Blok sığır eti GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Dondurulmuş sığır eti: Blok sığır eti 1 sınıf dondurulmuş. Blok sığır eti 2 sınıf dondurulmuş. Premium blok sığır eti dondurulmuş. Blok dana pirzola eti 8020 dondurulmuş. Blok dana pirzola eti 9010 dondurulmuş. Blok sığır eti
Dondurulmuş kesilmiş etten bloklar: sığır etinden - bağ dokusu ve yağ dokusunun kütle oranı %3, %6, %10, %12, %14, %20, %35'ten fazla olmayan kesilmiş sığır eti; bağ dokusu ve kıkırdaktan g
Dondurulmuş kesilmiş etten bloklar - sığır eti
blok sığır eti, kemiksiz, dondurulmuş, kesilmiş
yarı mamul soğutulmuş sığır eti ve dondurulmuş soğutulmuş sığır eti ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz ve topak et ve kemik: Kategori A: Blok et - Bel kısmı; Blok et - Kalça
Kesilmiş sığır ve domuz etinden bloklar, çeşitler halinde dondurulmuş: Bağ dokusu ve yağ dokusunun kütle oranı %3, %6, %10, %12, %14, %20, %35'i geçmeyecek şekilde kesilmiş sığır eti; Domuz etinden kesilmiş bloklar z
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri (işlenmiş) bloklar halinde dondurulmuş: - topaklanmış kemiksiz premium: Sığır eti Etekleri kaplanmış (kategori A), Sığır eti 1. sınıf Etekleri kabuklu (kategori A), Sığır eti 2. sınıf
Bloklar halinde kesilmiş et ve dondurulmuş yan ürünler: Bloklar halinde dondurulmuş kesilmiş sığır eti (yüksek, birinci, ikinci sınıf; konserve üretimi için tek sınıf). Bloklar halinde dondurulmuş domuz eti (düşük yağlı
İşlenmiş et yan ürünleri: Sığır eti yan ürünleri (dana eti): kafalar; beyin; diller; bloklar halinde diller; kulaklar; dudaklar; kaltyks; akciğerler, trakea, diyafram; bloklar halinde akciğerler, trakea, diyafram; karaciğer; bloklar halinde karaciğer; bir
İşlenmiş et yan ürünleri: dondurulmuş sığır kafaları, donmuş bacaklı bacaklar; Bloklar halinde birinci sığır eti kategorisinin işlenmiş et yan ürünleri: karaciğer, böbrekler, et parçaları, sığır kalbi,
Sığır etinden: A kategorisi - blok et (kalça ve omuz); - porsiyonlanmış (biftek, langette, antrikot, ızgara sığır eti); - porsiyonlanmış ekmekli (but biftek); küçük parçalar (sığır straganof, kızartma, azu, gulaş);
Küçük çocuklara yönelik gıda üretimi için A sınıfı, grup 1 sığır eti bloklarında dondurulmuş kesilmiş et. Gıda üretimi için A sınıfı, grup 2 domuz eti bloklarında dondurulmuş kesilmiş et
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat: kesilmiş sığır eti, sığır ciğeri, sığır dili, sığır kalbi,
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat. Sınıf A - bloklar halinde kesilmiş dondurulmuş et: Grup 1 - sığır eti: alt grup 1.1, 1.2, 1.3, 1.4.; Grup 2-
Dondurulmuş Bloklar: Kelle eti ve dilden kesilen et parçaları dahil olmak üzere sığır ve domuz eti kırpıntılarının sakatat bloklarından,
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat. Sınıf A - bloklar halinde kesilmiş dondurulmuş et: Grup 1 - sığır eti: alt grup 1.1, 1.2, 1.3, 1.4.; Sınıf B - sakatat
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat. Sınıf A - bloklar halinde kesilmiş dondurulmuş et: Grup 1 - sığır eti: alt grup 1.1, 1.2, 1.3, 1.4.; Sınıf B - sakatat
Sığır ve domuz etinin kemiksiz ve kemikli olarak kesilmesi; soğutulmuş domuz ve sığır etinin (kesilmiş et), karkasların, yarım karkasların ve çeyrek etlerin bloklar halinde kesilmesi
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren topaklar. Sığır eti A kategorisinden yarı mamul et ürünleri: fileto, antrikot, bonfile, sırtın en uzun kası, kalça kısmı, kürek kemiği, sığır filetosu; blok
İşlenmiş et ürünleri: en yüksek dereceli bloklar halinde dondurulmuş sığır eti, birinci sınıf, ikinci sınıf, yağlı, kesilmiş etten tek dereceli sığır eti kırpıntıları, marka VEGA LLC
Bloklar halinde dondurulmuş et, küçük çocuklar için gıda üretimi için. Sınıf A - bloklar halinde kesilmiş dondurulmuş et: Grup 1 Sığır eti - alt grup 1.1 - bağ ve yağ dokusunun kütle oranı
Küçük çocuklara yönelik gıda ürünlerinin üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat: Sınıf A - grup 1 sığır eti - alt grup 1.1 bağ ve yağ dokusunun kütle oranı daha fazla olmayan sığır eti
BLOKLAR HALİNDE DONDURULMUŞ ET, ERKEN YAŞTAKİ ÇOCUKLAR İÇİN GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ İÇİN: SINIF - A, GRUP 1 - SIĞIR ETI; SINIF B - IŞLENMIŞ YAN ÜRÜNLER GRUP 1 SIĞIR ETI: KARACIĞER, DIL, KALP
İşlenmiş dondurulmuş blok kesilmiş et çeşitleri: 1. Kütlesel bağ ve yağ dokusu oranı %3'ü geçmeyen damarlı sığır eti 2. Kütle oranı bağ ve yağ dokusu içeren damarlı sığır eti
İşlenmiş et ürünleri: blok halinde dondurulmuş sığır eti sınıf A, grup 1 sığır eti, alt grup 1.1, alt grup 1.2, alt grup 1.3
Bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat, küçük çocuklara yönelik gıda ürünlerinin üretimi için: Sınıf A - grup 1 sığır eti-alt grup 1.1 bağ ve yağ dokusunun kütle oranı daha fazla olmayan sığır eti
İşlenmiş et ürünleri: Soğutulmuş ve dondurulmuş yarım karkas sığır eti ve 1. ve 2. kategorilerin çeyrekleri, kemikli ve kemiksiz blok, kesilmiş ve bloklar halinde dondurulmuş
Bloklar halinde dondurulmuş sığır eti, yarım karkas ve çeyrek olarak soğutulmuş sığır eti
🇺🇦 Ukraine
Ürün yelpazesinde dondurulmuş kesilmiş sığır etinden bloklar: - bağ ve yağ dokusunun kütle oranı %3, %6, %10, %12, %14, %20, %35'ten fazla olmayan kesilmiş sığır eti
Sığır etinden yarı mamul kemiksiz et: A kategorisi - blok et - bonfile, dorsal-bel kısmı, kalça kısmı, kürek kemiği, subskapularis, göğüs eti, kenar, pirzola eti, g
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - büyük boyutlu yarı mamul sığır eti ürünleri: Kategori A: - blok et: sırt-bel kısmı, kalça kısmı, sc
SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ET: Kemiksiz ve et ve kemikli büyük topaklar A kategorisi - blok et (dorsal-lomber kısım, kürek kemiği, kalça kısmı, kürek kemiği, göğüs eti, subskapular kısım, kenar
Yarı mamul et ürünleri, sığır etinden, topaklı, topaklı, küçük, blok halinde, kemiksiz, et ve kemik dondurulmuş,
Kesilmiş sığır eti ve domuz etinden bloklar ve dondurulmuş sakatat, dondurulmuş et blokları:
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş (katkı maddeleri olmadan - marinatlar, baharatlar, vb.): karkaslar ve yarım karkaslar, çeyrekler, kesilmiş domuz etinden lokslar, domuz çorbası, bloklar halinde dondurulmuş domuz eti, bl
yarı mamul et ürünleri, topak kemiksiz sığır eti, kategori A, bloklar halinde soğutulmuş ve dondurulmuş: omuz, pirzola eti, torbalarda, plastik veya kombine filmde paketlenmiş, içinde
LEZZET ÜRÜNLERİ: füme haşlanmış sığır eti: - Stolichnaya sığır eti, Fortuna sığır eti, Avrupa sığır eti, Özel sığır eti, Ev tarzı sığır eti, Lezzet sığır eti, Gurme sığır eti; - füme haşlanmış domuz eti
Tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri (domuz eti, sığır eti): sığır eti Special, sığır eti Special Premium, sığır eti Special Extra, sığır eti Special Şarküteri, sığır eti Extra, sığır eti Şarküteri, sığır eti Baharatlı, G
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
.
Tütsülenmiş domuz eti sığır eti domuz eti ve sığır eti sosis, pişmiş tütsülenmiş domuz eti sosis sığır eti domuz eti ve sığır eti domuz eti ve sığır eti, domuz eti domuz eti ve sığır eti sosis, çiğ sosis
.
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: domuz etinden - Domuz eti çubukları, Domuz eti bira çubukları, Domuz eti Jerky; sığır etinden - Sığır eti çubukları, Sığır eti bira çubukları, Jerky sığır eti, Sığır eti madalyonları, Sığır eti madalyonları
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul ürünler: dondurulmuş köfte sığır eti, domuz eti ve sığır eti, domuz eti; dondurulmuş sığır mantısı, sığır eti-koyun eti, taze sığır eti, taze kabaklar, salata
Sığır ve domuz etinden mutfak ürünleri: Sebzeli yeşil körili sığır eti; Sebzeli Teriyaki soslu sığır eti; Seichuan sığır eti; Sebzeli tatlı ve ekşi soslu sığır eti; Pad Thai sığır eti satay; Sığır eti
Bira atıştırmalıkları. Et ürünleri. Bira için sığır eti (domuz eti, at eti) sarsıntılı; Bira için füme sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için kırmızı biberli sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için baharatlı sığır eti (domuz eti, at eti); Sığır eti (
Et ürünleri. Sığır eti, domuz eti, at eti ve geyik etinden elde edilen çiğ kürlenmiş et ürünleri: 1. Çiğ kürlenmiş sığır eti ürünleri: Kategori A: Sığır bonfile, sığır cipsi, Sığır eti şeritleri, Sığır eti şeritleri
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
pişmemiş sığır eti ürünleri: - Çiğ füme sığır eti, - Çiğ füme sığır eti Balyk, - Çiğ füme sığır eti chenaya Stolichnaya, - Çiğ füme sığır eti Amateur, - Çiğ füme sığır eti Tsarskaya, - Çiğ füme sığır eti
Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: sığır bonfile, sığır fileto ekstra sığır eti; sığır eti kategorisi B'den yarı mamul topak et ürünleri: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti, go
Sakatat: Bonfile eti; Kuzu eti (karkas); Kuzu eti (Salamura); Sığır eti (Lyashka); Sığır eti (küspe); Sığır eti (kurutulmuş); Sığır eti (karkas); Sığır eti (kemikli); Sığır eti (
Yeşil Elma ticari markasının sığır etinden (dana eti) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: sığır etinden azu, sığır antrikot, sığır bonfile, sığır döş, pirinçli sığır eti, sığır pirzola, sığır eti
Domuz eti ürünleri: domuz eti rulo, preslenmiş et Mozaika. Sığır eti ürünleri: sığır eti, sığır fıstığı, preslenmiş sığır eti, sığır dili, sığır lezzeti, sığır filetosu, sığır boynu
Et ürünleri. Dondurulmuş sosisler: domuz sosisleri, sığır eti, sığır eti-domuz eti, kuzu eti, koyun eti-sığır eti, sığır eti-kuzu eti, geyik eti, geyik eti-domuz eti, otlu sığır eti, kuzu eti, sebzeli et, et
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük boy, paketlenmiş kategori A: bonfile sığır eti: Sığır filetosu Ekstra sığır eti. Kategori B: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti Sığır eti
Yarı mamul et ürünleri: sığır etinden kategori A - Sığır etinden rosto, Sığır etinden antrikot, Sığır etinden straganof, Sığır etinden yürüyüş; kategori B - Barbekü için sığır bifteği; kategori B- Sığır göğüs eti
Et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, blok halinde haşlanmış, soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş.
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
Et ürünleri: Yarım karkas et ve sığır eti kategori 1, Yarım karkas et ve sığır eti kategori 2, Arka çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Ön çeyrek et ve sığır eti 1 kategori, Yan çeyrek et ve sığır eti
Yarı mamul et - sığır etinden - büyük boy kemiksiz - kategori A: Sığır bonfile; Sığır Jübile, Pilaki için sığır eti, Kavurma için sığır eti; kategori B: Tender kavurma için sığır eti, Evde sığır eti
Et (sığır eti) kesilmiş, bloklar halinde dondurulmuş, küçük çocuklar için gıda üretimi için, selofan torbalarda, net ağırlığı 5 ila 30 kilogram olan oluklu bir kapta, aralıkta:
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: sığır etinden büyük boy kemiksiz, OKP kodu 92 1461: kategoriler A: "Sığır bonfile", "Jübile sığır eti", "Kavurma için sığır eti", "Sığır eti için
.
Konserve et "Haşlanmış et", Haşlanmış sığır eti "Delicacy", Haşlanmış sığır eti "Moscow", Haşlanmış sığır eti "Classic", Haşlanmış sığır eti "Russian", Haşlanmış sığır eti "Elite", Haşlanmış sığır eti "Army-style"
Sterilize edilmiş topaklı konserve et: Moskovskaya haşlanmış sığır eti, Klasik haşlanmış sığır eti, Russkaya haşlanmış sığır eti, Elit haşlanmış sığır eti, Moskovskaya haşlanmış sığır eti, Moskova haşlanmış sığır eti 628000
Yarı mamul kıyılmış soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri (Kategori B): kıyılmış domuz ve sığır eti %10, kıyılmış domuz ve sığır eti C, kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış domuz ve sığır eti, kıyılmış domuz ve sığır eti Piquant, sığır pirzola
Etten mutfak ürünleri: topak - sığır bifteği, domuz eti; sığır eti langet, yumurtalı domuz eti; sığır eti antrikot, domuz eti escalope; sığır eti but biftek, domuz eti; sığır eti, domuz eti biftek
Et ve et içeren yarı mamul ürünler: - doğal yarı mamuller: büyük kemiksiz: - sığır filetosu: domuz etinden; sığır etinden; - boyun: domuz eti; sığır eti; - göğüs eti: domuz eti; sığır eti; - kürek kemiği; domuz eti; sığır eti; - jambon ve
Haşlanmış et ürünleri: haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Recipe Emmanuel Kanta", haşlanmış sığır eti "Chukhonski", haşlanmış sığır eti "Teutonic", haşlanmış sığır eti "Ausfalskaya", haşlanmış sığır eti "Rostga
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş - sığır etinden doğal büyük boy kemiksiz et (kategori A): sığır eti, sığır bonfile, kemiksiz sığır eti, Tatar sığır eti, inciksiz sığır eti
Et, kemikli sığır eti, dondurulmuş, blok halinde, oluklu bir kapta paketlenmiş, 20 ila 25 kilogram ağırlığında
, Russian Federation
Et yan ürünleri, işlenmiş: birinci kategori - sığır eti, domuz eti, sığır eti, domuz dili, sığır karaciğeri, domuz eti, sığır böbrekleri, domuz eti, sığır kuyruğu, domuz eti, sığır diyaframı, domuz eti, ikinci kategorinin başı g
Sığır, domuz, at etinden yarı mamul et ve et ürünleri. Yarı mamul sığır etinden parça gıdalar. Büyük boy kemiksiz: kategori A - Sığır bonfile, Jübile sığır eti, Kavurmalık sığır eti, Karkas için sığır eti
Yarı mamul et ürünleri: A kategorisinde büyük boy kemiksiz sığır eti - birinci sınıf sığır eti, 1. sınıf sığır eti, 2. sınıf sığır eti, kürek kemiği; A kategorisinde kıyılmış sığır eti - kıyılmış sığır eti.
YARI İNCELTİLMİŞ SIĞIR ETİ BÜYÜK KEMİKSİZ: sığır bonfile kategori A; kızartma için sığır eti kategori A; güveçte sığır eti kategori A; sığır göğüs eti kategori B; ev usulü sığır eti, kategori B; sığır eti
Et ve sakatat, bloklar halinde dondurulmuş, küçük çocuklar için gıda üretimi için ürün yelpazesinde: sınıf A-grup 1 sığır eti: alt grup 1.2, bağ ve yağ dokusunun kütle oranı %12,0'dan fazla olmayan
Bağ ve yağ dokusunun kütle oranı %3, %6, %10, %14, %20'den fazla olmayan sığır etinden kemiksiz kesilmiş blok dondurulmuş et
Sığır etinden (dana eti) paketlenmiş soğutulmuş et yarı mamulleri: - büyük kemiksiz kategoriler A: sığır filetosu, pirinçli sığır eti, antrikot sığır eti, sığır boynu sığır omuzu, kıyılmış sığır eti
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş kemiksiz ve kemikli et: Büyük topaklar - kategori A (kemikli sığır eti, rosto sığır eti (kızartmalık sığır eti veya dana eti), kızartmalık sığır eti veya dana eti)
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş yan ürünler. Grup 1 sığır eti: karaciğer, dil, kalp; Grup 2 domuz eti: karaciğer, dil, kalp. Ambalaj: kağıt, karton, oluklu kutulardan yapılmış kutular
Bloklar halinde dondurulmuş kıyılmış şekil verilmemiş et yarı mamul sığır eti: B kategorisi kıyma artıkları, G kategorisi artıklarından kıyma
Ürün yelpazesinde et ve sakatat ürünleri: Füme haşlanmış sığır eti ürünleri: Doybita sığır eti, Andreevskaya sığır eti, Refectory jambon; Füme pişmiş sığır eti ürünleri: Baharatlı Sığır Eti, Ruzi Sığır Eti
Dondurulmuş hamurda yarı mamul ürünler, et: kıymalı köfte: sığır ve domuz eti, sığır eti; kıymadan khinkali: sığır ve domuz eti, sığır, kuzu ve sığır eti, kuzu ve domuz eti; mantı: domuz ve sığır eti
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük, kemiksiz, dondurulmuş: sığır eti Köylü stili 1 sınıfı, sığır eti Köylü stili 2 sınıfı, sığır eti Köylü stili 3 çeşitleri, sığır pirzola eti, sığır eti Jubilee
🇧🇾 Belarus
KONSERVE ET. TU 10.13.15-095-50820567-2018. Konserve sığır eti: - Doğranmış sığır eti; - Kendi suyunda sığır eti güveç; - Doğal haşlanmış sığır eti; - Spetsnaz sığır eti güveç; - İhale sığır eti
Kurutulmuş et ürünleri: Clover kurutulmuş sığır eti, kurutulmuş sığır eti Gremlin, kurutulmuş sığır eti basturma Clover, kurutulmuş sığır eti basturma Gremlin, kurutulmuş sığır eti biltong Gremlin, sığır eti jerky
Sığır hamurunda yarı mamul et ve et ürünleri, dondurulmuş sığır-tavuk: sığır köftesi, sığır-tavuk; sığır etli mantı, mantı patatesli sığır eti, mantı Kabaklı sığır eti, mantı Koçlu sığır eti
:
🇮🇩 Indonesia
İşlenmiş dondurulmuş et yan ürünlerinden bloklar: sığır kalpleri, böbrekler, diyaframlar, kuyruklar, akciğerler, dalaklar, trakea, kaltiks, kulaklar, diller, hyoid eti, dudaklar, ağlı yara izleri, abomasumlar, kitaplar, karaciğer, mo
Et. Sığır etini dilimlere ayırma. Kemiksiz sığır eti; Sığır sırtı; Sığır kaburgası; Kemikli sığır eti; Kemiksiz sığır eti hamuru; Sığır gevreği; Sığır çorbası seti
İşlenmiş sığır eti. İşlenmiş dondurulmuş blok kesilmiş et.
Et ürünleri: sığır eti, domuz eti, kuzu eti. Sığır, domuz, kuzu pirzolaları; domuz pirzolası, sığır eti; domuz kebabı, kuzu, sığır eti; sığır ve domuz eti ile doldurulmuş biberler; sığır köftesi.
Mutfak et ürünleri: Haşlanmış sığır eti, parça; Haşlanmış sığır eti, dilimler; Kızarmış sığır eti, dilimler; Tütsülenmiş sığır eti, dilimler; Fırında sığır eti, dilimler; Haşlanmış domuz eti, parça, Haşlanmış domuz eti, dilimler; St
Soğutulmuş kuru kürlenmiş sığır eti ürünleri - basturma; Tütsülenmiş haşlanmış soğutulmuş sığır eti ürünleri: sığır eti "Şarküteri", sığır eti "Kazak", sığır eti "Gurme", pastırmalı sığır eti.
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, A kategorisinin büyük boyutlu topakları - butlar, sığır kürekleri , sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartma için sığır eti, güveç için sığır eti,
"Chertanovskie" domuz ve sığır etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri: - sığır etinden: "Sığır eti", "Sığır eti" Ekstra ", Sığır eti" Ekstra "preslenmiş; - domuz etinden: "Bonfile", "Göğüs eti", "Göğüs eti" Ekstra "," Carbonad ","
"Lezzetin mükemmelliği" işaretli sığır eti ürün çeşitleri: Pişirilmiş-füme ürünler: "Holiday" sığır eti; "Montana" sığır eti; Bulgar sığır eti; Teriyaki soslu sığır eti Festive sığır eti
Yarı mamul topak et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden: Kategori A - butlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartmalık sığır eti, pilaki için sığır eti
Soğutulmuş et ürünleri. Çiğ füme sığır eti ürünleri: Bündner sığır eti, Tirol sığır eti, Nogelholz sığır eti, Holstein sığır filetosu, sığır bonfile, Regenburg boyun, Schwarzwald göğüs eti, rulo
Büyük kemiksiz sığır etinden dondurulmuş yarı mamul et topakları: kategori A - Sığır Jübile, Kavurma için sığır eti, Pilaki için sığır eti; kategori B - Sığır göğüs eti, Sığır eti
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, topaklı kategori A - jantlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kavurma için sığır eti, güveç için sığır eti, g
Kurutulmuş et suyu GALLINA BLANCA: Sığır eti suyu, Kemikli et tadında sığır eti suyu, Sodyum glutamat içermeyen kemikli et tadında sığır eti suyu, Dereotu ve maydanozlu sığır eti suyu, Sığır eti suyu G
Bütün parça et tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış soğutulmuş ürünler: A kategorisinden sığır eti: Boyarskaya sığır eti, Pirinç sığır eti, Sığır filetosu, Sığır pastırması; B kategorisinden sığır eti: Sığır boynu, Top
.