konserve öğle yemeği hazır yemekler GTIP / HS CODE ✨
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 190230: Diğer makarnalar
- 1904: Hububat veya hububat ürünlerinin kabartılması veya kavrulması suretiyle elde edilen gıda mamülleri
- 190490: Diğer hububat esaslı gıda mamulleri (kabartılmış, kavrulmuş)
- 2005: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmamış)
- 2103: Soslar ve müstahzarları; çeşni/lezzet verici karışımlar; hardal unu, irmiği ve hazır hardal
- 2104: Çorba, et suyu ve karışım halindeki homojenize gıda müstahzarları
- 210690: Diğer gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yarı konserve yumurta ürünleri. Yumurta ürünlerinden ikinci öğle yemeği hazır yemekleri. Doğal omlet
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Yumurta ürünlerinden öğle yemeği hazır yemekleri: Omlet (doğal; mantarlı; mantarlı ve füme etli; tatlı biberli; domatesli; domatesli ve füme etli; domatesli ve tatlı biberli)
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Yumurta ürünlerinden öğle yemeği hazır yemekleri.
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekleri. Ek No. 1'e göre ürün yelpazesindeki ikinci akşam yemeği yemekleri Ambalaj: polimer, metalize, kağıt ve kombine malzemelerden yapılmış torbalar, tepsiler, kaplar, bardaklar.
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekleri - garnitürler: soğanlı haşlanmış karabuğday; haşlanmış pirinç karışımı; sebzeli haşlanmış pirinç. Ambalaj: kapaklı kaplar, net ağırlık 200 gramdan 1000 grama kadar.
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekleri: Haşlanmış tavuk yumurtası; Haşlanmış boyalı tavuk yumurtası; Haşlanmış bıldırcın yumurtası. Ambalaj: Vakum altında polimerik ve kombine malzemelerden yapılmış substrat, net ağırlık 0
|
|
||
İlk öğle yemeği hazır yemekler: Donutlu Moskovsky borsch, patates çorbası, köfteli çorba, Fransız domates çorbası, brokoli püresi çorbası, kremalı mantar çorbası, kremalı çorba
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekler - garnitürler: lobio; mantarlı karabuğday. Ambalaj: kapaklı kaplar, polimer ve kombine malzemelerden yapılmış torbalar, karton kutular, kağıt torbalar, kağıt torbalar, polietilenden yapılmış kaplar
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekleri. Cheesecake; Krep; Lorlu krep; Etli krep; Jambon ve peynirle doldurulmuş krep; Sütlü pirinç lapası; Sütlü yulaf lapası, Kabak böreği; Elmalı börek; Lo ile rulo krep
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekleri: Etli krep; Jambon ve peynir ile doldurulmuş krep; Somonlu rulo krep; Somonlu krep; Süzme peynir ve elma ile doldurulmuş krep; Süzme peynir ve çikolata ile doldurulmuş krep
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekleri: Kabaklı darı lapası; Kuru kayısılı arpa lapası; Sütlü yulaf lapası. Ambalaj: Vakum altında polimer ve kombine malzemelerden yapılmış film, net ağırlık 0,25 kg ila 1,0 kg.
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekleri: Çırpılmış omlet; Kızarmış tavuk yumurtası. Ambalaj: Vakum altında polimerik ve birleşik malzemelerden yapılmış bir alt tabaka, net ağırlık 0,2 kg ila 1,0 kg.
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekleri. Kerevizli bezelye püresi çorbası (baz); İtalyan çorbası (baz); Peynir çorbası (baz); Soğan çorbası (baz); Borsch (baz); Kuzukulağı lahana çorbası (baz); Terbiyeli çorbalar; Kerevizli bezelye püresi çorbası
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekleri: Karidesli omlet, Omlet kazıyıcı, Tavuklu omlet, Peynirli omlet, Sebzeli omlet, Somonlu ve rokalı mini omlet, Biberli ve soğanlı mini omlet, Mantarlı mini omlet
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekleri: Haşlanmış tavuk yumurtası, Haşlanmış boyalı tavuk yumurtası, Haşlanmış bıldırcın yumurtası
|
|
||
Dondurulmuş ikinci öğle yemeği hazır yemekleri: makarnalı gulaş; karabuğdaylı gulaş; patates püreli gulaş; patates püreli ev pirzolası; pirinçli ev pirzolası; makarnalı ev pirzolası; ev pirzolası
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekler: Boyalı pişmiş tavuk yumurtası Paskalya Seti
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekleri: Klasik krep; Süzme peynirli krep; Etli krep; Mantarlı krep.
|
|
||
İlk öğle yemeği hazır yemekler. Çorbalar: Mantar püresi çorbası, Kharcho çorbası, Erişte çorbası, Borş çorbası, polimerik malzemelerden yapılmış kaplarda ve tepsilerde paketlenmiş, kağıt, alüminyum, plastik film, net ağırlık 0,2 kilogramdan
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekler:
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekler:
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekleri: Güneşte kurutulmuş domates ve patlıcanlı omlet, Peynirli ve jambonlu omlet, Somonlu omlet.
|
|
||
Öğle yemeği hazır yemekleri. Temel çorbalar ve soslu çorbalar: Kereviz püresi çorbası, Balkabağı-havuç püresi çorbası, Kuru erikli borsch, Tortilla çorbası, Beyaz fasulye ve sebzeli çorba.
|
|
||
İlk öğle yemeği hazır yemekleri: 3 yaprak üzerinde Ek No. 1'e göre. Ambalaj : kapaklı kaplar; polimerik ve kombine malzemelerden yapılmış torbalar; polietilen tereftalat ve polimerik malzemelerden yapılmış kaplar; tr
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. İlk öğle yemeği hazır sebze ve sebze-et yemekleri. İlk öğle yemeği hazır sebze yemekleri ve çorba hazırlamak için hazırlıklar: mantar çorbası, sebze püresi, çorba püresi
|
|
||
Özel bir tüketici için konserve öğle yemeği yemekleri ... Teknik koşullar. GOST 18487-80. Konserve yiyecekler - birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: Birinci öğle yemeği yemekleri: etli deniz borş çorbası, etli turşu çorbası, pirinç çorbası
|
|
||
Yarı konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze ve sebze-et yemekleri: - ilk öğle yemeği sebze ve et yemekleri: Moskova borsch, Leningradsky rassolnik, pirinçli tavuk çorbası, tavuk çorbası, ev yapımı hodgepodge; - ilk
|
|
||
Yarı konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri: - ikinci öğle yemeği yemekleri: kabak krepleri, sebzeli patates güveç; - garnitürler: kızarmış lahana, haşlanmış patates, haşlanmış havuç, haşlanmış pancar, sebze karkas
|
|
||
ÖZEL BİR TÜKETİCİ İÇİN KONSERVE ÖĞLE YEMEĞİ YEMEKLERİ. BIRINCI ÖĞLE YEMEĞI YEMEKLERI: ETLI ÇORBA-GASSLER; SEBZELI VE ETLI PIRINÇ ÇORBASI; SEBZELI VE ETLI FASULYE ÇORBASI: ETLI VE YEŞILLIKLI BEZELYE ÇORBASI; IKINCI ÖĞLE YEMEĞI YEMEKLERI: Ф
|
|
||
KONSERVE ÖĞLE YEMEĞI YEMEKLERI: ETLI ILK ÖĞLE YEMEĞI YEMEĞI - ETLI VE YEŞILLIKLI BEZELYE ÇORBASI; ETLI IKINCI ÖĞLE YEMEĞI YEMEKLERI - ETLI SEBZE RAGU, ETLI BUHARDA PIŞMIŞ PATATES, SEBZELI VE ETLI FASULYE, SEBZELI BEZELYE
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Konserve humus, konserve nohut, konserve fasulye,
|
PEASE FOR FOOD
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Et ve et içeren mutfak ürünleri, modifiye atmosferde veya vakum altında veya olmadan paketlenmiş. Hazır set yemekler (birinci öğle yemeği yemekleri; ikinci öğle yemeği et yemekleri, garnitürlü sakatat yemekleri
|
|
||
Hazır gıda ürünleri ve yemekler: - et, sakatat bazlı: çorbalar (ilk öğle yemeği), ana yemekler (ikinci öğle yemeği); - sebze bazlı: salatalar, atıştırmalıklar (soğuk veya sıcak); - Macar bazlı
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. İkinci öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Yan yemekler: haşlanmış makarna.
|
|
||
Öğle yemekleri. Öğle yemeği sebze yemekleri: Buharda pişirilmiş sebzeler; Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Kızarmış kuzu eti (Pyzhem sil), Sığır eti "Tatar usulü", Kümes hayvanları eti "Tatar usulü", Pastırmalı fasulye rulosu. Akşam yemeği
|
|
||
Pastörize et ve et içeren konserve yiyecekler. İkinci öğle yemeği hazır et ve et ve sebze yemekleri et ve kümes hayvanları sakatatından: pişmiş tavuk but, soslu tavuk but, tavuk pirzola, tavuk pirzola,
|
|
||
Pastörize et ve et içeren konserve yiyecekler. İkinci öğle yemeği hazır et ve et-sebze yemekleri: köfte, et köfte, köfte, dana pirzola, Av, İhale, Domashnye, Bavyera,
|
|
||
Pastörize et ve et-sebze konserveleri. İkinci öğle yemeği hazır et ve kümes hayvanları etinden et ve sebze yemekleri: tavuk but, tavuk pirzola, tavuk pirzola, tavuk krep, tavuk gulaş, tavuk zrazy
|
|
||
Pastörize et ve et içeren konserveler. İkinci öğle yemeği hazır et ve et içeren yemekler:
|
|
||
Yarı konserve et ve et içeren gıdalar. İkinci öğle yemeği hazır et ve et-sebze yemekleri:
|
|
||
Yarı konserve yiyecekler. İkinci öğle yemeği hazır sebze ve et yemekleri:
|
|
||
Yarı konserve yiyecekler. İkinci öğle yemeği hazır sebze ve et yemekleri:
|
|
||
Pastörize et ve et-sebze konserveleri. İkinci öğle yemeği hazır et ve et ve sebze yemekleri:
|
|
||
Yarı konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: bulgur, karabuğday lapası, buharda pişirilmiş pirinç, kuru meyveli pilav, sebzeli ve kuru kayısılı pilav, yağsız yulaf lapası, yağsız kıvamlı lapa,
|
|
||
Yarı konserve et ve et içeren gıdalar: - et ve sakatattan ikinci öğle yemeği hazır et ve sebze yemekleri: sığır straganof, tatlı ve ekşi soslu sığır yahnisi, sığır paprikaş, sığır gulaş; - içinde
|
|
||
Yarı konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze ve sebze-et yemekleri: - sebze makarna sosu: Tar-Tar sos; - sebze ve etli makarna sosu: Carbonara sosu; - balık ilaveli sebze sosu: Sos
|
|
||
Pastörize et ve et içeren konserveler. İkinci öğle yemeği hazır et ve et içeren yemekler: köfte, et köfte, köfte, dana pirzola, Av, İhale, Domashnye, Bavyera,
|
|
||
Pastörize konserve gıda İkinci öğle yemeği hazır sebze ve et yemekleri: etli pilav, dana etli pilav, domuz etli pilav, etli sebze haşlama, kremalı soslu lahana sarması, kremalı soslu lahana sarması
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: haşlanmış patates, haşlanmış brokoli, haşlanmış pancar, haşlanmış havuç, haşlanmış sebze, haşlanmış lahana, bezelye püresi, haşlanmış patates; sebze pa
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. İkinci öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: mantarlı ve soğanlı karabuğday lapası, mantarlı karabuğday, ufalanmış karabuğday lapası, mantarlı ve soğanlı pirinç, ufalanmış
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler:
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. İkinci öğle yemeği hazır sebze ve et yemekleri
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: haşlanmış patates, haşlanmış brokoli, haşlanmış pancar, haşlanmış havuç, haşlanmış sebze, haşlanmış lahana, bezelye püresi, haşlanmış patates, sebze pa
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: haşlanmış patates, haşlanmış brokoli, haşlanmış pancar, haşlanmış havuç, haşlanmış sebze, haşlanmış lahana, bezelye püresi, haşlanmış patates, sebze pa
|
|
||
Pastörize konserve et ve et-sebze. İkinci öğle yemeği hazır et ve kümes hayvanları etinden et ve sebze yemekleri: pişmiş tavuk but, soslu tavuk but, Tavuk pirzola, tavuk pirzola, Pozha pirzola
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. İkinci öğle yemeği hazır sebze ve et yemekleri:
|
|
||
Pastörize et ve et ve sebze konserveleri: - ikinci öğle yemeği hazır et ve sebze yemekleri: tatlı ve ekşi soslu haşlanmış dana eti, dana gulaş, limonlu ve biberiyeli domuz eti, domates soslu domuz escalope
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. İkinci öğle yemeği hazır sebze ve et yemekleri: kremalı soslu lahana dolması, sebzeli et yahnisi, lahana turşulu domuz eti, kuru kayısılı kuzu eti, nohutlu dana eti, patates
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. İkinci öğle yemeği hazır sebze ve et yemekleri: kremalı soslu lahana sarması, sebzeli et yahnisi, lahana turşulu domuz eti, kuru kayısılı kuzu eti, nohutlu dana eti, patates
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: bulgur, domatesli bulgur, karabuğday lapası, mantarlı karabuğday, buharda pişirilmiş pirinç, sebzeli haşlanmış ufalanmış pirinç, kurutulmuş meyveli pilav
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri: - garnitürler: balkabağı krepleri, kızarmış lahana, kremalı patates püresi, kuru meyveli sebze güveç, mantarlı sebze güveç, mısırlı kuru fasulye
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: bulgur, domatesli bulgur, karabuğday lapası, mantarlı karabuğday, buharda pişirilmiş pirinç, haşlanmış sebzeli pirinç, sebzeli pilav
|
|
||
İlk öğle yemeği hazır sebze yemekleri: mantar püresi çorbası, sebze püresi çorbası, brokoli püresi çorbası, balkabağı püresi çorbası, baklagil püresi çorbası, mercimek püresi çorbası, peynir püresi çorbası, Minestrone çorbası. İlk hazır çorba
|
|
||
Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Güveç Po- Avrupa , Sicilya güveci, İştah açıcı güveç, Fransız eti. Öğle yemeği sebze yemekleri: İlkbahar güveci, Sonbahar güveci, sebze güveci. Omlet
|
|
||
Öğle yemeği hazır et yemekleri: haşlanmış sığır eti; domuz yahnisi; ızgara Münih sosisleri; ızgara Nürnberg sosisleri; ızgara Thüringen sosisleri; fırında kuzu omuz; kızarmış koyun eti lyulya; sığır eti krepleri
|
|
||
Öğle yemeği hazır kümes hayvanı yemekleri: ev usulü tavuk but; jack daniels soslu kanat; ev usulü but; haşlanmış tavuk göğsü; elma dolgulu ördek; zencefil soslu gine tavuğu; isteğe göre kornişon tavuk
|
|
||
İkinci öğle yemeği hazır et ve et-sebze yemekleri: dana pirzola, "Av", "İhale", "Ev", "Bavyera", "Et", bir burger için, "Sulu" biftek, ızgara domuz kaburga, "Ciğer" krep , etli krep
|
|
||
İkinci öğle yemeği hazır sebze ve et yemekleri: pilavlı körili tavuk, tavuklu pilav, tavuk ve Tayland sebzeleri, pirinç ve mantarlı kremalı peynir soslu tavuk, soslu karabuğdaylı köfte
|
|
||
Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: haşlanmış makarna
|
|
||
Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: haşlanmış patates, haşlanmış pancar, haşlanmış havuç, haşlanmış sebze, haşlanmış lahana, bezelye püresi, haşlanmış patates, sebze güveç, Bulgar sebze güveç, sebze güveç
|
|
||
İkinci öğle yemeği hazır sebze ve et yemekleri: etli pilav, dana etli pilav, domuz etli pilav, etli sebze haşlama, kremalı soslu lahana sarması, domates soslu lahana sarması, etli sebze haşlama
|
|
||
İkinci öğle yemeği hazır et ve et ve sebze yemekleri: sığır pirzola, Avcılık, İhale, Domashnye, Bavyera, Et, bir burger için, Sulu biftek, ızgara domuz kaburga, Ciğer krep, domuz incik
|
|
||
İlk öğle yemeği hazır sebze yemekleri: mantar çorbası, sebze püresi, brokoli püresi, balkabağı çorbası, baklagil püresi, mercimek püresi, kremalı peynir çorbası , çorba Minestrone, lahana çorbası, sebze çorbası
|
|
||
Hazır öğle yemeği sebze yemekleri: tavuklu pilav, kürk mantolu tavuk, tavuk Tender pirzola, Kiev pirzola, mantar soslu de-volai, sebzeli tavuk yuvaları, tavuklu rosto, tavuk barbekü Gour
|
|
||
İkinci öğle yemeği hazır et ve et-sebze yemekleri: Avcı, İhale, Ev, Bavyera pirzola, Sulu biftek, ızgara domuz kaburga , krep Ciğer, pişmiş domuz incik, dolgulu et zrazy
|
|
||
İkinci öğle yemeği hazır et ve kümes hayvanı etinden et ve sebze yemekleri: tavuk but, Tavuk pirzola, tavuk gulaş, dolgulu tavuk zrazy, ızgara tavuk kanatları -Çin, Köri soslu tavuk fileto dilimleri
|
|
||
Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: mantarlı ve soğanlı karabuğday lapası, mantarlı ve soğanlı pilav, sebzeli ufalanmış pilav, füme etli arpa lapası
|
|
||
İkinci öğle yemeği hazır sebze ve et yemekleri: pilavlı körili tavuk, tavuklu pilav, pilavlı ve Tayland sebzeli tavuk, pilavlı ve mantarlı krem peynir soslu tavuk, karabuğdaylı köfte
|
|
||
Mutfak ürünleri. Hazır öğle yemeği ikinci yemekler: Gine tavuğu pilavı, Kuru üzümlü pilav, Tavuklu pilav.
|
|
||
Mutfak ürünleri. Hazır öğle yemeği ikinci yemekler: Kuzu etli pilav, dana etli pilav, etli pilav.
|
|
||
İkinci öğle yemeği hazır balık yemekleri: kızarmış capelin; kızarmış balık pirzola; pişmiş sazan; meyilli hafif süvari balığı; kızarmış balık karkası; Orly somon; buharda somon; royally kızarmış somon; tatlı ve ekşi beyaz balık filetosu
|
|
||
Pastörize et ve et-sebze konservesi. İkinci öğle yemeği hazır et ve et ve sebze yemekleri: köfte, et köftesi, köfte, dana pirzola, Av, İhale, Ev, Bavyera
|
|
||
Öğle yemeğine hazır ilk yemekler: çorbalar: Karidesli Yengeç Bisque, Karidesli Gazpacho
|
|
||
Sebze ve meyvelerden hazır mutfak sosları: ikinci öğle yemeği sebze yemekleri, salamura meyvelerden turşu, salamura sebzelerden turşu.
|
Pravin Masalewale
|
🇮🇳 India
|
|
Pastörize et ve et-sebze konservesi. İkinci öğle yemeği hazır et ve et ve sebze yemekleri: köfte, et köftesi, köfte, dana pirzola, Av, İhale, Ev, Bavyera
|
|
||
Öğle yemeği hazır kümes hayvanları yemekleri: tavuk butları, jack daniels soslu kanatlar, ev yapımı tavuk budu, haşlanmış tavuk göğsü, elma ile doldurulmuş ördek, zencefil soslu gine tavuğu, kornişon tavuk
|
|
||
Mutfak ürünleri: Ek No. 1'e göre hazır et birinci ve ikinci öğle yemeği kursları. Yemekler, polimerik malzemelerden yapılmış kaplarda, polietilen filmden yapılmış torbalarda veya izin verilen diğer malzemelerde paketlenir.
|
|
||
Öğle yemeği hazır sebze yemekleri. Garnitürler: 1. Taş patates 2. Patates püresi Patates püresi 3. Patates pirzola
|
|
||
Öğle yemeği hazır balık yemekleri: kızarmış capelin; kızarmış balık pirzola; fırında sazan; meyilli hafif süvari balığı; kızarmış balık karkası; Orly somon; buharda somon; royally kızarmış somon; tatlı ve ekşi ekmek içinde beyaz balık filetosu
|
|
||
Konserve öğle yemeği yemekleri "Plov Uzbek" her biri 325 g'lık teneke kutularda, "Shurpa Uzbek" her biri 430 g'lık cam kavanozlarda, "Mashkichiri special" her biri 325 g'lık teneke kutularda, "Nuhat Shurak" her biri 325 g'lık teneke kutularda Ticaret m
|
Global Food Exclusive
|
🇺🇿 Uzbekistan
|
|
ilk et içeren konserve öğle yemeği yemekleri: tavuklu ve taze lahanalı borş; hindili ve taze lahanalı borş; tavuklu turşu; hindili turşu; tavuklu lahana çorbası; hindi etli lahana çorbası;
|
|
||
Konserve et ve sebze öğle yemeği ikinci yemekler. Beef Stroganoff, Gulaş, Kıymalı makarna, Domuz eti ile haşlanmış sebzeler, Pilav, cam kavanozlar, hermetik olarak kapatılmış, çevirmeli tip kapak, 450 ila 580 ml.
|
🇪🇪 Estonia
|
||
Konserve öğle yemeği yemekleri: etli sebze yahnisi, etli ve otlu bezelye çorbası, etli haşlanmış patates, fasulye ve sebzeli et
|
|
||
Etli ikinci konserve öğle yemeği yemekleri. Et içeren soslar: - tavuklu sos, - baharatlı tavuklu sos, - tavuklu baharatlı sos, - tavuklu baharatlı sos.
|
|
||
Etli ikinci konserve öğle yemeği yemekleri. Et içeren soslar: - domuz etli sos, - sığır etli sos, - sığır etli ve baharatlı sos, - domuz etli ve baharatlı sos, - sığır etli acı sos, - sığır etli acı sos
|
|
||
Etli ikinci konserve öğle yemeği yemekleri. Et içeren soslar: - kuzu etli sos; - kemikli kuzu etli sos.
|
.
|
|
|
Etli ikinci konserve öğle yemeği yemekleri. Et içeren soslar: - tavuklu sos; - baharatlı tavuk sosu; - tavuklu acı sos; - tavuklu baharatlı sos.
|
|
||
Etli ikinci konserve öğle yemeği yemekleri. Et içeren soslar: -domuz etli sos; -domuz etli ve baharatlı sos; -domuz etli baharatlı sos.
|
|
||
Etli ikinci konserve öğle yemeği yemekleri. Et içeren soslar: - sığır etli sos; - sığır etli ve baharatlı sos; - sığır etli baharatlı sos; - sığır etli ve baharatlı sos; - sığır etli baharatlı sos.
|
|
||
konserve öğle yemeği yemekleri: Etli sebze yahnisi, Etli patates yahnisi, Sebzeli ve etli fasulye, Sebzeli ve etli bezelye
|
|