İkinci buharlı yemekler için benmari usulü GTIP / HS CODE ✨
- 0602: Diğer canlı bitkiler (kökleri dahil) çelikler, aşı kalem ve gözleri; mantar miselleri
- 0710: Sebze, (pişirilmemiş veya buharda veya suda kaynatılmış) (dondurulmuş)
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160220: Hayvanların karaciğerlerinden konserveler
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 2005: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmamış)
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 6911: Porselen veya çiniden sofra ve mutfak eşyası, diğer ev eşyası ve tuvalet eşyası
- 7323: Demir veya çelikten sofra, mutfak veya diğer ev işlerinde kullanılan eşya ve aksamı, yün, sünger, eldiven vb.
- 8419: Isı değişikliği yöntemi ile maddeleri işlemek için cihazlar, elektrikli olmayan şofbenler veya depolu su ısıtıcıları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Gıda dağıtım hattı için termal ekipman RIVIERA TM ATESY, ATESY: İlk yemekler için benmari (MPB), İkinci yemekler için benmari (kuru ısıtma) (MVB), İkinci yemekler için buharlı benmari (MVB-pa
|
|
||
Catering için teknolojik ekipman: fırınlar, ocaklar, ocaklar, kızartma yüzeyleri, buharlı pişiriciler, ilk yemekler için benmari, ikinci yemekler için benmari, diğer benmari ve yiyecek ısıtıcıları (için
|
REMTA Makina İthalat İhracat Sanayı ve Ticaret Ltd. Şti.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Toplu yemek hizmeti veren kuruluşlar için teknolojik ekipman: fırınlar, ocaklar, fırınlar, kızartma yüzeyleri, buharlı pişiriciler, gıda ısıtıcıları, vb. ilk yemekler için, ikinci yemekler için benmari, diğer benmari ve ısıtıcılar n
|
TURHAN ÇELİK ENDUSTRIYEL MUTFAK EKİPMANLARI SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Halka açık catering işletmeleri için termal ekipman: ilk yemekler için benmari, ikinci yemekler için benmari, kombine benmari,
|
|
||
Ticari işletmeler, halka açık yemek ve catering tesisleri için teknolojik ekipman: ilk yemekler için benmari, ikinci yemekler için benmari, soğutmalı tezgahlar, soğutmalı masalar, tabağı ısıtmak için modüller
|
|
||
Halka açık catering işletmeleri için teknolojik ekipman TM ATESY, ATESY: gıda dağıtım hattı BELLA-NOTA VS - ilk yemekler için benmari VS (MPB VS), ikinci yemekler için benmari VS (MVB VS), mutfak elektriği
|
|
||
Ticari işletmeler, halka açık yemek ve catering tesisleri için teknolojik ekipmanlar: patlamış mısır, hamburger, rulo ızgaralar, yemek ısıtıcıları, ikinci yemekler için benmari, fritözler, di
|
GUANGDONG HENGLIAN FOOD MACHINERY CO., LTD.
|
🇨🇳 China
|
|
Toplu yemek işletmeleri için termal ekipmanlar, gıda blokları: ızgaralar; kızartma yüzeyleri; sindirim kazanları; makarna ocakları; birinci ve ikinci yemekler için benmari; kombi fırınlar; fırınlar, konveksiyon fırınları; tabaklar,
|
TECNOINOX s.r.l Socio Unico
|
🇮🇹 Italy
|
|
Halka açık catering işletmeleri için teknolojik ekipman: Isıtmalı vitrin, birinci ve ikinci yemekler için benmari, dağıtım hattı, işaretli ızgara için koruyucu modül: Volcano-Heidebrenner
|
|
||
ATESY, ATESY ticari markalarının ticari işletmeleri, halka açık catering ve catering birimleri için teknolojik ekipman: ilk yemekler için benmari (bir, iki ve üç brülörlü), plaka ısıtma modülü (bir ve iki 1588208
|
|
||
Baharat karışımları: et yemekleri için, sebze yemekleri için, balık yemekleri için, unlu mamuller için, shawarma için, tahıl yemekleri için, salatalar için, turşular ve marinatlar için, birinci ve ikinci akşam yemekleri için;
|
|
||
Pişirme gerektirmeyen ikinci akşam yemekleri için kuru gıda konsantreleri: Keten tohumlu ve kepekli yulaf lapası, %5'ten az sığır eti içerikli inci arpa lapası), Soğanlı ve kakaolu inci arpa lapası
|
|
||
Toplu yemek hizmeti veren kuruluşlar için teknolojik ekipman: elektrikli ızgaralar, yemek pişirmek için fırın, buharlı fırın, kahve makinesi, fritöz, elektrikli kızartma tavası, krep makinesi, benmari usulü tencere, ısı
|
Guangzhou Astar Kitchen Equipment Co., Ltd.
|
🇨🇳 China
|
|
Toplu yemek hizmeti veren kuruluşlar için teknolojik ekipman: kombi fırın, elektrikli ızgara (salamander), ızgaralar, elektrikli ocak, elektrikli fritöz, elektrikli benmari, benmari usulü, benmari yeri
|
Gruppo Cimbali SpА
|
🇮🇹 Italy
|
|
Toplu yemek hizmeti veren kuruluşlar için elektrikli teknolojik ekipmanlar: birinci ve ikinci yemekler için menteşeli (rolltop) kapaklı ve / veya çıkarılabilir kapaklı benmari (reşo kabı), gıda için benmari ısıtıcılar ve
|
KAPP MUTFAK MADENI ESYA SAN. VE TIC.LTD.STI.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Mutfak ürünleri. Öğle yemeği sebze ve et yemekleri. Garnitürsüz ikinci öğle yemekleri et içerir: tavuklu pilav, ev usulü kızartma, tavuklu ev usulü kızartma, garammasala. Garnitürlü ikinci öğün yemekleri
|
|
||
Kümes hayvanları etinden ikinci hazır yemekler: İtalyan usulü ızgara tavuk, Tika usulü pişmiş tavuk, Kafkas usulü pişmiş tavuk, Tandır usulü porsiyonlanmış tavuk, İtalyan usulü kızarmış tavuk,
|
|
||
Et ve sakatattan oluşan ikinci akşam yemekleri: ev usulü rosto, jambonlu döner, etli döner, et fantezisi, pilav, domuz pirzolası, ciğer keki, Tatar usulü aza, Stroganov usulü ciğer, patatesli gulaş
|
|
||
Mutfak ürünleri. Sıcak ve soğutulmuş ikinci öğle yemekleri: Hint usulü pilav, Meksika usulü pilav, Mantarlı arpa, Gevşek karabuğday, Mantarlı karabuğday köftesi, Boyarskaya süt lapası, Sütlü mısır lapası
|
|
||
Ticaret, toplu yemek ve ikram üniteleri için profesyonel ekipman, ticari marka "Bilge İnoks": çorba için benmari, benmari Roll-Top serisi, Klasik
|
Bilge Inoks Sanayi Ticaret A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
ikinci sıcak yemekler; et ve et yemekleri: sığır straganof, fırında domuz eti, barbekü kaburga, patates püresi ile hardal sosunda pişmiş domuz eti, Fransız usulü pişmiş domuz eti
|
|
||
Hazır gıda ikinci yemekler için konsantreler. ENRICHED Porridge Lines Hızlı Yemek: Manastır usulü sebzeli; ahududu ve sedir sütlü Po-posadski lapası, polimerik ve kombine ambalajda paketlenmiştir
|
|
||
KONSERVE YEMEK. DOMATES KÖYÜNDE KURU FASULYE: Domates soslu ev usulü kuru fasulye; Patlıcanlı Kırım usulü kuru fasulye; Sebzeli Astrahan usulü kuru fasulye; Acık içinde Kafkas usulü kuru fasulye
|
|
||
Korozyona dayanıklı çelikten yapılmış çanak çömlek, setler halinde ve ayrı parçalar halinde, yetişkinler için: benmari, tencere, tabak, yemek için kiler standı, bulaşık standı, kapaklı sürahi, yemek için 3 katmanlı raf
|
Sambonet Paderno Industrie S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Ticaret, toplu yemek ve catering işletmeleri için termal ekipmanlar: Remta, Kolgu: Krep makinesi, waffle makinesi, döner makinesi, ızgara, tost makinesi, fritöz, yemek ısıtıcı (benmari)
|
Remtamakina
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Birinci ve ikinci yemekler için karışımlar da dahil olmak üzere dondurulmuş sebzeleri kesin: Payet, çubuk, küp, dilim, daire, oluklu daire şeklinde patatesler. Genç patatesler, otlu patatesler, köy usulü patatesler,
|
|
||
Gıda konsantreleri, kuru: Çorba için karışım; Bolonez ikinci yemekler için karışım; Carbonara ikinci yemekler için karışım; Primavera ikinci yemek karışımı; Donanmada ikinci yemekler için karışım; Mantarlı ana yemekler için karışım
|
|
||
Etli İkinci Öğle Yemekleri: Mantarlı Domuz Eti, Ev Usulü Kızartma, Av Sosisleri, Bolonez Makarna, Sicilya Makarnası, Carbonara Makarna, Pastırmalı ve Mantarlı Makarna , etli baharatlı makarna
|
|
||
Soğutulmuş etli ikinci öğle yemeği yemekleri: azu, Tatar usulü azu, dana straganof, dana gulaş, kuzu rosto, dana etli ev yapımı rosto, domuz etli ev yapımı rosto, etli patates güveç, fırınlanmış
|
, Russian Federation
|
|
|
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ İKİNCİ ET YEMEKLERİ: Okor-ızgara tavuk peynirli ekmek, Meksika usulü tavuk kanadı, Kızarmış tavuk budu, Pozharskaya pirzola
|
|
||
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ İKİNCİ ET YEMEKLERİ: Fransız usulü et, Pirzola et, Kuşbaşı pirzola
|
|
||
Mutfak ürünleri: soğutulmuş, kümes hayvanı etinden dondurulmuş ikinci öğle yemekleri, garnitürlü ve garnitürsüz kümes hayvanı sakatatları: Ev usulü rosto, Tavuk sakatatlı rosto, Tavuk kanadı, Tatlı ve ekşi tavuk
|
|
||
Soğutulmuş dahil olmak üzere mutfak kıyma ürünleri: - hamur içinde: Özbek usulü köfte, Çin buharlı köfte, Etli köfte, Etli köfte, Çin kızarmış köfte - kalıplanmış: Etli lazanya; - küçük
|
|
||
Yetişkinler için toprak, majolika tabaklar: gastronorm kaplar, tabaklar, gastronorm kaplar, yemek kapları, benmari kapları, tabaklar, servis kapları, kupalar, cezve kapakları, şekerlik, kettle, she
|
Вilliet-Vanlaere
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Catering işletmeleri için termal ekipman, catering üniteleri, RIEBER ticari markası: termal mobil dolaplar, ısıtılmış yemekler için dispenserler, benmari, ızgaralar, kızartma yüzeyleri, ocaklar, ısıtma üniteleri
|
Rieber GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Hazır gıda ürünleri ve yemekler: et, sakatat bazlı: çorbalar (ilk öğle yemekleri), ana yemekler (ikinci öğle yemekleri); balık bazlı: çorbalar (ilk öğle yemekleri), ana yemekler (ikinci akşam yemekleri)
|
|
||
Yetişkinler için seramik (porselen) çanak çömlek, markalar: MORI, MORINOX: tabaklar, çanaklar, gastronorm kaplar, yemek kapları, benmari kapları, tabaklar, servis kapları, kupalar, cezve kapakları, kr
|
MORI ITALIAN FACTORY SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
Ticari işletmeler, halka açık yemek ve catering birimleri için teknolojik ekipman: kızarmış patates için benmari,
|
GUANG KAI DIAN Q
|
🇨🇳 China
|
|
Katkılı ilk öğle yemeği yemeklerinin konsantreleri. Ev usulü tavuk çorbası, Kafkas usulü Kharcho çorbası
|
|
||
İkinci mutfak yemekleri ve sıcak atıştırmalıklar - sıcak atıştırmalıklar: somonlu suşi pizza; ikinci öğle yemeği yemekleri: Syake Teriyaki, limonlu morina filetosu; hazırlanan ikinci öğle yemeği yemekleri
|
|
||
İkinci mutfak yemekleri ve sıcak atıştırmalıklar - sıcak atıştırmalıklar: tavuklu suşi pizza, sebzeli suşi pizza; ikinci öğle yemeği yemekleri, buharda pişirilmiş: sebzeler; ikinci öğle yemeği yemekleri - shashliks: çeşitli (
|
|
||
İkinci mutfak yemekleri ve sıcak atıştırmalıklar - sıcak atıştırmalıklar: somonlu pizza suşi; ikinci öğle yemeği yemekleri: Syake Teriyaki, limonlu morina filetosu; ikinci öğle yemeği yemekleri, buharda pişirilmiş: somon, sprin
|
|
||
Ticari işletmeler için teknolojik ekipman, halka açık catering ticari markaları ATESY, ATESY: gıda dağıtım hattı TRADITION-2008 (termal); MVB'nin ikinci kursları için benmari) tavuklar için vitrin VK-X X,
|
|
||
Porselenden pişirme kapları: salata kaseleri, tabaklar, gastronorm kaplar, yemek kapları, benmari kapları, tabaklar, servis kapları, kupalar, cezve kapakları, şekerlikler, su ısıtıcısı, servis rafları, süt sürahileri, m
|
La Tavola Srl
|
🇮🇹 Italy
|
|
Porselenden yapılmış yemek takımı: benmari GOOD-WAY, MANUFACTORY, GOOD, WAY, GOOD-WAY MANUFACTORY işaretlemesi
|
GOOD- WAY MANUFACTORY ltd.
|
🇨🇳 China
|
|
Catering işletmeleri için termal ekipman: benmari (ısıtma masası), patates kızartması için benmari
|
Middleby Philippines Corporation
|
🇵🇭 Philippines
|
|
İkinci mutfak yemekleri ve sıcak atıştırmalıklar - sıcak atıştırmalıklar: tavuklu suşi pizza, sebzeli suşi pizza; ikinci öğle yemeği yemekleri, buharda pişmiş: sebzeler; ikinci öğle yemeği kursları
|
|
||
Polimerik malzemelerden yapılmış kaplarda paketlenmiş, soğutulmuş etli ikinci akşam yemekleri. Ana tek bileşenli yemekten soğutulmuş ikinci öğle yemeği yemekleri, garnitür: kızarmış patates, haşlanmış patates, kızarmış makaronlar
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri. Birinci ve ikinci öğle yemekleri. İlk öğle yemeği yemekleri: kharcho Veselidze, balkabağı kremalı çorba Veselidze, tavuklu Veselidze chikhirma, Veselidze kuzu canakhi. İkinci öğle yemeği yemekleri:
|
|
||
Polyanitsa ticari markası altında banyo yapmak için ürünler: 1. Hafif buharlı banyolar için köpük Vanilya ve süt 2. Hafif buharlı banyolar için köpük Yeşil çay ve süt Banyolar için köpük Hafif buharlı Yeşil çay ve süt 3. Hafif buharlı banyo köpüğü Şeftali
|
|
||
"İkinci yemeklerin hazırlanması için KNORR karışımları (KNORR)", pişirme gerektirir: ET IÇIN KARIŞIM; IKINCI YEMEK IÇIN. BEYAZ MANTARLI SLANOVA HAZIRLAMAK IÇIN KARIŞIM; IKINCISI IÇIN. JUL HAZIRLAMAK IÇIN DEMIR KARIŞIMI
|
|
||
FONKSIYONEL KAPLARDA VE TÜKETICI DOLAPLARINDA SOĞUTULMUŞ PAKETLENMIŞ SICAK MUTFAK ÜRÜNLERI: YAN YEMEKLER VE SEBZE YEMEKLERİ İKİNCİ YEMEKLER İÇİN SOSLAR VE SÜSLEMELER; PEYNİR YEMEKLERİ; Krepler ve krep çeşitleri
|
|
||
TÜKETİCİ KAPLARINDA AMBALAJLANMIŞ SOĞUTULMUŞ PİŞİRİCİ ÜRÜNLER: ATIŞTIRMALIKLAR; ÇORBALAR; YAN YEMEKLER VE SEBZE YEMEKLERİ; İKİNCİ YEMEKLER İÇİN SOSLAR VE SÜSLER; PEYNİR YEMEKLERİ; DUMPLİNLER, MANTILAR, VARENİKİ - (KAYNATILMIŞ); Krepler, gözlemeler
|
|
||
MUTFAK ÜRÜNLERİ, FONKSİYONEL KAPLARDA SICAK: YAN YEMEKLER, TAHILLAR VE SEBZE YEMEKLERİ; SOS VE İKİNCİ YEMEKLER İÇİN KOŞULLAR, NOMİNAL HIZI SANİYEDE 400 LİME 1,0 METRE OLAN AKIMDAN YEMEKLER, s
|
|
||
Etli ikinci yemekler: sığır etli pilav. Sous vide etli ikinci öğle yemekleri: domuz biftek, sığır biftek, biftek, rosto için domuz eti, sığır rosto sığır eti, domuz boyun kebabı, şeften domuz kebabı, holly pirzola
|
.
|
|
|
Toplu yemek hizmeti veren kuruluşlar için teknolojik ekipman: kombi buharlı pişiriciler için sprinkler, madde LD25
|
ALI SPA.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Yarı mamul sebze ürünleri, etsiz ikinci yemekler, garnitürler, soğutulmuş veya hızlı dondurulmuş. Etsiz ikinci öğle yemekleri: - peynirli fırında patlıcan; - pancar pirzola; - hacimli fasulye
|
|
||
Etsiz soğutulmuş ikinci yemekler: Haşlanmış karabuğday, Haşlanmış pirinç. TU 9165-018-62944680-2015'e göre üretilmiştir Etsiz soğutulmuş ikinci öğle yemekleri, ambalajlı.
|
|
||
Halka açık catering işletmeleri için teknolojik ekipman: yiyecekleri ısıtmak için vitrinler: sıcak kuru havalı vitrin; vitrin-buharlı pişirici; hamur yemekleri için sıcak kuru havalı köşe; haddeleme makinesi
|
FRIGOMECCANICA SRL.
|
🇮🇹 Italy
|
|
GOURMAN markasının etsiz ikinci yemekleri: Yağsız darı köftesi, Yağsız bezelye köftesi. Ürünler TU 9161-002-66472953-11 ETSİZ İKİNCİ ÖĞLE YEMEKLERİ standardına uygun olarak üretilmiştir.
|
|
||
FONKSIYONEL TANKLARDA VE GASTRONOMI VE TÜKETICI KAPLARINDA SOĞUTULMUŞ PAKETLENMIŞ SICAK PIŞIRME ÜRÜNLERI: İKİNCİ ET YEMEKLERİ (DUMPLİNLER, HAŞLANMIŞ ETLER DAHİL); KÜMES HAYVANLARINDAN İKİNCİ YEMEKLER; C
|
|
||
Ticaret, halka açık yemek ve catering tesisleri için teknolojik ekipman: buharlı pişirme için elektrikli pişirme kazanı,
|
SAMMI&GIGYE CO., LTD
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Hazır gıda ürünleri ve yemekler: - Et, sakatat bazlı: çorbalar (ilk öğle yemekleri), ana yemekler (ikinci öğle yemekleri); - Sebze bazlı: salatalar, atıştırmalıklar (soğuk veya sıcak); - Macar bazlı
|
|
||
İkinci akşam yemeği yemekleri ve etsiz garnitürler. İkinci öğle yemekleri ve mantar ve sebze garnitürleri: sebze lahana ruloları; graten - patateslerden, peynirli, karnabahardan; kızarmış mantarlar - h
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipmanlar: Buharlı yiyecek ısıtıcısı, ısı modülü (yiyecek ısıtıcısı), salata barı, ısı vitrini, tabaklar için ısı modülü, ilk yemekler için ısı modülü, fritöz, ısı dolabı,
|
EMAINOX S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Set halinde ve ayrı parçalar halinde karbon çeliğinden yapılmış çanak çömlekler: tencereler, süzgeçler, kapaklı ve kapaksız kovalar, cezveler, yağ tenekeleri, özel yemekler için setler, buharlı pişiriciler, haşlama tencereleri, standlar, kürdan standları,
|
Huizhou Sun Moon Metal And Wooden Product Co.,Ltd.
|
🇨🇳 China
|
|
TÜKETICI TAROUDUNDA PAKETLENMIŞ SOĞUTULMUŞ PIŞIRME ÜRÜNLERI: ALT; SALATALAR VE SIRKELER; ATIŞTIRMALIKLAR; ÇORBALAR; GARNITÜRLER VE SEBZE YEMEKLERI; IKINCI YEMEKLER IÇIN SOSLAR VE SOSLAR; PEYNIR YEMEKLERI; KÖFTE, MANTS, VARENIKI -
|
|
||
Kuru baharatlar: Karides için baharat; Domates turşusu için baharat; Kore usulü tatlı havuç baharatı; Yumurta yemekleri için baharat; "Antivzryvin" konservesi için baharat; Pirinç için baharat; Şa için baharat
|
.
|
|
|
İŞLEVSEL KAPSAMDAKİ SICAK MUTFAK ÜRÜNLERİ VE TÜKETİCİ SEPETİNDE PAKETLENMİŞ SOĞUTULMUŞ ŞARAP VE SEPET ET); YAN YEMEKLER VE SEBZE YEMEKLERİ; AC'de ikinci yemek için soslar ve soslar
|
|
||
FONKSİYONEL KAPLARDA SICAK MUTFAK ÜRÜNLERİ VE TÜKETİCİ KAPLARINDA SOĞUTULMUŞ PAKETLENMİŞ ÜRÜNLER: YAN YEMEKLER VE SEBZE YEMEKLERİ, SOSLAR VE İKİNCİ YEMEKLER İÇİN SOSLAR; DUMPLİNLER, MANTILAR, VARENİKİ - (PİŞİRİLMİŞ); Krepler, pankek
|
|
||
TÜKETİCİ DOLAPLARINDA PAKETLENMİŞ SOĞUTULMUŞ PİŞİRİCİ ÜRÜNLER: YAN YEMEKLER VE SEBZE YEMEKLERİ; İKİNCİ YEMEKLER İÇİN SOS VE SOSLAR; DUMPLİNLER, MANTALAR, VARENİKİ PİŞİRİLMİŞ; Krepler, krep çeşitleri
|
|
||
Konserve fasulye: Domates soslu ev usulü kuru fasulye; Patlıcanlı "Kırım usulü" kuru fasulye; Sebzeli "Astrahan usulü" kuru fasulye; Acıka içinde "Kafkas usulü" kuru fasulye; Bakladan lobio f
|
|
||
Gıda ürünleri. Akşam yemeği yemekleri. İlk öğle yemeği yemekleri: boyar lahana çorbası, Onar çorbası, sebze okroshka. İkinci öğle yemekleri: etten - doğranmış pirzola, lula-kebap, etli ve pirinçli lahana ruloları, sebzeli dolma
|
|
||
TÜKETICI KAPLARINDA PAKETLENMIŞ SOĞUTULMUŞ PIŞIRME ÜRÜNLERI: SANDVIÇLER; ATIŞTIRMALIKLAR; ÇORBALAR; GARNITÜRLER VE SEBZE YEMEKLERI; IKINCI YEMEKLER IÇIN SOSLAR VE SOSLAR; PEYNIR YEMEKLERI; KÖFTE, MANTS, VARENIKI - HAŞLANMIŞ; KREPLER, O
|
|
||
TÜKETİCİ DOLAPLARINDA SOĞUTULMUŞ AMBALAJLI PİŞİRİCİ ÜRÜNLER: YAN YEMEKLER VE SEBZELER; İKİNCİ YEMEKLER İÇİN SOSLAR VE SÜSLER; YUMURTA VE PEYNİR YEMEKLERİ; DUMPLINGS, MANTS, VARENIKI - HAŞLANMIŞ; Krepler, krepler; PANCAKES STUFF
|
|
||
TÜKETİCİ DOLAPLARINDA SOĞUTULMUŞ AMBALAJLI PİŞİRİCİ ÜRÜNLER: YAN YEMEKLER VE SEBZE YEMEKLERİ; SOSLAR VE İKİNCİ YEMEKLER İÇİN SÜSLER; DUMPLINGS, MANTS, VARENIKI - KAYNATILMIŞ; Krepler, krepler - ASSORTMENT İÇİNDE.
|
2009
|
|
|
Baharatlar: Cajun karışımı; domates baharatı; Arjantin ızgara baharatı; Teksas usulü ızgara baharatı; Meksika ızgara baharatı; Wok yemekleri için baharat; kuzu eti için baharat; kebap için baharat; pr
|
|
||
Et ve et içeren mutfak ürünleri, modifiye atmosferde veya vakum altında veya olmadan paketlenmiş. set yemekler (ilk öğle yemekleri; ikinci öğle yemekleri et, sakatat ve garnitürlerle birlikte
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri: Danilovskaya trapeza işaretli ikinci öğle yemekleri ve garnitürler - lor yemekleri: peynirli kek, madde 006; kuru üzümlü lor güveç, madde 007; yumurta yemekleri: çırpılmış yumurta, madde 008.
|
|
||
Yemek çeşnisi: İlk yemekler için baharat, İkinci yemekler için baharat, evrensel baharat, "Patatesler için" baharat. Ambalaj: ısıyla kapatılmış olanlar da dahil olmak üzere birleşik malzemelerden yapılmış torbalar; dokuma polipropil
|
|
||
Mutfak balık ürünleri. Balık ve deniz ürünlerinden yemekler ve atıştırmalıklar ve yan yemekler ile balıktan ikinci öğle yemekleri:
|
|
||
Et ve et içeren mutfak ürünleri, modifiye atmosferde veya vakum altında veya olmadan paketlenmiş. set yemekler (ilk öğle yemekleri; ikinci öğle yemekleri et, sakatat ve garnitürlerle birlikte
|
|
||
Ticari işletmeler, halka açık catering ve yemek üniteleri için termal ekipmanlar: yiyecek ısıtıcıları, hazır yemekler için kızılötesi ısıtıcılar, ısıtma dolapları, birinci ve ikinci yemekler için tezgahlar, tezgahlar, sıcak vitrinler, dispenserler f
|
Caddie Hotel srl
|
|
|
Mutfak un ürünleri. Krepler (Hazır kompleks ikinci öğle yemekleri ve tatlılar): 1. Sıcak yemek: Bireysel ambalajlarda mantarlı, ekşi kremalı krepler; 2. Sıcak yemek: Meyve dolgulu krepler
|
|
||
Hazır sebze yemekleri KORE: Kore usulü eğrelti otu; Korece Minari (Japon maydanozu); Korece deniz tarağı (mercan mantarı); Kore yosunu,
|
|
||
MUTFAK ÜRÜNLERI, SOĞUTULMUŞ VE BIR TÜKETICI VE ŞIŞE KAPAĞINDA PAKETLENMIŞ: SEBZE YEMEKLERI; ÇEŞITLI SOSLAR VE IKINCI YEMEKLER IÇIN STANDLAR
|
|
||
İlk yemekler için setler: bulgurlu çorba; mercimek çorbası; mercimek püresi çorbası; bezelye püresi çorbası. İkinci yemekler için setler: kabaklı yulaf lapası; sebzeli pilav; mantarlı pilav; mantarlı yak; sebzeli yak
|
|
||
TÜKETICI KAPLARINDA SOĞUTULMUŞ AMBALAJLI MUTFAK ÜRÜNLERI: GARNITÜRLER VE SEBZE YEMEKLERI; IKINCI YEMEKLER IÇIN SOSLAR VE STANDINGLER - ÜRÜN YELPAZESINDE.
|
|
||
FONKSIYONEL KAPLARDA VE TÜKETICI KUTUSUNDA PAKETLENMIŞ SOĞUTULMUŞ SICAK MUTFAK ÜRÜNLERI: ATIŞTIRMALIKLAR; ÇORBALAR; GARNITÜRLER VE SEBZE YEMEKLERI; ÜRÜN YELPAZESINDE IKINCI YEMEKLER IÇIN SOS VE SOS; KÖFTE, MANTS, VARENIKI
|
|
||
Fonksiyonel kaplarda sıcak pişirilen ve tüketici kaplarında soğutulmuş olarak paketlenen ürünler: Soğuk atıştırmalıklar (salatalar ve vinaigretler), Garnitürler ve sebze yemekleri, Haşlanmış köfte, İkinci yemek için soslar ve soslar
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. Sığır, domuz etinden paketlenmiş küçük parça (et ve kemik): pancar çorbası için setler, shurpa için, jöleli et için, ilk yemekler için, ikinci yemekler için; jöle için: svy kulakları
|
|
||
Yarı işlenmiş et ve et içeren ürünler. Dondurulmuş olarak ambalajlanmış parça et ve kemik: sığır etinden: B kategorisi: ikinci yemekler için set; B kategorisi: güveç; D kategorisi: birinci yemekler için set; domuz eti:
|
|
||
Konserve et ve sebze Etli ikinci öğünler. Sterilize edilmiş. Ev usulü lahana ile haşlanmış dana eti; Lahana ile haşlanmış domuz eti Ev yapımı
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri: Danilovskaya trapeza işaretli ikinci öğle yemekleri ve garnitürler - makarna: sebzeli spagetti, madde 003; tahıl yemekleri: sebzeli kuskus, madde 004. Ambalaj: bir kap içinde
|
|
||
İkinci yemekler için mutfak sosları: domates salçası; Acıka sosu; barbekü sosu; ev yemekleri için sos; kıyma ürünleri için sos; köfte ve biber sosu; tatlı ve ekşi sos; kırmızı sos; sos mai
|
|
||
Gıda tuzu: Tuz Adıgey evrensel; Tuz Adıgey ilk yemekler için; Tuz Adıgey et, balık, ikinci yemekler için, cam kavanozlarda net ağırlığı 300 grama kadar olan tüketici kaplarında paketlenmiş, mühürlü
|
|
||
Katkı maddeleri ile yenilebilir tuz: Sarımsak tuzu; Akdeniz mutfağı için tuz; Birinci ve ikinci yemekler için otlu tuz; Patates tuzu; Sebze yemekleri için tuz; Köri tuzu
|
|
||
Fonksiyonel kaplarda sıcak ve soğutulmuş, tüketici kaplarında paketlenmiş mutfak ürünleri: Soğuk atıştırmalıklar (salatalar ve salata sosu) , Garnitürler ve sebze yemekleri, İkinci yemekler için çeşitli soslar ve soslar
|
|
||
Yetişkinler için setler halinde ve ayrı parçalar halinde plastikten yapılmış tabaklar ve mutfak eşyaları: ilk yemekler için bir tabak, ikinci yemekler için bir tabak, bir kupa, bir kaşık, bir çatal, bir kap, bir kap için bir kapak, bir doğrama tahtası, du
|
|
||
Yetişkinler için plastikten yapılmış tabaklar ve sofra takımları, setler halinde ve ayrı parçalar halinde, VLAZ işaretli: birinci ve ikinci yemekler için tabaklar, baharat tabakları, ilk yemekler için kaseler, porsiyonlu tabaklar, kupalar "Soğutulmuş. Amb
|
|