kurutulmuş geyik eti, ayı GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 021020: Sığır etleri (tuzlanmış/salamura/kurutulmuş/tütsü)
- 021099: Diğer hayvanların sakatatı (tuzlu/salamuralı/kuru/tütsülü)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160300: Et, balık, kabuklu hayvan, yumuşakça vs. hülasa ve sular
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 190220: Makarna (doldurulmuş)
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Domuz eti, sığır eti, at eti, geyik eti, kuzu eti, maral etinden, geyik etinden, ayı etinden, tavşan etinden et ürünleri pişmiş, haşlanmış-füme, tütsülenmiş-haşlanmış, pişmemiş füme, kuru-kürlenmiş, kurutulmuş, füme-pişmiş
|
|
||
Doğal muhafaza içinde tütsülenmiş-pişirilmiş ürünler: geyik eti, geyik eti, ayı eti. Çiğ kürlenmiş ürünler: geyik eti, geyik eti, ayı eti
|
|
||
Kuru et ürünleri, ticari marka "IMPERATIV": "Sığır eti aperatif"; At eti aperatif; Geyik eti aperatif; Kurutulmuş Domuz eti, Biberiyeli Kurutulmuş Domuz eti; Kurutulmuş sığır eti; Kurutulmuş Geyik eti; "Kurutulmuş geyik
|
|
||
KURUTULMUŞ ET ÜRÜNLERİ. Ürün yelpazesinde ET ATIŞTIRMALIKLARI: Etten PİŞMİŞ ET CİPSLERİ: domuz etinden, sığır etinden, kuzu etinden, at etinden, tavşan etinden, geyik etinden, ayı etinden; MİNİ SAUSAGES: Klasik
|
|
||
Et atıştırmalıkları: Et ürünleri kategorisi A. Kurutulmuş et ürünleri topaklı: Kurutulmuş sığır eti dilimleri, Kurutulmuş domuz eti dilimleri, Kurutulmuş geyik eti dilimleri, Kurutulmuş at eti dilimleri, Kurutulmuş tavşan dilimleri, Kurutulmuş geyik eti
|
|
||
Av hayvanlarının etinden yarı tütsülenmiş, pişmiş tütsülenmiş ürünler: yarı tütsülenmiş sosisler: "Ayı", "Pastırmalı ayı", "Domuz etli ayı" "Geyik etinden"; ayı etinden gurme tütsülenmiş ve pişmiş ürünler, los
|
|
||
Et ürünleri. Pişmiş ve tütsülenmiş sosisler. Sosisler: Zavidovskaya, Turginovskaya, Başkanlık, Zavidovskaya Lesnaya (yaban domuzu, geyik, geyik eti, ayı etinden), Zavidovskaya, Lesnaya (yaban domuzu, geyik etinden,
|
|
||
Kurutulmuş ve kurutulmuş füme et ürünleri çeşitleri: kurutulmuş sığır eti, kurutulmuş domuz eti, kurutulmuş at eti, kurutulmuş geyik eti, kurutulmuş kuzu eti, kurutulmuş tavşan eti; dana eti ile
|
|
||
Kurutulmuş et, bira için tütsülenmiş: bira için kurutulmuş sığır eti; bira için kurutulmuş dana eti; bira için kurutulmuş at eti; bira için kurutulmuş geyik eti; bira için kurutulmuş domuz eti; bira için sıcak kurutulmuş sığır eti;
|
|
||
Kurutulmuş et: kemiksiz kurutulmuş kuzu eti, kemiksiz kurutulmuş sığır eti, kemiksiz kurutulmuş geyik eti, kemiksiz kurutulmuş at eti, buffed et, kemiksiz kurutulmuş kanguru eti, kemiksiz kurutulmuş tavşan eti
|
|
||
Kurutulmuş et: kurutulmuş sığır eti; kurutulmuş domuz eti; kurutulmuş at eti; kurutulmuş tavşan; kurutulmuş kuzu eti; kurutulmuş geyik eti
|
|
||
Kurutulmuş etler: kurutulmuş sığır eti (her türlü kesim), kurutulmuş dana eti (her türlü kesim), güneşte kurutulmuş at eti (her türlü kesim), kurutulmuş geyik eti (her türlü kesim), kurutulmuş domuz eti (her türlü kesim)
|
|
||
Kurutulmuş et ürünleri: - Kurutulmuş sığır eti parçaları My Snack Premium; - Kurutulmuş sığır eti parçaları My Snack Premium; - Kurutulmuş sığır eti parçaları kurutulmuş geyik eti My Snack Premium; - Kurutulmuş tavşan eti parçaları My Snack P
|
|
||
Kurutulmuş et ürünleri: keçeleştirilmiş sığır eti, kurutulmuş geyik eti, kurutulmuş at eti, kurutulmuş domuz eti; Kurutulmuş kümes hayvanları ürünleri - kurutulmuş tavuk, kurutulmuş hindi
|
|
||
Kıyma ve sakatattan yapılan gurme ürünler: kurutulmuş sığır eti çubukları, kurutulmuş domuz eti çubukları, kurutulmuş tavuk çubukları, kurutulmuş at eti çubukları, kurutulmuş geyik eti çubukları
|
|
||
Et atıştırmalıkları: A kategorisindeki et ürünleri. Kuru kürlenmiş et ürünleri: Kürlenmiş sığır eti dilimleri, Kürlenmiş domuz eti dilimleri, Güneşte kurutulmuş geyik eti dilimleri, Güneşte kurutulmuş at eti dilimleri, Güneşte kurutulmuş tavşan eti, Domat
|
|
||
Yabani hayvan etlerinden elde edilen pişmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş (kurutulmuş) ürünler A kategorisi: geyik basturması, geyik basturması, ayı basturması, piton eti, yaban domuzu yağı, yaban domuzu eti, deve carpaccio, kurutulmuş ayı eti
|
|
||
Vahşi hayvan etinden yarı tütsülenmiş sosisler: yarı tütsülenmiş sosisler: ayı etinden, geyik etinden, Cervelat "Taezhny": ayı etinden, geyik etinden; yarı tütsülenmiş sosisler: ayı etinden, geyik etinden, sosisler
|
|
||
Konserve et: Kızarmış ayı eti, üst sınıf; Kızarmış ayı eti, birinci sınıf; Haşlanmış geyik eti, üst sınıf; Kızarmış geyik eti, birinci sınıf; Domuz eti yahnisi, birinci sınıf; Domuz yahnisi, birinci sınıf; Geyik yahnisi
|
-2
|
|
|
Konserve et: Kızarmış ayı eti, birinci sınıf, Ayı eti yahnisi, birinci sınıf; Geyik eti yahnisi, birinci sınıf; Kızarmış geyik eti, birinci sınıf; Domuz eti yahnisi, birinci sınıf; Domuz yahnisi, birinci sınıf; Geyik yahnisi
|
-2
|
|
|
Yabani etten elde edilen sosis ürünleri ve et ürünleri: A kategorisindeki et ürünleri: kuru işlenmiş geyik eti; kuru işlenmiş karaca eti; kuru işlenmiş geyik eti; kuru işlenmiş ayı eti; kuru işlenmiş yaban domuzu eti; geyik filetosu
|
|
||
Geyik eti, yaban domuzu, geyik, ayı, kunduz, karaca, kızıl geyik, deve, tavşan etinin yanı sıra at eti, sığır eti, kuzu eti, domuz eti, tavşan etinden köfte ve mantı;
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti ve yabani hayvanların etinden elde edilen ürünler - karaca, misk geyiği, kızıl geyik, kokarca, sarlık, yak, maral, yaban domuzu, kunduz, geyik (elk), ayı, porsuk pişmiş-füme, pişmemiş füme, sıcak
|
.
|
|
|
Et ürünleri: geyik eti, yaban domuzu, geyik, ayı, kunduz, karaca, kızıl geyik, deve, tavşan ve at etinden yarı mamul ürünler (pirzola, biftek, kupaty, "Av" sosisleri), sığır, kuzu, domuz, tavşan
|
|
||
Kurutulmuş ve kurutulmuş domuz, kuzu, sığır, at eti, geyik etinden atıştırmalıkların yanı sıra IP işaretli domuz, kuzu, sığır, at eti, geyik etinden kurutulmuş ve kurutulmuş sosisler Shatskikh S.A. Naimenova
|
|
||
Test kasası içinde yarı mamul et ürünleri, dondurulmuş: köfte, büyücüler. Türler: domuz eti sığır eti; sığır eti; kuzu eti sığır eti; kuzu eti; koyun eti; domuz eti; ayı eti; geyik eti; geyik.
|
|
||
Pişmiş tütsülenmiş sosisler: kırmızı geyik etinden (geyik, karaca, ayı, yaban domuzu, geyik, maral, yak, tavşan, fasulye ra, sığır, kuzu, at eti);
|
|
||
Konserve et topakları: ardıç meyveleri ile haşlanmış geyik eti; kimyon tohumu ile karaca yahnisi; yeşil biber ile geyik eti yahnisi; maydanoz ile haşlanmış ayı eti; karabiber ile yaban domuzu eti yahnisi; yaban domuzu eti ve m
|
|
||
Geyik etinden elde edilen lezzetli ürünler: -Kurutulmuş: Kategori A - Ren geyiği Kladkin'den et lezzeti, kuru kürlenmiş, geyik etinden köfte, kuru kürlenmiş; - Haşlanmış: Kategori A - preslenmiş geyik eti Sardaana; Kategori B - geyik eti
|
380
|
|
|
Konserve et. Konserve et yumruları: ardıç meyveli geyik eti yahnisi; kimyon tohumlu karaca yahnisi; yeşil biberli geyik eti yahnisi; maydanozlu haşlanmış ayı eti; karabiberli haşlanmış yaban domuzu eti
|
|
||
Geyik etinden üretilen ürünler, kurutulmuş, tütsülenmiş-haşlanmış, kurutulmuş-kurutulmuş, tütsülenmiş-kurutulmuş, pişirilmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş, ürün yelpazesinde: kurutulmuş: ren geyiği altı; geyik eti altıncı kokulu; ren geyiği altı Cranque
|
|
||
Kurutulmuş et (sığır eti, domuz eti, at eti, kuzu eti, geyik eti, et ma rala), et kategorisi A ürünü: Sığır etinden kurutulmuş et, Domuz etinden kurutulmuş et, At etinden kurutulmuş et, Kuzu etinden kurutulmuş et, Etten kurutulmuş et
|
|
||
Pişirilmiş tütsülenmiş sosisler, kurutulmuş: elk servilat, kurutulmuş sert tütsülenmiş elk sosis, geyik eti servilat, kurutulmuş sert tütsülenmiş geyik eti sosis, kurutulmuş sert tütsülenmiş Yoğurt "İran sosisi" 266575 "," Çilek "," Kiraz "," Kiraz ","
|
OU DELIKATESS COMPANY
|
🇪🇪 Estonia
|
|
Domuz etinden kurutulmuş cips, sığır etinden kurutulmuş cips, kuzu etinden kurutulmuş cips, geyik etinden kurutulmuş cips, yak etinden kurutulmuş cips, bufalo etinden kurutulmuş cips, deve etinden kurutulmuş cips, pişmemiş tütsülenmiş et
|
|
||
Et ürünleri, kurutulmuş, tütsülenmiş: Kızılcıklı altıncı geyik eti (s w); Geyik eti yukola; Orman tavuğu göğsü (w w); Maral w c; Domuz yağı (w c); Eski İnananların tariflerine göre domuz yağı (w c); Rezerv kurutulmuş et (s v)
|
|
||
Tartım hunileri Yarı tütsülenmiş sosisler: geyik eti sosisi, geyik sosisi, ayı eti sosisi
|
YEMMAK MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Yabani hayvan etinden yarı mamul et ürünleri (kızıl geyik, geyik, karaca, ayı, yaban domuzu, misk geyiği, tavşan) dondurulmuş:
|
|
||
Ürün yelpazesinde bira atıştırmalıkları: kurutulmuş füme et (pipet) (sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti), et cipsi (domuz eti, sığır eti, at eti, geyik eti) Klasik; sarsıntılı Sudzhuk; baharatlı sarsıntılı et (sığır eti)
|
|
||
Ürün yelpazesinde bira için atıştırmalıklar: kurutulmuş füme et (pipet) (sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti); et cipsi (domuz eti, sığır eti, at eti, geyik eti) Klasik; sarsıntılı Sudzhuk; haşlanmış füme domuz kulakları; kulaklar sv
|
|
||
Füme et ürünleri: kebaplar, kurutulmuş et (Sığır eti), kurutulmuş et (Domuz eti), kurutulmuş et (Geyik eti)
|
|
||
Topak kuru kürlenmiş et ürünleri (kurutulmuş et): sığır eti, domuz eti, geyik eti, at eti, geyik, kuzu eti, tavşan. Markalar: Rancho Myassuri, Jerky, Karat, Myasnov, Triathlon jerky
|
|
||
Kurutulmuş et ürünleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, kuzu eti, at eti, tay, geyik eti, kümes hayvanları. Çeşitler: kurutulmuş, baharatlı, kırmızı biberli, kimyon tohumlu, kişnişli, baharatlı, bira için, baharatlı-kurutulmuş
|
|
||
Kuru kürlenmiş et ürünleri: 100 gramdan 500 grama kadar parçalar halinde marine edilmiş ve kurutulmuş et (sığır eti, domuz eti, geyik eti, geyik eti),
|
SUITSUPPLY BV
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Tütsülenmiş, kurutulmuş ve salamura et ürünleri: Carpaccio için füme sığır eti; Carpaccio için marine edilmiş sığır eti; Salmonato sığır eti; Füme geyik eti; Carpaccio için marine edilmiş geyik eti; Dana Ossocollo Manzetta
|
Jolanda de Colo S.P.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Kurutulmuş et ürünleri pütürlü: sığır eti, domuz eti, geyik eti, at eti, geyik, kuzu eti, tavşan.
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti, maral eti, yaban domuzu ve ayı etinden yapılan et lezzetleri ve sosisler.
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti, maral eti, yaban domuzu ve ayı etinden yapılan et lezzetleri ve sosisler.
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kurutulmuş et: geyik eti, maral, elk, geyik, koyun eti, keçi eti, karaca.
|
|
||
KONSERVE ET AVCILARI: HAŞLANMIŞ KABAN ETI, HAŞLANMIŞ KARACA ETI, HAŞLANMIŞ GEYIK ETI, MARAL ETI, AYI ETI
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş ve kurutulmuş et: geyik eti, maral, elk, geyik, koyun eti, keçi eti, karaca.
|
|
||
Kurutulmuş, kurutulmuş ürünler. Kuru kürlenmiş ürünler: - vakumlu et cipsleri, et cipsleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, geyik eti, at eti, kuzu eti, tavşan, tavuk, hindi, ördek, kaz;
|
|
||
Yabani hayvanların et çeşitlerinden çiğ tütsülenmiş sosisler: Domuz filetosu, kuru kürlenmiş; Yaban domuzu etinden Jamon; Novgorod tarzında geyik eti; Çiğ kürlenmiş ayı eti; Yabani orman kunduzundan Jamon; Mya'dan Balyk
|
|
||
Yenibahar, sarımsak, kurutulmuş domates, tatlı kırmızı biber, aromatik baharatlar, sıvı duman içeren veya içermeyen kurutulmuş et (sığır eti, dana eti, at eti, geyik eti, domuz eti);
|
|
||
Üretken hayvanların kıyma ve sakatatlarından kurutulmuş, pişirilmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş gurme ürünler. Sığır etinden, at etinden, maral (geyik eti) etinden, koyun ve keçi etinden kurutulmuş, pişirilmemiş tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler.
|
|
||
Kıyılmış geyik eti içeren yarı mamul et ve et ürünleri: Bavyera geyik eti sosisleri, Derevenskie geyik eti sosisleri, Tundra geyik eti kupatları, Piknik geyik eti kupatları
|
|
||
Kurutulmuş, tütsülenmiş-haşlanmış, pişmemiş tütsülenmiş ürün çeşitleri: - kuru kürlenmiş: Klasik geyik etinden Basturma Premium, Ren geyiğinden Basturma Premium Baharatlı, kuru kürlenmiş, Taimyrskaya'dan geyik eti Azithromycin Ecomed®, toz
|
|
||
Geyik etinden yarı tütsülenmiş sosis Ayı etinden yarı tütsülenmiş sosis Yaban domuzu etinden yarı tütsülenmiş sosis Yarı tütsülenmiş tavşan sosisi Yarı tütsülenmiş sosis
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: Kategori A: Barbekü geyik eti, Pilavlık et (geyik eti), Geyik eti gulaşı, Şnitzel D ev yapımı geyik eti, geyik eti köftesi; Kategori B: Tahıllı ızgara dana sosisleri
|
|
||
Geyik etinden elde edilen lezzetli ürünler Çiğ kürlenmiş geyik eti: Kategori A - Ren geyiğinden et lezzeti Çiğ kürlenmiş Kladkin, çiğ kürlenmiş geyik eti köfteleri; Haşlanmış geyik eti: Kategori A - preslenmiş geyik eti Ca
|
380
|
|
|
Hamur içinde yarı mamul et ve et içeren ürünler Pelmenyna, Domuz Taiga (geyik eti, domuz eti, sığır eti), Geyik eti posekunchiki, Geyik eti ev yapımı poser, geyik eti mantı, upako
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, et içeren kategoriler A, B, C, D, D sığır eti, dana eti, domuz eti, kuzu eti, keçi eti, at eti, geyik eti (ren geyiği, geyik, karaca, kızıl geyik, maral, kızıl geyik), tavşan, sakatat
|
|
||
Sığır, domuz, dana ve geyik eti ürünleri: kurutulmuş-kurutulmuş, kurutulmuş-kurutulmuş, kurutulmuş (dilimler, cipsler, çubuklar, pipetler, küpler, fileto dilimleri, halkalar, Whip): sarımsaklı, biberli sıcak, kırmızı biberli, hardallı
|
|
||
Dondurulmuş geyik eti yarı mamulleri. A kategorisi kemiksiz büyük topaklar: haşlama için geyik eti, güveç için geyik eti; A kategorisi kemiksiz küçük topaklar: marine edilmiş geyik eti şişleri, geyik eti gulaşı, biftek
|
|
||
Dondurularak kurutulmuş et ürünleri: et - haşlanmış sığır eti, et - haşlanmış domuz eti, et - haşlanmış geyik eti, et - haşlanmış at eti, tütsülenmiş ve haşlanmış sığır eti, haşlanmış ciğer
|
|
||
Yarı işlenmiş et ve et içeren ürünler: Büyük parçalar, Kategori A: Sığır etinden - Sığır kürek kemiği; Geyik etinden - Geyik Omuzu, Geyik Pirzolası; Et ve kemik, Kategori D: Pilaki için geyik eti, Pilaki için sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, geyik etinden soğutulmuş ve dondurulmuş, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük topaklar (kemiksiz): kategori A - geyik etinden pirinç eti, geyik eti filetosu, geyik eti bonfile; kate
|
|
||
Yarı mamul ürünler dondurulmuş et. Büyük kemiksiz: -kategori A: Geyik fileto, Geyik bonfile; -kategori B: Geyik boynu Kıyılmış paketlenmiş: -kategori B: kıyılmış geyik eti, kıyılmış geyik eti ve domuz eti,
|
|
||
Doğal soğutulmuş ve dondurulmuş geyik etinden yarı mamul ürünler: - Büyük parçalar: Pilaki için geyik eti; Pişirmek için geyik eti; Kızartmak için geyik eti; - Küçük topaklar: Ev usulü ren geyiği kızartması; Et suyu için set; OKP kodu 92140
|
|
||
Et ve et ürünleri (domuz eti, sığır eti, kuzu eti, at eti, geyik eti) tütsülenmiş, fırınlanmış, pişmemiş tütsülenmiş, tütsülenmiş-haşlanmış, kurutulmuş, kuru kürlenmiş, yarı tütsülenmiş, Ek No. 1'e göre (sayfa 1),
|
|
||
Et ürünleri - yarı tütsülenmiş sosisler: Geyik etinden sosis Krakauer kategori B, ardıçlı geyik etinden sosis kategori B, çam fıstıklı geyik etinden sosis kategori B, cevizli geyik etinden sosis o
|
|
||
Et ürünleri (sığır eti, dana eti, domuz eti, kuzu eti, at eti, tay, geyik eti, kümes hayvanları) kurutulmuş: baharatlı, kırmızı biberli, kimyon tohumlu, kişnişli, baharatlı, bira için. Kesme yöntemine göre: tabaklar, parçalar, çubuklar,
|
|
||
Geyik etinden kemiksiz küçük parçalar halinde konserve et: ızgara geyik eti - Norveçliler), Kızarmış geyik eti Subpolyarye, Geyik etinden Gulaş Subpolyarye; bir muhafaza içinde kıyılmış: Kızartma için Derevenskie sosisleri, k
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et: Elit geyik eti gulaşı, otlu haşlanmış geyik eti, otlu ve sarımsaklı haşlanmış geyik eti, kırmızı biberli haşlanmış geyik eti, lacivert makarna sosu, pâté Dachny
|
|
||
Kurutulmuş sosisler: - kızıl geyikten: Kızıl geyik etinden avcılık - Ren geyiğinden: Ren geyiğinden avcılık - karacadan: Bulut böğürtleninden avcılık
|
|
||
Kurutulmuş et ürünleri: Sığır eti basturma, domuz eti basturma, at eti basturma, geyik eti basturma, karaca basturma, tavşan eti basturma, kümes hayvanları basturma (hindi, kaz ve ördek), Sosis Su
|
.
|
|
|
Yarı mamul geyik eti doğranmış kalıplanmış dondurulmuş kategori A ürün yelpazesinde: Mantarlı ve soğanlı geyik eti, Tereyağlı ve otlu geyik eti, Yumurtalı ve soğanlı geyik eti, Kızartma için sosisler
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti, kuzu eti, geyik eti, kızıl geyik etinden elde edilen et ürünleri tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, fırınlanmış, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş Ek No. 1, No. 2, No. 3, No. 4, No. 5, No. 6,
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, at eti, geyik eti, kuzu eti, geyik eti, kızıl geyik eti tütsülenmiş-haşlanmış, haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş, pişmiş, pişmemiş tütsülenmiş, kuru kürlenmiş et ürünleri, dokuz sayfada Ek No. 1'e bakınız
|
|
||
Hoseda-Hardskoye etiketli yarı mamul et ve et içeren doğranmış geyik eti ürünleri PO: Et grubu. Tür - doğranmış Alt türler - ağırlık, paketlenmiş, Kategori B: kıyılmış geyik eti; kıyılmış geyik eti ve sığır eti; farlar
|
|
||
Kürlenmiş ve kurutulmuş ürünler: Et atıştırmalıkları (sığır eti, at eti, domuz eti, geyik eti): sarsıntılı, sucuk, pemmican, torbalarda paketlenmiş, film, polimer malzemelerden yapılmış torbalar, kraft kağıt, net ağırlık 30 g, 50 g, 80 g, 100 g, 150 g,
|
|
||
Snacker ticari markasının B kategorisindeki pişmemiş tütsülenmiş ve kurutulmuş (kürlenmiş) et sosisleri: Sneker sosisleri: klasik, baharatlı, baharatlı, premium, sığır eti, domuz eti, geyik eti, at eti.
|
|
||
Kurutulmuş et ürünleri - sığır eti, domuz eti, geyik eti barları
|
|
||
Yarı mamul parça et ürünleri: geyik etinden büyük parça (kemiksiz, et ve kemik) kategori A - geyik eti bonfile, karbonat; kategori B - kemiksiz jambon, pilaki için geyik eti, kemiksiz boyun, kemiksiz kürek kemiği
|
|
||
Geyik etinden köfte Avcılık, geyik eti ve sığır etinden Polyarnye, geyik eti ve koyun etinden Severnye, Severnye piquant
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et doğranmış: Geyik etinden ev yapımı pirzola, geyik eti kızartması için sosis, geyik etinden çam fıstığı ile kızartma için sosis, nar taneleri ile sığır eti kızartması için sosis, ole'den lahana ruloları
|
|
||
Kurutulmuş et: sığır, dana, domuz, kuzu, at eti, geyik eti, 500956 ağırlığında, 20 gramdan 97 grama kadar artırılmış bariyer özelliklerine sahip çok katmanlı polimer torbalarda paketlenmiş
|
|
||
Sosis ürünleri - Yarı tütsülenmiş sosisler: Kategori A soğutulmuş yarı tütsülenmiş: Yaban domuzu etinden domuz sucuğu, Geyik etinden geyik sucuğu, Geyik etinden Olenya sucuğu, Karaca etinden Karaca sucuğu,
|
|
||
Sterilize edilmiş et konservesi Güveç: - Sığır eti (veya domuz eti veya kuzu eti veya at eti veya geyik eti veya tavşan eti) güveç Moskovskaya; - Sığır eti (veya domuz eti veya kuzu eti veya at eti veya geyik eti veya et
|
|
||
Et ürünleri. Dondurulmuş sosisler: domuz sosisleri, sığır eti, sığır eti-domuz eti, kuzu eti, koyun eti-sığır eti, sığır eti-kuzu eti, geyik eti, geyik eti-domuz eti, otlu sığır eti, kuzu eti, sebzeli et, et
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren doğranmış soğutulmuş ve dondurulmuş (sığır eti, dana eti, domuz eti, kuzu eti, keçi eti, geyik eti, geyik eti): 1 sayfadaki Ek No. 1'e göre. Ambalaj: polimer torbalar, Conte
|
|
||
Konserve et ve et içeren gıdalar: haşlanmış sığır eti, haşlanmış domuz eti, haşlanmış kuzu eti, kemikli kuzu eti, haşlanmış geyik eti, haşlanmış at eti, haşlanmış tavşan, haşlanmış geyik eti, haşlanmış yaban domuzu
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren kıyma soğutulmuş ve dondurulmuş (sığır eti, dana eti, domuz eti, kuzu eti) , keçi eti, geyik eti, geyik eti) - 1 sayfadaki Ek No. 1'e göre. Paketleme: polimer torbalar, kon
|
|
||
Konserve et. Haşlanmış et: domuz eti yahnisi (haşlanmış domuz eti), sığır eti yahnisi (haşlanmış sığır eti), kuzu eti yahnisi (haşlanmış kuzu eti), at eti yahnisi (haşlanmış at eti), geyik eti yahnisi (haşlanmış geyik eti), işaretleme
|
|
||
Haşlanmış geyik eti jambonu: En yüksek derece - Preslenmiş geyik eti jambonu; Birinci derece - Assorti geyik eti jambonu.
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, doğranmış ve topaklanmış, ekmekli ve ekmeksiz, dondurulmuş ve soğutulmuş, domuz eti, sığır eti, kuzu eti, keçi eti, at eti, geyik eti, silt ilaveli geyik eti
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET İÇEREN ETLER: Yarı işlenmiş et küçük boy kemiksiz, porsiyonlanmış - kategori B: Maral etinden pilavlık et, Geyik etinden plovluk et; Geyik etinden yarı işlenmiş et ürünleri;
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Yarı mamul et topak topak kemiksiz, sığır etinden (dana eti, geyik eti): kategori A - kürek kemiği, göğüs eti (sığır eti, geyik eti), kalın kenar, ince kenar, kapak
|
|
||
Sığır eti, domuz eti, kuzu eti, keçi eti, dana eti, geyik eti, geyik eti, at etinden yarı mamul nuga et ve et ürünleri, topaklanmış ve doğranmış
|
|
||
et sosisleri: kuru kürlenmiş kuru geyik sosisi; kuru kürlenmiş kuru geyik sosisi; kuru kürlenmiş yarı kuru at eti sosisi; yarı kuru tütsülenmiş sosis Geyik etinden lezzet;
|
|
||
Konserve Etler, Haşlanmış Et: Birinci sınıf: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Domuz eti yahnisi, Haşlanmış geyik eti; Birinci sınıf: Haşlanmış sığır eti, Haşlanmış domuz eti, Haşlanmış kuzu eti, Haşlanmış at eti, Geyik eti karkasları
|
|