Omuz Sığır Eti GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 020120: Sığır eti; diğer kemikli parçalar (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 020230: Sığır eti; kemiksiz (dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020890: Diğer hayvanların et ve yenilen sakatatı
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
|
.
|
|
|
Et ürünleri: Kemiksiz sığır eti, üst, 1. sınıf. Kemiksiz omuz sığır eti, premium, 1. sınıf. Kemiksiz sığır eti, kalın kenar, premium, 1. sınıf. Kemiksiz sığır eti, ince kenarlı, premium, 1. sınıf. Sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ve işlenmiş et ürünleri: Sığır etinden yarı mamul topak et ve kemik ürünleri: incikli boyun-omuz sığır eti, sığır etinin sırt-kaburga kısmı, incikli sığır etinin kalça kısmı, cn
|
🇧🇾 Belarus
|
||
sığır etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş, vakum altında veya modifiye gaz ortamı koşulları altında paketlenmiş: büyük topaklı kemiksiz - omuz sığır eti, ev tarzı sığır eti, sığır butu
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul et ürünleri ve et içeren soğutulmuş ve dondurulmuş parçalar: Sığır etinden azu, Sığır kebabı, Sığır omuz kesimi, Sığır çorbası seti, Sığır omuz kesimi, Sığır kalça kesimi tütsülenmemiş
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, sığır etinden doğranmış, dondurulmuş: Sığır pirzolası, Bonfile, Sığır omuz, Kemikli omuz, Sığır döş, Kemikler, Kemikli masa kenarı, Et suyu için et (incik), Set
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul doğal et ürünleri: 1. A, B, C, D kategorilerinde yarı mamul sığır eti ürünleri: - kemiksiz büyük parçalar: sığır ön omuz omuz, sığır ön boyun, sığır ön
|
|
||
Soğutulmuş sığır eti yarı mamulleri: büyük boy kemiksiz kategori A: Sığır omuz filetosu, Sığır omuz, Kavurma için sığır eti, Sığır bonfile, Sığır sırtı; büyük topaklı
|
|
||
Yarı mamul topak et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden: Kategori A - butlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartmalık sığır eti, pilaki için sığır eti
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, topaklı kategori A - jantlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kavurma için sığır eti, güveç için sığır eti, g
|
|
||
YARI MAMUL ET VE ET IÇEREN ÜRÜNLER. Yarı mamul sığır eti topaklanmış et ürünleri: büyük kemiksiz topaklanmış olanlar, kategori A (sığır bonfile, sığır sığır fileto, sığır omuz, sığır jambon, pirinç sığır eti, sebzeli kuşkonmaz
|
|
||
Soğutulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - büyük et ve kemik parçaları: kemikli sığır incik (halkalarla kesilmiş), kemikli sığır boyun, kemikli sığır omuz, kemikli sığır göğüs eti, kaburgalı sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: yarı mamul ürünler topaklanmış sığır eti: kategori A izmarit, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - sığır etinden - büyük topaklar - kemiksiz - kategori A: Kemik, Omuz, Bonfile, Fileto, Ekstra sığır eti, Kavurma için sığır eti, Güveç için sığır eti, Sığır eti fırını; kategori B: Göğüs eti, Govya
|
|
||
Sığır, domuz etinden paketlenmiş yarı mamul et, soğutulmuş, dondurulmuş: sığır bonfile, kemiksiz sığır omuz, kemiksiz sığır but, kemiksiz sığır incik, kemiksiz sığır eti, butsuz sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri (tartılmış ve paketlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş): büyük boy kemiksiz sığır eti kategorileri A: Sap, Sığır etinden omuz, Haşlanmış sığır eti, Pirinç sığır eti; sığır eti
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: soğutulmuş sığır eti, but, but, sığır filetosu, bonfile, kısa sığır filetosu, kaburga, boyun-omuz, göğüs; omuz, kısa göğüs, yanak, but, yanak, s
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: KEMİKSİZ ET: Büyük kemiksiz: Kategori A: "Jubilee" sığır eti, Ekstra sığır bonfile, Kavurmalık sığır eti, Sığır omuz, Ev tipi sığır eti, G
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu etinden paketlenmiş yarı mamul et (soğutulmuş, dondurulmuş): sığır bonfile, domuz bonfile, kemiksiz sığır omuz, rosto sığır eti, kemiksiz kalın sığır eti, kemiksiz sığır boynu
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: sığır etinden: Doğal doğranmış biftek; Biberli solyanka eti; Sığır sırt kısmı; Sığır sırt kısmı; Omuz; Et suyu için et; But; Pirinç sığır eti; Gulaş
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri th. Yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük parçalar: kategori A-butts, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kavurma için sığır eti, g
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Büyük kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş): - Kategori A: sığır omuz, sığır göğüs eti, sığır bonfile, sığır fileto, sığır ekstra
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: sığır etinden: parça et ve kemik kategorileri A: omuz, pirinç sığır eti, pilaki için sığır eti; parça et kemiksiz kategori A: sığır filetosu kenarı; m
|
|
||
Yarı mamul et doğal dondurulmuş ürünler: Köylü usulü sığır eti, 1. sınıf; Köylü usulü sığır eti 2. sınıf; Köylü usulü sığır eti 3. sınıf; Sığır boyun-omuz kesimi; Sığır sırt kesimi; Kalça
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul topak et ürünleri - kemiksiz, kategori A: kalça kısmından sığır eti (arka); omuzdan sığır eti (omuz); kesilmiş tek dereceli sığır eti; but; sığır bonfile;
|
|
||
Yarı mamul topak kemiksiz soğutulmuş veya dondurulmuş sığır eti: sığır bonfile, sığır fileto, sığır bacak, sığır boyun, sığır göğüs eti, sığır omuz, sığır yan
|
|
||
Premium lezzetler - Sığır eti Kafkas , at eti Tatarskaya , sığır filetosu Egzotik , Kuzu budu , Rulo koyun eti , Kuzu , Kuzu omuz , Kuzu kaburga , Kuzu antrikot , Sığır dili , sığır eti
|
|
||
Sığır ve dana etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş: - büyük et ve kemik parçaları: Kemik üzerinde sığır incik (halkalarla kesilmiş), Jöle için sığır etinden yarı mamul ürün, Kemik üzerinde sığır boynu, Omuz bıçağı
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük kemiksiz: sığır bonfile, domuz bonfile, kesilmiş sığır eti sınıf 1, kesilmiş sığır eti sınıf 2, sığır omuz, sığır kırpıntıları,
|
|
||
Vakum altında veya modifiye gaz ortamında paketlenmiş sığır etinden soğutulmuş doğal yarı mamul et ürünleri: büyük topaklı kemiksiz - sığır omuz, omuz bonfile, kalça kısmı
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Sığır etinden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemikli dana incik, kemiksiz dana incik, dana bonfile, dana sığır filetosu, dana kalça, kemikli dana omuz, iblis omuz
|
|
||
yarı mamul et ürünleri f soğutulmuş kemiksiz parçalar (büyük parçalar) kategori A: sığır bonfile, sığır sığır fileto, sığır boyun, sığır omuz, sığır bacak, sığır kanat, g'den pişirme ve ızgara için et
|
|
||
Etten mutfak ürünleri. Fırında sığır eti ürünleri: sığır boynu, sığır kaburga, sığır jambonu, sığır balyk, sığır incelik, sığır omuz. Fırında kuzu mutfak ürünleri: kuzu boynu
|
.
|
|
|
Yarı mamul et ürünleri - büyük boy kemiksiz - kategori A: sığır etinden - bonfile, sığır filetosu, akşam yemeği sığır eti; domuz eti - bonfile, karbonat, jambon, omuz; kategori B: boyun; kategori D: göğüs eti; kuzu ka
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: - sığır ve dana etinden büyük topak kemiksiz: dana bonfile, sığır eti küspesi, kalça, sığır bonfile, kemiksiz dana omuz, dana eti küspesi
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Kemiksiz parça et yarı mamulleri: kategori B - soyulmuş sığır eti (omuz), soyulmuş domuz eti (omuz), pirzola için domuz eti, m
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Topaklanmış ve porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri A - Sığır etinin kalça kısmı n c, Sığır etinin omuz kısmı n c; büyük boy kemiksiz kategori A - Sığır eti kalça kemiksiz, boyun
|
.
|
|
|
Yarı mamul et ürünleri. Kemiksiz dondurulmuş sığır eti: sırt, omuz, boyun, bonfile, göğüs kemiksiz kesim, sırt ve ön incik; kemikli dondurulmuş sığır eti, yarım karkas dondurulmuş sığır eti
|
, Russian Federation
|
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri. Bonfile, kalça: üst parça, iç parça, yan parça, dış parça, kategori A; omuz kısmı: omuz kısmı, omuz kısmı
|
|
||
Yarı mamul parça et, kategori A. Sığır etinden: - omuz (omuz, omuz); kalça kısmı (üst parça, iç parça, yan parça, dış parça); bonfile; dorsal-lumbar
|
|
||
Dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et topakları: büyük parça et ve kemik - A kategorisinde paketlenmiş et (kalça, bel, sırt, omuz, omuz, göğüs, bel, boyun, yan
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER büyük boy et ve kemik: A kategorisi - "Orijinal" kızartma için kaburga, paketlenmiş et sığır eti - kalça kısmı, sırt kısmı, bel kısmı, omuz kısmı, omuz kısmı, boyun kısmı, için
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET KONTAKLAMA: Yarı işlenmiş et topak kemiksiz: Kategori A: Sığır etinden: bonfile, kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça), omuz (sırt, omuz
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Paketlenmiş topak et. Sığır eti: kalça kısmı bel kısmı sırt kısmı omuz kısmı omuz kısmı göğüs kısmı boyun kısmı incik incik
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: -Paketlenmiş büyük et: sığır eti (kalça, bel, omuz, omuz, sırt, göğüs kısmı, boyun kısmı.
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Büyük boy et ve kemik - kategori A (paketlenmiş et-kalça, bel, sırt, omuz, omuz, göğüs, boyun, incik, incik
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Paketlenmiş et: sığır eti (kalça, sırt, bel, omuz, göğüs, boyun, incik, incik kategori A), domuz eti (kenarlı jambon, boyun-omuz
|
|
||
Dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et topakları: büyük parça et ve kemik - A kategorisinde paketlenmiş et (kalça, bel, sırt, omuz, omuz, göğüs, bel, boyun, yan
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Paketlenmiş et: sığır eti (kalça, sırt, bel, omuz, göğüs, boyun, incik, incik kategori A), domuz eti (kenarlı jambon, boyun-omuz
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren topak gıdalar: sığır etinden - topak, kemiksiz: but (kategori A), omuz (kategori A), boyun (kategori A), sığır filetosu (kategori A), but (kategori A), sığır filetosu (kategori A);
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: A kategorisi kemiksiz büyük parçalar - kürek kemiği kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz omuz, sırt kesimi, kalça kesimi, sığır filetosu, sığır dili, pirzola eti
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: 1. Yarı mamul doğal et, kemiksiz boyun-omuz kesim sığır eti. 2. Yarı mamul doğal et, dorsal-lumbar kemiksiz sığır eti kesimi 3. Yarı mamul doğal et ürünü,
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Sığır etinden: A kategorisi - blok et (kalça ve omuz); - porsiyonlanmış (biftek, langette, antrikot, ızgara sığır eti); - porsiyonlanmış ekmekli (but biftek); küçük parçalar (sığır straganof, kızartma, azu, gulaş);
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri topak topak kemiksiz: Kategori A: sığır astar, domuz fileto, sığır omuz, sığır bonfile, domuz bonfile, kalın ve ince sığır jant
|
-1
|
|
|
Ürün yelpazesindeki yarı mamul et ürünleri: Büyük boy et ve kemik: Kategori A: bel: sığır etinden; topak et: sığır eti: (kalça kısmı, bel kısmı, sırt kısmı, kürek kısmı, omuz kısmı, kargo
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır azu, Sığır antrikot, Sığır Stroganoff, Sığır bonfile Sığır pirzola, Kemiksiz sığır kalça kısmı, Kemikli sığır omuz, Sığır kaburga
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et ürünleri: sığır etinden: kemiksiz kalça, kemiksiz kalça, kalın kenar, kemiksiz omuz, kemiksiz omuz, boyun, bonfile, pirzola eti, pranga
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri dondurulmuş et ve et içeren topaklar, doğranmış: Kemikli jambon; Kemikte kesilmiş omuz-boyun; Kemiğe kadar but; Kemikte göğüs eti; Kemikli sığır filetosu; Kaburga; İncik, Jöleli et için set,
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: sığır eti (karbonat, bonfile, bel, boyun, göğüs eti, kemiksiz göğüs eti, sığır filetosu, kemiksiz kürek kemiği, kalça kısmı, kemikli omuz, basturma, biltong, balyk), domuz eti (karbonat, pas
|
|
||
Öğle yemeği hazır et yemekleri: haşlanmış sığır eti; domuz yahnisi; ızgara Münih sosisleri; ızgara Nürnberg sosisleri; ızgara Thüringen sosisleri; fırında kuzu omuz; kızarmış koyun eti lyulya; sığır eti krepleri
|
|
||
Sığır eti Kategori A'dan yarı mamul et ve kemik yarı mamul ürünler: - but; Sığır eti Kategori B'den yarı mamul et ve kemik yarı mamul ürünler: - omuz (kürek kemiği); - servikal kısım (boyun);
|
,
|
|
|
Yarı mamul dondurulmuş et ürünleri. Kemiksiz sığır eti: sırt kısmı, kürek kemiği, boyun-omuz kısmı ve göğüs eti, kemikli sığır eti, polimer ve kombine malzemelerden yapılmış torbalar, tepsiler, kutular içinde paketlenmiştir,
|
, Russian Federation
|
|
|
Premium dana eti, kalçanın iç kısmı, kemiksiz, soğutulmuş. Sığır omuz eti, inciksiz kemiksiz kesim, soğutulmuş. Sığır eti sınıf 2. Yarım karkas ve çeyrek dana eti
|
-2
|
|
|
Et. Sığır etinin parçalara ayrılması. İşlenmiş et ürünleri: çeşitli sığır etleri: 1. Kalça 2. Omuz 3. Bel 4. Lumbar 5. Brisk 6. Kaburga Kaburga 7. Boyun Boyun
|
|
||
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ETLER: Kategori A: Bonfile, sırtın en uzun kası, kalça, omuz, sığır filetosu, tek kemikli, sığır l70
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul parça et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, topaklı, A kategorisindeki topaklı sığır eti: but, omuz, boyun, sığır filetosu, bonfile, but, rozbif. Yarı mamul et ürünleri, kemikli
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: kemiksiz dondurulmuş sığır eti (omuz kesimi (omuz) ve kalın kenar)
|
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A., № 38
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Yarı mamul et ürünleri, büyük topaklar, kemiksiz, ürün yelpazesinde dondurulmuş: Sığır etinden: kemiksiz sığır filetosu Ekstra kategori A, omuz kısmı Ekstra kategori A; Domuz eti: karbonat Ekstra kategori A; Jambon
|
|
||
40'lık bir güce sahip votkalar: votka "CLASSIC PUTINKA SOFT", "PUTINKA LIMITED EDITION" paketlenmiş et sığır eti - kalça kısmı, sırt kısmı, bel kısmı, omuz kısmı, omuz kısmı, boyun kısmı, için
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: kemiksiz büyük parça sığır eti: Kategori B: Geleneksel but, Geleneksel omuz, Geleneksel boyun, Geleneksel bonfile; kemiksiz sığır etinden
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, dondurulmuş çeşitler: Sığır eti kategorisi B'den: Omuz kısmı Ekstra; Kemiksiz sığır filetosu Ekstra; Domuz eti kategorisi B: Karbonad Ekstra; Domuz budu arı
|
|
||
Sığır etinden soğutulmuş yarı mamul ürünler: - büyük boy et kategorileri A: dorsal kısım (sırtın en uzun kası, çentik), skapular kısım (kürek kemiği, omuz kısmı, omuz kısmı), kalça kısmı (üst, iç
|
|
||
ÇIĞ TÜTSÜLENMIŞ DOMUZ VE SIĞIR ETI ÜRÜNLERI: Domuz eti: Kemiksiz göğüs; Bonfile, Boyun, Karbonat, İncik, Kaburga, Jambon, Omuz, Yağ, Emici domuz, Pastırma; Domuz filetosu, Bel, Domuz balığı. Sığır eti: Tols
|
|
||
SIĞIR ETINDEN DOĞAL YARI MAMUL ET: YARI MAMUL ETLER BÜYÜK MEYVE MEYVELERI: POPÜLER SIĞIR KALÇASI (ÜST PARÇA, IÇ, YAN, DIŞ), KÜREK (OMUZ,
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Dondurulmuş kemiksiz sığır eti, kalın ağızlı; Dondurulmuş kemiksiz sığır eti, omuz,
|
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve pütürlü: yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük boy kemiksiz soğutulmuş ve dondurulmuş kategoriler (A): omuz kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz omuz, sırt kesimi,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve büyük sığır ve domuz eti parçaları. Yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük topaklı kemiksiz kategoriler (A): omuz kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz kürek kemiği, dorsal kesim, pelvis
|
|
||
Sığır etinden dondurulmuş yarı mamul ürünler. Kemiksiz (kedi A) - bonfile, kalça (dış parça), omuz (posa). Lumpy (cat.B) - göğüs eti, sığır eti. Topak (kat. D) - çorba seti.
|
|
||
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI MAMUL ETLER: DOĞAL BÜYÜK PARÇA KEMIKSIZ SIĞIR OMUZ, SIĞIR FILETO-KATEGORI A; SIĞIR GÖĞÜS-KATEGORI; SIĞIR GÖĞÜS-KATEGORI; YARI MAMUL DOĞAL DOMUZ KR
|
|
||
YARI MAMUL ET VE ET IÇEREN ÜRÜNLER. Yarı mamul et ürünleri, topak kemiksiz: kategori A: domuz eti: omuz; kategori B: sığır etinden: pirzola eti; domuz etinden: bel (kemiksiz), göğüs eti (g
|
|
||
Sığır etinden dondurulmuş kemiksiz yarı mamul et: boyun-omuz, kalça, but, sığır filetosu, but, boyun, bonfile, kırpma,
|
Frigorifico Norte S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Grup - yarı mamul et ürünleri Tip - topaklı, Alt türler - kemiksiz büyük topaklı sığır eti, geyik eti (maral eti), at eti: Kategori A - bonfile, kalça kısmı, omuz bla
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: büyük boy kemiksiz kategoriler A - omuz kesimi; boyun kesimi; kemiksiz boyun; Rozbif; kırpma; kemiksiz kürek kemiği; dorsal kesim; kalça kesimi; sığır filetosu; dil
|
|
||
Kemiksiz sığır eti: pelvis, omuz kısmı, inciksiz; kemikli sığır eti, soğutulmuş, dondurulmuş.
|
.
|
|
|
Yarı mamul kemiksiz büyük topaklı dana eti ürünleri: Dana bonfile, kategori A, Kemiksiz jambon, kategori A; Yarı mamul kemiksiz topak sığır eti ürünleri: Omuz kısmı, kategori A, Sığır filetosu, kemiksiz
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: Yarı mamul et ürünleri: sığır etinden: kategori A - bonfile, göğüs eti, kalça kısmı, omuz kısmı; domuz etinden: kategori B - bel, kalça kısmı, kürekler
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler, soğutulmuş veya dondurulmuş: sığır eti kategorisi A'dan parça et ve kemik - kemikli dana döş, kemikli dana jambon, kemikli dana omuz; et krupnokusko
|
|
||
Yarı mamul ürünler soğuk et Yaşlandırılmış ve dondurulmuş: Kuzu etinden yarı mamul porsiyonlanmış et ve kemik Kemikli kuzu omzu helal kategori B; Sığır etinden kemiksiz yarı mamul et ürünleri Omuz
|
19.11.2008
|
|
|
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve/veya dondurulmuş. Büyük parçalar: "Shoulder" (omuz, omuz), "Brisket" (göğüs), Hip "(üst parça, iç parça, daha fazlası
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - A kategorisinden büyük boy kemiksiz sığır eti: Omuz bıçak kısmı; - B kategorisinden domuz etinden büyük topak kemiksiz: Domuz karbonatı; - domuz eti
|
-2
|
|
|
yarı mamul et topak et ve kemik, sığır etinden A, B, C kategorileri: (boyun, omuz, sırt, göğüs eti, bel, kalça, incik, muşta)
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, ince ve pütürlü. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Topaklanmış et ve kemik kategorileri A - Omuz (kesilmiş), Boyun kesimi, Sırt kesimi; Topaklanmış et ve kemik kategorileri B - Kalça
|
|
||
Domuz etinden, sığır etinden lezzetli ürünler: - tütsülenmiş ve haşlanmış et - Premium karbonat, Rus karbonatı, domuz yağında balyk, Premium boyun, Rus boynu, Yubileynaya boynu, Premium omuz, Rus omuzu, domuz eti
|
|
||
Yarı işlenmiş et topakları: Topaklı sığır eti (boyun, omuz, kalça, sırt-bel, kaburga kesimleri); Bağ dokusu %6'dan fazla olmayan et blokları; Bağ dokusu %6'dan fazla olmayan et blokları
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul sığır eti ürünleri: - Kategori A: Kalçanın lomber-iliak kası, kesilmiş (kırpılmış); Bel (ince kenar); İnciksiz kemiksiz omuz kürek kemiği (omuz); Dış kısım
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Kesilmiş sığır eti blokları, dondurulmuş: premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, yağlı, tek sınıf, güveçler, kaburgalar, karkaslar, yarım karkaslar, kesilmiş etler, çeyrekler, et, kürek kemiği, boyun-omuz
|
|
||
Pişirme için marine edilmiş domuz eti (incik, jambon, kürek kemiği, bel, karbonat, göğüs eti, boyun, kaburga); termal paketlerde kızartma için marine edilmiş sığır eti (kalça, omuz, sırt, göğüs eti
|
|
||
Domuz eti ürünleri ve tütsülenmiş haşlanmış sığır eti Domuz etinden: Kemiksiz göğüs eti, Fıçı, Karbonat, Sarımsaklı boyun, Ağda boyun, Jambon, Izgarada incik, Rulo Litvanya, İncikten rulo, Omuz, Pastırma, Pastırma Klaipeda
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Sığır etinden: - büyük boy kemiksiz A, B kategorileri - bonfile, kalça kısmı, omuz, but, but, kızartma için dana eti, pilaki için dana eti kategorisi Ürünler B - incik - büyük parçalar
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri. Sığırların kemiksiz eti, dondurulmuş: dondurulmuş sığır etinin boyun-omuz kısmı (CHUCK BLADE)
|
FRIGORIFICO SAN ANTONIO FRISA S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|