Tek Sığır Eti GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 020120: Sığır eti; diğer kemikli parçalar (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 020230: Sığır eti; kemiksiz (dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020890: Diğer hayvanların et ve yenilen sakatatı
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- Wee Baby Tek Kullanımlık Burun Aspiratörü Yedek Ucu 10 Adet
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş sığır eti: kemiksiz, kesilmiş sığır eti 1c; tek sıralı sığır eti; yağlı sığır eti, kesilmiş et ve sakatat blokları,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul topak et ürünleri - kemiksiz, kategori A: kalça kısmından sığır eti (arka); omuzdan sığır eti (omuz); kesilmiş tek dereceli sığır eti; but; sığır bonfile;
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kıyılmış dondurulmuş: pirzola eti ve tek dereceli sığır eti, oluklu, polietilen, poliprofil film içinde paketlenmiş, net ağırlık 5 ila 30 kg,
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: en yüksek dereceli bloklar halinde dondurulmuş sığır eti, birinci sınıf, ikinci sınıf, yağlı, kesilmiş etten tek dereceli sığır eti kırpıntıları, marka VEGA LLC
|
|
||
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ETLER: Kategori A: Bonfile, sırtın en uzun kası, kalça, omuz, sığır filetosu, tek kemikli, sığır l70
|
|
||
Kesilmiş etten dondurulmuş sığır eti blokları: premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, yağlı, görünür yağ ve bağ dokusu içeriği %14'ten fazla olmayan tek dereceli, kesilmiş et kırpıntıları, fındıklı sığır eti levhası ve
|
|
||
LEZZET ÜRÜNLERİ: füme haşlanmış sığır eti: - Stolichnaya sığır eti, Fortuna sığır eti, Avrupa sığır eti, Özel sığır eti, Ev tarzı sığır eti, Lezzet sığır eti, Gurme sığır eti; - füme haşlanmış domuz eti
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri (domuz eti, sığır eti): sığır eti Special, sığır eti Special Premium, sığır eti Special Extra, sığır eti Special Şarküteri, sığır eti Extra, sığır eti Şarküteri, sığır eti Baharatlı, G
|
|
||
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
|
.
|
|
|
Tütsülenmiş domuz eti sığır eti domuz eti ve sığır eti sosis, pişmiş tütsülenmiş domuz eti sosis sığır eti domuz eti ve sığır eti domuz eti ve sığır eti, domuz eti domuz eti ve sığır eti sosis, çiğ sosis
|
.
|
|
|
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: domuz etinden - Domuz eti çubukları, Domuz eti bira çubukları, Domuz eti Jerky; sığır etinden - Sığır eti çubukları, Sığır eti bira çubukları, Jerky sığır eti, Sığır eti madalyonları, Sığır eti madalyonları
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul ürünler: dondurulmuş köfte sığır eti, domuz eti ve sığır eti, domuz eti; dondurulmuş sığır mantısı, sığır eti-koyun eti, taze sığır eti, taze kabaklar, salata
|
|
||
Sığır ve domuz etinden mutfak ürünleri: Sebzeli yeşil körili sığır eti; Sebzeli Teriyaki soslu sığır eti; Seichuan sığır eti; Sebzeli tatlı ve ekşi soslu sığır eti; Pad Thai sığır eti satay; Sığır eti
|
|
||
Bira atıştırmalıkları. Et ürünleri. Bira için sığır eti (domuz eti, at eti) sarsıntılı; Bira için füme sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için kırmızı biberli sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için baharatlı sığır eti (domuz eti, at eti); Sığır eti (
|
|
||
Et ürünleri. Sığır eti, domuz eti, at eti ve geyik etinden elde edilen çiğ kürlenmiş et ürünleri: 1. Çiğ kürlenmiş sığır eti ürünleri: Kategori A: Sığır bonfile, sığır cipsi, Sığır eti şeritleri, Sığır eti şeritleri
|
|
||
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
|
|
||
pişmemiş sığır eti ürünleri: - Çiğ füme sığır eti, - Çiğ füme sığır eti Balyk, - Çiğ füme sığır eti chenaya Stolichnaya, - Çiğ füme sığır eti Amateur, - Çiğ füme sığır eti Tsarskaya, - Çiğ füme sığır eti
|
|
||
Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: sığır bonfile, sığır fileto ekstra sığır eti; sığır eti kategorisi B'den yarı mamul topak et ürünleri: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti, go
|
|
||
Sakatat: Bonfile eti; Kuzu eti (karkas); Kuzu eti (Salamura); Sığır eti (Lyashka); Sığır eti (küspe); Sığır eti (kurutulmuş); Sığır eti (karkas); Sığır eti (kemikli); Sığır eti (
|
|
||
Yeşil Elma ticari markasının sığır etinden (dana eti) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: sığır etinden azu, sığır antrikot, sığır bonfile, sığır döş, pirinçli sığır eti, sığır pirzola, sığır eti
|
|
||
Domuz eti ürünleri: domuz eti rulo, preslenmiş et Mozaika. Sığır eti ürünleri: sığır eti, sığır fıstığı, preslenmiş sığır eti, sığır dili, sığır lezzeti, sığır filetosu, sığır boynu
|
|
||
Et ürünleri. Dondurulmuş sosisler: domuz sosisleri, sığır eti, sığır eti-domuz eti, kuzu eti, koyun eti-sığır eti, sığır eti-kuzu eti, geyik eti, geyik eti-domuz eti, otlu sığır eti, kuzu eti, sebzeli et, et
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük boy, paketlenmiş kategori A: bonfile sığır eti: Sığır filetosu Ekstra sığır eti. Kategori B: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti Sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: sığır etinden kategori A - Sığır etinden rosto, Sığır etinden antrikot, Sığır etinden straganof, Sığır etinden yürüyüş; kategori B - Barbekü için sığır bifteği; kategori B- Sığır göğüs eti
|
|
||
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
|
|
||
Et ürünleri: Yarım karkas et ve sığır eti kategori 1, Yarım karkas et ve sığır eti kategori 2, Arka çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Ön çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Yan çeyrek et ve sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et - sığır etinden - büyük boy kemiksiz - kategori A: Sığır bonfile; Sığır Jübile, Pilaki için sığır eti, Kavurma için sığır eti; kategori B: Tender kavurma için sığır eti, Evde sığır eti
|
|
||
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: sığır etinden büyük boy kemiksiz, OKP kodu 92 1461: kategoriler A: "Sığır bonfile", "Jübile sığır eti", "Kavurma için sığır eti", "Sığır eti için
|
.
|
|
|
Konserve et "Haşlanmış et", Haşlanmış sığır eti "Delicacy", Haşlanmış sığır eti "Moscow", Haşlanmış sığır eti "Classic", Haşlanmış sığır eti "Russian", Haşlanmış sığır eti "Elite", Haşlanmış sığır eti "Army-style"
|
|
||
Sterilize edilmiş topaklı konserve et: Moskovskaya haşlanmış sığır eti, Klasik haşlanmış sığır eti, Russkaya haşlanmış sığır eti, Elit haşlanmış sığır eti, Moskovskaya haşlanmış sığır eti, Moskova haşlanmış sığır eti 628000
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri (Kategori B): kıyılmış domuz ve sığır eti %10, kıyılmış domuz ve sığır eti C, kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış domuz ve sığır eti, kıyılmış domuz ve sığır eti Piquant, sığır pirzola
|
|
||
Etten mutfak ürünleri: topak - sığır bifteği, domuz eti; sığır eti langet, yumurtalı domuz eti; sığır eti antrikot, domuz eti escalope; sığır eti but biftek, domuz eti; sığır eti, domuz eti biftek
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: - doğal yarı mamuller: büyük kemiksiz: - sığır filetosu: domuz etinden; sığır etinden; - boyun: domuz eti; sığır eti; - göğüs eti: domuz eti; sığır eti; - kürek kemiği; domuz eti; sığır eti; - jambon ve
|
|
||
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş - sığır etinden doğal büyük boy kemiksiz et (kategori A): sığır eti, sığır bonfile, kemiksiz sığır eti, Tatar sığır eti, inciksiz sığır eti
|
|
||
Et yan ürünleri, işlenmiş: birinci kategori - sığır eti, domuz eti, sığır eti, domuz dili, sığır karaciğeri, domuz eti, sığır böbrekleri, domuz eti, sığır kuyruğu, domuz eti, sığır diyaframı, domuz eti, ikinci kategorinin başı g
|
|
||
Dondurulmuş kesilmiş et blokları: Sığır etinden - üst, birinci, ikinci sınıf, yağlı ve tek dereceli, görünür yağ ve bağ dokuları %14'ten fazla olmayan. Domuz eti - az yağlı, kalın, yağlı, tek dereceli
|
.
|
|
|
Sığır, domuz, at etinden yarı mamul et ve et ürünleri. Yarı mamul sığır etinden parça gıdalar. Büyük boy kemiksiz: kategori A - Sığır bonfile, Jübile sığır eti, Kavurmalık sığır eti, Karkas için sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: A kategorisinde büyük boy kemiksiz sığır eti - birinci sınıf sığır eti, 1. sınıf sığır eti, 2. sınıf sığır eti, kürek kemiği; A kategorisinde kıyılmış sığır eti - kıyılmış sığır eti.
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ SIĞIR ETİ BÜYÜK KEMİKSİZ: sığır bonfile kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; güveçte sığır eti kategori A; sığır göğüs eti kategori B; ev usulü sığır eti, kategori B; sığır eti
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) paketlenmiş soğutulmuş et yarı mamulleri: - büyük kemiksiz kategoriler A: sığır filetosu, pirinçli sığır eti, antrikot sığır eti, sığır boynu sığır omuzu, kıyılmış sığır eti
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş kemiksiz ve kemikli et: Büyük topaklar - kategori A (kemikli sığır eti, rosto sığır eti (kızartmalık sığır eti veya dana eti), kızartmalık sığır eti veya dana eti)
|
|
||
Ürün yelpazesinde et ve sakatat ürünleri: Füme haşlanmış sığır eti ürünleri: Doybita sığır eti, Andreevskaya sığır eti, Refectory jambon; Füme pişmiş sığır eti ürünleri: Baharatlı Sığır Eti, Ruzi Sığır Eti
|
|
||
Dondurulmuş hamurda yarı mamul ürünler, et: kıymalı köfte: sığır ve domuz eti, sığır eti; kıymadan khinkali: sığır ve domuz eti, sığır, kuzu ve sığır eti, kuzu ve domuz eti; mantı: domuz ve sığır eti
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük, kemiksiz, dondurulmuş: sığır eti Köylü stili 1 sınıfı, sığır eti Köylü stili 2 sınıfı, sığır eti Köylü stili 3 çeşitleri, sığır pirzola eti, sığır eti Jubilee
|
🇧🇾 Belarus
|
||
KONSERVE ET. TU 10.13.15-095-50820567-2018. Konserve sığır eti: - Doğranmış sığır eti; - Kendi suyunda sığır eti güveç; - Doğal haşlanmış sığır eti; - Spetsnaz sığır eti güveç; - İhale sığır eti
|
|
||
Kurutulmuş et ürünleri: Clover kurutulmuş sığır eti, kurutulmuş sığır eti Gremlin, kurutulmuş sığır eti basturma Clover, kurutulmuş sığır eti basturma Gremlin, kurutulmuş sığır eti biltong Gremlin, sığır eti jerky
|
|
||
Sığır hamurunda yarı mamul et ve et ürünleri, dondurulmuş sığır-tavuk: sığır köftesi, sığır-tavuk; sığır etli mantı, mantı patatesli sığır eti, mantı Kabaklı sığır eti, mantı Koçlu sığır eti
|
:
|
🇮🇩 Indonesia
|
|
Et. Sığır etini dilimlere ayırma. Kemiksiz sığır eti; Sığır sırtı; Sığır kaburgası; Kemikli sığır eti; Kemiksiz sığır eti hamuru; Sığır gevreği; Sığır çorbası seti
|
|
||
Et ürünleri: sığır eti, domuz eti, kuzu eti. Sığır, domuz, kuzu pirzolaları; domuz pirzolası, sığır eti; domuz kebabı, kuzu, sığır eti; sığır ve domuz eti ile doldurulmuş biberler; sığır köftesi.
|
|
||
Mutfak et ürünleri: Haşlanmış sığır eti, parça; Haşlanmış sığır eti, dilimler; Kızarmış sığır eti, dilimler; Tütsülenmiş sığır eti, dilimler; Fırında sığır eti, dilimler; Haşlanmış domuz eti, parça, Haşlanmış domuz eti, dilimler; St
|
|
||
Soğutulmuş kuru kürlenmiş sığır eti ürünleri - basturma; Tütsülenmiş haşlanmış soğutulmuş sığır eti ürünleri: sığır eti "Şarküteri", sığır eti "Kazak", sığır eti "Gurme", pastırmalı sığır eti.
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, A kategorisinin büyük boyutlu topakları - butlar, sığır kürekleri , sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartma için sığır eti, güveç için sığır eti,
|
|
||
"Chertanovskie" domuz ve sığır etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: - sığır etinden: "Sığır eti", "Sığır eti" Ekstra ", Sığır eti" Ekstra "preslenmiş; - domuz etinden: "Bonfile", "Göğüs eti", "Göğüs eti" Ekstra "," Carbonad ","
|
|
||
"Lezzetin mükemmelliği" işaretli sığır eti ürün çeşitleri: Pişirilmiş-füme ürünler: "Holiday" sığır eti; "Montana" sığır eti; Bulgar sığır eti; Teriyaki soslu sığır eti Festive sığır eti
|
|
||
Yarı mamul topak et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden: Kategori A - butlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartmalık sığır eti, pilaki için sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri. Çiğ füme sığır eti ürünleri: Bündner sığır eti, Tirol sığır eti, Nogelholz sığır eti, Holstein sığır filetosu, sığır bonfile, Regenburg boyun, Schwarzwald göğüs eti, rulo
|
|
||
Büyük kemiksiz sığır etinden dondurulmuş yarı mamul et topakları: kategori A - Sığır Jübile, Kavurma için sığır eti, Pilaki için sığır eti; kategori B - Sığır göğüs eti, Sığır eti
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, topaklı kategori A - jantlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kavurma için sığır eti, güveç için sığır eti, g
|
|
||
Kurutulmuş et suyu GALLINA BLANCA: Sığır eti suyu, Kemikli et tadında sığır eti suyu, Sodyum glutamat içermeyen kemikli et tadında sığır eti suyu, Dereotu ve maydanozlu sığır eti suyu, Sığır eti suyu G
|
|
||
Bütün parça et tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış soğutulmuş ürünler: A kategorisinden sığır eti: Boyarskaya sığır eti, Pirinç sığır eti, Sığır filetosu, Sığır pastırması; B kategorisinden sığır eti: Sığır boynu, Top
|
.
|
|
|
YARI MAMUL ET VE ET IÇEREN ÜRÜNLER. Yarı mamul sığır eti topaklanmış et ürünleri: büyük kemiksiz topaklanmış olanlar, kategori A (sığır bonfile, sığır sığır fileto, sığır omuz, sığır jambon, pirinç sığır eti, sebzeli kuşkonmaz
|
|
||
İmparatorluk doğal yarı mamul et ürünleri: (Kategori A) Sığır eti topakları: ekstra sığır eti, güveçlik sığır eti; Küçük topaklı posalı sığır eti: azu, sığır straganof, gulaş; (Kategori B) Sığır etinden büyük topaklar
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - Sığır etinden porsiyonlanmış et: A kategorisi langet sığır eti, A kategorisi biftex sığır eti, A kategorisi zrazy sığır eti, A kategorisi entrecote sığır eti
|
|
||
koyun etinden, kuzu etinden, koyun ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri; sığır ve kuzu etinden; sığır ve kuzu etinden; kuzu ve sığır etinden, kuzu ve sığır etinden soğutulmuş ve dondurulmuş (dekoratif
|
|
||
koyun etinden, kuzu etinden, koyun ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri; sığır ve kuzu etinden; sığır ve kuzu etinden; kuzu ve sığır etinden, kuzu ve sığır etinden soğutulmuş ve dondurulmuş (dekoratif
|
|
||
koyun etinden, kuzu etinden, koyun ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri; sığır ve kuzu etinden; sığır ve kuzu etinden; kuzu ve sığır etinden, kuzu ve sığır etinden soğutulmuş ve dondurulmuş (dekoratif
|
|
||
Koyun etinden, kuzu etinden, koyun ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri; sığır ve kuzu etinden; sığır ve kuzu etinden; kuzu ve sığır etinden, kuzu ve sığır etinden soğutulmuş ve dondurulmuş (dekoratif
|
|
||
Sığır eti garnitürlü yarı mamul et ürünleri: küçük kemiksiz - kategori B - Patatesli mermer sığır etinden Azu, Garnitürlü mermer sığır etinden sığır straganof, Garnitürlü barbekü sığır eti, Sığır eti в
|
|
||
yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş topak kemiksiz A kategorisi: - sığır bonfile; pişirmek için sığır eti; güveç sığır eti; ızgara sığır eti; sığır fileto; pişirmek için sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - büyük et ve kemik parçaları: kemikli sığır incik (halkalarla kesilmiş), kemikli sığır boyun, kemikli sığır omuz, kemikli sığır göğüs eti, kaburgalı sığır eti
|
|
||
Dondurulmuş sığır eti: Blok sığır eti 1 sınıf dondurulmuş. Blok sığır eti 2 sınıf dondurulmuş. Premium blok sığır eti dondurulmuş. Blok dana pirzola eti 8020 dondurulmuş. Blok dana pirzola eti 9010 dondurulmuş. Blok sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: yarı mamul ürünler topaklanmış sığır eti: kategori A izmarit, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, sığır eti
|
|
||
Makarna: domuz eti, sığır eti, baharatlı sığır eti, karides, tavuk, domuz eti aromalı hazır erişte, tavuk, sığır eti, baharatlı sığır eti, sığır eti aromalı pirinç eriştesi, plastik torbalarda paketlenmiş
|
ACECOOK FACTORY
|
🇻🇳 Vietnam
|
|
Yarı mamul dondurulmuş et içeren ürünler: etli köfte (sığır eti + domuz eti), etli patates köftesi (sığır eti + domuz eti), etli lahana köftesi (sığır eti + domuz eti) (sığır eti + domuz eti), köfte + domuz eti)
|
|
||
Sığır eti, domuz etinden yarı mamul doğal ürünler. Yarı mamul topak sığır eti ürünleri: büyük topak kemiksiz kategoriler A: bonfile, sığır Jubilee, kızartma için sığır eti, güveç için sığır eti, sığır rosto d
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış sığır eti ürünleri: sığır eti, preslenmiş sığır eti, sığır balykovy incelik, sığır sığır filetosu, sığır bonfile, sığır somunu, sığır boynu, sığır balyk, sığır rulo
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, kuzu eti ve geyik etinden incelikli ürünler Sığır etinden ine ürünler: sığır eti - Şarküteri, Gurme; balyk Classic; bastrum Kazanskaya; Kalıplanmış sığır eti ürünleri: sığır boynuna göre
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: büyük et ve kemik parçaları: Sığır eti suyu; Kemikli sığır eti (sığır eti); Göğüs eti (sığır eti); Göğüs eti (domuz eti); Kemikli bel (kuzu eti); Kemikli bel (domuz eti); Lopatka
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Kupaty kuzu eti, Kupaty sığır eti, Kupaty domuz eti ve sığır eti, Koyun etinden Lula kebabı, Domuz biftek, Kıyılmış domuz eti, Kıyılmış sığır eti, Kıyılmış koyun eti, Kıyılmış domuz eti ve sığır eti, Kıyılmış tavuk, Şaşlık domuz et
|
|
||
A kategorisindeki çiğ füme sığır eti ürünleri: Katalan sığır eti, Gusarskaya sığır eti; A kategorisindeki kuru kürlenmiş sığır etinden elde edilen et ürünleri: Basturma Lyonskaya, Basturma Naples; Sığır etinden elde edilen et ürünleri
|
-2
|
|
|
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş: -köpüklü kemiksiz kategoriler A: Sığır filetosu, Sığır antrikotu, Sığır boynu, Pilaki için sığır eti, Kızartma için sığır eti; -küçük topak boyutu
|
|
||
Et ürünleri. Lezzetli ürünler: - füme ve haşlanmış sığır eti ürünleri: Özel sığır eti, ev usulü sığır eti, premium premium sığır eti, premium gurme sığır eti; - füme-haşlanmış domuz eti ürünleri
|
|
||
Dondurulmuş sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri: - büyük boyutlu kemiksiz kategoriler A: Sığır fileto kenarı, Sığır antrikotu, Sığır boynu, Kızartma için sığır eti, Kızartma için sığır eti; - küçük parçalar
|
|
||
Çiğ füme ve kuru kürlenmiş ürünler: sığır eti ürünleri - Bündner sığır eti, Tyropolski sığır eti, Nogelholz sığır eti, Holstein sığır filetosu, sığır bonfile, Regenburgskaya boyun. Kara Orman göğüs eti, rulo
|
|
||
Sığır etinden haşlanmış et ürünü kategori A: Stolichny fileto; Haşlanmış et ürünleri kategori B: Sığır etinden sous-vide; Beyaz soslu sığır eti sous vide; Mantarlı beyaz soslu sığır eti sous vide; Sığır eti sous-vide
|
|
||
yarı mamul et kategorisi A - sığır eti, domuz eti, sığır budu, domuz bonfile, sığır bonfile, gurme domuz eti (karbonat) yarı mamul et ürünleri kategorisi B - sığır pirzola eti, sığır eti
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ SIĞIR ETİ BÜYÜK BONELESS: sığır bonfile kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; buğulama için sığır eti kategori A; sığır göğüs eti, kategori B; ev tarzı sığır eti, kategori B; gov
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - sığır etinden - büyük topaklar - kemiksiz - kategori A: Kemik, Omuz, Bonfile, Fileto, Ekstra sığır eti, Kavurma için sığır eti, Güveç için sığır eti, Sığır eti fırını; kategori B: Göğüs eti, Govya
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, sığır etinden büyük topak kemiksiz, kategori A: sığır balyk, sığır bonfile, sığır göz kası, pirinç sığır eti, premium sığır eti. Tarafından
|
|
||
Mutfak et ve et ürünleri: etli gulaş (sığır eti, domuz eti), rosto (kızarmış domuz eti, sığır eti), haşlanmış (domuz eti, sığır eti), et pirzola (domuz eti, sığır eti), kızarmış ciğer (domuz eti),
|
|
||
Konserve et ... İkinci öğle yemeği yemekleri: Sebze sote ile kuzu eti, Oryantal bulgur ile sığır eti, Sığır eti ve aromatik otlar ile yazıldığından, Sığır eti ile inci arpa lapası, Sığır eti ile pirinç lapası, Sığır eti ile karabuğday lapası
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇEREN ETLER: Kıyma: paketlenmiş ağırlık kategorileri B-kıyılmış sığır eti, kıyılmış kuzu ve sığır eti, kıyılmış domuz eti ve sığır eti, kıyılmış dana eti ve domuz eti ve sığır eti, farlar
|
|
||
Sığır etinden tütsülenmiş ve pişirilmiş bütün parça et ürünleri, B kategorisi: Viyana sığır eti; Sığır etinden rulo; Sığır eti rulo Klasik. Sığır etinden tütsülenmiş ve pişirilmiş bütün parça et ürünleri, kategori B: P
|
|
||
Dondurulmuş hamur kategorisinde yarı mamul ürünler D: "Ev" köfteleri (domuz eti, sığır eti), dondurulmuş turtalar (domuz eti, sığır eti), börekler (domuz eti, sığır eti), posikunchiki (domuz eti, sığır eti), mark
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Sığır etinden: Doğal doğranmış biftek; Sığır sırtı; Sığır boynu; Kürek kısmı; Et suyu; But; Pirinç sığır eti; Sığır gulaşı; Kremalı et
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Sığır etinden: Doğal doğranmış biftek; Sığır sırtı; Sığır boynu; Kürek kısmı; Et suyu; But; Pirinç sığır eti; Sığır gulaşı; Ezilmiş et
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler: - Sığır eti topak kemiksiz: kategori A - sığır balyk, sığır bonfile, sığır sırtı (kalça kısmı b / c), sığır boynu; kategori B - güveç için et.-sığır eti
|
|
||
SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ETLER: Büyük kemiksiz kategori A - bonfile "Ekstra" sığır eti, sığır eti "Pişirme için", kategori B - sığır eti "Ev tarzı", sığır eti "Jöle için"); Porsiyonlar
|
|