çeyrekler GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 020120: Sığır eti; diğer kemikli parçalar (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020713: Horoz ve tavukların parçalanmamış etler (taze/soğutulmuş)
- 020727: Hindilerin parçalanmış et ve sakatatı (dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Kesimler için birinci ve ikinci kategorideki sığır eti: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka çeyrek-pistol, kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek, arka incik
|
|
||
Birinci ve ikinci kategori sığır eti, işlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş: kemikli arka çeyrek, kemikli ön çeyrek, kemikli arka çeyrek - tabanca, kemikli arka kısmı olmayan ön çeyrek
|
|
||
Et. Sığır etini kesimlere ayırma: kemikli arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca; sırtsız ön çeyrek, kemik üzerinde kanat; kemik üzerinde arka incik; arka
|
|
||
Et. At etinin ve tayın kemiksiz ve kemiksiz kesilmesi, soğutulması ve dondurulması: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka çeyrek - tabanca, cn olmadan ön çeyrek
|
,
|
|
|
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemik üzerinde) soğutulmuş, dondurulmuş: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca kesimi, arkasız ön çeyrek
|
|
||
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemikli) soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: arka çeyrek kemiği, ön çeyrek kemiği, arka çeyrek - tabanca kemiği, ön çeyrek be
|
|
||
ET. KEMİKSİZ VE KEMİKLİ (soğutulmuş, dondurulmuş) Sığır Eti Çeşitleri: Kemikli arka çeyrek, Kemikli ön çeyrek, Kemikli arka çeyrek-pistol, Sırt çaysız ön çeyrek
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, arka çeyrek - tabanca, kemik üzerinde pasha noah'dan sırtsız ön çeyrek, sırt
|
|
||
Etler. Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka çeyrek - tabanca kemiği, kemik üzerinde yanak ile sırt kemiği olmadan ön çeyrek, arka bacak
|
|
||
Etler. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek; arka bacak
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; pa ile arka kısmı olmayan ön çeyrek
|
|
||
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemikli ) soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: arka çeyrek kemikte, ön çeyrek kemikte, arka çeyrek - tabanca kemikte, ön çeyrek b
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et. Kemiksiz ve kemiksiz at eti kesimleri: Kemiksiz arka çeyrek; Kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; Kanatlardan arka kısmı olmayan ön çeyrek
|
|
||
Et. Sığır etini kesimlere ayırma: kemikli arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca; sırtsız ön çeyrek, kemik üzerinde kanat; kemik üzerinde arka incik; arka
|
|
||
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
|
|
||
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
|
|
||
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
|
|
||
Et ürünleri ... Et ürünleri. At etinin ve tayların kesilmesi: arka çeyrek, ön çeyrek, arka çeyrek-tabanca kesimi, yanaklı sırtsız ön çeyrek, arka incik, kalça
|
|
||
Etler. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek; arka bacak
|
|
||
Et ürünleri: Yarım karkas et ve sığır eti kategori 1, Yarım karkas et ve sığır eti kategori 2, Arka çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Ön çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Yan çeyrek et ve sığır eti
|
|
||
Pişirilmiş kümes hayvanı ürünleri tütsülenmiş, tütsülenmiş-haşlanmış: - Tavukların çeyrekleri (arka); tavuk bacakları; tavukların butları; tavuk göğüsleri - tavukların çeyrekleri (arka); tavuk bacakları; tavuk butları; tavuk göğüsleri - çeyrekler (arka)
|
|
||
Füme ve haşlanmış kümes hayvanı eti ürünleri: Markalı çeşitler - Kaz karkasları, Ördek karkasları, Yarım ördek karkasları, Yarım kaz karkasları, Çeyrek hindi, Çeyrek ördek, Çeyrek kaz, Türk bacağı
|
|
||
Et. Geyik etinin kesilmesi (kemiksiz ve kemikli): ön çeyrek, arka çeyrek, ön yarım, arka yarım, arka çeyrek, boyun kesimi, omuz kesimi, karın kası, paraspin ve deltoid
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş, dondurulmuş: doğal - karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, but, but tamam kemiksiz, but, kemik üzerinde çıkıntı olmayan but, but çeyrek
|
|
||
Et ürünleri. Et. Geyik etinin kesilmesi: arka çeyrek, ön çeyrek, arka yarım, arka çeyrek, boyun kesimi, omuz kesimi, karın kası, iç kısım, omurga ve deltoid kası,
|
|
||
Et ve kümes hayvanları sakatatından yarı mamul ürünler (tavuk, piliç, hindi, ördek, kaz) soğutulmuş, dondurulmuş ambalajda: - doğal: karkas; yarım karkas; ön çeyrek; arka çeyrek; bacak; kalça; incik; g
|
|
||
Et ve kümes hayvanı yan ürünlerinden yarı mamul ürünler (tavuk, piliç, hindi, ördek, kaz) soğutulmuş, ambalaj içinde dondurulmuş: doğal: karkas; yarım karkas; ön çeyrek; arka çeyrek; bacak; kalça; incik; gu
|
, Russian Federation
|
|
|
Doğal piliç etinden yarı mamul ürünler: yarım, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, kemiksiz but, but, göğüs, fileto, fileto but, baget, kanat (bütün), boyun, kuyruk, çorba seti
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler (tavuk, piliç): karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs-bacak, kemiksiz but, but, baget, kanat (bütün), kanat (dirsek), kanat (omuz), fileto (s
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri su kuşları: kaz etinden - karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek
|
|
||
Tavuk eti: tavuk, piliç, etlik piliç karkasları ve bunların parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, kanat, but, but)
|
|
||
Soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş et ve kümes hayvanı yan ürünlerinden yarı mamul ürünler: - yarı mamul doğal ürünler: karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, bacak, kemiksiz bacak, but, gru
|
|
||
Kanatlı eti ve yenilebilir sakatattan yarı mamul ürünler. Doğal yarı mamuller: Karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, kemiksiz but, but, göğüs, fileto, büyük fileto, fileto (m
|
|
||
haşlanmış kümes hayvanları ürünleri: jambon (Pozharskaya, Stolichnaya, Curry "), Rulo; füme-haşlanmış: rulo ("Piquant", "Poltava", "Polsky", "Chicken Nut"), Viyana tavuğu, tavuk ön çeyrek, çeyrek
|
|
||
Et ürünleri kümes hayvanları. Tütsülenmiş ve pişirilmiş ürünler: yarım karkas, göğüs, arka çeyrek, ön çeyrek, çatı lo, alt bacak, but. Tütsülenmiş ve pişmiş ürünler: Şaşlık.
|
|
||
kanatlı eti ve kanatlı gıda yan ürünlerinden yarı mamuller, soğutulmuş, dondurulmuş; doğal yarı mamuller: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, kemiksiz but, but, göğüs,
|
|
||
Kümes hayvanları etinden yarı mamul ürünler (tavuk, tavuk t, etlik piliçler): - doğal: but, bacaklar, karkas, arka çeyrek, ön çeyrek, yarım karkas, but, kuyruk, kanat, sırt, göğüs; - doğal topak kemiksiz
|
|
||
Doğal yarı mamul kümes hayvanları ürünleri: tavuk-tütün, tavuk-ızgara, ızgara göğüs, ön ızgara çeyrek, arka ızgara çeyrek, ızgara bacak, ızgara but, ızgara baget, ızgara kanat, ızgara göğüs filetosu,
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler (tavuk, piliç, etlik piliç): - Doğal: karkas tavuk, yarım tavuk, ön çeyrek (tavuk, piliç, etlik piliç), arka çeyrek (tavuk, piliç, piliç-br
|
|
||
Pişmiş kümes hayvanı eti ürünleri "Su-Vid", "Su-Vid Lux" ürün yelpazesinde: ekstra kalite: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), ızgara tavuk, tavuk-tütün, göğüs, fileto, madalyon; premium kalite: tavuk budu, çeyrek
|
|
||
Yarım karkas ve çeyrek dana eti, yarım karkas ve çeyrek dana eti, beyaz, soğutulmuş veya dondurulmuş
|
|
||
Füme ve haşlanmış et ürünleri kümes hayvanları: Kaz karkası, Kaz yarısı, Kaz ön çeyrek, Kaz arka çeyrek, ambalajsız ve yüksek hacimde vakum veya modifiye atmosfer kullanılarak paketlenmiş
|
|
||
Çeşitli tütsülenmiş ve pişirilmiş kümes hayvanı eti ürünleri: tavuk karkasları, altın tavuk karkasları, tütün tavukları, tütün yarım karkasları, tavuk yarım karkasları, tavuk çeyrekleri, tavuk çeyrekleri,
|
|
||
Kümes hayvanları: tavuk karkasları (içi boşaltılmış) ve parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, bacaklar, but, but).
|
|
||
Et ve kümes hayvanı yan ürünlerinden yarı mamul ürünler: - soğutulmuş ve dondurulmuş doğal kümes hayvanı eti ve yenilebilir sakatat: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), bacak, göz
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler (tavuk, etlik piliç, tavuk): tavuk ön çeyrek, tavuk arka çeyrek, tavuk sırtı, tavuk göğsü, tavuk kanadı, ızgara kanat, tavuk budu, tavuk butu, tavuk davulu
|
|
||
Mutfakta işlenmek üzere hazırlanmış paketlenmiş kümes hayvanı eti: - karkaslar, yarım karkaslar, çeyrekler, ızgara, kızartma ve kavurma için piliç kanatları; - karkaslar, yarım karkaslar, pilaki ve pişirme için tavuk çeyrekleri
|
|
||
TAVUK, TAVUK, TAVUK-BROİLERLERDEN YARI İNCELTİLMİŞ ET: 2. sınıf tavuk karkası, 1. sınıf , Tavuk yarısı, Tavuk ön çeyrek, Tavuk arka çeyrek, Tavuk sırtı, Tavuk göğsü, Tavuk kanadı, Kanat
|
|
||
Kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri: ızgara tavuk (karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek), ızgara tavuk "Ryaba tavuğu", kızarmış tavuk tütünü, ızgara tavuk, ızgara bacaklar, ızgara but, ızgara şarap
|
|
||
Kanatlı eti: tavuk, piliç, etlik piliç karkasları ve bunların parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, but, kanat, baget, but), genleştirilmiş polistiren, polipropilden yapılmış tepsilerde paketlenmiş
|
MILOS DJORDJEVIC
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Kümes hayvanları ürünleri: Tütsülenmiş-haşlanmış birinci sınıf: "Baharatlı rulo", "Roll Poltava", "Büyükelçi rulosu", "Tavuk fındık rulosu", "Viyana tavuğu", "Tavuk ön çeyrek", "Tavuk arka çeyrek"," О
|
|
||
Kanatlı etinden tütsülenmiş ve pişirilmiş ürünler, soğutulmuş: etlik piliç göğsü, etlik piliç karkası, etlik piliç yarısı, etlik piliç ön çeyrek, etlik piliç arka çeyrek, tavuk budu trainer
|
|
||
Soğutulmuş kümes hayvanlarından (etlik piliç) tütsülenmiş ve pişirilmiş ürünler: göğüs, karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, bacak, but, baget, but fileto
|
Italcarciofi s.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Piliç etinden elde edilen doğal yarı mamuller. Yarı mamul et ve kemik ürünleri: "Country style" karkas, "Köylüden" karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, derili göğüs, derisiz göğüs
|
|
||
Kümes hayvanı ürünleri - tütsülenmiş-pişmiş: piliç karkas, yarım piliç piliç çeyrek, piliç piliç çeyrek, piliç piliç göğüs, piliç piliç but, piliç kanat-br
|
|
||
Gıda ürünleri. Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler (tavuklar, piliçler, piliçler, hindiler, hindi yavruları), soğutulmuş ve dondurulmuş: Doğal yarı mamuller: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka)
|
|
||
kümes hayvanları etinden yarı mamul ürünler ve kümes hayvanlarının yenilebilir yan ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: yarı mamul doğal ürünler: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, kemiksiz but, but, göğüs, fi
|
|
||
Kümes hayvanları ET ÜRÜNLERİ: (Almi şirketinin gıda katkı maddeleri ile): -füme- haşlanmış (kemikli): tavuk ön çeyrek; tavuk arka çeyrek; tavuk budu; tavuk but; tavuk baget; tavuk göğsü; kanatçık k
|
|
||
Etlik piliçlerin etinden elde edilen yarı mamuller: - ızgara veya kızartma için veya ekmek, serpme, marine veya bunlar olmadan kızartma için: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), kemiksiz bacak, thig
|
|
||
Mutfak ürünleri. Yarı mamul kümes hayvanı eti ürünleri: karkaslar, yarım karkaslar, ön çeyrekler, arka çeyrekler, filetolar, göğüsler, bacaklar, kanatlar, bagetler, butlar, kıyma.
|
|
||
DOĞAL YARI MAMUL TAVUKLAR: KARKASLAR, YARIM PALTOLAR, ÇEYREKLER, ŞIŞE, ŞIŞE KANATLARI, FILETOLAR, KUYRUKLAR, GÖĞÜS. IZGARA IÇIN DOĞAL YARI MAMUL TAVUK: KARKASLAR, YARIM PALTOLAR, ÇEYREKLER, BACAK, BUT, INCIK, SIÇANLAR
|
|
||
Hindi etinden yarı mamul ürünler: karkas, yarım karkas, göğüs çeyrek, femur çeyrek, göğüs, bacak, but, bacak (baget), kanat, omuz, kuyruk, et suyu seti, beyaz et fileto, kırmızı et fileto, et
|
|
||
Etlik piliç eti ve sakatatından elde edilen yarı mamul ürünler. Karkaslar, karkas parçaları ve yenilebilir sakatat (pane edilmiş, kaplanmamış): tavuk, karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, butsuz
|
|
||
Kümes hayvanlarının etinden ve yenilebilir sakatatından yarı mamul ürünler: tavuklar, piliçler, hindiler, ördekler, ördek yavruları, kazlar, bıldırcınlar, beç tavukları, beç tavuğu, keklikler: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek
|
|
||
Doğal etlik piliç etinden yarı mamul ürünler - yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, but, göğüs, baget, kanat (bütün), kanat (dirsek), kanat (omuz), boyun, kuyruk, set
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen ürünler: füme tavuk - haşlanmış ekstra - karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), göğüs, fileto; premium - bacak, çeyrek (arka), but, baget, hodgepodge için set, preslenmiş et:
|
|
||
Tavuk etinden yarı mamul ürünler: kızartma için karkas, kızartma için yarım, kızartma için ön çeyrek, kızartma için arka çeyrek, kızartma için göğüs, kızartma için but, kızartma için but, göğüs fileto
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş kümes hayvanı eti: tavuk karkasları (bağırsakları çıkarılmış) ve parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek yaya, göğüs, bacak, kanat, but, but).
|
|
||
Büyükbaş hayvan çeşitlerinde kemiksiz et dondurması - ön çeyrek, arka çeyrek, kürek kemiği, göğüs, yan, 49 C2 işaretli boyun. Ambalaj: karton kutular. Kütle değil
|
COOPERATIVA MULTIACTIVA NEULAND LTDA
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Hindi etinden soğutulmuş yarı mamul ürünler: yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, kemiksiz but, but, göğüs, fileto, fileto (büyük), fileto (küçük, but fileto, but, kanat (bütün), boyun, kuyruk
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE KANATLI YAN ÜRÜNLERİ. DOĞAL: KARKAS, YARI KARKAS, ÇEYREK (ÖN), ÇEYREK (ARKA), BACAK, BACAK, PEGLINES, FILETTE, FILETTE SHIN, KANAT (C
|
№1
|
|
|
Yarı mamul et ürünleri ve yenilebilir kümes hayvanı yan ürünleri soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş. Yarı mamul ürünler: tartılmış ve paketlenmiş - karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka)
|
|
||
Hızlı dondurulmuş meyveler, meyveler, meyveler ve meyve karışımları: muz, kayısı (çekirdekli), kesilmiş kayısı (çeyrek), kesilmiş kayısı (yarım), kesilmiş kayısı (küp), kesilmiş şeftali (çeyrek), dilimlenmiş şeftali (polo
|
ZPS Makow Sp. z o. o
|
🇵🇱 Poland
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul kümes hayvanı eti (tavuk, piliç): karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, bacak, but, baget, kuyruk, sırtlık, göğüs kaburgaları, kanat, kızartma için tavuk kanadı,
|
|
||
Paketlenmiş kümes hayvanı eti: Yemeklik işleme için hazırlanmış paketlenmiş kümes hayvanı eti: karkaslar, yarım karkaslar, tavuk çeyrekleri, ızgara, kızartma ve kavurma için etlik piliç; karkaslar, yarım karkaslar, tavuk çeyrekleri
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ TAVUK doğal soğutulmuş ve dondurulmuş: ısıl işlem için hazırlanmış tavuk; arka çeyrek tavuk; tavuk göğsü, tavuk budu, pilavlık tavuk; tavuk - arka çeyrek, kanat -
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE KANATLI YAN ÜRÜNLERİ. DOĞAL: KARKAS, YARIM, ÇEYREK (ÖN), ÇEYREK (ARKA), BACAK, UZUN BACAK, BUT, GÖĞÜS, FILETO, FILETO (BÜYÜK), FILETO (KÜÇÜK BEZELYE), 2014 FILETOSU
|
№1
|
|
|
Tavuk, piliç, etlik piliç etleri ve bunların parçaları: - 1. sınıf tavuk karkası, 2. sınıf tavuk karkası, 1. sınıf etlik piliçler, 2. sınıf etlik piliçler sınıfları, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş ve derin dondurulmuş yarı mamul kanatlı eti ürünleri: ızgara, kızartma ve kavurma için porsiyonlanmış - karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, bütün bacak, kemiksiz bacak, but, göğüs
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri: Karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, kemiksiz but, but, göğüs, fileto, fileto (büyük), fileto (küçük), but fileto, baget, kanat (bütün), kanat (ulnar
|
|
||
Kümes hayvanı eti: tavuk karkasları (içi boşaltılmış), etlik piliçler ve parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, bacaklar, but, but).
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanı ürünleri: tavuk karkasları, tavuk karkasları, tavuk yarım karkasları, tavuk yarım karkasları, tavuk kanatları, tavuk çeyrekleri, tavuk çeyrekleri, soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Kümes hayvanlarının etinden ve yenilebilir yan ürünlerinden yarı mamuller, doğal, soğutulmuş ve dondurulmuş: tavuktan, piliçten, etlik piliçten: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), çorba için set, kullanılmak üzere set
|
|
||
Pişirilmiş-füme kümes hayvanı ürünleri: tavuk karkasları; tavukların yarım karkasları; çeyrek (arka) tavuklar; tavuk bacakları; tavukların butları; tavuk göğüsleri; tavukların karkasları; tavukların yarım karkasları; çeyrek (arka) tavuklar
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanı eti ürünleri. Izgara veya fırınlama için yarı mamul ürünler veya ekmek, serpme, turşu içinde veya bunlar olmadan kızartma: - karkaslar, karkas parçaları: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek
|
|
||
Dondurulmuş kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler. Kanatlı etinden doğal yarı mamul ürünler: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), bacak, kemiksiz bacak, but, göğüs, fileto, fileto be
|
№ 7
|
|
|
Tavuk eti, etlik piliç - birinci sınıf ve ikinci sınıf soğutulmuş, dondurulmuş ve derin dondurulmuş karkaslar ve parçaları: bütün karkaslar; karkas parçaları - yarım karkaslar, ön çeyrek, arka çeyrek
|
|
||
Hindi eti - birinci sınıf ve ikinci sınıf soğutulmuş, dondurulmuş ve derin dondurulmuş karkaslar ve parçaları: bütün karkaslar; karkas parçaları - yarım karkaslar, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacaklar,
|
|
||
Yarı işlenmiş kümes hayvanı eti, soğutulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş ürün yelpazesinde: doğal ve doğranmış: karkaslar, karkas parçaları: karkas; tavuk tütünü; yarım karkas; arka çeyrek; ön çeyrek; bacak bacağı;
|
|
||
TAVUK-BROILER ETİ soğutulmuş, dondurulmuş olarak paketlenmiştir: yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, fileto, bacak, kanat, baget, but.
|
|
||
GOST R 54315-2011 Kesimlik sığırlar. Karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır eti ve dana eti : Soğutulmuş ve (veya) dondurulmuş yarım karkas ve çeyrek sığır eti.
|
|
||
ET. DANA ETİNİN KESİLMESİ (kemiksiz, kemik üzerinde), dondurulmuş: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka incik, kemiksiz arka incik, kemik üzerinde incik ile kalça, pelvis
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler (tavuk, piliç, broyler), işlenmiş: karkas, yarım karkas, arka çeyrek, ön çeyrek, göğüs, bacak, but, baget, fileto, kuyruk, kanat, boyun, çorba seti, deri
|
|
||
Et. Kemiksiz ve kemiksiz geyik eti kesimleri: Kemikli ön çeyrek, Kemikli arka çeyrek, Kemikli ön yarım, Kemikli arka yarım, Kemikli sırt, Kemikli boyun, Kemiksiz boyun, Lop
|
|
||
Tavuk eti: (tavuk karkasları, piliçler, etlik piliçler ve bunların parçaları) 1. 2. sınıf tavuk karkasları, yarım karkaslar, ön çeyrekler, arka çeyrekler, göğüsler, bacaklar, kanatlar, bacaklar, butlar. br karkasları
|
|
||
Tavuk etinden pişirilmiş ve tütsülenmiş ürünler Lezzet: yarım karkas Lezzet, ön çeyrek Lezzet, arka çeyrek Lezzet, bacak Lezzet, kanat Lezzet, göğüs Lezzet, g
|
|
||
Kaz karkası 1. sınıf, kaz karkası 2. sınıf, kaz yavrusu karkası 1. sınıf, kaz yavrusu karkası 2. sınıf; Kaz karkasının parçaları: yarım, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, kanat, but, but; Parça
|
|
||
Doğal yarı mamul kanatlı eti ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş) Kanatlı etinden elde edilen doğal yarı mamul ürünler: karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, bacak, but, göğüs, but, kanat (bütün), kanat
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ TAVUK ETİ, DONDURULMUŞ TAVUK: - DOĞAL: karkaslar, yarım karkaslar, çeyrekler, bacak, but, baget, kanatlar, fileto, kuyruk, göğüs. - IZGARA IÇIN DOĞAL: KARKASLAR, YARI KARKASLAR, ÇEYREKLER, BUT, SORUN
|
|
||
Kaz eti: bütün karkaslar, yarım karkaslar, ön çeyrekler, arka çeyrekler, göğüsler, bacaklar, kanatlar, butlar, butlar
|
|