un karışımları GTIP / HS CODE ✨
- 1105: Patates unu, ezmesi, tozları, flokonları, granülleri ve pelletleri
- 1901: Malt hülasası; un, nişasta ve malt esaslı müstahzarlar
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190540: Gevrekler, kızartılmış ekmek ve diğer kızartılmış mamuller
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- 210690: Diğer gıda müstahzarları
- Hermes Un Jardin Sur Le Toit Edt Kadın Parfümü 100 ml
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Krutonlar: - buğday unundan, çavdar ekmeği unundan, buğday unu ve çavdar unu karışımından; - buğday unu, pirinç unu, irmik karışımından; - un karışımından
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: çavdar ve buğday unu karışımından ekmek, çavdar ve buğday unu karışımından kimyon tohumlu ekmek, çavdar ve buğday unu karışımından kişnişli ekmek
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından ekmek: İkinci sınıf soyulmuş çavdar ve buğday unu karışımından Orlovsky ekmeği, çavdar ve buğday unu karışımından Slav ekmeği: Çavdar ve buğday unu karışımından Orlovsky ekmeği
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından fırıncılık ürünleri: bir kalite çavdar unu ve bir kalite buğday unu karışımından (çavdar unu ve buğday unu karışımından)
|
|
||
Buğday unu, çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: - Birinci sınıf buğday unundan sağlıklı ekmek, Çavdar ve buğday unu karışımından sağlıklı ekmek, Çavdar ve buğday unu karışımından "sağlıklı" ekmek
|
|
||
ÇAVDAR VE BUĞDAY UNU KARIŞIMINDAN FIRIN ÜRÜNLERİ: - Çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek, kalıplanmış; - Çavdar unu karışımından "Borodino" ekmeği
|
.
|
|
|
Buğday unundan unlu mamuller: yüksek ve birinci sınıf un karışımından ekmek, yüksek ve birinci sınıf un karışımından somun, yüksek ve birinci sınıf un karışımından haşhaşlı örgü, s
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: kabuğu soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek (oran 60:40; 50:50), kalıplanmış; buğday unu karışımından ekmek pişirme p
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından yapılan unlu mamul çeşitleri: Borodinsky ekmeği , çavdar unu ve buğday unu karışımından ekmek Sergievskie, buğday unu karışımından ekmek
|
|
||
SEDEFLI ÇAVDAR VE BUĞDAY UNU KARIŞIMINDAN EKMEK: - BIRINCI SINIF SEDEFLI ÇAVDAR VE BUĞDAY UNU KARIŞIMINDAN EKMEK: "DARNITSA", "EV YAPIMI"; - SEDEFLI ÇAVDAR VE BUĞDAY UNU KARIŞIMINDAN EKMEK
|
|
||
Çavdar unu ve buğday unu karışımından unlu mamuller: Çavdar unu ve buğday unu karışımından ekmek Yeni şekillendirilmiş, çavdar unundan ekmek Darnits
|
|
||
Ekmekler: "Buğday ve çavdar unu karışımından biberli gevrek ekmekler", "Buğday ve çavdar unu karışımından körili gevrek ekmekler", "Buğday ve çavdar unu karışımından Akdeniz otlu gevrek ekmekler, Хр
|
JSC DANVITA
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Ekmek tam tahıl karışımları kullanılarak 1. sınıf buğday unundan veya 1. sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından unlu mamuller: Ekmek karışımları: Moskova Tam Tahılları;
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından yapılan unlu mamuller: Farklı çavdar ve buğday unu çeşitlerinin karışımından şekillendirilmiş ekmek. Farklı çavdar ve buğday unu çeşitlerinin karışımından ocak ekmeği. Fırıncılık ürünleri
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve ikinci sınıf buğday unu karışımından Ukraynalı yeni ekmek, çavdar unu ve ikinci sınıf buğday unu karışımından Borodinsky ekmeği
|
-5
|
|
|
Soyulmuş çavdar unu ve en yüksek dereceli buğday unu karışımından "bira üzerine" ekmek, şekillendirilmiş ve ocakta. soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımları
|
|
||
Birinci sınıf buğday unu ve kabuğu soyulmuş çavdar unu karışımından veya M75-23 tipi genel amaçlı buğday unu ve şekillendirilmiş çavdar unu karışımından şarküteri ekmeği
|
|
||
Birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından yapılan kepekli ekmek. Kepekli ekmek, birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından yapılan bir ocaktır.
|
|
||
Birinci sınıf buğday pişirme unu ve soyulmuş çavdar pişirme unu karışımından veya M75-23 tipi genel amaçlı buğday unu ve çavdar kalıplanmış soyulmuş pişirme unu karışımından ekmek: "Rye", "Darnitsky no
|
|
||
İkinci sınıf buğday unu ve un fırın çavdar karışımından yapılan Borodinsky ekmeği duvar kağıdı fırın ve ocak. Soyulmuş fırın çavdar unu ve ikinci sınıf fırın buğday unu karışımından ekmek
|
|
||
Çavdar unundan ve farklı un çeşitlerinin karışımından, ocakta ve kalıpta, ambalajda, dilimlenmiş, dilimlenmiş ekmek: Malt ekmeği. Homojen ürünler grubu: çavdar unundan ve farklı unların karışımından yapılan ekmek
|
.
|
|
|
En yüksek dereceli buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından ekmek kalıplanmış ve ocak: çavdar tostu için ekmek. Birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından ekmek
|
|
||
Çavdar unu ve ikinci sınıf buğday unu ve çavdar fermente malt karışımından Borodinsky ekmeği Çavdar unu ve buğday unu karışımından Riga ekmeği Fırın pervog
|
|
||
Birinci sınıf buğday unundan pastacılık ürünleri, en yüksek ve birinci sınıf buğday unu karışımından (M 75-23 tipi genel amaçlı buğday unundan, buğday unu karışımından
|
|
||
Buğday ekmeği çeşitleri: ikinci sınıf undan ekmek, ikinci ve birinci sınıf un karışımından ekmek, M125-20 tipi genel amaçlı undan ekmek, genel amaçlı un karışımından ekmek
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından yapılan ekmek: çavdar-buğday, Oksky; soyulmuş çavdar unu ve ikinci sınıf buğday unu karışımından yapılan ekmek: Oksky
|
|
||
Fırın ürünleri: çavdar ve buğday unu karışımından çavdar-buğday ekmeği, çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından Nikolaevsky ekmeği, çavdar duvar kağıdı unundan Borodinsky ekmeği, en yüksek kalitede buğday unundan ekmek
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından, buğday kabartma unundan, buğday kabartma unu ve genel kullanım için buğday unu karışımından fırın peksimetleri
|
|
||
İyotlu süt proteini "Bioiod" ile zenginleştirilmiş ekmek: "Stanichny" birinci ve ikinci sınıf buğday unu karışımından, "Factory" en yüksek ve birinci sınıf buğday unu karışımından, "Factory" buğday unundan
|
|
||
BUĞDAY VE ÇAVDAR UNU KARIŞIMINDAN UNLU MAMULLER. Birinci sınıf soyulmuş çavdar ve buğday unu karışımından ekmek: Darnitskiy new; Demidovsky; Sarımsak; Çavdar fırıncısı karışımından ekmek
|
.
|
|
|
Buğday unundan unlu mamuller: en yüksek ve birinci sınıf kalıplanmış buğday unu karışımından ekmek, en yüksek ve birinci sınıf buğday unu karışımından ekmek "Polesskiy" kalıplanmış ekmek "Maisovy" kalp
|
|
||
"Buğday, pirinç, yulaf unu karışımından kuru kahvaltılıklar Sırlı çubuklar"; "Buğday, pirinç, yulaf unu karışımından figürlü kuru kahvaltılıklar Sırlı toplar"; "" Buğday, pirinç karışımından figürlü kuru kahvaltılıklar
|
|
||
Isov'un ekmeği soyulmuş buğday unu karışımından; Uspensky ekmeği ise en yüksek veya birinci sınıf fırınlanmış buğday unu ve soyulmuş çavdar karışımından yapılır.
|
|
||
Soyulmuş çavdar ve en yüksek dereceli buğday unu karışımından "Domashny" ekmeği, soyulmuş çavdar ve birinci sınıf buğday unu karışımından "Domashny" ekmeği, soyulmuş çavdar ve buğday karışımından "Golden Harvest" ekmeği
|
|
||
Çavdar unu ve çavdar ve buğday unu karışımından üretilen "Petrokhleb" çavdar ve buğday unu karışımından ekmek, tahıl ürünleri: köy ekmeği, köy sütlü ekmeği, köy tahıl ekmeği, usta ekmeği
|
|
||
Birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar unu karışımından ekmek ve unlu mamuller (genel amaçlı buğday unu, M75-23 tipi ve soyulmuş çavdar karışımından): Borodino ekmeği, Tatlı ekmek
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından kalıplanmış çavdar-buğday ekmeği; birinci sınıf buğday unu ve soyulmuş çavdar karışımından kalıplanmış buğday-çavdar ekmeği
|
|
||
Fırın ürünleri: soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımlarından ekmek, şekillendirilmiş ve ocak: Okhotnichy, Starorussky, Derevensky, Rye; soyulmuş çavdar unu karışımından ekmek
|
|
||
Birinci sınıf soyulmuş çavdar unu ve fırınlık buğday karışımından ekmek: Rus yeni kalıplanmış, Piquant ocak, Öğle yemeği için, ocak; Soyulmuş çavdar unu ve ikinci sınıf ekmeklik buğday unu karışımından ekmek
|
|
||
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: 0,3-1,0 kg ağırlığında kalıplanmış soyulmuş undan çavdar ekmeği, 0,3-1,0 kg ağırlığında kalıplanmış soyulmuş çavdar ve birinci sınıf buğday unu karışımından çavdar-buğday ekmeği
|
|
||
Çavdar unu ve farklı un türlerinin karışımından unlu mamuller: buğday-çavdar bageti, İskoç ekmeği, Slavyansky ekmeği, soyulmuş çavdar ve yüksek buğday unu karışımından kabak çekirdekli mayasız ekmek
|
|
||
Buğday kepeği ile birinci sınıf buğday unu karışımından unlu mamuller (ambalajda, ambalaja kesilmiş), 10,0 litreye kadar karabuğday unu ve buğday kepeği ile birinci sınıf buğday unu karışımından unlu mamuller
|
№ 22
|
|
|
Ticari markalarla tüketici kaplarında paketlenmiş YARI İNCELTİLMİŞ UN ÜRÜNLERİ: S. Pudov, Golden Morning ve bunlar olmadan: - ekmek ve unlu mamuller yapmak için hazır un karışımları; - hazır un karışımları
|
|
||
Çavdar unu soyulmuş fırın ve ikinci sınıf fırın buğday unu karışımından kalıplanmış ve ocaktan ekmek: Ukraynalı yeni, orlovsky, masa. İkinci sınıf fırınlık buğday unu karışımından Borodinsky ekmeği ve
|
|
||
Pişirme unu karışımları, pişirme unu karışımları Canlı un çeşitleri: krep yapmak için, buğday-çavdar, buğday-mısır, buğday-karabuğday, 4 tahıl (buğday-çavdar-arpa-yulaf), ekmek karışımı
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: Çavdar ve buğday unu karışımından: Sengileevsky ekmeği, Dvoryansky ekmeği, Kooperatif ekmeği, Urozhainy ekmeği, Pavlovsky demlenmiş ekmek; çavdar ve buğday unundan kvas için peksimet
|
|
||
Buğday, çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: - buğday unundan: buğday çöreği, susamlı çörek, badem ezmeli çörek, haşhaşlı örgü; - çavdar ve buğday unu karışımından: çörek rzh
|
|
||
Ürün yelpazesinde çavdar, çavdar-buğday ve buğday-çavdar ekmeği: çavdar unu ve buğday unu karışımından çavdar malt ekmeği Derevensky; - çavdar ve buğday unu karışımından - çavdar baget.
|
|
||
Kruton-krouton - çavdar unundan çavdar; çavdar ve buğday unu karışımından çavdar-buğday; M 125-20 tipi undan ikinci sınıf undan buğday unu; M 75-23 tipi undan birinci sınıf undan buğday; buğday
|
.
|
|
|
Çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: çavdar unu ekmeği, keten tohumlu çavdar unu ekmeği, ayçiçeği tohumlu çavdar unu ekmeği, kuru üzümlü çavdar unundan yapılmış ekmek, çavdar unundan yapılmış ekmek
|
GLOBAL IC VE DIS TIC LTD
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Buğday unundan unlu mamuller - Şekilli ve ocak ekmeği (birinci sınıf undan beyaz, birinci sınıf undan beyaz, birinci sınıf undan, birinci ve ikinci sınıf un karışımından
|
ZHEJIANG YLT TEXTILE CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
unlu mamuller: grissini" 3 un "mısır, buğday ve pirinç unu karışımından, evrensel glütensiz undan grissini, grissini" Klasik "buğday unundan, çavdar unundan grissini, grissini" Amaç
|
|
||
Fırıncılık ürünleri: Pirinç unundan yapılan Ekmek Pirinç; Birinci sınıf buğday unu, karabuğday ve çavdar unu karışımından yapılan Ekmek Breton karabuğday unu; Birinci sınıf buğday unundan yapılan Avustralya Sebzeli ekmeği; Ekmek
|
|
||
Çavdar (soyulmuş) mayasız undan ekmek, çavdar (soyulmuş) mayasız undan kuru erikli ekmek, birinci sınıf buğday unu ve mayasız çavdar (soyulmuş) unu karışımından ekmek, birinci sınıf buğday unundan ekmek
|
|
||
Kuru kahvaltılar: "Mısır ezmesinden kuru kahvaltılar. Şekerli tatlı çubuklar", "" Buğday, pirinç ve yulaf unu karışımından kuru kahvaltılar. Çikolata aromalı dolgulu tüpler " , "Buğday, pirinç ve yulaf unu karışımından kuru kahvaltılıklar
|
|
||
"Acı biberli ve çavdar unlu çıtır ekmekler", "Buğday ve çavdar unu karışımından körili çıtır ekmekler", "Buğday ve çavdar unu karışımından Akdeniz otlu çıtır ekmekler", "Çıtır
|
JSC DANVITA
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
çavdar ve buğday unu karışımından yapılmış ekmek, ambalajsız ve ambalajlı, dilimlenmiş dahil: Prioksky ekmeği; yöresel ekmek; Volga ekmeği; çavdar ve buğday unu karışımından demlenmiş ekmek: gençlik ekmeği; tüccar ekmeği
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller. Çavdar ve buğday unu karışımından ekmek "Volzhanin"
|
|
||
En yüksek, birinci veya ikinci sınıf buğday unu karışımından elde edilen peksimetler ("Pastry", "Pastry with raisins", Pastry with peanuts, "Camping", "Chipolino"), En yüksek, birinci veya ikinci sınıf buğday unu karışımından elde edilen peksimetler
|
|
||
Buğdaydan mamul ve yarı mamuller ve fırıncılık karışımları ve un karışımları çavdar unu
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından kalıplanmış "Deniz lahanalı Belgorodsky" ekmeği Çavdar ve buğday unu karışımından kalıplanmış "Ayçekirdekli ekmek", ambalajsız ve folyo, plastik veya kombi torbalara sarılmış
|
-1
|
|
|
BİRİNCİ SINIF ÇAVDAR VE BUĞDAY UNU KARIŞIMINDAN DARNITSKY EKMEĞİ İKİNCİ SINIF ÇAVDAR VE BUĞDAY UNU KARIŞIMINDAN EKMEK pompa 62
|
|
||
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller. Soyulmuş çavdar ve birinci sınıf buğday unu karışımından çavdar-buğday ekmeği.
|
|
||
Ekmek ve unlu mamuller 8 hububat: 8 hububat un karışımından ekmek 8 hububat, şekillendirilmiş ve ocak; 8 hububat un karışımından çörekler 8 hububat; 8 hububat unlu mamuller
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından yarı mamul peksimet ve peksimet: çavdar ve buğday unu karışımından yarı mamul peksimet, sarımsaklı kruton, peynirli kruton, et suyu için kruton, kruton
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: çavdar ekmeği - Çavdar somunu; çavdar ve buğday unu karışımından ekmek - Village, Berlin-village , Çavdar gevrek , Balkabağı , Donsk
|
|
||
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller. Çavdar ve buğday unu karışımından yapılan ekmek: Çukurlu, Çekirdeksiz yeni, Tahıl, Tüccar, Ural, Kuban, Hardal
|
|
||
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller. Çavdar ve buğday unu karışımından ekmek Yeni.
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: İkinci sınıf amatör soyulmuş çavdar ve buğday unu karışımından ekmek, 0,4 kg ağırlığında Çavdar-buğday kalıplanmış parça ekmek, 0,4 kg ağırlığında
|
|
||
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller. Fırın Idelia Çavdar ve buğday unu karışımından kendi ekmeği: 1. Ekmek Svoi çavdar-buğday şekilli ekmek, 2. Kuru erikli demlenmiş ekmek, 3. Demlenmiş ekmek
|
|
||
İKİNCİ SINIF ÇAVDAR VE BUĞDAY UNU KARIŞIMINDAN YENİ UKRAYNA EKMEĞİ; BİRİNCİ SINIF ÇAVDAR VE BUĞDAY UNU KARIŞIMINDAN DARNITSKY ŞEKLİNDE EKMEK
|
|
||
Birinci ve en yüksek dereceli pişirme buğday unu karışımından kalıplanmış buğday ekmeği, ikinci ve birinci dereceli buğday unu karışımından kalıplanmış Slavyansky ekmeği
|
|
||
Çavdar ve buğday unu karışımından ekmek, ambalajsız: Dachshund, Dachny TU 9113-001-96886020-2009'a göre yapılmış Çavdar ve buğday unu karışımından ekmek. Teknik Özellikler
|
|
||
Bitkisel kökenli bileşenlerin eklenmesiyle en yüksek, birinci ve ikinci sınıf unların karışımından elde edilen buğday ekmeği Bitkisel kökenli bileşenlerin eklenmesiyle en yüksek, birinci ve ikinci sınıf unların karışımından elde edilen buğday ekmeği
|
|
||
1. BİRİNCİ SINIF GOST 26983-86 Öğütücü Öğütücü ve Öğütücü Un Karışımından DARNITSKY EKMEĞİ Darnitsky Ekmeği. Teknik koşullar; 2. ARMUTLU ÇAVDAR VE BUĞDAY UNU KARIŞIMINDAN YENİ UKRAYNA EKMEĞİ V
|
|
||
çavdar ve buğday unu karışımından yapılmış ekmek, ambalajsız ve ambalaj içinde, dilimlenmiş dahil: Prioksky ekmeği; yöresel ekmek; Volga ekmeği; yeni yemek odası; çavdar ve buğday unu karışımından demlenmiş ekmek: gençlik b
|
|
||
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: - ayçiçeği tohumu, kimyon tohumu ve kalıplanmış kişniş ile birinci sınıf soyulmuş çavdar ve buğday unu karışımından darı ekmeği yumurta-çavdar, 0,3 ağırlığında
|
|
||
Çavdardan, çavdar ve buğday unu karışımından, upako banyolarından ve ambalajsız, dilimlenmiş ve kesilmemiş fırın ürünleri: Çavdar ve buğday unu karışımından yeni ekmek, Stolichny yeni ekmek, Ukrayna özel ekmeği, brea
|
|
||
Kabartma buğday ve çavdar soyulmuş un karışımından ekmek: Botanik ekmek, kabartma buğday ve çavdar soyulmuş un karışımından Chusovskaya ekmeği, Valetek-8 vitamin-mineral karışımı ile zenginleştirilmiş.
|
|
||
Buğday unu karışımından unlu mamuller ve birinci sınıf buğday unu karışımından unlu mamuller ve unlu mamuller karışımı
|
|
||
Tahıl karışımlarının eklenmesiyle buğday unu ve çavdar unu karışımından elde edilen unlu mamul: Champion-Leader ambalajda kalıplanmış ekmek, Champion-Leader ambalajda kalıplanmış dilimlenmiş ekmek, Champion ekmek
|
|
||
Buğday unundan unlu mamuller: en yüksek dereceli, birinci dereceli, ikinci dereceli buğday unundan ekmek, farklı derecelerde buğday unu karışımından, genel amaçlı buğday unundan, ocak, kalıplanmış, UPA
|
|
||
krutonlar: krakerler - buğday unundan yapılmış buğday krutonları; çavdar ve buğday unu karışımından çavdar-buğday krutonları; çavdar unundan çavdar krutonları; buğday unundan yapılmış ekmek krutonları; buğdaylı krakerler
|
|
||
Unlu mamuller: birinci sınıf buğday unundan haşhaş tohumlu hasır sepet; birinci sınıf undan serpme çörek; 1. ve 2. sınıf buğday unu karışımından rustik ekmek; birinci sınıf buğday unundan Vitushka Mishkinskaya
|
|
||
Un karışımları, ticari marka "NUTRIFREE": ekmek pişirmek için un karışımı "Mix per pane", diyet lifli ekmek pişirmek için un karışımı "Mix per pane Fibra +", pizza pişirmek için un karışımı " Mix
|
Nt Food S.p.a
|
🇮🇹 Italy
|
|
Ürün yelpazesinde dondurulmuş turta hamuru: en yüksek dereceli buğday unundan; M 55-23 tipi genel amaçlı buğday unu; birinci sınıf buğday unu ve genel amaçlı buğday unu karışımları
|
|
||
Ekmek İskender, birinci sınıf kabartma buğday unu ve ikinci sınıf kabartma buğday unu karışımı kalıplanmış, ocak; ekmek Jöleli en yüksek dereceli buğday unu ve darı unu karışımından
|
|
||
Kompozit un karışımları: Çok bileşenli pişirme unu karışımı 12 tahıl, Un karışımı Pizza Mix, Kompozit un karışımı MaltMix. TU 9293-019-49959010-06, değişiklik No. 1 - No. 5.
|
|
||
Zencefilli şekerleme ürünleri Ham zencefilli kurabiye: - ikinci sınıf buğday unundan; - birinci sınıf buğday unundan; - en yüksek sınıf buğday unundan; - buğday ve çavdar unu karışımından Demlenmiş g
|
.
|
|
|
BUĞDAY UNUNDAN UNLU MAMULLER: GOST 31805-2012'YE GÖRE ŞEKİLLENDİRİLMİŞ EN YÜKSEK SINIF BUĞDAY UNUNDAN EKMEK ÇAVDAR VE BUĞDAY UNU KARIŞIMINDAN UNLU MAMULLER GOST UNU 1780 Cheesecake Marshmallow w
|
|
||
Fırıncılık ürünlerinin üretimi için kompozit un karışımları: Monastyrskaya kompozit un karışımı, İsveç kompozit un karışımı, 8 ZLAKOV kompozit un karışımı, net ağırlığı 10 kilogram olan kağıt torbalarda
|
|
||
Buğday unundan, mısır unu, pirinç unu, tam tahıllı pirinç unu karışımından yapılmış makarna: Pappardelle Nidi No. 119, Tagliatelle Nidi No. 107, Fettuccine Nidi No. 89, kağıt, karton, polipropilen ambalajlarda
|
Labor S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Tempura hamuru yapmak için hazır un karışımları: Kore krepleri için Tempura unu PAN FRYING MIX, Tavuk kızartmak için Tempura unu CHICKEN FRYING MIX, Tempura unu PAN FRYING MIX, polimer mate paketlerinde
|
Ottogi Corporation
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Çavdar ve çavdar ve buğday unu karışımından unlu mamuller: çavdar unundan ekmek, soyulmuş çavdar unundan ekmek, çavdar unundan ekmek, çavdar-buğday ekmeği,
|
|
||
Soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu veya genel amaçlı М75-23 tipi buğday unu karışımından ekmek: "Delicatessen" kalıplı, "Kupechesky" kalıplı
|
|
||
Buğday unundan, çavdardan, duvar kağıdından, soyulmuş, tohumlu undan, farklı çavdar ve buğday unu karışımından ekmek ve unlu mamuller:
|
|
||
ÇAVDAR KIRMIZI VE BUĞDAY UNU KARIŞIMINDAN DARNITSKY EKMEĞİ BİRİNCİ ÇEŞİT BUĞDAY UNUNDAN EKMEK BİRİNCİ, İKİNCİ SINIF DELIA FIRINI EN YÜKSEK SINIF BUĞDAY UNUNDAN FIRIN: PL
|
|
||
kruton: En yüksek dereceli buğday unundan "Pasta", soyulmuş çavdar unu ve birinci sınıf buğday unu karışımından "Çavdar-buğday"
|
|
||
Çavdar unundan yapılan "Orijinal" unlu mamuller, çavdar unu ve buğday unu karışımından yapılan unlu mamuller, tahıl ürünleri Ekmek: Boyarsky, Bogatyrsky, Aile, Monastyrsky, Pryan
|
|
||
unlu mamuller: Vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş birinci sınıf un -BUĞDAY EKMEĞİ -Çavdar ve buğday unu karışımından elde edilen ekmek Vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş birinci sınıf un
|
|