sığır karaciğeri GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020690: Diğer hayvanların diğer sakatatı (dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 2309: Hayvan gıdası olarak kullanılan müstahzarlar
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yenilebilir sakatattan yarı mamul ürünler: sığır karaciğeri, Stroganoff karaciğeri, sığır kalbi, sığır dili, light sığır eti, sığır böbrekleri, sığır kırpıntıları, sığır bacakları, karaciğer şiş kebabı, karaciğerden sığır stroganoff, sığır eti
|
.
|
|
|
Gıda ürünleri. Ezme konserve gıda. Karaciğer ezmeleri: karaciğer ezmesi Sığır karaciğerinden ev; hepatik pate At karaciğerinden ev; karaciğer ezmesi Sığır karaciğerinden mantarlı; karaciğer ezmesi
|
|
||
YARI MAMUL GIDA YAN ÜRÜNLERI: Sığır karaciğeri, Post-Strogonovs karaciğeri, sığır kalbi, sığır dili, sığır kırpıntıları, domuz karaciğeri, domuz böbrekleri, domuz kalbi, domuz dili, domuz kırpıntıları, domuz bacakları, domuz kulakları,
|
|
||
YARI MAMUL GIDA ÜRÜNLERI: Sığır karaciğeri, Strogonov tarzı karaciğer, sığır kalbi, sığır dili, sığır kırpıntıları, domuz karaciğeri, domuz böbrekleri, domuz kalbi, domuz dili, domuz kırpıntıları, domuz bacakları,
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: sığır dili; sığır karaciğeri; sığır kalbi; akciğerler, trakea, sığır diyaframı; sığır memesi; sığır böbrekleri; sığır etleri; domuz dilleri; domuz karaciğeri; domuz kalbi
|
|
||
işlenmiş soğutulmuş, dondurulmuş et yan ürünleri: - et ve kemik - sığır kafaları, sığır kuyrukları. - etli: sığır karaciğeri, domuz karaciğeri, sığır böbrekleri, domuz böbrekleri, sığır kalbi, domuz kalbi, kesilmiş et
|
|
||
İşlenmiş soğutulmuş ve dondurulmuş et yan ürünleri: posa: sığır karaciğeri, domuz karaciğeri, sığır böbrekleri, domuz böbrekleri, sığır kalbi, domuz kalbi, sığır kırpıntıları, domuz kırpıntıları, hafif sığır eti,
|
|
||
Sterilize edilmiş konserve et-sebze ezmesi: Domuz karaciğerinden karaciğer ezmesi; Sığır karaciğerinden karaciğer ezmesi; Tavşan karaciğerinden karaciğer ezmesi; Tavşan eti ezmesi.
|
|
||
YARI MAMUL GIDA YAN ÜRÜNLERI. Sığır karaciğeri, Strogonov sonrası stil, sığır kalbi, sığır dili, sığır kırpıntıları, domuz karaciğeri, domuz böbrekleri, domuz kalbi, domuz dili, domuz kırpıntıları, domuz bacakları, domuz kulakları
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: sığır dili; sığır karaciğeri; sığır kalbi; sığır memesi; domuz dili; domuz karaciğeri; domuz kalbi; domuz böbrekleri; domuz bacakları.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Birinci kategorideki dondurulmuş yan ürünler: Sığır karaciğeri Sığır kalbi Sığır dili Domuz karaciğeri Domuz kalbi Domuz dili İkinci kategorinin dondurulmuş yan ürünleri: Domuz budu
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: Sığır kalbi, Domuz bacağı, Sığır karaciğeri, domuz karaciğeri, domuz kalbi, sığır dili, domuz dili.
|
|
||
Sığır sakatatı: sığır kafası; sığır beyni; sığır kulağı; sığır dili; sığır kaltyks; sığır karaciğeri; sığır kalbi; sığır ciğerleri, trakea, diyafram; sığır memesi; sığır yara izleri, abomasumlar, kitaplar; sığır böbreği;
|
|
||
Dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: sığır karaciğeri, sığır kalbi, domuz karaciğeri, domuz kalbi.
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: Birinci kategori - sığır dilleri, sığır karaciğeri, sığır böbrekleri, sığır beyni, sığır kalbi, sığır diyaframı, sığır eti ve kemik kuyrukları, et kırpıntıları, yarı
|
|
||
Et yan ürünleri, işlenmiş: birinci kategori - sığır eti, domuz eti, sığır eti, domuz dili, sığır karaciğeri, domuz eti, sığır böbrekleri, domuz eti, sığır kuyruğu, domuz eti, sığır diyaframı, domuz eti, ikinci kategorinin başı g
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: - Domuz eti yan ürünü. Domuz dili, soğutulmuş ve dondurulmuş, paketlenmiş ve paketlenmemiş; - Sığır eti yan ürünleri. Sığır karaciğeri, sığır kalbi, sığır dili, soğutulmuş ve
|
|
||
Çeşitli mutfak et ürünleri: Salata Piquant (domuz heh); Parlak (sığır midesinden heh); Kleidoscope (sığır tendonundan heh); Vkusnyashka (sığır karaciğerinden heh); Carmen (sığır s
|
|
||
İşlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş et yan ürünleri: İşlenmiş et yan ürünleri: Sığır karaciğeri, Domuz karaciğeri; Yünlü işlenmiş et yan ürünleri: Domuz bacağı, Domuz derisi, Nipeller arası kısım
|
|
||
Sığır eti blokları: beyinler, kalpler, diller, böbrekler, diyaframlar, kuyruklar, kaltikler, akciğerler, trakea, testisler, kulaklar, dudaklar, ağlı yaralar, abomasumlar, kitaplar; sığır karaciğeri, et kırpıntıları; sığır yemek borusu ve memesi. Blo
|
|
||
Verimsiz hayvanlar için kalıplanmış et sakatatından ikramlar: dana eti, kuzu eti, sığır midesi, sığır karaciğeri, hafif sığır eti, tavuk sakatatları, hindi, somon, sizin
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Sığır karaciğeri, Domuz karaciğeri, Domuz dilleri, Domuz kalbi. İşlenmiş yün yan ürünleri: Domuz bacağı, Domuz derisi, Domuz derisi, Domuz kulağı
|
|
||
Dondurulmuş sığır ve domuz sakatatından yarı mamul ürünler: Damarlar, Sığır karaciğeri, Sığır dili, Gıda domuz kemikleri,
|
|
||
Dondurulmuş et yan ürünleri. 1. Sığır karaciğeri; 2. Sığır kalbi.
|
🇳🇿 New Zealand
|
||
Dondurulmuş sığır karaciğeri, dondurulmuş sığır kalbi
|
INALCA SPA
|
🇮🇹 Italy
|
|
Dondurulmuş işlenmiş sığır eti yan ürünleri: plastik torbalarda, karton kutularda paketlenmiş, 10 ila 20 kilogram ağırlığında işlenmiş sığır karaciğeri (fazla yağ, film ve kıkırdaktan arındırılmış)
|
INDUSTRIAL COMERCIAL SAN MARTIN S.A.
|
🇳🇮 Nicaragua
|
|
Dondurulmuş yan ürün blokları: Sığır beyinleri, kalpleri, dilleri, böbrekleri, diyaframları, kuyrukları, kalçaları, akciğerleri, dalakları, trakeaları, testisleri, kulakları, dudakları, ağlı yara izleri, abomasumları, kitapları; sığır karaciğeri, et numun
|
|
||
Et ürünlerinden mutfak ürünleri: -tzar ile sığır karaciğeri, haşlanmış sığır dili, domates-krem soslu haşlanmış et lahana ruloları, ev usulü kızarmış dana ve domuz pirzolaları, ciğer krepleri, güveç arabası
|
|
||
HAZIR PIŞMIŞ ET ÜRÜNLERI: YAĞLI AĞDA SIĞIR KARACIĞERI, BIFSHETEKS VEKHETEKS VIVOKY
|
|
||
Ürün yelpazesinde paketlenmiş gıda işlenmiş et yan ürünleri: posa - sığır karaciğeri
|
|
||
Dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: sığır karaciğeri Tüketici ve nakliye konteynerlerinde paketlenmiştir.
|
.
|
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Dondurulmuş sığır karaciğeri
|
|
||
işlenmiş et yan ürünleri: posa - sığır karaciğeri
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, et içeren ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş yan ürünler: yarı mamul et kategorisi D küçük kemiksiz - yağ ağında sığır karaciğeri, yarı mamul et kategorisi
|
|
||
yarı mamul et, et içeren, yan ürünler, kümes hayvanları ve kümes hayvanları yan ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş. D kategorisindeki yarı mamul et ürünleri, kemiksiz küçük parçalar - yağlı ağda sığır karaciğeri; yarı mamul
|
|
||
Sebze ilavesiyle sığır karaciğerinden hazır mutfak ürünleri, hızlı dondurulmuş:
|
|
||
Gıda posası 1. kategori yan ürün Dondurulmuş sığır karaciğeri
|
|
||
Dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: sığır karaciğeri. Tüketici ve nakliye konteynerlerinde paketlenmiştir.
|
.
|
|
|
Sığır ve domuz sakatatından yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş. Karaciğer: kızartma için, unlu ekmek içinde kızartma için, pilaki için, fırınlama için; karaciğerden but biftek; renkli ekmek içinde karaciğer but biftek; karaciğerden kebap
|
|
||
Yan ürünlerden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri. Sığır etinden: beyin, karaciğer, böbrekler, kalp, dil, meme, akciğer, yara izi, kuyruklar, bacaklar ve fetlock, sığır damarları, kaltyk, testisler. Dana etinden: karaciğer, kalp, dil.
|
|
||
Birinci sınıf buğday unundan unlu mamuller: domuz eti, sığır eti, karaciğerden etli mi dolgulu turtalar; domuz eti, sığır eti, karaciğerden etli dolgulu turtalar, plastik torba içinde paketlenmiş, net ağırlık
|
ISNOVA DERI TEKSTIL GIDA SAN. VE TIC. LTD.STI
|
🇹🇷 Turkey
|
|
İşlenmiş et yan ürünleri: et ve kemik sığır eti - kelleler, kuyruklar; etli sığır eti - karaciğer, böbrekler, kalp, et parçaları, akciğerler; etli domuz eti - karaciğer, böbrekler, kalp, et parçaları, akciğerler; yünlü domuz bacakları
|
|
||
Et ve kemik, posa, yün ve sümüksü yan ürünler (dondurulmuş) Sığır etinden: Et ve kemik: sığır kuyrukları Küspe: diller, karaciğer, böbrekler, kalp, akciğerler, meme Mukus: Yara izleri Domuz eti: Et posası: diller, karaciğer,
|
|
||
Sakatattan soğutulmuş yarı mamul et ürünleri. Sığır etinden: kalp, karaciğer, sığır eti izi, akciğer, dil, bacaklar ve fetlock, kuyruklar, kaltyk, damarlar, meme, böbrekler, testisler; Domuz etinden: böbrek, karaciğer, deri, bacaklar, baş
|
|
||
Sakatattan soğutulmuş yarı mamul et ürünleri. Sığır etinden: karaciğer, böbrekler, kalp, dil, meme, akciğer, yara, kuyruk, bacaklar ve cenin, damarlar, kaltyk, testisler. Dana etinden: karaciğer. Domuz eti: baş, karaciğer, toprak
|
|
||
Mayalı hamurdan et, jambon, sosis, karaciğer, karaciğer ile yapılan mutfak ürünleri: etli turtalar, turtalar (jambon ve peynir) , sığır eti ile bir turta, kıyılmış ciğer otu (akciğerler, karaciğer, gri dce), peynir ve jambon ile, s liv
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: et ve kemik - sığır kelleleri; sığır, kuzu kuyrukları; etli - diller, karaciğer, böbrekler, kalp, et kırpıntıları, akciğerler, diyafram, sığır, domuz, kuzu trakeası; sığır memesi
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: - sığır eti ve kemiği: sığır kafaları, sığır kuyrukları; - etli domuz eti ve sığır eti: dil, kafa eti, karaciğer, kalp, akciğerler, trakea, beyin; - tüylü domuz eti: kafalar, bacaklar, kuyruklar, yanaklar,
|
|
||
Sığır ve domuz etinden dondurulmuş yarı mamul ürünler: diller, beyinler, karaciğer, kalp, böbrekler, et kırpıntıları, kelle eti, sığır kellesi, domuz kellesi, domuz yanağı; sığır eti, domuz kulağı; domuz bacağı, sığır bacağı ve fetlock, shk
|
|
||
Yarı işlenmiş sakatat, paketlenmiş, soğutulmuş veya dondurulmuş: sığır kuyrukları, dilleri, karaciğer, yürek, böbrekler, et kırpıntıları, sığır yara izleri, popo eklemli sığır bacakları, sığır kıyması
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: diller, kalp, karaciğer, böbrekler, et kırpıntıları, baş eti, kuyruklar, kulaklar, sığır kafaları, yanaklar, domuz kafaları, akciğerler trakea, kaltyks, sığır testisleri, ağlı sığır yara izleri, sığır kitapları
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: et ve kemik yan ürünleri: kelleler (sığır, domuz); jöleli et için set; jöleli et için set (seçenek 2). Et yan ürünleri: diller (sığır, domuz); beyinler (sığır, domuz); karaciğer (sığır
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: et ve kemik - sığır kafaları; sığır, kuzu kuyrukları; etli - diller, karaciğer, böbrekler, kalp, et kırpıntıları, akciğerler, diyafram, sığır, domuz, kuzu trakeası; sığır memesi
|
|
||
Soğutulmuş et mutfak ürünleri: topaklı, küçük boyutlu, ekmekli, doğranmış. domuz kebabı, doğranmış biftek, karaciğer (sığır eti) krepleri, karaciğer (domuz eti) krepleri, ev yapımı pirzola,
|
|
||
KONSERVE ET "EZMESI": 1. Ciğer ezmesi 2. Sığır (veya domuz) karaciğerinden ciğer ezmesi 3. Özel ciğer ezmesi 4. Kümes hayvanları karaciğerinden (tavuk, kaz, ördek veya hindi) elde edilen ciğer ezmesi 5
|
|
||
Et yan ürünleri (sığır eti) işlenmiş I ve II kategorileri (soğutulmuş ve dondurulmuş): Kategori I'in işlenmiş sığır eti yan ürünleri: kalp, diller, karaciğer, böbrekler, diyafram, kuyruklar; İşlenmiş sığır sakatatı II ka
|
|
||
işlenmiş sakatat: - etli - dil, beyin, karaciğer, böbrek, kalp, et parçaları, akciğer, dalak, diyafram (sığır eti, domuz eti); sığır memesi (sığır eti); - yünlü - domuz bacakları, telli bacaklar
|
|
||
İşlenmiş sığır eti domuz eti yan ürünleri dondurulmuş: posa - diller, karaciğer, kalp, beyin, diyafram, böbrekler, et kırpıntıları, akciğerler, kaltyks, yemek borusu eti, sığır trakeası; et ve kemik - sığır kuyrukları; yün
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: - Sığır: dil, karaciğer, kalp, böbrekler, kuyruklar ve bloklar halinde, bacaklar ve cenin; Kuzu: karaciğer, kalp, bloklar halinde böbrekler; Dondurulmuş peynirin kesilmesiyle elde edilen yan ürünler
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: baş, beyin, kulak, kaltyki, dil; karaciğer, böbrekler, kalp, akciğerler, trakea ve sığır diyaframı; meme, yara izleri, abomasumlar ve sığır kitapları; yemek borusu eti, sığır dalağı
|
|
||
Yarı işlenmiş sakatat, paketlenmiş, soğutulmuş veya dondurulmuş: sığır kuyrukları, dilleri, karaciğer, kalp, böbrekler, et kırpıntıları, sığır yara izleri, popo eklemli sığır bacakları,
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri TU 9212-460-00419779-02. (Soğutulmuş, dondurulmuş) 1. kategorideki sığır eti yan ürünleri; Karaciğer, yürek. Domuz eti sakatatı 1. kategori; Dil, karaciğer, böbrek. Domuz sakatatı 2. kategori K
|
|
||
Domuz, sığır, kuzu, at etinden dondurulmuş soğutulmuş yarı mamul yan ürünler: akciğer, kalp, karaciğer, karaciğer kesimleri, domuz kafaları, lobash, dil, kulaklar, bacaklar. İşaretleme "IP Litke"
|
|
||
IŞLENMIŞ SIĞIR ETI YAN ÜRÜNLERI: Et - diller, beyinler, karaciğer, böbrekler, kalp, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kalçalar, kafa eti, yemek borusu eti, diyafram; Et ve kemik - sığır kafaları, sığır kuyrukları. Yün kulaklar ve
|
|
||
Sığır sakatatı (dana eti): Dil, Karaciğer, Kalp, Akciğerler, Böbrekler, Beyin, Bacaklar, Kuyruklar, Et kırpıntıları; Domuz sakatatı: Dil, Karaciğer, Kalp, Akciğerler, Böbrekler, Beyin, Bacaklar, Kıkırdak, Deri, Kulaklar, Kuyruklar, Et kırpıntıları.
|
|
||
İşlenmiş soğutulmuş veya dondurulmuş et yan ürünleri: - Domuz eti kategori I: beyin, kalp, dil, karaciğer, böbrekler, diyafram, kuyruk, et kırpıntıları; - Sığır eti kategori I: beyin, kalp, dil, karaciğer
|
.
|
|
|
İŞLENMİŞ ET ÜRÜNLERİ, soğutulmuş ve dondurulmuş. Et ve kemik - sığır kafaları, sığır kuyrukları; posa - diller, beyinler, karaciğer, böbrekler, kalp, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kaltyki, diyafram, trakea sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır sakatatı: dil, kalp, karaciğer, böbrekler, mide, meme, kaltyk, fetlock, kuyruklar, baş; kuzu: dil, karaciğer, kalp, testisler, böbrekler, mide, meme, kaltyk, fetlock, hv
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: sığır eti - kalp, dil, karaciğer, böbrekler, akciğerler, meme, ağlı yara izleri, fetlocklu bacaklar, kulaklar ve dudaklar, kuyruklar; domuz eti - kalp, dil, karaciğer, akciğerler, kuyruklar, bacaklar, kulaklar, baş, mide
|
|
||
Soğutulmuş, dondurulmuş olarak işlenmiş et yan ürünleri (domuz eti, sığır eti): - posa - karaciğer, kalp, böbrekler, akciğerler, diller; - et ve kemik - sığır kafaları; - eşleştirilmiş - domuz kafaları, cenin eklemli sığır bacakları;
|
|
||
Sterilize edilmiş et ve sebze konservesi: Sığır etli Derevensky pate; Karaciğer ve mantarlı ev yapımı pate; Karaciğer ve zeytinli Domashny pate; Kuru erikli Domashny pate; Sarımsaklı pate; Pa
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: Sığır eti yan ürünleri (dana eti): kafalar; beyin; diller; bloklar halinde diller; kulaklar; dudaklar; kaltyks; akciğerler, trakea, diyafram; bloklar halinde akciğerler, trakea, diyafram; karaciğer; bloklar halinde karaciğer; bir
|
|
||
İşlenmiş domuz eti, sığır sakatatı, soğutulmuş, dondurulmuş: birinci kategori: diller, karaciğer, böbrekler, beyinler, kalp, kuyruklar; ikinci kategori: kafalar, akciğerler, yemek borusu eti, sığır memesi, sığır kulakları ve dudakları,
|
, Russian Federation
|
|
|
Dondurulmuş yenilebilir sığır sakatatı: Kategori 1 sakatat (dil, karaciğer, böbrek, beyin, kalp, sığır memesi, diyafram ve sığır eti ve kemik kuyrukları), Kategori 2 sakatat (akciğerler, dilsiz baş, dilsiz baş
|
, Russian Federation
|
|
|
Domuz, sığır, davul, at eti sakatatı: akciğer, kalp, karaciğer, karaciğer dilimleri, domuz kafası, lobaş, dil, kulaklar, bacaklar
|
|
||
Sakatattan dondurulmuş yarı mamul ürünler: - büyük boyutlu kategoriler A: sığır dili; kategori D: karaciğer; - porsiyonlu kategoriler D: karaciğer. Ürünler polimerik malzemelerden yapılmış torbalarda paketlenmiş ve ambalajlanmıştır.
|
|
||
Sığır eti yan ürünleri, işlenmiş domuz eti: 1 kategori - diller, karaciğer, böbrekler, beyin, kalp, diyafram, et ve kemik kuyrukları, et kırpıntıları; Kategori 2 - kafalar, kulaklar, meme (sığır), dalaklar, dudaklar (sığır), trakea, kaltyk
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: dondurulmuş sığır kafaları, donmuş bacaklı bacaklar; Bloklar halinde birinci sığır eti kategorisinin işlenmiş et yan ürünleri: karaciğer, böbrekler, et parçaları, sığır kalbi,
|
|
||
Domuz eti, sığır eti ve sakatattan et ürünleri - karaciğer ve kan sosisleri, Tari'den gıda katkı maddelerinin kullanımıyla kaslar ürün yelpazesinde soğutulur: karaciğer sosisleri - Ev , Hepatik; kan şişesi
|
|
||
Sığır ve domuz etinden dondurulmuş yarı mamul ürünler: diller, beyinler, karaciğer, kalp, böbrekler, mideler, et parçaları, kelle eti, sığır kellesi, domuz kellesi, domuz yanağı; sığır, domuz kulakları; domuz bacakları, bacaklar ve fetlock g
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: et ve kemik - sığır kafaları; sığır kuyrukları; etli - diller, karaciğer, böbrekler, kalp, et kırpıntıları, akciğerler, diyafram, trakea, dalak, kaltyki, sığır özofagus eti; büyük meme
|
|
||
Et ve et yan ürünlerinden yapılan konserve et kategorisi - et ezmeleri A: karaciğer Klasik, tavşan etinden; tavşan karaciğerinden; Mantar, Lezzet, mantarlı, kırmızı biberli, sığır eti, kraliyet
|
|
||
IŞLENMIŞ ET YAN ÜRÜNLERI: DOMUZ ETI: DILLER, KALP, KARACIĞER, BÖBREK, ET KIRPMA, KUYRUKLAR, KULAKLAR, YANAK, AKCIĞERLER, DERILER, BACAKLAR, DOMUZLAR SIĞIR ETI: DIL, KALP, KARACIĞER, BÖBREK, ET KESIMI,
|
+
|
|
|
soğutulmuş sığır sakatatı ve işlenmiş et sakatatı kelleler, diller, blok halinde diller, akciğerler, trakea, diyafram, blok halinde akciğerler, blok halinde trakea, blok halinde diyafram, karaciğer, blok halinde karaciğer
|
|
||
Dondurulmuş işlenmiş sığır eti yan ürünleri: küspe - diller, karaciğer, kalp, böbrekler, diyafram, et kırpıntıları, akciğerler, dalaklar, kaltyki, sığır trakeası, yemek borusu eti, meme, sığır testisleri; et ve kemik - g
|
|
||
İşlenmiş sakatat: Küspe: diller, beyinler, karaciğer böbrekler, kalp, et parçaları, akciğerler, diyafram, sığır eti, domuz eti trakea; baş eti sığır eti, domuz eti. Yünlü: domuz kafaları, domuz bacakları, sığır eklemli bacaklar
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş sığır ve kuzu eti yan ürünleri: Et yan ürünleri: dil, beyin; karaciğer; böbrekler; bir kalp; diyafram; meme meme bezleri; baş eti; et kesimleri; dillerden et kesimi, karaciğer; hafif
|
|
||
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş yan ürünler. Grup 1 sığır eti: karaciğer, dil, kalp; Grup 2 domuz eti: karaciğer, dil, kalp. Ambalaj: kağıt, karton, oluklu kutulardan yapılmış kutular
|
|
||
Yan ürünlerden soğutulmuş yarı mamul et ürünleri. Sığır ve dana etinden: karaciğer, böbrek, yürek, dil, akciğer, işkembe. Domuz etinden: karaciğer, böbrek, kalp. Koyun etinden: böbrek.
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul sakatat. Sığır etinden: karaciğer, böbrekler, kalp, dil, meme, akciğer, yara, kuyruk, bacaklar ve cenin, kaltyk, damarlar, testisler. Domuz eti: kelleler, karaciğer, böbrekler, akciğerler, kalp, ben
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: sığır eti posası: diller, böbrekler, et kırpıntıları; domuz eti posası: diller, karaciğer, kalp, ciğerler; kuzu eti posası: diller, karaciğer, kalp, ciğerler, et kırpıntıları
|
|
||
Kesim hayvanlarının soğutulmuş yan ürünleri ve dondurulmuş: Kategori I sığır eti, domuz eti: diller; karaciğer; böbrekler; bir kalp; et ve kemik kuyrukları; diyafram; beyin; et kesimleri; II kategori: sığır eti, domuz eti trakea; kaltyki sığır eti
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: et ve kemik - sığır kafaları; sığır kuyrukları; etli - diller, beyinler, karaciğer, böbrekler, kalp, et parçaları, akciğerler, dalaklar, kalçalar, diyafram, sığır trakeası, domuz eti; yemek borusu eti, et
|
|
||
Konserve et (sığır eti, domuz eti, geyik eti, tavşan eti): konserve sığır eti Klasik, domuz eti Ev tarzı, З akusochnaya , geyik etinden Lenskaya , Boyarskaya , sığır dili baharatlı , karaciğer Noble , per
|
-2
|
|
|
İşlenmiş soğutulmuş ve dondurulmuş et yan ürünleri: sığır eti posası: diller, böbrekler, et kırpıntıları; domuz eti posası: diller, karaciğer, böbrekler, kalp, akciğerler; kuzu eti posası: diller, karaciğer, böbrekler, kalp, akciğerler,
|
|
||
Paketlenmiş işlenmiş yan ürünler ve bunlardan elde edilen yarı mamuller (1, 2 ve kategorize edilmemiş (kuş): sığır eti (karaciğer, kalp, akciğer, böbrekler, dil, meme, bacaklar, kuyruklar, kulaklar, dudaklar, beyin); domuz eti (karaciğer, kalp, akciğer, b
|
|
||
Sığır sakatatı (dana eti): Dil, Karaciğer, Kalp, Akciğerler, Böbrekler, Beyinler, Bacaklar, Kuyruklar, Et parçaları; Domuz sakatatı: Dil, Karaciğer, Kalp, Akciğerler, Böbrekler, Beyinler, Bacaklar, Kıkırdak, Deri, Kulaklar, Kuyruklar, Et kırpıntıları.
|
|
||
soğutulmuş ve dondurulmuş domuz ve sığır etinden işlenmiş sakatat: beyin; dil; kalp; karaciğer; böbrekler; diyafram; et kırpıntıları; kuyruklar; kulaklar; sığır dudakları; sığır kafaları; domuz kafaları; lay
|
57
|
|
|
İşlenmiş et yan ürünleri: - et ve kemik - sığır kafaları, at; sığır kuyrukları, at - posa - diller, beyinler, karaciğer , böbrekler, kalp, et parçaları, akciğerler, dalaklar, kaltyki, diyafram, sığır trakeası, domuz eti
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: et ve kemik - sığır kafaları; sığır, kuzu kuyrukları; posa - diller, beyinler, karaciğer, böbrekler, kalp, et parçaları, akciğerler, dalaklar, kaltiks, diyafram, trakea sığır, domuz, kuzu;
|
|