Domuz budu B C GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Hazır et atıştırmalıkları. Et ürünleri: jöleli et kategorisi B, marine edilmiş domuz budu kategorisi B, marine edilmiş domuz kulağı kategorisi B. Kümes hayvanı eti ürünleri: marine edilmiş tavuk tarağı, marine edilmiş tavuk budu
Yarı mamul dondurulmuş ve soğutulmuş marine edilmiş kümes hayvanları eti: Shawarma eti (marine edilmiş); Izgara tavuk (salamura); Tavuk kanadı; Tavuk göğsü filetosu b / c; Tavuk uyluk filetosu b / c; Tavuk budu filetosu b / c;
Yarı mamul domuz eti ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş: 1. Kategori B: Domuz budu kebabı Yarı mamul domuz eti ürünleri küçük boy et ve kemik: 2. Kategori B: Domuz eti yahnisi 3. Kategori B: Domuz eti yahnisi
Yarı mamul et küçük boy kemiksiz soğutulmuş domuz eti kategorileri B: Mayonezli domuz budu kebabı, Mayonezli domuz omuzu kebabı, Mayonezli domuz boynu kebabı, Domuz budu kebabı
Dondurulmuş yarı mamul kemiksiz parça et: - B kategorisi: Karbon d domuz eti İhale, Domuz eti göğüs eti b / c b / w; - B kategorisi: Domuz boynu İhale, Domuz omuzu İhale, Domuz kalçası (jambon) b
.
Domuz ve sığır etinden po dondurulmuş et ürünleri: - büyük kemiksiz kategoriler A: domuz pirzolası, domuz budu, sığır omuzu, domuz omuzu; kategori B: domuz boynu; kategori B: sığır yanağı, yanak
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: -Büyük kemiksiz kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Pişirme için domuz eti; -Küçük kemiksiz kategori B: Kemiksiz boyun
Tuzlanmış sığır eti kılıfları, "A", "B", "A / B", "C" kategorileri; domuz eti kılıfları, "ekstra", "A", "B", "A / B", "C" kategorileri; koyun eti kılıfları, "A", "B", "A / B", "C" kategorileri. Ambalaj: konteynerler, kovalar, tanklar, variller, ağlar, s
İşlenmiş dondurulmuş kümes hayvanı yan ürünleri: A kategorisi tavuk budu, B kategorisi tavuk budu, C kategorisi tavuk budu
Yarı mamul et içeren et ve kemik kategorileri B dondurulmuş, soğutulmuş: marine edilmiş domuz budu; Berlin usulü domuz budu
Yarı mamul et ürünleri: B kategorisi domuz kebabı "Geleneksel", "Ev usulü" domuz kebabı, marine edilmiş domuz budu kebabı, marine edilmiş domuz filetosu kebabı, Piquant domuz kebabı, domuz kebabı
Fabbri 1905 S.p.A.
🇮🇹 Italy
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük kemiksiz: kategori A - domuz bonfile, et somunu; kategori B - domuz budu, domuz omuzu, domuz rostosu, domuz boynu, bel
Domuz etinden paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: - kemiksiz topak kategori B: domuz bonfile, kemiksiz domuz budu, pirinç domuz eti, domuz baget hamuru, domuz omuz hamuru, kıyılmış domuz eti; - besko
Yarı mamul soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: - kemiksiz topak, kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Domuz karbonat, Domuz pirzolası
Domuz etinden pişirilmiş-füme et ürünleri, kategori A - Carbonade Classic, Domuz budu, Domuz bonfile; kategori B - Domuz boynu, Domuz göğüs eti, İspanyol eti, Domuz kaburgası, Domuz incik; Pr
Tütsülenmiş et ve et ürünleri: Soğuk tütsülenmiş domuz budu, Sıcak tütsülenmiş domuz budu Lezzetli domuz budu, Soğuk tütsülenmiş domuz boynu, Sıcak tütsülenmiş domuz boynu, Lezzetli domuz boynu
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, dondurulmuş çeşitler: Sığır eti kategorisi B'den: Omuz kısmı Ekstra; Kemiksiz sığır filetosu Ekstra; Domuz eti kategorisi B: Karbonad Ekstra; Domuz budu arı
Domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler: - büyük et ve kemik parçaları: n / c göğüs eti, domuz budu; - kemiksiz porsiyonlar: marine edilmiş porsiyon domuz eti, biftek; - porsiyonlanmış et
Yarı mamul et ve domuz eti porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri A: domuz budu bifteği; kategori B: domuz omuz bifteği, domuz bifteği
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş Büyük kemiksiz kategoriler A: domuz bonfile Ekstra kategori B: domuz boyun Et ve kemik kategorileri B: domuz fileto kategorisi C : domuz boyun D
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş, ürün yelpazesinde A, B, C, D kategorileri: domuz bonfile kategori A, domuz fileto kategori A, domuz bacak kategori B, boyun
Et ürünleri (parçalar halinde): kuru kürlenmiş domuz pastırması "SHPEK" (domuz budu), kuru kürlenmiş kemiksiz domuz budu "Prosciutto Crudo", kuru kürlenmiş domuz budu "Prosciutto Mattonella".
DAUTORE SRL : CE IT 1021 L.
🇮🇹 Italy
Sıcak tütsülenmiş ve pişmiş tütsülenmiş et ürünleri: Domuz budu, Domuz budu, Domuz incik, Domuz bonfile, Domuz fileto, Domuz göbek, Domuz kaburga, Domuz omuz, Domuz boyun, Domuz pirzola, Domuz haşlanmış domuz eti.
DOMUZ ETİNDEN YARI İNCELTİLMİŞ ET: Kemiksiz ve et ve kemikli büyük topaklar A kategorileri - bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; birinci sınıf domuz eti: yanaklı fileto; B kategorileri - blok et (havza
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Domuz etinden kemiksiz, et ve kemik: - A kategorisi: bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; - B kategorisi: bel, kürek kemiği, domuz jambonu
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Ev pirzolası (C kategorisi), köfte (C kategorisi), ev yapımı kıyma (B kategorisi), sığır kıyması (B kategorisi), domuz kıyması (B kategorisi). Ambalaj: polimerden yapılmış tepsiler
YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER DOMUZ ETİ SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ: domuz bonfile, karbonat, kürek kemiği, derili n c göğüs eti, derili b c göğüs eti, bel, boyun, jambon, pirzola eti, incik, ızgara için kaburga, holo için domuz eti
Yarı mamul et ürünleri: Kemiksiz domuz budu, Kemikli domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemikli domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Kemikli domuz boynu, Domuz karbonatı, Domuz bonfile, Örgü üzerinde bel domuz
Tütsülenmiş haşlanmış domuz eti ürünleri: domuz balyk "Vyselkovsky", serpme domuz balyk, kabuklu domuz balyk, domuz budu, domuz boynu, ev tarzı domuz eti, domuz budu, bel,
Yarı mamul domuz eti ürünleri, topaklı soğutulmuş ve dondurulmuş: kemiksiz kategoriler A- Domuz bonfile, Domuz bonfile sıyrılmış, Domuz budu, İncikli domuz budu, Domuz karbonat, Domuz sıyırma karbonat
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemikli domuz filetosu; Domuz kaburgası; Kemikli domuz omuzu; Doğal domuz pirzolası; Kemikli domuz göğüs eti; Kemikli domuz budu; Domuz ön budu;
Haşlanmış, haşlanmış-füme yan ürün çeşitleri: domuz budu, Kore domuz budu, domuz kulağı, Kore domuz kulağı, domuz burnu, Kore domuz burnu, doldurulmuş bacak, dil, dil jambonu
ET. ÇEŞİTLİ KESİMLER: YARI İNCELTİLMİŞ KÜÇÜK ETLER soğutulmuş, hafif dondurulmuş: DOMUZ ETİNDEN: Kategori A - Bonfile, Kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; Kategoriler B - Kanatlar, Omuz, Sırt filetosu, Göğüs
Domuz etinden yarı mamul topaklanmış et ve kemik, soğutulmuş veya dondurulmuş: B kategorisi derisinde kemikli domuz budu.
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇEREN SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ: G c, B, C çeşitli a) büyük topaklar - göğüs eti, bel, jambon, boyun, kürek kemiği, karbonat, domuz kaburgası, incik, domuz pastırması, diller, ne
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: Büyük kemiksiz ve kemiksiz - kategori A (bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat); kategori B (kemiksiz bel, bıçak kısmı
Domuz etinden yarı mamul et ve et ürünleri, işlenmiş kategori A, B, C, IP Chagrina VV işaretli: domuz bonfile; domuz eti Ev usulü; domuz eti shawarma; fileto (domuz eti); derili domuz filetosu; cor
Oluklu mukavvadan yapılmış konteyner, markalar: T-21 (E, B, C profili), T-22 (E, B, C profili), T-23 (E, B, C profili), T-24 (E, B, C profili), T-25 (E, B, C profili), T-26 (E, B, C profili), P-31 (VS profili), P-32 (VS
Sofra tuzu, kürleme karışımı veya kalite kategorisindeki kürleme çözeltisi ile tuzlanmış domuz kılıfları: Ekstra, A, A B, B, C; kalibre: 2628, 2830, 3032, 3234, 34 36, 3638, 3840, 4042, 4244. Domuz kafatasları
Domuz, sığır ve kuzu etinden pişirilmiş-füme ürünler, soğutulmuş, A, B, C, D kategorileri: fileto, bel, jambon, göğüs eti, incik, kaburga, jambon, haşlanmış domuz eti, sığır dili, domuz pastırması, balyk, domuz kulağı, domuz dimes, mar
Domuz eti ürünleri: pişmemiş füme domuz budu, haşlanmış-füme domuz budu, füme-pişmiş domuz lezzeti, pişmemiş füme fileto, füme-haşlanmış göğüs eti, füme göğüs eti
Yarı mamul domuz eti ürünleri, topaklanmış, küçük topaklanmış ve porsiyonlanmış (kemiksiz ve et ve kemik) ürün yelpazesinde A, B, C kategorileri - büyük topaklanmış kemiksiz: jambon kategorisi B, omuz kategorisi B, boyun kategorisi B
DENİZ ÜRÜNLERİ: domuz budu, domuz kuyruğu, domuz derisi, domuz kulağı, tavuk budu, tavuk tarağı, tavuk midesi.
Tütsülenmiş ve haşlanmış et ürünleri: - domuz etinden: Moskova bölgesi boyun, Macar filetosu, Lyubitelsky pastırması, b / c Severnaya göğüs eti, Stolichny karbonat, Stolichny jambonu, domuz kaburgası; - kabuklu domuz etinden: Spikbrot
Sığır eti, domuz eti kategorisi A, B, C dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: - küçük boyutlu doğal kemiksiz domuz eti: azu, gulaş, rosto, barbekü - doğranmış: pirzola, kebap, köfte - kıyma: domuz eti, sığır eti
Hazır et ürünleri, kuru kürlenmiş, "5J" markalı: kemiksiz domuz omuz, biberle kuru kürlenmiş "Beyota 100% Iberico", kemiksiz kuru kürlenmiş "Beyota 100% Iberico" biberli domuz budu, domuz budu
SANCHEZ ROMERO CARVAJAL, JABUGO S.A
🇪🇸 Spain
Yarı mamul et ürünleri, hamur halinde dondurulmuş, A, B, C, G, D kategorileri köfte: sığır etli, sığır etli ve domuz etli, domuz etli, domuz etli ve sığır etli, dana etli, dana etli ve şampuanlı
Sığır eti, dana eti, domuz eti, kuzu etinden A, B, C, D, D kategorilerinin yarı mamul et ürünleri soğutulmuş, dondurulmuş Kıyılmış: kıyılmış ev usulü, kıyılmış Ev, sığır eti, doğal sığır eti, domuz eti, doğal domuz eti,
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: büyük boyutlu et ve kemik kategorileri D : domuz budu, domuz budu
B, C, D kategorilerinde sığır ve domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler: et ve kemik - borsch için bir set, jöleli et için bir set, domuz yahnisi; küçük kemiksiz - domuz kebapları, ev tarzı kebap, ızgara pirzola
Yarı mamul et ve et içeren dondurulmuş kategoriler A, B, C, D: - A kategorileri (yarı mamul et ürünleri): sığır straganof, sığır gulaş, domuz escalope, domuz rosto, domuz gulaş, et
Mutfak ürünleri et ve et içeren soğutulmuş ve dondurulmuş kategoriler B, C, D, D aralığında. Grup et ürünleri, kategori B: brizolde domuz filetosu, pişmiş pirzola Stozhok; kategori B: kızarmış et
Ambalaj malzemesi, tm. Liya: iki katmanlı oluklu mukavva, üç katmanlı oluklu mukavva, beş katmanlı oluklu mukavva, mod : D21, D22, D23, T21, V, S; T22 B, C; T23 B, C; T24 B, C; T25 B, C; P21; P31; P32; P33
Dekoratif ürünler tm. WinWay: ayaklıklar, seri: A, B, C, RB, D; radyatör ızgarası koruması, seri: A, B, C, RB, D; farların ve lambaların korunması, seri: A, B, C, RB, D; pikaplar için çerçeveler, seri: A, B, C, RB, D;
Winway Auto Accessories Co.,Ltd
🇨🇳 China
Et ve sakatat ürünleri: kuru kürlenmiş sığır eti "Basturma", haşlanmış marine edilmiş domuz budu "Mozhozh", haşlanmış marine edilmiş tavuk budu "Mozhozh", haşlanmış marine edilmiş tavuk tarağı "Mozhozh", haşlanmış marine edilmiş domuz kulağı
Ürün yelpazesindeki yarı mamul et ve et içeren ürünler: küçük boyutlu kemiksiz yarı mamul et ürünü kategori B: domuz gulaşı, kategori C: "Tender" kebabı; kalıplanmamış doğranmış yarı mamul et ürünleri c
NINTENDO CO., LTD.
🇯🇵 Japan
Et ürünleri: jöleli et House ashny, jöleli domuz eti, jöleli sığır eti, marine edilmiş domuz budu Mozhozh, marine edilmiş tavuk budu Mozhozh.
Çiğ kürlenmiş işlenmiş et ürünleri: domuz jambonları n c, c c bütün ve dilimlenmiş Prosciutto Di San Daniele, domuz jambonları tütsülenmemiş, n c bütün ve kesilmiş Prosciutto Di Parma, domuz jambonları n c, kesilmiş ve kurutulmuş bütün ve kesilmiş Pr
PRINCIPE DI SAN DANIELE SPA, CE IT 205 L
🇮🇹 Italy
Tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış, kızartılmış domuz eti ürünleri: domuz göbeği, domuz budu, domuz kaburgası, domuz karbonatı, domuz filetosu, domuz mafsalı, domuz filetosu, domuz rulosu, domuz bonfile
yarı mamul kıyma, soğutulmuş ve dondurulmuş: Kategoriler: B, C, D: kıyılmış domuz eti - sığır eti, kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış kuzu eti, kıyılmış karışık (et ve
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler: - Sığır eti topak kemiksiz: kategori A - sığır balyk, sığır bonfile, sığır sırtı (kalça kısmı b / c), sığır boynu; kategori B - güveç için et.-sığır eti
Yarı mamul et ve et içeren ürünler "Ilovaiskie" soğutulmuş ve dondurulmuş (B, C, D kategorileri) ürün yelpazesinde: dana köfte, domuz köfte, domuz ve dana köfte, "Rus" köfte, "Özel" köfte,
LÜKS TÜTSÜLENMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: DOMUZ ETI, DOMUZ BUDU, DOMUZ BOYNU, KAYA, DOMUZ GÖĞSÜ, DOMUZ KESIMI, DOMUZ SOMUNU, DOMUZ KABURGASI
Tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış, kızartılmış domuz ürünleri işaretli ET MAĞAZASI, EV YAPIMI SUCUKLAR: domuz göbeği, domuz budu, domuz kaburgası, domuz karbonatı, domuz filetosu, domuz inciği, domuz filetosu, domuz rulosu
Domuz ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topaklı ve küçük topaklı (kemiksiz ve et ve kemikli), doğranmış şekilsiz kategoriler A, B, C, D, D ürün yelpazesinde. Yarı mamul domuz eti ürünleri: - topaklı besko
Yarı mamul domuz eti ürünleri: Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz budu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası (pirzola), Domuz boynu
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul domuz eti ürünleri: - Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz budu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası
Yarı mamul et ve et içeren ürünler (doğranmış, hamur halinde, pütürlü) - A, B, C, G kategorileri Yarı mamul et ürünleri A kategorisi: sığır straganof, sığır gulaş, domuz rosto, domuz kebap eti, fa
Yarı mamul et, et içeren kıyılmış kalıplanmış dondurulmuş kategoriler A, B, C, G, D pirzola: sığır eti, sarımsaklı sığır etinden, sığır eti ve domuz eti, domuz eti, dana eti, sığır eti
Domuz etinden GRILL mutfak ürünleri: klasik domuz kebabı, domuz filetosu, domuz kaburgası, sebzelerle marine edilmiş domuz kaburgası, ızgara domuz budu, haşlanmış domuz eti, domuz eti kebabı, havuç ve sarımsaklı haşlanmış domuz eti,
Et ürünleri: Domuz eti kırpıntıları, domuz kulakları, domuz dimes, domuz maskesi, yanak, domuz pastırması, yanak; Kemikli domuz eti: jambon, kürek kemiği, göğüs eti, incik, bel, domuz budu, kaburga, kıkırdakta güveç; Kemiksiz domuz eti
Domuz eti ürünleri Lux - füme-haşlanmış, füme-pişmiş, pişmemiş füme: domuz eti, domuz budu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, domuz boynu, domuz pastırması, pirzola, göğüs eti, domuz göğüs eti, domuz göğüs eti besk
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri. Büyük topak kemiksiz, doğal (A, B, C, D, D kategorileri) - koyun etinden: jambon; sığır etinden: kürek kemiği, kalça kısmı; domuz etinden: boyun, bel. Kategoriler A, B, - sığır eti
Hamur, et ve et içeren kategorilerde yarı mamul ürünler B, C, D, D dondurulmuş: domuz etli ve karidesli köfte Uzak Doğu-2, domuz etli, lahanalı, zencefilli köfte Çin, sığır etli ve sarımsaklı köfte
İşlenmiş bağırsak hammaddeleri: Tuz, tuzlama karışımı veya tuzlama çözeltisi ile tuzlanmış domuz kılıfları kategori: Ekstra, A, A B, B, C; kalibre: 26 28,28 30, 3032, 3234, 3436, 3638, 3840, 40
Yarı mamul et topakları, kıyılmış, dondurulmuş kategoriler A, B, C, D, D (kıyılmış domuz ve sığır eti, domuz kebabı)
Yarı mamul et ve et içeren dondurulmuş kategoriler A, B, C, D: - Kategori A (yarı mamul et ürünleri): büyük parça sığır eti, sığır straganof, sığır gulaşı, kızarmış domuz eti, domuz gulaşı
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, doğranmış, hamur içinde soğutulmuş ve ürün yelpazesinde dondurulmuş. Yarı mamul et topakları, kategori B: marine edilmiş domuz kebabı, kategori C: domuz eti çubukları.
Su arıtma sistemlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış manuel kontrol vanaları: (51101-91240) (A, B, C), TM.F52, TM. F56 (A, B, C, D, E, F, AC, EC) (1-3), TM.F64 (A, B, C, D, E, F, AC, BC) (1-3), TM.F77 (AS, BS, CS), TM.F78 (AS, B
Wenzhou Runxin Manufacturing Machine Co., Ltd
🇨🇳 China
Dondurulmuş ve soğutulmuş domuz eti: karkas domuz eti, yarım karkas, incikli domuz budu, incikli domuz omuzu, domuz filetosu (kemikli), kemikli domuz göbeği, kesilmiş domuz eti blokları, blok
, Russian Federation
🇨🇺 Cuba
Mutfak ürünleri: ızgara domuz filetosu, ızgara domuz budu, ızgara domuz şiş, ızgara domuz göğüs eti, ızgara domuz mafsalı, ızgara domuz kaburgası, ızgara domuz kulağı.
Sığır etinden A kategorisindeki yarı mamul topak etsiz et ürünleri: 1. Kavurma için sığır eti 2. Domuz eti Domuz buğulama için sığır eti: 3. Domuz bonfile 4. Ekstra domuz karbonat 5. Domuz budu Domuz boynu Lux 6. Domuz bacağı OK kodu
Domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden pişmiş ve tütsülenmiş pişmiş et ürünleri: Domuz göğüs eti, Kıyılmış domuz göğüs eti banyosu, Domuz karbonatı, Domuz boynu, Domuz budu, Et rulosu, Domuz inciği
Soğutulmuş domuz eti: Soğutulmuş domuz budu, soğutulmuş domuz bonfile, soğutulmuş domuz omuz, soğutulmuş domuz fileto, soğutulmuş domuz kaburga, soğutulmuş jambon klasik şaşlık, şaşlık
Çiğ tütsülenmiş domuz ve sığır eti ürünleri: domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz eti, domuz balığı, hafif süvari sığır eti, sığır balığı, köy inciği, incik kır tarzı, domuz kaburgası
TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: GELENEKSEL DOMUZ BUDU, GELENEKSEL DOMUZ BOYNU, LÜKS DOMUZ GÖĞSÜ, GELENEKSEL DOMUZ GÖĞSÜ, GELENEKSEL DOMUZ RULOSU 1805924
Sığır ve domuz eti ürünleri: - çiğ füme: kemiksiz: domuz budu; domuz boynu; kemiksiz domuz göğüs eti; balyk domuz eti; Gusar sığır eti; sığır balyk; sığır carpaccio; domuz carpaccio; çeşitli in o
etten sıcak tütsülenmiş mutfak ürünleri: tütsülenmiş domuz yağı, tütsülenmiş domuz göbeği, tütsülenmiş domuz kaburgası, tütsülenmiş-pişmiş domuz budu, tütsülenmiş-pişmiş domuz eklemi, tütsülenmiş-pişmiş domuz filetosu; bl
Et ürünleri: füme domuz budu, füme domuz balığı, füme domuz boynu, füme domuz omzu, füme domuz kaburgası, füme domuz inciği, plastik kapta paketlenmiş, vakumlu, parşömen, tartılmamış
pişmemiş tütsülenmiş domuz eti ürünleri: domuz budu, domuz boynu, kemiksiz domuz eti, domuz balyk, domuz kaburga
Domuz ve sığır eti ürünleri, kuru kürlenmiş ve pişmemiş tütsülenmiş ürün yelpazesi: kemiksiz pişmemiş tütsülenmiş domuz eti ürünleri - domuz budu, domuz boynu, domuz balığı, kemiksiz pişmemiş sığır eti ürünleri - balyk sığır eti
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler. Sığır eti, at eti, domuz etinden çiğ tütsülenmiş ürünler: Domuz budu; Domuz boynu; Fileto; Kemiksiz domuz göğüs eti; Domuz balyk, Hussar sığır eti; Sığır somunu; At eti somunu
Tütsülenmiş-haşlanmış, pişirilmemiş, kuru kürlenmiş et ürünleri: - tütsülenmiş-haşlanmış: domuz budu "Geleneksel", haşlanmış domuz eti "Geleneksel", karbonat domuz eti "Geleneksel", kemiksiz domuz göğüs eti "Geleneksel", domuz inciği
Gıda ürünleri. Et ürünleri - çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş domuz eti, sığır eti, at eti: Çiğ tütsülenmiş kemiksiz ürünler: Domuz budu, Domuz boynu, Fileto, kemiksiz domuz göğüs eti, Domuz filetosu, Carpaccio
Endüstriyel lambalar: LED sokak lambaları, modeller: ITZD811M-A, ITZD811M-B, ITZD811M-C, ITZD811M-D; LED sokak projektörleri, modeller: ITED601A B, ITED602A B, ITED603A B C, ITED604A B, ITED605, ITED60
INTERTECH LIGHTING Industry Enterprises Ltd.
🇨🇳 China
Soğutulmuş pişmemiş tütsülenmiş ürünler: - kemiksiz: domuz budu; domuz boynu; fileto; kemiksiz domuz göğüs eti; domuz balyk; sığır balyk; - et ve kemik: rustik incik; domuz kaburgası
Sığır eti, at eti, soğutulmuş domuz eti, dondurulmuş çiğ füme et ürünleri: Domuz budu , Domuz boynu , Fileto , Kemiksiz domuz göğüs eti , Domuz balyk , Hussar sığır eti , Sığır balyk , Balyk
Patlamaya dayanıklı versiyon S, B ... Roxtec kablo girişleri B, B ... C, G, SF, SF... W, R... B, R... W, RS... B, RS... W, CF, C RS T ve bunların modifikasyonları
Roxtec International AB
🇸🇪 Sweden
Kimyasal, petrol ve gaz işleme ekipmanları: hava alıcıları KIP 7161-V-1296 A, B, C, D LIMTS.4454.00.00.000; hava alıcıları KIP 7162-V-1296 A, B, C LIMTS.4454.00.00.000-01; hava alıcıları KIP 7166-V-1296 A, B, C
Sığır eti, at eti, domuz etinden çiğ füme ürünler: kemiksiz - domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz eti, balyk domuz eti, Gusarskaya sığır eti, sığır balyk, at eti balyk, sığır carpaccio, k
.