tütsülenmiş etler için ağ GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
PORSELEN SEZONLARI: ŞUBELER Kostrovok , Gurmix : Sıcak tütsülenmiş balık için, soğuk tütsülenmiş balık için, tütsülenmiş balık için, tütsülenmiş tavuk için, tütsülenmiş domuz yağı için, tütsülenmiş et için, ızgara tavuk için,
|
|
||
Gıdaların mekanik olarak işlenmesi için ekipmanlar: 1. Kalamar, saman, tütsülenmiş etler için merdane aparatı 2. Kalamar kırma aparatı (çift tip) Kalamar kırma aparatı (çift tip)
|
TAIYO SEISAKUSHO CO., LTD
|
🇯🇵 Japan
|
|
Pişmiş tütsülenmiş domuz eti: pişmiş tütsülenmiş boyun, pişmiş tütsülenmiş karbonat, pişmiş tütsülenmiş göğüs eti, pişmiş tütsülenmiş bel, pişmiş tütsülenmiş et somunu, pişmiş tütsülenmiş et rulosu, tütsülenmiş kaburga 7030, tütsülenmiş kaburga
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş et ürünleri: Fırında tütsülenmiş domuz jambonu, Fırında tütsülenmiş domuz pirzolası, Fırında tütsülenmiş domuz filetosu, Füme tütsülenmiş domuz filetosu, Ciğer tütsülenmiş domuz eti, Ciğer tütsülenmiş domuz eti Fırında domuz göğüs eti
|
|
||
Yarı tütsülenmiş sosisler. Yarı tütsülenmiş sosis eti kategorisi B "Al-Khan". Yarı tütsülenmiş sosis eti kategorisi B "Arbatskaya". Yarı tütsülenmiş sosis eti kategorisi B "Dvoryanskaya". Yarı tütsülenmiş et sosisleri
|
|
||
Hindi etinden pişmemiş tütsülenmiş ürünler: pişmemiş tütsülenmiş et Firmennoye, pişmemiş tütsülenmiş et Tirol stili, pişmemiş tütsülenmiş sosis Premium, pişmemiş tütsülenmiş sosis, Westphalian tütsülenmiş sosis.
|
.
|
|
|
Doğal tütsülenmiş et ürünleri: Doğal tütsülenmiş tuzlanmış göğüs eti, Tuzlanmış tütsülenmiş pastırma, Doğal tütsülenmiş domuz jambonu, Doğal tütsülenmiş domuz balığı, Doğal tütsülenmiş et somunu,
|
|
||
Yarı tütsülenmiş ve haşlanmış tütsülenmiş sosisler. Yarı tütsülenmiş et sosisleri: Kategori B - At, Tatar; Kategori D - Sarımsak; yarı tütsülenmiş et içeren sosisler Kategori G - Yol; Pişmiş-tütsülenmiş et sosisleri Cat
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş et ve yan ürünlerinden ürünler. Grup - et ürünleri, et içeren. Tip - domuz, sığır eti, haşlanmış, tütsülenmiş et ve yan ürünlerinden ürünler
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş et ve yan ürünlerinden elde edilen ürünler. Grup - et ürünleri, et içeren ürünler. Tip - domuz, sığır eti, haşlanmış, tütsülenmiş et ve yan ürünlerinden ürünler
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ürünler. Domuz etinden elde edilen çiğ tütsülenmiş et ürünleri: - Balyk Vienna, brisket Amber, neck Extra. Sığır etinden elde edilen çiğ tütsülenmiş et ürünleri: - Delicacy sığır eti
|
|
||
Sosisler, ürün yelpazesindeki et için yarı tütsülenmiş sosisler: sosis Gutsulskaya yarı tütsülenmiş 1 sınıf et içeren TM ML, sosis Özel yarı tütsülenmiş et içeren 2 çeşit, sosis Krymskaya yarı tütsülenmiş erkek
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Kings ticari markasının çiğ tütsülenmiş et ürünleri: - çiğ tütsülenmiş sığır eti: Soğutulmuş sığır pastırması; Dondurulmuş sığır pastırması; - pişmemiş tütsülenmiş domuz eti: Domuz göğüs eti soğutulmuş; Domuz göğüs eti dondurulmuş
|
|
||
Gıda ürünleri. Pişirilmiş-tütsülenmiş, tütsülenmiş-pişirilmiş, tütsülenmiş-pişirilmiş, pişirilmiş, pişirilmemiş tütsülenmiş et ürünleri: Pişirilmiş-füme, füme-pişirilmiş et ürünleri: domuz göbeği, domuz boynu; Füme et ürünleri-
|
|
||
A kategorisi soğutulmuş yarı tütsülenmiş et sosisleri: Sığır eti; B kategorisi soğutulmuş yarı tütsülenmiş et sosisleri: Krakovskaya, Krestyanskaya, Servelat Moskovsky; B kategorisi soğutulmuş yarı tütsülenmiş et sosisleri:
|
|
||
Tütsülenmiş et ve et ürünleri: Soğuk tütsülenmiş domuz budu, Sıcak tütsülenmiş domuz budu Lezzetli domuz budu, Soğuk tütsülenmiş domuz boynu, Sıcak tütsülenmiş domuz boynu, Lezzetli domuz boynu
|
|
||
Tütsülenmiş et ürünleri: tütsülenmiş domuz yağı, haşlanmış tütsülenmiş domuz yağı, tütsülenmiş jambon, tütsülenmiş domuz eti,
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: soğuk tütsülenmiş domuz kaburgası, soğuk tütsülenmiş domuz pastırması (göğüs eti), soğuk tütsülenmiş Kanada pastırması (fileto), soğuk tütsülenmiş sığır dili
|
|
||
K.Yu. adını taşıyan Yegoryevskaya sosis ve gastronomi fabrikası işaretli çiğ tütsülenmiş et ürünleri. Afanasyeva: çiğ tütsülenmiş domuz pirzolası, çiğ tütsülenmiş domuz göğüs eti, çiğ tütsülenmiş domuz boynu.
|
|
||
Yarı tütsülenmiş sosisler. Yarı tütsülenmiş et sosisleri: Varşova, Gubernskaya, Stepnaya, Yarmarochnaya. Yarı tütsülenmiş et sosisleri: Bira. Kızarmış et sosisleri: Gurme
|
|
||
Kurutulmuş et ürünleri: sığır eti, jambon, salam ve tütsülenmiş sakatat; bitkisel protein ilaveli sığır eti ve kurutulmuş sakatat; domuz eti, jambon, salam, pastırma, tütsülenmiş etler, kuru sakatat
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, at eti, haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş incelikli ürünler: Domashnaya brisket, Piterskaya knuckle, Khmelnitskaya loin, Ladozhsky et somunu, Bira domuz eti için kaburga, Boyun Pe
|
|
||
Turta: mantarlı et, et, etli lahana. Jambonlu puf, hamur içinde sosis, puf böreği içinde sosis. Dolgulu turtalar: kıymalı. Jambonlu sandviç, yarı tütsülenmiş sosis, haşlanmış tütsülenmiş et (jambon, göğüs eti
|
|
||
Soğutulmuş pişmemiş tütsülenmiş et ürünleri: domuz eti - bel, göğüs eti, kürek kemiği, incik, kulaklar, kaburga, balyk, boyun, sırt kısmı, pastırma; tavşandan - karkas, yarım karkas; geyik etinden - tütsülenmiş geyik eti
|
|
||
Et ürünleri (kanatlı etinden) ve et ve sebze ürünleri: - Kanatlı etinden pişmemiş tütsülenmiş sosisler: "Cognac", "Tyrolean Salami"; - pişmemiş tütsülenmiş et ve sebze sosisleri: Pepperoni, Salam, Salam
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, geyik eti, at eti, maral, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş, haşlanmış ve haşlanmış tütsülenmiş et ürünleri, Zolotoy Parus ticari markası
|
|
||
Et ve domuz sakatatından, soğutulmuş sığır etinden lezzetli tütsülenmiş-haşlanmış ve pişmemiş tütsülenmiş et ürünleri: Pastırma, haşlanmış-füme Haşlanmış-füme göğüs eti, Haşlanmış-füme göğüs eti, Pişmiş-füme jambon, Carbona
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Shuiskaya işaretli sosisler, pişmiş ve tütsülenmiş et ürünleri: pişmiş tütsülenmiş sosis: Pastırmalı domuz eti, B kategorisi: Kimyon tohumlu domuz eti, Baharatlı domuz eti, pişmiş-füme et ürünleri: B kategorisi: göğüs eti sv
|
|
||
SAFA işaretli sığır, kuzu, at etinden helal et ürünleri: haşlanmış et ürünleri, tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri, çiğ tütsülenmiş et ürünleri, 15 üründen oluşan bir ürün yelpazesinde
|
|
||
Krutonlar: - et aromalı: mermer dana eti, domuz eti, sığır eti, hindi, tavşan, sosis, jambon, pastırma, tavuk, tütsülenmiş tavuk, baharatlı dana eti, salam, tütsülenmiş etler; - Parmesan, Maasdam peyniri tadında;
|
|
||
Sosis pişmemiş tütsülenmiş. Et ürünü. Sosis: Geleneksel, Fin salamı. Çiğ tütsülenmiş domuz ürünü. Et ürünleri: Domuz eti dilimleri, Biberli domuz eti dilimleri. Et ürünleri
|
|
||
Domuz etinden çiğ tütsülenmiş et ürünleri (soğutulmuş). - Tütsülenmiş et cipsleri; -Baharatlı et cipsleri; -Baharatlı et cipsleri.
|
|
||
Domuz, sığır, kuzu etinden tütsülenmiş, kürlenmiş ürünler, doğal ve yapay muhafaza içinde olanlar dahil: tütsülenmiş et, tütsülenmiş ve kürlenmiş sosisler, ambalaj: plastik torbalar, kullanılmış olanlar dahil
|
|
||
Kümes hayvanı etinden lezzetli et ürünleri: Pişmiş ve tütsülenmiş tavuk Piramit, Tavuk rulo Poleno haşlanmış tütsülenmiş, Fırında tavuk rulo ... Pişmiş ve tütsülenmiş ürünler için ambalaj: polimer mattan yapılmış torbalar
|
|
||
Kümes hayvanları etinden elde edilen lezzetli et ürünleri: Pişmiş-tütsülenmiş tavuk rulo piramit, Pişmiş-tütsülenmiş tavuk rulo kütük, Fırında tavuk rulo. Pişmiş ve tütsülenmiş ürünler için ambalajlar: plastik torbalar
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: sığır etinden: klasik, marine edilmiş, bira için tütsülenmiş et, kırmızı biberli, baharatlı, baharatlı, kimyon tohumlu, kişnişli, klasik et cipsi, salamura, hafif tütsülenmiş, kırmızı biberli, baharatlı
|
|
||
Gıda ürünleri. Et ürünleri ve domuz yağından: Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: incik, tütsülenmiş etler Köylü, tavuk budu, göğüs eti, fileto, kemiksiz göğüs eti, bonfile, rulo, kaburga; Domuz ürünleri z
|
|
||
Birinci ve ikinci sınıf soğutulmuş kümes hayvanları tütsülenmiş et ürünleri: sıcak tütsülenmiş tavuklar, sıcak tütsülenmiş kazlar, sıcak tütsülenmiş ördekler, sıcak tütsülenmiş hindiler, sıcak tütsülenmiş hindi, sıcak tavuk kanatları
|
|
||
Tütsülenmiş et ürünleri: doğal odun yongaları üzerinde tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz kaburgası Pazarı, doğal odun yongaları üzerinde pişirilmiş tütsülenmiş domuz göğüs eti Pazarı
|
|
||
Hazır pişmemiş tütsülenmiş et (domuz eti) ürünleri: Çiğ tütsülenmiş domuz boynu, Pshut domuz eti, Domuz filetosu
|
.
|
🇷🇸 Serbia
|
|
soğutulmuş pişmemiş tütsülenmiş domuz eti ürünleri: Okhotnichy jambonu, Streletskaya boynu, Boyarsky balyk, Piquant brisket; sığır etinden soğuk tütsülenmiş et ürünleri: bonfile Kupecheskaya, Balyk Royal
|
|
||
ÇIĞ VE ÇIĞ TÜTSÜLENMIŞ ET ÜRÜNLERI. Başlangıç kültürleri kullanılmadan yapılan çiğ tütsülenmiş sosisler - Sığır eti kamçıları, Domuz eti kamçıları, Chorizo, Doğu premium, Kafkas tarzı Sudjuk, Salam
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri (geyik eti): Çiğ tütsülenmiş geyik eti. Ambalaj: doğal, polietilen ambalaj, net ağırlık 0,1 kilogramdan 5 kilograma kadar
|
Jolanda de Colo
|
🇮🇹 Italy
|
|
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: pişmemiş tütsülenmiş domuz pirzolası Presidential, pişmemiş tütsülenmiş domuz jambonu Bremensky, pişmemiş tütsülenmiş domuz pirzolası Krestyansky, pişmemiş tütsülenmiş domuz göbeği Dereve
|
|
||
ÇIĞ TÜTSÜLENMIŞ ET ÜRÜNLERI: SPAR tarifine göre kehribar göğüs eti, SPAR tarifine göre pişmemiş domuz kaburgası (domuz etinden); SPAR tarifine göre çiğ tütsülenmiş tavuk fileto.
|
.
|
|
|
Tütsülenmiş, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş ve pişmemiş tütsülenmiş et ürünleri: tütsülenmiş domuz yağı, tuzlanmış ve haşlanmış-tuzlanmış domuz yağı:
|
74
|
|
|
Pişmiş tütsülenmiş et ürünleri: Müslüman sığır eti, Brisket Derevenskaya, Rulka Bavarian, Çeşitli et tütsülenmiş ürünler.
|
|
||
Pişmiş tütsülenmiş et ürünleri: Müslüman sığır eti, Brisket Derevenskaya, Rulka Bavarian, Çeşitli et tütsülenmiş ürünler.
|
|
||
Pişmiş tütsülenmiş ve yarı tütsülenmiş et sosisleri: - Kategori A: Evde tütsülenmiş sosis Ukrayna; - Kategori B: Pişmiş tütsülenmiş sosis Imperial; - Kategori B: Pişmiş tütsülenmiş sosis cervelat Finsk
|
|
||
Domuz etinden çiğ tütsülenmiş et ürünleri: Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: Kategori B: Syktyvdinskaya pastroma; Syktyvdinskaya brisket; Zelenetsky'de boyun; carbonade Jubilee; Pişmemiş füme domuz cipsi: cips Iz s
|
|
||
Et ürünleri. Yarı tütsülenmiş sosis ürünleri: yarı tütsülenmiş et sosisleri: - A kategorisi - Yeni sığır eti, Gutsulskaya akut özel, Eliseevskaya; - B kategorisi - Astrakhanskaya, Baranya, Gatchinskaya, Glazovsk
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş kümes hayvanı eti ürünleri (kuru kürlenmiş) soğutulmuş: piliç tavuğundan çiğ tütsülenmiş et ürünü Delis classic soğutulmuş, piliç tavuğundan et ürünü kuru kürlenmiş Delis pican
|
🇧🇾 Belarus
|
||
sosisler yarı tütsülenmiş et kategorileri B soğutulmuş: Dekoratif serpme içinde "Av" yılanı, dekoratif serpme içinde "Sonbahar" servelat; yarı tütsülenmiş et sosis, kategori G soğutulmuş: yılan
|
|
||
Kurutulmuş et, bira için tütsülenmiş: bira için kurutulmuş sığır eti; bira için kurutulmuş dana eti; bira için kurutulmuş at eti; bira için kurutulmuş geyik eti; bira için kurutulmuş domuz eti; bira için sıcak kurutulmuş sığır eti;
|
|
||
Et ürünleri Vakum altında veya modifiye gaz koşulları altında tüketici kaplarında paketlenmiş çiğ tütsülenmiş ve haşlanmış tütsülenmiş et sosları Çarşamba: - çeşitli pizza - pizza için set - hodgepodge için set - set
|
|
||
Çiğ kürlenmiş, çiğ tütsülenmiş, pişmiş tütsülenmiş ve yarı tütsülenmiş sosisler, taze çiğ sosisler, doğal kılıfta sosis ve sucuklar, jamon, pişmiş tütsülenmiş et (jambon, kaburga)
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et sosisleri: Pepperoni asitlik düzenleyicili çiğ tütsülenmiş yarı kuru sosis; Asitlik düzenleyici Sopressat ile pişmemiş tütsülenmiş yarı kuru sosis; Düzenleyicili tütsülenmiş yarı kuru sosis
|
|
||
Kurutulmuş ve tütsülenmiş et ürünleri: kurutulmuş et Domuz eti, kurutulmuş et Acılı domuz eti, kurutulmuş et Baharatlı domuz eti, kurutulmuş et Sığır eti, kurutulmuş et Baharatlı sığır eti, kurutulmuş et Baharatlı sığır eti, kurutulmuş maral eti, ko
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et sosisi. Sosis "Sırp lezzeti Neoplanta Delikates", net ağırlık 295g. Et sosis ürünü, pişmemiş tütsülenmiş. Sosis "Avusturya lezzeti Neoplanta Delikates
|
AKCIONARSKO DRUŠTVO NEOPLANTA INDUSTRIJA MESA NOVI SAD, PRIMORSKA 90
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Tavuk, ördek, kaz, hindi, beç tavuğu, bıldırcın gibi kümes hayvanlarının etinden (içi boşaltılmış karkaslar, göğüs, jambon, kanat, but, but, rulo) soğutulmuş, tütsülenmiş, haşlanmış, fırınlanmış, tütsülenmiş -haşlanmış, tütsülenmiş- yarı mamul lezzetler
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et sosis seti MIX No. 3, Pişmiş tütsülenmiş et sosis seti MIX No. 4 soğutulmuş veya dondurulmuş.
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve tuzlanmış ürünler. Çiğ tütsülenmiş et ürünleri (domuz etinden): - Domuz balyk; -Karbonat Köylü; - Domuz fileto; -boyun Petrovskaya; - boyun Mikhailovskaya; - Domuz Pastırması; -Brisket Köyü;
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri, A kategorisi: Nord sosisi, Vechernyaya sosisi, Tütsülenmiş kamçı sosisleri, geyik eti sosisleri, ren geyiği sudjuk Kuru kürlenmiş A kategorisi ren geyiği sosisleri
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş ve pişmiş tütsülenmiş et ürünleri: Domuz budu, Domuz budu, Domuz incik, Domuz bonfile, Domuz fileto, Domuz göbek, Domuz kaburga, Domuz omuz, Domuz boyun, Domuz pirzola, Domuz haşlanmış domuz eti.
|
|
||
Sosis ürünü. Sosis pişmiş tütsülenmiş et salam Barbados yeni premium. Sosis ürünü. Sosis pişmiş-füme et salam Mombillera yeni en yüksek kalite. Sosis ürünü. Pişmiş tütsülenmiş sosis
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Domuz ve sığır etinden tütsülenmiş-haşlanmış ve pişmemiş tütsülenmiş et ürünleri:
|
№ 1
|
|
|
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: Hindi ve sığır etinden helal pepperoni, çiğ tütsülenmiş, ayrı ayrı şok dondurulmuş (TURKEY BEEF HALAL PEPPERONI SMOKED AND IQF), polimer malzemeden yapılmış bir ambalajda (vakum altında olanlar dahil
|
VLEVY N.V.
|
🇧🇪 Belgium
|
|
A kategorisindeki çiğ tütsülenmiş bütün parça et ürünleri: basturma Nenetskaya, balyk Northern Lights, chips Yamalskie; B kategorisindeki çiğ tütsülenmiş et sosisi: sosisler Biraya; Kurutulmuş bütün
|
|
||
Domuz etinden kurutulmuş cips, sığır etinden kurutulmuş cips, kuzu etinden kurutulmuş cips, geyik etinden kurutulmuş cips, yak etinden kurutulmuş cips, bufalo etinden kurutulmuş cips, deve etinden kurutulmuş cips, pişmemiş tütsülenmiş et
|
|
||
Pişmiş, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş et ürünleri
|
|
||
pişmiş ve tütsülenmiş et ürünleri: Triumph sığır eti, Piquant sığır eti, Prazdnichnaya sığır eti, Delicatessen sığır eti, kuzu kaburga, kuzu Gissar, kuzu eyeri, at eti kesme Akbuzat, at eti
|
|
||
Sosisler (sosisler) yarı tütsülenmiş, haşlanmış-tütsülenmiş (et ürünleri) kategoriler A, B: yarı tütsülenmiş sosisler: Absolute , Bogatyrskaya, Veteranskaya, Vintage, Vityaz , Hutsul Ostraya , Noble , Drohobychskaya
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et sosisleri, vakum altında veya değiştirilmiş gaz atmosferi koşulları altında paketlenmiş olanlar dahil: A kategorisi pişmemiş tütsülenmiş sosisler İsveç kirazı, pişmemiş tütsülenmiş sosisler Pralin,
|
|
||
Soğutulmuş pişmemiş tütsülenmiş et ürünleri (domuz eti, sığır eti): Domuz etinden Fabertsy Classic - domuz bonfile, sığır etinden Fabertsy Elite - sığır eti, but eti. Ambalaj: polimer, vakumlu paketler, ağırlıksız
|
|
||
Pişmiş, tütsülenmiş et ürünleri -haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş, tuzlanmış çeşitler:
|
|
||
çiğ tütsülenmiş et ürünleri: -domuz etinden: Novgorodskaya göğüs eti, Poltavskaya göğüs eti, Sofiysky karbonat, Parmskaya jambonu; - sığır etinden: sığır eti İspanyolca, sığır eti Kazanskaya
|
|
||
Domuz etinden et ürünleri, paketlenmiş sığır eti: Rublevskaya pişmiş jambon; Pişmiş füme Rublevsky karbonat; "Rublevskaya" göğüs eti, haşlanmış ve tütsülenmiş; Kahvaltı için jambon Domuz eti Rublevsky; Ev tarzı et
|
|
||
Gıda ürünleri için polimerik ambalajlar (taze et ve balık; dondurulmuş et ve balık; tuzlanmış ve tütsülenmiş et ve balık; et ve balık yarı mamulleri ve lezzetleri; sosisler ve sucuklar; taze kümes hayvanları eti ve ürünleri
|
LECHITA A.R.T. SP. ZO.O.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Sıcak tütsülenmiş etten elde edilen ürünler: A kategorisi domuz eti - jambon, bonfile; B kategorisi domuz eti - göğüs eti, fileto; G kategorisi domuz etinden - kaburga, incik (incik); D kategorisi domuz eti - kulak; koyun eti kategorisinden
|
|
||
Yeluzan tarzında pişirilmiş tütsülenmiş et ürünleri "Helal": sığır filetosu, serpme sığır eti, sığır kebabı, kuzu filetosu, serpme kuzu eti, kuzu kebabı, at eti filetosu, serpme at eti, at eti kebabı.
|
|
||
Soğuk tütsülenmiş et ürünleri: Domuz etinden "Fabertsy Classic" - domuz bonfile, sığır etinden "Fabertsy Elite" - sığır eti, but eti. Paketleme: vakum altında, net ağırlık 0,035 kilogramdan 1 kilograma kadar,
|
|
||
Tütsülenmiş et ürünleri: sığır, domuz, kuzu kaburga; sığır göğüs eti, kuzu eti; sığır jambonu, domuz eti; sığır, domuz, kuzu bonfile; kuzu fileto, sığır, domuz eti; geyik eti; süt domuzları; yaban domuzu; bar budu
|
|
||
En yüksek dereceli domuz ve sığır etinden çiğ tütsülenmiş et ürünleri: - domuz eti, mermer domuz eti: Tsaritsynskaya, kemiksiz fileto, boyun, balyk, Exquisite jambon; - sığır etinden: Türk Basturma,
|
|
||
Tütsülenmiş et ürünleri: topak sığır eti, kemikli sığır eti, doğranmış sığır eti, topak kuzu eti, kemikler (sırt, incik, kaburga sığır eti), kemikler (sırt, kaburga, domuz inciği),
|
940840000402
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, kümes hayvanları, tavşan ve nutria soğuk tütsülenmiş et ve sakatat ürünleri: Domuz eti ürünleri: Jambon, But, Fileto, Tambov usulü jambon, İngiliz usulü jambon, В
|
|
||
Pişmiş tütsülenmiş et ürünleri: Müslüman eti, Müslüman rulosu, Sultan rulosu, Sultan eti, Oryantal et, Mikhailovskaya domuz eti, Çorba kaburgası, Av göğüs eti, Av domuz yağı,
|
|
||
Domuz etinden çiğ tütsülenmiş et ürünleri: DOMUZ ETİ, ZLATIBORSKY DOMUZ ETİ 1885, DOMUZ ETİ 1885, İNCE DOMUZ ETİ Paketleme: gaz ile modifiye edilmiş ortam gaz koruyucu atmosfer,
|
🇷🇸 Serbia
|
||
Gıda ürünleri için polimerik ambalajlar (gıda ürünlerinin ambalajlanması ve depolanması için tasarlanmıştır: taze et ve balık; dondurulmuş et ve balık; tuzlanmış ve tütsülenmiş et ve balık; et ve balık yarı mamulleri ve lezzetleri;
|
|
||
Gıda ürünleri için polimerik ambalajlar (gıda ürünlerinin ambalajlanması ve depolanması için tasarlanmıştır: taze et ve balık; dondurulmuş et ve balık; tuzlanmış ve tütsülenmiş et ve balık; et ve balık yarı mamulleri ve lezzetleri;
|
EUROCAST Sp.z.o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Gıda ürünleri için polimerik ambalajlar (gıda ürünlerinin ambalajlanması ve depolanması için tasarlanmıştır: taze et ve balık; dondurulmuş et ve balık; tuzlanmış ve tütsülenmiş et ve balık; et ve balık yarı mamulleri ve lezzetleri;
|
|
||
Sosis ürünleri ve et ve sakatat ürünleri çeşitleri: Sosis ürünleri: Pişmiş et sosis, Derevenskaya et sosis, tütsülenmiş et sosis, Ukrayna usulü et sosis (haşlanmış), ev yapımı sosis
|
|
||
Et ürünleri - Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: Helal koyun eti jamonu; Et ürünleri - Kuru kürlenmiş et ürünleri: Sosisler Zhomga Helal, yapay veya doğal ambalajsız kılıfta helal kuzu jamon
|
|
||
unlu mamuller: fırınlanmış, kızartılmış, mayalı, mayasız, puf, puf - mayalı ve kısa hamurlu hamur işleri et (domuz eti, sığır eti, kuzu eti) ve kıyma ile doldurulmuş, sosis, ezme, jambon, tütsülenmiş etler
|
:
|
|
|
Pişirilmiş tütsülenmiş et ürünleri: "Bebek" ağındaki et (domuz omzu), domuz eti tarafı, C kategorisi domuz eti tarafı
|
Lihajaloste Korpela
|
🇫🇮 Finland
|
|
ÜRÜN YELPAZESINDE ET, KUŞ ETI, TÜTSÜLENMIŞ ETLER, ET ÜRÜNLERI, YAN ÜRÜNLER EKLENMIŞ SALATALAR
|
|
||
Et, kümes hayvanı eti, tütsülenmiş etler, et ürünleri, sakatat ilaveli salatalar
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri: jöle içinde çeşitli, jöle içinde sığır dili, jöle içinde domuz dili, jöle içinde tütsülenmiş etler, jöle içinde jambon, jöle içinde sosis, jelatin kek; Jöleli et: ev yapımı, tatil için, köy tarzında;
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et sosisleri: Parmskaya, Prazdnichnaya, Novosibirskaya, Elite, Novosibirskaya salamı, Pepperoni salamı, İnce taneli salam, Mini salam, Bira için çiğ tütsülenmiş sosisler, Milan, Kremlin
|
|
||
ÜRÜN YELPAZESINDE ET, KUŞ ETI, TÜTSÜLENMIŞ ETLER, ET ÜRÜNLERI, YAN ÜRÜNLER EKLENMIŞ SALATALAR
|
|
||
ET, KÜMES HAYVANLARI ETI, TÜTSÜLENMIŞ ETLER, ETLER EKLENMIŞ SALATALAR ...
|
|