tuzlu mantar GTIP / HS CODE ✨
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 0709: Diğer sebzeler (taze/soğutulmuş)
- 0711: Geçici olarak konserve edilmiş sebzeler
- 1904: Hububat veya hububat ürünlerinin kabartılması veya kavrulması suretiyle elde edilen gıda mamülleri
- 190410: Hububat/hububat ürünlerinden kabartılmış/kavrulmuş gıda mamulleri
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 2001: Sebze, meyve,sert kabuklu meyve ve yenilen diğer bitki parçaları (sirke/asetik asitle hazırlanmış veya konserve edilmiş)
- 2003: Mantar ve domalan (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş)
- 200390: Mantar, diğer (sirke/asetik asitten başka usulde hazır. konserve)
- 2004: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmuş)
- 2005: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmamış)
- 2008: Tarifenin başka yerinde belirtilmeyen meyve ve yenilen diğer bitki parçalarının konserveleri
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
KONSERVE MANTARLAR. - Tuzlu mantarlar: Siyah tuzlu süt mantarları, Tuzlu beyaz süt mantarları, Tuzlu ortak mantarlar, Sibirya tuzlu mantar çeşitleri, Tuzlu ryazh tarzı tuzlu mantar çeşitleri, Volga tuzlu sa
|
|
||
Konserve tuzlu mantarlar: tuzlu haşlanmış süt mantarları, tuzlu süt mantarları, tuzlu haşlanmış soğanlar, tuzlu soğanlar, tuzlu haşlanmış beyaz fasulye, tuzlu beyaz fasulye, tuzlu mantarlar, tuzlu bal mantarları, tuzlu haşlanmış istiridye
|
|
||
Doğal konserve gıda. Sterilize tuzlu mantar; Doğal konserve. Sterilize tuzlu mantarlar; Doğal konserve gıda. Çeşitli sterilize tuzlu mantarlar; Doğal konserve. Kuzugöbeği
|
ANSHAN N AND M FOODS CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Haşlanmış tuzlu mantarlar: porçini mantarı, çörek, çörek, tereyağı tabağı, volan, beyaz yumru, sarı yumru , siyah süt mantarı, mantar, volnushka, Cantharellus cibarius, russula, bal mantarı. Çiğ tuzlu mantarlar: beyaz lu
|
|
||
Tuzlu ve güçlü tuzlu mantarlar: beyaz mantarlar, porçini mantarları, valui, pembe volushki, smoothies (ortak sütçüler), acı, süt mantarları, siyah süt mantarları (siyah mantarlar), parlak yeşil, rubella , (tatlı
|
|
||
Konserve mantarlar tuzlu: mantar, çörek, süt mantarı, Mantar fıçısı (mantar, mantar, mantar, istiridye mantarı karışımı). Ambalaj: 100 ml'den 3000 ml'ye kadar cam kavanozlar.
|
Fujian Union Strong Foodstuffs Co., Ltd
|
🇨🇳 China
|
|
Tuzlu mantarlar: beyaz mantarlar (beyaz mantarlar), beyaz, değer, pembe dalgalar, gerçek süt mantarları (çiğ), siyah süt mantarları, ortak chanterelles, beyaz mantarlar (kuru mantarlar), boletus mantarları, boletus mantarları,
|
|
||
Sebzeler ve mantarlar, salamura, turşu, hafif tuzlu: salamura ve haşlanmış salamura ve kuvvetli tuzlu mantarlar, ürün yelpazesinde: havuçlu lahana turşusu, acı biber ve sarımsaklı doğranmış lahana turşusu
|
|
||
TUZLU MANTARLAR: süt mantarları; adi mantarlar; beyaz mantarlar. MARİNE MANTARLAR: porçini mantarları, yaygın chanterelles, boletus, sonbahar bal agarikleri, kavak mantarları, boletus, mantarlar. konveyörler, besleyiciler, ro
|
|
||
TUZLU MANTARLAR: mantarlar, beyaz ve pembe volnushki, istiridye mantarı, süt mantarı, chanterelles, adi mantarlar, russula, petrol. MARİNELİ MANTARLAR: porçini mantarı, pembe ve beyaz volvushki, istiridye mantarı
|
|
||
Sterilize edilmiş tuzlu mantarlar (volnushka, beyaz süt mantarları, siyah süt mantarları, mantarlar, chanterelles, beyaz, mantarlar, boletus boletus, boletus mantarları, mantarlar, boletus) 0,1 ila
|
|
||
Tuzlu mantarlar: tuzlu süt mantarı, tuzlu chanterelles, işaretli Taiga labaz
|
|
||
Tuzlu mantarlar: siyah süt mantarı, sarı süt mantarı, beyaz süt mantarı, boletus, chanterelles, mantarlar, boletus, boletus, beyaz, mantarlar. Ambalaj: polietilen kovalar
|
|
||
Çeşitli Kore salataları: mantardan (odunsu siyah, beyaz dahil), deniz yosunundan, patlıcandan, kuşkonmazdan, havuçlu kuşkonmazdan, "Ryzhik" mantarından, tuzlu mantardan "İstiridye mantarı", gre
|
|
||
POLIMER AMBALAJDA SALAMURA VE TURŞU MANTARLARI. MARINE EDILMIŞ MANTARLAR: PANELLER, YAĞLAR, MANTARLAR; TUZLU MANTARLAR: BEYAZ, BEYAZ, BEYAZ, BEYAZ, TAVUK, CHEREES, ASS 1114 CHEREES
|
|
||
Tuzlu mantar çeşitleri: tuzlanmış ve haşlanmış süt mantarları, tuzlanmış süt mantarları, tuzlanmış haşlanmış mantarlar , tuzlanmış volnushki, tuzlanmış haşlanmış beyazlar, tuzlanmış beyazlar, tuzlanmış safranlı süt kapakları, tuzlanmış haşlanmış mantarlar
|
|
||
Tuzlu mantar, Bal mantarı, İstiridye mantarı, Kuzugöbeği mantarı, Süt mantarı, Salamura mantar, Bal mantarı, İstiridye mantarı, Beyaz mantar, Boletus mantarı,
|
.
|
|
|
Salamura ve haşlanmış mantarlar: beyaz, kavak mantarı, boletus, mantar, ballı agarik, chanterelles, volnushki, smoothies, süt mantarı, kızamıkçık, tuzlu mantarlar: chanterelles, volnushki, smoothies, süt mantarı,
|
, Russian Federation
|
|
|
Sebzeler, meyveler, çilek, mantar turşusu, salamura, ıslatılmış, salamura, hafif tuzlu: mantar turşusu, mantar turşusu, salatalık turşusu, salatalık turşusu, domates turşusu, domates turşusu, çeşitli domatesler
|
|
||
Patlamış mısır çeşitleri: tuzlu; tuzlu: mantar, kırmızı biber, soğan, pastırma, dereotu, salam, peynir, tavuk, karides, somon, levrek, soğan, sarımsak, pizza, barbekü, yengeç, füme jambon, ketçap, Meksika ekmeği tadında
|
|
||
Patlamış mısır: tuzlu; mantar tadında tuzlu (kırmızı biber, soğan, pastırma, dereotu, salam, peynir, tavuk, karides, somon, levrek, sarımsak, pizza, barbekü, yengeç, füme jambon, ketçap, Meksika sosu, otlu ekşi krema,
|
|
||
Tuzlu mantarlar: shiitake, beyaz, bal mantarları, boletus, doğranmış, mantar tabağı dahil, cam, teneke, polimer ve kombine ambalajlarda, 100 ila 5000 mililitre kapasiteli,
|
P.H.Z. Kasol J.A. Kazberuk
|
🇵🇱 Poland
|
|
TUZLU MANTARLAR: beyaz, pembe volushki, süt mantarı, gri ryadovki, russula, petrol, kavak mantarı, boletus mantarı, sonbahar mantarı, değer, istiridye mantarı. MARİNE MANTARLAR: boletus (soyulmuş, soyulmamış),
|
|
||
Konserve tuzlu mantarlar: süt mantarı, ryadovka su basmış, porçini mantarı, chanterelles, ballı agarik, çörek, mantar
|
|
||
Haşlanmış tuzlu mantarlar: Beyaz, Cantharellus cibarius mantarı, Butterlets, Mokhoviki, Aspen mantarı, Boletus mantarı, Sonbahar mantarı, Beyaz süt mantarı, Siyah süt mantarı, Pembe volushki, Ryzhiki, Karışık mantar
|
|
||
Tuzlu mantarlar: siyah topak, sarı topak, beyaz topak, volushki, chanterelles, mantar, kavak mantarı , yağ, beyaz, safranlı süt kapakları.
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %0,1 ila %9,5 arasında olan yoğurtlar:) şekersiz; tatlı (meyveli, sedir sütlü, fındıklı, tahıllı; aromalı); tuzlu (mantar, kurutulmuş sebzeler, otlar ve baharatlar, aroma ilavesiyle
|
|
||
Tuzlu mantarlar: süt mantarları, safranlı süt kapakları
|
|
||
Turtalar, turtalar ve çörekler: dolgulu haçapuri - süt, yumurta, sebze; pizza (mini pizza) - sebze, et (sosis, sucuk, jambon, tuzlu), mantar, kümes hayvanları, çeşitli; buğday meyvesi ve dut kapıları
|
|
||
Tuzlu mantarlar: 8,5 ila 11 kilogram net ağırlığa sahip plastik kovalarda, 16 ila 23 kilogram net ağırlığa sahip 23 litrelik küplerde, 30 litre hacimli plastik tanklarda, 26 kilogram net ağırlıkta paketlenmiş süt mantarları
|
|
||
Tuzlu mantarlar: Beyaz süt mantarları; Zencefilli çörekler
|
|
||
Tuzlu mantar hasadı 2013: süt mantarı, beyaz, değer TU 9167-006-01597959-04
|
|
||
TUZLU MANTARLAR: porçini mantarı, porçini mantarı, süt mantarı, lipoviki, gri ryadovki, russula.
|
|
||
IP Shinkaruk V.A. işaretli tuzlu mantar konservesi: süt mantarları, polimer kovalarda paketlenmiş ağırlıklar, 0,1 kg ila 3 kg net ağırlığa sahip Doy-pack ambalajında
|
|
||
Tuzlu mantarlar: beyaz ve karışım ... Üretim tarihi: Eylül 2014.
|
|
||
Tuzlu mantarlar: beyaz süt mantarları, pembe dalgalar. Üretim tarihi: Eylül-Ekim 2014.
|
|
||
MEYVELER, SEBZELER VE MARİNELİ VE TUZLU MANTARLAR: lahana turşusu, baharatlı lahana turşusu, elmalı lahana turşusu, havuçlu lahana turşusu, tatlı biberli lahana turşusu, lahana
|
|
||
Tuzlu mantarlar: süt mantarı, podgruzki, beyaz, beyaz
|
|
||
Tuzlu mantar: sarı topak
|
|
||
Tuzlu mantarlar: chanterelles, volnushki, smoothies, süt mantarları, rubella, ryadovki, safranlı süt kapakları
|
|
||
Tuzlu mantarlar: beyaz, volnushki, chanterelles, safran süt kapakları, süt mantarları (beyaz, siyah, gri ryadovki), kavak mantarları, çörek mantarları, bal mantarları, çörek, sinek kurtları
|
|
||
Tuzlu mantar: Süt mantarları. Ambalaj: polimer kovalar, net ağırlık 0,2 kilogramdan 30 kilograma kadar.
|
|
||
Fermente tuzlu mantar: süt mantarı.
|
.
|
|
|
PO Factoria işaretli tuzlu mantarlar: süt mantarları. Ambalaj: net ağırlığı 50 kilograma kadar olan polimer variller, net ağırlığı 0,2 ila 20 kilogram arasında olan polimer kovalar, 0,5 ila 5 litre hacimli cam kavanozlar
|
.
|
|
|
Tuzlu mantarlar: süt mantarları, beyaz, chanterelles, volanlar, ballı agarikler, petrol, orman mantarları, çörek, kavak mantarları,
|
🇧🇾 Belarus
|
||
- Soğuk yiyecekler için polimerik polipropilen kaplarda paketlenmiş beyaz, tuzlu mantarlar: Servet ticari markasının kutuları, kovaları;
|
|
||
Tuzlu mantar: gerçek süt mantarı, siyah süt mantarı
|
|
||
Tuzlu, salamura, hafif tuzlu sebzeler: çeşitli beşli, çeşitli troika, çeşitli mantarlar, çeşitli baharatlı sebzeler, tuzlu siyah süt mantarı, tuzlu boletus mantarı, ketenli mantar, tuzlu champigno
|
|
||
Tuzlanmış ve salamura mantarlar: tuzlanmış haşlanmış süt mantarları; tuzlanmış mantarlar; haşlanmış tuzlu dalgalar; tuzlu dalgalar; tuzlanmış haşlanmış beyazlar, tuzlanmış beyazlar; tuzlanmış mantarlar; tuzlanmış ve haşlanmış mantarlar; istiridye mantarla
|
|
||
Konserve yiyecekler. LISILAND işaretli tuzlu ve tuzlu haşlanmış mantarlar (bütün ve kesilmiş): Porçini mantarı, chanterelles, boletus mantarı, mantar, kavak mantarı, süt mantarı, mantar, mantar. Ambalaj: gl
|
|
||
Jinhua marka kavrulmuş tuzlu yer fıstığı: tuzlu kavrulmuş yer fıstığı; kavrulmuş tuzlu yer fıstığı lezzetleri: domates, domuz pastırması, barbekü, salam, wasabi, mantar, ekşi kremalı mantar, peynir, soğan, ekşi kremalı soğan, shas
|
Linyi Jinhua Food Co., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Kavrulmuş tuzlu yer fıstığı: kavrulmuş tuzlu yer fıstığı; aromalı kavrulmuş tuzlu yer fıstığı: domates, pastırma, barbekü, salam, wasabi, mantar, ekşi kremalı mantar, peynir, soğan, ekşi kremalı soğan, shashlik, kırmızı ca
|
Linyi Jinhua Food Co., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Konserve mantarlar: Tuzlu süt mantarları, tuzlu süt mantarları, konserve seçilmiş mantarlar, konserve sterilize edilmiş seçilmiş mantarlar. Teneke ve cam kavanozlar net ağırlık 300 g'dan 4100 g'a kadar Samobranka masa örtüsü, VITA
|
Anshan Dongda Food Co., Ltd.
|
🇨🇳 China
|
|
Atlantik tuzlu ringa balığı: hafif tuzlu, hafif tuzlu, orta tuzlu, kuvvetli tuzlu - bölünmemiş, salamura, solungaç, yarım bağırsak, baş bağırsak, başsız, karkas, yarım bağırsak mantar, mantarlı fileto
|
|
||
Çavdar-buğday tuzlu DRIEDS: "Hambo", "Hambo" MAX", "Khrumtiki", "Khrumtiki" MAX", "Economy Leader" lezzetleriyle: hafif tuzlu salatalık, pastırma, peynir, salam, yengeç, mantar, ekşi kremalı mantar, Meksika s
|
|
||
Kavrulmuş tuzlu yer fıstığı. Kavrulmuş tuzlu fıstık lezzetleri: domates, pastırma, barbekü, salam, wasabi, mantar, ekşi kremalı mantar, peynir, soğan, ekşi kremalı soğan, shashlik, kırmızı havyar, ekşi krema, turşu cu
|
LINYI JIHUA FOOD
|
🇨🇳 China
|
|
Tuzlanmış ve salamura mantar çeşitleri: süt mantarı turşusu, tuzlanmış ve haşlanmış; tuzlu, tuzlu haşlanmış dalgalar; tuzlanmış mantarlar; haşlanmış ve tuzlanmış chanterelles; tuzlanmış haşlanmış değer; marine edilmiş porçini mantarı, tuzlanmış
|
|
||
bira hamurlu, tuzlu ve biberli yarım mantarlar dondurulmuş, işaretler Bira Hamurlu Tuzlu Biberli Yarım Mantarlar, polimer torbalarda paketlenmiş, kütle net 1000 gram
|
Scelta Products B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Mantarlar: marine edilmiş - istiridye mantarı, petrol, süt mantarı, volushki, beyaz mantar, mantar, mantar, podgruzdki, russula, chanterelles, boletus; tuzlu - petrol, süt mantarı, volnushki, beyazlar, m
|
|
||
Ürün yelpazesinde paketlenmiş kuruyemiş çekirdekleri: - badem: kurutulmuş, kavrulmuş, kurutulmuş tuzlu, kavrulmuş tuzlu, kavrulmuş tuzlu barbekü aromalı (pastırma, kırmızı biber, salam, ekşi kremalı mantar, karides, füme
|
|
||
"Patlamış mısır" çeşitleri: patlamış mısır; tuzlu patlamış mısır; tuzlu patlamış mısır (mantar, kırmızı biber, soğan, pastırma, dereotu, salam, peynir, tavuk, karides, somon, yengeç, ketçap, jambon ve peynir tadında); tuzlu patlamış mısır Baharatlı; b
|
|
||
Sebzeler, meyveler (çilek), tuzlanmış mantarlar (hafif tuzlu, orta tuzlu, kuvvetli tuzlu), salamura, salamura, işlenmiş (salatalar) dahil:
|
|
||
Jinhua ticari markasının kavrulmuş tuzlu fıstıkları: kavrulmuş tuzlu fıstıklar; aromalı kavrulmuş tuzlu fıstıklar: domates, pastırma, barbekü, salam, wasabi, mantar, füme pastırma, jambon, sığır eti, füme sosis, ızgara tavuk,
|
Linyi Jinhua Food Co., LTD .
|
🇨🇳 China
|
|
Tuzlu buğday krakerleri: mantar aromalı, tavuk aromalı, tuzlu kırmızı biber aromalı. Tuzlu çavdar-buğday krutonları: pastırma aromalı, peynir aromalı, tavuk aromalı, soğan aromalı, sarımsak aromalı, tadında
|
|
||
DONDURULMUŞ YARI İNCELTİLMİŞ SEBZELER: - pirzola: istiridye mantarı, taze bezelyeli mantar, ekmekli mantar, irmikli mantar, patates, mantarlı patates, tuzlu mantarlı patates, Yunanca,
|
|
||
TUZLU VE SALAMURA MANTAR. MARINE EDILMIŞ MANTARLAR: PANELLER, KARŞI, YAĞLAR, GÜVELER; TUZLANMIŞ MANTARLAR: BEYAZ, DALGALAR, KANALLAR, RYZHIKS, AĞIRLIKLAR (BEYAZ, SIYAH, GRI SIRALAR.
|
|
||
Konserve mantarlar Çeşitli (tüp, tabak) bütün ve kesilmiş. Konserve tuzlu (tüp, tabak) mantar, bütün ve kesilmiş: beyaz mantar, porçini mantarı, valui, bitter, pembe volnushki, pürüzsüz
|
|
||
Tuzlu haşlanmış mantar: beyaz mantar, süt mantarı, chanterelles, mantar, kavak mantarı
|
|
||
TUZLU PATATES CİPSİ; LEZZETLİ PATATES CİPSİ: BARBEKÜ, BAKONA, PALAMUT, PEYNİRLİ KUZGUN, DANA ETİ, MANTAR, KIZARMIŞ MANTAR, SURATINDA MANTAR, KIRMIZI MAVİ, SİYAH MAVİ, KETCHANO, 12'li ve 12'li poşetler
|
|
||
Konserve gıda: turşu sebzeler, tuzlanmış sebzeler, tuzlanmış meyveler, meyve turşusu sebzeler, tuzlanmış ve güçlü tuzlanmış mantarlar, turşu mantarlar, haşlanmış mantarlar, turşu sebzeler, hafif tuzlu sebzeler paketlenmiş
|
|
||
Mantarlardan elde edilen mutfak ürünleri ... Salatalar ve atıştırmalıklar: Tuzlu Tereyağı Salatası, Kuzugöbeği Salatası, Mantar Turşusu Salatası, Karışık Mantar Salatası, Porçini Mantarı Salatası, Chanterelles Salatası.
|
.
|
|
|
Yer fıstığı (çekirdek); Ezilmiş kavrulmuş yer fıstığı (çekirdek); Kesilmiş kuru yer fıstığı (çekirdek); Kavrulmuş tuzlu yer fıstığı (çekirdek); Kavrulmuş tuzlu yer fıstığı (çekirdek) aromalı: pastırma, barbekü, ekşi kremalı mantar, somon füme, smo
|
|
||
Tuzlu kruton, tuzlu ve sarımsaklı kruton, pastırmalı kruton, salam, peynir, kırmızı havyar, ekşi krema ve otlar, somon, jöleli et ve yaban turpu, jambon, mantar, tavuk, şaşlık, pizza, ağırlıklı ve
|
|
||
Yağlı tohumların çekirdeği: - kurutulmuş yer fıstığı (çekirdek); - kavrulmuş yer fıstığı (çekirdek); - kavrulmuş tuzlu yer fıstığı (çekirdek); - kavrulmuş tuzlu yer fıstığı (çekirdek) tadı ile: pastırma, salam, kırmızı biber, barbekü, ekşi kremalı mantar
|
|
||
Turşu, salamura, salamura sebzeler, meyveler, meyveler ve mantarlar bir sonraki ürün yelpazesinde Adı: 1. Lahana turşusu 2. Domates turşusu 3. Salatalık turşusu Salatalık turşusu 4. Tuzlu acı biber 5. Tuzlu Bulgar biberi Tuzlanmış Bulgar biberi 6. Tuzlanm
|
|
||
TURTALAR, TURTALAR, ÇÖREKLER, PIZZALAR: TURTALAR, TURTALAR: TUZLU SALATALIK VE MANTAR ILE , PATATES VE SOĞAN ILE, LAHANA VE YUMURTA ILE, PIRINÇ VE YUMURTA ILE, KURU ÜZÜM ILE, YUMURTA ILE, KURABIYE ILE, FIDE ILE, TUZLU SALATALIK VE
|
|
||
Salamura, turşu, salamura sebzelerden salatalar ve atıştırmalıklar: Salatalık turşusu, hafif tuzlu salatalık, mini kornişon turşusu, Kore havucu, havuçlu lahana turşusu, mantar turşusu, dev zeytin, beyaz tuzlu sarımsak
|
|
||
Mantar konservesi: Fıçı mantarı, Tuzlu fıçı mantarı sepeti, 5 litreye kadar cam ve teneke kutularda tuzlu fıçı mantarı
|
ANSHAN J&N FOODS CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
SEBZE, MANTAR ATIŞTIRMALIKLARI: MEYVE TUZLU, PORSELEN VE GORGE tuzlu; hafif tuzlanmış salatalık; salatalık turşusu; tuzlanmış domates (kırmızı, pembe, kahverengi, sütlü, yeşil); domates (kırmızı, pembe,
|
|
||
Yer fıstığı: kabuklu kızarmış, kabuklu kızarmış tuzlu, kızarmış, kızarmış tuzlu, ballı ve susamlı, füme, ağartılmış; aromalı yer fıstığı: pastırma, salam, peynir-sarımsak, kırmızı biber, ekşi krema-mantar, shashlik, füme sosis
|
|
||
Tuzlu kraker Bogorodskie tadı ile: yaban turpu ile et jölesi, baharatlı peynir Nacho, otlar ile domates, kırmızı havyar, porçini mantarı, ekşi krema ile mantar, ekşi krema ile soğan, hafif tuzlu salatalık, ekşi cr
|
|
||
Kavrulmuş yer fıstığı çekirdekleri; Kavrulmuş tuzlu yer fıstığı; Kavrulmuş tuzlu yer fıstığı çekirdekleri aromalı: Acıka, barbekü, pastırma, wasabi, ekşi kremalı mantar, somon füme, kırmızı havyar, karides, ızgara tavuk
|
|
||
KAVRULMUŞ TUZLU FISTIK; KAVRULMUŞ TUZLU FISTIK aromalı: Acıka, Şaşlık, Barbekü, Salam, Pastırma, Ekşi Kremalı Mantar, Sarımsaklı Peynir, Yaban Turplu Jöleli Et, Somon Füme, Peynirli Somon, Garli
|
|
||
Paketlenmiş fındık ve çekirdekler: Yer fıstığı: kızarmış tuzlu, kabuklu tuzlu; tadıyla: pastırma, kebap, tütsülenmiş tavuk, bavyera sosisleri, kırmızı biber, barbekü, ekşi krema ve mantar, peynir ve sarımsak, jambon ve peynir, tütsülenmiş ben
|
|
||
Mushroom Rain markası altında konserve mantarlar: siyah tuzlu süt mantarı, tuzlu beyaz süt mantarı, net ağırlığı 500 g olan cam kavanozlarda
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Krakerler. Tuzlu çavdar-buğday krakerleri: pastırma, peynir, tavuk, soğan, sarımsak, ketçap, yeşillikli ekşi krema, somon füme, füme balık; tuzlu buğday krakerleri: mantar aromalı, baharatlı paketlenmiş
|
|
||
KALIPLANMIŞ PEYNİR PEYNİRİ: tuzlu süzme peynir işlenmiş peynir, tuzlu süzme peynir işlenmiş peynir otlar ve sarımsak ile, adjik oh ile, biber baharat ile, kuru ve taze otlar, sebzeler, mantar, jambon ile; -pro
|
|
||
Havalı mısır taneleri-patlamış mısır: tuzlu patlamış mısır; mantar aromalı tuzlu patlamış mısır (soğan, dereotu, pizza, ketçap, barbekü, kırmızı biber, pastırma, salam, sosis, kızarmış et, barbekü, füme et, ızgara tavuk, jöleli et ile
|
|
||
SEBZELER, MANTARLAR, TUZLU MEYVELER, SİNİRLİ, MARİNE VE HAFİF TUZLU ÜRÜNLER
|
|
||
Ürünler hububat ekstrüzyon teknolojisi Hrumhrum.club mısır, buğday: çubuklar, halkalar, toplar, yıldızlar, örgüler, tüpler, fayanslar, pipetler; tuzlu; aromalı tuzlu: yeşillikler, mantarlar, peynir, pastırma; sl
|
|
||
Tuzlanmış, salamura, turşu, salamura sebze, mantar ve meyveler: Tuzlu: yeşil ve kahverengi domates, salatalık, kornişon, beyaz sarımsak, kırmızı sarımsak, yabani sarımsak, acı tuzlu biber, üzüm yaprağı, Karışık; Malosalt
|
|
||
SEBZELER; TUZLU SEBZELER VE MEYVELER; SEBZELER VE MEYVELER İDRAR; AYIKLANMIŞ, MARİNE EDİLMİŞ, BLANKE EDİLMİŞ, HAŞLANMIŞ MANTARLAR; MARİNE EDİLMİŞ SEBZELER; HAFİF TUZLU SEBZELER (bkz. 19.07.2016 tarih ve 022 sayılı Ek, assor
|
|
||
Konserve yiyecekler: Beyaz mantar turşusu, Haşlanmış tuzlu camelina mantarı, haşlanmış beyaz tuzlu süt mantarı
|
|
||
Marinov mantarları tuzlu ve haşlanmış. TUZ: gerçek süt mantarı, siyah süt mantarı, sarı süt mantarı, kavak mantarı, siyah podgruzdok, beyaz podgruzdok, keman, Cantharellus cibarius, adi mantar. MARİNATLI ve TUZLU
|
|
||
Tuzlu, salamura, hafif tuzlu sebzeler: Karışık Beşli, Karışık Troika, Karışık sıcak sebzeler, Karışık mantarlar, Tuzlanmış siyah süt mantarı, Tuzlanmış çörek mantarı, Tuzlanmış bal mantarı, Tuzlanmış petrol
|
|
||
TAM TAHIL ÜRÜNLERI: Patlamış mısır; tuzlu patlamış mısır; tadlandırılmış tuzlu patlamış mısır (acıka, füme lezzet, kuzu eti, barbekü, domuz pastırması, beyaz peynir, haşlanmış domuz eti, wasabi, jambon, jambon ve peynir, hardal, mantar, ekşi kremalı manta
|
.
|
|
|
Kavrulmuş tuzlu yer fıstığı (çekirdek); haşlanmış domuz eti, otlu ekşi krema, otlu sarımsak, füme peynir, domuz pastırması, tuz, kırmızı biber, barbekü, ekşi kremalı mantar, kızarmış mus tadında kavrulmuş tuzlu yer fıstığı (çekirdek)
|
.
|
|
|
Konserve mantar çeşitleri: tuzlu kesilmiş, tuzlu bütün, salamura bütün, salamura kesilmiş, Karışık bütün, Karışık kesilmiş
|
|
||
TÜKETİCİ KONTEYNERLERİNDE AMBALAJLANMIŞ SEBZELER: - sebzeler, meyveler, mantarlar, kökler, tuzlu yeşillikler; - sebzeler, meyveler, mantarlar, kökler, salamura yeşillikler.
|
|
||
Kore baharatlı salataları: havuç, beyaz lahana, turp, çeşitli, deniz yosunu, tuzlu eğrelti otu, mantar (mantar, ballı agarik), kalamar, tavuk midesi, tavuk tarağı, domuz eti
|
|