birinci ve ikinci yemekler için yiyecek ısıtıcıları GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Toplu yemek hizmeti veren kuruluşlar için teknolojik ekipmanlar: Teppan Yaki dahil ızgaralar, kızartma yüzeyleri, su ısıtıcıları, makarna pişiricileri, birinci ve ikinci yemekler için yiyecek ısıtıcıları, fırınlar, elektrikli ocaklar, ind
Casta S.r.l.
🇮🇹 Italy
Ticari işletmeler, halka açık catering ve yemek üniteleri için termal ekipmanlar: yiyecek ısıtıcıları, hazır yemekler için kızılötesi ısıtıcılar, ısıtma dolapları, birinci ve ikinci yemekler için tezgahlar, tezgahlar, sıcak vitrinler, dispenserler f
Caddie Hotel srl
Toplu yemek hizmeti veren kuruluşlar için elektrikli teknolojik ekipmanlar: birinci ve ikinci yemekler için menteşeli (rolltop) kapaklı ve / veya çıkarılabilir kapaklı benmari (reşo kabı), gıda için benmari ısıtıcılar ve
KAPP MUTFAK MADENI ESYA SAN. VE TIC.LTD.STI.
🇹🇷 Turkey
Yetişkinler için plastikten yapılmış tabaklar ve sofra takımları, setler halinde ve ayrı parçalar halinde, VLAZ işaretli: birinci ve ikinci yemekler için tabaklar, baharat tabakları, ilk yemekler için kaseler, porsiyonlu tabaklar, kupalar "Soğutulmuş. Amb
Toplu yemek işletmeleri için termal ekipmanlar, gıda blokları: ızgaralar; kızartma yüzeyleri; sindirim kazanları; makarna ocakları; birinci ve ikinci yemekler için benmari; kombi fırınlar; fırınlar, konveksiyon fırınları; tabaklar,
TECNOINOX s.r.l Socio Unico
🇮🇹 Italy
Katkı maddeleri ile yenilebilir tuz: Sarımsak tuzu; Akdeniz mutfağı için tuz; Birinci ve ikinci yemekler için otlu tuz; Patates tuzu; Sebze yemekleri için tuz; Köri tuzu
Birinci ve ikinci yemekler için baharatlar Rollton ticari markası: Et için baharat; Tavuk için baharat; Barbekü baharatı; Evrensel baharat 12 sebze ve ot; Evrensel baharat Bahar yeşillikleri
Birinci ve ikinci yemekler için karışımlar da dahil olmak üzere dondurulmuş kesilmiş sebzeler: Çubuk, küp, dilim, daire, oluklu daire şeklinde patlıcan. Çubuk, küp, dilim, daire, oluklu daire şeklinde kabak
Birinci ve ikinci yemekler için karışımlar da dahil olmak üzere dondurulmuş sebzeleri kesin: Payet, çubuk, küp, dilim, daire, oluklu daire şeklinde patatesler. Genç patatesler, otlu patatesler, köy usulü patatesler,
Çorbalar, karışımlar, Ek No. 1'e göre birinci ve ikinci yemekler için kurutulmuş sebze bazları, 1 yaprak üzerinde, polipropilen torbalarda paketlenmiş, polietilen tereftalattan yapılmış kutular, net ağırlık 60 gramdan 500 grama kadar
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: doğranmış, hamur halinde, pütürlü, birinci ve ikinci yemekler için işlenmiş - soğutulmuş ve dondurulmuş çeşitler, iki sayfada Ek No. 1'e bakınız
Halka açık catering işletmeleri için teknolojik ekipman: Isıtmalı vitrin, birinci ve ikinci yemekler için benmari, dağıtım hattı, işaretli ızgara için koruyucu modül: Volcano-Heidebrenner
Hazır soslar, soslar, marinatlar, hardal: Biberli baharatlı hardal, Limonlu hardal, Peynir sosu, Birinci ve ikinci yemekler için domates sosu. Solyanka Sos, Erik püreli sos, Domatesli sos
🇺🇦 Ukraine
Birinci ve ikinci yemek: Ticari markalar altında üretilen domatesli mercimek: Yelli, Bravolli !, Done !, Fair, Fair STO 46715365-006-2010'a göre hazır yemek tarifleri Birinci ve ikinci yemekler
Mutfak ürünleri. Hazır birinci ve ikinci yemekler. İlk yemekler: Borsch, Tavuk çorbası, Bezelye çorbası İkinci yemekler: Ev yapımı rosto, Pilav, Kızarmış tavuk, Pirzola, Kızarmış balık, Tavuk göğsü, Mantı
Dondurulmuş birinci ve ikinci yemeklerin yarı mamulleri: ikinci yemekler - Mantarlı ve soğanlı patates pirzolası, Kuru kayısılı havuç pirzolası, Mantarlı lahana pirzolası
Yemek çeşnileri: Acıka kuru; Köri; Yeşillik Karışımı; Evrensel; Evrensel Sebze ve ot karışımı; Evrensel Yeşillik buketi; Evrensel 200 yemek; Evrensel Birinci ve ikinci kurslar için; "Unive
Birinci ve ikinci yemek: Porçini mantarlı bulgur, Sebzeli bulgur, Kabaklı bulgur pilavı, Yelli markaları altında üretilen, Done !, Fair, Fair Hazır yemek tarifleri ve marka belirtmeden, pa
Birinci ve ikinci yemekleri hazırlamak için kuru karışımlar. İlk yemekler: Rassolnik Çorbası, Doğu Çorbası, Kharcho Çorbası, Spelt Çorbası, Solyanka (kırmızı mercimek); Bulgurlu ve kırmızı mercimekli Türk çorbası (EZO ÇORBASI); Çorba
Birinci ve ikinci yemekleri pişirmek için setler halinde taze sebze karışımları, karton ve polimer ambalajlarda, net ağırlık 100,0 gramdan 1000,0 grama kadar,
Impex Gourmet Co, LTD.
🇹🇭 Thailand
Birinci ve ikinci yemekler (gıda konsantreleri): hazır çorbalar ve et suları ve bunların hazırlanması için preparatlar,
Interal S.A.
🇪🇸 Spain
Birinci ve ikinci yemekler: Tam tahıllı gevrekli mantar çorbası Vahşi Sibirya Vahşi porçini ve kepekli çorba karışımı Sibirya, Orzo makarna ve mercimek çorbası İtalyan Orzo makarna ve mercimek çorbası karışımı İtalyan toma
Birinci ve ikinci yemekleri hazırlamak için setler halinde taze sebze karışımları, çeşit olarak: Ek No. 1'e göre (sayfa 1) 0,05 ila 1000 kilogram ağırlığında karton, polimer ambalajlarda paketlenmiştir,
Exсel Fruits Co., Ltd
🇹🇭 Thailand
Gıda konsantreleri - birinci ve ikinci yemekler: balık aromalı pirinç çorbası, sığır eti aromalı pirinç çorbası, deniz yosunlu pirinç çorbası, deniz ürünleri ve mantarlı pirinç çorbası, mantar soslu buharda pişirilmiş pirinç, buharda pişirilmiş pirinç
CJ CHEILJEDANG CORP.
🇰🇷 Korea South
Birinci ve ikinci yemekler: Mantarlı Pilav, Porçini Mantarlı Risotto, Domatesli ve Fesleğenli Risotto, Sebzeli Pirinç B asmati Yelli, Done !, Fair, Fair Ready reci markaları altında üretilen Biriani
Birinci ve ikinci yemekleri hazırlamak için setler halinde taze sebze karışımları, çeşit olarak: set Tom Yam (limon sorgumu, misket limonu yaprağı, galanga kökü, acı biber), set Tom Kha (TomKha ) (misket limonu yaprağı, limon sorgumu,
Impex Gourmet Co.Ltd
🇹🇭 Thailand
Birinci ve ikinci yemekleri hazırlamak için setler halinde taze sebze karışımları, çeşit olarak: set Tom Yam (limon sorgumu, misket limonu yaprağı, galanga kökü, acı biber), set Tom Kha (TomKha ) (misket limonu yaprağı, limon sorgumu,
Impex Gourmet Co.Ltd
🇹🇭 Thailand
Birinci ve ikinci yemeklerin hazırlanması için sebze setleri: Patates ızgara kızartma seti, Patates mini kızartma seti.
BIRINCI VE IKINCI YEMEKLERIN PIŞIRILMESI IÇIN YARI MAMUL SEBZELER, SOĞUTULMUŞ: URAL SHCHI, SIBIRYA SHCHI, BORSCH, TEMIZLENMIŞ MEZARLAR IÇIN PATATES, TEMIZLENMIŞ PANCAR
Birinci ve ikinci yemekler: Tembel lahana ruloları, plastik ambalaj, plastik film, karton kutular, plastik torbalar içinde paketlenmiştir,
Ürünler: Birinci ve ikinci yemeklerin hazırlanması için kurutulmuş malzeme setleri: Borsch, Shchi, Bezelye çorbası, Solyanka, Nohutlu oryantal çorba, Chanterellesli Fransız köy çorbası, Minestrone, Chow
Birinci ve ikinci yemekler: Hindistan cevizli pirinç ezmesi, Yelli, Yelli kids, Done!, Fair markaları altında ve marka belirtilmeden üretilmiş, polimer ambalajda, polimer filmde ve ka ambalajda paketlenmiş
Birinci ve ikinci yemekler: Sebzeli Macaroshki Limpopo, Yelli, Yelli kids, Ready!, Fair ticari markaları altında ve marka belirtilmeden üretilmiş, polimer ambalaj, plastik film ve ambalajlarda paketlenmiş
Birinci ve ikinci yemekler: Meyveli mısır lapası, marka isimleri altında pazarlanmaktadır: Yelli, Done!, Fair, Fair Hazır tarifler ve marka adı yok
Konserve kümes hayvanları eti birinci ve ikinci yemekler, ticari markalar "Ticaret evi" Myasnaya Kulainaria ": Kendi suyunda tavuk, Tavuk etli pirinç lapası, Tavuk etli karabuğday lapası, İnci arpa lapası
.
Birinci ve ikinci yemek konsantreleri tatlar: (et, baharatlı et, sığır eti, tavuk, mantar, sebze, deniz ürünleri, füme etler, kuzu eti, tavuk etli, sığır etli, kuzu etli); ÇORBALAR: s
Birinci ve ikinci yemekler: Sebzeli Basmati "Biriani", Sebzeli Biriani, Kanton usulü kızarmış pilav, Sebzeli risotto, Sebzeli pilav, Paella Valencia, Deniz ürünlü Paella, Sebzeli Paella, Plov,
Gıda konsantreleri (birinci ve ikinci yemekler): krema tadında çilekli yulaf lapası, krema tadında yaban mersinli yulaf lapası, krema tadında kayısılı yulaf lapası, yulaf lapası
Birinci ve ikinci yemekler: Yeşil bezelye çorbası, Bulgurlu "Türk" çorbası, Erişteli çorba, Ukrayna borsch, Fasulyeli Ukrayna borsch, Kremalı mantar çorbası, Baharatlı mercimek köri, İnce makarnalı İtalyan çorbası, Sem
Birinci ve ikinci yemekler: Porçini mantarlı karabuğday, Porçini mantarlı karabuğday, Kızarmış soğanlı karabuğday, Sebzeli yeşil karabuğday, Porçini mantarlı inci arpa, Porçinili baharatlı karabuğday
Birinci ve ikinci yemekler: Kuskus "Fas", Kuskus "Baharatlı", Aromatik otlu kuskus, Karidesli kuskus, Domatesli kuskus, Kuskus Akdeniz, İtalyan porçini mantarlı makarna, Damarlı makarna
Hazır birinci ve ikinci yemekler: Miso çorbası; Kimchi çorbası; mini buğday eriştesi; mini pirinç eriştesi; mini karabuğday eriştesi; sebzeli mini tepan pilavı, Soba eriştesi; Harusame eriştesi; udon eriştesi; Tepan pilavı; pilav
4
Mutfak ürünleri. Etsiz birinci ve ikinci yemekler.
A.I.T. Agro Ingredients Technology
🇫🇷 France
Etli birinci ve ikinci yemekler: Woker - domuz etli karabuğday eriştesi, Woker - domuz etli domates eriştesi, Woker - domuz etli pirinç eriştesi, Woker - domuz etli mantarlı erişte, Woker - domuz etli ıspanaklı erişte,
Birinci ve ikinci yemekler: Erişteli Çorba, Bezelye Çorbası, Çorba Çorbası, Fahes Çorbası, Orzo Makarnalı İtalyan Çorbası, Yelli, Bravolli, Done, Fair, Fair Ready markaları altında üretilmiştir.
Birinci ve ikinci yemekler: Porçini mantarlı bulgur, Erişteli bulgur, Sebzeli bulgur, Şitake mantarlı bulgur, Mantarlı bulgurdan pilav, Kabaklı bulgurdan pilav, Aşure pudingi, Buğdaylı tabule
Yarı mamul birinci ve ikinci yemekler: Sote, Chakhokhbili, Patatesli kızarmış tavuk, Tavuklu risotto, Tavuk pirzola, Tavuklu Paella, Tavuk şnitzel, Tavuk pirzola, Hindi escalope, S
Birinci ve ikinci yemekler: Ukrayna borsch, Ukrayna borsch, Petersburg turşusu, ev yapımı turşu, geleneksel turşu, ince makarnalı İtalyan çorbası, Yedi fasulye çorbası, Bulgurlu Türk çorbası, Fasulye çorbası
Birinci ve ikinci yemekler: Vejetaryen borsch, Dana göğüs borsch, Tavuk suyu, Balık suyu, Arpalı mantar çorbası, Balkabağı püresi çorbası, Füme kaburgalı bezelye çorbası, Kharcho çorbası, Shchi, Khashlama, Tavuk çorbası, Çorba
Birinci ve ikinci yemekler: Meyveli mısır lapası, polimer ambalaj, polimer film, karton kutular, polimer torbalarda paketlenmiştir,
Kapalı bir tüketici kabında paketlenmiş, pişirme gerektirmeyen birinci ve ikinci yemek konsantreleri: Mantarlı pirinç çorbası Dr. Slim, etli pirinç çorbası Dr. Slim, etli karabuğday lapası Dr. Slim,
Birinci ve ikinci yemekler: Tembel lahana sarması, Sebzeli pilav, Yelli, Ready!, Fair, Fair Ready tarifleri markaları altında üretilmiştir, polimer ambalajda paketlenmiştir
MUTFAK ÜRÜNLERİ, FONKSİYONEL KAPLARDA SICAK: YAN YEMEKLER, TAHILLAR VE SEBZE YEMEKLERİ; SOS VE İKİNCİ YEMEKLER İÇİN KOŞULLAR, NOMİNAL HIZI SANİYEDE 400 LİME 1,0 METRE OLAN AKIMDAN YEMEKLER, s
FONKSİYONEL KAPLARDA SICAK MUTFAK ÜRÜNLERİ VE TÜKETİCİ KAPLARINDA SOĞUTULMUŞ PAKETLENMİŞ ÜRÜNLER: YAN YEMEKLER VE SEBZE YEMEKLERİ, SOSLAR VE İKİNCİ YEMEKLER İÇİN SOSLAR; DUMPLİNLER, MANTILAR, VARENİKİ - (PİŞİRİLMİŞ); Krepler, pankek
TÜKETİCİ DOLAPLARINDA SOĞUTULMUŞ AMBALAJLI PİŞİRİCİ ÜRÜNLER: YAN YEMEKLER VE SEBZE YEMEKLERİ; SOSLAR VE İKİNCİ YEMEKLER İÇİN SÜSLER; DUMPLINGS, MANTS, VARENIKI - KAYNATILMIŞ; Krepler, krepler - ASSORTMENT İÇİNDE.
2009
MUTFAK ÜRÜNLERI, SOĞUTULMUŞ VE BIR TÜKETICI VE ŞIŞE KAPAĞINDA PAKETLENMIŞ: SEBZE YEMEKLERI; ÇEŞITLI SOSLAR VE IKINCI YEMEKLER IÇIN STANDLAR
Tavuk eti: birinci ve ikinci sınıf içi boşaltılmış tavuk karkasları
Özel bir tüketici için konserve öğle yemeği yemekleri ... Teknik koşullar. GOST 18487-80. Konserve yiyecekler - birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: Birinci öğle yemeği yemekleri: etli deniz borş çorbası, etli turşu çorbası, pirinç çorbası
Catering için teknolojik ekipman: fırınlar, ocaklar, ocaklar, kızartma yüzeyleri, buharlı pişiriciler, ilk yemekler için benmari, ikinci yemekler için benmari, diğer benmari ve yiyecek ısıtıcıları (için
REMTA Makina İthalat İhracat Sanayı ve Ticaret Ltd. Şti.
🇹🇷 Turkey
Ticari işletmeler, halka açık yemek ve catering tesisleri için teknolojik ekipmanlar: termal dolaplı tabaklar ve ocaklar, tavalar, ızgaralar ve döner pişirmek için ızgaralar, yiyecek ısıtıcıları, dağıtım için yiyecek ısıtıcıları l
PIMAK PROFESYONEL MUTFAK EKIPMANLARI
🇹🇷 Turkey
Ticari işletmeler, halka açık catering ve gıda blokları için teknolojik ekipmanlar: tabaklar, ısıtma dolaplı ocaklar, tavalar, yiyecek ısıtıcıları, hat dağıtımı için yiyecek ısıtıcıları, fırınlar, fritözler, makarna pişiriciler, yemek kazanı
ELECTROLUX DAY. TUK. MAM. SAN. VE TIC. A.S.
🇹🇷 Turkey
Toplu yemek hizmeti veren kuruluşlar için teknolojik ekipman: fırınlar, ocaklar, fırınlar, kızartma yüzeyleri, buharlı pişiriciler, gıda ısıtıcıları, vb. ilk yemekler için, ikinci yemekler için benmari, diğer benmari ve ısıtıcılar n
TURHAN ÇELİK ENDUSTRIYEL MUTFAK EKİPMANLARI SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.
🇹🇷 Turkey
Konserve yiyecekler. Raf ömrü olan birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: pancar çorbası (12 ay), turşu, kharcho çorbası, yeşil lahana çorbası, patates püresi, sebzeli domuz eti, marine edilmiş kuzu eti (18 ay)
Yiyecekleri birinci ve ikinci hazır yemeklere konsantre eder. Aromalı BOUILLONS: (et, baharatlı et, sığır eti, tavuk, mantar, sebze, deniz ürünleri, füme etler, kuzu eti, tavuk etli, sığır etli, s
Hazır mutfak ürünleri. Birinci ve ikinci öğle yemekleri. İlk öğle yemeği yemekleri: kharcho Veselidze, balkabağı kremalı çorba Veselidze, tavuklu Veselidze chikhirma, Veselidze kuzu canakhi. İkinci öğle yemeği yemekleri:
Baharat karışımları: et yemekleri için, sebze yemekleri için, balık yemekleri için, unlu mamuller için, shawarma için, tahıl yemekleri için, salatalar için, turşular ve marinatlar için, birinci ve ikinci akşam yemekleri için;
Ticari işletmeler, halka açık yemek ve catering tesisleri için teknolojik ekipmanlar: patlamış mısır, hamburger, rulo ızgaralar, yemek ısıtıcıları, ikinci yemekler için benmari, fritözler, di
GUANGDONG HENGLIAN FOOD MACHINERY CO., LTD.
🇨🇳 China
Ticari işletmeler, halka açık catering ve catering birimleri için teknolojik ekipmanlar: ısıtma dolaplı tabaklar ve ocaklar, tavalar, ızgaralar, döner pişirmek için ızgaralar, yiyecek ısıtıcıları, dağıtım hatları için yiyecek ısıtıcıları, ov
SGS Industrial Kitchen Equipments
🇹🇷 Turkey
Birinci ve ikinci kategorideki yardımcı güç ekipmanları: 0,2 ila 10 m² arasında ısı değişim yüzey alanına sahip ısıtma suyu ısıtıcıları (PSV, PSG) ve düşük basınçlı ısıtıcılar (PN, APG), izin verilen maksimum çalışma
Yenilebilir işlenmiş tavuk yumurtası: birinci ve ikinci kategorilerden seçilmiş diyet; birinci ve ikinci kategorilerden seçilmiş yemek odaları. Genleştirilmiş polistiren, karton, polipropilenden yapılmış ambalajlar; karton fla
Hazır mutfak ürünleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği kursları. İlk yemekler: Veselidze kharcho, Veselidze balkabağı kremalı çorba, Veselidze tavuklu chikhirma, Veselidze kuzu canakhi. İkinci yemekler: ajapsanda
Halka açık yemekhaneler için termal ekipmanlar, ALTO-SHAAM markalı yemek üniteleri: yiyecek ısıtıcıları, dolaplar, ocaklar, ızgaralar, elektrikli fırınlar, fırınlar, prova dolapları, fırınlar, konveksiyonlu fırınlar, buhar konveksiyonlu
Alto-Shaam, Inc.
🇺🇸 United States
"Matfer", "Matfer Flo", "Bourgeat", "In situ", "InSitu", "Flo" markalı halka açık catering için termal ekipmanlar: yiyecek ısıtıcıları, çikolata için yiyecek ısıtıcıları,
Matfer Sas
🇫🇷 France
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri Rollton markası: "Kalın bir sos içinde Hunter'ın sosislerinin tadına sahip çavdar eriştesi"; "Kalın bir sos içinde tavuk aromalı ve peynirli mısır eriştesi"; "Kalın bir sos içinde
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemekleri: Kendi suyunda haşlanmış sığır eti ile patates püresi. Hazır öğle yemeği ; Haşlanmış tavuk ve sebzeli patates püresi. Hazır öğle yemeği.
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri t. BIGBON: Kendi suyunda haşlanmış sığır eti ile patates püresi. Hazır öğle yemeği, Haşlanmış domuz eti, soğan ve kırmızı biber ile patates püresi. Hazır öğle yemeği, Patates püresi
Yarı işlenmiş et ve et içeren ürünler. Dondurulmuş olarak ambalajlanmış parça et ve kemik: sığır etinden: B kategorisi: ikinci yemekler için set; B kategorisi: güveç; D kategorisi: birinci yemekler için set; domuz eti:
Yemeye hazır mutfak ürünleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: - ilk yemekler: pancar çorbası, et hodgepodge, mantar püresi çorbası, balık köfteli et suyu, mercimek çorbası, balık çorbası, balık hodgepodge, tavuk çorbası
sterilize edilmiş konserve yiyecekler: Sterilize edilmiş birinci ve ikinci öğle yemeği tabakları - Ek 1'deki 1 sayfalık ürün yelpazesine bakınız
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: pirinçli tavuk çorbası, erişteli tavuk çorbası, erişteli tavuk çorbası, erişteli et çorbası, etli kharcho çorbası, et çorbası, turşu çorbası, füme bezelye çorbası
Gıda konsantreleri, kuru: Çorba için karışım; Bolonez ikinci yemekler için karışım; Carbonara ikinci yemekler için karışım; Primavera ikinci yemek karışımı; Donanmada ikinci yemekler için karışım; Mantarlı ana yemekler için karışım
Ürün yelpazesindeki ikinci öğle yemeği yemekleri için yiyecek konsantreleri: TAVUK LEZZETLİ VE SOYA SOSLU CAP NOODLE RICE, DENİZ ÜRÜNLERİ LEZZETLİ CAP NOODLE RICE KÖRİ LEZZETLİ CAP NUDL RIS , YAKISOBA UFO RIS , paketleme
NISSIN FOODS CO., LTD.
🇯🇵 Japan
Sterilize edilmiş konserve yiyecekler. Domates sosunda dilimlenmiş sebzeler: Domates soslu kıyılmış sebzeli dilimlenmiş biberler. Bonus F1, Infinity F1, Lamika F1 hibritleri; birinci ve ikinci sınıflar
sterilize edilmiş konserve yiyecekler: Sterilize edilmiş birinci ve ikinci öğle yemeği tabakları - Ek 1'deki 1 sayfalık ürün yelpazesine bakınız
Birinci ve ikinci kategori karkaslarda kuzu eti; birinci ve ikinci kategori karkaslarda keçi eti, sınıf - ekstra, birinci, ikinci, üçüncü.
Kurutulmuş sebzeler: Birinci ve ikinci dereceden dilimlenmiş kuru soğan; Birinci ve ikinci dereceden kesilmiş kurutulmuş sofralık havuç; Birinci ve ikinci dereceden kesilmiş kurutulmuş pancar
Kurutulmuş balık: - birinci ve ikinci sınıf kafası kesilmemiş: çipura, kılıç balığı , sopa (beyaz gözlü), peled; - birinci ve ikinci sınıf kafası kesilmiş: turna balığı; - birinci ve ikinci sınıf kafası kesilmemiş: hamam böceği
MARENO ALI S.p.A.
🇮🇹 Italy
Taze açık ve kapalı öğütülmüş sebzeler: birinci ve ikinci sınıf soğan; birinci ve ikinci sınıf kırmızı soğan; birinci ve birinci sınıf sarımsak,
Gıda konsantreleri. Hazır ve anında pişirilen birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: hazır etli buğday lapası, hazır etli arpa lapası, hazır etli bezelye lapası
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği kursları: "Kendi suyunda haşlanmış sığır eti ile patates püresi. Hazır öğle yemeği"; "Haşlanmış domuz eti, soğan ve kırmızı biberli patates püresi. Hazır öğle yemeği"; "Patates püresi ile t
Açık ve kapalı alanda taze sebzeler: soğan, birinci ve ikinci sınıf; kırmızı soğan birinci ve ikinci sınıf; üst ve birinci sınıf sarımsak, Yeşil fesleğen, Kırmızı fesleğen, Kiraz yaprağı, Kişniş, Kor
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği kursları: Krutonlu patates püresi ve ev yapımı sığır eti sosu, Krutonlu patates püresi ve kızarmış tavuk sosu, Krutonlu patates püresi ve
Konserve sebzeler, yani birinci ve ikinci öğle yemeği yemeklerinin üretimi için soslar: lahana çorbası, pancar çorbası, turşu, lahana hodgepodge, sebze güveç ve atıştırmalıkların üretimi için sos: kabak havyarı, patlıcan
Hızlı dondurulmuş birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: fasulyeli turşu, pirinçli Katalan yeşil çorbası, minestrone - sebze çorbası, mantarlı ve soğanlı karabuğday, plastik torbalarda karabuğdayla kızartmak için sebzeler
ZPS Makow Sp. z o. o
🇵🇱 Poland
Gıda konsantreleri: LPK, Home Kitchen markalı ve markasız birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: bezelye çorbası, sofralık bezelye çorbası
Birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri, hızlı dondurulmuş: İstanbul usulü pirinçli patlıcan, Hawaii karışımı, pirinçli ve mısırlı bezelye garnitürü, Biscay sebze güveci, Pirinçli sebzeler ve şampanya Sebze karışımı
ZPS Makow Sp. z o. o
🇵🇱 Poland
Gıda konsantreleri: hazır ve anında hazırlanan birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: hazır etli buğday lapası, hazır etli karabuğday lapası, hazır etli bezelye lapası
🇧🇾 Belarus
Birinci ve ikinci et yemekleri: Pirzola (domuz ve sığır eti) pilavlı; Köfteli çorba pilavı; Karabuğdaylı et pirzola (domuz ve sığır eti); Patates püreli domuz gulaşı, Etli ekşi kremalı pancar çorbası; Çorba moun
Et, Gurme Et Birinci ve İkinci Öğle Yemekleri ve Garnitürler
Gıda konsantreleri. Kaynatma gerektiren ve gerektirmeyen birinci ve ikinci hazır öğle yemeği yemekleri: füme etli bezelye çorbası, füme etli ve krutonlu püre çorbası, füme etli ve krutonlu bezelye çorbası,