hazır ana yemekler GTIP / HS CODE ✨
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160220: Hayvanların karaciğerlerinden konserveler
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 1904: Hububat veya hububat ürünlerinin kabartılması veya kavrulması suretiyle elde edilen gıda mamülleri
- 2005: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmamış)
- 2103: Soslar ve müstahzarları; çeşni/lezzet verici karışımlar; hardal unu, irmiği ve hazır hardal
- 2104: Çorba, et suyu ve karışım halindeki homojenize gıda müstahzarları
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 210690: Diğer gıda müstahzarları
- Humana Still-Tee Emziren Anneler İçin İçilmeye Hazır Çay
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Kızartılmış hamur içinde kıyılmış et içeren mutfak ürünleri. Dondurulmuş hazır ana yemekler: Domuz ve sığır etli hazır börekler
|
|
||
Mutfakta hazır ana yemekler yan yemekler: Mac and cheese (peynirli makarna), vejetaryen burrito, falafel, humus ve tabouleh ile rulo. garnitürler: Pirinçli sebze güveç, Falafel ve tabouleh ile Poke, Buck
|
|
||
Kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri. Hazır ana yemekler. (29 pozisyon) tek sayfada Ek'e bakınız
|
|
||
Sebzelerden hazır ana yemekler: karnabahar, haşlanmış lahana, peynirli lahana krepleri, havuç pirzola, pancar pirzola, lahana pirzola, sebzelerle doldurulmuş biberler (havuç, domates,
|
|
||
Mutfak ürünleri. Hazır ana yemekler. Haşlanmış pirinç, kalamar halkaları, hamurda tavuk fileto, patates kızartması
|
|
||
Dondurulmuş hazır ana yemekler: sığır etli karabuğday lapası, domuz etli pirinç lapası, patates püreli ev yapımı pirzola, pilav, kızarmış köfte.
|
TAIZHOU HUALI PLASTIC.CO, LTD.
|
🇨🇳 China
|
|
Et içeriği %5'ten az olan hazır ana yemekler: Pilav, haşlanmış pirinç, domatesli haşlanmış pirinç, karabuğday,
|
|
||
Mutfak et ve et ürünleri. Hazır ana yemekler. iki sayfada Ek No. 1'e bakınız
|
|
||
ürün yelpazesinde soğutulmuş sebzelerden hazır ana yemekler, garnitürler ve yarı mamul ürünler:
|
|
||
Et içeriği %5'ten az olan hazır ana yemekler: yulaf lapası
|
|
||
Restoran işaretli etli hazır ana yemekler: Tencerede pelmeni; Peynirli ve jambonlu De-Valiai pirzola; Tencerede rosto; Ev yapımı pirzola (domuz + sığır eti); Köfte; Biber dolması; Fransız eti; G
|
, Russian Federation
|
|
|
Sebzeli hazır ana yemekler: Soğanlı haşlanmış karabuğday, Haşlanmış patates, Çin pilavı, Sebzeli pilav, Haşlanmış pancar, Lahana pirzola, Patates pirzola, Havuç pirzola, Pancar pirzola, Mantarlı jülyen
|
|
||
Mutfak ürünleri (garnitür dahil hazır ana yemekler): 1 (bir) yaprak üzerinde Ek No. 1'e göre ürün yelpazesinde,
|
|
||
Kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri. Hazır ana yemekler. Kümes hayvanları hamurunda doğranmış mutfak ürünleri, kızarmış tavuk, birinci sınıf: chebupel Chili Chicken; chebupel Piquant chicken.
|
|
||
Hazır ana yemekler: yulaf lapası
|
|
||
Salatalar ve Hazır Ana Yemekler: Izgara Hindi ve Ispanaklı Salata; Toskana salatası; Taze otlar ve daikon salatası; Kalamar salatası; Soslu Tijuana sebze salatası; Körili tavuk ile sebze salatası; Tige ile salata
|
|
||
Hazır ana yemekler, garnitürler ve sebzelerden yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş:
|
|
||
Hazır ana yemekler. Udon
|
|
||
Hazır gıda ürünleri ve yemekler: et, sakatat bazlı: çorbalar (ilk öğle yemekleri), ana yemekler (ikinci öğle yemekleri); balık bazlı: çorbalar (ilk öğle yemekleri), ana yemekler (ikinci akşam yemekleri)
|
|
||
Hazır gıda ürünleri ve yemekler: - Et, sakatat bazlı: çorbalar (ilk öğle yemekleri), ana yemekler (ikinci öğle yemekleri); - Sebze bazlı: salatalar, atıştırmalıklar (soğuk veya sıcak); - Macar bazlı
|
|
||
Hazır gıda ürünleri ve yemekler: - et, sakatat bazlı: çorbalar (ilk öğle yemeği), ana yemekler (ikinci öğle yemeği); - sebze bazlı: salatalar, atıştırmalıklar (soğuk veya sıcak); - Macar bazlı
|
|
||
Yetişkinler için seramik (porselen) tabak takımı: Servis (ana yemekler için 6 düz tabak, çap. 28 cm, ana yemekler için 6 derin tabak, çap. 24 cm, ana yemekler için 6 sığ tabak, çap. 22 cm) masa CERCHI porselen 18 adet
|
EDG DI DE GASPARI LUIGI ENZO VIA GRANDI
|
🇮🇹 Italy
|
|
Kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri. "İştah Açıcı Hazır Öğle Yemeği" işaretli dondurulmuş ana yemekler: peynirli ve pilavlı fırında tavuk.
|
|
||
Etten mutfak ürünleri. Dondurulmuş ana yemekler "İştah açıcı hazır öğle yemeği" olarak işaretlenmiştir: Patatesli Macar gulaşı, patatesli Tatar azu, karabuğdaylı kremalı soslu dana straganof, kıymalı biftek
|
|
||
Çorbalara, ana yemeklere, soya ezmelerine eklenmeye hazır soslar Baharatlı yumuşak tofu güveç suyu, Soya Ezmesi Güveç suyu, Kalın soya ezmesi sürme suyu, Baharatlı güveç suyu, ANDONG-STYLE BRAISED SPICY CHICKEN STOCK
|
CJ CHEILJEDANG CORPORATION
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Ana yemekler için hazır soslar: soya sosu. Ambalaj: kutular, torbalar, paketler, kutular, paketler, şişeler, 0,1 ila 100 litre hacimli kutular, işaretleme Gıda şirketi Haytyan Co, Ltd
|
Food company Haytyan Co., Ltd.
|
🇨🇳 China
|
|
Tavuk etinden hazır mutfak ürünleri, ana yemekler: tavuklu pilav, Tayland usulü pilavlı ve sebzeli tavuk, pilavlı körili tavuk, krem peynir soslu pilavlı ve mantarlı tavuk, hindi
|
|
||
Hazır ana öğle yemeği yemekleri: kuru erikli tavuk rulo, mevsim sebzeli bulgur; jülyen mantarlı sebzeli noodle; ızgara tavuk göğsü ile sebzeli tagliatelli; soslu havuç ve dana lazanya; wo
|
|
||
Hazır ana öğle yemeği yemekleri: Tavuklu pilav, Haşlanmış makarna ile ev yapımı pirzola, Sebzeli pilav ile Pozharskie pirzola
|
|
||
SOĞUTULMUŞ ÜRÜNLER, SOĞUTULMUŞ PAKETLENMIŞ TÜKETICI AMBALAJLARI: Et ana yemekleri (haşlanmış köfte, buharda mantı dahil), Çeşitli sakatat ana yemekleri.
|
|
||
TÜKETİCİ KONTEYNERİNDE PAKETLENMİŞ SOĞUTULMUŞ PİŞİRME ÜRÜNLERİ: Etli ana yemekler (haşlanmış köfte, buharda pişirilmiş mantı dahil), etli sakatat ana yemek çeşitleri 865 Risquettes Pleasure, Austrian roll, Cream-brule r
|
|
||
Dondurulmuş kümes hayvanları ana yemekleri: Queretaro soslu Meksika tavuğu, Ardino soslu sebzeli tavuk, Talaki soslu Tayland tavuğu, Kümes hayvanlı Pasta Bar ana yemekleri: Delme ve dünya için tavuklu farfalle
|
|
||
Gıda konsantreleri, kuru: Çorba için karışım; Bolonez ikinci yemekler için karışım; Carbonara ikinci yemekler için karışım; Primavera ikinci yemek karışımı; Donanmada ikinci yemekler için karışım; Mantarlı ana yemekler için karışım
|
|
||
Dondurulmuş hazır ikinci yemekler: İsveç usulü ikinci yemek (kremalı sos içinde köfte, mantar, patates ve soğan içeren dondurulmuş hazır yemek).
|
bofrost* Dienstleistungs GmbH&Co.KG DE NW EUZ 17 EG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Hazır ikinci yemekler: çilekli hazır yulaf ezmesi, kayısılı hazır yulaf ezmesi, mangolu hazır yulaf ezmesi, hazır yulaf ezmesi
|
|
||
Fonksiyonel kaplarda sıcak ve tüketici kaplarında soğutulmuş olarak paketlenmiş mutfak ürünleri: İlk yemekler (çorbalar, et suları); Et ve sakatattan oluşan ikinci yemekler; Çeşitli tavşan ana yemekleri
|
|
||
B kategorisi et sosisleri: Yarı tütsülenmiş sosis Krakovskaya, yarı tütsülenmiş sosis Odesskaya, Yarı tütsülenmiş sosis Macar soğutulmuş veya dondurulmuş. Soğuk yemekler salatalar, ana yemekler, garnitürler, ilk öğle yemekleri, bak
|
|
||
Soğuk yemekler salatalar, ana yemekler, garnitürler, ilk öğle yemekleri, unlu mamuller ve hamur ürünleri: Toplam 49 kalem ek No. 1'de dört sayfada belirtilmiştir
|
|
||
Ana yemekten soğutulmuş ikinci akşam yemeği yemekleri çok bileşenli bir yemek: - sebzeli Meksika domuz eti; - sebzeli Meksika tavuğu, - Tatar azu, - sığır etli pilav, - tavuk pilavı, - solyanka sb
|
|
||
Çabuk dondurulmuş hazır et yemekleri: Jambonlu Julienne, köfte; Hızlı dondurulmuş dolgulu hazır hamur yemekleri: sığır etli börekler, kuzu etli börekler, ağırlıklı ve paketlenmiş.
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. İlk öğle yemeği hazır sebze ve sebze-et yemekleri. İlk öğle yemeği hazır sebze yemekleri ve çorba hazırlamak için hazırlıklar: mantar çorbası, sebze püresi, çorba püresi
|
|
||
Hızlı dondurulmuş hazır hamur yemekleri: beşamel soslu lazanya, bolonez soslu lazanya; hızlı dondurulmuş dolgulu hazır hamur yemekleri: patatesli köfte, patatesli ve mantarlı köfte
|
|
||
Kızartılmış hamur içinde doğranmış et içeren mutfak ürünleri. Dondurulmuş hazır ikinci yemekler: Hazır etli-domatesli börekler; Hazır sosisli börekler; Hazır ciğerli börekler
|
|
||
Yemeye hazır ikinci yemekler: kızarmış et, sakatat; güveç; kıyma yemekleri; kümes hayvanları yemekleri; balık yemekleri; garnitürler
|
|
||
Et ve et içeren mutfak ürünleri, modifiye atmosferde veya vakum altında veya olmadan paketlenmiş. Hazır set yemekler (birinci öğle yemeği yemekleri; ikinci öğle yemeği yemekleri et, sakatat ve yan yemekler
|
|
||
Et ve et içeren mutfak ürünleri, modifiye atmosferde veya vakum altında veya olmadan paketlenmiş. Hazır set yemekler (birinci öğle yemeği yemekleri; ikinci öğle yemeği et yemekleri, garnitürlü sakatat yemekleri
|
|
||
Etten mutfak ürünleri ... Dondurulmuş ana yemekler - etiketli - Merhaba, öğle yemeği: ev yapımı patates püreli temel yemekler, soslu ve makarnalı gulaş, patates püreli sulu şnitzel, pilav
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri - et ve kemik küçük parçalar: kategori D: borsch için set; kategori B: ana yemekler için set, jöleli et için set; kategori D: ilk yemekler için set; kemiksiz küçük parçalar - kategori A:
|
|
||
Hindi eti ve sakatatından yarı mamul ürünler: 1 numaralı ikinci yemek seti, 2 numaralı ana yemek seti, kıyılmış Hindi, kıyılmış Köy, kıyılmış Amatör.
|
|
||
Doğal et, kümes hayvanları, tavşan ve yan ürünlerden oluşan tek bileşenli ana yemekten soğutulmuş ikinci öğle yemeği yemekleri, porsiyonlanmış ve küçük parçalar: tavuk baget, pane; kuru erik ve sebzeli haşlanmış domuz eti
|
|
||
Bir ana yemek, bir garnitür ve bir sostan oluşan ikinci yemekler: garnitürlü kuzu kebabı; pilav ve soslu kuzu kebabı; garnitürlü azu bifteği; Dana Gulaş; patates püreli tatlı ve ekşi et
|
|
||
Bir ana yemek, bir garnitür ve bir sostan oluşan ikinci yemekler: garnitürlü tavuk escalope; garnitürlü tavuk kebabı; garnitürlü hindi kebabı; patates püreli tavuk şnitzel (yumurta içinde); garnitürlü pargyot
|
|
||
Tek bileşenli ana yemekten soğutulmuş ikinci öğle yemeği yemekleri, garnitür: krep (patates krepleri), 1 sayfadaki Ek No. 1'e göre
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş ikinci yemekler. Etli ana yemekler: dana gulaş, etli ve pirinçli lahana sarması, kuru erikli kızarmış domuz eti, etli rosto, mantarlı fırında domuz eti, soğanlı kızarmış kebap, et
|
|
||
MUTFAK ÜRÜNLERİ. BALIK VE DENIZ ÜRÜNLERI ILE ANA YEMEK YEMEKLERI:
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemiksiz küçük parçalar Kategori A: Gulaş, C kalça tik, Ana yemekler için sığır eti, Ossobuco; Küçük boyutlu et ve kemik kategorileri B: İlk yemekler için set
|
|
||
Etsiz ikinci öğle yemeği yemekleri. Rolls ve ana yemekler: gohan, soba, pirinç eriştesi, roll kappa maki, Yunan salatası, sebzeli kumpao, sebzeli ramen Salatalar: Kaiso Sarado, Somon Göbekli Sezar, Deniz Ürünleri S
|
|
||
Porselen sofra takımları: (çaydanlıklar, meyve vazoları, çay kaseleri, votka kaseleri, atıştırmalık tabaklar, ana yemek tabakları, ilk yemekler için pisi), marka SHANGHAI XM GROUP LTD
|
SHANGHAI XM GROUP LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Et içeren öğle yemekleri konserve ana yemekler:
|
|
||
Modifiye atmosferde veya vakumda ambalajlanmış mutfak ürünleri. Hazır set yemekler (birinci öğle yemeği yemekleri; kümes hayvanları etinden ikinci öğle yemeği yemekleri, garnitürler ve soslar ile ve garnitürler ve soslar olmadan; domuz yağı ile
|
|
||
Modifiye atmosferde veya vakumda paketlenmiş mutfak ürünleri. Hazır set yemekler (ilk öğle yemeği yemekleri; et, sakatat, garnitür ve soslu ve garnitürsüz ikinci öğle yemeği yemekleri
|
|
||
Modifiye atmosferde veya vakumda paketlenmiş veya paketlenmemiş mutfak ürünleri. Hazır set yemekler (birinci öğle yemeği yemekleri; kümes hayvanı etli, garnitürlü ve soslu ikinci öğle yemeği yemekleri ve garnitürsüz ve
|
|
||
Modifiye atmosferde veya vakum altında ya da vakum olmadan paketlenmiş mutfak ürünleri. Hazır set yemekler (birinci öğle yemeği yemekleri; kümes hayvanları etinden ikinci öğle yemeği yemekleri, garnitürler ve soslar ile ve garnitürsüz
|
|
||
Modifiye atmosferde veya vakumda veya vakumsuz olarak paketlenmiş mutfak ürünleri. Hazır set yemekler (birinci öğle yemeği yemekleri; kümes hayvanları etinden ikinci öğle yemeği yemekleri, garnitürler ve soslar ile ve garnitürsüz
|
|
||
Modifiye atmosferde veya vakum altında ya da vakum olmadan paketlenmiş mutfak ürünleri. Hazır set yemekler (birinci öğle yemeği yemekleri; kümes hayvanları etinden ikinci öğle yemeği yemekleri, garnitürler ve soslar ile ve garnitürsüz
|
|
||
HAZIR İKİNCİ YEMEK YEMEKLERİ "Slavyanskaya Yemeği": Kümes hayvanları (tavuk, hindi, ördek) haşlanmış, kızartılmış, fırınlanmış, doldurulmuş: karabuğday; makarna; pirinç; patates, patates püresi. Ben
|
|
||
Et içeren mutfak ürünleri, hamur içinde kıyılmış, kızartılmış. Hazır ikinci yemekler, dondurulmuş: Hazır sosisli chebureks
|
|
||
Modifiye atmosferde paketlenmiş balık mutfak ürünleri. Hazır öğle yemekleri: balıktan ikinci öğle yemekleri, garnitürler ve soslar ile ve garnitürler ve soslar olmadan - eke göre
|
|
||
Modifiye atmosferde ambalajlanmış et ve et içeren mutfak ürünleri. Hazır öğle yemekleri: garnitürlü ve soslu etli ikinci öğle yemekleri ve garnitürsüz ve sossuz - eke göre
|
|
||
Kızartılmış hamur içinde doğranmış et içeren mutfak ürünleri. Dondurulmuş hazır ikinci yemekler: Ciğerli hazır börekler
|
|
||
Toplu yemek hizmeti veren kuruluşlar için ekipman - Hazır sıcak yemeklerin depolanması ve taşınması için korozyona dayanıklı çelikten yapılmış Thermobox
|
METALCARRELLI S.r.I.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Hazır ikinci yemekler: Folyo ile kapatılmış polimerik kutularda paketlenmiş av sosisleri tadında hazır patates püresi; kombine malzemelerden yapılmış torbalarda.
|
|
||
İlk öğle yemeği hazır sebze yemekleri: mantar püresi çorbası, sebze püresi çorbası, brokoli püresi çorbası, balkabağı püresi çorbası, baklagil püresi çorbası, mercimek püresi çorbası, peynir püresi çorbası, Minestrone çorbası. İlk hazır çorba
|
|
||
Yarı konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri: - ikinci öğle yemeği yemekleri: kabak krepleri, sebzeli patates güveç; - garnitürler: kızarmış lahana, haşlanmış patates, haşlanmış havuç, haşlanmış pancar, sebze karkas
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. İkinci öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Yan yemekler: haşlanmış makarna.
|
|
||
Mutfak ürünleri, hazır ilk yemekler, balık suyuna dayalı tam öğle yemekleri: Balık solyanka, Pembe somon köfteli patates çorbası, Pembe somon ve domatesli kraliyet balık çorbası. 30-250g arası ambalajlar, paketler
|
|
||
Mutfak ürünleri, sığır eti, domuz eti, kümes hayvanları eti dahil olmak üzere hazır ikinci yemekler: Sıcak yemekler: Konserve salatalık ile sığır etinden Azu, Sığır etinden sığır straganof, Domuz etinden Bigus (etli lahana güveç
|
|
||
Mutfak ürünleri, balıktan hazır ikinci yemekler: Sıcak yemekler: Fırında pembe somon Deniz incisi (yengeç çubukları), Domates, peynir, mayonez ile pişmiş pembe somon, Sebze turşusu ile pembe somon (havuç, soğan, to
|
|
||
Et içeren mutfak ürünleri, hamur içinde kıyılmış, kızartılmış. Dondurulmuş hazır ikinci yemekler: Etli sulu hazır iç çamaşırı
|
|
||
Etten soğutulmuş ikinci öğle yemeği yemekleri. Hazır et yemekleri: Kremalı soslu köfte, Et çılgınlığı, Kanada pirzolası, Tembel lahana ruloları, Domuz fricasse, Ev yapımı domuz patates, Asya domuz eti
|
|
||
Garnitürlü ve garnitürsüz hazır balık yemekleri. Balık ve deniz ürünleri yemekleri: haşlanmış balık, kızarmış balık, derin yağda kızartılmış balık, hamurda kızarmış balık, balık kızartması, balık kebabı, marine edilmiş balık, balık
|
|
||
Etli mutfak ürünleri. Hazır set yemekler (et ve et içeren garnitürlü ve soslu, garnitürsüz ve sossuz ikinci öğle yemekleri)
|
|
||
Ana yemekler 23 öğe aralığında (1 sayfada ek 1)
|
|
||
KNORR pişirme gerektiren ana yemeklerin pişirilmesi için karışımlar: DOLMA IÇIN KARIŞIM; IKINCISI IÇIN. BEYAZ MANTARLI PLANOVA HAZIRLANMASI; JULIEN PO-D HAZIRLAMAK IÇIN IKINCI KARIŞIM IÇIN
|
|
||
Ana yemekler için mantar ve meyve ilaveli kurutulmuş sebze karışımları
|
|
||
Ek No.1'e (sayfa 1) göre garnitürlü (dondurulmuş) ana yemekler, vakum altında polipropilen tepsilerde paketlenmiş, net ağırlık 250 ila 350 gram, "AKMAY" işaretli
|
|
||
Mutfak ürünleri, ana yemekler: Garnitürler: Bezelye, Haşlanmış karabuğday, Kızarmış lahana, Peynirli ve mayonezli fırında patates, Altın patates, Haşlanmış patates, Mantarlı kızarmış patates, Haşlanmış makarna, Haşhaş tohumu
|
|
||
Etten mutfak ürünleri. Dondurulmuş ana yemekler: spagetti bolognese, spagetti carbonara, ev usulü domuz rostosu.
|
|
||
Ana yemekler için soslar
|
|
||
Kümes hayvanları mutfak ürünleri. Dondurulmuş ana yemekler - sebzeli güveçte soslu tavuk göğsü, pilavlı tavuk buğulama pirzola, patates püreli kızarmış tavuk but, pilavlı tavuk göğsü
|
|
||
Öğle yemeği ana yemekleri cm. ek 1 2 sayfada
|
|
||
Makarna ana yemekleri: Garnitür Haşlanmış makarna, Tavuklu makarna
|
|
||
mutfak sebze ürünleri ve ana yemekler: sebzeli patlıcan, mantarlı patlıcan, pirinç ve mantarlı lahana ruloları, ev yapımı krepler, lahana ve mantarlı patates zrazy, patlıcan havyarı, kabak
|
|
||
Mutfak ürünleri. Dondurulmuş ana yemekler: mantarlı ve soğanlı karabuğday lapası, sebze güveç.
|
|
||
Etten mutfak ürünleri. Dondurulmuş ana yemekler: etli patates güveç, kızarmış köfte, patates püreli azu, makarnalı dana gulaş, patates püreli haşlanmış dana eti
|
|
||
Mutfak ürünleri. Çorbalar, salatalar, atıştırmalıklar, ana yemekler, meyve ve çileklerden kompostolar.
|
|
||
Kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri. Dondurulmuş ana yemekler Merhaba öğle yemeği: pirinç ve mantar soslu hindi pirzola, kremalı soslu pirinçli hindi pirzola.
|
|
||
Konserve et ve sebze. Garnitürlü et ana yemekleri: karabuğday lapalı et, karabuğday lapalı ve sebzeli et, pirinç lapalı et, pirinç lapalı ve sebzeli et, sığır etli pilav,
|
|
||
Mutfak ürünleri: Serideki soğutulmuş ana yemekler:
|
|
||
Domuz eti ve kemiği yarı mamul porsiyonlanmış soğutulmuş, dondurulmuş kategori D: ana yemekler için sofra seti.
|
|