Sığır kesimi GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
YARI MAMUL ET VE ET İÇEREN KESİM ETLER: BÜYÜK SIĞIR KESİM ET KATEGORİ A: SIĞIR KESİM, KÜÇÜK KATEGORİ B: EV YAPIMI SIĞIR ETİ; ET BÜYÜK KUSKOVIE IZ
Et endüstrisi için teknolojik ekipman: BM-K-50 model sığır kesimi ve işlenmesi için modül, sığır kesimi ve işlenmesi için hat, sığır kesimi için hat HELAL
Haşlanmış sığır kesim ürünleri: sığır aortu, sığır Aşil tendonu, sığır memesi, sığır dudakları, sığır diyaframı, sığır Kaltyki, sığır kitabı, sığır ışığı, sığır diyafram zarı, kas
Gıda (et işleme) endüstrisi için teknolojik ekipman: LU tipi sığır kesim hattı, aşağıdakilerden oluşur: domuz bağırsaklarını işleme hattı, domuz kesimi için pnömatik kutu, slabın arkasında alıcı masa
PEK-MONT Sp. z o.o.
🇵🇱 Poland
Gıda, et, süt ve balık endüstrileri için teknolojik ekipman: Dahili soğutma odası ile 5 başa kadar sığır kesimi için modüler hat, seri numarası 9, aşağıdakileri içerir: Sığır bayıltma kutusu tübüler, plat
Gıda (et) endüstrisi için teknolojik ekipman: sığır kesim modülü
🇺🇦 Ukraine
Saatte 30 baş kapasiteye kadar sığır kesimi (KPC) teknolojik hattı için ekipman: tarayıcı, taşınabilir tarayıcı.
Honeywell
🇫🇷 France
Yarı mamul et ürünleri ve et içeren soğutulmuş ve dondurulmuş parçalar: Sığır etinden azu, Sığır kebabı, Sığır omuz kesimi, Sığır çorbası seti, Sığır omuz kesimi, Sığır kalça kesimi tütsülenmemiş
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: A kategorisi kemiksiz büyük parçalar - kürek kemiği kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz omuz, sırt kesimi, kalça kesimi, sığır filetosu, sığır dili, pirzola eti
Kemiksiz derin dondurulmuş sığır etinden işlenmiş et ürünleri: Sığır eti kesimi 70/30 (pirzola eti); sığır eti kesimi 80/20 (pirzola eti); sığır eti kesimi 90/10 (pirzola eti); kalçanın dış kısmı
Kemiksiz derin dondurulmuş sığır etinden işlenmiş et ürünleri: sığır eti kesimi 7030 (pirzola eti); sığır eti kesimi 8020 (pirzola eti); sığır eti kesimi 9010 (pirzola eti); kalın kenar; kalça
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: büyük boy kemiksiz kategoriler A - omuz kesimi; boyun kesimi; kemiksiz boyun; Rozbif; kırpma; kemiksiz kürek kemiği; dorsal kesim; kalça kesimi; sığır filetosu; dil
Yarı mamul et doğal dondurulmuş ürünler: Köylü usulü sığır eti, 1. sınıf; Köylü usulü sığır eti 2. sınıf; Köylü usulü sığır eti 3. sınıf; Sığır boyun-omuz kesimi; Sığır sırt kesimi; Kalça
🇧🇾 Belarus
Sırt incik kemikli soğutulmuş sığır eti kesimi; Soğutulmuş sığır eti, inciksiz; Soğutulmuş sırt ve bel sığır eti kesimi, kemiksiz; Kemiksiz soğutulmuş sığır yanağı
Dondurulmuş işlenmiş et ürünleri (sığır eti): sırt incik, kalça kesimi, bonfile, sırt-bel kesimi, kaburga kesimi, subskapular kesim, göğüs kesimi, omuz kesimi, boyun kesimi, boyun kesimi
İşlenmiş et ürünleri. Soğutulmuş sığır eti: kesimler: incik, kalça kesimi, bonfile, bel kesimi, sırt kesimi, yanak, kıvrım, kaburga kesimi, subskapular kesim, göğüs kesimi, omuz kesimi
İşlenmiş et ürünleri: Et - yarım karkas sığır eti, et ve sığır eti çeyrekleri, sırt kesimi, lomber kesim, lomber-iliak kas (bonfile), kalça kesiminin üst kısmı, subscapular kesim
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve büyük sığır ve domuz eti parçaları. Yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük topaklı kemiksiz kategoriler (A): omuz kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz kürek kemiği, dorsal kesim, pelvis
Dondurulmuş yarı mamul ürünler: Sığır eti kesimi, domuz eti kesimi, sığır eti, domuz eti, Kesilmiş sığır eti blokları, dondurulmuş: premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, w
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş kemikli sığır arka çeyrek kesimi, dondurulmuş kemikli sığır ön çeyrek kesimi, tek dereceli dondurulmuş kesilmiş sığır blokları, yarı mamul et ürünü
🇧🇾 Belarus
Kemikli sığır eti kesimleri, soğutulmuş, vakum altında paketlenmiş: kemik üzerinde sırt kesimi, kemik üzerinde bel kesimi, kemik üzerinde inciksiz omuz kesimi, kemik üzerinde boyun kesimi, kemik üzerinde subskapular kesim, göğüs kesimi
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde inciksiz kalça kesimi, kemik üzerinde arka incik, kemik üzerinde bel kesimi, kemik üzerinde sırt kesimi, kemik üzerinde kaburga kesimi, kemik üzerinde inciksiz omuz kesimi
Kurutulmuş etler: kurutulmuş sığır eti (her türlü kesim), kurutulmuş dana eti (her türlü kesim), güneşte kurutulmuş at eti (her türlü kesim), kurutulmuş geyik eti (her türlü kesim), kurutulmuş domuz eti (her türlü kesim)
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, parça et ve kemik: B kategorisi: boyun kesimi n a; boyun n a; sırt-bel kesimi n a; sırt kesimi n a; bel kesimi n a; kaburga kesimi; kürek kemiği n a; ayna n
Kesilmiş taze domuz ve sığır eti: sırt incik, dış kısım, yan kısım, iç kısım, üst kısım, dorsal-lumbar kesim, meme ucu kesimi, yan, göğüs kesimi, kaburga kesimi, alt
CO.ME.S. SRL
🇮🇹 Italy
İşlenmiş et ürünleri: Sığır, kuzu, dana karkas, çeyrek, soğutulmuş parçalar, kalça kesimi, boyun kesimi, arka ve ön incik, sırt-bel kesimi, omuz kesimi, pirzola eti, kesilmiş
Yarı mamul et ürünleri: Sığır, kuzu, dana eti: karkaslar, çeyrekler, soğutulmuş parçalar, kalça kesimi, boyun kesimi, arka ve ön incik, sırt-bel kesimi, omuz kesimi, pirzola eti, bonfile, kaburga
Dondurulmuş sığır ve domuz etinden yarı mamul ürünler: - büyük et ve kemik parçaları: ön kesim, kalça kesimi, kaburga kesimi, boyun kesimi, bel, göğüs eti, incik; - topak kemiksiz: fileto, karbonat
İşlenmiş dondurulmuş et ürünleri: kanlı kemiksiz sığır kellesi kesimi; kemiksiz sığır kellesi kesimi 90/10, 80/20, 70/30, karton kutularda, net ağırlık 300 ila 700 kg.
PRIVREDNO DRUŠTVO BIG BULL FOODS BAČINCI
🇷🇸 Serbia
Et endüstrisi için teknolojik ekipman: evrensel kesim hattı, aşağıdakilerden oluşur: alıcı platformlu sığır sersemletme kutusu, yol için kaldırma cihazı, kesim platformu, sığır tartma, tamburlu deri yüzme
OOO .
🇺🇦 Ukraine
İşlenmiş et ürünleri: 1. Yarı mamul doğal et, kemiksiz boyun-omuz kesim sığır eti. 2. Yarı mamul doğal et, dorsal-lumbar kemiksiz sığır eti kesimi 3. Yarı mamul doğal et ürünü,
🇧🇾 Belarus
YARI MAMUL ET VE ET İÇEREN ÜRÜNLER. A KATEGORİSİNDEN YARI İŞLENMİŞ ET BAZLI BÜYÜK KUSKOVY SIĞIR ETİ (KESİLMİŞ SIĞIR ETİ). B KATEGORİSİ DOMUZ ETİNDEN YARI MAMUL ET VE BÜYÜK DOMUZ ETİ (KESİLMİŞ DOMUZ ETİ). YARI FABRİKA
Yarı mamul topak kemiksiz kategori B soğutulmuş ve dondurulmuş et: sığır eti kesimi, domuz eti kesimi, kuzu eti kesimi; yarı mamul küçük topak kemiksiz kategori D soğutulmuş ve dondurulmuş: damar
Sığır eti kesimleri: kemikli arka bacak, kemiksiz arka bacak incik, inciksiz kemikli kalça kesimi, inciksiz kemiksiz kalça kesimi, lumbar-iliak kas (bonfile), dorsal-lumbar kesim
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve pütürlü: yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük boy kemiksiz soğutulmuş ve dondurulmuş kategoriler (A): omuz kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz omuz, sırt kesimi,
Taze domuz ve sığır eti, kesilmiş, dondurulmuş, paketlenmiş: kemiksiz boyun kesimi; kemiksiz göğüs kesimi; kemiksiz kalça kesimi; bacağın alt kısmı, kesilmiş, kemiksiz; dış kısım
yarı mamul et topaklı topaklı kemiksiz A kategorisi: sığır eti kesimi, domuz filetosu, sığır omzu, sığır bonfile, domuz bonfile, kalın ve ince sığır kenarı, kalça g
YARI İŞLENMİŞ TATLI ET DOĞAL SOĞUTMALI ürün yelpazesinde: Büyük parçaların yarı mamul ürünleri: ekmeksiz sığır eti, domuz eti, dana eti, sığır sırtı, sığır omuzu, kuru sığır eti, lazer kesim makinesi
Yarı mamul et ürünleri. Kemiksiz dondurulmuş sığır eti: sırt, omuz, boyun, bonfile, göğüs kemiksiz kesim, sırt ve ön incik; kemikli dondurulmuş sığır eti, yarım karkas dondurulmuş sığır eti
, Russian Federation
Kesim hayvanlarının soğutulmuş yan ürünleri ve dondurulmuş: Kategori I sığır eti, domuz eti: diller; karaciğer; böbrekler; bir kalp; et ve kemik kuyrukları; diyafram; beyin; et kesimleri; II kategori: sığır eti, domuz eti trakea; kaltyki sığır eti
SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ET. BÜYÜK-KUSKOVIE KEMIKSIZ: EKSTRA KESIM - KATEGORI A, ÖĞRENCI IÇIN SIĞIR ETI - KATEGORI B; PORTAL KEMIKSIZ KATEGORILER A: BIFSHTEX EKSTRA, ROMSHTEX EKSTRA, SIĞIR ETI DUKHOVAYA
Et ve et içeren yarı mamul ürünler. Yarı mamul et ve kemik parçaları, kategori A (sığır eti kesimi). Yarı mamul et ve kemik büyük domuz eti parçaları kategori B (domuz eti kesimi)
Çeşitli kesimlerde soğutulmuş sığır eti: incik, kalça, kemiksiz kalça, kemiklere kesilmiş sırt-bel, kaburga kesimi, omuz-kemik kesimi, chuck-off
Sığır eti ürünü, kuru kürlenmiş, soğutulmuş. Basturma (bütün parça (porsiyonluk kesim), dilimler (servislik kesim). Vakum altında veya modifiye atmosferde paketlenmiştir. OGZA
İşlenmiş et ürünleri: Kemiksiz, dondurulmuş sığır eti, Üç parçalı sırt - but, iç bacak ve tam dış bacak, uzun kesim (3 Yuvarlak Kesim: Mafsal, Üst taraf
COOPERATIVA DOS PRODUTORES DE CARNE E DERIVADOS DE GURUPI, Plant №93
🇧🇷 Brazil
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır ve domuz sakatatı: - 1. kategori: kalp, diller, karaciğer, böbrekler, her türlü kesim hayvanının kuyrukları, domuz yanağı; - Kategori 2: her türlü kesim hayvanının kafaları, akciğerleri,
Taze sığır eti, kesilmiş: bacak kesimi (alt kısım, dış kısım, iç kısım, yan kısım, üst kısım), omuz kesimi (triseps kası, ekstraspinal kas, ekstraspinatus ve deltoid
İşlenmiş et ürünleri: Yarı mamul sığır eti ürünleri: Kemiksiz: kürek kemiği, boyun, kalın kenar, tek dereceli, gövde kesimi, baş kesimi, üç parçalı inek karkasının arka kısmı, but, sağrı, uyluk altı
Yarı mamul et ürünleri, ince ve pütürlü. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Topaklanmış et ve kemik kategorileri A - Omuz (kesilmiş), Boyun kesimi, Sırt kesimi; Topaklanmış et ve kemik kategorileri B - Kalça
Sığır, dana, kuzu, kuzu etinden yarı mamul et ve et ürünleri dondurulmuş ve soğutulmuş kategori A, B, C, D, E: Büyük et ve kemik parçaları: incikli kalça kesimi, inciksiz kalça kesimi
Yüksek kaliteli kemiksiz sığır eti: dorsal kesim, lumbar kesim, bonfile, bacağın üst kısmı, subskapularis
Et ürünleri. Et ürünleri. Sığır etinin kesimlere ayrılması: arka but, kalça kesimi, alt kısım, dış kısım, iç kısım, yan kısım, üst kısım, bonfile, dorsal-lumbar kesim, lumbar kısım, cn
Lezzetli et ürünleri. Pişmiş-füme - Sığır eti: Letua sığır eti, Delicacy bonfile; Domuz eti Brisket Smolenskaya Yanakları Kubanochka, Carbonade Khutorskoy; At eti: Basturma Fantasy, At eti kesimi
Et. Rubleden sığır eti kesimi. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri - kalça, skapular, dorsal, lumbar, göğüs, kaburga, servikal, subscapularis, yan, kıvrılma, ön ve arka incik, servikal zar
DOMUZ VE SIĞIR ETI ÜRÜNLERI REZERVE EDILMIŞ, HAŞLANMIŞ-FÜME. PIŞMIŞ ÜRÜNLER: SANDVIÇ NEFESI, SPIKANT YARASA; PIŞMIŞ-TÜTSÜLENMIŞ ÜRÜNLER: STRELETSKY FILETO, SIĞIR ETI KESIMI, AMATÖR BOYUN, STOLICHNY CARBONADE,
Premium dana eti, kalçanın iç kısmı, kemiksiz, soğutulmuş. Sığır omuz eti, inciksiz kemiksiz kesim, soğutulmuş. Sığır eti sınıf 2. Yarım karkas ve çeyrek dana eti
-2
Chladograd işaretli sığır etinden yarı mamul et ürünleri: kemiksiz dondurulmuş sığır kalça kesimi.
Aleksanyan markalı sığır etinden yarı mamul et ürünleri: kemiksiz domuz omzu, derisiz; en yüksek kalitede kemiksiz dondurulmuş sığır kalça kesimi.
Myasnoy Dvor işaretli sığır etinden yarı mamul ürünler: en yüksek kalitede kemiksiz dondurulmuş sığır eti kesimi.
KMK işaretli sığır etinden yarı mamul et ürünleri: sığır etinden dondurulmuş kalça kesimi.
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve büyük sığır ve domuz eti parçaları, soğutulmuş ve dondurulmuş ürün yelpazesinde: Sığır etinden: büyük parça kemiksiz kategori A - kemiksiz boyun, rozbif, sırt kesimi, kalça 1877674
KONSERVE ET STERILIZE KESIM. HAŞLANMIŞ ET: YÜKSEK DERECELI HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI, BIRINCI SINIF HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI, YÜKSEK DERECELI HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI, BIRINCI SINIF HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş, OOO Vkusnoe Vremya etiketli: sığır etinden yarı mamul et ve kemik eti, kategori A: sığır eti kesimi; yarı mamul kıyma ürünü, kategori B: fa
Kuzu ve oğlak etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Bacak kesimi, Omuz kesimi, Sırt kesimi, Bel kesimi, Göğüs kesimi, Kaburga kesimi, Boyun kesimi, Chuck kesimi, Flank kesimi
Dondurulmuş işlenmiş at eti: sırt incik, kalça kesimi, bonfile, bel kesimi, yan, sırt kesimi, kaburga kesimi, kıvırma, göğüs kesimi, omuz kesimi, boyun kesimi, sokma, boyun kesimi,
.
Dondurulmuş, işlenmiş dana eti: arka incik, inciksiz kalça kesimi, yan, bel kesimi, bonfile, kaburga kesimi, sırt kesimi, göğüs kesimi, ayna kesimi, ön incik, boyun kesimi, omuz
.
Aşındırıcı alet: kesme diski, marka SOLGA DIAMANT, modeller: ISLAK KESİM LAR ASFALT, ISLAK KESİM SERAMİK MERMER CAM, KURU KESİM SERAMİK, KURU KESİM SERAMİK KARO, KURU KESİM SERT MALZEME, ISLAK KESİM SERT SERAMİK GRES, SERT SERAMİK
SOLGA DIAMANT S.L.
🇪🇸 Spain
DOMUZ ETİ. KESIMLERE AYIRMA. Bacak, uzun kesim (dış, iç, yan, üst, arka incik). Orta kesim (göğüs kesimi, kanat kesimi, sırt-bel kesimi, kaburga kesimi, boğum arası
Et ürünleri. Sığır eti, kesim: sırt incik, kalça, alt, dış, iç, yan, üst, bonfile, sırt, bel, fileto, sırt
İşlenmiş et yan ürünleri: kalp, dil, karaciğer, böbrekler, her türlü kesim hayvanının kuyrukları; akciğerler, ağlı yara izleri, domuz kulakları ve bacakları, sığır bacakları ve fetlock; ağlı mukoza yara izleri
İşlenmiş et ürünleri: kemiksiz sığır eti dondurulmuş: boğum (KNUCKLE), iç bacak, uzun kesim (TOPSIDES), dış bacak, but
INDUSTRIA PARAGUAYA FRIGORIFICA IPFSA
🇵🇾 Paraguay
MGA kategori B'de paketlenenler dahil YARI İŞLENMİŞ ET KESİMİ: kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, Norovsky kıyması; Kategori B: "Köy" pirzolaları, "Ev" pirzolaları. TESTTE YARI MAMUL
.
SIĞIR ETI KESIMI, DALDIRILABILIR VE KEMIKLI
İşlenmiş et ürünleri: kemiksiz dondurulmuş sığır eti (omuz kesimi (omuz) ve kalın kenar)
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A., № 38
🇵🇾 Paraguay
ÇIĞ TÜTSÜLENMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: "AMBER" GÖĞÜS, "VIENNA" BALYK, "EXTRA" BOYUN, "PARMSKAYA" JAMBON, "OAK GRAND" FILETO DANUBE"; ÇIĞ FÜME SIĞIR ETI ÜRÜNLERI: "AVUSTURYA" FILETO, "ALPINE" KESIM,
YARI MAMUL ET KESIMI. - "A" KATEGORISI KIYMALAR - SIĞIR ETI, "B" KATEGORISI KIYMALAR - DOMUZ ETI, EV
ET ÜRÜNLERI. PIŞMIŞ SOSIS ÜRÜNLERI. SOSISLER: KATEGORI A - "SIĞIR ETI", "DOKTOR", "JAMBON KESIMI", "AMATÖR", KATEGORI B - "AMATÖR DOMUZ ETI", "SÜT", "AYRI KUZU", "RUS", "24 DOMUZ"
Füme-haşlanmış ve haşlanmış-füme domuz ve sığır eti ürünleri: "Moskovsky" jambon, w / c "Moskovsky" jambon "Piknik" kısa kesim, jambon "Piknik" w / c, rulo "Moskvoretsky" w / c, rulo "Moskvoretsky" w / c, göğüs eti "Ce
SIĞIR ETI KESIMI, DALDIRILABILIR VE KEMIKLI
YARI İNCELTİLMİŞ ET KESİMİ BİÇİMSİZ: Kategori A- Sığır Eti, Kategori B- Domuz Eti, Domuz Eti
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemik üzerinde) soğutulmuş, dondurulmuş: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca kesimi, arkasız ön çeyrek
Et ve süt endüstrisi için teknolojik ekipman: saatte 80 baş kapasiteli, sığır etinin kesimi ve müteakip işlenmesi için komple bir hat, ticari marka MPS
Private Limited Liability Company MPS Red Meat Slaughtering B.V.
🇳🇱 Netherlands
ET ÜRÜNÜ. YARI MAMUL ET KESİMİ. MİNCİRLER: KIYILMIŞ DOMUZ ETİ - B kategorisi, KIYILMIŞ SIĞIR ETİ - B kategorisi, KIYILMIŞ EV ETİ - B kategorisi; KASETTE: IZGARA İÇİN HIZLI SUCUKLAR kategori B, PEYNİRLİ IZGARA SUCUKLAR kategori
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: sığır, domuz, küçükbaş hayvan, kümes hayvanları, tavşan, evrensel kesim için modüler hatlar,
İşlenmiş et yan ürünleri: kalp, dil, karaciğer, böbrekler, her tür kesim hayvanının kuyrukları; akciğerler, ağlı yara izleri, domuz kulakları ve bacakları, sığır bacakları ve fetlock; ağlı mukoza yara izleri "CIMCO, Ek No. 1'e bakınız.
Et ürünleri: Dondurulmuş kemiksiz sığır eti: jant, omuz kesimi, kalın jant
MINERVA SA.
🇧🇷 Brazil
YARI BİTMİŞ ET KONTROL EDİLMİŞ: - BİÇİMLENDİRİLMEMİŞ, AĞIRLIKLANDIRILMIŞ: kategori B: EV YAPIMI ET kategorisi A: KIYILMIŞ SIĞIR ETİ - BİÇİMLENDİRİLMİŞ, EKMEK YAPILMIŞ: kategori B: EKMEK YAPILMIŞ BUĞDAY KESİMİ
At, sığır, kuzu, domuz, tavşan etinden kurutulmuş ve tütsülenmiş ürünler; soğuk tütsüleme; sıcak tütsüleme; kurutulmuş; haşlanmış ve tütsülenmiş; kesim türüne göre: kemiksiz et, kemikli omuz, kemiksiz omuz, göz
Et ürünleri: KEMIKSIZ SIĞIR ETI (BOYUN-OMUZ KESIMI) DONDURULMUŞ
224 LORSINAL S.A.
🇺🇾 Uruguay
İşlenmiş et yan ürünleri: 1 kategori - kalp, diller, karaciğer, böbrekler, her türlü kesim hayvanının kuyrukları; Kategori 2: Akciğerler, ağlı yara izleri, domuz kulakları ve bacakları, sığır bacakları ve cenin.
ÇIĞ DOMUZ ÜRÜNLERI: GÖĞÜS AMBER, BALYK VIENNESKY, BOYUN, VEKSTRA PARMSKAYA , BÜYÜK FILETO, DUNAISKY BACAK; ÇIĞ FÜME SIĞIR ETI ÜRÜNLERI: AVUSTURYA FILETOSU, ALP KESIMI, G
Dondurulmuş sığır eti (omuz-boyun kesimi), Ambalaj: karton kutularda vakumlu ambalaj, bir kutudaki ürünlerin net ağırlığı - 35 kg'a kadar.
SOCOPA VIANDES
🇫🇷 France
Premium sınıf domuz ve sığır eti ürünleri, tütsülenmiş ve haşlanmış, vakumla paketlenmiş bütün veya porsiyonlar halinde kesim çeşitleri dahil: tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri - domuz eti Premium;
-95
Birinci ve ikinci kategori sığır eti, soğutulmuş ve dondurulmuş. Kesim:
Domuz eti, sığır eti, at eti ve kuzu etinden vakumlanmış ve vakumlanmamış olarak soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et sakatatı ve kesimi (kafalar, beyinler, kulaklar, dil, karaciğer, kalp, akciğerler, trakea, diyafram, meme,
İşlenmiş et yan ürünleri: kalp, dil, karaciğer, böbrekler, her tür kesim hayvanının kuyrukları; akciğerler, ağlı yara izleri, domuz kulakları ve bacakları, sığır bacakları ve fetlock; ağlı mukoza yara izleri "CIMCO, Ek No. 1'e bakınız.
İşlenmiş et yan ürünleri: sığır eti, Birinci kategori at - Diller, Karaciğer, Böbrekler, Kalp, Beyin, Diyafram, Et ve kemik kuyrukları Karkasların ve her türlü kesimin işlenmesi sırasında elde edilen et kırpıntıları
IŞLENMIŞ ET YAN ÜRÜNLERI: DOMUZ ETI: DILLER, KALP, KARACIĞER, BÖBREK, ET KIRPMA, KUYRUKLAR, KULAKLAR, YANAK, AKCIĞERLER, DERILER, BACAKLAR, DOMUZLAR SIĞIR ETI: DIL, KALP, KARACIĞER, BÖBREK, ET KESIMI,
+
YARI İNCELTİLMİŞ ET KESİMİ: sığır kıyması kategori A, kıyma Duet kategori B, kıyma domuz eti kategori B, sosis Shashliknye kategori D, kızartma için sosis kategori B, lula kebabı kategori C, pirzola D
Sığır etinin kesimi ve işlenmesi için bir kompleksin amonyak soğutma ünitesinin faz halindeki gaz, buhar (soğutucu akışkan R744) yüksek basınçlı yan karbondioksit boru hattı