Arka Çeyrek GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 020120: Sığır eti; diğer kemikli parçalar (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0204: Koyun ve keçi etleri (taze, soğutulmuş veya donduruImuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020713: Horoz ve tavukların parçalanmamış etler (taze/soğutulmuş)
- 020727: Hindilerin parçalanmış et ve sakatatı (dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 2309: Hayvan gıdası olarak kullanılan müstahzarlar
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Et. Sığır etini kesimlere ayırma: kemikli arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca; sırtsız ön çeyrek, kemik üzerinde kanat; kemik üzerinde arka incik; arka
|
|
||
Et. Sığır etini kesimlere ayırma: kemikli arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca; sırtsız ön çeyrek, kemik üzerinde kanat; kemik üzerinde arka incik; arka
|
|
||
Kesimler için birinci ve ikinci kategorideki sığır eti: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka çeyrek-pistol, kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek, arka incik
|
|
||
Birinci ve ikinci kategori sığır eti, işlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş: kemikli arka çeyrek, kemikli ön çeyrek, kemikli arka çeyrek - tabanca, kemikli arka kısmı olmayan ön çeyrek
|
|
||
Etler. Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka çeyrek - tabanca kemiği, kemik üzerinde yanak ile sırt kemiği olmadan ön çeyrek, arka bacak
|
|
||
Etler. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek; arka bacak
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; pa ile arka kısmı olmayan ön çeyrek
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et. Kemiksiz ve kemiksiz at eti kesimleri: Kemiksiz arka çeyrek; Kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; Kanatlardan arka kısmı olmayan ön çeyrek
|
|
||
Et ürünleri ... Et ürünleri. At etinin ve tayların kesilmesi: arka çeyrek, ön çeyrek, arka çeyrek-tabanca kesimi, yanaklı sırtsız ön çeyrek, arka incik, kalça
|
|
||
Etler. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek; arka bacak
|
|
||
Et. Geyik etinin kesilmesi (kemiksiz ve kemikli): ön çeyrek, arka çeyrek, ön yarım, arka yarım, arka çeyrek, boyun kesimi, omuz kesimi, karın kası, paraspin ve deltoid
|
|
||
Et ürünleri. Et. Geyik etinin kesilmesi: arka çeyrek, ön çeyrek, arka yarım, arka çeyrek, boyun kesimi, omuz kesimi, karın kası, iç kısım, omurga ve deltoid kası,
|
|
||
Et. At etinin ve tayın kemiksiz ve kemiksiz kesilmesi, soğutulması ve dondurulması: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka çeyrek - tabanca, cn olmadan ön çeyrek
|
,
|
|
|
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemik üzerinde) soğutulmuş, dondurulmuş: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca kesimi, arkasız ön çeyrek
|
|
||
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemikli) soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: arka çeyrek kemiği, ön çeyrek kemiği, arka çeyrek - tabanca kemiği, ön çeyrek be
|
|
||
ET. KEMİKSİZ VE KEMİKLİ (soğutulmuş, dondurulmuş) Sığır Eti Çeşitleri: Kemikli arka çeyrek, Kemikli ön çeyrek, Kemikli arka çeyrek-pistol, Sırt çaysız ön çeyrek
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, arka çeyrek - tabanca, kemik üzerinde pasha noah'dan sırtsız ön çeyrek, sırt
|
|
||
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemikli ) soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: arka çeyrek kemikte, ön çeyrek kemikte, arka çeyrek - tabanca kemikte, ön çeyrek b
|
|
||
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
|
|
||
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
|
|
||
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
|
|
||
ET. DANA ETİNİN KESİLMESİ (kemiksiz, kemik üzerinde), dondurulmuş: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka incik, kemiksiz arka incik, kemik üzerinde incik ile kalça, pelvis
|
|
||
Et hakkında. Geyik etinin kesilmesi (kemiksiz, kemikli) soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: arka çeyrek kemiği, ön çeyrek kemiği, ön yarım kemik, arka yarım kemik, arka
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ TAVUK doğal soğutulmuş ve dondurulmuş: ısıl işlem için hazırlanmış tavuk; arka çeyrek tavuk; tavuk göğsü, tavuk budu, pilavlık tavuk; tavuk - arka çeyrek, kanat -
|
|
||
Et. Kemiksiz ve kemiksiz geyik eti kesimleri: Kemikli ön çeyrek, Kemikli arka çeyrek, Kemikli ön yarım, Kemikli arka yarım, Kemikli sırt, Kemikli boyun, Kemiksiz boyun, Lop
|
|
||
Dana eti kesimleri, kemiksiz ve kemiksiz, vakumlu paketlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş: Arka çeyrek kemiği, Ön çeyrek kemiği, İncikli kalça, Arka incik
|
|
||
Et ürünleri: Yarım karkas et ve sığır eti kategori 1, Yarım karkas et ve sığır eti kategori 2, Arka çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Ön çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Yan çeyrek et ve sığır eti
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş, dondurulmuş: doğal - karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, but, but tamam kemiksiz, but, kemik üzerinde çıkıntı olmayan but, but çeyrek
|
|
||
Et ve kümes hayvanları sakatatından yarı mamul ürünler (tavuk, piliç, hindi, ördek, kaz) soğutulmuş, dondurulmuş ambalajda: - doğal: karkas; yarım karkas; ön çeyrek; arka çeyrek; bacak; kalça; incik; g
|
|
||
Et ve kümes hayvanı yan ürünlerinden yarı mamul ürünler (tavuk, piliç, hindi, ördek, kaz) soğutulmuş, ambalaj içinde dondurulmuş: doğal: karkas; yarım karkas; ön çeyrek; arka çeyrek; bacak; kalça; incik; gu
|
, Russian Federation
|
|
|
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler (tavuk, piliç): karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs-bacak, kemiksiz but, but, baget, kanat (bütün), kanat (dirsek), kanat (omuz), fileto (s
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri su kuşları: kaz etinden - karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek
|
|
||
Tavuk eti: tavuk, piliç, etlik piliç karkasları ve bunların parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, kanat, but, but)
|
|
||
Soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş et ve kümes hayvanı yan ürünlerinden yarı mamul ürünler: - yarı mamul doğal ürünler: karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, bacak, kemiksiz bacak, but, gru
|
|
||
Et ürünleri kümes hayvanları. Tütsülenmiş ve pişirilmiş ürünler: yarım karkas, göğüs, arka çeyrek, ön çeyrek, çatı lo, alt bacak, but. Tütsülenmiş ve pişmiş ürünler: Şaşlık.
|
|
||
Kümes hayvanları etinden yarı mamul ürünler (tavuk, tavuk t, etlik piliçler): - doğal: but, bacaklar, karkas, arka çeyrek, ön çeyrek, yarım karkas, but, kuyruk, kanat, sırt, göğüs; - doğal topak kemiksiz
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler (tavuk, piliç, etlik piliç): - Doğal: karkas tavuk, yarım tavuk, ön çeyrek (tavuk, piliç, etlik piliç), arka çeyrek (tavuk, piliç, piliç-br
|
|
||
Füme ve haşlanmış et ürünleri kümes hayvanları: Kaz karkası, Kaz yarısı, Kaz ön çeyrek, Kaz arka çeyrek, ambalajsız ve yüksek hacimde vakum veya modifiye atmosfer kullanılarak paketlenmiş
|
|
||
Kümes hayvanları: tavuk karkasları (içi boşaltılmış) ve parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, bacaklar, but, but).
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler (tavuk, etlik piliç, tavuk): tavuk ön çeyrek, tavuk arka çeyrek, tavuk sırtı, tavuk göğsü, tavuk kanadı, ızgara kanat, tavuk budu, tavuk butu, tavuk davulu
|
|
||
TAVUK, TAVUK, TAVUK-BROİLERLERDEN YARI İNCELTİLMİŞ ET: 2. sınıf tavuk karkası, 1. sınıf , Tavuk yarısı, Tavuk ön çeyrek, Tavuk arka çeyrek, Tavuk sırtı, Tavuk göğsü, Tavuk kanadı, Kanat
|
|
||
Kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri: ızgara tavuk (karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek), ızgara tavuk "Ryaba tavuğu", kızarmış tavuk tütünü, ızgara tavuk, ızgara bacaklar, ızgara but, ızgara şarap
|
|
||
Kanatlı eti: tavuk, piliç, etlik piliç karkasları ve bunların parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, but, kanat, baget, but), genleştirilmiş polistiren, polipropilden yapılmış tepsilerde paketlenmiş
|
MILOS DJORDJEVIC
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Kümes hayvanları ürünleri: Tütsülenmiş-haşlanmış birinci sınıf: "Baharatlı rulo", "Roll Poltava", "Büyükelçi rulosu", "Tavuk fındık rulosu", "Viyana tavuğu", "Tavuk ön çeyrek", "Tavuk arka çeyrek"," О
|
|
||
Kanatlı etinden tütsülenmiş ve pişirilmiş ürünler, soğutulmuş: etlik piliç göğsü, etlik piliç karkası, etlik piliç yarısı, etlik piliç ön çeyrek, etlik piliç arka çeyrek, tavuk budu trainer
|
|
||
Soğutulmuş kümes hayvanlarından (etlik piliç) tütsülenmiş ve pişirilmiş ürünler: göğüs, karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, bacak, but, baget, but fileto
|
Italcarciofi s.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Piliç etinden elde edilen doğal yarı mamuller. Yarı mamul et ve kemik ürünleri: "Country style" karkas, "Köylüden" karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, derili göğüs, derisiz göğüs
|
|
||
Kümes hayvanları ET ÜRÜNLERİ: (Almi şirketinin gıda katkı maddeleri ile): -füme- haşlanmış (kemikli): tavuk ön çeyrek; tavuk arka çeyrek; tavuk budu; tavuk but; tavuk baget; tavuk göğsü; kanatçık k
|
|
||
Mutfak ürünleri. Yarı mamul kümes hayvanı eti ürünleri: karkaslar, yarım karkaslar, ön çeyrekler, arka çeyrekler, filetolar, göğüsler, bacaklar, kanatlar, bagetler, butlar, kıyma.
|
|
||
Tavuk etinden yarı mamul ürünler: kızartma için karkas, kızartma için yarım, kızartma için ön çeyrek, kızartma için arka çeyrek, kızartma için göğüs, kızartma için but, kızartma için but, göğüs fileto
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş kümes hayvanı eti: tavuk karkasları (bağırsakları çıkarılmış) ve parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek yaya, göğüs, bacak, kanat, but, but).
|
|
||
Büyükbaş hayvan çeşitlerinde kemiksiz et dondurması - ön çeyrek, arka çeyrek, kürek kemiği, göğüs, yan, 49 C2 işaretli boyun. Ambalaj: karton kutular. Kütle değil
|
COOPERATIVA MULTIACTIVA NEULAND LTDA
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul kümes hayvanı eti (tavuk, piliç): karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, bacak, but, baget, kuyruk, sırtlık, göğüs kaburgaları, kanat, kızartma için tavuk kanadı,
|
|
||
Tavuk, piliç, etlik piliç etleri ve bunların parçaları: - 1. sınıf tavuk karkası, 2. sınıf tavuk karkası, 1. sınıf etlik piliçler, 2. sınıf etlik piliçler sınıfları, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş ve derin dondurulmuş yarı mamul kanatlı eti ürünleri: ızgara, kızartma ve kavurma için porsiyonlanmış - karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, bütün bacak, kemiksiz bacak, but, göğüs
|
|
||
Kümes hayvanı eti: tavuk karkasları (içi boşaltılmış), etlik piliçler ve parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, bacaklar, but, but).
|
|
||
Tavuk eti, etlik piliç - birinci sınıf ve ikinci sınıf soğutulmuş, dondurulmuş ve derin dondurulmuş karkaslar ve parçaları: bütün karkaslar; karkas parçaları - yarım karkaslar, ön çeyrek, arka çeyrek
|
|
||
Hindi eti - birinci sınıf ve ikinci sınıf soğutulmuş, dondurulmuş ve derin dondurulmuş karkaslar ve parçaları: bütün karkaslar; karkas parçaları - yarım karkaslar, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacaklar,
|
|
||
Yarı işlenmiş kümes hayvanı eti, soğutulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş ürün yelpazesinde: doğal ve doğranmış: karkaslar, karkas parçaları: karkas; tavuk tütünü; yarım karkas; arka çeyrek; ön çeyrek; bacak bacağı;
|
|
||
TAVUK-BROILER ETİ soğutulmuş, dondurulmuş olarak paketlenmiştir: yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, fileto, bacak, kanat, baget, but.
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler (tavuk, piliç, broyler), işlenmiş: karkas, yarım karkas, arka çeyrek, ön çeyrek, göğüs, bacak, but, baget, fileto, kuyruk, kanat, boyun, çorba seti, deri
|
|
||
Tavuk eti: (tavuk karkasları, piliçler, etlik piliçler ve bunların parçaları) 1. 2. sınıf tavuk karkasları, yarım karkaslar, ön çeyrekler, arka çeyrekler, göğüsler, bacaklar, kanatlar, bacaklar, butlar. br karkasları
|
|
||
Tavuk etinden pişirilmiş ve tütsülenmiş ürünler Lezzet: yarım karkas Lezzet, ön çeyrek Lezzet, arka çeyrek Lezzet, bacak Lezzet, kanat Lezzet, göğüs Lezzet, g
|
|
||
Kaz karkası 1. sınıf, kaz karkası 2. sınıf, kaz yavrusu karkası 1. sınıf, kaz yavrusu karkası 2. sınıf; Kaz karkasının parçaları: yarım, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, kanat, but, but; Parça
|
|
||
Doğal yarı mamul kanatlı eti ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş) Kanatlı etinden elde edilen doğal yarı mamul ürünler: karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, bacak, but, göğüs, but, kanat (bütün), kanat
|
|
||
Kaz eti: bütün karkaslar, yarım karkaslar, ön çeyrekler, arka çeyrekler, göğüsler, bacaklar, kanatlar, butlar, butlar
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Sığır ön çeyrekleri, Sığır arka çeyrekleri, Sığır yarım karkasları
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş kemikli sığır arka çeyrek kesimi, dondurulmuş kemikli sığır ön çeyrek kesimi, tek dereceli dondurulmuş kesilmiş sığır blokları, yarı mamul et ürünü
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Kümes hayvanı etinden (tavuk, piliç, hindi, hindi yavrusu, ördek, kaz, kaz yavrusu) pişmiş-füme ve fırınlanmış ürünler: birinci sınıf karkas, birinci sınıf yarım karkas, ekstra ön çeyrek, ekstra arka çeyrek,
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri: piliç etinden doğal - karkas parçaları - göğüs, ön çeyrek, bacak, arka çeyrek, kanat, but, baget, sırt, boyun, kuyruk, deri, göğüs fileto, but fileto; kus
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: karkas parçaları - ön çeyrek, arka çeyrek , göğüs, bacak, but, baget, kanatlar, sırt-skapula; kemiksiz topak - tavuk fileto (
|
|
||
Roll Poltava (kemiksiz), Tavuk-Viyana , Tavuk ön çeyrek , Tavuk arka çeyrek , Tavuk budu , Tavuk but , Tavuk baget , Tavuk fileto , Tavuk göğsü , Tavuk kanadı .
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul kümes hayvanı eti ürünleri, marine edilmiş veya dekoratif serpme dahil: tavuk karkası, tavuk yarısı, tavuk ön çeyrek, tavuk arka çeyrek, tavuk budu, tavuk butu,
|
|
||
YARI FİNİŞE EDİLMİŞ KÜMES HAYVANLARI (TAVUK VE PİLİÇ) DOĞAL: ön çeyrek; arka çeyrek; bacak; kalça; kanat; incik; kuyruk; karkasın arkası; kümes hayvanı göğsü; çorba seti; et suyu seti. YARI FABRİKA
|
|
||
Kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri, hazır, ızgara (serpme, baharatlı veya baharatsız): ızgara tavuk karkasları, ızgara tavuk budu, ızgara tavuk yarımları, ızgara ön çeyrekler, ızgara arka çeyrekler
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri: doğal - yarım karkas (tavuk, piliç), ön çeyrek (tavuk, piliç, etlik piliç), arka çeyrek (tavuk, piliç, etlik piliç), but (tavuk, piliç, piliç)
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler (tavuklar, piliçler): karkas; yarım karkas; fileto; ön çeyrek; arka çeyrek; göğüs; bacak; kemiksiz bacak; sırtlı bacak; kalça; sırtlı but; x olmadan but
|
|
||
Kızartılmış kümes hayvanı etinden elde edilen mutfak ürünleri, ızgara ve fırınlanmış dahil (serpme, baharatlı veya baharatsız): tavuk karkasları, tavuk budu, tavuk yarım karkasları, ızgara ön çeyrekler, ızgara arka çeyrekler, kanatlar
|
.
|
|
|
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri, dondurulmuş veya soğutulmuş: - karkaslar, karkas parçaları, marine edilmiş veya edilmemiş: karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, kemiksiz bacak, but, baget, kanat, sırt
|
|
||
Hindi etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş, dondurulmuş ve derin dondurulmuş: hindi etinden yarı mamul ürünler, doğal (karkaslar ve parçaları): yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, but, s
|
|
||
Mutfak ürünleri: tavuk karkası, piliç ızgara ekstra kalite; yarım karkas tavuk, piliç ızgara, ekstra kalite; ön çeyrek tavuk, piliç ızgara ekstra; arka çeyrek tavuk
|
|
||
Ürün tütsülenmiş ve haşlanmış kümes hayvanları ukty, soğutulmuş: piliç göğsü, piliç karkası, piliç yarım tavuk, piliç ön çeyrek tavuk, piliç arka çeyrek tavuk, piliç budu gizli
|
|
||
Kanatlı eti: tavuk, piliç, etlik piliç karkasları ve bunların parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, but, kanat, baget, but), genleştirilmiş polistiren, polipropilden yapılmış tepsilerde paketlenmiş
|
|
||
Kanatlı eti (tavuk karkasları, etlik piliçler ve bunların kesilmiş parçaları) çocuk gıdaları için: yarım, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, but
|
|
||
Tavşan etinden yarı mamul et, doğal soğutulmuş ve dondurulmuş: - kemiksiz: göğüs kemiği, kemiksiz parça et; - et ve kemik: uzunlamasına yan, uzunlamasına yan ön çeyrek, arka çeyrek
|
🇧🇾 Belarus
|
||
TAVUK-BROILER ETİ soğutulmuş, dondurulmuş olarak paketlenmiştir: yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, fileto, bacak, kanat, baget, but.
|
|
||
Üretken olmayan hayvanlar için gıda: HAYVANLAR IÇIN YARI MAMUL ÜRÜNLER. Kümes hayvanı karkaslarının parçaları: Tavuk etinden: karkas; yarım karkas; ön çeyrek; arka çeyrek; göğüs; bacak; kanatlar; incik; kalça; Tavuk etinden
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler (tavuklar, piliçler, piliçler - piliçler) doğal soğutulmuş, dondurulmuş: karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, kemiksiz bacak, but, üzerinde sırt olmayan but
|
|
||
Et. Kemiksiz ve kemiksiz geyik eti kesimleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: ön ve arka çeyrekler, kemik; kemik üzerinde ön ve arka yarı; kemiğin arkası; kemik ve kemiksiz boyun; incik ile kürek kemiği
|
|
||
YARI FİNİŞE TAVUK VE BROILER TAVUK DOĞAL T.M. İLK TAZELİK: Yarım karkas, Yarım (ön, arka), Çeyrek (ön, arka), Göğüs (derili ve derisiz), Sırt, Kemikli ve kemiksiz but, Göz
|
|
||
Tavuk eti ve bunların parçaları (yarım karkaslar, ön ve arka çeyrekler, göğüsler, bacaklar, kanatlar, butlar, butlar) dondurulmuş; Dondurulmuş tavuk eti (karkaslar); Etlik piliç eti ve bunların parçaları (yarım karkaslar, ön ve arka
|
|
||
Et ürünleri: dondurulmuş sığır eti (arka çeyrekler)
|
3270 Frimsa S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Kümes hayvanı eti (yarı mamul ürünler): karkas tavuklar, piliçler, etlik piliçler ve bunların parçaları (yarım karkaslar, ön ve arka çeyrekler, göğüsler, bacaklar, kanatlar, butlar ve butlar)
|
|
||
Kümes hayvanları: tavukların, piliçlerin karkasları, bağırsakları çıkarılmış ve bir dizi sakatat ile bağırsakları çıkarılmış: karaciğer, kalp, taşlık ve boyun ve bunların parçaları: yarım karkaslar, ön ve arka çeyrekler, göğüsler, bacaklar, kanatlar, baca
|
|
||
Evcil tavuk: karkasların kemiksiz olmayan kısımları (arka çeyrekler) dondurulmuş (bacaklar),
|
601 COOPERATIVA CENTRAL AURORA FLIVENTOS
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Tavuk karkasları, tavuk karkasları, etlik piliç karkasları ve bunların parçaları (tavuklar hariç): yarım karkaslar, ön ve arka çeyrekler, göğüsler, bacaklar, kanatlar, butlar, soğutulmuş veya dondurulmuş but, ağırlık
|
|
||
Et ve kümes hayvanı yan ürünlerinden elde edilen yarı mamuller: Doğal yarı mamuller: Kaz, ördek Doğal pütürlü yarı mamuller: Mayonezli tavuk butu, hindi baget, tavuk arka çeyrek, hindi kazanı
|
|
||
YARI MAMUL DOĞAL TAVUK TAVUK, TAVUK, TAVUK, HAZIRLANMIŞ TAVUK, TAVUK, TAVUK TAVUK (ARKA ÇEYREK), ŞAMANDIRA IÇIN TAVUK, BÜTÜN KANAT, KANAT - OYUN
|
-7
|
|
|
Ördek eti (karkaslar, yarım karkaslar, ön ve arka çeyrekler, göğüsler, bacaklar, kanatlar, bacaklar ve butlar).
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış kümes hayvanı ürünleri: tavuk karkas, tavuk yarım, tavuk arka çeyrek, tavuk sırt, tavuk göğüs, tavuk but, tavuk but, tavuk baget, tavuk kanat, rulo "Delikat
|
|