karmaşık öğle yemekleri GTIP / HS CODE ✨
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160220: Hayvanların karaciğerlerinden konserveler
- 160241: Domuz but ve parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1604: Hazırlanmış/konserve edilmiş balıklar, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızların hülasa ve suları
- 160419: Diğer balık; müstahzar ve konserve (bütün/parça)
- 1901: Malt hülasası; un, nişasta ve malt esaslı müstahzarlar
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 190490: Diğer hububat esaslı gıda mamulleri (kabartılmış, kavrulmuş)
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 200190: Diğer sebze ve meyve vs. (sirke, asetik asit/konserve edilmiş)
- 2003: Mantar ve domalan (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş)
- 200490: Diğer sebze ve karışımı (sirke/asetik asitten başka usulde hazır.konserve) (dondurulmuş)
- 2005: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmamış)
- 2104: Çorba, et suyu ve karışım halindeki homojenize gıda müstahzarları
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 210690: Diğer gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Karmaşık öğle yemekleri (bkz. Ek No. 1, 2 sayfa)
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri, paketlenmiş. Karmaşık öğle yemekleri: Menü 1: Ev usulü pirzola, makarna, Vitamin salatası. Menü No. 2: Mısır ekmeğinde tavuk fileto, patates püresi, Sağlık salatası. Menü No. 3: Et o
|
|
||
Kümes hayvanları ve sakatattan elde edilen mutfak ürünleri: Baharatlı tavuk kanatları; Tavuk rulo; Karmaşık öğle yemeği: Patates püresi, Altın Horoz pirzolası; Karmaşık öğle yemeği: Peynirli tavuk pirzola, Meksika Pilavı; Öğle yemeği com
|
|
||
Hazır gıda ürünleri ve yemekler: et, sakatat bazlı: çorbalar (ilk öğle yemekleri), ana yemekler (ikinci öğle yemekleri); balık bazlı: çorbalar (ilk öğle yemekleri), ana yemekler (ikinci akşam yemekleri)
|
|
||
Öğle yemekleri. Öğle yemeği sebze yemekleri: Buharda pişirilmiş sebzeler; Etli, sebzeli öğle yemeği yemekleri: Kızarmış kuzu eti (Pyzhem sil), Sığır eti "Tatar usulü", Kümes hayvanları eti "Tatar usulü", Pastırmalı fasulye rulosu. Akşam yemeği
|
|
||
Mutfak ürünleri. Balıklı öğle yemekleri. İlk öğle yemeği yemekleri: kırmızı balıklı balık çorbası, pembe somon çorbası, kremalı kırmızı balık çorbası, balık çorbası. İkinci öğle yemeği yemekleri: süt soslu balık, sütte balık
|
|
||
MUTFAK ÜRÜNLERİ. Kümes Hayvanları Etli Öğle Yemekleri: Garnitürsüz ikinci öğle yemeği yemekleri - tavuklu pilav, etli haşlanmış sebze, tavuklu karabuğday lapası; Garnitürlü ikinci öğle yemeği yemekleri - pirzola
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri. Birinci ve ikinci öğle yemekleri. İlk öğle yemeği yemekleri: kharcho Veselidze, balkabağı kremalı çorba Veselidze, tavuklu Veselidze chikhirma, Veselidze kuzu canakhi. İkinci öğle yemeği yemekleri:
|
|
||
Hazır gıda ürünleri ve yemekler: - Et, sakatat bazlı: çorbalar (ilk öğle yemekleri), ana yemekler (ikinci öğle yemekleri); - Sebze bazlı: salatalar, atıştırmalıklar (soğuk veya sıcak); - Macar bazlı
|
|
||
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemekleri: Kendi suyunda haşlanmış sığır eti ile patates püresi. Hazır öğle yemeği ; Haşlanmış tavuk ve sebzeli patates püresi. Hazır öğle yemeği.
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve yiyecekler. Etli ve etsiz öğle yemeği yemekleri. İlk öğle yemekleri: kremalı mantar çorbası, Petersburg turşusu, lahana ve patatesli borsch, patatesli ve lahanalı lahana çorbası. İlk öğle yemeği sebzesi
|
|
||
Gıda ürünleri. Akşam yemeği yemekleri. İlk öğle yemeği yemekleri: boyar lahana çorbası, Onar çorbası, sebze okroshka. İkinci öğle yemekleri: etten - doğranmış pirzola, lula-kebap, etli ve pirinçli lahana ruloları, sebzeli dolma
|
|
||
Mutfak ürünleri. Öğle yemeği sebze ve et yemekleri. Garnitürsüz ikinci öğle yemekleri et içerir: tavuklu pilav, ev usulü kızartma, tavuklu ev usulü kızartma, garammasala. Garnitürlü ikinci öğün yemekleri
|
|
||
Et ve et içeren mutfak ürünleri, modifiye atmosferde veya vakum altında veya olmadan paketlenmiş. set yemekler (ilk öğle yemekleri; ikinci öğle yemekleri et, sakatat ve garnitürlerle birlikte
|
|
||
Akşam yemekleri. Sebzeli öğle yemekleri: Kabaklı krepler. Sakatatlı öğle yemeği yemekleri: Ciğerli börek. Güveçler: Güveç Avrupa usulü, Güveç Sicilya usulü, Güveç İştah açıcı, Güveç Bahar
|
|
||
Et ve et içeren mutfak ürünleri, modifiye atmosferde veya vakum altında veya olmadan paketlenmiş. set yemekler (ilk öğle yemekleri; ikinci öğle yemekleri et, sakatat ve garnitürlerle birlikte
|
|
||
İkinci öğle yemekleri: - etli, sebzeli öğle yemekleri: Almanca "sosis" (sebzeli); - peynir ürünleri: "Peynir" kroketleri, peynirli krepler, peynir çubukları.
|
|
||
Modifiye atmosferde paketlenmiş balık mutfak ürünleri. Hazır öğle yemekleri: balıktan ikinci öğle yemekleri, garnitürler ve soslar ile ve garnitürler ve soslar olmadan - eke göre
|
|
||
Modifiye atmosferde ambalajlanmış et ve et içeren mutfak ürünleri. Hazır öğle yemekleri: garnitürlü ve soslu etli ikinci öğle yemekleri ve garnitürsüz ve sossuz - eke göre
|
|
||
MUTFAK ÜRÜNLERİ. ÖĞLE YEMEĞİ SEBZE ET YEMEKLERİ: Öğle yemekleri için et içeren soslar - sos pastaları: Bolonez sos, Kırmızı et sosu.
|
|
||
İkinci öğle yemekleri - garnitürlü, soslu ve sossuz, ilk öğle yemekleri, soğutulmuş ve dondurulmuş atıştırmalıklar (Ek No. 1, iki sayfa)
|
|
||
Yarı mamul ana öğle yemekleri, ikinci öğle yemekleri (soğutulmuş ve dondurulmuş dahil): Barilla Farfale Makarna, Barilla Bavette Makarna No. 13, spagetti, boynuzlar, erişte, erişte, riffle tüyleri, spiraller.
|
|
||
Süzme peynir bazlı mutfak ürünleri. Hazır karmaşık ikinci yemekler ve tatlılar: 1. Sıcak yemek: Syrniki, Üst sos; 2. Sıcak yemek: Kuru üzümlü süzme peynirli güveç, Üst sos.
|
|
||
B kategorisi et sosisleri: Yarı tütsülenmiş sosis Krakovskaya, yarı tütsülenmiş sosis Odesskaya, Yarı tütsülenmiş sosis Macar soğutulmuş veya dondurulmuş. Soğuk yemekler salatalar, ana yemekler, garnitürler, ilk öğle yemekleri, bak
|
|
||
Soğuk yemekler salatalar, ana yemekler, garnitürler, ilk öğle yemekleri, unlu mamuller ve hamur ürünleri: Toplam 49 kalem ek No. 1'de dört sayfada belirtilmiştir
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri: Danilovskaya trapeza işaretli ikinci öğle yemekleri ve garnitürler - lor yemekleri: peynirli kek, madde 006; kuru üzümlü lor güveç, madde 007; yumurta yemekleri: çırpılmış yumurta, madde 008.
|
|
||
Mutfak ürünleri: hazır yemekler ve mutfak ürünleri, tam öğle yemekleri dahil, dondurulmuş tavuk 2 yemekleri, garnitür dahil: Tavuk pilavı, Izgara tavuk fileto ve sebzeli pilav, Izgara tavuk fileto
|
-12
|
|
|
Mutfak balık ürünleri. Balık ve deniz ürünlerinden yemekler ve atıştırmalıklar ve yan yemekler ile balıktan ikinci öğle yemekleri:
|
|
||
Mutfak un ürünleri. Krepler (Hazır kompleks ikinci öğle yemekleri ve tatlılar): 1. Sıcak yemek: Bireysel ambalajlarda mantarlı, ekşi kremalı krepler; 2. Sıcak yemek: Meyve dolgulu krepler
|
|
||
Öğle yemekleri. Patates ürünleri: Idaho patatesleri; Peynirli kremada pişmiş patatesler; Patates güveci; Otlu haşlanmış genç patatesler; Mantarlı patates rulosu Etli öğle yemeği, sebze
|
|
||
Mutfak ürünleri: salatalar; salata sosu; ilk yemekler, ikinci öğle yemekleri; et, kümes hayvanları, balık, et içeren, et ve sebzeden p / f; unlu mamuller; kızarmış yiyecekler; şekerleme: rulolar, kekler, kekler ve pas
|
|
||
Mezeler, ilk yemekler, ikinci öğle yemekleri - garnitürlerle, soslu ve sossuz, soğutulmuş ve dondurulmuş:
|
|
||
Yarı mamul sebze ürünleri, etsiz ikinci yemekler, garnitürler, soğutulmuş veya hızlı dondurulmuş. Etsiz ikinci öğle yemekleri: - peynirli fırında patlıcan; - pancar pirzola; - hacimli fasulye
|
|
||
Modifiye atmosferde paketlenmiş balık mutfak ürünleri. Hazır yemekler: balıktan ikinci öğle yemekleri, garnitürler ve soslar ile ve garnitürler ve soslar olmadan - eke göre
|
|
||
Modifiye atmosferde paketlenmiş mutfak ürünleri. Hazır yemekler: kümes hayvanları etinden, garnitürlü ve soslu ve garnitürsüz ve sossuz ikinci öğle yemekleri - eke göre
|
|
||
Etsiz soğutulmuş ikinci yemekler: Haşlanmış karabuğday, Haşlanmış pirinç. TU 9165-018-62944680-2015'e göre üretilmiştir Etsiz soğutulmuş ikinci öğle yemekleri, ambalajlı.
|
|
||
Yemek konsantreleri. Çiğ gıda öğle yemekleri: pancar çorbası, Hint dal çorbası, kremalı mantar çorbası, bezelye çorbası, nohut püresi, keten pirzola, mantarlı karabuğday, domates soslu kabak spagetti, Kore havuçları, pancar yağı
|
|
||
Öğle yemekleri. İkinci yemekler: sütlü yulaf lapası: buğday, darı, pirinç, irmik, yulaf ezmesi, arpa; gevrek yulaf lapası: karabuğday, inci arpa
|
|
||
YARI TERBİYE SEBZELER, ETSİZ İKİNCİ ÖĞLE YEMEKLERİ, SOĞUTULMUŞ YAN YEMEKLER, ÇEŞİT ÇEŞİT YENEN BYSTROZAM
|
|
||
GOURMAN markasının etsiz ikinci yemekleri: Yağsız darı köftesi, Yağsız bezelye köftesi. Ürünler TU 9161-002-66472953-11 ETSİZ İKİNCİ ÖĞLE YEMEKLERİ standardına uygun olarak üretilmiştir.
|
|
||
İkinci öğle yemekleri, sıcak, soğutulmuş ve dondurulmuş. Et ürünleri içeren yemekler:
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri: Danilovskaya trapeza işaretli ikinci öğle yemekleri ve garnitürler - makarna: sebzeli spagetti, madde 003; tahıl yemekleri: sebzeli kuskus, madde 004. Ambalaj: bir kap içinde
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri: Danilovskaya etiketli ikinci öğle yemekleri ve garnitürler: artypeza yulaf sütü, madde 002; tahıl yemekleri: sebzeli pilav, madde 005. Ambalaj: içerik olarak
|
|
||
Yemek konsantreleri - Etli ve etsiz ilk öğle yemekleri: Mayonez soslu ve krutonlu pancar çorbası; Mayonez soslu turşu; Mayonez soslu solyanka; Mayonez soslu ev yapımı solyanka; Kharcho wit
|
|
||
Yemek konsantreleri: sebze suyunda ilk öğle yemekleri: pancar çorbası, lahana çorbası, pancar çorbası, yaz pancarı, bezelye çorbası
|
|
||
Mutfak ürünleri, hazır ilk yemekler, balık suyuna dayalı tam öğle yemekleri: Balık solyanka, Pembe somon köfteli patates çorbası, Pembe somon ve domatesli kraliyet balık çorbası. 30-250g arası ambalajlar, paketler
|
|
||
Mutfak ürünleri: hazır yemekler ve mutfak ürünleri, tam öğle yemekleri dahil, 2 dondurulmuş balık yemeği, garnitür dahil: Kızarmış turna levreği filetosu ve haşlanmış pirinç, Kızarmış tilapia filetosu ve haşlanmış pirinç
|
-12
|
|
|
Etli ikinci yemekler: sığır etli pilav. Sous vide etli ikinci öğle yemekleri: domuz biftek, sığır biftek, biftek, rosto için domuz eti, sığır rosto sığır eti, domuz boyun kebabı, şeften domuz kebabı, holly pirzola
|
.
|
|
|
İkinci akşam yemeği yemekleri ve etsiz garnitürler. İkinci öğle yemekleri ve mantar ve sebze garnitürleri: sebze lahana ruloları; graten - patateslerden, peynirli, karnabahardan; kızarmış mantarlar - h
|
|
||
Modifiye atmosferde paketlenmiş et ve et içeren mutfak ürünleri. Hazır yemekler: garnitürlü ve soslu ve garnitürsüz ve sossuz et ve sakatattan ikinci öğle yemekleri
|
|
||
Et içeren öğle yemekleri konserve ana yemekler:
|
|
||
Etli mutfak ürünleri. Hazır set yemekler (et ve et içeren garnitürlü ve soslu, garnitürsüz ve sossuz ikinci öğle yemekleri)
|
|
||
ÖĞLE YEMEKLERİ VE DONDURULMUŞ: domuz etli pilav, tavuk pirzolalı baget, hindili baget, tavuklu risotto, tavuk göğüslü panini, mortadellalı panini
|
|
||
Öğle yemekleri: Vejetaryen hızlı dondurulmuş kuskus, 200 gramdan 5 kilograma kadar plastik torbalarda paketlenmiştir,
|
Orogel S.p.A. Consortile
|
🇮🇹 Italy
|
|
Öğle yemekleri: hızlı dondurulmuş sebzeli miniburgerler; 200 gramdan 5 kilograma kadar polimer paketlerde paketlenmiş kinoa ve keten tohumlu dondurulmuş sebzeli miniburgerler,
|
Orogel S.p.A. Consortile
|
🇮🇹 Italy
|
|
İLK ÖĞLE YEMEKLERİ: Sebze çorbası, füme etli bezelye çorbası, köfteli patates çorbası, tavuk etli erişte çorbası, erişte ve mantarlı çorba, fasulye çorbası, kharcho çorbası, Shurpa çorbası,
|
|
||
Konserve yiyecekler. İlk öğle yemekleri:
|
|
||
Öğle yemekleri. Izgara sebzeler: Izgara patlıcan; Izgara kabak; Izgara patates; Sarımsaklı ızgara patates; Izgara sebzeler; Izgara Bulgar biberi; Izgara petrol; Baharatlı ızgara petrol.
|
|
||
Garnitürler, öğle yemekleri ve sebze ürünleri, patates, mantar, sıcak soğutulmuş ve dondurulmuş tahıllar.
|
|
||
Öğle yemekleri. Izgara sebzeler: Izgara patlıcan, Izgara kabak, Izgara patates, Sarımsaklı ızgara patates, Izgara sebzeler, Izgara dolmalık biber, Izgara petrol, Baharatlı ızgara petrol.
|
|
||
Konserve yiyecekler. İlk öğle yemekleri: taze lahanalı borsch, lahana turşulu borsch, etli Ukrayna borsch, taze lahana çorbası, etli taze lahana çorbası, turşu, etli turşu, pancar çorbası, Kuban çorbası, s
|
|
||
Öğle Yemekleri / 3 sayfalık Ek No. 1'e bakınız /
|
|
||
Gıda konsantreleri Pişirme gerektirmeyen öğle yemekleri. "RUS ÜRÜNÜ", "SKOROESHKA", "HERCULES" ticari markalarının hazır lapaları: yulaf ezmesi: "Çilekli", "Ahududulu", "Elmalı", "Şeftalili
|
: 1027739235215
|
|
|
Konserve yiyecekler. İlk öğle yemekleri: "Taze lahanalı borsch", "Lahana çorbası", "Rassolnik", "Pancar"
|
|
||
Öğle yemekleri için sotelenmiş dondurulmuş sebze sosları: Borsch sosu, Çorba sosu, Çorba sosu
|
|
||
Kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri: - Soğuk atıştırmalıklar (kümes hayvanı etinden jöle, hindi jölesi) - OKP kodu 92 1371; - Soğuk atıştırmalıklar (roulade (tavuk rulo)) - OKP kodu 92 1472; - İkinci öğle yemekleri (ızgara tavuk, oko
|
|
||
Öğle yemekleri. Peynir ürünleri: Kroket "Peynir", Peynirli börek, Peynir çubukları.
|
|
||
Öğle yemekleri. Izgara sebzeler: Izgara patlıcan, Izgara kabak, Izgara patates, Sarımsaklı ızgara patates, Izgara sebzeler, Izgara dolmalık biber, Izgara petrol, Baharatlı ızgara petrol.
|
|
||
Etli ikinci öğle yemekleri, et içeren ürünler ve ürün çeşitlerinde dondurulmuş yan ürünler:
|
|
||
Soğutulmuş etli öğle yemekleri
|
|
||
Mutfak ürünleri - öğle yemekleri: brokoli ile buharda pişirilmiş morina filetosu, patates ve mantarlı hake filetosu, patates püresi ile kızarmış turna levreği, patatesli balık kekleri n
|
|
||
HIZLI PİŞİRME "MARUKOME" İLK ÖĞLE YEMEKLERİ yeşil soğan, tofu ile miso çorbası, kızarmış tofu ile miso çorbası
|
Marukome Co. Ltd.
|
🇯🇵 Japan
|
|
Etli İkinci Öğle Yemekleri: Mantarlı Domuz Eti, Ev Usulü Kızartma, Av Sosisleri, Bolonez Makarna, Sicilya Makarnası, Carbonara Makarna, Pastırmalı ve Mantarlı Makarna , etli baharatlı makarna
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş olanlar da dahil olmak üzere etsiz ikinci öğle yemekleri ve garnitürler:
|
|
||
Öğle yemekleri. Izgara sebzeler: Izgara patlıcan, Izgara kabak, Izgara patates, Sarımsaklı ızgara patates, Izgara sebzeler, Izgara dolmalık biber, Izgara petrol, Baharatlı ızgara petrol
|
|
||
tahıllar, baklagiller bazlı hazır öğle yemekleri ve garnitürler:
|
|
||
Balık gıda ürünleri. Balık mutfak ürünleri (chum somon, pembe somon, somon, mersin balığı, kaluga, gümüş sazan, turna balığı, turna levreği, saury, pangasius, kalamar, karides, midye, tarak, deniz yosunu) ilk öğle yemekleri
|
Rockline Industries Ltd.
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Mutfak ürünleri. İlk öğle yemekleri, ürün yelpazesine et ve et ürünlerinin eklenmesiyle çorbalar.
|
|
||
İkinci öğle yemekleri ve makarna bazlı garnitürler, soğutulmuş, "IP Volkova N.G." işaretli:
|
|
||
KONSERVELER İLK ÖĞLE YEMEKLERİ: - Solyanka; - Kharcho çorbası; - Et çorbası; - Borsch; - Turşu; - Pancar; - Kraliyet çorbası; - Mantar çorbası; - Tavuklu erişte; - Kuşkonmazlı çorba; - Tavuklu şehriye çorbası; - Taze lahana çorbası
|
|
||
Balık mutfak ürünleri: İLK ÖĞLE YEMEKLERİ: Balık suyu; Balık çorbası; Balık çorbası (Misosup); Pembe somonlu çorba; Pembe somonlu ve pirinçli çorba, Balık çorbası hodgepodge; Balık çorbası; Köylü çorbası çorbası; Fin çorbası çorbası; Çorba
|
|
||
İkinci öğle yemekleri: makarnadan - sebzeli, peynirli makarna; domates soslu mantarlı makarna; tahıllardan ve baklagillerden - balkabaklı darı lapası; karabuğday lapası; mantarlı karabuğday lapası
|
|
||
Mutfak etleri, et içeren ürünler: garnitürlü ikinci öğle yemekleri, garnitürsüz: büyük parça halinde kızarmış et, hamurda kızarmış domuz eti, biftek, langette, antrikot, sığır straganof, kızartma, kebap, nat
|
|
||
ve mutfak et ürünleri, etten et içeren ürünler, sakatat: garnitürlü, garnitürsüz ikinci öğle yemekleri (bkz. iki sayfalık Ek No. 1)
|
|
||
Pişirme gerektiren kuru çok bileşenli çorbalar (ilk öğle yemekleri): Tom Yam, Tom Ka, Miso çorbası, Tavuk çorbası, tofu miso çorbası, demirhindi çorbası,
|
GLOBO FOODS LTD
|
🇹🇭 Thailand
|
|
Mutfak ürünleri. İlk öğle yemekleri, balık ve deniz ürünleri eklenmiş çorbalar: saury ile patates çorbası, Rostovskaya balık hodgepodge, pembe somon ve saury ile balık çorbası, Burlatskaya balık çorbası, Zamoskvoretskaya balık çorbası, Povo
|
|
||
Etli ilk öğle yemekleri: Borsch, lahana çorbası, Ukrayna borsch, Ukrayna lahana çorbası, ev yapımı turşu , Leningrad turşusu, bezelye çorbası, köfteli çorba, erişteli çorba, ev yapımı hodgepodge, lahana çorbası
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri: Öğle yemekleri: yaprak sarma, lahana yaprağı dolması, bamya, musakka,
|
Syrian Olive Oil Private Joint Stock Co
|
🇸🇾 Syria
|
|
Portion of Care markasıyla soğutulmuş makarna bazlı ikinci öğle yemekleri ve garnitürler: haşlanmış makarna; domates soslu makarna; sebzeli pirinç noodle'ı; tavuklu yumurtalı noodle
|
|
||
İKİNCİ ÖĞLE YEMEKLERİ işaretli Fazla Ücretsiz , Fito Forma : Et jöleli sandviç; Ciğer mus; Et suyunda dana eti; Sebzeli kıyma; Domates soslu dana köfte; Samsa; Taco; Etli krep.
|
|
||
Öğle yemekleri: Hint atıştırmalıkları: Navrattan Mix, Bikaneri Bhujia, Tasty, Aloo Bhujia, Moong Dal , Khatta Meetha, Matar Masala, Shahi Mix, Punjabi Punch, Chatpat Papad, Kaju Mix
|
Shanti Enterprises
|
🇮🇳 India
|
|
Sebzelerden ikinci öğle yemekleri ve garnitürler: (ürün listesi Ek No. 13051'de belirtilmiştir)
|
|
||
Konserve yiyecekler. İlk öğle yemekleri: taze lahanalı borsch, lahana turşulu borsch, taze lahanalı vejetaryen borsch, taze lahana çorbası, turşu, pancar.
|
|
||
Öğle yemekleri. Izgara sebzeler: Izgara patlıcan, ızgara kabak, ızgara patates, sarımsaklı ızgara patates, ızgara sebze, ızgara dolmalık biber, ızgara mantar, baharatlı ızgara mantar
|
|
||
Öğle yemekleri: etli okroshka (dolgusuz), sebzeli okroshka (dolgusuz)
|
|
||
İkinci öğle yemekleri, sıcak ve soğuk: pilav, rosto, mantı, garnitürlü pirzola, garnitürlü gulaş, garnitürlü köfte, garnitürlü fırında balık, lagman TU 9165-060-37676459- 2012
|
|
||
Yiyecekler ikinci öğle yemeklerine odaklanır: patates püresi, sütlü hazır patates püresi, dereotu, sığır eti, mantar, tavuk, otlar, kırmızı biber, peynir ve kruton, kızarmış lou ile
|
|
||
Konserve yiyecekler. Yemeye hazır ilk öğle yemekleri: taze lahanalı borsch, lahana çorbası ve lahana çorbası, turşu
|
|
||
Mutfak ürünleri. Birinci, ikinci öğle yemekleri, sıcak ve soğuk içecekler, mutfak ürünleri ve bunların üretimi için soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler (bkz. Beş sayfalık Ek No. 1)
|
|
||
Konserve yiyecekler. İkinci öğle yemekleri: Taze lahanadan solyanka sebzesi
|
|