Domuz budu GTIP / HS CODE ✨
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Tütsülenmiş et ve et ürünleri: Soğuk tütsülenmiş domuz budu, Sıcak tütsülenmiş domuz budu Lezzetli domuz budu, Soğuk tütsülenmiş domuz boynu, Sıcak tütsülenmiş domuz boynu, Lezzetli domuz boynu
|
|
||
Et ürünleri (parçalar halinde): kuru kürlenmiş domuz pastırması "SHPEK" (domuz budu), kuru kürlenmiş kemiksiz domuz budu "Prosciutto Crudo", kuru kürlenmiş domuz budu "Prosciutto Mattonella".
|
DAUTORE SRL : CE IT 1021 L.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Sıcak tütsülenmiş ve pişmiş tütsülenmiş et ürünleri: Domuz budu, Domuz budu, Domuz incik, Domuz bonfile, Domuz fileto, Domuz göbek, Domuz kaburga, Domuz omuz, Domuz boyun, Domuz pirzola, Domuz haşlanmış domuz eti.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Kemiksiz domuz budu, Kemikli domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemikli domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Kemikli domuz boynu, Domuz karbonatı, Domuz bonfile, Örgü üzerinde bel domuz
|
|
||
Tütsülenmiş haşlanmış domuz eti ürünleri: domuz balyk "Vyselkovsky", serpme domuz balyk, kabuklu domuz balyk, domuz budu, domuz boynu, ev tarzı domuz eti, domuz budu, bel,
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, topaklı soğutulmuş ve dondurulmuş: kemiksiz kategoriler A- Domuz bonfile, Domuz bonfile sıyrılmış, Domuz budu, İncikli domuz budu, Domuz karbonat, Domuz sıyırma karbonat
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemikli domuz filetosu; Domuz kaburgası; Kemikli domuz omuzu; Doğal domuz pirzolası; Kemikli domuz göğüs eti; Kemikli domuz budu; Domuz ön budu;
|
|
||
Haşlanmış, haşlanmış-füme yan ürün çeşitleri: domuz budu, Kore domuz budu, domuz kulağı, Kore domuz kulağı, domuz burnu, Kore domuz burnu, doldurulmuş bacak, dil, dil jambonu
|
|
||
Yarı mamul et küçük boy kemiksiz soğutulmuş domuz eti kategorileri B: Mayonezli domuz budu kebabı, Mayonezli domuz omuzu kebabı, Mayonezli domuz boynu kebabı, Domuz budu kebabı
|
|
||
Domuz eti ürünleri: pişmemiş füme domuz budu, haşlanmış-füme domuz budu, füme-pişmiş domuz lezzeti, pişmemiş füme fileto, füme-haşlanmış göğüs eti, füme göğüs eti
|
|
||
DENİZ ÜRÜNLERİ: domuz budu, domuz kuyruğu, domuz derisi, domuz kulağı, tavuk budu, tavuk tarağı, tavuk midesi.
|
|
||
Hazır et ürünleri, kuru kürlenmiş, "5J" markalı: kemiksiz domuz omuz, biberle kuru kürlenmiş "Beyota 100% Iberico", kemiksiz kuru kürlenmiş "Beyota 100% Iberico" biberli domuz budu, domuz budu
|
SANCHEZ ROMERO CARVAJAL, JABUGO S.A
|
🇪🇸 Spain
|
|
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş veya dondurulmuş: büyük boyutlu et ve kemik kategorileri D : domuz budu, domuz budu
|
|
||
Et ve sakatat ürünleri: kuru kürlenmiş sığır eti "Basturma", haşlanmış marine edilmiş domuz budu "Mozhozh", haşlanmış marine edilmiş tavuk budu "Mozhozh", haşlanmış marine edilmiş tavuk tarağı "Mozhozh", haşlanmış marine edilmiş domuz kulağı
|
|
||
Yarı mamul et içeren et ve kemik kategorileri B dondurulmuş, soğutulmuş: marine edilmiş domuz budu; Berlin usulü domuz budu
|
|
||
Et ürünleri: jöleli et House ashny, jöleli domuz eti, jöleli sığır eti, marine edilmiş domuz budu Mozhozh, marine edilmiş tavuk budu Mozhozh.
|
|
||
Hazır et atıştırmalıkları. Et ürünleri: jöleli et kategorisi B, marine edilmiş domuz budu kategorisi B, marine edilmiş domuz kulağı kategorisi B. Kümes hayvanı eti ürünleri: marine edilmiş tavuk tarağı, marine edilmiş tavuk budu
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış, kızartılmış domuz eti ürünleri: domuz göbeği, domuz budu, domuz kaburgası, domuz karbonatı, domuz filetosu, domuz mafsalı, domuz filetosu, domuz rulosu, domuz bonfile
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, fırınlanmış, kızartılmış domuz ürünleri işaretli ET MAĞAZASI, EV YAPIMI SUCUKLAR: domuz göbeği, domuz budu, domuz kaburgası, domuz karbonatı, domuz filetosu, domuz inciği, domuz filetosu, domuz rulosu
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri: Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz budu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası (pirzola), Domuz boynu
|
|
||
Domuz etinden GRILL mutfak ürünleri: klasik domuz kebabı, domuz filetosu, domuz kaburgası, sebzelerle marine edilmiş domuz kaburgası, ızgara domuz budu, haşlanmış domuz eti, domuz eti kebabı, havuç ve sarımsaklı haşlanmış domuz eti,
|
|
||
Domuz eti ürünleri Lux - füme-haşlanmış, füme-pişmiş, pişmemiş füme: domuz eti, domuz budu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, domuz boynu, domuz pastırması, pirzola, göğüs eti, domuz göğüs eti, domuz göğüs eti besk
|
|
||
LÜKS TÜTSÜLENMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: DOMUZ ETI, DOMUZ BUDU, DOMUZ BOYNU, KAYA, DOMUZ GÖĞSÜ, DOMUZ KESIMI, DOMUZ SOMUNU, DOMUZ KABURGASI
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul domuz eti ürünleri: - Kategori A: Kemiksiz domuz pirzolası, Domuz bonfile, Kemiksiz domuz boynu, Domuz budu, Domuz omuzu, Domuz şnitzel büyük parça, Kemiksiz domuz pirzolası
|
|
||
Et ürünleri: Domuz eti kırpıntıları, domuz kulakları, domuz dimes, domuz maskesi, yanak, domuz pastırması, yanak; Kemikli domuz eti: jambon, kürek kemiği, göğüs eti, incik, bel, domuz budu, kaburga, kıkırdakta güveç; Kemiksiz domuz eti
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş domuz eti: karkas domuz eti, yarım karkas, incikli domuz budu, incikli domuz omuzu, domuz filetosu (kemikli), kemikli domuz göbeği, kesilmiş domuz eti blokları, blok
|
, Russian Federation
|
🇨🇺 Cuba
|
|
Mutfak ürünleri: ızgara domuz filetosu, ızgara domuz budu, ızgara domuz şiş, ızgara domuz göğüs eti, ızgara domuz mafsalı, ızgara domuz kaburgası, ızgara domuz kulağı.
|
|
||
Domuz etinden paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: - kemiksiz topak kategori B: domuz bonfile, kemiksiz domuz budu, pirinç domuz eti, domuz baget hamuru, domuz omuz hamuru, kıyılmış domuz eti; - besko
|
|
||
Yarı mamul soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti: - kemiksiz topak, kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Kemiksiz domuz boynu, Domuz karbonat, Domuz pirzolası
|
|
||
Domuz etinden pişirilmiş-füme et ürünleri, kategori A - Carbonade Classic, Domuz budu, Domuz bonfile; kategori B - Domuz boynu, Domuz göğüs eti, İspanyol eti, Domuz kaburgası, Domuz incik; Pr
|
|
||
Sığır etinden A kategorisindeki yarı mamul topak etsiz et ürünleri: 1. Kavurma için sığır eti 2. Domuz eti Domuz buğulama için sığır eti: 3. Domuz bonfile 4. Ekstra domuz karbonat 5. Domuz budu Domuz boynu Lux 6. Domuz bacağı OK kodu
|
|
||
Domuz eti, soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden pişmiş ve tütsülenmiş pişmiş et ürünleri: Domuz göğüs eti, Kıyılmış domuz göğüs eti banyosu, Domuz karbonatı, Domuz boynu, Domuz budu, Et rulosu, Domuz inciği
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: B kategorisi domuz kebabı "Geleneksel", "Ev usulü" domuz kebabı, marine edilmiş domuz budu kebabı, marine edilmiş domuz filetosu kebabı, Piquant domuz kebabı, domuz kebabı
|
Fabbri 1905 S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Soğutulmuş domuz eti: Soğutulmuş domuz budu, soğutulmuş domuz bonfile, soğutulmuş domuz omuz, soğutulmuş domuz fileto, soğutulmuş domuz kaburga, soğutulmuş jambon klasik şaşlık, şaşlık
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz ve sığır eti ürünleri: domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz eti, domuz balığı, hafif süvari sığır eti, sığır balığı, köy inciği, incik kır tarzı, domuz kaburgası
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük kemiksiz: kategori A - domuz bonfile, et somunu; kategori B - domuz budu, domuz omuzu, domuz rostosu, domuz boynu, bel
|
|
||
TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: GELENEKSEL DOMUZ BUDU, GELENEKSEL DOMUZ BOYNU, LÜKS DOMUZ GÖĞSÜ, GELENEKSEL DOMUZ GÖĞSÜ, GELENEKSEL DOMUZ RULOSU 1805924
|
|
||
Sığır ve domuz eti ürünleri: - çiğ füme: kemiksiz: domuz budu; domuz boynu; kemiksiz domuz göğüs eti; balyk domuz eti; Gusar sığır eti; sığır balyk; sığır carpaccio; domuz carpaccio; çeşitli in o
|
|
||
etten sıcak tütsülenmiş mutfak ürünleri: tütsülenmiş domuz yağı, tütsülenmiş domuz göbeği, tütsülenmiş domuz kaburgası, tütsülenmiş-pişmiş domuz budu, tütsülenmiş-pişmiş domuz eklemi, tütsülenmiş-pişmiş domuz filetosu; bl
|
|
||
Et ürünleri: füme domuz budu, füme domuz balığı, füme domuz boynu, füme domuz omzu, füme domuz kaburgası, füme domuz inciği, plastik kapta paketlenmiş, vakumlu, parşömen, tartılmamış
|
|
||
pişmemiş tütsülenmiş domuz eti ürünleri: domuz budu, domuz boynu, kemiksiz domuz eti, domuz balyk, domuz kaburga
|
|
||
Domuz ve sığır eti ürünleri, kuru kürlenmiş ve pişmemiş tütsülenmiş ürün yelpazesi: kemiksiz pişmemiş tütsülenmiş domuz eti ürünleri - domuz budu, domuz boynu, domuz balığı, kemiksiz pişmemiş sığır eti ürünleri - balyk sığır eti
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler. Sığır eti, at eti, domuz etinden çiğ tütsülenmiş ürünler: Domuz budu; Domuz boynu; Fileto; Kemiksiz domuz göğüs eti; Domuz balyk, Hussar sığır eti; Sığır somunu; At eti somunu
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, pişirilmemiş, kuru kürlenmiş et ürünleri: - tütsülenmiş-haşlanmış: domuz budu "Geleneksel", haşlanmış domuz eti "Geleneksel", karbonat domuz eti "Geleneksel", kemiksiz domuz göğüs eti "Geleneksel", domuz inciği
|
|
||
Gıda ürünleri. Et ürünleri - çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş domuz eti, sığır eti, at eti: Çiğ tütsülenmiş kemiksiz ürünler: Domuz budu, Domuz boynu, Fileto, kemiksiz domuz göğüs eti, Domuz filetosu, Carpaccio
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş veya dondurulmuş: 1. Kategori B: Domuz budu kebabı Yarı mamul domuz eti ürünleri küçük boy et ve kemik: 2. Kategori B: Domuz eti yahnisi 3. Kategori B: Domuz eti yahnisi
|
|
||
Soğutulmuş pişmemiş tütsülenmiş ürünler: - kemiksiz: domuz budu; domuz boynu; fileto; kemiksiz domuz göğüs eti; domuz balyk; sığır balyk; - et ve kemik: rustik incik; domuz kaburgası
|
|
||
Domuz ve sığır etinden po dondurulmuş et ürünleri: - büyük kemiksiz kategoriler A: domuz pirzolası, domuz budu, sığır omuzu, domuz omuzu; kategori B: domuz boynu; kategori B: sığır yanağı, yanak
|
|
||
Soğutulmuş domuz eti yarı mamul ürünler: -Büyük kemiksiz kategori B: Domuz bonfile, Kemiksiz domuz budu, Kemiksiz domuz omuzu, Pişirme için domuz eti; -Küçük kemiksiz kategori B: Kemiksiz boyun
|
|
||
Sığır eti, at eti, soğutulmuş domuz eti, dondurulmuş çiğ füme et ürünleri: Domuz budu , Domuz boynu , Fileto , Kemiksiz domuz göğüs eti , Domuz balyk , Hussar sığır eti , Sığır balyk , Balyk
|
|
||
Sığır eti, at eti, domuz etinden çiğ füme ürünler: kemiksiz - domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz eti, balyk domuz eti, Gusarskaya sığır eti, sığır balyk, at eti balyk, sığır carpaccio, k
|
.
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Birinci kategorideki dondurulmuş yan ürünler: Sığır karaciğeri Sığır kalbi Sığır dili Domuz karaciğeri Domuz kalbi Domuz dili İkinci kategorinin dondurulmuş yan ürünleri: Domuz budu
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler. Çiğ tütsülenmiş kemiksiz ürünler: Domuz budu; Domuz boynu; Fileto; Kemiksiz domuz göğüs eti; Domuz balyk; Hussar sığır eti; Sığır somunu; At eti balyk; Kümes hayvanları ezmesi; K
|
|
||
"IZGARA" PIŞIRME ÜRÜNLERI: IZGARA DANA ETI, DOMUZ KABUĞU, EV TIPI IZGARA DOMUZ BUDU, DOMUZ KABURGASI, IZGARA SEBZELI KARBONAT RULO, KIYMALI IZGARA DANA RULO, MARINE EDILMIŞ DOMUZ BIFTEĞI, KEBAP VE
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş et ürünleri. Kemiksiz pişmemiş tütsülenmiş ürünler: "Domuz budu"; "Domuz boynu"; "Fileto"; "Kemiksiz domuz göğüs eti"; "Domuz balyk"; "Sığır eti" Gusarskaya "; Sığır Balyk; "Carpaccio'dan
|
|
||
ÇIĞ VE PEYNİR ÜRÜNLERİ ÇEŞİTLERİ: ÇİĞ DUMANLI KEMİKSİZ- Domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz eti, domuz balığı, Gusarskaya sığır eti, sığır balığı, at eti balığı, kümes hayvanları pastırması
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler. Kemiksiz pişmemiş tütsülenmiş ürünler - Domuz budu, Domuz boynu, Fileto, Kemiksiz domuz göğüs eti, Domuz filetosu, Sığır filetosu, At eti somunu, Sığır carpaccio, Ko'dan carpaccio
|
|
||
Yarı mamul et ve domuz eti porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri A: domuz budu bifteği; kategori B: domuz omuz bifteği, domuz bifteği
|
|
||
Geyik eti ürünleri, kuru kürlenmiş ve pişmemiş füme soğutulmuş: Pişmemiş tütsülenmiş kemiksiz - domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz balyk, sığır eti Gusarskaya, sığır balyk, at balyk
|
|
||
Pişmiş, tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış-tütsülenmiş, tütsülenmiş-pişmiş ürünler, pişmiş: tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: Domuz incik, Domuz incik; Tütsülenmiş-haşlanmış sakatat ürünleri: Pastırma içinde ciğer, Domuz budu n
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş et ürünleri. Kemiksiz pişmemiş tütsülenmiş ürünler: Domuz budu, Domuz boynu, Fileto, Kemiksiz domuz göğüs eti, Domuz balyk, Gusarskaya sığır eti, Sığır balyk, Carpaccio iz
|
|
||
Pişmiş et ürünleri: 1. Haşlanmış domuz ürünleri: Domuz budu, Domuz kulağı, Domuz asp; 2. Pişmiş sığır eti ürünleri: Khash, Baharatlı sığır dili, Sığır asp, Sıkıştırılmış et ürünü 1
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş et ürünleri: - tütsülenmiş-haşlanmış: domuz budu Geleneksel, pişmiş jambon Geleneksel, domuz pirzolası Geleneksel , kemiksiz domuz göğüs eti Geleneksel, domuz incik
|
|
||
Çiğ füme ve kuru kürlenmiş et ürünleri: kemiksiz - domuz budu, domuz boynu, fileto, kemiksiz domuz göğüs eti, domuz balyk, sığır balyk, at eti balyk, sığır carpaccio, at eti carpaccio, carpaccio
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş domuz etinden yarı mamul et ürünleri: yarı mamul et ürünleri, büyük boy kemiksiz kategoriler A: domuz kalçası, kemiksiz domuz budu, domuz omuz 24482, bonfile
|
57
|
|
|
Yarı mamul et doğal parça et ve kemik: Kategoriler A - dana kaburga - domuz göğüs eti - domuz göğüs eti - domuz budu - domuz omuz - incik
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler: - büyük et ve kemik parçaları: n / c göğüs eti, domuz budu; - kemiksiz porsiyonlar: marine edilmiş porsiyon domuz eti, biftek; - porsiyonlanmış et
|
|
||
"Mozhozh" işlenmiş et yan ürünlerinden elde edilen lezzetli ürünler: marine edilmiş domuz budu, marine edilmiş domuz kulağı, marine edilmiş domuz kuyruğu
|
|
||
Kemiksiz büyük boy et mutfak ürünleri: Ev usulü domuz göğüs eti; Domatesli domuz budu; Barbekü soslu domuz omzu; Baharatlı otlu dana gerdan; Aromatik otlu haşlanmış dana incik;
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Paketlenmiş yarı mamul topak et ürünleri: domuz eti (kenarlı jambon, boyun-omuz kenarlı kısım, kenarlı göğüs eti, boğum, domuz budu, kavurma için domuz filetosu), shp
|
|
||
Dondurulmuş mutfak ürünleri ve domuz ve sığır eti ürünleri: - kemiksiz topak et ürünleri: baharatlı otlu dana gerdan, domatesli domuz budu, ev usulü domuz göğüs eti; - topak et kesici
|
|
||
DOMUZ ETİNDEN YARI İNCELTİLMİŞ ET: Kemiksiz ve et ve kemikli büyük topaklar A kategorileri - bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; birinci sınıf domuz eti: yanaklı fileto; B kategorileri - blok et (havza
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, doğal ve kıyılmış. Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - büyük kemiksiz: Kategori A: Domuz omuzu; Derisiz domuz budu (jambon); Domuz karbonatı
|
.
|
|
|
İşlenmiş et yan ürünleri, soğutulmuş: sığır eti kırpıntıları OK 005 (OKP) Kod : 92 1211 domuz eti kırpıntıları OK 005 (OKP) kodu: 921212 domuz derisi OK 005 (OKP) kodu: 921222 domuz budu OK 005 (OKP) kodu: 921222
|
|
||
Marine edilmiş yarı mamul et ürünleri: kemikli domuz etinden biberli biftek, kemiksiz domuz etinden biberli biftek, pişirmek için domuz budu, avcılıkta mantarlı rosto, ev usulü güveç, Ta'da patatesli temeller
|
|
||
Kuru kürlenmiş domuz eti ürünleri: Domuz budu; Çiğ kürlenmiş sığır eti ürünleri: Sığır filetosu; Çiğ tütsülenmiş domuz ürünleri: Pastırma.
|
|
||
Soğutulmuş mutfak ürünleri: derisi üzerinde pişmiş göğüs eti, derisiz pişmiş göğüs eti Bahar, derisiz pişmiş göğüs eti kırmızı biber, kraliyet domuz eti, ananaslı domuz eti, kırmızı biberli pişmiş domuz budu
|
|
||
Dondurulmuş domuz eti pişmemiş et ürünleri: Klasik pastırma, Domuz balyk, Domuz budu, dondurulmuş sığır eti pişmemiş füme et ürünleri: Sığır balyk
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER VE ET KONTAKLAMA: DOĞAL ETLER: Borschips için , Jöleli et için , kuzu pilavı için, jöle için: domuz budu, domuz kulağı, kemik: sığır eti, domuz eti, kuzu eti, p
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri, ticari marka 5J: Beyote biberli kemiksiz kuru kürlenmiş domuz omzu %100 Iberico, Iberico biberli kemiksiz kuru kürlenmiş domuz budu %100 , Örgü üzerinde domuz jambonu
|
SANCHEZ ROMERO CARVAJAL, JABUGO S.A
|
🇪🇸 Spain
|
|
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Domuz etinden kemiksiz, et ve kemik: - A kategorisi: bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; - B kategorisi: bel, kürek kemiği, domuz jambonu
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, doğal ve kıyılmış. Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - büyük kemiksiz: Kategori A: Domuz omuzu; Derisiz domuz budu (jambon); Domuz karbonatı
|
|
||
Domuz budu, domuz lytka, light sığır eti, domuz ciğeri, sığır ciğeri, sığır kalbi, sığır dili, sakatat kıyması
|
|
||
Soğutulmuş domuz sakatatı: Domuz yanağı, Domuz budu
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ürünleri - domuz budu, domuz kulağı, Slav yanağı, stanian yanağı.
|
|
||
Yarı mamul büyük parça kemiksiz kategori A: bonfile; bonfile (fileto); domuz budu; jambon s w; jambon w w; karbonat; blok halinde kesilmiş domuz eti: %9010 kesilmiş, %8020 kesilmiş, yağsız domuz eti %9010. Semifabri
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük boyutlu kemiksiz kategoriler A: "Bonfile", "Kemiksiz domuz budu (sığır filetosu)", "Karbonat"; büyük topaklı et ve kemik kategorileri A: "Paşalı bel kısmı
|
|
||
ET. ÇEŞİTLİ KESİMLER: YARI İNCELTİLMİŞ KÜÇÜK ETLER soğutulmuş, hafif dondurulmuş: DOMUZ ETİNDEN: Kategori A - Bonfile, Kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; Kategoriler B - Kanatlar, Omuz, Sırt filetosu, Göğüs
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, et içeren topaklar, kemiksiz, et ve kemik (büyük topaklar), doğranmış, şekillendirilmiş soğutulmuş, dondurulmuş domuz eti: kemiksiz yarı mamul domuz budu (sığır filetosu); spatulalardan yarı mamul
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul topaklanmış et ve kemik, soğutulmuş veya dondurulmuş: B kategorisi derisinde kemikli domuz budu.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, dondurulmuş çeşitler: Sığır eti kategorisi B'den: Omuz kısmı Ekstra; Kemiksiz sığır filetosu Ekstra; Domuz eti kategorisi B: Karbonad Ekstra; Domuz budu arı
|
|
||
Soğutulmuş et ve et içeren yarı mamul ürünler. Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - büyük domuz eti parçaları: kategori A: bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat, g
|
+
|
|
|
Kızarmış et ürünleri: Domuz etinden: - IT 368 L CE işaretli kavrulmuş domuz budu.
|
SALUMIFICIO FRATELLI BERETTA S.p.A
|
🇮🇹 Italy
|
|
Dondurulmuş domuz eti ürünü. Kemikli domuz budu. İşaretleme 915. Ambalaj - karton kutu. Üretim tarihi: Kasım 2015
|
🇧🇷 Brazil
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: Büyük kemiksiz ve kemiksiz - kategori A (bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat); kategori B (kemiksiz bel, bıçak kısmı
|
|
||
Sterilize edilmiş topaklı et konservesi: Kuru erikli kızarmış dana eti (3332 numaralı çeşit), Jöle içinde tütsülenmiş domuz budu (3333), Yaban mersinli domuz bonfile (3334), Ardıç meyveli geyik eti (333
|
|
||
Soğutulmuş tütsülenmiş-haşlanmış et ürünü Dana Ekstra; Tütsülenmiş ve haşlanmış et fileto Premium soğutulmuş; Kemiksiz domuz göğüs eti tütsülenmiş ve haşlanmış Geleneksel soğutulmuş; Tütsülenmiş domuz budu
|
|
||
İşlenmiş yünlü et yan ürünleri, dondurulmuş: Domuz budu paketlenmiş, bütün ürünlerle birlikte film veya torbalarda paketlenmiş, net ağırlığı 3 kg'dan fazla olmayan. Domuz derisi - bloklar halinde dondurulmuş, torbalarda paketlenmiş ve
|
|
||
Soğutulmuş et ve et içeren mutfak ürünleri: Kızarmış pirzola pirzola, Fırında domuz kulağı, Evde kızartılmış pirzola, Fırında incik, Ev usulü kızarmış jambon, Fırında domuz budu, Göğüs eti
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul kanatlı eti ürünleri: marine edilmiş tavuk kanadı, marine edilmiş tavuk baget, marine edilmiş tavuk but, tavuk Tenderness shashlik, hindi Tenderness shashlik, marine edilmiş İtalyan et yemeği, domuz budu dolması
|
|