çeyrekler GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Kesimler için birinci ve ikinci kategorideki sığır eti: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka çeyrek-pistol, kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek, arka incik
Birinci ve ikinci kategori sığır eti, işlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş: kemikli arka çeyrek, kemikli ön çeyrek, kemikli arka çeyrek - tabanca, kemikli arka kısmı olmayan ön çeyrek
Et. Sığır etini kesimlere ayırma: kemikli arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca; sırtsız ön çeyrek, kemik üzerinde kanat; kemik üzerinde arka incik; arka
Et. At etinin ve tayın kemiksiz ve kemiksiz kesilmesi, soğutulması ve dondurulması: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka çeyrek - tabanca, cn olmadan ön çeyrek
,
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemik üzerinde) soğutulmuş, dondurulmuş: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca kesimi, arkasız ön çeyrek
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemikli) soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: arka çeyrek kemiği, ön çeyrek kemiği, arka çeyrek - tabanca kemiği, ön çeyrek be
ET. KEMİKSİZ VE KEMİKLİ (soğutulmuş, dondurulmuş) Sığır Eti Çeşitleri: Kemikli arka çeyrek, Kemikli ön çeyrek, Kemikli arka çeyrek-pistol, Sırt çaysız ön çeyrek
Yarı mamul et ürünleri: kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, arka çeyrek - tabanca, kemik üzerinde pasha noah'dan sırtsız ön çeyrek, sırt
Etler. Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka çeyrek - tabanca kemiği, kemik üzerinde yanak ile sırt kemiği olmadan ön çeyrek, arka bacak
Etler. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek; arka bacak
Soğutulmuş ve dondurulmuş et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; pa ile arka kısmı olmayan ön çeyrek
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemikli ) soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş: arka çeyrek kemikte, ön çeyrek kemikte, arka çeyrek - tabanca kemikte, ön çeyrek b
Soğutulmuş ve dondurulmuş et. Kemiksiz ve kemiksiz at eti kesimleri: Kemiksiz arka çeyrek; Kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; Kanatlardan arka kısmı olmayan ön çeyrek
Et. Sığır etini kesimlere ayırma: kemikli arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca; sırtsız ön çeyrek, kemik üzerinde kanat; kemik üzerinde arka incik; arka
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
ET. SIĞIR ETININ KESILMESI. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, soğutulmuş hafif dondurulmuş ve dondurulmuş - kemik üzerinde arka çeyrek ve ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca, ön çeyrek be
Et ürünleri ... Et ürünleri. At etinin ve tayların kesilmesi: arka çeyrek, ön çeyrek, arka çeyrek-tabanca kesimi, yanaklı sırtsız ön çeyrek, arka incik, kalça
Etler. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri: kemiksiz arka çeyrek; kemik üzerinde ön çeyrek; Arka çeyrek Tabanca Kemiği; kemik üzerinde yanak ile sırtsız ön çeyrek; arka bacak
Et ürünleri: Yarım karkas et ve sığır eti kategori 1, Yarım karkas et ve sığır eti kategori 2, Arka çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Ön çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Yan çeyrek et ve sığır eti
Pişirilmiş kümes hayvanı ürünleri tütsülenmiş, tütsülenmiş-haşlanmış: - Tavukların çeyrekleri (arka); tavuk bacakları; tavukların butları; tavuk göğüsleri - tavukların çeyrekleri (arka); tavuk bacakları; tavuk butları; tavuk göğüsleri - çeyrekler (arka)
Füme ve haşlanmış kümes hayvanı eti ürünleri: Markalı çeşitler - Kaz karkasları, Ördek karkasları, Yarım ördek karkasları, Yarım kaz karkasları, Çeyrek hindi, Çeyrek ördek, Çeyrek kaz, Türk bacağı
Et. Geyik etinin kesilmesi (kemiksiz ve kemikli): ön çeyrek, arka çeyrek, ön yarım, arka yarım, arka çeyrek, boyun kesimi, omuz kesimi, karın kası, paraspin ve deltoid
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş, dondurulmuş: doğal - karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, but, but tamam kemiksiz, but, kemik üzerinde çıkıntı olmayan but, but çeyrek
Et ürünleri. Et. Geyik etinin kesilmesi: arka çeyrek, ön çeyrek, arka yarım, arka çeyrek, boyun kesimi, omuz kesimi, karın kası, iç kısım, omurga ve deltoid kası,
Et ve kümes hayvanları sakatatından yarı mamul ürünler (tavuk, piliç, hindi, ördek, kaz) soğutulmuş, dondurulmuş ambalajda: - doğal: karkas; yarım karkas; ön çeyrek; arka çeyrek; bacak; kalça; incik; g
Et ve kümes hayvanı yan ürünlerinden yarı mamul ürünler (tavuk, piliç, hindi, ördek, kaz) soğutulmuş, ambalaj içinde dondurulmuş: doğal: karkas; yarım karkas; ön çeyrek; arka çeyrek; bacak; kalça; incik; gu
, Russian Federation
Doğal piliç etinden yarı mamul ürünler: yarım, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, kemiksiz but, but, göğüs, fileto, fileto but, baget, kanat (bütün), boyun, kuyruk, çorba seti
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler (tavuk, piliç): karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs-bacak, kemiksiz but, but, baget, kanat (bütün), kanat (dirsek), kanat (omuz), fileto (s
Çiğ kürlenmiş et ürünleri su kuşları: kaz etinden - karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek
Tavuk eti: tavuk, piliç, etlik piliç karkasları ve bunların parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, kanat, but, but)
Soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş et ve kümes hayvanı yan ürünlerinden yarı mamul ürünler: - yarı mamul doğal ürünler: karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, bacak, kemiksiz bacak, but, gru
Kanatlı eti ve yenilebilir sakatattan yarı mamul ürünler. Doğal yarı mamuller: Karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, kemiksiz but, but, göğüs, fileto, büyük fileto, fileto (m
haşlanmış kümes hayvanları ürünleri: jambon (Pozharskaya, Stolichnaya, Curry "), Rulo; füme-haşlanmış: rulo ("Piquant", "Poltava", "Polsky", "Chicken Nut"), Viyana tavuğu, tavuk ön çeyrek, çeyrek
Et ürünleri kümes hayvanları. Tütsülenmiş ve pişirilmiş ürünler: yarım karkas, göğüs, arka çeyrek, ön çeyrek, çatı lo, alt bacak, but. Tütsülenmiş ve pişmiş ürünler: Şaşlık.
kanatlı eti ve kanatlı gıda yan ürünlerinden yarı mamuller, soğutulmuş, dondurulmuş; doğal yarı mamuller: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, kemiksiz but, but, göğüs,
Kümes hayvanları etinden yarı mamul ürünler (tavuk, tavuk t, etlik piliçler): - doğal: but, bacaklar, karkas, arka çeyrek, ön çeyrek, yarım karkas, but, kuyruk, kanat, sırt, göğüs; - doğal topak kemiksiz
Doğal yarı mamul kümes hayvanları ürünleri: tavuk-tütün, tavuk-ızgara, ızgara göğüs, ön ızgara çeyrek, arka ızgara çeyrek, ızgara bacak, ızgara but, ızgara baget, ızgara kanat, ızgara göğüs filetosu,
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler (tavuk, piliç, etlik piliç): - Doğal: karkas tavuk, yarım tavuk, ön çeyrek (tavuk, piliç, etlik piliç), arka çeyrek (tavuk, piliç, piliç-br
Pişmiş kümes hayvanı eti ürünleri "Su-Vid", "Su-Vid Lux" ürün yelpazesinde: ekstra kalite: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), ızgara tavuk, tavuk-tütün, göğüs, fileto, madalyon; premium kalite: tavuk budu, çeyrek
Yarım karkas ve çeyrek dana eti, yarım karkas ve çeyrek dana eti, beyaz, soğutulmuş veya dondurulmuş
Füme ve haşlanmış et ürünleri kümes hayvanları: Kaz karkası, Kaz yarısı, Kaz ön çeyrek, Kaz arka çeyrek, ambalajsız ve yüksek hacimde vakum veya modifiye atmosfer kullanılarak paketlenmiş
Çeşitli tütsülenmiş ve pişirilmiş kümes hayvanı eti ürünleri: tavuk karkasları, altın tavuk karkasları, tütün tavukları, tütün yarım karkasları, tavuk yarım karkasları, tavuk çeyrekleri, tavuk çeyrekleri,
Kümes hayvanları: tavuk karkasları (içi boşaltılmış) ve parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, bacaklar, but, but).
Et ve kümes hayvanı yan ürünlerinden yarı mamul ürünler: - soğutulmuş ve dondurulmuş doğal kümes hayvanı eti ve yenilebilir sakatat: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), bacak, göz
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler (tavuk, etlik piliç, tavuk): tavuk ön çeyrek, tavuk arka çeyrek, tavuk sırtı, tavuk göğsü, tavuk kanadı, ızgara kanat, tavuk budu, tavuk butu, tavuk davulu
Mutfakta işlenmek üzere hazırlanmış paketlenmiş kümes hayvanı eti: - karkaslar, yarım karkaslar, çeyrekler, ızgara, kızartma ve kavurma için piliç kanatları; - karkaslar, yarım karkaslar, pilaki ve pişirme için tavuk çeyrekleri
TAVUK, TAVUK, TAVUK-BROİLERLERDEN YARI İNCELTİLMİŞ ET: 2. sınıf tavuk karkası, 1. sınıf , Tavuk yarısı, Tavuk ön çeyrek, Tavuk arka çeyrek, Tavuk sırtı, Tavuk göğsü, Tavuk kanadı, Kanat
Kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri: ızgara tavuk (karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek), ızgara tavuk "Ryaba tavuğu", kızarmış tavuk tütünü, ızgara tavuk, ızgara bacaklar, ızgara but, ızgara şarap
Kanatlı eti: tavuk, piliç, etlik piliç karkasları ve bunların parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, but, kanat, baget, but), genleştirilmiş polistiren, polipropilden yapılmış tepsilerde paketlenmiş
MILOS DJORDJEVIC
🇷🇸 Serbia
Kümes hayvanları ürünleri: Tütsülenmiş-haşlanmış birinci sınıf: "Baharatlı rulo", "Roll Poltava", "Büyükelçi rulosu", "Tavuk fındık rulosu", "Viyana tavuğu", "Tavuk ön çeyrek", "Tavuk arka çeyrek"," О
Kanatlı etinden tütsülenmiş ve pişirilmiş ürünler, soğutulmuş: etlik piliç göğsü, etlik piliç karkası, etlik piliç yarısı, etlik piliç ön çeyrek, etlik piliç arka çeyrek, tavuk budu trainer
Soğutulmuş kümes hayvanlarından (etlik piliç) tütsülenmiş ve pişirilmiş ürünler: göğüs, karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, bacak, but, baget, but fileto
Italcarciofi s.r.l.
🇮🇹 Italy
Piliç etinden elde edilen doğal yarı mamuller. Yarı mamul et ve kemik ürünleri: "Country style" karkas, "Köylüden" karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, derili göğüs, derisiz göğüs
Kümes hayvanı ürünleri - tütsülenmiş-pişmiş: piliç karkas, yarım piliç piliç çeyrek, piliç piliç çeyrek, piliç piliç göğüs, piliç piliç but, piliç kanat-br
Gıda ürünleri. Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler (tavuklar, piliçler, piliçler, hindiler, hindi yavruları), soğutulmuş ve dondurulmuş: Doğal yarı mamuller: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka)
kümes hayvanları etinden yarı mamul ürünler ve kümes hayvanlarının yenilebilir yan ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: yarı mamul doğal ürünler: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, kemiksiz but, but, göğüs, fi
Kümes hayvanları ET ÜRÜNLERİ: (Almi şirketinin gıda katkı maddeleri ile): -füme- haşlanmış (kemikli): tavuk ön çeyrek; tavuk arka çeyrek; tavuk budu; tavuk but; tavuk baget; tavuk göğsü; kanatçık k
Etlik piliçlerin etinden elde edilen yarı mamuller: - ızgara veya kızartma için veya ekmek, serpme, marine veya bunlar olmadan kızartma için: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), kemiksiz bacak, thig
Mutfak ürünleri. Yarı mamul kümes hayvanı eti ürünleri: karkaslar, yarım karkaslar, ön çeyrekler, arka çeyrekler, filetolar, göğüsler, bacaklar, kanatlar, bagetler, butlar, kıyma.
DOĞAL YARI MAMUL TAVUKLAR: KARKASLAR, YARIM PALTOLAR, ÇEYREKLER, ŞIŞE, ŞIŞE KANATLARI, FILETOLAR, KUYRUKLAR, GÖĞÜS. IZGARA IÇIN DOĞAL YARI MAMUL TAVUK: KARKASLAR, YARIM PALTOLAR, ÇEYREKLER, BACAK, BUT, INCIK, SIÇANLAR
Hindi etinden yarı mamul ürünler: karkas, yarım karkas, göğüs çeyrek, femur çeyrek, göğüs, bacak, but, bacak (baget), kanat, omuz, kuyruk, et suyu seti, beyaz et fileto, kırmızı et fileto, et
Etlik piliç eti ve sakatatından elde edilen yarı mamul ürünler. Karkaslar, karkas parçaları ve yenilebilir sakatat (pane edilmiş, kaplanmamış): tavuk, karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, butsuz
Kümes hayvanlarının etinden ve yenilebilir sakatatından yarı mamul ürünler: tavuklar, piliçler, hindiler, ördekler, ördek yavruları, kazlar, bıldırcınlar, beç tavukları, beç tavuğu, keklikler: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek
Doğal etlik piliç etinden yarı mamul ürünler - yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, but, göğüs, baget, kanat (bütün), kanat (dirsek), kanat (omuz), boyun, kuyruk, set
Kümes hayvanı etinden elde edilen ürünler: füme tavuk - haşlanmış ekstra - karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), göğüs, fileto; premium - bacak, çeyrek (arka), but, baget, hodgepodge için set, preslenmiş et:
Tavuk etinden yarı mamul ürünler: kızartma için karkas, kızartma için yarım, kızartma için ön çeyrek, kızartma için arka çeyrek, kızartma için göğüs, kızartma için but, kızartma için but, göğüs fileto
Soğutulmuş ve dondurulmuş kümes hayvanı eti: tavuk karkasları (bağırsakları çıkarılmış) ve parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek yaya, göğüs, bacak, kanat, but, but).
Büyükbaş hayvan çeşitlerinde kemiksiz et dondurması - ön çeyrek, arka çeyrek, kürek kemiği, göğüs, yan, 49 C2 işaretli boyun. Ambalaj: karton kutular. Kütle değil
COOPERATIVA MULTIACTIVA NEULAND LTDA
🇵🇾 Paraguay
Hindi etinden soğutulmuş yarı mamul ürünler: yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, kemiksiz but, but, göğüs, fileto, fileto (büyük), fileto (küçük, but fileto, but, kanat (bütün), boyun, kuyruk
YARI İŞLENMİŞ ET VE KANATLI YAN ÜRÜNLERİ. DOĞAL: KARKAS, YARI KARKAS, ÇEYREK (ÖN), ÇEYREK (ARKA), BACAK, BACAK, PEGLINES, FILETTE, FILETTE SHIN, KANAT (C
№1
Yarı mamul et ürünleri ve yenilebilir kümes hayvanı yan ürünleri soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş. Yarı mamul ürünler: tartılmış ve paketlenmiş - karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka)
Hızlı dondurulmuş meyveler, meyveler, meyveler ve meyve karışımları: muz, kayısı (çekirdekli), kesilmiş kayısı (çeyrek), kesilmiş kayısı (yarım), kesilmiş kayısı (küp), kesilmiş şeftali (çeyrek), dilimlenmiş şeftali (polo
ZPS Makow Sp. z o. o
🇵🇱 Poland
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul kümes hayvanı eti (tavuk, piliç): karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, bacak, but, baget, kuyruk, sırtlık, göğüs kaburgaları, kanat, kızartma için tavuk kanadı,
Paketlenmiş kümes hayvanı eti: Yemeklik işleme için hazırlanmış paketlenmiş kümes hayvanı eti: karkaslar, yarım karkaslar, tavuk çeyrekleri, ızgara, kızartma ve kavurma için etlik piliç; karkaslar, yarım karkaslar, tavuk çeyrekleri
YARI İNCELTİLMİŞ TAVUK doğal soğutulmuş ve dondurulmuş: ısıl işlem için hazırlanmış tavuk; arka çeyrek tavuk; tavuk göğsü, tavuk budu, pilavlık tavuk; tavuk - arka çeyrek, kanat -
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE KANATLI YAN ÜRÜNLERİ. DOĞAL: KARKAS, YARIM, ÇEYREK (ÖN), ÇEYREK (ARKA), BACAK, UZUN BACAK, BUT, GÖĞÜS, FILETO, FILETO (BÜYÜK), FILETO (KÜÇÜK BEZELYE), 2014 FILETOSU
№1
Tavuk, piliç, etlik piliç etleri ve bunların parçaları: - 1. sınıf tavuk karkası, 2. sınıf tavuk karkası, 1. sınıf etlik piliçler, 2. sınıf etlik piliçler sınıfları, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek
Soğutulmuş, dondurulmuş ve derin dondurulmuş yarı mamul kanatlı eti ürünleri: ızgara, kızartma ve kavurma için porsiyonlanmış - karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, bütün bacak, kemiksiz bacak, but, göğüs
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri: Karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), but, kemiksiz but, but, göğüs, fileto, fileto (büyük), fileto (küçük), but fileto, baget, kanat (bütün), kanat (ulnar
Kümes hayvanı eti: tavuk karkasları (içi boşaltılmış), etlik piliçler ve parçaları (yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, bacaklar, but, but).
Yarı mamul kümes hayvanı ürünleri: tavuk karkasları, tavuk karkasları, tavuk yarım karkasları, tavuk yarım karkasları, tavuk kanatları, tavuk çeyrekleri, tavuk çeyrekleri, soğutulmuş ve dondurulmuş
Kümes hayvanlarının etinden ve yenilebilir yan ürünlerinden yarı mamuller, doğal, soğutulmuş ve dondurulmuş: tavuktan, piliçten, etlik piliçten: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), çorba için set, kullanılmak üzere set
Pişirilmiş-füme kümes hayvanı ürünleri: tavuk karkasları; tavukların yarım karkasları; çeyrek (arka) tavuklar; tavuk bacakları; tavukların butları; tavuk göğüsleri; tavukların karkasları; tavukların yarım karkasları; çeyrek (arka) tavuklar
Yarı mamul kümes hayvanı eti ürünleri. Izgara veya fırınlama için yarı mamul ürünler veya ekmek, serpme, turşu içinde veya bunlar olmadan kızartma: - karkaslar, karkas parçaları: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek
Dondurulmuş kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler. Kanatlı etinden doğal yarı mamul ürünler: karkas, yarım karkas, çeyrek (ön), çeyrek (arka), bacak, kemiksiz bacak, but, göğüs, fileto, fileto be
№ 7
Tavuk eti, etlik piliç - birinci sınıf ve ikinci sınıf soğutulmuş, dondurulmuş ve derin dondurulmuş karkaslar ve parçaları: bütün karkaslar; karkas parçaları - yarım karkaslar, ön çeyrek, arka çeyrek
Hindi eti - birinci sınıf ve ikinci sınıf soğutulmuş, dondurulmuş ve derin dondurulmuş karkaslar ve parçaları: bütün karkaslar; karkas parçaları - yarım karkaslar, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacaklar,
Yarı işlenmiş kümes hayvanı eti, soğutulmuş, dondurulmuş, derin dondurulmuş ürün yelpazesinde: doğal ve doğranmış: karkaslar, karkas parçaları: karkas; tavuk tütünü; yarım karkas; arka çeyrek; ön çeyrek; bacak bacağı;
TAVUK-BROILER ETİ soğutulmuş, dondurulmuş olarak paketlenmiştir: yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, fileto, bacak, kanat, baget, but.
GOST R 54315-2011 Kesimlik sığırlar. Karkas, yarım karkas ve çeyrek sığır eti ve dana eti : Soğutulmuş ve (veya) dondurulmuş yarım karkas ve çeyrek sığır eti.
ET. DANA ETİNİN KESİLMESİ (kemiksiz, kemik üzerinde), dondurulmuş: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, kemik üzerinde arka incik, kemiksiz arka incik, kemik üzerinde incik ile kalça, pelvis
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler (tavuk, piliç, broyler), işlenmiş: karkas, yarım karkas, arka çeyrek, ön çeyrek, göğüs, bacak, but, baget, fileto, kuyruk, kanat, boyun, çorba seti, deri
Et. Kemiksiz ve kemiksiz geyik eti kesimleri: Kemikli ön çeyrek, Kemikli arka çeyrek, Kemikli ön yarım, Kemikli arka yarım, Kemikli sırt, Kemikli boyun, Kemiksiz boyun, Lop
Tavuk eti: (tavuk karkasları, piliçler, etlik piliçler ve bunların parçaları) 1. 2. sınıf tavuk karkasları, yarım karkaslar, ön çeyrekler, arka çeyrekler, göğüsler, bacaklar, kanatlar, bacaklar, butlar. br karkasları
Tavuk etinden pişirilmiş ve tütsülenmiş ürünler Lezzet: yarım karkas Lezzet, ön çeyrek Lezzet, arka çeyrek Lezzet, bacak Lezzet, kanat Lezzet, göğüs Lezzet, g
Kaz karkası 1. sınıf, kaz karkası 2. sınıf, kaz yavrusu karkası 1. sınıf, kaz yavrusu karkası 2. sınıf; Kaz karkasının parçaları: yarım, ön çeyrek, arka çeyrek, göğüs, bacak, kanat, but, but; Parça
Doğal yarı mamul kanatlı eti ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş) Kanatlı etinden elde edilen doğal yarı mamul ürünler: karkas, yarım karkas, ön çeyrek, arka çeyrek, bacak, but, göğüs, but, kanat (bütün), kanat
YARI İNCELTİLMİŞ TAVUK ETİ, DONDURULMUŞ TAVUK: - DOĞAL: karkaslar, yarım karkaslar, çeyrekler, bacak, but, baget, kanatlar, fileto, kuyruk, göğüs. - IZGARA IÇIN DOĞAL: KARKASLAR, YARI KARKASLAR, ÇEYREKLER, BUT, SORUN
Kaz eti: bütün karkaslar, yarım karkaslar, ön çeyrekler, arka çeyrekler, göğüsler, bacaklar, kanatlar, butlar, butlar