öğle yemeği çantaları GTIP / HS CODE ✨
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
- 2005: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmamış)
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 4202: Deri ve köseleden sandık, bavul, valiz, evrak çantası, seyahat eşyası, kılıf vb.
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yetişkinler için tekstil malzemelerinden ön yüzeye sahip deri ürünler, VALIRA markaları: çantalar, öğle yemeği çantaları (öğle yemeği kutuları ile bir set dahil), sandviç çantaları.
|
COMERCIAL VALIRA S.A.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Ön yüzeyi polimerik malzemeden olan erkek ve kadın deri ürünleri: şişe çantaları, keten çantaları, öğle yemeği çantaları, iç çamaşırı çantaları, ayakkabı çantaları, kozmetik çantaları (kozmetik çantaları)
|
Casa Vigar S.L.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Üst kısmı polimerik malzemeden yapılmış erkek ve kadın deri ürünleri: şişe çantaları, keten çantaları, öğle yemeği çantaları, iç çamaşırı çantaları, ayakkabı çantaları, kozmetik çantaları (kozmetik çantaları), organizatörler
|
Casa Vigar S.L.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Ön yüzeyi polimerik malzemeden olan erkek ve kadın deri ürünleri: şişe çantaları, keten çantaları, öğle yemeği çantaları, iç çamaşırı çantaları, ayakkabı çantaları, kozmetik çantaları (kozmetik çantaları)
|
Casa Vigar S.L
|
🇨🇳 China
|
|
Yetişkinler için deri ürünler: DIMPA ticari isimli polimerik malzemelerden yapılmış alışveriş çantaları; ERFORDERLIG ticari isimli tekstil malzemelerden yapılmış öğle yemeği çantaları
|
IKEA of Sweden AB
|
🇸🇪 Sweden
|
|
Ön yüzeyi tekstil malzemeden olan yetişkinler için deri ürünler: Kadınlar için çantalar, Erkekler için çantalar, Dolgusuz ve astarlı alışveriş çantaları, Dolgusuz ve astarlı bez çantalar, Öğle yemeği çantaları
|
|
||
Yetişkinler için deri ürünler: polimer malzemeden yapılmış saklama çantaları ticari adı KIŞ 2018 ürün 30407456; polimer malzemeden yapılmış öğle yemeği çantaları ticari adı IKEA 365 + SKU'lar 30409714,
|
76 ONE MEMBER LIMITED LIABILITY COMPANY
|
🇸🇪 Sweden
|
|
İkinci öğle yemeği yemekleri: Lahanalı tavuk pirzola (öğle yemeği); Patatesli tavuk budu (öğle yemeği); Hindi rosto (öğle yemeği); Pirinçli pike pirzola (öğle yemeği), Çörekler ticari marka, polimer malzemelerden yapılmış ambalaj, ağırlık
|
|
||
Mutfak unu ürünleri Kapalı sandviçler: Hindili Avrupa sandviçi, Kırmızı balıklı Avrupa sandviçi, City - et karışımı öğle yemeği, City - sığır etli öğle yemeği, City - hindili öğle yemeği, City - tavuk filetolu öğle yemeği, Si
|
|
||
Balık mutfak ürünleri: ÖĞLE YEMEĞİ Pirinçli sebzeli fırında somon balığı; ÖĞLE YEMEĞİ Patates püreli sebzeli fırında somon balığı; ÖĞLE YEMEĞİ Makarnalı sebzeli fırında somon balığı; MİNİ ÖĞLE YEMEĞİ Patatesli fırında morina balığı; MI
|
|
||
KONSERVE ÖĞLE YEMEĞI YEMEKLERI: ETLI ILK ÖĞLE YEMEĞI YEMEĞI - ETLI VE YEŞILLIKLI BEZELYE ÇORBASI; ETLI IKINCI ÖĞLE YEMEĞI YEMEKLERI - ETLI SEBZE RAGU, ETLI BUHARDA PIŞMIŞ PATATES, SEBZELI VE ETLI FASULYE, SEBZELI BEZELYE
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri. Soğutulmuş salatalar ve atıştırmalıklar: Kürk mantolu ringa balığı, Olivier salatası, Peynirli ve sebzeli öğle yemeği, Tuzlanmış somonlu öğle yemeği, Fırında tavuklu öğle yemeği.
|
|
||
Öğle yemekleri. Öğle yemeği sebze yemekleri: Buharda pişirilmiş sebzeler; Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Kızarmış kuzu eti (Pyzhem sil), Sığır eti "Tatar usulü", Kümes hayvanları eti "Tatar usulü", Pastırmalı fasulye rulosu. Akşam yemeği
|
|
||
Öğle yemeği yemekleri. Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Kızarmış kuzu eti (Pyzhem sil), Sığır eti "Tatar usulü", Kümes hayvanları eti "Tatar usulü", Pastırmalı fasulye rulosu. Et dolgulu öğle yemeği yemekleri: Etli jülyen
|
|
||
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği kursları: "Kendi suyunda haşlanmış sığır eti ile patates püresi. Hazır öğle yemeği"; "Haşlanmış domuz eti, soğan ve kırmızı biberli patates püresi. Hazır öğle yemeği"; "Patates püresi ile t
|
|
||
Öğle yemeği: Etli ve sebzeli öğle yemeği: Kızarmış kuzu eti (Pyzhem sil), Sığır eti Po - Tatar, Kümes hayvanları eti Po - Tatar, Pastırmalı fasulye rulosu. Sakatatlı öğle yemeği yemekleri: Ciğer pi
|
|
||
Öğle yemeği yemekleri. Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Kavrulmuş kuzu eti (Pyzhem sil); Po - Tatar dana eti; Po - Tatar kümes hayvanı eti; Pastırmalı fasulye rulosu. Et dolgulu öğle yemeği yemekleri: Etli Julienne
|
|
||
IKINCI ÖĞLE YEMEĞI KURSLARI. Etli ikinci öğle yemeği yemekleri: - etli lahana sarması; - etli biber dolması; - etli patates güveci; - tavuklu bigus; - tavuklu pilav. Bensiz ikinci öğle yemeği yemekleri
|
|
||
Öğle yemeği yemekleri ... Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Kavrulmuş koyun eti (Pyzhem sil), Sığır eti Po - Tatar , Kümes hayvanları Po - Tatar, Pastırmalı fasulye rulosu. Et dolgulu öğle yemeği yemekleri: Etli Julienne
|
|
||
Hazır patates püresi, tm dahil. İş Menüsü, İş Öğle Yemeği, İŞ MENÜSÜ, İŞ MENÜSÜ, İŞ ÖĞLE YEMEĞİ, Kral Aslan, Kral Aslan, KING LION, Akıllı öğle yemeği, SMART LUNCH, 7 dakika, 365 gün
|
|
||
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri t. BIGBON: Kendi suyunda haşlanmış sığır eti ile patates püresi. Hazır öğle yemeği, Haşlanmış domuz eti, soğan ve kırmızı biber ile patates püresi. Hazır öğle yemeği, Patates püresi
|
|
||
ÖZEL BİR TÜKETİCİ İÇİN KONSERVE ÖĞLE YEMEĞİ YEMEKLERİ. BIRINCI ÖĞLE YEMEĞI YEMEKLERI: ETLI ÇORBA-GASSLER; SEBZELI VE ETLI PIRINÇ ÇORBASI; SEBZELI VE ETLI FASULYE ÇORBASI: ETLI VE YEŞILLIKLI BEZELYE ÇORBASI; IKINCI ÖĞLE YEMEĞI YEMEKLERI: Ф
|
|
||
Soğutulmuş salatalar: Kürk mantolu ringa balığı; Olivier salatası; Peynirli ve sebzeli öğle yemeği; Hafif tuzlu somonlu öğle yemeği; - Fırında tavuklu öğle yemeği.
|
|
||
KÜÇÜK EKİPLER İÇİN GIDA RASYONLARI (RPMK): 1. Birinci sınıf buğday unundan ordu bisküvisi 2. Konserve et ve sebze 3. Konserve et ve sebze (ikinci öğle yemeği) Konserve et ve sebze (ikinci öğle yemeği yemekleri) 4. Konserve et 5. Birinci öğle yemeği kon
|
|
||
Öğle yemeği yemekleri: Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Güveç Avrupa, Güveç Sicilya, Güveç İştah Açıcı, Et Fransız, Sebzelerden öğle yemeği yemekleri: Güveç İlkbahar, Güveç Sonbahar, Ra
|
|
||
Mutfak ürünleri. Kümes hayvanları etli öğle yemeği yemekleri. Garnitürsüz ikinci öğle yemeği yemekleri: tavuklu pilav, ev usulü kızartma, tavuklu ev usulü kızartma, garammasala. Garnitürlü ikinci öğle yemeği yemekleri: tavuklu
|
|
||
Öğle yemeği yemekleri: Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Avrupa usulü güveç; Sicilya usulü güveç; İştah açıcı güveç; Etli Fransız. Sebzeli öğle yemeği yemekleri: Güveç İlkbahar; Güveç Sonbahar; Paçavra
|
|
||
Kümes hayvanları ve sakatattan elde edilen mutfak ürünleri: Baharatlı tavuk kanatları; Tavuk rulo; Karmaşık öğle yemeği: Patates püresi, Altın Horoz pirzolası; Karmaşık öğle yemeği: Peynirli tavuk pirzola, Meksika Pilavı; Öğle yemeği com
|
|
||
Öğle yemeği yemekleri. Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Soğuk etler. Haşlanmış pirinç, makarna, tahıllar ile etli öğle yemeği yemekleri: Spagetti Special
|
|
||
Öğle yemeği yemekleri. Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Soğuk etler. Haşlanmış pirinç, makarna, tahıllar ile etli öğle yemeği yemekleri: Spagetti Special, Khursn Makhn.
|
|
||
Etten ikinci öğle yemeği yemekleri: domuz eti ve sosislerden ikinci öğle yemeği yemekleri, sığır etinden ikinci öğle yemeği yemekleri. Ek No. 1 tek sayfada
|
|
||
Özel bir tüketici için konserve öğle yemeği yemekleri ... Teknik koşullar. GOST 18487-80. Konserve yiyecekler - birinci ve ikinci öğle yemeği yemekleri: Birinci öğle yemeği yemekleri: etli deniz borş çorbası, etli turşu çorbası, pirinç çorbası
|
|
||
Hazır makarna: "Haşlanmış sığır eti, otlar ve baharatlar ile erişte. Hazır öğle yemeği; "Haşlanmış tavuk, mantar ve sebzeli erişte. Hazır öğle yemeği; "Haşlanmış tavuk ve sebzeli erişte. Hazır öğle yemeği.
|
|
||
Ürün yelpazesinde öğle yemeği yemekleri: Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Karışık et; Haşlanmış pirinç, makarna, tahıl gevrekleri ile etli öğle yemeği yemekleri: Spagetti Special.
|
|
||
Ürün yelpazesinde öğle yemeği yemekleri: Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Çeşitli etler, Haşlanmış pirinç, makarna, tahıllar ile etli öğle yemeği yemekleri: Spagetti Spesiyal
|
|
||
Buğday unu ekmeği: Yüksek kaliteli buğday ekmeği unu: Mermer N, Kokulu , Öğle yemeği için , Susamlı öğle yemeği için, Susamlı ve haşhaşlı öğle yemeği için, Kuru üzümlü aroma Mom N , Piquant N , İl
|
|
||
Serideki öğle yemeği yemekleri. Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Soğuk etler; Haşlanmış pirinç, makarna, tahıl gevrekleri ile etli öğle yemeği yemekleri: Spagetti Special.
|
|
||
Mutfak ürünleri. Balık öğle yemeği yemekleri. İkinci öğle yemeği yemekleri: balık köftesi, morina bifteği, haşlanmış pollock filetosu. Salatalar: salata Balık Birinci öğle yemeği yemekleri: Pembe somon kulağı.
|
|
||
Serideki öğle yemeği yemekleri. Patates ürünleri: Baharatlı patates kızartması, Peynirli kremada pişmiş patates; Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Orijinal rulo; Fransız usulü domuz eti; Öğle yemeği yemekleri
|
|
||
Mutfak ürünleri. Kümes hayvanları eti ile öğle yemeği yemekleri: - garnitürsüz ikinci öğle yemeği yemekleri: tavuklu pilav, evde kızartma, evde tavuklu kızartma, garamasala. - garnitürlü ikinci öğle yemeği yemekleri: ri ile tavuk
|
|
||
Mutfak ürünleri. Balık öğle yemeği yemekleri. İkinci öğle yemeği yemekleri: balık köftesi, morina bifteği, haşlanmış pollock filetosu, buharda pişirilmiş morina filetosu Salatalar: Balık salatası Birinci öğle yemeği yemekleri: Pembe somon balığı çorbası.
|
|
||
Yarı mamul ikinci öğle yemeği yemekleri, et içeren soğutulmuş: Karabuğdaylı dana gulaş (öğle yemeği) , Patates püreli köfte (öğle yemeği) ,
|
|
||
Mutfak ürünleri. Balıklı öğle yemekleri. İlk öğle yemeği yemekleri: kırmızı balıklı balık çorbası, pembe somon çorbası, kremalı kırmızı balık çorbası, balık çorbası. İkinci öğle yemeği yemekleri: süt soslu balık, sütte balık
|
|
||
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemekleri: Kendi suyunda haşlanmış sığır eti ile patates püresi. Hazır öğle yemeği ; Haşlanmış tavuk ve sebzeli patates püresi. Hazır öğle yemeği.
|
|
||
Hazır patates püresi, İş Menüsü, İŞ MENÜSÜ, İş Yemeği, İŞ ÖĞLE YEMEĞİ, Akıllı Öğle Yemeği, SMART LUNCH, 7 dakika, 365 gün, Bystrinka, Kral Aslan, Kral Aslan , KING LION dahil:
|
|
||
MUTFAK ÜRÜNLERİ. Kümes Hayvanları Etli Öğle Yemekleri: Garnitürsüz ikinci öğle yemeği yemekleri - tavuklu pilav, etli haşlanmış sebze, tavuklu karabuğday lapası; Garnitürlü ikinci öğle yemeği yemekleri - pirzola
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve yiyecekler. Etli ve etsiz öğle yemeği yemekleri. İlk öğle yemekleri: kremalı mantar çorbası, Petersburg turşusu, lahana ve patatesli borsch, patatesli ve lahanalı lahana çorbası. İlk öğle yemeği sebzesi
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri. Birinci ve ikinci öğle yemekleri. İlk öğle yemeği yemekleri: kharcho Veselidze, balkabağı kremalı çorba Veselidze, tavuklu Veselidze chikhirma, Veselidze kuzu canakhi. İkinci öğle yemeği yemekleri:
|
|
||
Yetişkin köpekler için tam beslemeli konserve mama Chappi ürün yelpazesinde: Doyurucu etli öğle yemeği. Et bolluğu; Doyurucu bir et yemeği. Ev usulü sığır eti ile; Doyurucu etli öğle yemeği. İştah açıcı tavuk.
|
|
||
Polimer malzemelerden yapılmış yetişkinler için deri ürünler: katlanır çantalar dahil çantalar, öğle yemeği, alışveriş, kozmetik çantaları, kılıflar (ayakkabı kılıfları), marka PARTY TIME, CREATEUR DE GENIE, SAVEUR ET DEGUS
|
CMP NINGBO
|
🇨🇳 China
|
|
Çocuklar ve gençler için polimer, tekstil malzemeleri, kağıt, karton, ahşap, plastik, kauçuk, metalden yapılmış üst kısımları olan deri ürünler: öğle yemeği için çantalar, askılı ve askısız beslenme çantaları,
|
QUANZHOU KYME LIGHT INDUSTRY PRODUCTS CO., LTD.
|
🇩🇪 Germany
|
|
Modifiye atmosferde veya vakumda ambalajlanmış mutfak ürünleri. Hazır set yemekler (birinci öğle yemeği yemekleri; kümes hayvanları etinden ikinci öğle yemeği yemekleri, garnitürler ve soslar ile ve garnitürler ve soslar olmadan; domuz yağı ile
|
|
||
Modifiye atmosferde veya vakumda paketlenmiş mutfak ürünleri. Hazır set yemekler (ilk öğle yemeği yemekleri; et, sakatat, garnitür ve soslu ve garnitürsüz ikinci öğle yemeği yemekleri
|
|
||
Piliç etinden pişmiş sosisler: pişmiş sosisler Hafif Öğle Yemeği 1. sınıf: "Faydalı", "Diyet", "Süt", "İhale", "Hafif"; Hafif Öğle Yemeği sosisleri 1. sınıf: kefirli sosisler, pişmiş sütlü sosisler, yani
|
|
||
Gıda konsantreleri. KNORR markalı jöleli et suları: BORSCHCH İÇİN SEBZELİ SEBZE SUYU "ÖĞLE YEMEĞİNİN RUHU", BUHARDA MANTAR "ÖĞLE YEMEĞİNİN RUHU" BEYAZ MANTAR, SEBZELİ BROLLON "TAZE MEYVELER", 15 kilograma kadar ağırlık
|
|
||
Uygulamaya göre HIZLI DONDURULMUŞ ÖĞLE YEMEĞİ. Homojen ürün grubu: hızlı dondurulmuş öğle yemeği yemekleri
|
|
||
İkinci mutfak yemekleri ve sıcak atıştırmalıklar - sıcak atıştırmalıklar: somonlu suşi pizza; ikinci öğle yemeği yemekleri: Syake Teriyaki, limonlu morina filetosu; hazırlanan ikinci öğle yemeği yemekleri
|
|
||
Öğle yemeği yemekleri. Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Kavrulmuş kuzu eti (Pyzhem sil), goyad eti "Tatar usulü", kümes hayvanları eti "Tatar usulü", pastırmalı fasulye rulosu.
|
|
||
Hazır makarna: "Çince tavuklu pirinç eriştesi. Hazır öğle yemeği"; "Japon bifteği ile pirinç eriştesi. Hazır öğle yemeği"
|
|
||
hazır makarna ürünleri "BIGBON" ticari markası: "Haşlanmış sığır eti, otlar ve baharatlar içeren erişte. Hazır öğle yemeği"; "Haşlanmış tavuk, mantar ve sebzeli erişte. Hazır öğle yemeği"; "Haşlanmış domuz etli erişte, biber
|
|
||
STERILIZE EDILMIŞ KONSERVE YIYECEKLER. "HAZIR ÖĞLE YEMEĞİ YEMEKLERİ". İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ YEMEKLERİ: -Mantar jülyen-Tavuk jülyen-Balık jülyen-Jambon jülyen-Tavuk fricasse-Sosis gulaş-Pizza için dolgu-Mombasa Şili (hindi fileto) -Polyterep
|
|
||
Mutfak ikinci yemekleri ve sıcak başlangıçlar - sıcak başlangıçlar: Tori Quesadilla; ikinci öğle yemeği yemekleri: sebzeli tavuk göğsü, Barbekü Tori, Tatlı Acı soslu Tori; ikinci öğle yemeği yemekleri, hazırlanmış
|
|
||
Sterilize edilmiş birinci ve ikinci öğle yemeği tabakları: ilk öğle yemeği - "Sığır etli Fransız soğan çorbası", "Etli Meksika fasulyesi çorbası", " Rumford bezelye çorbası
|
|
||
Öğle yemeği yemekleri: Patates ürünleri; Etli öğle yemeği yemekleri
|
|
||
Konserve yiyecekler: etli ikinci öğle yemeği yemekleri: Bolonez soslu makarna, Denizci usulü etli makarna, Mantarlı etli risotto, Domates soslu füme etli fasulye; etsiz ikinci öğle yemeği yemekleri: Ça soslu makarna
|
|
||
İkinci mutfak yemekleri ve sıcak atıştırmalıklar - sıcak atıştırmalıklar: tavuklu suşi pizza, sebzeli suşi pizza; ikinci öğle yemeği yemekleri, buharda pişmiş: sebzeler; ikinci öğle yemeği kursları
|
|
||
Konserve yiyecekler: etli ikinci öğle yemeği yemekleri: Bolonez soslu makarna, Denizci usulü etli makarna, Mantarlı etli risotto, Domates soslu füme etli fasulye; etsiz ikinci öğle yemeği yemekleri: Ça soslu makarna
|
|
||
Mutfak ürünleri. Öğle yemeği sebze ve et yemekleri: - garnitürsüz et içeren ikinci öğle yemeği yemekleri: domuz etli pilav, etli pilav (domuz eti), etli haşlanmış patates, sığır etli pilav,
|
|
||
Mutfak ürünleri. Kümes hayvanları etli öğle yemeği yemekleri: - garnitürsüz öğle yemeği yemekleri: tavuklu pilav, ev usulü rosto (tavuk), etli haşlanmış sebze (tavuk), domates soslu köfte,
|
|
||
Gıda ürünleri. Akşam yemeği yemekleri. İlk öğle yemeği yemekleri: boyar lahana çorbası, Onar çorbası, sebze okroshka. İkinci öğle yemekleri: etten - doğranmış pirzola, lula-kebap, etli ve pirinçli lahana ruloları, sebzeli dolma
|
|
||
Et ve et içeren mutfak ürünleri, modifiye atmosferde veya vakum altında veya olmadan paketlenmiş. Hazır set yemekler (birinci öğle yemeği yemekleri; ikinci öğle yemeği yemekleri et, sakatat ve yan yemekler
|
|
||
Mutfak ürünleri. Kümes hayvanları etli öğle yemeği yemekleri: - garnitürsüz öğle yemeği yemekleri: tavuklu pilav, ev usulü rosto (tavuk), etli sebze haşlama (tavuk), domates soslu köfte, ızgarada köfte
|
|
||
Gıda konsantreleri Etli ikinci öğle yemeği yemekleri, Etsiz ikinci öğle yemeği yemekleri: bkz. 1, 2, 3, 4 numaralı ekler. Ambalaj: gıda alüminyum folyosu ile kapatılmış plastik kaplar; kombine termo
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş öğle yemeği yemekleri: garnitürlü, soslu ve sossuz öğle yemeği yemekleri - Fırında tavuk but, Tavuktan dana straganof, Körili tavuk but, Draniki, Dana sosis, Ev yapımı sosis
|
|
||
Öğle yemeği yemekleri. Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Kavrulmuş koyun eti (Pyzhem sil); Po - Tatar sığır eti; Kümes hayvanları eti Po - Tatar; Pastırmalı fasulye rulosu.
|
|
||
Hazır makarna, güçlendirilmiş tz. BIGBON: Haşlanmış tavuk, mantar ve sebzeli erişte. Hazır öğle yemeği, Haşlanmış sığır eti, otlar ve baharatlar ile erişte. Hazır öğle yemeği, Kızarmış domuz etli erişte
|
|
||
Patatesli ikinci öğle yemeği yemekleri - sarımsaklı ızgara patates, etsiz ikinci öğle yemeği yemekleri - baharatlı ızgara petrol.
|
|
||
İkinci mutfak yemekleri ve sıcak atıştırmalıklar - sıcak atıştırmalıklar: tavuklu suşi pizza, sebzeli suşi pizza; ikinci öğle yemeği yemekleri, buharda pişirilmiş: sebzeler; ikinci öğle yemeği yemekleri - shashliks: çeşitli (
|
|
||
İkinci mutfak yemekleri ve sıcak atıştırmalıklar - sıcak atıştırmalıklar: somonlu pizza suşi; ikinci öğle yemeği yemekleri: Syake Teriyaki, limonlu morina filetosu; ikinci öğle yemeği yemekleri, buharda pişirilmiş: somon, sprin
|
|
||
öğle yemeği yemekleri. Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Azu Tatar, Hindi etinden Azu Ukraynaca lahana dolması, Tencerede sığır eti, Kızarmış domuz Macar, Kızarmış sığır eti, Kebap, Tavuk Asya, Tavuk
|
|
||
Erişte paketlemek için kap Doshirak Besleyici öğle yemeği (sığır eti), Doshirak Besleyici öğle yemeği (tavuk): kağıt bardaklar
|
Hyunjin Co., Ltd
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Mutfak ürünleri. Öğle yemeği sebze ve et yemekleri Et içeren garnitürsüz ikinci öğle yemeği yemekleri: etli pilav, dana etli pilav, domuz etli pilav, etli haşlanmış sebzeler, kremalı soslu lahana sarması, taksi
|
|
||
Yarı konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze ve sebze-et yemekleri: - ilk öğle yemeği sebze ve et yemekleri: Moskova borsch, Leningradsky rassolnik, pirinçli tavuk çorbası, tavuk çorbası, ev yapımı hodgepodge; - ilk
|
|
||
Yarı konserve yiyecekler. Öğle yemeği hazır sebze yemekleri: - ikinci öğle yemeği yemekleri: kabak krepleri, sebzeli patates güveç; - garnitürler: kızarmış lahana, haşlanmış patates, haşlanmış havuç, haşlanmış pancar, sebze karkas
|
|
||
Hazır gıda ürünleri ve yemekler: - et, sakatat bazlı: çorbalar (ilk öğle yemeği), ana yemekler (ikinci öğle yemeği); - sebze bazlı: salatalar, atıştırmalıklar (soğuk veya sıcak); - Macar bazlı
|
|
||
Yarı konserve et ve et içeren gıdalar: - ikinci öğle yemeği et ve kümes hayvanları sakatatından hazır et ve sebze yemekleri: hindi karkas sosu , sebzeli sos içinde haşlanmış tavuk fileto; - ikinci öğle yemeği mavi et
|
|
||
Modifiye atmosferde veya vakumda paketlenmiş veya paketlenmemiş mutfak ürünleri. Hazır set yemekler (birinci öğle yemeği yemekleri; kümes hayvanı etli, garnitürlü ve soslu ikinci öğle yemeği yemekleri ve garnitürsüz ve
|
|
||
Etli konserve ana öğle yemeği yemekleri. Konserve et içeren soslar, ticari markalar İş Menüsü, İş Öğle Yemeği: sığır etli sos, aromatik Şangay sığır eti ile baharatlı sos, sığır eti sosu
|
|
||
Etli konserve ana öğle yemeği yemekleri. Kümes hayvanları eti içeren konserve soslar ticari markalar İş Menüsü, İş Öğle Yemeği: tavuklu sos; Japonca tavuklu baharatlı sos; tavuk eti sosu; chahokhb sos
|
|
||
Modifiye atmosferde veya vakum altında ya da vakum olmadan paketlenmiş mutfak ürünleri. Hazır set yemekler (birinci öğle yemeği yemekleri; kümes hayvanları etinden ikinci öğle yemeği yemekleri, garnitürler ve soslar ile ve garnitürsüz
|
|
||
Pastörize konserve yiyecekler. İlk öğle yemeği hazır sebze ve sebze-et yemekleri. İlk öğle yemeği hazır sebze yemekleri ve çorba hazırlamak için hazırlıklar: mantar çorbası, sebze püresi, çorba püresi
|
|
||
Mutfak ürünleri. Öğle yemeği sebze ve et yemekleri: Garnitürsüz ikinci öğle yemeği yemekleri, et içeren - sebzeli et güveç, lahana turşulu domuz eti, nohutlu dana eti, füme etli karabuğday lapası, kuzu eti
|
|
||
Sebzeler, mantarlar, tahıllar, baklagillerden ikinci öğle yemeği yemekleri; soğutulmuş et ürünleri ve kümes hayvanlarından ikinci öğle yemeği yemekleri bkz. 1 sayfadaki Ek No. 1
|
|
||
Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Güveç Po- Avrupa , Sicilya güveci, İştah açıcı güveç, Fransız eti. Öğle yemeği sebze yemekleri: İlkbahar güveci, Sonbahar güveci, sebze güveci. Omlet
|
|
||
Öğle yemeği yemekleri. Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Güveç Avrupa tarzı, Güveç Sicilya, Güveç İştah Açıcı, Et Fransız, Kırmızı soslu köfte, Etli Kek Krep, Kek Şenliği,
|
|
||
Mutfak ürünleri - ikinci öğle yemeği yemekleri: Patates püreli Stroganoff ciğer; mutfak ürünleri - et içeren ikinci öğle yemeği yemekleri: spagetti ile dana köfte, karabuğdaylı ve kremalı köfte
|
|
||
Modifiye atmosferde veya vakumda veya vakumsuz olarak paketlenmiş mutfak ürünleri. Hazır set yemekler (birinci öğle yemeği yemekleri; kümes hayvanları etinden ikinci öğle yemeği yemekleri, garnitürler ve soslar ile ve garnitürsüz
|
|
||
Durum buğdayı makarnası: polipropilen torbalarda paketlenmiş uzun kesilmiş SICAK ÖĞLE YEMEĞİ, net ağırlık 400, 1000 gram; Makarna, polipropilen torbalarda paketlenmiş kısa kesilmiş SICAK ÖĞLE YEMEĞİ
|
ARDENT FOODS
|
🇺🇿 Uzbekistan
|
|
Gıda ürünleri: Klasik barbekü sosu Kahvaltı için domates sosu Orijinal İngiliz kahvaltı sosu Orijinal İngiliz pazar öğle yemeği Öğle yemeği için horseradish sos,
|
Salubrious Sauce co
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Öğle yemeği yemekleri. Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: M açık çeşitli; Güveç Avrupa tarzı; Sicilya güveci; Güveç İştah açıcı; Fransızca et; Patates püresi ile ev yapımı pirzola; kızarmış sokaklar
|
|