Et ürünleri GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- Nuxe Reve De Miel Creme Mains Et Ongles 2x50ml | 2.Ürün Hediye
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Et ürünleri. Domuz etinden, sığır etinden tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri; pişmemiş tütsülenmiş domuz eti ürünleri; pişmiş domuz eti ürünleri; yan ürünlerden tütsülenmiş ve haşlanmış et ürünleri, et ürünleri ve
|
|
||
salatalar ve salata sosu: Salatalar - et ürünleri ile salata Et, et ürünleri ile salata Stolichny, et ürünleri ile salata Piquant, et ürünleri ile salata Lakomka, et ürünleri ile salata Tender, et ürünleri ile salata
|
|
||
Koyun eti, sığır eti, domuz eti, dana eti, tavşan etinden mutfak et ve et ürünleri, dondurulmuş veya soğutulmuş çeşitler: Topaklanmış etten mutfak et ürünleri: Kızarmış sığır eti; Mutfak et ürünleri
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: köfte; dana etinden yarı mamul et ürünleri: barbekü, khinkali; yarı mamul domuz eti ürünleri: shashlik, Ukrayna sosisleri; domuz ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri:
|
|
||
Et ürünleri. Haşlanmış et ürünleri: jambon: Doğranmış, Mermer, Domuz etinden Papa konservesi. Et ürünleri. Haşlanmış et ürünleri: jambon: Omuz-blade, Domuz eti ihale, Ostankino tarzı domuz eti ihale.
|
|
||
Et ürünleri. Sığır eti, domuz eti, at eti ve geyik etinden elde edilen çiğ kürlenmiş et ürünleri: 1. Çiğ kürlenmiş sığır eti ürünleri: Kategori A: Sığır bonfile, sığır cipsi, Sığır eti şeritleri, Sığır eti şeritleri
|
|
||
Et ürünleri: sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri, kıyılmış, tartılmış ve paketlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş - sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kategori A, kıyılmış sığır eti, yarı mamul et ürünleri, kıyılmış S
|
|
||
Yabani etten elde edilen sosis ürünleri ve et ürünleri: A kategorisindeki et ürünleri: kuru işlenmiş geyik eti; kuru işlenmiş karaca eti; kuru işlenmiş geyik eti; kuru işlenmiş ayı eti; kuru işlenmiş yaban domuzu eti; geyik filetosu
|
|
||
Gıda ürünleri. Sığır ve at etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: Tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri kategori A: Sığır jambonu, At eti jambonu, At eti rulosu, Sıkıştırılmış sığır Batır; Et ürünleri
|
|
||
şeklinde haşlanmış domuz ürünleri: Klasik domuz eti, Preslenmiş yanak parçası. Pişmiş sığır eti ürünleri şeklinde: Başkent sığır eti. Pişmiş domuz eti ve sığır eti ürünleri şeklinde: Etli puf. Domuz eti ürünleri
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri ve dondurulmuş kıyma içeren et ürünleri: A kategorisi yarı mamul et ürünleri: sığır kıyması; B kategorisi yarı mamul et ürünleri: domuz ve sığır kıyması (karışık), domuz kıyması; B kategorisi yarı mamul et ürünleri: domuz ve sığır k
|
|
||
Kurutulmuş et ürünleri: 1. Domuz eti ürünleri: Domuz eti: Geleneksel, Keskin, Provence otları ile; 2. Sığır eti ürünleri: Sığır eti: Geleneksel, Baharatlı, Provence otları ile; 3. At eti ürünleri:
|
|
||
ETTEN PİŞİRME ÜRÜNLERİ sığır eti, geyik eti, kuzu eti, domuz eti Et ürünleri: biftek, doğal doğranmış şnitzel, doğal doğranmış pirzola, gulaş için haşlanmış et Et ürünleri: pirzola, şnitzel, b
|
|
||
Et ürünleri. Pişmiş-tütsülenmiş ve fırınlanmış domuz ve sığır eti ürünleri: A kategorisindeki pişmiş-tütsülenmiş sığır eti ürünleri - mermer sığır eti, Premium sığır eti; B kategorisindeki haşlanmış-tütsülenmiş domuz eti ürünleri - oko
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri. Jöle içinde et ürünleri: jöle içinde sığır dili, jöle içinde dana eti, jöle içinde sığır eti ürünleri, jöle içinde çeşitli sosisler; et ürünlerinden et jölesi: sığır dilinden et jölesi, çeşitli sosislerden et jölesi
|
.
|
|
|
A kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: Premium et köfteleri; - B kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: Domuz ve sığır etinden et köfteleri; - B kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: Domuz etinden et köfteleri;
|
|
||
Formda pişmiş sığır eti ürünleri; pişmiş sığır ve domuz eti ürünleri; formda pişmiş sakatat; füme-haşlanmış domuz eti ürünleri; füme-haşlanmış sığır eti ürünleri; füme-var sığır eti ürünleri
|
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Küçük boy sığır eti kategorisinden yarı mamul et ürünleri: et suyu, dana kaburga, dana yahnisi için küçük et ve kemik parçaları. Yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri: Jöleli et ürünleri: Kategori A: Jöleli tavuk eti, Jöleli hindi eti; Jöleli et ürünleri: Kategori B: Jöleli tavuk eti, Jöleli hindi eti; St
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri. Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: Sığır eti "Ekstra", gulaş "Ekstra", sığır eti kategorisi B'den doğranmış yarı mamul et ürünleri: biftek "Özel", şnitzel "Ekstra",
|
|
||
A kategorisindeki çiğ füme sığır eti ürünleri: Katalan sığır eti, Gusarskaya sığır eti; A kategorisindeki kuru kürlenmiş sığır etinden elde edilen et ürünleri: Basturma Lyonskaya, Basturma Naples; Sığır etinden elde edilen et ürünleri
|
-2
|
|
|
Et ürünleri. Lezzetli ürünler: - füme ve haşlanmış sığır eti ürünleri: Özel sığır eti, ev usulü sığır eti, premium premium sığır eti, premium gurme sığır eti; - füme-haşlanmış domuz eti ürünleri
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, domuz eti, kategori B: domuz bonfile; yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, domuz eti, kategori B: domuz fileto; yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, et, domuz eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri MARKAMIZ: B kategorisi sığır etinden (dana eti) küçük boyutlu yarı mamul et ürünleri: Şaşlık; B kategorisi kuzu etinden yarı mamul et ürünleri: Şaşlık
|
|
||
Ürün yelpazesinde et ve sakatat ürünleri: Füme haşlanmış sığır eti ürünleri: Doybita sığır eti, Andreevskaya sığır eti, Refectory jambon; Füme pişmiş sığır eti ürünleri: Baharatlı Sığır Eti, Ruzi Sığır Eti
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri. Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: Sığır eti "Ekstra", gulaş "Ekstra", sığır eti kategorisi B'den doğranmış yarı mamul et ürünleri: biftek "Özel", şnitzel "Ekstra",
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. Küçük boyutlu yarı mamul et ve kemikli et ürünleri kategori B: jöleli et için set; kategori D: sığır eti ve / veya domuz etinden pancar çorbası için set. Yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Yarı mamul domuz eti küçük boy et ürünleri, kategori B: domuz pirzola eti; domuz kebabı; ana yemekler için çeşitli domuz eti. Küçük boy domuz eti yarı mamul et ürünleri, kategori D: domuz eti yarı mamul ürünleri
|
|
||
Sosis et ürünleri, sığır eti, domuz eti, dana eti, sakatat içeren et ürünleri. Jöleler, jöleler, kas etleri, jöle: jöleler: "Assorti", "Tsarskaya Okhota", et jöleleri (sığır eti, domuz eti); jöleli et:
|
|
||
Et ürünleri. B kategorisinde tütsülenmiş ve pişirilmiş domuz eti ürünleri: domuz eti "Kürk manto altında", domuz eti "Buzhenal"; B kategorisinde tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri: konserve sığır eti "Ev"; tütsülenmiş ürünler-
|
-2
|
|
|
Et ürünleri. Dondurulmuş yarı mamul parça et ürünleri: Dondurulmuş parça yarı mamul et ürünleri: 1. Sığır etinden kemiksiz yarı mamul et ürünleri, tartılmış ve marine edilmiş ve marine edilmemiş olarak paketlenmiş: kate
|
|
||
Soğutulmuş et ürünleri, haşlanmış dondurulmuş domuz eti ürünleri: göğüs eti, et rulo, domuz göğüs eti rulo, incik, yanak; pastırma ürünleri: tuzlanmış pastırma, göğüs eti rulo, puf pastırma, pastırmalı sandviç
|
COSMEVA
|
🇫🇷 France
|
|
Et ürünleri. Domuz ve sığır eti ürünleri. Et ürünleri - haşlanmış: domuz kafalarının preslenmiş eti Köylü tarzı, et aperatif Domuzdan sürpriz, domuz Stolichnaya, puf brisket Peterburgskaya, sığır eti
|
|
||
Et ve et içeren ürünler. Termal olarak işlenmiş malzemelerden yapılan sosisler. 1. Et ürünleri. Jöleli et ürünleri, jöleli et. - Jöleli et ürünleri: Jöle içinde çeşitli, Jöle içinde sığır dili, Domuz dili
|
|
||
Jöleli et ürünleri: jöleli sosis, jöleli domuz eti ürünleri, jöleli sığır eti ürünleri. Et jöleleri: ev yapımı premium, birinci sınıf sığır eti, normal ikinci sınıf. Et jöleleri
|
|
||
Et ürünleri. Pişirilmiş-füme et ürünleri: göğüs nervürlü et 2 sn, ön et 1c, orta kesilmiş et 1c, Çeşitli et, haşlanmış domuz eti, Prazdnichnaya domuz eti, iştah açıcı domuz eti, domuz dili, domuz eti,
|
|
||
Ürün yelpazesinde haşlanmış ve tütsülenmiş haşlanmış et ve sakatat ürünleri: Smolenskaya jambonu şeklinde pişmiş domuz eti ürünleri, tütsülenmiş haşlanmış sığır eti ürünleri: Stolichnaya sığır eti, Fortuna sığır eti, Sığır eti
|
|
||
Domuz etinden yarı mamul et ürünleri (yarı mamul parça et ürünleri kategori B: - pirinç domuz eti, yarı mamul parça et ürünleri kategori C: - sirke ile marine edilmiş domuz şiş kebabı, yarı mamul et kuzenleri Д: -
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, A kategorisindeki büyük boy kemiksiz sığır eti: bonfile, fileto, but; yarı mamul et ürünleri, B kategorisindeki sığır etinden büyük boy kemiksiz: kenar, pirzola eti; yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Delicacies et ürünleri. Pişirilmiş-füme sığır eti ürünleri: sığır Letua, kemikli göğüs eti; Pişirilmiş-füme at eti ürünleri: Sudzhuk, Allure boyun, Baykal kaburga, Batyr at eti, at eti ovma
|
|
||
Domuz eti ve pastırma ürünleri: Pişirilmiş-füme domuz eti ürünleri: B kategorisi: bonfile; B kategorisi: Köylü ürünleri, tavuk budu, göğüs eti, rulo; Domuz etinden pişmiş et ürünleri B kategorisi: domuz boynu
|
|
||
Sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri. B kategorisinin yarı mamul kıyma ürünleri: - kıyılmış sığır eti ve domuz eti, kıyılmış domuz eti. B kategorisinin küçük boyutlu yarı mamul et ürünleri: - sığır kebabı, domuz kebabı
|
|
||
Yabani hayvan etinden et ürünleri çeşitleri: sosis ürünleri - yabani hayvan etinden yarı tütsülenmiş sosis Steppe Hunter, yabani etten pişmiş tütsülenmiş sosis Steppe Hunter , yabani hayvan etinden et ürünleri
|
-95
|
|
|
Et ürünleri, soğutulmuş. Kemiksiz kuru kürlenmiş sığır eti ürünleri: sığır eti cipsi Snack Beef, sığır eti cipsi, sığır eti Joki cipsi; Kemiksiz kuru kürlenmiş domuz eti ürünleri: cips m
|
|
||
Et ürünleri. Domuz etinden, sığır etinden haşlanmış, tütsülenmiş ve pişmemiş tütsülenmiş ürünler: - pişmiş domuz eti ürünleri: domuz eti Su vid, kaburga Su vid, eklem Su vid; - haşlanmış sığır eti ürünleri:
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti kategori B: kıyma Sığır eti, kıyılmış et Domashny, sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti kategori B: et but biftek, et biftek, köfte; yarı fin
|
|
||
SAFA işaretli sığır, kuzu, at etinden helal et ürünleri: haşlanmış et ürünleri, tütsülenmiş-pişmiş et ürünleri, çiğ tütsülenmiş et ürünleri, 15 üründen oluşan bir ürün yelpazesinde
|
|
||
Sığır etinden et ürünleri, soğutulmuş domuz eti. Haşlanmış sığır eti ürünleri: İştah açıcı dana jambon, Peasant usulü preslenmiş kabuklu dana kelle eti. Pişmiş-füme sığır eti ürünleri
|
|
||
Çeşitli et ürünleri. Domuz etinden tütsülenmiş ve pişirilmiş bütün parça et ürünleri, kategori A: domuz balyk. Domuz etinden tütsülenmiş-pişirilmiş bütün parça et ürünleri, kategori B: tütsülenmiş-pişirilmiş jambon; fındık eti
|
|
||
et ürünleri: haşlanmış domuz eti ürünleri: Köy domuz eti, Ciğerli ekmek; B kategorisi haşlanmış domuz eti ürünleri: "Ev usulü kıyma"; haşlanmış-füme domuz eti ürünleri kategorisi
|
|
||
Et ürünleri - Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: Helal koyun eti jamonu; Et ürünleri - Kuru kürlenmiş et ürünleri: Sosisler Zhomga Helal, yapay veya doğal ambalajsız kılıfta helal kuzu jamon
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük parçalar, kemiksiz sığır eti kategori A: - rosto, gulaş Et ürünleri, küçük parçalar, sığır etinden et ve kemik kategori B: - sığır yahnisi Yarı mamul et ürünleri, doğranmış
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri: jöle içinde sığır dili, jöle içinde domuz dili, jöle içinde çeşitli sosisler, jöle içinde jambon, jöle içinde domuz ürünleri, jöle içinde domuz yavrusu eti, jöle içinde dana eti, jöle içinde sığır eti ürünleri; jöleli et ürünleri
|
|
||
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
|
|
||
Doğal mutfak et ürünleri: et şnitzel; et biftek; domuz kebabı; koyun eti kebabı; sığır eti kebabı; soğuk etler; et gulaş. Kıyılmış mutfak et ürünleri: et biftek; mantarlı zrazy; schnitz
|
|
||
Et ürünleri: Sosis ürünleri: kan sosisi, brawn, basturma, tütsülenmiş sosisler: domuz eti, sığır eti, kuzu eti, at eti, haşlanmış domuz eti, tütsülenmiş sığır eti, kuzu jambonu, sığır dili, kuru kürlenmiş sosisler (sığır eti, kuzu eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş şarküteri et ürünleri. Domuz eti kategorisinden pişmiş-füme et ürünleri A: Pişmiş-füme domuz eti karbonat, Pişmiş-füme domuz eti göğüs eti, Pişmiş-füme domuz eti haşlanmış domuz eti, Domuz eti haşlanmış
|
|
||
Domuz ve sığır etinden ürünler: - "Hodgepodge et seti" (tütsülenmiş haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri); - "Pizza seti" (tütsülenmiş haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri); - "Atıştırmalık seti" (domuz eti ürünleri
|
|
||
KESILMIŞ ET ÜRÜNLERI: - Dilimlenmiş sosisler ve et ürünleri; - yarı tütsülenmiş ve pişmiş tütsülenmiş sosisler ve et ürünleri; - dilimlenmiş çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş sosisler ve et ürünleri.
|
|
||
sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti kategori B: "Sığır" kıyması, "Ev" kıyması; sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış domuz eti kategori B: et but biftek, et biftek, patates kızartması
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: B kategorisinde koyun eti kılıfında yarı mamul et ürünleri - kuzu kızartması için sosisler; B kategorisinde domuz eti kılıfında yarı mamul et ürünleri - kızartma için Borisovskie sosisleri (
|
|
||
Ürün yelpazesinde sığır ve domuz etinden yarı mamul et ürünleri: sığır etinden yarı mamul et ürünleri: topak kemiksiz yarı mamul et ürünleri kategori A: kalçanın üst kısmı, taşımada iç cu ve tüketici c
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri: Kıyılmış kalıplanmış kategoriler B: - Et pirzola; - Et biftek; - Köfte Et; - köfte Et. Et içeren yarı mamul ürünler: Kıyılmış pho
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Helal işaretli yarı mamul sığır ve dana eti ürünleri: Helal işaretli yarı mamul sığır ve dana eti ürünleri: Helal işaretli yarı mamul dana eti ürünleri
|
|
||
Gıda ürünleri Yarı mamul et ve et içeren ürünler, doğal ve kıyılmış, dondurulmuş ve soğutulmuş. Yarı mamul et ürünleri, domuz etinden porsiyonlanmış kemiksiz, kategori A: doğal biftek; Yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri. Jöleli et ürünleri "Jöleli sığır dili" A kategorisi soğutulmuş, kabuklu; Jöleli et ürünleri "Jöleli çeşitli sosis" B kategorisi soğutulmuş, kabuklu; Jöleli et ürünleri
|
|
||
Gıda ürünleri. Domuz eti ve sığır etinden füme ve haşlanmış et ürünleri: domuz etinden et ürünleri: boyun Petrovskaya füme ve haşlanmış, karbonat Andreevsky füme ve haşlanmış, bel Khmilny
|
|
||
Gıda ürünleri. Yarı mamul et ve et içeren ürünler: B kategorisi et dolgusu ile kalıplanmış hamurda yarı mamul et ürünleri - İtalyan usulü ravioli, mantı, Kafkas hinkali; yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Ürün yelpazesinde mutfak unu ürünleri. Hamburgerler: - kızarmış et ürünleri ile (köfte, şnitzel, pirzola, etli); - haşlanmış et ürünleri ile (sığır eti, domuz eti, dana eti ile); - etli
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et ürünleri. - Yarı mamul et kategorisi B: kıyma: sığır eti, ev yapımı, domuz eti kategorisi G kıyma: özel sığır eti, özel domuz eti, özel ev yapımı. Yarı mamul et ürünleri
|
|
||
KESILMIŞ ET ÜRÜNLERI: - pişmiş sosisler ve et ürünleri; - yarı tütsülenmiş ve pişmiş tütsülenmiş sosisler ve et ürünleri; - soğuk kürlenmiş ve kuru kürlenmiş sosisler ve et ürünleri.
|
|
||
pişmemiş tütsülenmiş sığır eti ürünleri: Batır fileto, Kazanskaya basturma; tütsülenmiş haşlanmış sığır eti ürünleri: sığır eti Delicacy, sığır eti Gurman, balyk Classic, basturma Kazanskaya; sığır eti ürünleri polis
|
|
||
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış ürünler: D kategorisinin yarı mamul et içeren ürünleri: Köylü pirzolası; B kategorisi yarı mamul et ürünleri: sığır kıyması; B kategorisi yarı mamul et ürünleri:
|
|
||
Pişmiş domuz eti ürünleri: Baltık jambonu, Onega jambonu. Pişmiş domuz eti ürünleri: baharatlı domuz jambonu. Haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri: Ladoga jambonu. Et ürünleri
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kurutulmuş lezzetli et ürünleri: Kurutulmuş domuz ürünleri: Burgun tarzı domuz eti, et cipsi Bira için atıştırmalıklar Yağ ürünleri: Bohemya pastırması, Sığır eti ürünleri: pişmemiş füme: fileto Jubil
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış Gubernskie et ürünleri. Ürün çeşitleri: Sığır eti ürünleri: sığır filetosu; topak sığır eti; sığır rulosu. Domuz eti ürünleri: karbonat; boyun; jambon; bel; kemiksiz bel; göğüs eti; pastırma; rulo
|
|
||
Domuz eti ürünleri, kombine tütsülenmiş-haşlanmış sığır eti ve kümes hayvanı eti: domuz eti ve sığır eti ürünleri: preslenmiş et Orijinal, preslenmiş et Assorti, jambon Slavyanskaya, jambon Özel; domuz etinden
|
|
||
Hamur içinde dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: B kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: - pelmeni: Bogatyrskie; B kategorisindeki yarı mamul et ürünleri: - köfte: Capital; yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, doğranmış şekil verilmemiş domuz eti kategorisi B: Sığır kıyması, Ev kıyması; sığır etinden yarı mamul et ürünleri, kıyılmış domuz eti kalıplanmış kategoriler B: et biftek, et but biftek, f
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş - kıyma (Kategori B ): sığır eti, domuz eti, domuz eti ve sığır etinden; - yarı mamul kıyılmış dondurulmuş et ürünleri (Kategori B):
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - yarı mamul et ürünleri, büyük boy et ve kemik, kategori A pişirme için fileto; - yarı mamul et ürünleri, küçük boy kemiksiz, kategori A - pirzola eti; - yarı
|
|
||
PİŞİRİLMİŞ ET ÜRÜNLERİ, DUMANLANMIŞ-PİŞİRİLMİŞ, DUMANLANMIŞ-FIRINLANMIŞ, ÇİĞ DUMANLANMIŞ, KONTROLSÜZ Sığır eti ürünleri: Haşlanmış Lux, Füme-haşlanmış Lux; Domuz eti ürünleri: Haşlanmış Lux, Füme-haşlanmış Lux; Domuz eti ürünleri
|
|
||
Et ürünleri. Jöleli sosis ürünleri: Tatil için jöleli et, Tatil jölesi için ev eti, Ev eti jölesi - Tatil, Ev eti sığır eti jölesi, Ev eti domuz eti jölesi,
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti ve kuzu etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: yarı mamul doğal et ürünleri, B kategorisinden küçük boyutlu: marine edilmiş barbekü için sığır eti, sığır eti
|
|
||
Et ve yan ürünlerinden sosis ürünleri ve ürünleri çeşitleri: Sosis ürünleri - sosis: Ukrayna usulü et sosis, tütsülenmiş sosis Shashlychnaya, tütsülenmiş av sosisleri. Et ürünleri: et bonfile,
|
|
||
Yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: - yarı mamul kıyma ürünleri, soğutulmuş - kıyma (Kategori B ): sığır eti, domuz eti, domuz eti ve sığır etinden; - yarı mamul kıyılmış dondurulmuş et ürünleri (Kategori B):
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş: A kategorisi yarı mamul et ürünleri: kıyılmış sığır eti; B kategorisi yarı mamul et ürünleri: kıyılmış domuz eti ve sığır eti (karışık), kıyılmış domuz eti; Yarı mamul
|
|
||
Pişmiş et ürünleri, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş-tütsülenmiş ve tütsülenmiş-pişmiş: pişmiş et ürünleri: Lyubitelskaya jambonu; tütsülenmiş-haşlanmış ve haşlanmış-füme et ürünleri: domuz eti Ev usulü, domuz eti Starosetu
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri, jöleli et: Jöleli et: Ev jöleli et, Tatil için jöleli et, Köy usulü jöleli et. Beyaz soslu jöle içinde et ürünleri: Beyaz soslu jölede dana eti
|
|
||
Et ürünleri. Füme haşlanmış domuz eti bütün parça et ürünleri, kategori B: füme haşlanmış jambon, füme haşlanmış jambon Delicacy, et somunu, karbonat, füme haşlanmış fileto. Bütün et ürünleri
|
|
||
Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori A: bonfile. Sığır etinden (dana eti) yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik), kategori D: yenilebilir sığır kemiği , Porsiyonlanmış tavuk ke
|
|
||
Gıda ürünleri. Et ürünleri ve domuz yağından: Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: incik, tütsülenmiş etler Köylü, tavuk budu, göğüs eti, fileto, kemiksiz göğüs eti, bonfile, rulo, kaburga; Domuz ürünleri z
|
|
||
Jöle içinde et ve et ürünleri. Et ürünleri: jöle içinde amatör brawn; brawn saltison; kalp ile brawn saltison; dil ile brawn saltison; kafa etinden ülke brawn.et ürünleri: çeşitli
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri. Jöle içinde et ürünleri: A kategorisi - jöle içinde dana dili, jöle içinde domuz dili, jöle içinde dana eti, jöle içinde dana eti ürünleri; B kategorisi - jöle içinde çeşitli sosis, jöle içinde jambon, jöle içinde domuz eti ürünle
|
.
|
|
|
Dondurulmuş yarı mamul sığır eti ürünleri. A kategorisi yarı mamul topak et ve kemik ürünleri: boyun, kürek kemiği, köşeler, pişirme için et. A kategorisi yarı mamul topak kemiksiz et ürünleri: bonfile, fırınlık et
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri. B kategorisi yarı mamul kıyma ürünleri: Kıyılmış sığır eti; Yarı mamul et ürünleri, küçük boyutlu kemiksiz, A kategorisi: sığır gulaşı; Kemiksiz yarı mamul et ürünleri
|
|
||
ET ÜRÜNLERİ - ÇİĞ DUMANLANMIŞ SUCUK ÜRÜNLERİ; DOMUZ ETİNDEN ÇİĞ DUMANLANMIŞ ET ÜRÜNLERİ; ÇİĞ DUMANLANMIŞ DANA ETİ ÜRÜNLERİ Ek No. 1'e göre ürün yelpazesinde (1 sayfada)
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, kemiksiz, küçük boy kategori A: sığır etinden, domuz etinden. Yarı mamul et ürünleri, şekil verilmemiş kıyma: Kategori A - kıyma
|
|
||
Gıda ürünleri. Yarı mamul et ve et içeren ürünler OT MIKHALYCHA soğutulmuş ve dondurulmuş. Küçük parça marine edilmiş yarı mamul et ürünleri B kategorisi: domuz kebabı; Yarı mamul et ürünleri, et ve kemik
|
|