sığır eti kesimi GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 020120: Sığır eti; diğer kemikli parçalar (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0204: Koyun ve keçi etleri (taze, soğutulmuş veya donduruImuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Kemiksiz derin dondurulmuş sığır etinden işlenmiş et ürünleri: Sığır eti kesimi 70/30 (pirzola eti); sığır eti kesimi 80/20 (pirzola eti); sığır eti kesimi 90/10 (pirzola eti); kalçanın dış kısmı
|
|
||
Kemiksiz derin dondurulmuş sığır etinden işlenmiş et ürünleri: sığır eti kesimi 7030 (pirzola eti); sığır eti kesimi 8020 (pirzola eti); sığır eti kesimi 9010 (pirzola eti); kalın kenar; kalça
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul ürünler: Sığır eti kesimi, domuz eti kesimi, sığır eti, domuz eti, Kesilmiş sığır eti blokları, dondurulmuş: premium, birinci sınıf, ikinci sınıf, w
|
|
||
Sırt incik kemikli soğutulmuş sığır eti kesimi; Soğutulmuş sığır eti, inciksiz; Soğutulmuş sırt ve bel sığır eti kesimi, kemiksiz; Kemiksiz soğutulmuş sığır yanağı
|
|
||
YARI MAMUL ET VE ET İÇEREN ÜRÜNLER. A KATEGORİSİNDEN YARI İŞLENMİŞ ET BAZLI BÜYÜK KUSKOVY SIĞIR ETİ (KESİLMİŞ SIĞIR ETİ). B KATEGORİSİ DOMUZ ETİNDEN YARI MAMUL ET VE BÜYÜK DOMUZ ETİ (KESİLMİŞ DOMUZ ETİ). YARI FABRİKA
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: 1. Yarı mamul doğal et, kemiksiz boyun-omuz kesim sığır eti. 2. Yarı mamul doğal et, dorsal-lumbar kemiksiz sığır eti kesimi 3. Yarı mamul doğal et ürünü,
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Yarı mamul topak kemiksiz kategori B soğutulmuş ve dondurulmuş et: sığır eti kesimi, domuz eti kesimi, kuzu eti kesimi; yarı mamul küçük topak kemiksiz kategori D soğutulmuş ve dondurulmuş: damar
|
|
||
Et ve et içeren yarı mamul ürünler. Yarı mamul et ve kemik parçaları, kategori A (sığır eti kesimi). Yarı mamul et ve kemik büyük domuz eti parçaları kategori B (domuz eti kesimi)
|
|
||
yarı mamul et topaklı topaklı kemiksiz A kategorisi: sığır eti kesimi, domuz filetosu, sığır omzu, sığır bonfile, domuz bonfile, kalın ve ince sığır kenarı, kalça g
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş, OOO Vkusnoe Vremya etiketli: sığır etinden yarı mamul et ve kemik eti, kategori A: sığır eti kesimi; yarı mamul kıyma ürünü, kategori B: fa
|
|
||
Et. Rubleden sığır eti kesimi. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri - kalça, skapular, dorsal, lumbar, göğüs, kaburga, servikal, subscapularis, yan, kıvrılma, ön ve arka incik, servikal zar
|
|
||
DOMUZ VE SIĞIR ETI ÜRÜNLERI REZERVE EDILMIŞ, HAŞLANMIŞ-FÜME. PIŞMIŞ ÜRÜNLER: SANDVIÇ NEFESI, SPIKANT YARASA; PIŞMIŞ-TÜTSÜLENMIŞ ÜRÜNLER: STRELETSKY FILETO, SIĞIR ETI KESIMI, AMATÖR BOYUN, STOLICHNY CARBONADE,
|
|
||
Myasnoy Dvor işaretli sığır etinden yarı mamul ürünler: en yüksek kalitede kemiksiz dondurulmuş sığır eti kesimi.
|
|
||
Et ürünleri. Sığır eti, kesim: sırt incik, kalça, alt, dış, iç, yan, üst, bonfile, sırt, bel, fileto, sırt
|
|
||
Et ve süt endüstrisi için teknolojik ekipman: saatte 80 baş kapasiteli, sığır etinin kesimi ve müteakip işlenmesi için komple bir hat, ticari marka MPS
|
Private Limited Liability Company MPS Red Meat Slaughtering B.V.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
SIĞIR ETI KESIMI, DALDIRILABILIR VE KEMIKLI
|
|
||
SIĞIR ETI KESIMI, DALDIRILABILIR VE KEMIKLI
|
|
||
Sığır etinin kesimi ve işlenmesi için bir kompleksin amonyak soğutma ünitesinin faz halindeki gaz, buhar (soğutucu akışkan R744) yüksek basınçlı yan karbondioksit boru hattı
|
|
||
Sığır etinin kesimi ve işlenmesi kompleksinin amonyak soğutma ünitesinin sıvı faz durumundaki karbondioksit boru hattı (soğutucu akışkan R744)
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri ve et içeren soğutulmuş ve dondurulmuş parçalar: Sığır etinden azu, Sığır kebabı, Sığır omuz kesimi, Sığır çorbası seti, Sığır omuz kesimi, Sığır kalça kesimi tütsülenmemiş
|
|
||
YARI MAMUL ET VE ET İÇEREN KESİM ETLER: BÜYÜK SIĞIR KESİM ET KATEGORİ A: SIĞIR KESİM, KÜÇÜK KATEGORİ B: EV YAPIMI SIĞIR ETİ; ET BÜYÜK KUSKOVIE IZ
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: A kategorisi kemiksiz büyük parçalar - kürek kemiği kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz omuz, sırt kesimi, kalça kesimi, sığır filetosu, sığır dili, pirzola eti
|
|
||
Yarı mamul et doğal dondurulmuş ürünler: Köylü usulü sığır eti, 1. sınıf; Köylü usulü sığır eti 2. sınıf; Köylü usulü sığır eti 3. sınıf; Sığır boyun-omuz kesimi; Sığır sırt kesimi; Kalça
|
🇧🇾 Belarus
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Et - yarım karkas sığır eti, et ve sığır eti çeyrekleri, sırt kesimi, lomber kesim, lomber-iliak kas (bonfile), kalça kesiminin üst kısmı, subscapular kesim
|
|
||
Kurutulmuş etler: kurutulmuş sığır eti (her türlü kesim), kurutulmuş dana eti (her türlü kesim), güneşte kurutulmuş at eti (her türlü kesim), kurutulmuş geyik eti (her türlü kesim), kurutulmuş domuz eti (her türlü kesim)
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri: büyük boy kemiksiz kategoriler A - omuz kesimi; boyun kesimi; kemiksiz boyun; Rozbif; kırpma; kemiksiz kürek kemiği; dorsal kesim; kalça kesimi; sığır filetosu; dil
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve büyük sığır ve domuz eti parçaları. Yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük topaklı kemiksiz kategoriler (A): omuz kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz kürek kemiği, dorsal kesim, pelvis
|
|
||
Dondurulmuş işlenmiş et ürünleri (sığır eti): sırt incik, kalça kesimi, bonfile, sırt-bel kesimi, kaburga kesimi, subskapular kesim, göğüs kesimi, omuz kesimi, boyun kesimi, boyun kesimi
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri. Soğutulmuş sığır eti: kesimler: incik, kalça kesimi, bonfile, bel kesimi, sırt kesimi, yanak, kıvrım, kaburga kesimi, subskapular kesim, göğüs kesimi, omuz kesimi
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, parça et ve kemik: B kategorisi: boyun kesimi n a; boyun n a; sırt-bel kesimi n a; sırt kesimi n a; bel kesimi n a; kaburga kesimi; kürek kemiği n a; ayna n
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ TATLI ET DOĞAL SOĞUTMALI ürün yelpazesinde: Büyük parçaların yarı mamul ürünleri: ekmeksiz sığır eti, domuz eti, dana eti, sığır sırtı, sığır omuzu, kuru sığır eti, lazer kesim makinesi
|
|
||
Kesim hayvanlarının soğutulmuş yan ürünleri ve dondurulmuş: Kategori I sığır eti, domuz eti: diller; karaciğer; böbrekler; bir kalp; et ve kemik kuyrukları; diyafram; beyin; et kesimleri; II kategori: sığır eti, domuz eti trakea; kaltyki sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri. Kemiksiz dondurulmuş sığır eti: sırt, omuz, boyun, bonfile, göğüs kemiksiz kesim, sırt ve ön incik; kemikli dondurulmuş sığır eti, yarım karkas dondurulmuş sığır eti
|
, Russian Federation
|
|
|
SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ET. BÜYÜK-KUSKOVIE KEMIKSIZ: EKSTRA KESIM - KATEGORI A, ÖĞRENCI IÇIN SIĞIR ETI - KATEGORI B; PORTAL KEMIKSIZ KATEGORILER A: BIFSHTEX EKSTRA, ROMSHTEX EKSTRA, SIĞIR ETI DUKHOVAYA
|
|
||
Kemikli sığır eti kesimleri, soğutulmuş, vakum altında paketlenmiş: kemik üzerinde sırt kesimi, kemik üzerinde bel kesimi, kemik üzerinde inciksiz omuz kesimi, kemik üzerinde boyun kesimi, kemik üzerinde subskapular kesim, göğüs kesimi
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve pütürlü: yarı mamul sığır eti ürünleri, büyük boy kemiksiz soğutulmuş ve dondurulmuş kategoriler (A): omuz kesimi, boyun kesimi, kemiksiz boyun, kemiksiz omuz, sırt kesimi,
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş sığır eti kesimleri: kemik üzerinde inciksiz kalça kesimi, kemik üzerinde arka incik, kemik üzerinde bel kesimi, kemik üzerinde sırt kesimi, kemik üzerinde kaburga kesimi, kemik üzerinde inciksiz omuz kesimi
|
|
||
Lezzetli et ürünleri. Pişmiş-füme - Sığır eti: Letua sığır eti, Delicacy bonfile; Domuz eti Brisket Smolenskaya Yanakları Kubanochka, Carbonade Khutorskoy; At eti: Basturma Fantasy, At eti kesimi
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, ince ve pütürlü. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Topaklanmış et ve kemik kategorileri A - Omuz (kesilmiş), Boyun kesimi, Sırt kesimi; Topaklanmış et ve kemik kategorileri B - Kalça
|
|
||
KONSERVE ET STERILIZE KESIM. HAŞLANMIŞ ET: YÜKSEK DERECELI HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI, BIRINCI SINIF HAŞLANMIŞ SIĞIR ETI, YÜKSEK DERECELI HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI, BIRINCI SINIF HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI
|
|
||
Et ürünleri. Et ürünleri. Sığır etinin kesimlere ayrılması: arka but, kalça kesimi, alt kısım, dış kısım, iç kısım, yan kısım, üst kısım, bonfile, dorsal-lumbar kesim, lumbar kısım, cn
|
|
||
İşlenmiş dondurulmuş et ürünleri: kanlı kemiksiz sığır kellesi kesimi; kemiksiz sığır kellesi kesimi 90/10, 80/20, 70/30, karton kutularda, net ağırlık 300 ila 700 kg.
|
PRIVREDNO DRUŠTVO BIG BULL FOODS BAČINCI
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Kesilmiş taze domuz ve sığır eti: sırt incik, dış kısım, yan kısım, iç kısım, üst kısım, dorsal-lumbar kesim, meme ucu kesimi, yan, göğüs kesimi, kaburga kesimi, alt
|
CO.ME.S. SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
Premium dana eti, kalçanın iç kısmı, kemiksiz, soğutulmuş. Sığır omuz eti, inciksiz kemiksiz kesim, soğutulmuş. Sığır eti sınıf 2. Yarım karkas ve çeyrek dana eti
|
-2
|
|
|
KMK işaretli sığır etinden yarı mamul et ürünleri: sığır etinden dondurulmuş kalça kesimi.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve büyük sığır ve domuz eti parçaları, soğutulmuş ve dondurulmuş ürün yelpazesinde: Sığır etinden: büyük parça kemiksiz kategori A - kemiksiz boyun, rozbif, sırt kesimi, kalça 1877674
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Kemiksiz, dondurulmuş sığır eti, Üç parçalı sırt - but, iç bacak ve tam dış bacak, uzun kesim (3 Yuvarlak Kesim: Mafsal, Üst taraf
|
COOPERATIVA DOS PRODUTORES DE CARNE E DERIVADOS DE GURUPI, Plant №93
|
🇧🇷 Brazil
|
|
İşlenmiş et ürünleri: Yarı mamul sığır eti ürünleri: Kemiksiz: kürek kemiği, boyun, kalın kenar, tek dereceli, gövde kesimi, baş kesimi, üç parçalı inek karkasının arka kısmı, but, sağrı, uyluk altı
|
|
||
Sığır eti kesimleri: kemikli arka bacak, kemiksiz arka bacak incik, inciksiz kemikli kalça kesimi, inciksiz kemiksiz kalça kesimi, lumbar-iliak kas (bonfile), dorsal-lumbar kesim
|
|
||
Taze domuz ve sığır eti, kesilmiş, dondurulmuş, paketlenmiş: kemiksiz boyun kesimi; kemiksiz göğüs kesimi; kemiksiz kalça kesimi; bacağın alt kısmı, kesilmiş, kemiksiz; dış kısım
|
|
||
Chladograd işaretli sığır etinden yarı mamul et ürünleri: kemiksiz dondurulmuş sığır kalça kesimi.
|
|
||
Aleksanyan markalı sığır etinden yarı mamul et ürünleri: kemiksiz domuz omzu, derisiz; en yüksek kalitede kemiksiz dondurulmuş sığır kalça kesimi.
|
|
||
Termal olarak işlenmiş malzemelerden et ve et içeren sosisler: - A kategorisindeki soğutulmuş et jöleleri: Sığır eti, Domuz eti, Atıştırmalık, Kırsal kesim. - Kategori B'nin et içeren soğutulmuş jöleleri,
|
|
||
ET ÜRÜNÜ. YARI MAMUL ET KESİMİ. MİNCİRLER: KIYILMIŞ DOMUZ ETİ - B kategorisi, KIYILMIŞ SIĞIR ETİ - B kategorisi, KIYILMIŞ EV ETİ - B kategorisi; KASETTE: IZGARA İÇİN HIZLI SUCUKLAR kategori B, PEYNİRLİ IZGARA SUCUKLAR kategori
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, at eti ve kuzu etinden vakumlanmış ve vakumlanmamış olarak soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et sakatatı ve kesimi (kafalar, beyinler, kulaklar, dil, karaciğer, kalp, akciğerler, trakea, diyafram, meme,
|
|
||
IŞLENMIŞ ET YAN ÜRÜNLERI: DOMUZ ETI: DILLER, KALP, KARACIĞER, BÖBREK, ET KIRPMA, KUYRUKLAR, KULAKLAR, YANAK, AKCIĞERLER, DERILER, BACAKLAR, DOMUZLAR SIĞIR ETI: DIL, KALP, KARACIĞER, BÖBREK, ET KESIMI,
|
+
|
|
|
Kesim hayvanları ve tavşan etinden sterilize edilmiş parça konserve et: Rus Sığır Eti, Rus Domuz Eti, Rus Koyunu, Rus Atı, Rus Olenina, Rus Tavşan Eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş sığır ve kuzu eti yan ürünleri: Et yan ürünleri: dil, beyin; karaciğer; böbrekler; bir kalp; diyafram; meme meme bezleri; baş eti; et kesimleri; dillerden et kesimi, karaciğer; hafif
|
|
||
İşlenmiş dondurulmuş et yan ürünleri (sığır eti): Beyin, Dil, Kalp, Karaciğer, Böbrekler, Diyafram, Et kesimi, Kafa eti, Kafalar Akciğer, Trakea, Yemek borusu eti, Kaltyki, Meme, Testisler, Yara izleri, Abomasumlar, Dalak
|
|
||
YARI MAMUL ETLER VE ET İÇEREN ETLER: KEMİKSİZ BÜYÜK TÜRLERE SAHİP YARI MAMUL ETLER: - Sığır etinden: kategoriler A: KESİM, ARKA BÖLGE (KALIN BÖLGE), BORÇ LESLERİ
|
|
||
YARI MAMUL ETLER VE ET İÇEREN: YARI MAMUL ETLER KESİLMİŞ DONDURULMUŞ: KATEGORİLER: B: KESİLMİŞ ETLER: gurmeler için; hamburgerler için, ev yapımı; Kiev; yumuşak; özel; Ural; BIFSTEKS: kentsel, sığır eti
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET KESİMİ BİÇİMSİZ: Kategori A- Sığır Eti, Kategori B- Domuz Eti, Domuz Eti
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: sığır eti, Birinci kategori at - Diller, Karaciğer, Böbrekler, Kalp, Beyin, Diyafram, Et ve kemik kuyrukları Karkasların ve her türlü kesimin işlenmesi sırasında elde edilen et kırpıntıları
|
|
||
Çeşitli kesimlerde soğutulmuş sığır eti: incik, kalça, kemiksiz kalça, kemiklere kesilmiş sırt-bel, kaburga kesimi, omuz-kemik kesimi, chuck-off
|
|
||
Sığır eti ürünü, kuru kürlenmiş, soğutulmuş. Basturma (bütün parça (porsiyonluk kesim), dilimler (servislik kesim). Vakum altında veya modifiye atmosferde paketlenmiştir. OGZA
|
|
||
Taze sığır eti, kesilmiş: bacak kesimi (alt kısım, dış kısım, iç kısım, yan kısım, üst kısım), omuz kesimi (triseps kası, ekstraspinal kas, ekstraspinatus ve deltoid
|
|
||
Yüksek kaliteli kemiksiz sığır eti: dorsal kesim, lumbar kesim, bonfile, bacağın üst kısmı, subskapularis
|
|
||
MGA kategori B'de paketlenenler dahil YARI İŞLENMİŞ ET KESİMİ: kıyılmış sığır eti, kıyılmış domuz eti, Norovsky kıyması; Kategori B: "Köy" pirzolaları, "Ev" pirzolaları. TESTTE YARI MAMUL
|
.
|
|
|
YARI MAMUL ET KESIMI. - "A" KATEGORISI KIYMALAR - SIĞIR ETI, "B" KATEGORISI KIYMALAR - DOMUZ ETI, EV
|
|
||
ET ÜRÜNLERI. PIŞMIŞ SOSIS ÜRÜNLERI. SOSISLER: KATEGORI A - "SIĞIR ETI", "DOKTOR", "JAMBON KESIMI", "AMATÖR", KATEGORI B - "AMATÖR DOMUZ ETI", "SÜT", "AYRI KUZU", "RUS", "24 DOMUZ"
|
|
||
YARI BİTMİŞ ET KONTROL EDİLMİŞ: - BİÇİMLENDİRİLMEMİŞ, AĞIRLIKLANDIRILMIŞ: kategori B: EV YAPIMI ET kategorisi A: KIYILMIŞ SIĞIR ETİ - BİÇİMLENDİRİLMİŞ, EKMEK YAPILMIŞ: kategori B: EKMEK YAPILMIŞ BUĞDAY KESİMİ
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Sığır eti kategorisi A'dan topak et ve kemik - Kalça kısmı, Bel kısmı, Sırt kısmı, Omuz kısmı, Göğüs kısmı, Boyun kısmı, Flank, Kesim, Şaft, Rulka taşıyıcı
|
|
||
Net ağırlığı 400 ila 1000 gram arasında olan yarı mamul polimerize et ve et paketleri malzemeleri. YARI MAMUL ET KESİMLERİ: KATEGORİLER A, B, C - Porsiyon (DOMUZ, SIĞIR, KUZU); KEDİ
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, küçük ve büyük: Sığır etinden yarı mamul ürünler: Büyük et ve kemik parçaları: kategori A - omuz (kesilmiş); kategori B - kaburga kesimi, kategori D - bast, popo eklemi; Büyük parçalar
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ETLER: Sığır eti kategorisi A'dan topak et ve kemik - Kalça kısmı, Bel kısmı, Sırt kısmı, Omuz kısmı, Göğüs kısmı, Boyun kısmı, Flank, Kesim, Şaft, Rulka taşıyıcı
|
|
||
LEZZET ÜRÜNLERİ: füme haşlanmış sığır eti: - Stolichnaya sığır eti, Fortuna sığır eti, Avrupa sığır eti, Özel sığır eti, Ev tarzı sığır eti, Lezzet sığır eti, Gurme sığır eti; - füme haşlanmış domuz eti
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri (domuz eti, sığır eti): sığır eti Special, sığır eti Special Premium, sığır eti Special Extra, sığır eti Special Şarküteri, sığır eti Extra, sığır eti Şarküteri, sığır eti Baharatlı, G
|
|
||
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: kemiksiz sığır eti dondurulmuş: boğum (KNUCKLE), iç bacak, uzun kesim (TOPSIDES), dış bacak, but
|
INDUSTRIA PARAGUAYA FRIGORIFICA IPFSA
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
İşlenmiş et ürünleri: kemiksiz dondurulmuş sığır eti (omuz kesimi (omuz) ve kalın kenar)
|
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A., № 38
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
Füme-haşlanmış ve haşlanmış-füme domuz ve sığır eti ürünleri: "Moskovsky" jambon, w / c "Moskovsky" jambon "Piknik" kısa kesim, jambon "Piknik" w / c, rulo "Moskvoretsky" w / c, rulo "Moskvoretsky" w / c, göğüs eti "Ce
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
|
.
|
|
|
Et. Sığır etinin kesilmesi (kemiksiz, kemik üzerinde) soğutulmuş, dondurulmuş: kemik üzerinde arka çeyrek, kemik üzerinde ön çeyrek, arka çeyrek - kemik üzerinde tabanca kesimi, arkasız ön çeyrek
|
|
||
Tütsülenmiş domuz eti sığır eti domuz eti ve sığır eti sosis, pişmiş tütsülenmiş domuz eti sosis sığır eti domuz eti ve sığır eti domuz eti ve sığır eti, domuz eti domuz eti ve sığır eti sosis, çiğ sosis
|
.
|
|
|
Et ürünleri: Dondurulmuş kemiksiz sığır eti: jant, omuz kesimi, kalın jant
|
MINERVA SA.
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Et ürünleri: KEMIKSIZ SIĞIR ETI (BOYUN-OMUZ KESIMI) DONDURULMUŞ
|
224 LORSINAL S.A.
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Premium sınıf domuz ve sığır eti ürünleri, tütsülenmiş ve haşlanmış, vakumla paketlenmiş bütün veya porsiyonlar halinde kesim çeşitleri dahil: tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri - domuz eti Premium;
|
-95
|
|
|
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: domuz etinden - Domuz eti çubukları, Domuz eti bira çubukları, Domuz eti Jerky; sığır etinden - Sığır eti çubukları, Sığır eti bira çubukları, Jerky sığır eti, Sığır eti madalyonları, Sığır eti madalyonları
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET KESİMİ: sığır kıyması kategori A, kıyma Duet kategori B, kıyma domuz eti kategori B, sosis Shashliknye kategori D, kızartma için sosis kategori B, lula kebabı kategori C, pirzola D
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri ve dondurulmuş: Sığır eti: A kategorisi - kalçanın lumbar-iliak kası, kesilmiş (bonfile), fileto (ince kenar), inciksiz kemiksiz humeral kesim (omuz), üzerinde
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, kuzu eti, soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul ürünler: dondurulmuş köfte sığır eti, domuz eti ve sığır eti, domuz eti; dondurulmuş sığır mantısı, sığır eti-koyun eti, taze sığır eti, taze kabaklar, salata
|
|
||
Sığır ve domuz etinden mutfak ürünleri: Sebzeli yeşil körili sığır eti; Sebzeli Teriyaki soslu sığır eti; Seichuan sığır eti; Sebzeli tatlı ve ekşi soslu sığır eti; Pad Thai sığır eti satay; Sığır eti
|
|
||
Bira atıştırmalıkları. Et ürünleri. Bira için sığır eti (domuz eti, at eti) sarsıntılı; Bira için füme sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için kırmızı biberli sığır eti (domuz eti, at eti); Bira için baharatlı sığır eti (domuz eti, at eti); Sığır eti (
|
|
||
Et ürünleri. Sığır eti, domuz eti, at eti ve geyik etinden elde edilen çiğ kürlenmiş et ürünleri: 1. Çiğ kürlenmiş sığır eti ürünleri: Kategori A: Sığır bonfile, sığır cipsi, Sığır eti şeritleri, Sığır eti şeritleri
|
|
||
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
|
|
||
pişmemiş sığır eti ürünleri: - Çiğ füme sığır eti, - Çiğ füme sığır eti Balyk, - Çiğ füme sığır eti chenaya Stolichnaya, - Çiğ füme sığır eti Amateur, - Çiğ füme sığır eti Tsarskaya, - Çiğ füme sığır eti
|
|
||
Sığır eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri: sığır bonfile, sığır fileto ekstra sığır eti; sığır eti kategorisi B'den yarı mamul topak et ürünleri: kavurma için sığır eti, pirinç sığır eti, go
|
|
||
Sakatat: Bonfile eti; Kuzu eti (karkas); Kuzu eti (Salamura); Sığır eti (Lyashka); Sığır eti (küspe); Sığır eti (kurutulmuş); Sığır eti (karkas); Sığır eti (kemikli); Sığır eti (
|
|
||
Yeşil Elma ticari markasının sığır etinden (dana eti) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: sığır etinden azu, sığır antrikot, sığır bonfile, sığır döş, pirinçli sığır eti, sığır pirzola, sığır eti
|
|
||
Domuz eti ürünleri: domuz eti rulo, preslenmiş et Mozaika. Sığır eti ürünleri: sığır eti, sığır fıstığı, preslenmiş sığır eti, sığır dili, sığır lezzeti, sığır filetosu, sığır boynu
|
|