz eti, sığır eti): sığır eti Special, sığır eti Special Premium, sığır eti Special Extra, sığır eti Special Şarküteri, sığır eti Extra, sığır eti Şarküteri, sığır eti Baharatlı, G
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ETLER: Kategori A: Bonfile, sırtın en uzun kası, kalça, omuz, sığır filetosu, tek kemikli, sığır l70
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
LEZZET ÜRÜNLERİ: füme haşlanmış sığır eti: - Stolichnaya sığır eti, Fortuna sığır eti, Avrupa sığır eti, Özel sığır eti, Ev tarzı sığır eti, Lezzet sığır eti, Gurme sığır eti; - füme haşlanmış domuz eti
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
.
Tütsülenmiş domuz eti sığır eti domuz eti ve sığır eti sosis, pişmiş tütsülenmiş domuz eti sosis sığır eti domuz eti ve sığır eti domuz eti ve sığır eti, domuz eti domuz eti ve sığır eti sosis, çiğ sosis
.
İşlenmiş et ürünleri: Kesilmiş etten dondurulmuş domuz blokları (az yağlı, yarı yağlı, yağlı, tek dereceli), kesilmiş domuz kırpıntılarından, domuz başı etinden, domuz yanaklarından, sırt yağından ve
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: domuz etinden - Domuz eti çubukları, Domuz eti bira çubukları, Domuz eti Jerky; sığır etinden - Sığır eti çubukları, Sığır eti bira çubukları, Jerky sığır eti, Sığır eti madalyonları, Sığır eti madalyonları
Dondurulmuş kesilmiş et blokları. Dondurulmuş domuz eti blokları: az yağlı, yarı yağlı, yağlı, yağ ve bağ dokusu içeriği %30'dan fazla olmayan tek dereceli, kesilmiş domuz eti kırpıntıları, domuz kafaları, yanaklar
.
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul ürünler: dondurulmuş köfte sığır eti, domuz eti ve sığır eti, domuz eti; dondurulmuş sığır mantısı, sığır eti-koyun eti, taze sığır eti, taze kabaklar, salata
Sığır ve domuz etinden mutfak ürünleri: Sebzeli yeşil körili sığır eti; Sebzeli Teriyaki soslu sığır eti; Seichuan sığır eti; Sebzeli tatlı ve ekşi soslu sığır eti; Pad Thai sığır eti satay; Sığır eti
Et ürünleri: Yarım karkas et ve sığır eti kategori 1, Yarım karkas et ve sığır eti kategori 2, Arka çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Ön çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Yan çeyrek et ve sığır eti
Yarı mamul et - sığır etinden - büyük boy kemiksiz - kategori A: Sığır bonfile; Sığır Jübile, Pilaki için sığır eti, Kavurma için sığır eti; kategori B: Tender kavurma için sığır eti, Evde sığır eti
Konserve et "Haşlanmış et", Haşlanmış sığır eti "Delicacy", Haşlanmış sığır eti "Moscow", Haşlanmış sığır eti "Classic", Haşlanmış sığır eti "Russian", Haşlanmış sığır eti "Elite", Haşlanmış sığır eti "Army-style"
Bira atıştırmalıkları. Et ürünleri. Bira için sığır eti (domuz eti, at eti) sarsıntılı; Bira için füme sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için kırmızı biberli sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için baharatlı sığır eti (domuz eti, at eti); Sığır eti (
Et ürünleri. Sığır eti, domuz eti, at eti ve geyik etinden elde edilen çiğ kürlenmiş et ürünleri: 1. Çiğ kürlenmiş sığır eti ürünleri: Kategori A: Sığır bonfile, sığır cipsi, Sığır eti şeritleri, Sığır eti şeritleri
Etten mutfak ürünleri: topak - sığır bifteği, domuz eti; sığır eti langet, yumurtalı domuz eti; sığır eti antrikot, domuz eti escalope; sığır eti but biftek, domuz eti; sığır eti, domuz eti biftek
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: - doğal yarı mamuller: büyük kemiksiz: - sığır filetosu: domuz etinden; sığır etinden; - boyun: domuz eti; sığır eti; - göğüs eti: domuz eti; sığır eti; - kürek kemiği; domuz eti; sığır eti; - jambon ve
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
pişmemiş sığır eti ürünleri: - Çiğ füme sığır eti, - Çiğ füme sığır eti Balyk, - Çiğ füme sığır eti chenaya Stolichnaya, - Çiğ füme sığır eti Amateur, - Çiğ füme sığır eti Tsarskaya, - Çiğ füme sığır eti
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş - sığır etinden doğal büyük boy kemiksiz et (kategori A): sığır eti, sığır bonfile, kemiksiz sığır eti, Tatar sığır eti, inciksiz sığır eti
Et yan ürünleri, işlenmiş: birinci kategori - sığır eti, domuz eti, sığır eti, domuz dili, sığır karaciğeri, domuz eti, sığır böbrekleri, domuz eti, sığır kuyruğu, domuz eti, sığır diyaframı, domuz eti, ikinci kategorinin başı g
Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: sığır bonfile, sığır fileto ekstra sığır eti; sığır eti kategorisi B'den yarı mamul topak et ürünleri: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti, go
YARI İNCELTİLMİŞ SIĞIR ETİ BÜYÜK KEMİKSİZ: sığır bonfile kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; güveçte sığır eti kategori A; sığır göğüs eti kategori B; ev usulü sığır eti, kategori B; sığır eti
Sığır etinden (dana eti) paketlenmiş soğutulmuş et yarı mamulleri: - büyük kemiksiz kategoriler A: sığır filetosu, pirinçli sığır eti, antrikot sığır eti, sığır boynu sığır omuzu, kıyılmış sığır eti
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş kemiksiz ve kemikli et: Büyük topaklar - kategori A (kemikli sığır eti, rosto sığır eti (kızartmalık sığır eti veya dana eti), kızartmalık sığır eti veya dana eti)
Sakatat: Bonfile eti; Kuzu eti (karkas); Kuzu eti (Salamura); Sığır eti (Lyashka); Sığır eti (küspe); Sığır eti (kurutulmuş); Sığır eti (karkas); Sığır eti (kemikli); Sığır eti (
Yeşil Elma ticari markasının sığır etinden (dana eti) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: sığır etinden azu, sığır antrikot, sığır bonfile, sığır döş, pirinçli sığır eti, sığır pirzola, sığır eti
Domuz eti ürünleri: domuz eti rulo, preslenmiş et Mozaika. Sığır eti ürünleri: sığır eti, sığır fıstığı, preslenmiş sığır eti, sığır dili, sığır lezzeti, sığır filetosu, sığır boynu
Et ürünleri. Dondurulmuş sosisler: domuz sosisleri, sığır eti, sığır eti-domuz eti, kuzu eti, koyun eti-sığır eti, sığır eti-kuzu eti, geyik eti, geyik eti-domuz eti, otlu sığır eti, kuzu eti, sebzeli et, et
Sığır hamurunda yarı mamul et ve et ürünleri, dondurulmuş sığır-tavuk: sığır köftesi, sığır-tavuk; sığır etli mantı, mantı patatesli sığır eti, mantı Kabaklı sığır eti, mantı Koçlu sığır eti
:
🇮🇩 Indonesia
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük boy, paketlenmiş kategori A: bonfile sığır eti: Sığır filetosu Ekstra sığır eti. Kategori B: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti Sığır eti
Et. Sığır etini dilimlere ayırma. Kemiksiz sığır eti; Sığır sırtı; Sığır kaburgası; Kemikli sığır eti; Kemiksiz sığır eti hamuru; Sığır gevreği; Sığır çorbası seti
Yarı mamul et ürünleri: sığır etinden kategori A - Sığır etinden rosto, Sığır etinden antrikot, Sığır etinden straganof, Sığır etinden yürüyüş; kategori B - Barbekü için sığır bifteği; kategori B- Sığır göğüs eti
Mutfak et ürünleri: Haşlanmış sığır eti, parça; Haşlanmış sığır eti, dilimler; Kızarmış sığır eti, dilimler; Tütsülenmiş sığır eti, dilimler; Fırında sığır eti, dilimler; Haşlanmış domuz eti, parça, Haşlanmış domuz eti, dilimler; St
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
Soğutulmuş kuru kürlenmiş sığır eti ürünleri - basturma; Tütsülenmiş haşlanmış soğutulmuş sığır eti ürünleri: sığır eti "Şarküteri", sığır eti "Kazak", sığır eti "Gurme", pastırmalı sığır eti.
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, A kategorisinin büyük boyutlu topakları - butlar, sığır kürekleri , sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartma için sığır eti, güveç için sığır eti,
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: sığır etinden büyük boy kemiksiz, OKP kodu 92 1461: kategoriler A: "Sığır bonfile", "Jübile sığır eti", "Kavurma için sığır eti", "Sığır eti için
.
"Chertanovskie" domuz ve sığır etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: - sığır etinden: "Sığır eti", "Sığır eti" Ekstra ", Sığır eti" Ekstra "preslenmiş; - domuz etinden: "Bonfile", "Göğüs eti", "Göğüs eti" Ekstra "," Carbonad ","
"Lezzetin mükemmelliği" işaretli sığır eti ürün çeşitleri: Pişirilmiş-füme ürünler: "Holiday" sığır eti; "Montana" sığır eti; Bulgar sığır eti; Teriyaki soslu sığır eti Festive sığır eti
Dondurulmuş sığır eti: Blok sığır eti 1 sınıf dondurulmuş. Blok sığır eti 2 sınıf dondurulmuş. Premium blok sığır eti dondurulmuş. Blok dana pirzola eti 8020 dondurulmuş. Blok dana pirzola eti 9010 dondurulmuş. Blok sığır eti
Yarı mamul topak et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden: Kategori A - butlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartmalık sığır eti, pilaki için sığır eti
Sterilize edilmiş topaklı konserve et: Moskovskaya haşlanmış sığır eti, Klasik haşlanmış sığır eti, Russkaya haşlanmış sığır eti, Elit haşlanmış sığır eti, Moskovskaya haşlanmış sığır eti, Moskova haşlanmış sığır eti 628000
Yarı mamul kıyılmış soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri (Kategori B): kıyılmış domuz ve sığır eti %10, kıyılmış domuz ve sığır eti C, kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış domuz ve sığır eti, kıyılmış domuz ve sığır eti Piquant, sığır pirzola
Soğutulmuş et ürünleri. Çiğ füme sığır eti ürünleri: Bündner sığır eti, Tirol sığır eti, Nogelholz sığır eti, Holstein sığır filetosu, sığır bonfile, Regenburg boyun, Schwarzwald göğüs eti, rulo
Büyük kemiksiz sığır etinden dondurulmuş yarı mamul et topakları: kategori A - Sığır Jübile, Kavurma için sığır eti, Pilaki için sığır eti; kategori B - Sığır göğüs eti, Sığır eti
Makarna: domuz eti, sığır eti, baharatlı sığır eti, karides, tavuk, domuz eti aromalı hazır erişte, tavuk, sığır eti, baharatlı sığır eti, sığır eti aromalı pirinç eriştesi, plastik torbalarda paketlenmiş
ACECOOK FACTORY
🇻🇳 Vietnam
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, topaklı kategori A - jantlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kavurma için sığır eti, güveç için sığır eti, g
Kurutulmuş et suyu GALLINA BLANCA: Sığır eti suyu, Kemikli et tadında sığır eti suyu, Sodyum glutamat içermeyen kemikli et tadında sığır eti suyu, Dereotu ve maydanozlu sığır eti suyu, Sığır eti suyu G
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
Bütün parça et tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış soğutulmuş ürünler: A kategorisinden sığır eti: Boyarskaya sığır eti, Pirinç sığır eti, Sığır filetosu, Sığır pastırması; B kategorisinden sığır eti: Sığır boynu, Top
.
YARI MAMUL ET VE ET IÇEREN ÜRÜNLER. Yarı mamul sığır eti topaklanmış et ürünleri: büyük kemiksiz topaklanmış olanlar, kategori A (sığır bonfile, sığır sığır fileto, sığır omuz, sığır jambon, pirinç sığır eti, sebzeli kuşkonmaz
Sığır eti, domuz eti, kuzu eti ve geyik etinden incelikli ürünler Sığır etinden ine ürünler: sığır eti - Şarküteri, Gurme; balyk Classic; bastrum Kazanskaya; Kalıplanmış sığır eti ürünleri: sığır boynuna göre
Sığır, domuz, at etinden yarı mamul et ve et ürünleri. Yarı mamul sığır etinden parça gıdalar. Büyük boy kemiksiz: kategori A - Sığır bonfile, Jübile sığır eti, Kavurmalık sığır eti, Karkas için sığır eti
İmparatorluk doğal yarı mamul et ürünleri: (Kategori A) Sığır eti topakları: ekstra sığır eti, güveçlik sığır eti; Küçük topaklı posalı sığır eti: azu, sığır straganof, gulaş; (Kategori B) Sığır etinden büyük topaklar
Yarı mamul et ürünleri: Kupaty kuzu eti, Kupaty sığır eti, Kupaty domuz eti ve sığır eti, Koyun etinden Lula kebabı, Domuz biftek, Kıyılmış domuz eti, Kıyılmış sığır eti, Kıyılmış koyun eti, Kıyılmış domuz eti ve sığır eti, Kıyılmış tavuk, Şaşlık domuz et
A kategorisindeki çiğ füme sığır eti ürünleri: Katalan sığır eti, Gusarskaya sığır eti; A kategorisindeki kuru kürlenmiş sığır etinden elde edilen et ürünleri: Basturma Lyonskaya, Basturma Naples; Sığır etinden elde edilen et ürünleri
-2
Et ürünleri. Lezzetli ürünler: - füme ve haşlanmış sığır eti ürünleri: Özel sığır eti, ev usulü sığır eti, premium premium sığır eti, premium gurme sığır eti; - füme-haşlanmış domuz eti ürünleri
Yarı mamul et ürünleri: A kategorisinde büyük boy kemiksiz sığır eti - birinci sınıf sığır eti, 1. sınıf sığır eti, 2. sınıf sığır eti, kürek kemiği; A kategorisinde kıyılmış sığır eti - kıyılmış sığır eti.
Kümes hayvanı etinden elde edilen ürünler: - hindi etinden haşlanmış: jambon - jambon En yüksek dereceli hindi etinden, doldurulmuş - En yüksek dereceli preslenmiş hindi etinden rulo; - bütün parça tütsülenmiş-pişmiş hindi eti
Sığır etinden haşlanmış et ürünü kategori A: Stolichny fileto; Haşlanmış et ürünleri kategori B: Sığır etinden sous-vide; Beyaz soslu sığır eti sous vide; Mantarlı beyaz soslu sığır eti sous vide; Sığır eti sous-vide
yarı mamul et kategorisi A - sığır eti, domuz eti, sığır budu, domuz bonfile, sığır bonfile, gurme domuz eti (karbonat) yarı mamul et ürünleri kategorisi B - sığır pirzola eti, sığır eti
Ürün yelpazesinde et ve sakatat ürünleri: Füme haşlanmış sığır eti ürünleri: Doybita sığır eti, Andreevskaya sığır eti, Refectory jambon; Füme pişmiş sığır eti ürünleri: Baharatlı Sığır Eti, Ruzi Sığır Eti
Yarı mamul et ürünleri - sığır etinden - büyük topaklar - kemiksiz - kategori A: Kemik, Omuz, Bonfile, Fileto, Ekstra sığır eti, Kavurma için sığır eti, Güveç için sığır eti, Sığır eti fırını; kategori B: Göğüs eti, Govya
Dondurulmuş hamurda yarı mamul ürünler, et: kıymalı köfte: sığır ve domuz eti, sığır eti; kıymadan khinkali: sığır ve domuz eti, sığır, kuzu ve sığır eti, kuzu ve domuz eti; mantı: domuz ve sığır eti
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük, kemiksiz, dondurulmuş: sığır eti Köylü stili 1 sınıfı, sığır eti Köylü stili 2 sınıfı, sığır eti Köylü stili 3 çeşitleri, sığır pirzola eti, sığır eti Jubilee
🇧🇾 Belarus
KONSERVE ET. TU 10.13.15-095-50820567-2018. Konserve sığır eti: - Doğranmış sığır eti; - Kendi suyunda sığır eti güveç; - Doğal haşlanmış sığır eti; - Spetsnaz sığır eti güveç; - İhale sığır eti
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - Sığır etinden porsiyonlanmış et: A kategorisi langet sığır eti, A kategorisi biftex sığır eti, A kategorisi zrazy sığır eti, A kategorisi entrecote sığır eti
Kurutulmuş et ürünleri: Clover kurutulmuş sığır eti, kurutulmuş sığır eti Gremlin, kurutulmuş sığır eti basturma Clover, kurutulmuş sığır eti basturma Gremlin, kurutulmuş sığır eti biltong Gremlin, sığır eti jerky
koyun etinden, kuzu etinden, koyun ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri; sığır ve kuzu etinden; sığır ve kuzu etinden; kuzu ve sığır etinden, kuzu ve sığır etinden soğutulmuş ve dondurulmuş (dekoratif