Sığır blok eti GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
yarı mamul soğutulmuş sığır eti ve dondurulmuş soğutulmuş sığır eti ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz ve topak et ve kemik: Kategori A: Blok et - Bel kısmı; Blok et - Kalça
|
|
||
Sığır etinden: A kategorisi - blok et (kalça ve omuz); - porsiyonlanmış (biftek, langette, antrikot, ızgara sığır eti); - porsiyonlanmış ekmekli (but biftek); küçük parçalar (sığır straganof, kızartma, azu, gulaş);
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul kemiksiz et: A kategorisi - blok et - bonfile, dorsal-bel kısmı, kalça kısmı, kürek kemiği, subskapularis, göğüs eti, kenar, pirzola eti, g
|
|
||
Doğal soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et: Kategori A: Blok et. Sırt-bel kısmı; Blok et. Kalça; Blok et. Omuz; Blok et. Göğüs eti; Blok et.
|
SHENZHEN BENCSE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - büyük boyutlu yarı mamul sığır eti ürünleri: Kategori A: - blok et: sırt-bel kısmı, kalça kısmı, sc
|
|
||
DOMUZ ETİNDEN YARI İNCELTİLMİŞ ET: Kemiksiz ve et ve kemikli büyük topaklar A kategorileri - bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; birinci sınıf domuz eti: yanaklı fileto; B kategorileri - blok et (havza
|
|
||
SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ET: Kemiksiz ve et ve kemikli büyük topaklar A kategorisi - blok et (dorsal-lomber kısım, kürek kemiği, kalça kısmı, kürek kemiği, göğüs eti, subskapular kısım, kenar
|
|
||
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
|
.
|
|
|
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: sığır etinden kategori A - Sığır etinden rosto, Sığır etinden antrikot, Sığır etinden straganof, Sığır etinden yürüyüş; kategori B - Barbekü için sığır bifteği; kategori B- Sığır göğüs eti
|
|
||
Ek No. 1'e göre sığır ve domuz etinden kesilmiş kemiksiz blok et 1 yaprakta
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ SIĞIR ETİ BÜYÜK KEMİKSİZ: sığır bonfile kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; güveçte sığır eti kategori A; sığır göğüs eti kategori B; ev usulü sığır eti, kategori B; sığır eti
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük, kemiksiz, dondurulmuş: sığır eti Köylü stili 1 sınıfı, sığır eti Köylü stili 2 sınıfı, sığır eti Köylü stili 3 çeşitleri, sığır pirzola eti, sığır eti Jubilee
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Büyük kemiksiz sığır etinden dondurulmuş yarı mamul et topakları: kategori A - Sığır Jübile, Kavurma için sığır eti, Pilaki için sığır eti; kategori B - Sığır göğüs eti, Sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - büyük et ve kemik parçaları: kemikli sığır incik (halkalarla kesilmiş), kemikli sığır boyun, kemikli sığır omuz, kemikli sığır göğüs eti, kaburgalı sığır eti
|
|
||
yarı mamul et kategorisi A - sığır eti, domuz eti, sığır budu, domuz bonfile, sığır bonfile, gurme domuz eti (karbonat) yarı mamul et ürünleri kategorisi B - sığır pirzola eti, sığır eti
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ SIĞIR ETİ BÜYÜK BONELESS: sığır bonfile kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; buğulama için sığır eti kategori A; sığır göğüs eti, kategori B; ev tarzı sığır eti, kategori B; gov
|
|
||
Tütsülenmiş et ürünleri: sığır, domuz, kuzu kaburga; sığır göğüs eti, kuzu eti; sığır jambonu, domuz eti; sığır, domuz, kuzu bonfile; kuzu fileto, sığır, domuz eti; geyik eti; süt domuzları; yaban domuzu; bar budu
|
|
||
Sığır, domuz etinden paketlenmiş yarı mamul et, soğutulmuş, dondurulmuş: sığır bonfile, kemiksiz sığır omuz, kemiksiz sığır but, kemiksiz sığır incik, kemiksiz sığır eti, butsuz sığır eti
|
|
||
SIĞIR VE DOMUZ ETINDEN YARI MAMUL DOĞAL ETLER. Yarı mamul sığır eti parça ürünleri: sığır bonfile, kategori A; sığır göğüs eti, kategori B; Kategori A sığır antrikot; sığır pirzola A. Melko
|
|
||
Soğutulmuş sığır ve dana etinden yarı mamul et ürünleri: - etli ve kemikli: sığır kaburga, sığır göğüs eti, dana yahni, dana göğüs eti; - kemiksiz: sığır gulaşı, sığır azu, güveçlik dana eti, ghoul
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Büyük kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş): - Kategori A: sığır omuz, sığır göğüs eti, sığır bonfile, sığır fileto, sığır ekstra
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Lumpy Beef - Pirinç sığır eti, Ekstra sığır eti, Sığır pirzola eti, Sığır bonfile, Sığır fileto; Pork - Pork Brisket, Pork tenderloin
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Sığır ve domuz etli patates zrazy, sığır etli et kroket, sığır pirzola (hamburger), sığır ve domuz eti biftek, sığır eti pirzola
|
|
||
sığır etinden kemiksiz yarı mamul et A kategorisi: sığır bonfile; sığır etinden kemiksiz büyük boy yarı mamul et ürünleri, B kategorisi: sığır göğüs eti; kemiksiz küçük boy yarı mamul et
|
.
|
|
|
Yem amaçlı yulaf. Yakov çeşidi. 2018 hasadı Lahana dolması, Dolma, Ev yapımı pirzola (domuz + sığır eti), Kupaty (sığır + kuzu eti), Kupaty (domuz + sığır eti), Kupaty (sığır eti), Kupaty (domuz eti), Lyulya-kebap (kuzu eti)
|
|
||
Yarı mamul et, et içeren topaklı, kemiksiz, et ve kemikli (büyük topaklı), doğranmış, kalıplanmış soğutulmuş sığır eti: sığır bonfile; yarı mamul sığır kürek kemiği; sığır pirzola eti
|
🇹🇯 Tajikistan
|
||
Ürün yelpazesinde yarı mamul et ve et içeren parça soğutulmuş ve dondurulmuş ürünler: Kategori A: sığır döşü; sığır kürek kemiği; kaburgada sığır bonfile; sığır küspesi; sığır pirzola eti; sığır boynu
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri. Jöle içinde et ürünleri: jöle içinde sığır dili, jöle içinde dana eti, jöle içinde sığır eti ürünleri, jöle içinde çeşitli sosisler; et ürünlerinden et jölesi: sığır dilinden et jölesi, çeşitli sosislerden et jölesi
|
.
|
|
|
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, kategori B: - sığır pirzola eti; - Farmerskoe sığır pirzola eti; et ve kemik büyük ve küçük (porsiyonlanmış) kategori D: - sığır kemiği
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul et topakları "İmparatorluk". Kemiksiz sığır eti kategorisi "A": güveç için sığır eti; kategori "B" domuz eti: domuz eti Ekstra, boyun, domuz eti d
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ BÜYÜK HIZLI BONELESS BEEF: bonfile kategori A; buğulama için sığır eti kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; ev tarzı sığır eti, kategori B; sığır göğüs eti, kategori B. POLUF
|
|
||
Haşlanmış sığır eti ürünü, kategori A: "Sığır lifleri" eti. Haşlanmış sığır eti ürünü, kategori B: "Sığır eti" jambon.
|
-2
|
|
|
Et, domuz eti, sığır eti, kuzu eti, sakatat içeren yemekler (garnitürlü ve garnitürsüz) soğutulmuş, dondurulmuş: domuz jöleli et, sığır jöleli et, ev usulü jöleli et (sığır, domuz), var
|
|
||
Sığır ve domuz etinden elde edilen et ürünleri: - jöle içinde çeşitli domuz eti içine dil; - domuz dilinden et jölesi; - sığır dilinden et jölesi, - domuz ürünlerinden et jölesi, - sığır ürünlerinden et jölesi; - jöleler: D
|
|
||
YARI MAMUL ET ÜRÜNLERI (SIĞIR, DOMUZ ETINDEN) KÜÇÜK VE KESILMIŞ: - SIĞIR ETI KATEGORISI A PORSIYONLUK PORTAL KEMIKSIZ- MARINE EDILMIŞ ANTRIKOT, MARINE EDILMIŞ SIĞIR BIFTEĞI; - SIĞIR ETI KATEGORISI A SMALLKOUSKOVIE BESKOSTN
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER BÜYÜK PİŞMİŞ FASULYE kategori A; kızarmış sığır eti kategori A; rosto sığır eti kategori A; ev usulü sığır eti kategori B; sığır göğüs eti kategori B. YARI
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER BÜYÜK PİŞMİŞ FASULYE kategori A; kızarmış sığır eti kategori A; rosto sığır eti kategori A; ev usulü sığır eti kategori B; sığır göğüs eti kategori B. YARI
|
|
||
Sığır ve domuz etinden "köy" jöleli et; domuz ve tavuk jöleli et, domuz ve sığır jöleli et, sığır jöleli et, jöleli dil, tavşan eti jölesi ("İşte burada" ticari markası olsun veya olmasın)
|
|
||
Gıda ürünleri. Sığır ve at etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: Tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri kategori A: Sığır jambonu, At eti jambonu, At eti rulosu, Sıkıştırılmış sığır Batır; Et ürünleri
|
|
||
Yarı mamul topak kemiksiz soğutulmuş veya dondurulmuş sığır eti: sığır bonfile, sığır fileto, sığır bacak, sığır boyun, sığır göğüs eti, sığır omuz, sığır yan
|
|
||
ET ÜRÜNLERI (SIĞIR, DOMUZ ETINDEN), PIŞMIŞ, TÜTSÜLENMIŞ -PIŞMIŞ: - DOMUZ ETINDEN PIŞMIŞ - BUZHENINA; - SIĞIR ETINDEN TÜTSÜLENMIŞ VE PIŞMIŞ - SIĞIR ETI TÜTSÜLENMIŞ VE PIŞMIŞ; - DOMUZ ETINDEN TÜTSÜLENMIŞ VE PIŞMIŞ - PASTIRMA, KESME,
|
|
||
Soğutulmuş sığır ve dana yarı mamul ürünler: - topak et ve kemik: kemikli sığır incik (halkalarla kesilmiş), kemikli sığır boyun, kemikli sığır omuz, kharcho üzerinde göğüs eti, sığır göğüs eti
|
|
||
Yarı mamul topaklanmış sığır eti ürünleri: büyük topaklanmış kemiksiz kategori A: sığır bonfile, güveçlik sığır eti; kategori B: sığır göğüs eti, porsiyonlanmış kemiksiz kategori A: sığır antrikot; küçük topaklanmış bezos
|
|
||
İşlenmiş sığır eti domuz eti yan ürünleri dondurulmuş: posa - diller, karaciğer, kalp, beyin, diyafram, böbrekler, et kırpıntıları, akciğerler, kaltyks, yemek borusu eti, sığır trakeası; et ve kemik - sığır kuyrukları; yün
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul ürünler. Topaklı. Kemiksiz: sığır bonfile, domuz bonfile, pirinç sığır eti, pirinç domuz eti. Et ve kemik: pişirme için bel, pişirme için boyun. Küçük topaklı doğal
|
|
||
Kuru kürlenmiş et ürünleri: kuru kürlenmiş sığır eti; kuru kürlenmiş sığır bonfile; kuru kürlenmiş sığır göğüs eti; kuru kürlenmiş domuz eti; kuru kürlenmiş domuz jambonu; kuru kürlenmiş domuz boynu; kuru kürlenmiş domuz göğüs eti; kırpma s
|
|
||
yarı mamul et topak et ve kemik (kategori B) - domuz filetosu, sığır filetosu, (kategori B) - domuz incik, sığır incik, domuz kaburga, sığır kaburga, (kategori D) - domuz göbeği, sığır göğüs eti; n
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış, soğutulmuş ve dondurulmuş et. Kıyma kategorisi B Kıyılmış domuz ve sığır pirzola eti, sığır pirzola kıyması, doğal sığır kıyması, Premium kıyılmış sığır ve domuz eti,
|
|
||
Yarı mamul işlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri: Sığır omuz, Kalın kenar, But, Sığır uyluk, Sığır but, Göz kası, Sığır boyun, Kemiksiz sığır incik, Sığır göğüs eti, Vyp
|
|
||
Yarı mamul et ve kemik büyük ve küçük sığır eti parçaları: gıda sığır kemiği, et sığır kemiği, sığır çorbası seti
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri Et ve kemik - sığır, at, deve, geyik başları; sığır kuyrukları, et ve kemik: sığır, at, geyik başları; sığır, kuzu, at, geyik kuyrukları; etli diller, beyinler, ne
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Et ve kemik - sığır, at, deve, geyik kafaları; sığır kuyrukları, - et ve kemik - sığır, at, geyik kafaları; sığır, kuzu, at, ren geyiği kuyrukları; - posa - diller, beyinler
|
|
||
Et içeren yarı mamuller ve dondurulmuş. 1. Sığır ve domuz etinden yarı mamul ürünler, kategori A: gulaş, sığır straganof, antrikot, sığır barbekü eti, domuz barbekü eti.
|
|
||
Ağırlıkça yarı mamul et ve et içeren ürünler ve paketlenmiş soğutulmuş ve dondurulmuş: sığır etinden: etsiz büyük boy kemiksiz kategori A, - sığır bonfile; et porsiyonu kemiksiz kategori A - sığır cr
|
.
|
|
|
Yarı işlenmiş dondurulmuş et: Porsiyon et ve kemik kategorileri Sığır jöleli et, Sığır kaburga için G Seti; Küçük topaklı et ve kemik kategorisi Sığır suyu için G Seti.
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: et ve kemik - sığır kafaları; sığır kuyrukları; etli - diller, karaciğer, böbrekler, kalp, et kırpıntıları, akciğerler, diyafram, trakea, dalak, kaltyki, sığır özofagus eti; büyük meme
|
|
||
Dondurulmuş işlenmiş sığır eti yan ürünleri: küspe - diller, karaciğer, kalp, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kaltyki, sığır trakeası, yemek borusu eti, meme, sığır testisleri; et ve kemik - g
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddeleri MIXWEL: Sığır Eko et suyu, Sığır et suyu, Sığır ekstra et suyu, Domuz eti suyu, Tavuk suyu, Yaban turpu ile aspik, Salam, kağıt torbalarda paketlenmiş, metalize torbalar
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Küçük boy sığır eti kategorisinden yarı mamul et ürünleri: et suyu, dana kaburga, dana yahnisi için küçük et ve kemik parçaları. Yarı mamul et ürünleri
|
|
||
kuru kürlenmiş ürünler: sığır eti cipsi, domuz eti cipsi, at eti cipsi, sığır jokey eti cipsi, et cipsi Domuz jokey, at eti cipsi, at eti jokey, rendelenmiş
|
|
||
Çiğ işlenmiş domuz, sığır, at eti ürünleri: Çiğ kürlenmiş domuz eti sıcak et cipsi; Çiğ kürlenmiş sığır eti sıcak et cipsi; At etinden çiğ kürlenmiş sıcak et cipsi; Çiğ kürlenmiş at eti cipsi.
|
|
||
Et (sığır eti (dana eti), domuz eti, kuzu eti) ve sakatattan yemeye hazır mutfak ürünleri. Et pirzola, Kıyılmış biftek, Kıyılmış şnitzel, Kıyılmış zrazy, Gulaş (sığır (dana) etinden)
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, kuzu eti soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: küspe - diller, karaciğer, kalp, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, kaltyki, baş eti, sığır memesi; et ve kemik
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış şekil verilmemiş dondurulmuş ve soğutulmuş et kategori B Sermaye: kıyılmış sığır eti, kıyılmış dana eti, kıyılmış at eti, kıyılmış kuzu eti, kıyılmış sığır-domuz eti, kıyılmış et sv
|
|
||
Yarı mamul kıyılmış şekil verilmemiş dondurulmuş ve soğutulmuş et kategori B Sermaye: kıyılmış sığır eti, kıyılmış dana eti, kıyılmış at eti, kıyılmış kuzu eti, kıyılmış sığır-domuz eti, kıyılmış et sv
|
|
||
A kategorisindeki soğutulmuş sığır eti ürünleri: pişmiş ve tütsülenmiş bütün yumru - balyk Vostochny, balychok Vanyusha, Balashov tarzında sığır eti; haşlanmış preslenmiş kalıplanmış - jambon Victoria, sığır başı eti,
|
|
||
Jöleler, jöleler, et, kümes hayvanları, sakatattan jöleli atıştırmalıklar: sığır jölesi, Çeşitli sığır ve tavuk jölesi, jöleli sığır dili, et mezesi jöleli Elite, et mezesi Pra
|
|
||
Et ve et içeren sosisler: pişmiş sosisler: Tavuklu kahvaltı için, Sığır etli et; sosisler: Tavuklu kahvaltı için, Sığır etli; sosisler: Tavuklu kahvaltı için, Sığır etli;
|
|
||
Jöle içinde soğutulmuş et ve et ürünleri: sığır jölesi, domuz jölesi, sığır jöleli et, domuz jöleli et, Domashny jöle, Russky jöle, Jöleli et Karışık et
|
|
||
yarı mamul, kemiksiz et parçaları, büyük topaklar nelerdir kategori A: (92 1465) bonfile: sığır eti, geyik eti, sığır pirzola eti. Yarı mamul et ürünleri topaklı kemiksiz küçük topaklı kategoriler A:
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, at eti, tütsülenmiş haşlanmış kümes hayvanı etinden hassas ürünler: rulo Oksky, tavuk karkasları, but, baget, tavuk budu, göğüs. TU 9213- 030-44388488-2005 Domuz, sığır, at etinden hassas ürünler
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri: Jöleler - sığır jölesi, domuz jölesi, tavuk jölesi, Ev tarzı, Rus; Jöleli et - sığır jöleli et, domuz jöleli et, Rus, Köy; et ürünleri
|
|
||
sığır, domuz etinden kuru et ürünleri: sığır etinden A kategorisi - Meat chips MEATBEEF, domuz etinden B kategorisi - Meat chips MEATBEEFF, kümes hayvanı etinden (tavuk, piliç, hindi) kurutulmuş bir ürün siz
|
|
||
Hamurda yarı mamul ürünler: - et dolgulu B kategorisi: köfte "Rus", köfte "Stolichnye", köfte "Sığır eti ve domuz etinden", köfte "Sığır etli et", belyashi, turtalar, köfte "Danilovskie", çöplük
|
|
||
yarı mamul domuz ve sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: küçük parçalar Et ve kemikte: pancar çorbası Kuban kategorileri; D kategorisi: yarı mamul sığır kantini, et suyu için yarı mamul domuz eti, n
|
|
||
Yarı mamul ürünler et ve et içeren, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz, sığır, kuzu eti: (kemiksiz) küçük boyutlu kategoriler B: şişte domuz şiş, yürüyüş, doğranmış sığır eti bishteks, bestroganoff; (be
|
|
||
Premium dana eti, kalçanın iç kısmı, kemiksiz, soğutulmuş. Sığır omuz eti, inciksiz kemiksiz kesim, soğutulmuş. Sığır eti sınıf 2. Yarım karkas ve çeyrek dana eti
|
-2
|
|
|
soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: küçük boy kemiksiz: B kategorisi Ev usulü kebap: sığır, domuz, kuzu etinden; A kategorisi gulaş: sığır, kuzu etinden; B kategorisi domuz etinden gulaş
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Sığır sakatatı, et ve kemik: sığır kellesi; sakatat: yürek, yürek gulaşı, ciğer, güveçlik ciğer, böbrekler, et kırpıntıları, kelle eti, akciğer, trakea, dil
|
|
||
Kurutulmuş ve kurutulmuş domuz, kuzu, sığır, at eti, geyik etinden atıştırmalıkların yanı sıra IP işaretli domuz, kuzu, sığır, at eti, geyik etinden kurutulmuş ve kurutulmuş sosisler Shatskikh S.A. Naimenova
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et topakları - kemiksiz büyük topaklar: kategori A - kalça kısmı (but), kalça kısmı (sığır filetosu), karbonat; kategori B - sığır pirzola eti (8020), sığır yanağı (zavi
|
|
||
Sığır eti blokları: beyinler, kalpler, diller, böbrekler, diyaframlar, kuyruklar, kaltikler, akciğerler, trakea, testisler, kulaklar, dudaklar, ağlı yaralar, abomasumlar, kitaplar; sığır karaciğeri, et kırpıntıları; sığır yemek borusu ve memesi. Blo
|
|
||
Ek No. 1'e göre Sığır, Domuz Etinden Elde Edilen Lezzetli Ürünler. Homojen ürünler grubu: sığır eti, domuz etinden elde edilen lezzetli ürünler.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, kemiksiz sığır etinden dondurulmuş porsiyonlar: A kategorisi - biftek (Bonfile, Ribeye kalın kenar, ince kenar Şerit fileto, sığır filetosu; et ve kemik kategorileri
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş doğranmış gıdalar: et içeren kategoriler G - Dana biftek, Et köfte, Kudinovsky doğranmış pirzola, Domuz ve sığır pirzola, Et pirzola, Sığır pirzola, Ev yapımı pirzola, Kuzu etli lula-kebap
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş sığır topak et ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Ön kısım, Arka kısım, Özelleştirilmiş sığır eti, Kemik üzerinde incik ile kalça, Kemik üzerinde incik ile skapular, Kaburga
|
-2009
|
🇧🇾 Belarus
|
|
pişirilmiş soğutulmuş ve dondurulmuş et yan ürünleri kategori A: domuz dili, domuz kalbi; kategori B: preslenmiş sığır baş eti; kategori B: preslenmiş domuz baş eti, sığır bacağı; kategori
|
|
||
Et ve kümes hayvanı işleme endüstrisi için bileşenleri ve yedek parçaları olan teknolojik ekipman: Vakumlu et karıştırıcı, model AV 300 (2 adet), Et karıştırıcı, model AZ 150, blok et öğütme makinesi
|
FATOSA s.a.,
|
🇪🇸 Spain
|
|
Sığır (dana) etinden yarı mamul ürünler: sirke ile marine edilmiş sığır (dana) kebabı, baharatlı marine edilmiş sığır kebabı domatesleri, soya soslu sığır (dana) kebabı,
|
|
||
Yarı mamul et topakları, soğutulmuş ve dondurulmuş - büyük topaklar, kemiksiz ve et ve kemik, yarı mamul domuz ürünleri - Kategori B: pirzola eti; - Kategori D: blok et - domuz derisi, gıda kemiği
|
|
||
Gıda Konsantreleri - Et suları: Mantar aromalı et suyu, Pastırma aromalı et suyu, Balık aromalı et suyu, Sebze aromalı et suyu, Tavuk aromalı et suyu, Sığır aromalı et suyu, Hindi aromalı et suyu, Lezzetli et suyu
|
|
||
Et ürünleri - jöleli et ve jöleler: jöleli et kategorisi A: jöleli et "Ev", jöleli et "Ev tarzı", jöleli et "Tatil için", "Köy tarzı" jöleli et, sığır jöleli et, domuz jöleli et; jöle
|
|
||
Jöle içinde çeşitli et ürünleri: Jöleler: sığır jöleli et; domuz jöleli et; jöleli et Çeşitli et; jöleli et Boyarsky; jöleli et Zastolny; jöleli et Village; jöleli et Amatör; jöle Prazd
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul parça et. Manda etinden kemiksiz topak (büyük topak yarı mamuller), kategori A: blok et (sırt-bel kısmı, kalça kısmı, kürek kemiği, servikal-skapula
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri, kalıplanmış, ekmekli ve kaplanmamış. Domuz, sığır, kuzu etinden: ev yapımı pirzola, köfte, köfte, kebap, biftek. Hamur kılıfı içinde yarı mamul kıyma ürünleri: Sığır etinden
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler: kemiksiz et porsiyonları B kategorisi - ekmekli venedik pirzolası; kemiksiz et porsiyonları B kategorisi - Gurme but biftek, ekmekli; et içeren
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, et ve kemik küçük parçalar halinde ağırlıkça ve paketlenmiş olarak: 1. Yarı mamul ürünler topaklı B kategorileri: sığır pirzola eti, domuz pirzola eti 2. Küçük parçalar halinde yarı mamul et ve kemik eti ürünleri
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul et ve et ürünleri. Et: büyük topak kemiksiz: pişirme için domuz eti kategori A (salamura kategorisi B ile), pirzola eti kategori B (salamura kategorisi B ile), Slavyanskaya boynu
|
|