birinci ve ikinci yemekler için yiyecek ısıtıcıları GTIP / HS CODE ✨
- 0204: Koyun ve keçi etleri (taze, soğutulmuş veya donduruImuş)
- 0407: Kuş ve kümes hayvanlarının kabuklu yumurtaları
- 0709: Diğer sebzeler (taze/soğutulmuş)
- 0710: Sebze, (pişirilmemiş veya buharda veya suda kaynatılmış) (dondurulmuş)
- 071290: Diğer sebzeler; sebze karışımları (kurutulmuş)
- 0713: Kuru baklagiller (kabuksuz) (taneleri ikiye ayrılmış)
- 1006: Pirinç
- 1104: Diğer şekilde işlenmiş hububat taneleri
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160220: Hayvanların karaciğerlerinden konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 1904: Hububat veya hububat ürünlerinin kabartılması veya kavrulması suretiyle elde edilen gıda mamülleri
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 2005: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmamış)
- 2103: Soslar ve müstahzarları; çeşni/lezzet verici karışımlar; hardal unu, irmiği ve hazır hardal
- 2104: Çorba, et suyu ve karışım halindeki homojenize gıda müstahzarları
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 8419: Isı değişikliği yöntemi ile maddeleri işlemek için cihazlar, elektrikli olmayan şofbenler veya depolu su ısıtıcıları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Toplu yemek hizmeti veren kuruluşlar için teknolojik ekipmanlar: Teppan Yaki dahil ızgaralar, kızartma yüzeyleri, su ısıtıcıları, makarna pişiricileri, birinci ve ikinci yemekler için yiyecek ısıtıcıları, fırınlar, elektrikli ocaklar, ind
|
Casta S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Ticari işletmeler, halka açık catering ve yemek üniteleri için termal ekipmanlar: yiyecek ısıtıcıları, hazır yemekler için kızılötesi ısıtıcılar, ısıtma dolapları, birinci ve ikinci yemekler için tezgahlar, tezgahlar, sıcak vitrinler, dispenserler f
|
Caddie Hotel srl
|
|
|
Toplu yemek hizmeti veren kuruluşlar için elektrikli teknolojik ekipmanlar: birinci ve ikinci yemekler için menteşeli (rolltop) kapaklı ve / veya çıkarılabilir kapaklı benmari (reşo kabı), gıda için benmari ısıtıcılar ve
|
KAPP MUTFAK MADENI ESYA SAN. VE TIC.LTD.STI.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Yetişkinler için plastikten yapılmış tabaklar ve sofra takımları, setler halinde ve ayrı parçalar halinde, VLAZ işaretli: birinci ve ikinci yemekler için tabaklar, baharat tabakları, ilk yemekler için kaseler, porsiyonlu tabaklar, kupalar "Soğutulmuş. Amb
|
|
||
Toplu yemek işletmeleri için termal ekipmanlar, gıda blokları: ızgaralar; kızartma yüzeyleri; sindirim kazanları; makarna ocakları; birinci ve ikinci yemekler için benmari; kombi fırınlar; fırınlar, konveksiyon fırınları; tabaklar,
|
TECNOINOX s.r.l Socio Unico
|
🇮🇹 Italy
|
|
Katkı maddeleri ile yenilebilir tuz: Sarımsak tuzu; Akdeniz mutfağı için tuz; Birinci ve ikinci yemekler için otlu tuz; Patates tuzu; Sebze yemekleri için tuz; Köri tuzu
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler için baharatlar Rollton ticari markası: Et için baharat; Tavuk için baharat; Barbekü baharatı; Evrensel baharat 12 sebze ve ot; Evrensel baharat Bahar yeşillikleri
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler için karışımlar da dahil olmak üzere dondurulmuş kesilmiş sebzeler: Çubuk, küp, dilim, daire, oluklu daire şeklinde patlıcan. Çubuk, küp, dilim, daire, oluklu daire şeklinde kabak
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler için karışımlar da dahil olmak üzere dondurulmuş sebzeleri kesin: Payet, çubuk, küp, dilim, daire, oluklu daire şeklinde patatesler. Genç patatesler, otlu patatesler, köy usulü patatesler,
|
|
||
Çorbalar, karışımlar, Ek No. 1'e göre birinci ve ikinci yemekler için kurutulmuş sebze bazları, 1 yaprak üzerinde, polipropilen torbalarda paketlenmiş, polietilen tereftalattan yapılmış kutular, net ağırlık 60 gramdan 500 grama kadar
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: doğranmış, hamur halinde, pütürlü, birinci ve ikinci yemekler için işlenmiş - soğutulmuş ve dondurulmuş çeşitler, iki sayfada Ek No. 1'e bakınız
|
|
||
Halka açık catering işletmeleri için teknolojik ekipman: Isıtmalı vitrin, birinci ve ikinci yemekler için benmari, dağıtım hattı, işaretli ızgara için koruyucu modül: Volcano-Heidebrenner
|
|
||
Hazır soslar, soslar, marinatlar, hardal: Biberli baharatlı hardal, Limonlu hardal, Peynir sosu, Birinci ve ikinci yemekler için domates sosu. Solyanka Sos, Erik püreli sos, Domatesli sos
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Birinci ve ikinci yemek: Ticari markalar altında üretilen domatesli mercimek: Yelli, Bravolli !, Done !, Fair, Fair STO 46715365-006-2010'a göre hazır yemek tarifleri Birinci ve ikinci yemekler
|
|
||
Mutfak ürünleri. Hazır birinci ve ikinci yemekler. İlk yemekler: Borsch, Tavuk çorbası, Bezelye çorbası İkinci yemekler: Ev yapımı rosto, Pilav, Kızarmış tavuk, Pirzola, Kızarmış balık, Tavuk göğsü, Mantı
|
|
||
Dondurulmuş birinci ve ikinci yemeklerin yarı mamulleri: ikinci yemekler - Mantarlı ve soğanlı patates pirzolası, Kuru kayısılı havuç pirzolası, Mantarlı lahana pirzolası
|
|
||
Yemek çeşnileri: Acıka kuru; Köri; Yeşillik Karışımı; Evrensel; Evrensel Sebze ve ot karışımı; Evrensel Yeşillik buketi; Evrensel 200 yemek; Evrensel Birinci ve ikinci kurslar için; "Unive
|
|
||
Birinci ve ikinci yemek: Porçini mantarlı bulgur, Sebzeli bulgur, Kabaklı bulgur pilavı, Yelli markaları altında üretilen, Done !, Fair, Fair Hazır yemek tarifleri ve marka belirtmeden, pa
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekleri hazırlamak için kuru karışımlar. İlk yemekler: Rassolnik Çorbası, Doğu Çorbası, Kharcho Çorbası, Spelt Çorbası, Solyanka (kırmızı mercimek); Bulgurlu ve kırmızı mercimekli Türk çorbası (EZO ÇORBASI); Çorba
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekleri pişirmek için setler halinde taze sebze karışımları, karton ve polimer ambalajlarda, net ağırlık 100,0 gramdan 1000,0 grama kadar,
|
Impex Gourmet Co, LTD.
|
🇹🇭 Thailand
|
|
Birinci ve ikinci yemekler (gıda konsantreleri): hazır çorbalar ve et suları ve bunların hazırlanması için preparatlar,
|
Interal S.A.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Birinci ve ikinci yemekler: Tam tahıllı gevrekli mantar çorbası Vahşi Sibirya Vahşi porçini ve kepekli çorba karışımı Sibirya, Orzo makarna ve mercimek çorbası İtalyan Orzo makarna ve mercimek çorbası karışımı İtalyan toma
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekleri hazırlamak için setler halinde taze sebze karışımları, çeşit olarak: Ek No. 1'e göre (sayfa 1) 0,05 ila 1000 kilogram ağırlığında karton, polimer ambalajlarda paketlenmiştir,
|
Exсel Fruits Co., Ltd
|
🇹🇭 Thailand
|
|
Gıda konsantreleri - birinci ve ikinci yemekler: balık aromalı pirinç çorbası, sığır eti aromalı pirinç çorbası, deniz yosunlu pirinç çorbası, deniz ürünleri ve mantarlı pirinç çorbası, mantar soslu buharda pişirilmiş pirinç, buharda pişirilmiş pirinç
|
CJ CHEILJEDANG CORP.
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Birinci ve ikinci yemekler: Mantarlı Pilav, Porçini Mantarlı Risotto, Domatesli ve Fesleğenli Risotto, Sebzeli Pirinç B asmati Yelli, Done !, Fair, Fair Ready reci markaları altında üretilen Biriani
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekleri hazırlamak için setler halinde taze sebze karışımları, çeşit olarak: set Tom Yam (limon sorgumu, misket limonu yaprağı, galanga kökü, acı biber), set Tom Kha (TomKha ) (misket limonu yaprağı, limon sorgumu,
|
Impex Gourmet Co.Ltd
|
🇹🇭 Thailand
|
|
Birinci ve ikinci yemekleri hazırlamak için setler halinde taze sebze karışımları, çeşit olarak: set Tom Yam (limon sorgumu, misket limonu yaprağı, galanga kökü, acı biber), set Tom Kha (TomKha ) (misket limonu yaprağı, limon sorgumu,
|
Impex Gourmet Co.Ltd
|
🇹🇭 Thailand
|
|
Birinci ve ikinci yemeklerin hazırlanması için sebze setleri: Patates ızgara kızartma seti, Patates mini kızartma seti.
|
|
||
BIRINCI VE IKINCI YEMEKLERIN PIŞIRILMESI IÇIN YARI MAMUL SEBZELER, SOĞUTULMUŞ: URAL SHCHI, SIBIRYA SHCHI, BORSCH, TEMIZLENMIŞ MEZARLAR IÇIN PATATES, TEMIZLENMIŞ PANCAR
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler: Tembel lahana ruloları, plastik ambalaj, plastik film, karton kutular, plastik torbalar içinde paketlenmiştir,
|
|
||
Ürünler: Birinci ve ikinci yemeklerin hazırlanması için kurutulmuş malzeme setleri: Borsch, Shchi, Bezelye çorbası, Solyanka, Nohutlu oryantal çorba, Chanterellesli Fransız köy çorbası, Minestrone, Chow
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler: Hindistan cevizli pirinç ezmesi, Yelli, Yelli kids, Done!, Fair markaları altında ve marka belirtilmeden üretilmiş, polimer ambalajda, polimer filmde ve ka ambalajda paketlenmiş
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler: Sebzeli Macaroshki Limpopo, Yelli, Yelli kids, Ready!, Fair ticari markaları altında ve marka belirtilmeden üretilmiş, polimer ambalaj, plastik film ve ambalajlarda paketlenmiş
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler: Meyveli mısır lapası, marka isimleri altında pazarlanmaktadır: Yelli, Done!, Fair, Fair Hazır tarifler ve marka adı yok
|
|
||
Konserve kümes hayvanları eti birinci ve ikinci yemekler, ticari markalar "Ticaret evi" Myasnaya Kulainaria ": Kendi suyunda tavuk, Tavuk etli pirinç lapası, Tavuk etli karabuğday lapası, İnci arpa lapası
|
.
|
|
|
Birinci ve ikinci yemek konsantreleri tatlar: (et, baharatlı et, sığır eti, tavuk, mantar, sebze, deniz ürünleri, füme etler, kuzu eti, tavuk etli, sığır etli, kuzu etli); ÇORBALAR: s
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler: Sebzeli Basmati "Biriani", Sebzeli Biriani, Kanton usulü kızarmış pilav, Sebzeli risotto, Sebzeli pilav, Paella Valencia, Deniz ürünlü Paella, Sebzeli Paella, Plov,
|
|
||
Gıda konsantreleri (birinci ve ikinci yemekler): krema tadında çilekli yulaf lapası, krema tadında yaban mersinli yulaf lapası, krema tadında kayısılı yulaf lapası, yulaf lapası
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler: Yeşil bezelye çorbası, Bulgurlu "Türk" çorbası, Erişteli çorba, Ukrayna borsch, Fasulyeli Ukrayna borsch, Kremalı mantar çorbası, Baharatlı mercimek köri, İnce makarnalı İtalyan çorbası, Sem
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler: Porçini mantarlı karabuğday, Porçini mantarlı karabuğday, Kızarmış soğanlı karabuğday, Sebzeli yeşil karabuğday, Porçini mantarlı inci arpa, Porçinili baharatlı karabuğday
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler: Kuskus "Fas", Kuskus "Baharatlı", Aromatik otlu kuskus, Karidesli kuskus, Domatesli kuskus, Kuskus Akdeniz, İtalyan porçini mantarlı makarna, Damarlı makarna
|
|
||
Hazır birinci ve ikinci yemekler: Miso çorbası; Kimchi çorbası; mini buğday eriştesi; mini pirinç eriştesi; mini karabuğday eriştesi; sebzeli mini tepan pilavı, Soba eriştesi; Harusame eriştesi; udon eriştesi; Tepan pilavı; pilav
|
4
|
|
|
Mutfak ürünleri. Etsiz birinci ve ikinci yemekler.
|
A.I.T. Agro Ingredients Technology
|
🇫🇷 France
|
|
Etli birinci ve ikinci yemekler: Woker - domuz etli karabuğday eriştesi, Woker - domuz etli domates eriştesi, Woker - domuz etli pirinç eriştesi, Woker - domuz etli mantarlı erişte, Woker - domuz etli ıspanaklı erişte,
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler: Erişteli Çorba, Bezelye Çorbası, Çorba Çorbası, Fahes Çorbası, Orzo Makarnalı İtalyan Çorbası, Yelli, Bravolli, Done, Fair, Fair Ready markaları altında üretilmiştir.
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler: Porçini mantarlı bulgur, Erişteli bulgur, Sebzeli bulgur, Şitake mantarlı bulgur, Mantarlı bulgurdan pilav, Kabaklı bulgurdan pilav, Aşure pudingi, Buğdaylı tabule
|
|
||
Yarı mamul birinci ve ikinci yemekler: Sote, Chakhokhbili, Patatesli kızarmış tavuk, Tavuklu risotto, Tavuk pirzola, Tavuklu Paella, Tavuk şnitzel, Tavuk pirzola, Hindi escalope, S
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler: Ukrayna borsch, Ukrayna borsch, Petersburg turşusu, ev yapımı turşu, geleneksel turşu, ince makarnalı İtalyan çorbası, Yedi fasulye çorbası, Bulgurlu Türk çorbası, Fasulye çorbası
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler: Vejetaryen borsch, Dana göğüs borsch, Tavuk suyu, Balık suyu, Arpalı mantar çorbası, Balkabağı püresi çorbası, Füme kaburgalı bezelye çorbası, Kharcho çorbası, Shchi, Khashlama, Tavuk çorbası, Çorba
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler: Meyveli mısır lapası, polimer ambalaj, polimer film, karton kutular, polimer torbalarda paketlenmiştir,
|
|
||
Kapalı bir tüketici kabında paketlenmiş, pişirme gerektirmeyen birinci ve ikinci yemek konsantreleri: Mantarlı pirinç çorbası Dr. Slim, etli pirinç çorbası Dr. Slim, etli karabuğday lapası Dr. Slim,
|
|
||
Birinci ve ikinci yemekler: Tembel lahana sarması, Sebzeli pilav, Yelli, Ready!, Fair, Fair Ready tarifleri markaları altında üretilmiştir, polimer ambalajda paketlenmiştir
|
|
||
MUTFAK ÜRÜNLERİ, FONKSİYONEL KAPLARDA SICAK: YAN YEMEKLER, TAHILLAR VE SEBZE YEMEKLERİ; SOS VE İKİNCİ YEMEKLER İÇİN KOŞULLAR, NOMİNAL HIZI SANİYEDE 400 LİME 1,0 METRE OLAN AKIMDAN YEMEKLER, s
|
|
||
FONKSİYONEL KAPLARDA SICAK MUTFAK ÜRÜNLERİ VE TÜKETİCİ KAPLARINDA SOĞUTULMUŞ PAKETLENMİŞ ÜRÜNLER: YAN YEMEKLER VE SEBZE YEMEKLERİ, SOSLAR VE İKİNCİ YEMEKLER İÇİN SOSLAR; DUMPLİNLER, MANTILAR, VARENİKİ - (PİŞİRİLMİŞ); Krepler, pankek
|
|
||
TÜKETİCİ DOLAPLARINDA SOĞUTULMUŞ AMBALAJLI PİŞİRİCİ ÜRÜNLER: YAN YEMEKLER VE SEBZE YEMEKLERİ; SOSLAR VE İKİNCİ YEMEKLER İÇİN SÜSLER; DUMPLINGS, MANTS, VARENIKI - KAYNATILMIŞ; Krepler, krepler - ASSORTMENT İÇİNDE.
|
2009
|
|
|
MUTFAK ÜRÜNLERI, SOĞUTULMUŞ VE BIR TÜKETICI VE ŞIŞE KAPAĞINDA PAKETLENMIŞ: SEBZE YEMEKLERI; ÇEŞITLI SOSLAR VE IKINCI YEMEKLER IÇIN STANDLAR
|
|
||
Tavuk eti: birinci ve ikinci sınıf içi boşaltılmış tavuk karkasları
|
|
||
Özel bir tüketici için konserve öğle yemeği yemekleri ... Teknik koşullar. GOST 18487-80. Konserve yiyecekler - birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: Birinci öğle yemeği yemekleri: etli deniz borş çorbası, etli turşu çorbası, pirinç çorbası
|
|
||
Catering için teknolojik ekipman: fırınlar, ocaklar, ocaklar, kızartma yüzeyleri, buharlı pişiriciler, ilk yemekler için benmari, ikinci yemekler için benmari, diğer benmari ve yiyecek ısıtıcıları (için
|
REMTA Makina İthalat İhracat Sanayı ve Ticaret Ltd. Şti.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Ticari işletmeler, halka açık yemek ve catering tesisleri için teknolojik ekipmanlar: termal dolaplı tabaklar ve ocaklar, tavalar, ızgaralar ve döner pişirmek için ızgaralar, yiyecek ısıtıcıları, dağıtım için yiyecek ısıtıcıları l
|
PIMAK PROFESYONEL MUTFAK EKIPMANLARI
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Ticari işletmeler, halka açık catering ve gıda blokları için teknolojik ekipmanlar: tabaklar, ısıtma dolaplı ocaklar, tavalar, yiyecek ısıtıcıları, hat dağıtımı için yiyecek ısıtıcıları, fırınlar, fritözler, makarna pişiriciler, yemek kazanı
|
ELECTROLUX DAY. TUK. MAM. SAN. VE TIC. A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Toplu yemek hizmeti veren kuruluşlar için teknolojik ekipman: fırınlar, ocaklar, fırınlar, kızartma yüzeyleri, buharlı pişiriciler, gıda ısıtıcıları, vb. ilk yemekler için, ikinci yemekler için benmari, diğer benmari ve ısıtıcılar n
|
TURHAN ÇELİK ENDUSTRIYEL MUTFAK EKİPMANLARI SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Konserve yiyecekler. Raf ömrü olan birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: pancar çorbası (12 ay), turşu, kharcho çorbası, yeşil lahana çorbası, patates püresi, sebzeli domuz eti, marine edilmiş kuzu eti (18 ay)
|
|
||
Yiyecekleri birinci ve ikinci hazır yemeklere konsantre eder. Aromalı BOUILLONS: (et, baharatlı et, sığır eti, tavuk, mantar, sebze, deniz ürünleri, füme etler, kuzu eti, tavuk etli, sığır etli, s
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri. Birinci ve ikinci öğle yemekleri. İlk öğle yemeği yemekleri: kharcho Veselidze, balkabağı kremalı çorba Veselidze, tavuklu Veselidze chikhirma, Veselidze kuzu canakhi. İkinci öğle yemeği yemekleri:
|
|
||
Baharat karışımları: et yemekleri için, sebze yemekleri için, balık yemekleri için, unlu mamuller için, shawarma için, tahıl yemekleri için, salatalar için, turşular ve marinatlar için, birinci ve ikinci akşam yemekleri için;
|
|
||
Ticari işletmeler, halka açık yemek ve catering tesisleri için teknolojik ekipmanlar: patlamış mısır, hamburger, rulo ızgaralar, yemek ısıtıcıları, ikinci yemekler için benmari, fritözler, di
|
GUANGDONG HENGLIAN FOOD MACHINERY CO., LTD.
|
🇨🇳 China
|
|
Ticari işletmeler, halka açık catering ve catering birimleri için teknolojik ekipmanlar: ısıtma dolaplı tabaklar ve ocaklar, tavalar, ızgaralar, döner pişirmek için ızgaralar, yiyecek ısıtıcıları, dağıtım hatları için yiyecek ısıtıcıları, ov
|
SGS Industrial Kitchen Equipments
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Birinci ve ikinci kategorideki yardımcı güç ekipmanları: 0,2 ila 10 m² arasında ısı değişim yüzey alanına sahip ısıtma suyu ısıtıcıları (PSV, PSG) ve düşük basınçlı ısıtıcılar (PN, APG), izin verilen maksimum çalışma
|
|
||
Yenilebilir işlenmiş tavuk yumurtası: birinci ve ikinci kategorilerden seçilmiş diyet; birinci ve ikinci kategorilerden seçilmiş yemek odaları. Genleştirilmiş polistiren, karton, polipropilenden yapılmış ambalajlar; karton fla
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği kursları. İlk yemekler: Veselidze kharcho, Veselidze balkabağı kremalı çorba, Veselidze tavuklu chikhirma, Veselidze kuzu canakhi. İkinci yemekler: ajapsanda
|
|
||
Halka açık yemekhaneler için termal ekipmanlar, ALTO-SHAAM markalı yemek üniteleri: yiyecek ısıtıcıları, dolaplar, ocaklar, ızgaralar, elektrikli fırınlar, fırınlar, prova dolapları, fırınlar, konveksiyonlu fırınlar, buhar konveksiyonlu
|
Alto-Shaam, Inc.
|
🇺🇸 United States
|
|
"Matfer", "Matfer Flo", "Bourgeat", "In situ", "InSitu", "Flo" markalı halka açık catering için termal ekipmanlar: yiyecek ısıtıcıları, çikolata için yiyecek ısıtıcıları,
|
Matfer Sas
|
🇫🇷 France
|
|
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri Rollton markası: "Kalın bir sos içinde Hunter'ın sosislerinin tadına sahip çavdar eriştesi"; "Kalın bir sos içinde tavuk aromalı ve peynirli mısır eriştesi"; "Kalın bir sos içinde
|
|
||
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemekleri: Kendi suyunda haşlanmış sığır eti ile patates püresi. Hazır öğle yemeği ; Haşlanmış tavuk ve sebzeli patates püresi. Hazır öğle yemeği.
|
|
||
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri t. BIGBON: Kendi suyunda haşlanmış sığır eti ile patates püresi. Hazır öğle yemeği, Haşlanmış domuz eti, soğan ve kırmızı biber ile patates püresi. Hazır öğle yemeği, Patates püresi
|
|
||
Yarı işlenmiş et ve et içeren ürünler. Dondurulmuş olarak ambalajlanmış parça et ve kemik: sığır etinden: B kategorisi: ikinci yemekler için set; B kategorisi: güveç; D kategorisi: birinci yemekler için set; domuz eti:
|
|
||
Yemeye hazır mutfak ürünleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: - ilk yemekler: pancar çorbası, et hodgepodge, mantar püresi çorbası, balık köfteli et suyu, mercimek çorbası, balık çorbası, balık hodgepodge, tavuk çorbası
|
|
||
sterilize edilmiş konserve yiyecekler: Sterilize edilmiş birinci ve ikinci öğle yemeği tabakları - Ek 1'deki 1 sayfalık ürün yelpazesine bakınız
|
|
||
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: pirinçli tavuk çorbası, erişteli tavuk çorbası, erişteli tavuk çorbası, erişteli et çorbası, etli kharcho çorbası, et çorbası, turşu çorbası, füme bezelye çorbası
|
|
||
Gıda konsantreleri, kuru: Çorba için karışım; Bolonez ikinci yemekler için karışım; Carbonara ikinci yemekler için karışım; Primavera ikinci yemek karışımı; Donanmada ikinci yemekler için karışım; Mantarlı ana yemekler için karışım
|
|
||
Ürün yelpazesindeki ikinci öğle yemeği yemekleri için yiyecek konsantreleri: TAVUK LEZZETLİ VE SOYA SOSLU CAP NOODLE RICE, DENİZ ÜRÜNLERİ LEZZETLİ CAP NOODLE RICE KÖRİ LEZZETLİ CAP NUDL RIS , YAKISOBA UFO RIS , paketleme
|
NISSIN FOODS CO., LTD.
|
🇯🇵 Japan
|
|
Sterilize edilmiş konserve yiyecekler. Domates sosunda dilimlenmiş sebzeler: Domates soslu kıyılmış sebzeli dilimlenmiş biberler. Bonus F1, Infinity F1, Lamika F1 hibritleri; birinci ve ikinci sınıflar
|
|
||
sterilize edilmiş konserve yiyecekler: Sterilize edilmiş birinci ve ikinci öğle yemeği tabakları - Ek 1'deki 1 sayfalık ürün yelpazesine bakınız
|
|
||
Birinci ve ikinci kategori karkaslarda kuzu eti; birinci ve ikinci kategori karkaslarda keçi eti, sınıf - ekstra, birinci, ikinci, üçüncü.
|
|
||
Kurutulmuş sebzeler: Birinci ve ikinci dereceden dilimlenmiş kuru soğan; Birinci ve ikinci dereceden kesilmiş kurutulmuş sofralık havuç; Birinci ve ikinci dereceden kesilmiş kurutulmuş pancar
|
|
||
Kurutulmuş balık: - birinci ve ikinci sınıf kafası kesilmemiş: çipura, kılıç balığı , sopa (beyaz gözlü), peled; - birinci ve ikinci sınıf kafası kesilmiş: turna balığı; - birinci ve ikinci sınıf kafası kesilmemiş: hamam böceği
|
MARENO ALI S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Taze açık ve kapalı öğütülmüş sebzeler: birinci ve ikinci sınıf soğan; birinci ve ikinci sınıf kırmızı soğan; birinci ve birinci sınıf sarımsak,
|
|
||
Gıda konsantreleri. Hazır ve anında pişirilen birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: hazır etli buğday lapası, hazır etli arpa lapası, hazır etli bezelye lapası
|
|
||
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği kursları: "Kendi suyunda haşlanmış sığır eti ile patates püresi. Hazır öğle yemeği"; "Haşlanmış domuz eti, soğan ve kırmızı biberli patates püresi. Hazır öğle yemeği"; "Patates püresi ile t
|
|
||
Açık ve kapalı alanda taze sebzeler: soğan, birinci ve ikinci sınıf; kırmızı soğan birinci ve ikinci sınıf; üst ve birinci sınıf sarımsak, Yeşil fesleğen, Kırmızı fesleğen, Kiraz yaprağı, Kişniş, Kor
|
|
||
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği kursları: Krutonlu patates püresi ve ev yapımı sığır eti sosu, Krutonlu patates püresi ve kızarmış tavuk sosu, Krutonlu patates püresi ve
|
|
||
Konserve sebzeler, yani birinci ve ikinci öğle yemeği yemeklerinin üretimi için soslar: lahana çorbası, pancar çorbası, turşu, lahana hodgepodge, sebze güveç ve atıştırmalıkların üretimi için sos: kabak havyarı, patlıcan
|
|
||
Hızlı dondurulmuş birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: fasulyeli turşu, pirinçli Katalan yeşil çorbası, minestrone - sebze çorbası, mantarlı ve soğanlı karabuğday, plastik torbalarda karabuğdayla kızartmak için sebzeler
|
ZPS Makow Sp. z o. o
|
🇵🇱 Poland
|
|
Gıda konsantreleri: LPK, Home Kitchen markalı ve markasız birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: bezelye çorbası, sofralık bezelye çorbası
|
|
||
Birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri, hızlı dondurulmuş: İstanbul usulü pirinçli patlıcan, Hawaii karışımı, pirinçli ve mısırlı bezelye garnitürü, Biscay sebze güveci, Pirinçli sebzeler ve şampanya Sebze karışımı
|
ZPS Makow Sp. z o. o
|
🇵🇱 Poland
|
|
Gıda konsantreleri: hazır ve anında hazırlanan birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: hazır etli buğday lapası, hazır etli karabuğday lapası, hazır etli bezelye lapası
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Birinci ve ikinci et yemekleri: Pirzola (domuz ve sığır eti) pilavlı; Köfteli çorba pilavı; Karabuğdaylı et pirzola (domuz ve sığır eti); Patates püreli domuz gulaşı, Etli ekşi kremalı pancar çorbası; Çorba moun
|
|
||
Et, Gurme Et Birinci ve İkinci Öğle Yemekleri ve Garnitürler
|
|
||
Gıda konsantreleri. Kaynatma gerektiren ve gerektirmeyen birinci ve ikinci hazır öğle yemeği yemekleri: füme etli bezelye çorbası, füme etli ve krutonlu püre çorbası, füme etli ve krutonlu bezelye çorbası,
|
|