dördüncü sınıf yumuşak kışlık buğday tanesi GTIP / HS CODE ✨
- 0713: Kuru baklagiller (kabuksuz) (taneleri ikiye ayrılmış)
- 1001: Buğday ve mahlut
- 1008: Kara buğday, darı (cin ve kum darı)kuş yemi; diğer hububat
- 1104: Diğer şekilde işlenmiş hububat taneleri
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 1904: Hububat veya hububat ürünlerinin kabartılması veya kavrulması suretiyle elde edilen gıda mamülleri
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
dördüncü ve beşi̇nci̇ sinif yumuşak kişlik buğday dane, hasat 2018
|
|
||
Tahıl kültürü. Gıda amaçlı yumuşak kışlık buğday tanesi Sınıflar: 1, 2, 3, 4, 5. Botanik çeşitlilik: "Scepter"
|
|
||
Gıda amaçlı yumuşak kışlık buğday tanesi, hasat 2019
|
|
||
Yumuşak kışlık buğday (üçüncü, dördüncü sınıf), Volga bölgesi 114296 Hasat Yılı İnci sınıfı
|
|
||
Yumuşak kışlık buğday, Adel ve Stan botanik çeşitlerinin sınıf - üçüncü karışımı, Antonina, Bagrat, Yuka botanik çeşitlerinin sınıf - dördüncü karışımı, IV tip, 3. alt tip, hasat 2018
|
|
||
Yumuşak kışlık buğday, gıda amaçlı 3 sınıf - 30.000 ton, Yumuşak kışlık buğday, gıda amaçlı 4 sınıf - 20000 ton
|
|
||
Kışlık yemlik kışlık buğday tanesi, Moskovskaya 56 sınıfı. Dökme olarak.
|
|
||
Gıda amaçlı kışlık buğday tanesi, "Moskovskaya 56" sınıfı, sınıf 3, 2018 hasadı, ticari marka OOO "Development"
|
|
||
KIŞLIK BUĞDAY TANESI YUMUŞAK GIDA: SORT "SCEPTER", SORT "NEMCHINOVSKAYA 24"
|
|
||
Dördüncü sınıf yumuşak buğday. Hasat 2015 kağıt ambalaj, plastik, katı atık, hacmi azaltarak ve balyalar oluşturarak, mod. 50/30, 50/46, 80/46, 75/55, SAM 100, SAM 150, SAM 300, SAM 400, SAM 500, G2, G4, Rhinocer
|
|
||
Dördüncü sınıf yumuşak buğday. Bağbozumu 2015
|
|
||
Üçüncü ve dördüncü sınıf yumuşak buğday (gıda amaçlı kullanım için), 2014 mahsulü Yarı mamul kıyma ürünleri: kategori B: kıyılmış domuz eti, kıyılmış ev yapımı; k
|
.
|
|
|
Dördüncü sınıf yumuşak buğday
|
|
||
Yumuşak kışlık buğday 3. sınıf, 4. sınıf, gıda amaçlı tedarik edilen, hasat 2017
|
|
||
Dördüncü sınıf makarnalık bahar buğdayı tanesi
|
|
||
Yumuşak yemeklik buğday tanesi (1 ila 4 sınıf), "Stubble " marka
|
|
||
2016 yılı 3. sınıf mahsul kışlık buğday, 2016 yılı 4. sınıf mahsul kışlık buğday
|
|
||
Yumuşak kışlık buğday, 2014 yılı 4. sınıf mahsulü, 20.05.2015 tarihli ve 543 sayılı tedarik sözleşmesi kapsamında müdahale fonu için yer imleri için
|
|
||
yumuşak kışlık buğday 5. sınıf dane, hasat 2015.
|
|
||
Yumuşak kışlık buğday, 4. sınıf, 2015 hasadı, 10.12.2015 tarihli ve 859 sayılı tedarik sözleşmesi için müdahale fonuna yatırılmak üzere
|
|
||
Yumuşak kışlık buğday 4, 5 sınıf, IV tip, 3 alt tip botanik çeşit "Swan", "Stan", "Trio". Hasat 2018
|
|
||
Yumuşak kışlık buğday, Don-93 sınıfı, hasat 2013
|
|
||
Yumuşak kışlık buğday (tip IV) 4. sınıf, gıda amaçlı, hasat 2017
|
|
||
Yumuşak kışlık buğday, gıda amaçlı 3. sınıf, hasat 2013 (devlet rezervinin uzatılması);
|
|
||
Dördüncü sınıf yumuşak gıda buğdayı.
|
.
|
|
|
Kışlık buğday tanesi
|
|
||
Gıda amaçlı kışlık buğday tanesi. Hasat 2017 kekleri Bisküvi kekleri: - tereyağlı krema ile sandviçlenmiş ve eklenmiş; - krem şanti ile sandviçlenmiş ve eklenmiş; - krema ve meyve dolgusu ile sandviçlenmiş; - glaze
|
|
||
06112015 tarihli ve 633 sayılı tedarik sözleşmesi kapsamında müdahale fonuna yatırılmak üzere 2014 yılı hasadının 5. sınıf yumuşak kışlık buğdayı
|
,
|
|
|
Müdahale fonuna yatırılmak üzere 20.05.2015 tarihli ve 545 sayılı tedarik sözleşmesi kapsamında 2014 hasadının 5. sınıf yumuşak kışlık buğdayı
|
|
||
Buğday tanesi: yumuşak buğday, 3. sınıf; yumuşak buğday sınıf 4; durum buğdayı, sınıf 3; durum buğdayı sınıf 4; yumuşak buğday sınıf 5; durum buğdayı sınıf 5
|
|
||
üçüncü ve dördüncü sinif kişlik yumuşak buğday, hasat 2014
|
|
||
Yumuşak kışlık yemeklik buğday (üçüncü, dördüncü, beşinci sınıf) Hasat 2016
|
|
||
Buğday tanesi: 3 sınıf yumuşak buğday; 4 sınıf yumuşak buğday; 4 sınıf durum buğdayı; 5. sınıf yumuşak buğday. Hasat 2019.
|
|
||
Buğday tanesi: yumuşak buğday, sınıf 3; yumuşak buğday, sınıf 4; yumuşak buğday, sınıf 5. 2018 yılı hasadı.
|
|
||
3'üncü sınıf yumuşak buğday tanesi 4'üncü sınıf yumuşak buğday tanesi
|
|
||
Buğday tanesi: yumuşak buğday, 3. sınıf; yumuşak buğday 4. sınıf. Hasat 2019.
|
|
||
Tahıllar. Yumuşak buğday tanesi - (IV tip, 3 alt tip, 3 sınıf); (IV tip, 3 alt tip, 4 sınıf); (IV tip, 3 alt tip, 5 sınıf), mısır - 1 tip. Ürünler GOST R 52554-2006 Buğday, GOST 136'ya uygun olarak üretilmektedir.
|
|
||
Dördüncü sınıf kışlık buğday, hasat 2013
|
|
||
Tahıllar: buğday tanesi prod free yumuşak kışlık, gıda amaçlı, hasat 2017, etiketli Somun, dökme olarak
|
|
||
Yumuşak buğday tanesi, Duet sınıfı. Tip 1, alt tip 3. Kalite: 4 sınıf. Tane oval, kısa, yuvarlak, renk açık kırmızı, sakal açıkça görülebilir, derin oluk nedeniyle tanede kapalı bir çizgi vardır
|
|
||
Yumuşak buğday tanesi. IV tip. 3 alt tip. 3. Sınıf. Botanik çeşitlerin bir karışımı. 2014 hasat kimyasal, petrol ve gaz işleme: evaporatör, evaporatör ünitesi
|
|
||
Makarnalık buğday tanesi, çimlendirme ve tüketim için yumuşak buğday tanesi (hecelenmiş), net ağırlığı 300 g olan polipropilen torbalarda, tm. Canlı tahıl
|
|
||
yumuşak buğday tanesi, tip dört, alt tip üç, sınıf dört, botanik çeşitlerin karışımı, hasat 2014. .
|
|
||
Paket içinde seçilmiş tahıl ve buğday kepeği: kaynatma için seçilmiş buğday tanesi; çimlendirme için seçilmiş buğday tanesi; filizlenmiş buğday; seçilmiş yulaf tanesi; seçilmiş çavdar tanesi; seçilmiş arpa tanesi; mısır tanesi
|
|
||
Kışlık buğday yumuşak çeşit karışımı: Vassa, Swan, Thunder, Tanya, Batka, Memory 4. tip, 3. alt tip 4. sınıf
|
🇨🇺 Cuba
|
||
Tam buğday tanesi V1700J, yuvarlanmış buğday tanesi V1700L, buğday gevreği V1700H, yuvarlanmış çavdar tanesi R1800L, tam çavdar tanesi R1800J, kıyılmış çavdar tanesi R1800ROKKA, öğütülmüş çavdar 3970
|
Oy Karl Fazer Ab, Fazer Mills
|
🇫🇮 Finland
|
|
Tam buğday tanesi V1700J, yuvarlanmış buğday tanesi V1700L, buğday gevreği V1700H, yuvarlanmış çavdar tanesi R1800L, tam çavdar tanesi R1800J, kıyılmış çavdar tanesi R1800ROKKA, öğütülmüş çavdar 3970
|
Fazer Finland Oy, Fazer Mills
|
🇫🇮 Finland
|
|
Bütün çimlendirilmiş buğday tanesi; Ezilmiş filizlendirilmiş buğday tanesi; Parçalanmış filizlendirilmiş buğday tanesi; Filizlendirilmiş buğday gevreği.
|
|
||
Tahıl tanesi. Yem amaçlı kullanılan 1. sınıf yemlik buğday tanesi.
|
|
||
Dördüncü sınıf gıda yumuşak kış buğdayı. Hasat 2016
|
|
||
Dördüncü sınıf gıda yumuşak kış buğdayı
|
|
||
Tahıllar, buğday gıda mahsulü 2017: kışlık buğday 1 üreme - Prikumskaya - 140, kışlık buğday 1 üreme - Idyllia, kışlık buğday 1 üreme - Petrovchanka, kışlık buğday 1
|
|
||
Çimlendirme için tahıllar ve baklagiller: buğday tanesi, çavdar tanesi, yulaf tanesi, arpa tanesi, darı tanesi, karabuğday tanesi, bezelye tanesi, mercimek tanesi, mısır tanesi
|
|
||
Gıda amaçlı tahıllar: nohut, mercimek, yulaf ezmesi, yulaf tanesi, çıplak yulaf tanesi, çavdar tanesi, arpa tanesi, buğday tanesi, karabuğday tanesi, yeşil karabuğday tanesi, dökme olarak, torbalarda,
|
, Russian Federation
|
|
|
Tahıl tanesi, gıda buğdayı: 5. sınıf yumuşak kış buğdayı, Reaper sınıfı.
|
|
||
mısır tanesi tekstüratı, buğday tanesi tekstüratı, arpa tanesi tekstüratı, yulaf tanesi tekstüratı, pirinç kabuğu çıkarılmış tane tekstüratı, irmik tanesi tekstüratı, karabuğday tanesi tekstüratı, un tekstüratı k
|
|
||
Buğday tanesi, Omskaya sınıfı - 36, 4. sınıf, hasat 2013
|
|
||
makarnalık buğday tanesi, Sınıf: Bezenchukskaya stepnaya. Tip 2, alt tip 2. Kalite: Sınıf 4. Tane uzun, kısa tutamlı, enine kesitte yüzlü, sakal zayıf gelişmiş, zorlukla fark edilebilir, uç kısım
|
|
||
Haddelenmiş buğday tanesi V1700L, haddelenmiş çavdar tanesi R1800L, kıyılmış çavdar tanesi R1800ROKKA, kıyılmış pamuk çavdar tanesi R1800, kıyılmış çavdar tanesi R18000 kesilmiş yulaf tanesi Kaura
|
Fazer Finland Oy, Fazer Mills
|
🇫🇮 Finland
|
|
Est Malt marka malt (maltlanmış tahıl): Baltic Wheat buğday maltı (maltlanmış buğday tanesi) Baltic Rye çavdar maltı (maltlanmış çavdar tanesi) Baltic Rye, karabuğday maltı (maltlanmış karabuğday tanesi) Baltic Buc
|
Estonian Malt OU
|
🇪🇪 Estonia
|
|
Buğday tanesi, çavdar tanesi, arpa tanesi, yulaf tanesi, karabuğday tanesi, kinoa tohumu Ürün paketlenebilir: plastik torbalarda ve kombine malzemelerde; krom-ersatz markalı karton kutularda
|
|
||
Kabuğu çıkarılmış tane: karabuğday, çabuk kaynatılmış öğütülmemiş: (buharda pişirilmemiş) birinci sınıf, öğütülmemiş (buharda pişirilmiş) birinci sınıf; irmik (M sınıfı), yumuşak buğdaydan ince ezilmiş buğday kabuğu çıkarılmış tane, parlatılmış darı kabuğ
|
|
||
Tam buğday tanesi V1700J, kıvrılmış buğday tanesi V1700L, buğday gevreği V1700H kağıt torbalarda, ısıyla kapatılabilen torbalarda
|
OY KARL FAZER AB Fazer Mill & Mixes
|
🇫🇮 Finland
|
|
Yumuşak kışlık tahıl buğdayı, 3. ve 4. sınıf, Moskovskaya 39 sınıfı, "IP Serezhkin V.I." işaretli Hasat 2015.
|
|
||
Anında pişirme gerektirmeyen tahıl gevrekleri: yulaf, karabuğday, arpa, pirinç, bezelye, fasulye, mercimek, tam buğday tanesi, tam çavdar tanesi, buğday kabuğu çıkarılmış tane № 1, mısır, buğday
|
|
||
Makarna ürünleri: birinci sınıf B grubu (yumuşak buğday unundan), birinci sınıf B grubu (buğday unundan) boynuzlar, erişteler.
|
|
||
Tüketici kaplarında paketlenmiş çimlendirme için tahıllar: çavdar tanesi, buğday tanesi, hecelenmiş tane, hecelenmiş tane, çıplak yulaf, darı tanesi, arpa tanesi, karabuğday (karabuğday).
|
|
||
Makarna: birinci sınıf B grubu (yumuşak buğday unundan), birinci sınıf C grubu (buğday unundan): boru şeklinde - boynuzlu, ipliksi, bantlı, figürlü.
|
|
||
Tüketici kaplarında paketlenmiş çimlendirme için tahıllar: çavdar tanesi, buğday tanesi, hecelenmiş tane, hecelenmiş tane, çıplak yulaf, darı tanesi, arpa tanesi, karabuğday (karabuğday).
|
|
||
Yumuşak ilkbahar yemeklik buğday tanesi "Simbircite"
|
|
||
Yumuşak ilkbahar kırmızı buğday tanesi,
|
|
||
Yumuşak buğday tanesi.
|
|
||
3'üncü sınıf buğday tanesi, 2013 hasadı
|
|
||
Est Malt ticari markası altında malt (maltlanmış filizlenmiş tahıl): buğday maltı (maltlanmış filizlenmiş sertleştirilmiş buğday tanesi) Baltic Wheat, çavdar maltı (maltlanmış filizlenmiş çavdar tanesi) Baltic Ry
|
Estonian Malt OU
|
🇪🇪 Estonia
|
|
Birinci, ikinci ve üçüncü sınıf yemlik buğday tanesi. Hasat 2016.
|
|
||
Buğday glüteni, haddelenmiş buğday tanesi, çavdar, Çavdar maltı (maltlanmış tahıl), kesilmiş çavdar tanesi, çavdar maltı (maltlanmış pul).
|
|
||
Buğday tanesi gıda sınıfı 5, pastörize dahil 2018 hasadı): Pasifik morina havyarı, Atlantik morina havyarı, Baltık morina havyarı, pollock havyarı, Atlantik ringa balığı havyarı, Pasifik ringa balığı havyarı, havyar; atlan ringa balığı havyarı
|
|
||
Yemlik buğday tanesi, sınıf 3. Harici kullanım için 2018 hasadı %2,5 100 g, tüpler (1), karton ambalajlar, 06302023 tarihine kadar geçerli, TN VED kodu 3004900002, sözleşme No. 01-010 12 24.09.2012 tarihli, fatura No. F002803233 dat
|
|
||
Pişirme gerektirmeyen tahıl gevreği: yulaf, karabuğday, arpa, pirinç, bezelye, fasulye, mercimek, tam buğday tanesi, tam çavdar tanesi, 1 numaralı buğday kabuğu çıkarılmış tane, mısır
|
|
||
Yumuşak kışlık yemlik buğday. Hasat 2018 pamuk, keten, yün, ipek iplikten, sentetik, suni elyaf ve ipliklerle karıştırılmış olanlar dahil, sentetik, suni elyaf ve ipliklerden elde edilen ipliklerden kadın
|
|
||
Yumuşak kışlık kırmızı taneli buğday,
|
.
|
|
|
Kışlık buğday, yumuşak ilkbahar buğdayı, höyük
|
|
||
buğday unu ekmeği: birinci sınıf undan kalıplanmış buğday ekmeği, birinci sınıf undan buğday şekilli ekmek, ikinci sınıf undan buğday şekilli ekmek, birinci sınıf undan buğday ocağı ekmeği, buğday ekmeği
|
|
||
Buğday unu ekmeği: Birinci sınıf undan yapılan buğday ekmeği; Birinci sınıf buğdaydan Matnakash; Birinci sınıf undan yapılan buğday ekmeği; Birinci sınıf buğday unundan yapılan Matnakash; Kalach Saratov; Buğday ekmeği ve
|
|
||
Üçüncü sınıf durum buğdayı Dördüncü sınıf durum buğdayı
|
|
||
kışlık buğday, sınıf 3.4, dökme olarak Hasat 2015
|
|
||
Kışlık BUĞDAY, çeşit karışımı, 3 ve 4 sınıf, hasat 2015, 93 hektarlık alan
|
.
|
🇨🇺 Cuba
|
|
kışlık buğday sınıf 4, hasat 2015
|
|
||
Tahıl: Gıda (yemek) amaçlı 3 sınıf yumuşak ve sert buğday. Hasat 2015 Ambalaj: dökme olarak. Ürünler GOST R 52554-2006 "Buğday. Özellikler."
|
|
||
Kışlık buğday, sınıf 3. 2015 hasadı.
|
|
||
Kışlık buğday, sınıf 3
|
-2000
|
|
|
Kışlık buğday m yagkaya 4. sınıf 2014 hasadı 26.03.2015 tarih ve 382 sayılı tedarik sözleşmesi kapsamında müdahale fonuna yatırılmak üzere
|
,
|
|
|
Gıda amaçlı kışlık buğday 4. sınıf 2018 hasadı kapatıcı, krem fosforlu kalem, krem allık "Palette Essentielle" markası
|
|
||
Kışlık buğday gıda sınıfı Malakit
|
|
||
Tahıllar: kışlık buğday 5 sınıfı, hasat 2018, VITA-CENTER işaretli
|
|
||
Kışlık buğday, sınıf 4. Çeşit karışımı - Corundum, Zentos, Toras Hasat 2015
|
|
||
GIDA KATKI MADDESİ SOLVA GS81 (SOLVA GS81, SODYUM SİTRAT) GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIM İÇİN 1 İLE 50 KG ARASI TORBALARDA, kışlık buğday sınıfı 1225947
|
BK GIULINI GMBH
|
🇩🇪 Germany
|
|
kışlık buğday gıda sınıfı 4, hasat 2016
|
|
||
KIŞLIK BUĞDAY, 3 sınıf, çeşitlerin karışımı, hasat 2017
|
|
||
Kışlık BUĞDAY 3 sınıf satılık sebze amaçlı, hasat 2018
|
|