Sığır Kesim Ekipmanları GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 020120: Sığır eti; diğer kemikli parçalar (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020500: At, eşek, katır/bardo etleri
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0207: Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 8456: Maddelerin aşındırılarak, lazerle, foton, ultrasonik,diğer ışınlarla vb yöntemlerle işlenmesine mahsus makina ve aletler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
YARI MAMUL ET VE ET İÇEREN KESİM ETLER: BÜYÜK SIĞIR KESİM ET KATEGORİ A: SIĞIR KESİM, KÜÇÜK KATEGORİ B: EV YAPIMI SIĞIR ETİ; ET BÜYÜK KUSKOVIE IZ
|
|
||
Et endüstrisi için teknolojik ekipman: BM-K-50 model sığır kesimi ve işlenmesi için modül, sığır kesimi ve işlenmesi için hat, sığır kesimi için hat HELAL
|
|
||
Haşlanmış sığır kesim ürünleri: sığır aortu, sığır Aşil tendonu, sığır memesi, sığır dudakları, sığır diyaframı, sığır Kaltyki, sığır kitabı, sığır ışığı, sığır diyafram zarı, kas
|
|
||
Tekstil endüstrisi için teknolojik ekipmanlar: kesim ekipmanları (kesim bıçakları, kesim cetvelleri)
|
NEW CENTURY HOLDING GROUP CO.LTD.
|
🇨🇳 China
|
|
Gıda (et işleme) endüstrisi için teknolojik ekipman: LU tipi sığır kesim hattı, aşağıdakilerden oluşur: domuz bağırsaklarını işleme hattı, domuz kesimi için pnömatik kutu, slabın arkasında alıcı masa
|
PEK-MONT Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Gıda, et, süt ve balık endüstrileri için teknolojik ekipman: Dahili soğutma odası ile 5 başa kadar sığır kesimi için modüler hat, seri numarası 9, aşağıdakileri içerir: Sığır bayıltma kutusu tübüler, plat
|
|
||
Katı karton için baskı ve kalıp kesim ekipmanları: düz kendinden montajlı karton kutuların üretimi için otomatik kalıp kesim makineleri
|
HONGKONG CHANGYING TRADING LIMITED
|
🇭🇰 Hong Kong S.A.R.
|
|
Lazer kesim ekipmanları: Lazer kesim makinesi,
|
Wuhan Golden Laser Co.,Ltd
|
🇨🇳 China
|
|
Gıda (et) endüstrisi için teknolojik ekipman: sığır kesim modülü
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Saatte 30 baş kapasiteye kadar sığır kesimi (KPC) teknolojik hattı için ekipman: tarayıcı, taşınabilir tarayıcı.
|
Honeywell
|
🇫🇷 France
|
|
Tekstil endüstrisi için teknolojik ekipmanlar: kesim ekipmanları,
|
VMA SEWING MACHINE CO., LTD.
|
🇨🇳 China
|
|
Plazma kesim ekipmanları
|
CEBORA S.p.A
|
🇮🇹 Italy
|
|
Metal işleme makineleri: lazer kesim ekipmanları
|
Wuhan Tianqi Laser Equipment Manufacturing Co., Ltd
|
🇨🇳 China
|
|
Metal işleme makineleri: Su jeti kesim ekipmanları,
|
|
||
Lazer kesim ekipmanları
|
XINJIANG HUITONG WEIYE INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Yarı mamul et ürünleri ve et içeren soğutulmuş ve dondurulmuş parçalar: Sığır etinden azu, Sığır kebabı, Sığır omuz kesimi, Sığır çorbası seti, Sığır omuz kesimi, Sığır kalça kesimi tütsülenmemiş
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: A kategorisi kemiksiz büyük parçalar - kürek kemiği kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz omuz, sırt kesimi, kalça kesimi, sığır filetosu, sığır dili, pirzola eti
|
|
||
Kemiksiz derin dondurulmuş sığır etinden işlenmiş et ürünleri: Sığır eti kesimi 70/30 (pirzola eti); sığır eti kesimi 80/20 (pirzola eti); sığır eti kesimi 90/10 (pirzola eti); kalçanın dış kısmı
|
|
||
Kemiksiz derin dondurulmuş sığır etinden işlenmiş et ürünleri: sığır eti kesimi 7030 (pirzola eti); sığır eti kesimi 8020 (pirzola eti); sığır eti kesimi 9010 (pirzola eti); kalın kenar; kalça
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: büyük boy kemiksiz kategoriler A - omuz kesimi; boyun kesimi; kemiksiz boyun; Rozbif; kırpma; kemiksiz kürek kemiği; dorsal kesim; kalça kesimi; sığır filetosu; dil
|
|
||
Yarı mamul et doğal dondurulmuş ürünler: Köylü usulü sığır eti, 1. sınıf; Köylü usulü sığır eti 2. sınıf; Köylü usulü sığır eti 3. sınıf; Sığır boyun-omuz kesimi; Sığır sırt kesimi; Kalça
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Sırt incik kemikli soğutulmuş sığır eti kesimi; Soğutulmuş sığır eti, inciksiz; Soğutulmuş sırt ve bel sığır eti kesimi, kemiksiz; Kemiksiz soğutulmuş sığır yanağı
|
|
||
Dondurulmuş işlenmiş et ürünleri (sığır eti): sırt incik, kalça kesimi, bonfile, sırt-bel kesimi, kaburga kesimi, subskapular kesim, göğüs kesimi, omuz kesimi, boyun kesimi, boyun kesimi
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri. Soğutulmuş sığır eti: kesimler: incik, kalça kesimi, bonfile, bel kesimi, sırt kesimi, yanak, kıvrım, kaburga kesimi, subskapular kesim, göğüs kesimi, omuz kesimi
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Et - yarım karkas sığır eti, et ve sığır eti çeyrekleri, sırt kesimi, lomber kesim, lomber-iliak kas (bonfile), kalça kesiminin üst kısmı, subscapular kesim
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve büyük sığır ve domuz eti parçaları. Yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük topaklı kemiksiz kategoriler (A): omuz kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz kürek kemiği, dorsal kesim, pelvis
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul ürünler: Sığır eti kesimi, domuz eti kesimi, sığır eti, domuz eti, Kesilmiş sığır eti blokları, dondurulmuş: premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, w
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş kemikli sığır arka çeyrek kesimi, dondurulmuş kemikli sığır ön çeyrek kesimi, tek dereceli dondurulmuş kesilmiş sığır blokları, yarı mamul et ürünü
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Kemikli sığır eti kesimleri, soğutulmuş, vakum altında paketlenmiş: kemik üzerinde sırt kesimi, kemik üzerinde bel kesimi, kemik üzerinde inciksiz omuz kesimi, kemik üzerinde boyun kesimi, kemik üzerinde subskapular kesim, göğüs kesimi
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde inciksiz kalça kesimi, kemik üzerinde arka incik, kemik üzerinde bel kesimi, kemik üzerinde sırt kesimi, kemik üzerinde kaburga kesimi, kemik üzerinde inciksiz omuz kesimi
|
|
||
Kurutulmuş etler: kurutulmuş sığır eti (her türlü kesim), kurutulmuş dana eti (her türlü kesim), güneşte kurutulmuş at eti (her türlü kesim), kurutulmuş geyik eti (her türlü kesim), kurutulmuş domuz eti (her türlü kesim)
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, parça et ve kemik: B kategorisi: boyun kesimi n a; boyun n a; sırt-bel kesimi n a; sırt kesimi n a; bel kesimi n a; kaburga kesimi; kürek kemiği n a; ayna n
|
|
||
Kesilmiş taze domuz ve sığır eti: sırt incik, dış kısım, yan kısım, iç kısım, üst kısım, dorsal-lumbar kesim, meme ucu kesimi, yan, göğüs kesimi, kaburga kesimi, alt
|
CO.ME.S. SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Sığır, kuzu, dana karkas, çeyrek, soğutulmuş parçalar, kalça kesimi, boyun kesimi, arka ve ön incik, sırt-bel kesimi, omuz kesimi, pirzola eti, kesilmiş
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Sığır, kuzu, dana eti: karkaslar, çeyrekler, soğutulmuş parçalar, kalça kesimi, boyun kesimi, arka ve ön incik, sırt-bel kesimi, omuz kesimi, pirzola eti, bonfile, kaburga
|
|
||
Dondurulmuş sığır ve domuz etinden yarı mamul ürünler: - büyük et ve kemik parçaları: ön kesim, kalça kesimi, kaburga kesimi, boyun kesimi, bel, göğüs eti, incik; - topak kemiksiz: fileto, karbonat
|
|
||
İşlenmiş dondurulmuş et ürünleri: kanlı kemiksiz sığır kellesi kesimi; kemiksiz sığır kellesi kesimi 90/10, 80/20, 70/30, karton kutularda, net ağırlık 300 ila 700 kg.
|
PRIVREDNO DRUŠTVO BIG BULL FOODS BAČINCI
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Et endüstrisi için teknolojik ekipman: evrensel kesim hattı, aşağıdakilerden oluşur: alıcı platformlu sığır sersemletme kutusu, yol için kaldırma cihazı, kesim platformu, sığır tartma, tamburlu deri yüzme
|
OOO .
|
🇺🇦 Ukraine
|
|
İşlenmiş et ürünleri: 1. Yarı mamul doğal et, kemiksiz boyun-omuz kesim sığır eti. 2. Yarı mamul doğal et, dorsal-lumbar kemiksiz sığır eti kesimi 3. Yarı mamul doğal et ürünü,
|
🇧🇾 Belarus
|
||
YARI MAMUL ET VE ET İÇEREN ÜRÜNLER. A KATEGORİSİNDEN YARI İŞLENMİŞ ET BAZLI BÜYÜK KUSKOVY SIĞIR ETİ (KESİLMİŞ SIĞIR ETİ). B KATEGORİSİ DOMUZ ETİNDEN YARI MAMUL ET VE BÜYÜK DOMUZ ETİ (KESİLMİŞ DOMUZ ETİ). YARI FABRİKA
|
|
||
Yarı mamul topak kemiksiz kategori B soğutulmuş ve dondurulmuş et: sığır eti kesimi, domuz eti kesimi, kuzu eti kesimi; yarı mamul küçük topak kemiksiz kategori D soğutulmuş ve dondurulmuş: damar
|
|
||
Sığır eti kesimleri: kemikli arka bacak, kemiksiz arka bacak incik, inciksiz kemikli kalça kesimi, inciksiz kemiksiz kalça kesimi, lumbar-iliak kas (bonfile), dorsal-lumbar kesim
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve pütürlü: yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük boy kemiksiz soğutulmuş ve dondurulmuş kategoriler (A): omuz kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz omuz, sırt kesimi,
|
|
||
Taze domuz ve sığır eti, kesilmiş, dondurulmuş, paketlenmiş: kemiksiz boyun kesimi; kemiksiz göğüs kesimi; kemiksiz kalça kesimi; bacağın alt kısmı, kesilmiş, kemiksiz; dış kısım
|
|
||
yarı mamul et topaklı topaklı kemiksiz A kategorisi: sığır eti kesimi, domuz filetosu, sığır omzu, sığır bonfile, domuz bonfile, kalın ve ince sığır kenarı, kalça g
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ TATLI ET DOĞAL SOĞUTMALI ürün yelpazesinde: Büyük parçaların yarı mamul ürünleri: ekmeksiz sığır eti, domuz eti, dana eti, sığır sırtı, sığır omuzu, kuru sığır eti, lazer kesim makinesi
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Kemiksiz dondurulmuş sığır eti: sırt, omuz, boyun, bonfile, göğüs kemiksiz kesim, sırt ve ön incik; kemikli dondurulmuş sığır eti, yarım karkas dondurulmuş sığır eti
|
, Russian Federation
|
|
|
Kesim hayvanlarının soğutulmuş yan ürünleri ve dondurulmuş: Kategori I sığır eti, domuz eti: diller; karaciğer; böbrekler; bir kalp; et ve kemik kuyrukları; diyafram; beyin; et kesimleri; II kategori: sığır eti, domuz eti trakea; kaltyki sığır eti
|
|
||
SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ET. BÜYÜK-KUSKOVIE KEMIKSIZ: EKSTRA KESIM - KATEGORI A, ÖĞRENCI IÇIN SIĞIR ETI - KATEGORI B; PORTAL KEMIKSIZ KATEGORILER A: BIFSHTEX EKSTRA, ROMSHTEX EKSTRA, SIĞIR ETI DUKHOVAYA
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler. Yarı mamul et ve kemik parçaları, kategori A (sığır eti kesimi). Yarı mamul et ve kemik büyük domuz eti parçaları kategori B (domuz eti kesimi)
|
|
||
Çeşitli kesimlerde soğutulmuş sığır eti: incik, kalça, kemiksiz kalça, kemiklere kesilmiş sırt-bel, kaburga kesimi, omuz-kemik kesimi, chuck-off
|
|
||
Sığır eti ürünü, kuru kürlenmiş, soğutulmuş. Basturma (bütün parça (porsiyonluk kesim), dilimler (servislik kesim). Vakum altında veya modifiye atmosferde paketlenmiştir. OGZA
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Kemiksiz, dondurulmuş sığır eti, Üç parçalı sırt - but, iç bacak ve tam dış bacak, uzun kesim (3 Yuvarlak Kesim: Mafsal, Üst taraf
|
COOPERATIVA DOS PRODUTORES DE CARNE E DERIVADOS DE GURUPI, Plant №93
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır ve domuz sakatatı: - 1. kategori: kalp, diller, karaciğer, böbrekler, her türlü kesim hayvanının kuyrukları, domuz yanağı; - Kategori 2: her türlü kesim hayvanının kafaları, akciğerleri,
|
|
||
Taze sığır eti, kesilmiş: bacak kesimi (alt kısım, dış kısım, iç kısım, yan kısım, üst kısım), omuz kesimi (triseps kası, ekstraspinal kas, ekstraspinatus ve deltoid
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Yarı mamul sığır eti ürünleri: Kemiksiz: kürek kemiği, boyun, kalın kenar, tek dereceli, gövde kesimi, baş kesimi, üç parçalı inek karkasının arka kısmı, but, sağrı, uyluk altı
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, ince ve pütürlü. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Topaklanmış et ve kemik kategorileri A - Omuz (kesilmiş), Boyun kesimi, Sırt kesimi; Topaklanmış et ve kemik kategorileri B - Kalça
|
|
||
Sığır, dana, kuzu, kuzu etinden yarı mamul et ve et ürünleri dondurulmuş ve soğutulmuş kategori A, B, C, D, E: Büyük et ve kemik parçaları: incikli kalça kesimi, inciksiz kalça kesimi
|
|
||
Yüksek kaliteli kemiksiz sığır eti: dorsal kesim, lumbar kesim, bonfile, bacağın üst kısmı, subskapularis
|
|
||
Et ürünleri. Et ürünleri. Sığır etinin kesimlere ayrılması: arka but, kalça kesimi, alt kısım, dış kısım, iç kısım, yan kısım, üst kısım, bonfile, dorsal-lumbar kesim, lumbar kısım, cn
|
|
||
Lezzetli et ürünleri. Pişmiş-füme - Sığır eti: Letua sığır eti, Delicacy bonfile; Domuz eti Brisket Smolenskaya Yanakları Kubanochka, Carbonade Khutorskoy; At eti: Basturma Fantasy, At eti kesimi
|
|
||
Et. Rubleden sığır eti kesimi. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri - kalça, skapular, dorsal, lumbar, göğüs, kaburga, servikal, subscapularis, yan, kıvrılma, ön ve arka incik, servikal zar
|
|
||
DOMUZ VE SIĞIR ETI ÜRÜNLERI REZERVE EDILMIŞ, HAŞLANMIŞ-FÜME. PIŞMIŞ ÜRÜNLER: SANDVIÇ NEFESI, SPIKANT YARASA; PIŞMIŞ-TÜTSÜLENMIŞ ÜRÜNLER: STRELETSKY FILETO, SIĞIR ETI KESIMI, AMATÖR BOYUN, STOLICHNY CARBONADE,
|
|
||
Tekstil endüstrisi için teknolojik ekipmanlar: BK serisi kesim makineleri, QBT, QTB, OBT serisi kesim makineleri, STB, CD serisi kesim cetvelleri,
|
SHANGHAI GARMENT GROUP MACHINERY CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Premium dana eti, kalçanın iç kısmı, kemiksiz, soğutulmuş. Sığır omuz eti, inciksiz kemiksiz kesim, soğutulmuş. Sığır eti sınıf 2. Yarım karkas ve çeyrek dana eti
|
-2
|
|
|
Chladograd işaretli sığır etinden yarı mamul et ürünleri: kemiksiz dondurulmuş sığır kalça kesimi.
|
|
||
Aleksanyan markalı sığır etinden yarı mamul et ürünleri: kemiksiz domuz omzu, derisiz; en yüksek kalitede kemiksiz dondurulmuş sığır kalça kesimi.
|
|
||
Myasnoy Dvor işaretli sığır etinden yarı mamul ürünler: en yüksek kalitede kemiksiz dondurulmuş sığır eti kesimi.
|
|
||
KMK işaretli sığır etinden yarı mamul et ürünleri: sığır etinden dondurulmuş kalça kesimi.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve büyük sığır ve domuz eti parçaları, soğutulmuş ve dondurulmuş ürün yelpazesinde: Sığır etinden: büyük parça kemiksiz kategori A - kemiksiz boyun, rozbif, sırt kesimi, kalça 1877674
|
|
||
KONSERVE ET STERILIZE KESIM. HAŞLANMIŞ ET: YÜKSEK DERECELI HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI, BIRINCI SINIF HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI, YÜKSEK DERECELI HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI, BIRINCI SINIF HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş, OOO Vkusnoe Vremya etiketli: sığır etinden yarı mamul et ve kemik eti, kategori A: sığır eti kesimi; yarı mamul kıyma ürünü, kategori B: fa
|
|
||
Tekstil endüstrisi için teknolojik ekipmanlar: kesim makineleri, kesim makineleri, yayma kompleksleri, ölçüm ve sınıflandırma kompleksleri, sınıflandırma ve sınıflandırma makineleri, geri sarma makineleri, kesim hatları
|
PUH Rexel s.c.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Kuzu ve oğlak etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Bacak kesimi, Omuz kesimi, Sırt kesimi, Bel kesimi, Göğüs kesimi, Kaburga kesimi, Boyun kesimi, Chuck kesimi, Flank kesimi
|
|
||
Ticari işletmeler için metal mobilyalar: bir kesim masası, mutfak ekipmanları için bir masa standı, bir şekerleme masası, polipropilen masa tablalı bir kesim masası, bir ayaklı masa, çekmeceli bir masa, bir
|
SHENZHEN BAOFURUN INVESTMENT DEVELOPMENT CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Hafif sanayi için teknolojik ekipmanlar: Hafif sanayi için teknolojik ekipman: kumaş kesimi için kesim makineleri
|
TAIZHOU HIGHLYTEX GARMENTS MACHINERY CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Kağıt yapım ekipmanları: Oluklu mukavvanın (kağıt) çapraz kesimi için tasarlanmış çapraz kesim makineleri, NC, HQ, DSD modelleri. Ürünler, TR CU 0102011 Makine ve ekipman güvenliği standardına uygun olarak üretilmiştir.
|
HEBEI XINGUANG CARTON MACHINE MANUFACTURING CO.,LTD.
|
🇨🇳 China
|
|
Plastik işleme için ekipmanlar: Vinil film kesimi için CNC kesim plotterı
|
Anhui LIYU Computer Equipment Manufacturing Co., Ltd
|
🇨🇳 China
|
|
Baskı ekipmanları: Otomatik kalıp kesim presi, modeller: SBL-820E, SBL-1050EA, SBL-1050SEH, SBL-1060E, SBL-1060SE, SBL-1450SE; Folyo damgalama ve kalıp kesim için otomatik pres, modeller: SBL-820EF, SBL-820E
|
SBL MACHINERY CO., LTD
|
🇹🇼 Taiwan
|
|
Un ve tahıllar, yem ve asansör endüstrileri için teknolojik ekipmanlar: Kısa kesim hattı için ürün depolama siloları, Uzun kesim için geçici depolama siloları, AXOR OCRIM SRL markası
|
AXOR OCRIM S.R.L.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Dondurulmuş işlenmiş at eti: sırt incik, kalça kesimi, bonfile, bel kesimi, yan, sırt kesimi, kaburga kesimi, kıvırma, göğüs kesimi, omuz kesimi, boyun kesimi, sokma, boyun kesimi,
|
.
|
|
|
Hafif sanayi için teknolojik ekipmanlar: kesim için lazer makineleri, kumaş ve deri malzemelerin şekilli kesimi,
|
OMNI CNC TECHNOLOGY CO LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Metal işleme ekipmanları: CNC gaz ve plazma kesim TGP ile termal kesim makineleri
|
|
||
Tekstil endüstrisi için teknolojik ekipmanlar: otomatik kesim cetveli; kesim makineleri; tekstilde delik açmak için makineler; perçinleme presleri,
|
VMA SEWING MACHINE CO., LTD.
|
🇨🇳 China
|
|
Dondurulmuş, işlenmiş dana eti: arka incik, inciksiz kalça kesimi, yan, bel kesimi, bonfile, kaburga kesimi, sırt kesimi, göğüs kesimi, ayna kesimi, ön incik, boyun kesimi, omuz
|
.
|
|
|
Aşındırıcı alet: kesme diski, marka SOLGA DIAMANT, modeller: ISLAK KESİM LAR ASFALT, ISLAK KESİM SERAMİK MERMER CAM, KURU KESİM SERAMİK, KURU KESİM SERAMİK KARO, KURU KESİM SERT MALZEME, ISLAK KESİM SERT SERAMİK GRES, SERT SERAMİK
|
SOLGA DIAMANT S.L.
|
🇪🇸 Spain
|
|
DOMUZ ETİ. KESIMLERE AYIRMA. Bacak, uzun kesim (dış, iç, yan, üst, arka incik). Orta kesim (göğüs kesimi, kanat kesimi, sırt-bel kesimi, kaburga kesimi, boğum arası
|
|
||
Et ürünleri. Sığır eti, kesim: sırt incik, kalça, alt, dış, iç, yan, üst, bonfile, sırt, bel, fileto, sırt
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: kalp, dil, karaciğer, böbrekler, her türlü kesim hayvanının kuyrukları; akciğerler, ağlı yara izleri, domuz kulakları ve bacakları, sığır bacakları ve fetlock; ağlı mukoza yara izleri
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: kemiksiz sığır eti dondurulmuş: boğum (KNUCKLE), iç bacak, uzun kesim (TOPSIDES), dış bacak, but
|
INDUSTRIA PARAGUAYA FRIGORIFICA IPFSA
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
MGA kategori B'de paketlenenler dahil YARI İŞLENMİŞ ET KESİMİ: kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, Norovsky kıyması; Kategori B: "Köy" pirzolaları, "Ev" pirzolaları. TESTTE YARI MAMUL
|
.
|
|
|
SIĞIR ETI KESIMI, DALDIRILABILIR VE KEMIKLI
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: kemiksiz dondurulmuş sığır eti (omuz kesimi (omuz) ve kalın kenar)
|
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A., № 38
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
ÇIĞ TÜTSÜLENMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: "AMBER" GÖĞÜS, "VIENNA" BALYK, "EXTRA" BOYUN, "PARMSKAYA" JAMBON, "OAK GRAND" FILETO DANUBE"; ÇIĞ FÜME SIĞIR ETI ÜRÜNLERI: "AVUSTURYA" FILETO, "ALPINE" KESIM,
|
|
||
YARI MAMUL ET KESIMI. - "A" KATEGORISI KIYMALAR - SIĞIR ETI, "B" KATEGORISI KIYMALAR - DOMUZ ETI, EV
|
|
||
ET ÜRÜNLERI. PIŞMIŞ SOSIS ÜRÜNLERI. SOSISLER: KATEGORI A - "SIĞIR ETI", "DOKTOR", "JAMBON KESIMI", "AMATÖR", KATEGORI B - "AMATÖR DOMUZ ETI", "SÜT", "AYRI KUZU", "RUS", "24 DOMUZ"
|
|
||
Füme-haşlanmış ve haşlanmış-füme domuz ve sığır eti ürünleri: "Moskovsky" jambon, w / c "Moskovsky" jambon "Piknik" kısa kesim, jambon "Piknik" w / c, rulo "Moskvoretsky" w / c, rulo "Moskvoretsky" w / c, göğüs eti "Ce
|
|
||
SIĞIR ETI KESIMI, DALDIRILABILIR VE KEMIKLI
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET KESİMİ BİÇİMSİZ: Kategori A- Sığır Eti, Kategori B- Domuz Eti, Domuz Eti
|
|
||
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemik üzerinde) soğutulmuş, dondurulmuş: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca kesimi, arkasız ön çeyrek
|
|