sığır omuz parçaları GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 020120: Sığır eti; diğer kemikli parçalar (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 020230: Sığır eti; kemiksiz (dondurulmuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020890: Diğer hayvanların et ve yenilen sakatatı
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Soğutulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri: - büyük et ve kemik parçaları: kemikli sığır incik (halkalarla kesilmiş), kemikli sığır boyun, kemikli sığır omuz, kemikli sığır göğüs eti, kaburgalı sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et. - büyük et ve kemik parçaları: Sığır kalça kategorisi B kemikler; Helal kemik kategorisi B üzerinde sığır omuz; Kemik ka üzerinde sığır sırt kısmı
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri ve et içeren soğutulmuş ve dondurulmuş parçalar: Sığır etinden azu, Sığır kebabı, Sığır omuz kesimi, Sığır çorbası seti, Sığır omuz kesimi, Sığır kalça kesimi tütsülenmemiş
|
|
||
Soğutulmuş sığır eti yarı mamulleri: büyük boy kemiksiz kategori A: Sığır omuz filetosu, Sığır omuz, Kavurma için sığır eti, Sığır bonfile, Sığır sırtı; büyük topaklı
|
|
||
Yarı mamul ürünler, büyük parça kategorileri A: Sığır bonfile; kategori B: Sığır karbonat Ekstra, Sığır omuz Ekstra. Yarı mamul et ve kemik ürünleri, kategori B: Sığır omuz, kategori D: Sığır incik. Yarı mamul
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, sığır etinden doğranmış, dondurulmuş: Sığır pirzolası, Bonfile, Sığır omuz, Kemikli omuz, Sığır döş, Kemikler, Kemikli masa kenarı, Et suyu için et (incik), Set
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ve et ürünleri: kategori A - kemiksiz büyük topak et (kalça bonfile parçaları, omuz parçaları), küçük kemiksiz - gulaş, barbekü için et
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ve et ürünleri: kategori A - kemiksiz büyük topak et (kalça bonfile parçaları, omuz parçaları), küçük kemiksiz - gulaş, barbekü için et
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır azu, Sığır antrikot, Sığır Stroganoff, Sığır bonfile Sığır pirzola, Kemiksiz sığır kalça kısmı, Kemikli sığır omuz, Sığır kaburga
|
|
||
Yarı mamul topak kemiksiz soğutulmuş veya dondurulmuş sığır eti: sığır bonfile, sığır fileto, sığır bacak, sığır boyun, sığır göğüs eti, sığır omuz, sığır yan
|
|
||
Vakum altında veya modifiye gaz ortamında paketlenmiş sığır etinden soğutulmuş doğal yarı mamul et ürünleri: büyük topaklı kemiksiz - sığır omuz, omuz bonfile, kalça kısmı
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul topak et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden: Kategori A - butlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartmalık sığır eti, pilaki için sığır eti
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, topaklı kategori A - jantlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kavurma için sığır eti, güveç için sığır eti, g
|
|
||
YARI MAMUL ET VE ET IÇEREN ÜRÜNLER. Yarı mamul sığır eti topaklanmış et ürünleri: büyük kemiksiz topaklanmış olanlar, kategori A (sığır bonfile, sığır sığır fileto, sığır omuz, sığır jambon, pirinç sığır eti, sebzeli kuşkonmaz
|
|
||
yarı mamul et ürünleri f soğutulmuş kemiksiz parçalar (büyük parçalar) kategori A: sığır bonfile, sığır sığır fileto, sığır boyun, sığır omuz, sığır bacak, sığır kanat, g'den pişirme ve ızgara için et
|
|
||
Etten mutfak ürünleri. Fırında sığır eti ürünleri: sığır boynu, sığır kaburga, sığır jambonu, sığır balyk, sığır incelik, sığır omuz. Fırında kuzu mutfak ürünleri: kuzu boynu
|
.
|
|
|
Sığır, domuz etinden paketlenmiş yarı mamul et, soğutulmuş, dondurulmuş: sığır bonfile, kemiksiz sığır omuz, kemiksiz sığır but, kemiksiz sığır incik, kemiksiz sığır eti, butsuz sığır eti
|
|
||
Sığır, domuz, kuzu etinden paketlenmiş yarı mamul et (soğutulmuş, dondurulmuş): sığır bonfile, domuz bonfile, kemiksiz sığır omuz, rosto sığır eti, kemiksiz kalın sığır eti, kemiksiz sığır boynu
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: yarı mamul ürünler topaklanmış sığır eti: kategori A izmarit, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri th. Yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük parçalar: kategori A-butts, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kavurma için sığır eti, g
|
|
||
Yarı mamul işlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş et ürünleri: Sığır omuz, Kalın kenar, But, Sığır uyluk, Sığır but, Göz kası, Sığır boyun, Kemiksiz sığır incik, Sığır göğüs eti, Vyp
|
|
||
A kategorisinde marine edilmiş yarı mamul et ürünleri (soğutulmuş, dondurulmuş): - büyük sığır eti parçaları: bonfile, sırt, kalça, omuz, pirzola eti, lumbar, kebaplık; - büyük ölçekli
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Büyük kemiksiz sığır etinden yarı mamul et ürünleri (soğutulmuş ve dondurulmuş): - Kategori A: sığır omuz, sığır göğüs eti, sığır bonfile, sığır fileto, sığır ekstra
|
|
||
Soğutulmuş sığır ve dana yarı mamul ürünler: - topak et ve kemik: kemikli sığır incik (halkalarla kesilmiş), kemikli sığır boyun, kemikli sığır omuz, kharcho üzerinde göğüs eti, sığır göğüs eti
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: KEMİKSİZ ET: Büyük kemiksiz: Kategori A: "Jubilee" sığır eti, Ekstra sığır bonfile, Kavurmalık sığır eti, Sığır omuz, Ev tipi sığır eti, G
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: büyük kemiksiz: sığır bonfile, domuz bonfile, kesilmiş sığır eti sınıf 1, kesilmiş sığır eti sınıf 2, sığır omuz, sığır kırpıntıları,
|
|
||
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI MAMUL ETLER: DOĞAL BÜYÜK PARÇA KEMIKSIZ SIĞIR OMUZ, SIĞIR FILETO-KATEGORI A; SIĞIR GÖĞÜS-KATEGORI; SIĞIR GÖĞÜS-KATEGORI; YARI MAMUL DOĞAL DOMUZ KR
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri topak topak kemiksiz: Kategori A: sığır astar, domuz fileto, sığır omuz, sığır bonfile, domuz bonfile, kalın ve ince sığır jant
|
-1
|
|
|
Kurutulmuş et ürünleri: - Kurutulmuş sığır eti parçaları My Snack Premium; - Kurutulmuş sığır eti parçaları My Snack Premium; - Kurutulmuş sığır eti parçaları kurutulmuş geyik eti My Snack Premium; - Kurutulmuş tavşan eti parçaları My Snack P
|
|
||
Premium dana eti, kalçanın iç kısmı, kemiksiz, soğutulmuş. Sığır omuz eti, inciksiz kemiksiz kesim, soğutulmuş. Sığır eti sınıf 2. Yarım karkas ve çeyrek dana eti
|
-2
|
|
|
Doğal kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler (tavuktan yarı mamul ürünler, etlik piliç: yarım, çeyrek, göğüs, kanat, kanat (omuz, dirsek ve omuz parçaları), but, but ny, but, fileto, boyun, deri
|
|
||
Et ürünleri: Kurutulmuş sığır eti parçaları, Kurutulmuş centaur sığır eti parçaları, Çiğ tütsülenmiş sığır filetosu
|
UAB Biovela
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Mutfak etleri VLEVY markası altında pişirilmiş-dondurulmuş küçük sığır eti parçaları: Haşlanmış-dondurulmuş sığır eti parçaları Pişirilmiş ve dondurulmuş sığır eti kırıntısı
|
VLEVY N.V.
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Yarı mamul et ve kemik büyük ve küçük sığır eti parçaları: gıda sığır kemiği, et sığır kemiği, sığır çorbası seti
|
|
||
Üretken olmayan hayvanlar için yiyecek: Köpekler için tedavi: Tavuk şişler, Ördek cipsleri, Ördek kemikleri, Sığır eti parçaları, Tavuk madalyonları, Yumuşak ördek göğüsleri, Sığır eti parçaları, Tavuk kemikleri,
|
SHANDONG DAGONGYAN PET PET FOOD CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren topak: et, küçük sığır eti parçaları, kategori B - sirke ile marine edilmiş sığır kebabı, mayonezli sığır kebabı; kategori D - bu için set
|
|
||
Soğutulmuş topak et yarı mamulleri: - kemiksiz küçük boyutlu sığır eti parçaları B kategorisi: sığır eti göğüs eti, balkabağı ile sığır filetosundan Myasnov rosto; - domuz etinden kemiksiz küçük parçalar B kategorisi: hum
|
-77
|
|
|
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler: - yarı mamul et ve kemik ürünleri: karkaslar, yarım karkaslar, çeyrekler (ön, arka); göğüsler, yarım göğüsler, bacaklar, butlar, bagetler, kanatlar (bütün, dirsek, omuz parçaları),
|
|
||
Yarı mamul kanatlı eti: boyun derisi, göğüs derisi, çorbalık set olmadan but, kanat (dirsek ve omuz parçaları), chakhokhbili ve shashlik için set, jöleli et için tavuk seti, but fileto, kemiksiz but, o
|
|
||
Sığır eti, at eti, domuz eti, kuzu eti ve soğutulmuş geyik etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Yarı işlenmiş sığır eti parçaları, porsiyonlanmış, kemiksiz: A kategorisi antrikot, but biftek, langette, pirzola, biftek; B kategorisi
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren dondurulmuş ve soğutulmuş - yarı mamul et ürünleri - Grup - yarı mamul et ürünleri ... Türler topaklıdır. Alt türler - büyük sığır eti parçaları. Kategori A: - sığır eti strog için et
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: - B kategorisi kemiksiz küçük boy sığır eti parçaları: dana döş, doğal yoğurt turşusunda dana gulaş, rosto fileto Myasnov
|
- 77
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Vakumlu ambalajda dondurulmuş kemiksiz ve kemikli sığır eti parçaları
|
|
||
Üretken olmayan hayvanlar için mama: konserve kedi maması, tm ... Murmix, Murmix ürün yelpazesinde: - Murmix Adult Chunks in gravy with beef liver - Yetişkin kediler için Murmix soslu ciğerli sığır eti parçaları
|
Herbert Ospelt Anstalt
|
🇱🇮 Liechtenstein
|
|
Sığır ve dana etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş: - büyük et ve kemik parçaları: Kemik üzerinde sığır incik (halkalarla kesilmiş), Jöle için sığır etinden yarı mamul ürün, Kemik üzerinde sığır boynu, Omuz bıçağı
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul doğal et ürünleri: 1. A, B, C, D kategorilerinde yarı mamul sığır eti ürünleri: - kemiksiz büyük parçalar: sığır ön omuz omuz, sığır ön boyun, sığır ön
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve büyük sığır ve domuz eti parçaları. Yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük topaklı kemiksiz kategoriler (A): omuz kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz kürek kemiği, dorsal kesim, pelvis
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: soğutulmuş sığır eti, but, but, sığır filetosu, bonfile, kısa sığır filetosu, kaburga, boyun-omuz, göğüs; omuz, kısa göğüs, yanak, but, yanak, s
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
|
.
|
|
|
Sığır etinden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Kemikli dana incik, kemiksiz dana incik, dana bonfile, dana sığır filetosu, dana kalça, kemikli dana omuz, iblis omuz
|
|
||
A kategorisindeki yarı mamul kemiksiz büyük boyutlu topaklar: sığır, domuz, kuzu bonfile; sığır, domuz, kuzu fileto; sığır boyun, sığır kanat, omuz: sığır, kuzu; sığır jambon (üst, yan
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve büyük: Sığır etinden yarı mamul ürünler: Büyük et ve kemik parçaları: kategori A - omuz (kesilmiş); kategori B - kaburga kesimi, kategori D - bast, popo eklemi; Büyük parçalar
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri (tartılmış ve paketlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş): büyük boy kemiksiz sığır eti kategorileri A: Sap, Sığır etinden omuz, Haşlanmış sığır eti, Pirinç sığır eti; sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et ürünleri. Bonfile, kalça: üst parça, iç parça, yan parça, dış parça, kategori A; omuz kısmı: omuz kısmı, omuz kısmı
|
|
||
Et ürünleri: Kemiksiz sığır eti, üst, 1. sınıf. Kemiksiz omuz sığır eti, premium, 1. sınıf. Kemiksiz sığır eti, kalın kenar, premium, 1. sınıf. Kemiksiz sığır eti, ince kenarlı, premium, 1. sınıf. Sığır eti
|
|
||
Yarı mamul parça et, kategori A. Sığır etinden: - omuz (omuz, omuz); kalça kısmı (üst parça, iç parça, yan parça, dış parça); bonfile; dorsal-lumbar
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - sığır etinden - büyük topaklar - kemiksiz - kategori A: Kemik, Omuz, Bonfile, Fileto, Ekstra sığır eti, Kavurma için sığır eti, Güveç için sığır eti, Sığır eti fırını; kategori B: Göğüs eti, Govya
|
|
||
Yarı mamul et doğal dondurulmuş ürünler: Köylü usulü sığır eti, 1. sınıf; Köylü usulü sığır eti 2. sınıf; Köylü usulü sığır eti 3. sınıf; Sığır boyun-omuz kesimi; Sığır sırt kesimi; Kalça
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: sığır etinden: parça et ve kemik kategorileri A: omuz, pirinç sığır eti, pilaki için sığır eti; parça et kemiksiz kategori A: sığır filetosu kenarı; m
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: sığır etinden: Doğal doğranmış biftek; Biberli solyanka eti; Sığır sırt kısmı; Sığır sırt kısmı; Omuz; Et suyu için et; But; Pirinç sığır eti; Gulaş
|
|
||
sığır etinden yarı mamul doğal et ürünleri, soğutulmuş, vakum altında veya modifiye gaz ortamı koşulları altında paketlenmiş: büyük topaklı kemiksiz - omuz sığır eti, ev tarzı sığır eti, sığır butu
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul topak et ürünleri - kemiksiz, kategori A: kalça kısmından sığır eti (arka); omuzdan sığır eti (omuz); kesilmiş tek dereceli sığır eti; but; sığır bonfile;
|
|
||
Premium lezzetler - Sığır eti Kafkas , at eti Tatarskaya , sığır filetosu Egzotik , Kuzu budu , Rulo koyun eti , Kuzu , Kuzu omuz , Kuzu kaburga , Kuzu antrikot , Sığır dili , sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ve işlenmiş et ürünleri: Sığır etinden yarı mamul topak et ve kemik ürünleri: incikli boyun-omuz sığır eti, sığır etinin sırt-kaburga kısmı, incikli sığır etinin kalça kısmı, cn
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul et ve et içeren topak gıdalar: sığır etinden - topak, kemiksiz: but (kategori A), omuz (kategori A), boyun (kategori A), sığır filetosu (kategori A), but (kategori A), sığır filetosu (kategori A);
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Kemiksiz dondurulmuş sığır eti: sırt, omuz, boyun, bonfile, göğüs kemiksiz kesim, sırt ve ön incik; kemikli dondurulmuş sığır eti, yarım karkas dondurulmuş sığır eti
|
, Russian Federation
|
|
|
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: A kategorisi kemiksiz büyük parçalar - kürek kemiği kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz omuz, sırt kesimi, kalça kesimi, sığır filetosu, sığır dili, pirzola eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri - büyük boy kemiksiz - kategori A: sığır etinden - bonfile, sığır filetosu, akşam yemeği sığır eti; domuz eti - bonfile, karbonat, jambon, omuz; kategori B: boyun; kategori D: göğüs eti; kuzu ka
|
|
||
Sığır etinden: A kategorisi - blok et (kalça ve omuz); - porsiyonlanmış (biftek, langette, antrikot, ızgara sığır eti); - porsiyonlanmış ekmekli (but biftek); küçük parçalar (sığır straganof, kızartma, azu, gulaş);
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: - sığır ve dana etinden büyük topak kemiksiz: dana bonfile, sığır eti küspesi, kalça, sığır bonfile, kemiksiz dana omuz, dana eti küspesi
|
|
||
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ETLER: Kategori A: Bonfile, sırtın en uzun kası, kalça, omuz, sığır filetosu, tek kemikli, sığır l70
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Topaklanmış ve porsiyonlanmış et ve kemik kategorileri A - Sığır etinin kalça kısmı n c, Sığır etinin omuz kısmı n c; büyük boy kemiksiz kategori A - Sığır eti kalça kemiksiz, boyun
|
.
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: kemiksiz dondurulmuş sığır eti (omuz kesimi (omuz) ve kalın kenar)
|
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A., № 38
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Yarı mamul sığır eti ürünleri, soğutulmuş ve/veya dondurulmuş. Büyük parçalar: "Shoulder" (omuz, omuz), "Brisket" (göğüs), Hip "(üst parça, iç parça, daha fazlası
|
|
||
Dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et topakları: büyük parça et ve kemik - A kategorisinde paketlenmiş et (kalça, bel, sırt, omuz, omuz, göğüs, bel, boyun, yan
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER büyük boy et ve kemik: A kategorisi - "Orijinal" kızartma için kaburga, paketlenmiş et sığır eti - kalça kısmı, sırt kısmı, bel kısmı, omuz kısmı, omuz kısmı, boyun kısmı, için
|
|
||
40'lık bir güce sahip votkalar: votka "CLASSIC PUTINKA SOFT", "PUTINKA LIMITED EDITION" paketlenmiş et sığır eti - kalça kısmı, sırt kısmı, bel kısmı, omuz kısmı, omuz kısmı, boyun kısmı, için
|
|
||
Yarı mamul dondurulmuş et ürünleri: sığır etinden: kemiksiz kalça, kemiksiz kalça, kalın kenar, kemiksiz omuz, kemiksiz omuz, boyun, bonfile, pirzola eti, pranga
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET KONTAKLAMA: Yarı işlenmiş et topak kemiksiz: Kategori A: Sığır etinden: bonfile, kalça kısmı (üst, iç, yan, dış parça), omuz (sırt, omuz
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Paketlenmiş topak et. Sığır eti: kalça kısmı bel kısmı sırt kısmı omuz kısmı omuz kısmı göğüs kısmı boyun kısmı incik incik
|
|
||
Sığır etinden soğutulmuş yarı mamul ürünler: - büyük boy et kategorileri A: dorsal kısım (sırtın en uzun kası, çentik), skapular kısım (kürek kemiği, omuz kısmı, omuz kısmı), kalça kısmı (üst, iç
|
|
||
At, sığır, kuzu, domuz, tavşan etinden kurutulmuş ve tütsülenmiş ürünler; soğuk tütsüleme; sıcak tütsüleme; kurutulmuş; haşlanmış ve tütsülenmiş; kesim türüne göre: kemiksiz et, kemikli omuz, kemiksiz omuz, göz
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: -Paketlenmiş büyük et: sığır eti (kalça, bel, omuz, omuz, sırt, göğüs kısmı, boyun kısmı.
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Büyük boy et ve kemik - kategori A (paketlenmiş et-kalça, bel, sırt, omuz, omuz, göğüs, boyun, incik, incik
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul sığır eti ürünleri: - Kategori A: Kalçanın lomber-iliak kası, kesilmiş (kırpılmış); Bel (ince kenar); İnciksiz kemiksiz omuz kürek kemiği (omuz); Dış kısım
|
|
||
Dana etinden elde edilen yumrulu yarı mamuller: boyun, sırt, sığır filetosu, göğüs kemiği, incik, omuz, omuz.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Paketlenmiş et: sığır eti (kalça, sırt, bel, omuz, göğüs, boyun, incik, incik kategori A), domuz eti (kenarlı jambon, boyun-omuz
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. Kemiksiz parça et yarı mamulleri: kategori B - soyulmuş sığır eti (omuz), soyulmuş domuz eti (omuz), pirzola için domuz eti, m
|
|
||
Dondurulmuş sığır etinden yarı mamul et topakları: büyük parça et ve kemik - A kategorisinde paketlenmiş et (kalça, bel, sırt, omuz, omuz, göğüs, bel, boyun, yan
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Paketlenmiş et: sığır eti (kalça, sırt, bel, omuz, göğüs, boyun, incik, incik kategori A), domuz eti (kenarlı jambon, boyun-omuz
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve pütürlü: yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük boy kemiksiz soğutulmuş ve dondurulmuş kategoriler (A): omuz kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz omuz, sırt kesimi,
|
|
||
Bütün sığır ve domuz eti parçaları, sığır etinden tütsülenmiş ve haşlanmış, bütün tütsülenmiş ve haşlanmış domuz eti parçaları, bütün haşlanmış ve fırınlanmış domuz eti parçaları, bütün haşlanmış domuz eti parçaları, çeşitli şekillerde pişirilmiş jambon
|
|
||
Kediler için Dax konserveleri: - tavuklu tavuk; - sığır etli sığır eti; - soslu balık parçaları soslu balık parçaları; - soslu kümes hayvanları parçaları soslu kümes hayvanları parçaları; -
|
Partner in Pet Food CZ s.r.o.
|
🇨🇿 Czech Republic
|
|
Öğle yemeği hazır et yemekleri: haşlanmış sığır eti; domuz yahnisi; ızgara Münih sosisleri; ızgara Nürnberg sosisleri; ızgara Thüringen sosisleri; fırında kuzu omuz; kızarmış koyun eti lyulya; sığır eti krepleri
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, büyük topaklar, kemiksiz, ürün yelpazesinde dondurulmuş: Sığır etinden: kemiksiz sığır filetosu Ekstra kategori A, omuz kısmı Ekstra kategori A; Domuz eti: karbonat Ekstra kategori A; Jambon
|
|
||
Ürün yelpazesindeki yarı mamul et ürünleri: Büyük boy et ve kemik: Kategori A: bel: sığır etinden; topak et: sığır eti: (kalça kısmı, bel kısmı, sırt kısmı, kürek kısmı, omuz kısmı, kargo
|
|
||
Sığır (dana) soğutulmuş et ve kemikli ve kemiksiz yarı mamul et ürünleri: A kategorisinden büyük topaklar - kemikli sığır (dana) filetosu, omuz, bonfile, pirzola eti; B kategorisi - kemikli göğüs eti
|
|
||
Sığır etinden dondurulmuş kemiksiz yarı mamul et: boyun-omuz, kalça, but, sığır filetosu, but, boyun, bonfile, kırpma,
|
Frigorifico Norte S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: kemiksiz büyük parça sığır eti: Kategori B: Geleneksel but, Geleneksel omuz, Geleneksel boyun, Geleneksel bonfile; kemiksiz sığır etinden
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, dondurulmuş çeşitler: Sığır eti kategorisi B'den: Omuz kısmı Ekstra; Kemiksiz sığır filetosu Ekstra; Domuz eti kategorisi B: Karbonad Ekstra; Domuz budu arı
|
|