Domuz budu B C GTIP / HS CODE ✨
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 9405: Diğer aydınlatma cihazları, ışıklı panolar, ışıklı tabelaları ve benzer eşya ve bu eşyanın aksam ve parçaları
- IV: GIDA SANAYİİ MÜSTAHZARLARI; MEŞRUBAT, ALKOLLÜ İÇKİLER VE SİRKE; TÜTÜN VEYA TÜTÜN YERİNE GEÇEN İŞLENMİŞ MADDELER
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Hazır et atıştırmalıkları. Et ürünleri: jöleli et kategorisi B, marine edilmiş domuz budu kategorisi B, marine edilmiş domuz kulağı kategorisi B. Kümes hayvanı eti ürünleri: marine edilmiş tavuk tarağı, marine edilmiş tavuk budu
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş ve soğutulmuş marine edilmiş kümes hayvanları eti: Shawarma eti (marine edilmiş); Izgara tavuk (salamura); Tavuk kanadı; Tavuk göğsü filetosu b / c; Tavuk uyluk filetosu b / c; Tavuk budu filetosu b / c;
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş: 1. Kategori B: Domuz budu kebabı Yarı mamul domuz eti ürünleri küçük boy et ve kemik: 2. Kategori B: Domuz eti yahnisi 3. Kategori B: Domuz eti yahnisi
|
|
||
Yarı mamul et küçük boy kemiksiz soğutulmuş domuz eti kategorileri B: Mayonezli domuz budu kebabı, Mayonezli domuz omuzu kebabı, Mayonezli domuz boynu kebabı, Domuz budu kebabı
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul kemiksiz parça et: - B kategorisi: Karbon d domuz eti İhale, Domuz eti göğüs eti b / c b / w; - B kategorisi: Domuz boynu İhale, Domuz omuzu İhale, Domuz kalçası (jambon) b
|
.
|
|
|
Domuz ve sığır etinden po dondurulmuş et ürünleri: - büyük kemiksiz kategoriler A: domuz pirzolası, domuz budu, sığır omuzu, domuz omuzu; kategori B: domuz boynu; kategori B: sığır yanağı, yanak
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: -Büyük kemiksiz kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Pişirme için domuz eti; -Küçük kemiksiz kategori B: Kemiksiz boyun
|
|
||
Tuzlanmış sığır eti kılıfları, "A", "B", "A / B", "C" kategorileri; domuz eti kılıfları, "ekstra", "A", "B", "A / B", "C" kategorileri; koyun eti kılıfları, "A", "B", "A / B", "C" kategorileri. Ambalaj: konteynerler, kovalar, tanklar, variller, ağlar, s
|
|
||
İşlenmiş dondurulmuş kümes hayvanı yan ürünleri: A kategorisi tavuk budu, B kategorisi tavuk budu, C kategorisi tavuk budu
|
|
||
Yarı mamul et içeren et ve kemik kategorileri B dondurulmuş, soğutulmuş: marine edilmiş domuz budu; Berlin usulü domuz budu
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: B kategorisi domuz kebabı "Geleneksel", "Ev usulü" domuz kebabı, marine edilmiş domuz budu kebabı, marine edilmiş domuz filetosu kebabı, Piquant domuz kebabı, domuz kebabı
|
Fabbri 1905 S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük kemiksiz: kategori A - domuz bonfile, et somunu; kategori B - domuz budu, domuz omuzu, domuz rostosu, domuz boynu, bel
|
|
||
Domuz etinden paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: - kemiksiz topak kategori B: domuz bonfile, kemiksiz domuz budu, pirinç domuz eti, domuz baget hamuru, domuz omuz hamuru, kıyılmış domuz eti; - besko
|
|
||
Yarı mamul soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: - kemiksiz topak, kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Domuz karbonat, Domuz pirzolası
|
|
||
Domuz etinden pişirilmiş-füme et ürünleri, kategori A - Carbonade Classic, Domuz budu, Domuz bonfile; kategori B - Domuz boynu, Domuz göğüs eti, İspanyol eti, Domuz kaburgası, Domuz incik; Pr
|
|
||
Tütsülenmiş et ve et ürünleri: Soğuk tütsülenmiş domuz budu, Sıcak tütsülenmiş domuz budu Lezzetli domuz budu, Soğuk tütsülenmiş domuz boynu, Sıcak tütsülenmiş domuz boynu, Lezzetli domuz boynu
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, dondurulmuş çeşitler: Sığır eti kategorisi B'den: Omuz kısmı Ekstra; Kemiksiz sığır filetosu Ekstra; Domuz eti kategorisi B: Karbonad Ekstra; Domuz budu arı
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler: - büyük et ve kemik parçaları: n / c göğüs eti, domuz budu; - kemiksiz porsiyonlar: marine edilmiş porsiyon domuz eti, biftek; - porsiyonlanmış et
|
|
||
Yarı mamul et ve domuz eti porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri A: domuz budu bifteği; kategori B: domuz omuz bifteği, domuz bifteği
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş Büyük kemiksiz kategoriler A: domuz bonfile Ekstra kategori B: domuz boyun Et ve kemik kategorileri B: domuz fileto kategorisi C : domuz boyun D
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş, ürün yelpazesinde A, B, C, D kategorileri: domuz bonfile kategori A, domuz fileto kategori A, domuz bacak kategori B, boyun
|
|
||
Et ürünleri (parçalar halinde): kuru kürlenmiş domuz pastırması "SHPEK" (domuz budu), kuru kürlenmiş kemiksiz domuz budu "Prosciutto Crudo", kuru kürlenmiş domuz budu "Prosciutto Mattonella".
|
DAUTORE SRL : CE IT 1021 L.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Sıcak tütsülenmiş ve pişmiş tütsülenmiş et ürünleri: Domuz budu, Domuz budu, Domuz incik, Domuz bonfile, Domuz fileto, Domuz göbek, Domuz kaburga, Domuz omuz, Domuz boyun, Domuz pirzola, Domuz haşlanmış domuz eti.
|
|
||
DOMUZ ETİNDEN YARI İNCELTİLMİŞ ET: Kemiksiz ve et ve kemikli büyük topaklar A kategorileri - bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; birinci sınıf domuz eti: yanaklı fileto; B kategorileri - blok et (havza
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Domuz etinden kemiksiz, et ve kemik: - A kategorisi: bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; - B kategorisi: bel, kürek kemiği, domuz jambonu
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Ev pirzolası (C kategorisi), köfte (C kategorisi), ev yapımı kıyma (B kategorisi), sığır kıyması (B kategorisi), domuz kıyması (B kategorisi). Ambalaj: polimerden yapılmış tepsiler
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER DOMUZ ETİ SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ: domuz bonfile, karbonat, kürek kemiği, derili n c göğüs eti, derili b c göğüs eti, bel, boyun, jambon, pirzola eti, incik, ızgara için kaburga, holo için domuz eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Kemiksiz domuz budu, Kemikli domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemikli domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Kemikli domuz boynu, Domuz karbonatı, Domuz bonfile, Örgü üzerinde bel domuz
|
|
||
Tütsülenmiş haşlanmış domuz eti ürünleri: domuz balyk "Vyselkovsky", serpme domuz balyk, kabuklu domuz balyk, domuz budu, domuz boynu, ev tarzı domuz eti, domuz budu, bel,
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, topaklı soğutulmuş ve dondurulmuş: kemiksiz kategoriler A- Domuz bonfile, Domuz bonfile sıyrılmış, Domuz budu, İncikli domuz budu, Domuz karbonat, Domuz sıyırma karbonat
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemikli domuz filetosu; Domuz kaburgası; Kemikli domuz omuzu; Doğal domuz pirzolası; Kemikli domuz göğüs eti; Kemikli domuz budu; Domuz ön budu;
|
|
||
Haşlanmış, haşlanmış-füme yan ürün çeşitleri: domuz budu, Kore domuz budu, domuz kulağı, Kore domuz kulağı, domuz burnu, Kore domuz burnu, doldurulmuş bacak, dil, dil jambonu
|
|
||
ET. ÇEŞİTLİ KESİMLER: YARI İNCELTİLMİŞ KÜÇÜK ETLER soğutulmuş, hafif dondurulmuş: DOMUZ ETİNDEN: Kategori A - Bonfile, Kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; Kategoriler B - Kanatlar, Omuz, Sırt filetosu, Göğüs
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul topaklanmış et ve kemik, soğutulmuş veya dondurulmuş: B kategorisi derisinde kemikli domuz budu.
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET İÇEREN SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ: G c, B, C çeşitli a) büyük topaklar - göğüs eti, bel, jambon, boyun, kürek kemiği, karbonat, domuz kaburgası, incik, domuz pastırması, diller, ne
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: Büyük kemiksiz ve kemiksiz - kategori A (bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat); kategori B (kemiksiz bel, bıçak kısmı
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et ürünleri, işlenmiş kategori A, B, C, IP Chagrina VV işaretli: domuz bonfile; domuz eti Ev usulü; domuz eti shawarma; fileto (domuz eti); derili domuz filetosu; cor
|
|
||
Oluklu mukavvadan yapılmış konteyner, markalar: T-21 (E, B, C profili), T-22 (E, B, C profili), T-23 (E, B, C profili), T-24 (E, B, C profili), T-25 (E, B, C profili), T-26 (E, B, C profili), P-31 (VS profili), P-32 (VS
|
|
||
Sofra tuzu, kürleme karışımı veya kalite kategorisindeki kürleme çözeltisi ile tuzlanmış domuz kılıfları: Ekstra, A, A B, B, C; kalibre: 2628, 2830, 3032, 3234, 34 36, 3638, 3840, 4042, 4244. Domuz kafatasları
|
|
||
Domuz, sığır ve kuzu etinden pişirilmiş-füme ürünler, soğutulmuş, A, B, C, D kategorileri: fileto, bel, jambon, göğüs eti, incik, kaburga, jambon, haşlanmış domuz eti, sığır dili, domuz pastırması, balyk, domuz kulağı, domuz dimes, mar
|
|
||
Domuz eti ürünleri: pişmemiş füme domuz budu, haşlanmış-füme domuz budu, füme-pişmiş domuz lezzeti, pişmemiş füme fileto, füme-haşlanmış göğüs eti, füme göğüs eti
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, topaklanmış, küçük topaklanmış ve porsiyonlanmış (kemiksiz ve et ve kemik) ürün yelpazesinde A, B, C kategorileri - büyük topaklanmış kemiksiz: jambon kategorisi B, omuz kategorisi B, boyun kategorisi B
|
|
||
DENİZ ÜRÜNLERİ: domuz budu, domuz kuyruğu, domuz derisi, domuz kulağı, tavuk budu, tavuk tarağı, tavuk midesi.
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış et ürünleri: - domuz etinden: Moskova bölgesi boyun, Macar filetosu, Lyubitelsky pastırması, b / c Severnaya göğüs eti, Stolichny karbonat, Stolichny jambonu, domuz kaburgası; - kabuklu domuz etinden: Spikbrot
|
|
||
Sığır eti, domuz eti kategorisi A, B, C dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: - küçük boyutlu doğal kemiksiz domuz eti: azu, gulaş, rosto, barbekü - doğranmış: pirzola, kebap, köfte - kıyma: domuz eti, sığır eti
|
|
||
Hazır et ürünleri, kuru kürlenmiş, "5J" markalı: kemiksiz domuz omuz, biberle kuru kürlenmiş "Beyota 100% Iberico", kemiksiz kuru kürlenmiş "Beyota 100% Iberico" biberli domuz budu, domuz budu
|
SANCHEZ ROMERO CARVAJAL, JABUGO S.A
|
🇪🇸 Spain
|
|
Yarı mamul et ürünleri, hamur halinde dondurulmuş, A, B, C, G, D kategorileri köfte: sığır etli, sığır etli ve domuz etli, domuz etli, domuz etli ve sığır etli, dana etli, dana etli ve şampuanlı
|
|
||
Sığır eti, dana eti, domuz eti, kuzu etinden A, B, C, D, D kategorilerinin yarı mamul et ürünleri soğutulmuş, dondurulmuş Kıyılmış: kıyılmış ev usulü, kıyılmış Ev, sığır eti, doğal sığır eti, domuz eti, doğal domuz eti,
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: büyük boyutlu et ve kemik kategorileri D : domuz budu, domuz budu
|
|
||
B, C, D kategorilerinde sığır ve domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler: et ve kemik - borsch için bir set, jöleli et için bir set, domuz yahnisi; küçük kemiksiz - domuz kebapları, ev tarzı kebap, ızgara pirzola
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren dondurulmuş kategoriler A, B, C, D: - A kategorileri (yarı mamul et ürünleri): sığır straganof, sığır gulaş, domuz escalope, domuz rosto, domuz gulaş, et
|
|
||
Mutfak ürünleri et ve et içeren soğutulmuş ve dondurulmuş kategoriler B, C, D, D aralığında. Grup et ürünleri, kategori B: brizolde domuz filetosu, pişmiş pirzola Stozhok; kategori B: kızarmış et
|
|
||
Ambalaj malzemesi, tm. Liya: iki katmanlı oluklu mukavva, üç katmanlı oluklu mukavva, beş katmanlı oluklu mukavva, mod : D21, D22, D23, T21, V, S; T22 B, C; T23 B, C; T24 B, C; T25 B, C; P21; P31; P32; P33
|
|
||
Dekoratif ürünler tm. WinWay: ayaklıklar, seri: A, B, C, RB, D; radyatör ızgarası koruması, seri: A, B, C, RB, D; farların ve lambaların korunması, seri: A, B, C, RB, D; pikaplar için çerçeveler, seri: A, B, C, RB, D;
|
Winway Auto Accessories Co.,Ltd
|
🇨🇳 China
|
|
Et ve sakatat ürünleri: kuru kürlenmiş sığır eti "Basturma", haşlanmış marine edilmiş domuz budu "Mozhozh", haşlanmış marine edilmiş tavuk budu "Mozhozh", haşlanmış marine edilmiş tavuk tarağı "Mozhozh", haşlanmış marine edilmiş domuz kulağı
|
|
||
Ürün yelpazesindeki yarı mamul et ve et içeren ürünler: küçük boyutlu kemiksiz yarı mamul et ürünü kategori B: domuz gulaşı, kategori C: "Tender" kebabı; kalıplanmamış doğranmış yarı mamul et ürünleri c
|
NINTENDO CO., LTD.
|
🇯🇵 Japan
|
|
Et ürünleri: jöleli et House ashny, jöleli domuz eti, jöleli sığır eti, marine edilmiş domuz budu Mozhozh, marine edilmiş tavuk budu Mozhozh.
|
|
||
Çiğ kürlenmiş işlenmiş et ürünleri: domuz jambonları n c, c c bütün ve dilimlenmiş Prosciutto Di San Daniele, domuz jambonları tütsülenmemiş, n c bütün ve kesilmiş Prosciutto Di Parma, domuz jambonları n c, kesilmiş ve kurutulmuş bütün ve kesilmiş Pr
|
PRINCIPE DI SAN DANIELE SPA, CE IT 205 L
|
🇮🇹 Italy
|
|
Tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış, kızartılmış domuz eti ürünleri: domuz göbeği, domuz budu, domuz kaburgası, domuz karbonatı, domuz filetosu, domuz mafsalı, domuz filetosu, domuz rulosu, domuz bonfile
|
|
||
yarı mamul kıyma, soğutulmuş ve dondurulmuş: Kategoriler: B, C, D: kıyılmış domuz eti - sığır eti, kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, kıyılmış kuzu eti, kıyılmış karışık (et ve
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler: - Sığır eti topak kemiksiz: kategori A - sığır balyk, sığır bonfile, sığır sırtı (kalça kısmı b / c), sığır boynu; kategori B - güveç için et.-sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler "Ilovaiskie" soğutulmuş ve dondurulmuş (B, C, D kategorileri) ürün yelpazesinde: dana köfte, domuz köfte, domuz ve dana köfte, "Rus" köfte, "Özel" köfte,
|
|
||
LÜKS TÜTSÜLENMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: DOMUZ ETI, DOMUZ BUDU, DOMUZ BOYNU, KAYA, DOMUZ GÖĞSÜ, DOMUZ KESIMI, DOMUZ SOMUNU, DOMUZ KABURGASI
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış, kızartılmış domuz ürünleri işaretli ET MAĞAZASI, EV YAPIMI SUCUKLAR: domuz göbeği, domuz budu, domuz kaburgası, domuz karbonatı, domuz filetosu, domuz inciği, domuz filetosu, domuz rulosu
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topaklı ve küçük topaklı (kemiksiz ve et ve kemikli), doğranmış şekilsiz kategoriler A, B, C, D, D ürün yelpazesinde. Yarı mamul domuz eti ürünleri: - topaklı besko
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri: Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz budu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası (pirzola), Domuz boynu
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul domuz eti ürünleri: - Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz budu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler (doğranmış, hamur halinde, pütürlü) - A, B, C, G kategorileri Yarı mamul et ürünleri A kategorisi: sığır straganof, sığır gulaş, domuz rosto, domuz kebap eti, fa
|
|
||
Yarı mamul et, et içeren kıyılmış kalıplanmış dondurulmuş kategoriler A, B, C, G, D pirzola: sığır eti, sarımsaklı sığır etinden, sığır eti ve domuz eti, domuz eti, dana eti, sığır eti
|
|
||
Domuz etinden GRILL mutfak ürünleri: klasik domuz kebabı, domuz filetosu, domuz kaburgası, sebzelerle marine edilmiş domuz kaburgası, ızgara domuz budu, haşlanmış domuz eti, domuz eti kebabı, havuç ve sarımsaklı haşlanmış domuz eti,
|
|
||
Et ürünleri: Domuz eti kırpıntıları, domuz kulakları, domuz dimes, domuz maskesi, yanak, domuz pastırması, yanak; Kemikli domuz eti: jambon, kürek kemiği, göğüs eti, incik, bel, domuz budu, kaburga, kıkırdakta güveç; Kemiksiz domuz eti
|
|
||
Domuz eti ürünleri Lux - füme-haşlanmış, füme-pişmiş, pişmemiş füme: domuz eti, domuz budu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, domuz boynu, domuz pastırması, pirzola, göğüs eti, domuz göğüs eti, domuz göğüs eti besk
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri. Büyük topak kemiksiz, doğal (A, B, C, D, D kategorileri) - koyun etinden: jambon; sığır etinden: kürek kemiği, kalça kısmı; domuz etinden: boyun, bel. Kategoriler A, B, - sığır eti
|
|
||
Hamur, et ve et içeren kategorilerde yarı mamul ürünler B, C, D, D dondurulmuş: domuz etli ve karidesli köfte Uzak Doğu-2, domuz etli, lahanalı, zencefilli köfte Çin, sığır etli ve sarımsaklı köfte
|
|
||
İşlenmiş bağırsak hammaddeleri: Tuz, tuzlama karışımı veya tuzlama çözeltisi ile tuzlanmış domuz kılıfları kategori: Ekstra, A, A B, B, C; kalibre: 26 28,28 30, 3032, 3234, 3436, 3638, 3840, 40
|
|
||
Yarı mamul et topakları, kıyılmış, dondurulmuş kategoriler A, B, C, D, D (kıyılmış domuz ve sığır eti, domuz kebabı)
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren dondurulmuş kategoriler A, B, C, D: - Kategori A (yarı mamul et ürünleri): büyük parça sığır eti, sığır straganof, sığır gulaşı, kızarmış domuz eti, domuz gulaşı
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, doğranmış, hamur içinde soğutulmuş ve ürün yelpazesinde dondurulmuş. Yarı mamul et topakları, kategori B: marine edilmiş domuz kebabı, kategori C: domuz eti çubukları.
|
|
||
Su arıtma sistemlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış manuel kontrol vanaları: (51101-91240) (A, B, C), TM.F52, TM. F56 (A, B, C, D, E, F, AC, EC) (1-3), TM.F64 (A, B, C, D, E, F, AC, BC) (1-3), TM.F77 (AS, BS, CS), TM.F78 (AS, B
|
Wenzhou Runxin Manufacturing Machine Co., Ltd
|
🇨🇳 China
|
|
Dondurulmuş ve soğutulmuş domuz eti: karkas domuz eti, yarım karkas, incikli domuz budu, incikli domuz omuzu, domuz filetosu (kemikli), kemikli domuz göbeği, kesilmiş domuz eti blokları, blok
|
, Russian Federation
|
🇨🇺 Cuba
|
|
Mutfak ürünleri: ızgara domuz filetosu, ızgara domuz budu, ızgara domuz şiş, ızgara domuz göğüs eti, ızgara domuz mafsalı, ızgara domuz kaburgası, ızgara domuz kulağı.
|
|
||
Sığır etinden A kategorisindeki yarı mamul topak etsiz et ürünleri: 1. Kavurma için sığır eti 2. Domuz eti Domuz buğulama için sığır eti: 3. Domuz bonfile 4. Ekstra domuz karbonat 5. Domuz budu Domuz boynu Lux 6. Domuz bacağı OK kodu
|
|
||
Domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden pişmiş ve tütsülenmiş pişmiş et ürünleri: Domuz göğüs eti, Kıyılmış domuz göğüs eti banyosu, Domuz karbonatı, Domuz boynu, Domuz budu, Et rulosu, Domuz inciği
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti: Soğutulmuş domuz budu, soğutulmuş domuz bonfile, soğutulmuş domuz omuz, soğutulmuş domuz fileto, soğutulmuş domuz kaburga, soğutulmuş jambon klasik şaşlık, şaşlık
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ve sığır eti ürünleri: domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz eti, domuz balığı, hafif süvari sığır eti, sığır balığı, köy inciği, incik kır tarzı, domuz kaburgası
|
|
||
TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: GELENEKSEL DOMUZ BUDU, GELENEKSEL DOMUZ BOYNU, LÜKS DOMUZ GÖĞSÜ, GELENEKSEL DOMUZ GÖĞSÜ, GELENEKSEL DOMUZ RULOSU 1805924
|
|
||
Sığır ve domuz eti ürünleri: - çiğ füme: kemiksiz: domuz budu; domuz boynu; kemiksiz domuz göğüs eti; balyk domuz eti; Gusar sığır eti; sığır balyk; sığır carpaccio; domuz carpaccio; çeşitli in o
|
|
||
etten sıcak tütsülenmiş mutfak ürünleri: tütsülenmiş domuz yağı, tütsülenmiş domuz göbeği, tütsülenmiş domuz kaburgası, tütsülenmiş-pişmiş domuz budu, tütsülenmiş-pişmiş domuz eklemi, tütsülenmiş-pişmiş domuz filetosu; bl
|
|
||
Et ürünleri: füme domuz budu, füme domuz balığı, füme domuz boynu, füme domuz omzu, füme domuz kaburgası, füme domuz inciği, plastik kapta paketlenmiş, vakumlu, parşömen, tartılmamış
|
|
||
pişmemiş tütsülenmiş domuz eti ürünleri: domuz budu, domuz boynu, kemiksiz domuz eti, domuz balyk, domuz kaburga
|
|
||
Domuz ve sığır eti ürünleri, kuru kürlenmiş ve pişmemiş tütsülenmiş ürün yelpazesi: kemiksiz pişmemiş tütsülenmiş domuz eti ürünleri - domuz budu, domuz boynu, domuz balığı, kemiksiz pişmemiş sığır eti ürünleri - balyk sığır eti
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler. Sığır eti, at eti, domuz etinden çiğ tütsülenmiş ürünler: Domuz budu; Domuz boynu; Fileto; Kemiksiz domuz göğüs eti; Domuz balyk, Hussar sığır eti; Sığır somunu; At eti somunu
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, pişirilmemiş, kuru kürlenmiş et ürünleri: - tütsülenmiş-haşlanmış: domuz budu "Geleneksel", haşlanmış domuz eti "Geleneksel", karbonat domuz eti "Geleneksel", kemiksiz domuz göğüs eti "Geleneksel", domuz inciği
|
|
||
Gıda ürünleri. Et ürünleri - çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş domuz eti, sığır eti, at eti: Çiğ tütsülenmiş kemiksiz ürünler: Domuz budu, Domuz boynu, Fileto, kemiksiz domuz göğüs eti, Domuz filetosu, Carpaccio
|
|
||
Endüstriyel lambalar: LED sokak lambaları, modeller: ITZD811M-A, ITZD811M-B, ITZD811M-C, ITZD811M-D; LED sokak projektörleri, modeller: ITED601A B, ITED602A B, ITED603A B C, ITED604A B, ITED605, ITED60
|
INTERTECH LIGHTING Industry Enterprises Ltd.
|
🇨🇳 China
|
|
Soğutulmuş pişmemiş tütsülenmiş ürünler: - kemiksiz: domuz budu; domuz boynu; fileto; kemiksiz domuz göğüs eti; domuz balyk; sığır balyk; - et ve kemik: rustik incik; domuz kaburgası
|
|
||
Sığır eti, at eti, soğutulmuş domuz eti, dondurulmuş çiğ füme et ürünleri: Domuz budu , Domuz boynu , Fileto , Kemiksiz domuz göğüs eti , Domuz balyk , Hussar sığır eti , Sığır balyk , Balyk
|
|
||
Patlamaya dayanıklı versiyon S, B ... Roxtec kablo girişleri B, B ... C, G, SF, SF... W, R... B, R... W, RS... B, RS... W, CF, C RS T ve bunların modifikasyonları
|
Roxtec International AB
|
🇸🇪 Sweden
|
|
Kimyasal, petrol ve gaz işleme ekipmanları: hava alıcıları KIP 7161-V-1296 A, B, C, D LIMTS.4454.00.00.000; hava alıcıları KIP 7162-V-1296 A, B, C LIMTS.4454.00.00.000-01; hava alıcıları KIP 7166-V-1296 A, B, C
|
|
||
Sığır eti, at eti, domuz etinden çiğ füme ürünler: kemiksiz - domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz eti, balyk domuz eti, Gusarskaya sığır eti, sığır balyk, at eti balyk, sığır carpaccio, k
|
.
|
|