sığır yağı GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0209: Domuz ve kümes hayvanlarının yağları (taze, soğutulmuş, dondurulmuş, tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 021019: Domuzun diğer etleri (tuzlanmış/salamura/kurutulmuş/tütsü)
- 040390: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema, kefir vs. (konsantre edilmiş)
- 0701: Patates (taze/soğutulmuş)
- 1501: Katı domuz yağı ve kümes hayvanlarının katı yağları
- 1502: Sığır, koyun/keçi yağları
- 150210: Sığır, koyun veya keçilerin sıvı don yağları (15.03 pozisyonundakiler hariç)
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Ham yağ işleme ürünleri: işlenmiş sığır yağı: premium sığır yağı; birinci sınıf sığır yağı; işlenmiş yenilebilir sığır kemiği yağı: premium; birinci sınıf,
|
|
||
GIDA HAYVANSAL YAĞLAR GIDA: birinci sınıf sığır yağı; birinci sınıf sığır yağı; en yüksek dereceli kuzu yağı; birinci sınıf kuzu yağı; en yüksek dereceli domuz yağı; birinci sınıf domuz yağı; en yüksek dereceli at yağı; yağ
|
|
||
İşlenmiş yenilebilir hayvansal yağlar: birinci sınıf sığır yağı, birinci sınıf sığır yağı; en yüksek dereceli domuz yağı, birinci sınıf domuz yağı; en yüksek dereceli kemik yağı, birinci sınıf kemik yağı; kombine yağ
|
|
||
İşlenmiş sığır eti yan ürünleri: etin kesilmesinden elde edilen sığır bağ dokusu, soğutulmuş. etin kesilmesinden elde edilen dondurulmuş sığır bağ dokusu, soğutulmuş sığır yağı, dondurulmuş sığır yağı
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Et ürünleri - işlenmiş hayvansal yağ: birinci sınıf işlenmiş sığır yağı, genel işlenmiş sığır yağı, en yüksek sınıf işlenmiş sığır yağı,
|
|
||
Çiğ işlenmiş sığır ve domuz yağı, soğutulmuş veya dondurulmuş Çiğ sığır yağı: Birinci grup - omentum, perineal, mezenterik, sonda, deri altı yağı, karaciğer yağı, kuyruk, meme, baş, genç hayvanların yağlı memesi
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: sığır yağı, işlenmiş sığır yağı, koyun yağı, soğutulmuş ve dondurulmuş kuzu yağı
|
|
||
Rendelenmiş yenilebilir hayvansal yağlar: birinci sınıf rendelenmiş sığır yağı, birinci sınıf rendelenmiş yenilebilir sığır yağı, gıda sınıfı rendelenmiş domuz yağı çeşitleri, birinci sınıf işlenmiş domuz yağı.
|
|
||
Rendelenmiş yenilebilir hayvansal yağlar: birinci sınıf rendelenmiş sığır yağı, birinci sınıf rendelenmiş yenilebilir sığır yağı, gıda sınıfı rendelenmiş domuz yağı çeşitleri, birinci sınıf işlenmiş domuz yağı.
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Koku giderilmiş rafine edilmiş yenilebilir hayvansal yağlar: domuz yağı, sığır yağı, domuz ve sığır yağı karışımı
|
|
||
Eritilmiş yenilebilir hayvansal yağlar: domuz yağı, sığır yağı, kuzu yağı, porsuk yağı, dağ sıçanı yağı
|
|
||
Soğutulmuş veya dondurulmuş ham işlenmiş sığır eti ve domuz yağı. Çiğ sığır yağı: birinci grup - omentum, perineal, mezenterik, sonda, deri altı yağ, karaciğerden gelen yağ, kuyruk, meme, baş, genç hayvanların yağlı memesi
|
|
||
Eritilmiş domuz yağı; Domuz yağı; Sığır yağı, Kuzu yağı (çiğ)
|
|
||
Eritilmiş domuz yağı; Domuz yağı; Sığır yağı, Kuzu yağı (çiğ).
|
|
||
Eritilmiş domuz yağı; Domuz yağı; Sığır yağı, Kuzu yağı (çiğ)
|
|
||
Rendelenmiş yenilebilir hayvansal yağlar. Çeşitler: Rendelenmiş sığır yağı, rendelenmiş kuzu yağı, rendelenmiş domuz yağı (birinci sınıf ve birinci sınıf) ve prefabrik.
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: sığır sakatatı, dondurulmuş: dondurulmuş sığır yağı
|
PRIVREDNO DRUŠTVO BIG BULL FOODS BAČINCI
|
🇷🇸 Serbia
|
|
işlenmiş yenilebilir hayvansal yağlar: en yüksek ve birinci sınıf sığır yağı, en yüksek ve birinci sınıf domuz yağı; modüler yağ
|
|
||
Ağırlıkça eritilmiş ve tüketici ambalajında paketlenmiş hayvansal yağ: - birinci sınıf sığır yağı, kombine - en yüksek dereceli domuz yağı, birinci sınıf, modüler
|
|
||
Eritilmiş hayvansal yağlar yenilebilir: Sığır yağı: birinci sınıf, birinci kalite. Domuz yağı: birinci sınıf, birinci kalite. Kombine yağ.
|
|
||
İşlenmiş hayvansal yağlar: soğutulmuş ve dondurulmuş domuz yağı, soğutulmuş ve dondurulmuş sığır yağı.
|
|
||
Rendelenmiş yenilebilir hayvansal yağlar: rendelenmiş sığır yağı, rendelenmiş domuz yağı (birinci sınıf ve birinci kalite ve kombine)
|
|
||
İşlenmiş çiğ sığır yağı; işlenmiş çiğ domuz yağı
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş sığır yağı
|
FRIGORIFICO CONCEPCION S.A.
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş sığır yağı. Paketleme: kutular, çoklu bloklar.
|
GORINA S.A.I.C.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş sığır yağı. Ambalaj: karton kutu, polietilen, poliblok, net ağırlık: 1 ila 1000 kg
|
INDUSTRIA PARAGUAYA FRIGORIFICA IPFSA, № 13
|
🇵🇾 Paraguay
|
|
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş sığır yağı. Paketleme: kutular, çoklu bloklar.
|
Offal Exp. S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Çiğ sığır yağı, soğutulmuş, dondurulmuş
|
|
||
Çiğ sığır yağı, soğutulmuş,
|
|
||
Eritilmiş sığır yağı gıda sınıfı 1
|
|
||
Dondurulmuş sığır yağı, paletler üzerinde çoklu bloklar halinde paketlenmiş, 10 ila 1600 kilogram ağırlığında
|
SOKOŁÓW S.A. Oddział w Kole, Poland
|
🇵🇱 Poland
|
|
Yarı mamul et ürünleri: sığır yağı, dondurulmuş, karton kutularda, net ağırlık 10 ila 30 kilogram
|
ECOCARNES S.A.,
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Yarı mamul et ürünleri: dondurulmuş sığır yağı, net ağırlığı 5 ila 500 kg arasında olan çok bloklu karton kutularda paketlenmiş, TİP FORMAT -4, seri B, seri K
|
Frigorifico Tacuarembo S.A.,
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Ham sığır yağının işlenmesi ürünleri - sosis, burger üretimi için gıda hammaddeleri
|
CORNILLE Sas
|
🇫🇷 France
|
|
İşlenmiş sakatat: Sığır yağı
|
|
||
Dondurulmuş et ürünleri: sığır yağı, karton kutularda çoklu bloklar halinde paketlenmiş, net ağırlığı 5 kg'dan 500 kilograma kadar,
|
Frigorifico Canelones S.A.
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
İşlenmiş et ürünleri: derin dondurulmuş sığır yağı,
|
|
||
İşlenmiş hayvansal yağlar: Dondurulmuş çiğ sığır yağı.
|
|
||
Rendelenmiş sığır yağı
|
|
||
Et ürünü. Üst sınıf işlenmiş sığır yağı
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş sığır yağı, Parus marka,
|
|
||
İşlenmiş yenilebilir sığır yağı,
|
.
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
APF NASHA ZHITNITSA JSC işaretli sığır yağı çeşitleri:
|
|
||
Et ürünleri - işlenmiş hayvansal yağ: en yüksek dereceli işlenmiş sığır kemiği yağı, birinci dereceli işlenmiş sığır kemiği yağı, kombine işlenmiş sığır kemiği yağı,
|
|
||
Yarı mamul yan ürünler: sığır dili, dana dili, domuz dili, sığır kemiği, dana kemiği, domuz kemiği, domuz kıkırdağı, domuz bacağı, domuz derili domuz yağı, domuz derisiz domuz yağı, domuz yağı sırtı
|
|
||
Çiğ yağlı sığır eti ve işlenmiş domuz eti Çiğ yağlı sığır eti: Birinci grup epiploon, perineal, mezenterik, sonda, deri altı yağı, karaciğer yağı, kuyruk, meme, baş, genç hayvanların yağlı memeleri, yağlı kesimlerdir. İkinci grup
|
|
||
Et ile dondurulmuş yarı mamul ürünler: mantarlı et (yağsız sığır eti) ile doldurulmuş krepler, et (kemiksiz sığır eti, domuz yağı, kıyılmış tavuk), Ciğer, pirinçli et (yağsız sığır eti), etli (yağsız sığır eti)
|
|
||
Etten kıyılmış yarı mamul ürünler, domuz sakatatı, soğutulmuş / dondurulmuş sığır eti: Kıyılmış domuz eti, kıyılmış domuz eti posası, kıyılmış domuz eti ve sığır eti, elit kıyma, kıyılmış sığır eti, kıyılmış ciğer, kıyılmış domuz yağı, kıyılmış tavuk-
|
GROUPE SEB
|
🇫🇷 France
|
|
Doğal etten mutfak ürünleri: domuz eti, haşlanmış sığır eti; sakatattan mutfak ürünleri: sığır dili, haşlanmış domuz dili; sarımsaklı domuz yağı; mutfak jöleleri ve reçelleri: sığır eti
|
|
||
Dondurulmuş olarak işlenmiş kesilmiş sığır eti blokları: - kütle oranı %3'ten fazla olmayan bağ ve yağ dokusu içeren kesilmiş sığır eti; - kütle oranı bağ yağı ve yağ içeren kesilmiş sığır eti
|
|
||
Konserve et: Kızarmış sığır eti, Kızarmış domuz eti, Tuzlanmış domuz yağı konservesi, Sığır ciğeri ezmesi, Sığır eti ezmesi, Domuz eti ezmesi, Liverny ezmesi, Dil konservesi, Jambon konservesi, Haşlanmış domuz eti
|
|
||
Dondurulmuş et blokları: sığır etinden - bağ ve yağ dokusunun kütle oranı %35'ten fazla olmayan kesilmiş sığır eti, domuz etinden - yağ dokusunun kütle oranı %20'den fazla olmayan kesilmiş domuz eti, sırt yağı, boko
|
|
||
I ve II kategorilerinin soğutulmuş yan ürünleri ve dondurulmuş: - domuz eti II kategorisi: bacaklar, deri, domuz yağı; - sığır eti kategorisi I: diller, kalp, karaciğer, böbrekler, kuyruklar, et kırpıntıları; - sığır eti kategorisi II: hafif
|
|
||
Pişmiş sosis ürünleri. Pişmiş sosisler: kategori A: Doktorlar, Amatör kategori B: Çay, Süt; Sığır eti sosisleri, A kategorisi sığır eti sosisleri; sosisler Süt, sosisler Süt, domuz yağı
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Tütsülenmiş ürünler haşlanmış, haşlanmış-füme - gurme sığır eti, seçilmiş sığır eti, koyun eti yağı - et ürünleri XIALAL
|
|
||
Et ürünleri. Lux sınıfının tütsülenmiş-haşlanmış lezzetleri: Domuz jambonu, Haşlanmış domuz eti, Domuz pastırması, Domuz boynu, Karbonat, Domuz yağı rulosu, Domuz kaburgası, Sığır eti, Sığır eti rulosu, Sıkıştırılmış et çeşitleri.
|
|
||
Tuzlanmış domuz yağı ve domuz göğüs eti ürünleri: Eski Rus usulü sığır eti, tuzlanmış domuz eti, tuzlanmış Beyaz Rusya yağı, tuzlanmış Domashniy pastırması, tuzlanmış Macar pastırması.
|
|
||
Tütsülenmiş ve tütsülenerek haşlanmış soğutulmuş at eti ürünleri: tütsülenmiş haşlanmış göğüs eti, tütsülenmiş domuz yağı, tütsülenmiş haşlanmış kaburga, tütsülenmiş haşlanmış sığır filetosu, kemik üzerinde tütsülenmiş domuz yağı, tütsülenmiş haşlanmış ka
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul yan ürünler. Sığır etinden: sığır ciğeri, sığır böbrekleri, sığır kalbi, sığır dili, sığır memesi, hafif sığır eti, sığır işkembesi, sığır kuyrukları, sığır bacakları ve popo eklemi, sığır damarları
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış sığır eti ürünleri: sığır eti, preslenmiş sığır eti, sığır balykovy incelik, sığır sığır filetosu, sığır bonfile, sığır somunu, sığır boynu, sığır balyk, sığır rulo
|
|
||
Sığır sakatatı: sığır kafası; sığır beyni; sığır kulağı; sığır dili; sığır kaltyks; sığır karaciğeri; sığır kalbi; sığır ciğerleri, trakea, diyafram; sığır memesi; sığır yara izleri, abomasumlar, kitaplar; sığır böbreği;
|
|
||
Et ürünleri: Ürün yelpazesinde soğutulmuş sığır eti yan ürünleri: Sığır bacağı, sığır damarları, soğutulmuş sığır böbrekleri, light sığır eti, sığır kuyrukları, sığır dili, sığır beyni, sığır memeleri, sığır ciğeri
|
|
||
Haşlanmış sığır kesim ürünleri: sığır aortu, sığır Aşil tendonu, sığır memesi, sığır dudakları, sığır diyaframı, sığır Kaltyki, sığır kitabı, sığır ışığı, sığır diyafram zarı, kas
|
|
||
Paketlenmiş patates püresi (kuru) "Rollton" ticari markası: tavuk tadında; et tadında; mantar tadında; kraker ile; Chiken ile; sığır eti ile; "Olivier salatası"; kızarmış soğan ile; sarımsaklı domuz yağı tadında;
|
|
||
Çiğ sığır eti ve işlenmiş domuz yağı
|
|
||
Sığır etinden haşlanmış et ürünleri: "Geleneksel puf böreği"; haşlanmış domuz eti ürünleri: "Lux" baharatlı "Orijinal" domuz yağı
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır azu, Sığır antrikot, Sığır Stroganoff, Sığır bonfile Sığır pirzola, Kemiksiz sığır kalça kısmı, Kemikli sığır omuz, Sığır kaburga
|
|
||
Birinci ve ikinci gruplar tarafından işlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş çiğ sığır eti ve domuz yağı
|
|
||
Tuzlanmış pastırma ürünleri:" Tuzlanmış pastırma "," Ev yapımı pastırma "," Tuzlanmış kabuk "," Beyaz Rusya yağı "," Tuzlanmış domuz pastırması "," Kazak konserve sığır eti "; füme pastırma ürünleri: "Macar pastırması"
|
|
||
Eritilmiş sığır hayvansal yağı
|
|
||
Birinci sınıf soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş domuz yağı, en yüksek kalitede işlenmiş yenilebilir hayvansal yağ sığır eti, soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
İşlenmiş sığır ve domuz yağı
|
|
||
HAYVANSAL YAĞLAR, YAKIT GIDA: yağlı sığır eti, kemik yağı.
|
|
||
Pişmiş sosisler (domuz eti, sığır eti, domuz yağı, kümes hayvanları) sosisler Podmoskovnaya, Nevskaya, sosisler Bistro ızgara için; sosisler Doctor, Bistro ızgara için, Piquant, Nevsky; sosisler Classic, Dokto
|
|
||
Ürün yelpazesindeki lezzetli et ürünleri haşlanmış: sığır etinden: dana eti Po- Varşova domuz etinden: domuz yağı Obzhorka kümes hayvanlarından: preslenmiş et Pekin, tavuk rulo Nikolaevsky her türlü et hammaddesinden: et
|
|
||
Gıda aromaları: Karabiber FT000331, Defne yaprağı FM001519, Sarımsak FM000304, Mantar FC50247, Ciğer FC01464, Soğan FA51125, Söğüt yağı FA50023, Süt FC001497, Sığır eti FT02230. Ambalaj: polietilen torbalar,
|
Aromsa Besin Aroma ve Katki Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: - sığır eti: bacaklar, et suyu için ayarlanmış, khash için ayarlanmış; - domuz eti: bacaklar, ev yapımı güveç, et suyu için ayarlanmış, khash için ayarlanmış, incik, yan yağ, sırt yağı, deri, yanak
|
|
||
Çiğ işlenmiş sığır ve domuz yağı, soğutulmuş, dondurulmuş
|
|
||
tuzlu pastırma ürünleri: Tuzlu pastırma, Ev yapımı pastırma, Belarus yağı, Tuzlu göğüs eti, Baharatlı göğüs eti, Tuzlu pastırma, Kazak konserve sığır eti (soğutulmuş ve dondurulmuş)
|
|
||
tuzlu domuz ürünleri: Eski Rus usulü sığır eti, Tuzlanmış domuz eti, Tuzlanmış Beyaz Rusya yağı, Tuzlanmış ev yapımı domuz pastırması, Tuzlanmış Macar pastırması
|
|
||
İşlenmiş yenilebilir hayvansal yağlar. Birinci sınıf eritilmiş sığır ve domuz yağı.
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Çiğ sığır eti ve işlenmiş domuz yağı
|
|
||
Tuzlanmış domuz ürünleri: Eski Rus tarzında konserve sığır eti, Tuzlanmış domuz eti, Tuzlanmış Belorusskoe yağı, Tuzlanmış Domashny pastırması, tuzlu Macar pastırması
|
|
||
Dondurulmuş hamur içinde yarı mamul et ürünleri (sığır eti, domuz eti, domuz yağı, kuzu eti, geyik eti): Stolichny, Stolichny, Köylü, Rus, Olenina, Snack, Taezh, khinkali Sochinskie, mant
|
|
||
Eritilmiş yenilebilir sığır hayvanı yağı: birinci sınıf; prefabrik
|
|
||
Çıtır kabuklu yer fıstığı: wasabi, peynir, yaban turpu ile et jölesi, domuz pastırması, biber, yengeç, sarımsaklı domuz yağı, kuzu eti, barbekü, domuz pastırması, jambon, sığır eti, soğanlı mantar, kızarmış mantar, yengeç, karides, tavuklu
|
|
||
Etten elde edilen mutfak ürünleri. Domates ve peynirle pişirilmiş domuz eti, domuz bozkırı, -Uralski'ye göre domuz eti, sığır jölesi, ev tarzı jöle, pişmiş yanak, pişmiş domuz kulakları, ev tarzı tuzlu domuz yağı,
|
|
||
Et içeren yarı mamuller (sığır eti, domuz eti, domuz yağı): etli ve patatesli mantı, etli ve patatesli mantı, etli ve patatesli mantı, etli ve lahanalı mantı, kabaklı mantı, mantı, oryantal etli mantı, mantı
|
|
||
Çiğ işlenmiş sığır ve domuz yağı, soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Domuz eti, sığır eti, soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler. Dondurulmuş domuz yağı. Bakınız EK 1 SAYFA 1
|
|
||
Etten elde edilen mutfak ürünleri. Domatesli ve peynirli fırında domuz eti, bozkır domuz eti, Ural domuz eti, sığır jölesi, ev yapımı jöle, fırında yanak, fırında domuz kulakları, tuzlanmış ev yapımı domuz yağı
|
|
||
Dondurulmuş dahil olmak üzere pastırmadan tuzlanmış et ürünleri: Ev tarzı pastırma, Beyaz Rusya yağı, Tuzlanmış göğüs eti, Kazak konserve sığır eti.
|
|
||
Birinci veya ikinci grup soğutulmuş ve dondurulmuş ticari marka Syyfatly IT'nin polietilen astar torbalı oluklu mukavva kutularda paketlenmiş çiğ işlenmiş sığır eti ve domuz yağı
|
|
||
Domuz yağından elde edilen et ürünleri: Tuzlanmış yağ, Beyaz Rusya yağı, Kazak konserve sığır eti.
|
-2
|
|
|
Ham yağ işleme ürünleri: işlenmiş gıda sığır eti ve domuz yağı. oluklu, polietilen, poliprofil film, net ağırlık 5 ila 30 kilogram arasında paketlenmiştir,
|
|
||
Yenilebilir sakatattan yarı mamul ürünler: sığır karaciğeri, Stroganoff karaciğeri, sığır kalbi, sığır dili, light sığır eti, sığır böbrekleri, sığır kırpıntıları, sığır bacakları, karaciğer şiş kebabı, karaciğerden sığır stroganoff, sığır eti
|
.
|
|
|
Sığır eti, dana eti, domuz eti, sakatattan et ürünleri: haşlanmış: dana eti Varshavski; domuz yağı Obzhorka, pussuz kebap, puf Shvetsaria, meze Miracle, çeşitli Izgara, preslenmiş et
|
|
||
Yağı alınmış sığır eti, kütlece yağ oranı %1.0; %2.5; %3.0; %3.2, fruktoz eklenmiş veya eklenmemiş, tahıllar
|
|
||
Domuz eti, sığır eti füme ürünler: haşlanmış domuz eti, rulo, fileto, göğüs eti, kaburga, incik, domuz yağı. Ambalaj: vakum, kağıt, parşömen kağıdı, film ve ambalajsız, 0,5 kg'dan 5 kg'a kadar ağırlık. IP işareti ile
|
|