termostabil çikolata dekorları GTIP / HS CODE ✨
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 1702: Diğer şekerler (kimyaca saf laktoz/maltoz/glikoz/fruktoz), şeker şurupları, suni bal ve karamel
- 1704: Kakao içermeyen şeker mamulleri (beyaz çikolata dahil)
- 170490: Kakao içermeyen diğer şeker mamulleri
- 1806: Çikolata ve kakao içeren diğer gıda müstahzarları
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- 2007: Reçel, jöle, marmelat, meyve püresi ve pastları (pişirilerek hazırlanmış)
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Kakao içerikli şekerlemeler: sıcak çikolata, çikolata dekor tüyleri, çikolata dekor SPIRAL, çikolata dekor YILDIZLAR, çikolata dekor siyah PAUL, çikolata dekor BORDER, Çikolata Pekar
|
SAS PANACHAT
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Şekerleme süslemeleri için kakao içeren şeker ürünleri: çikolata dekoru Küçük fiyonklar, çikolata çubukları, Turitela çikolata dekoru, siyah ve beyaz gül çikolata dekoru, çıtır çikolata dekor topları, sho
|
DOBLA EUROPE HOLLAND
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Çikolata ürünleri. Çikolata dekoru Twister-Mix (Schokodekor Twister-Mix); Çikolata dekoru Cappuccino (Schokodekor Cappuccino); Dekor çikolata Tiramisu (schokodekor Tiramisu), Shogana Lux,
|
Martin Braun Backmittel und Essenzen KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Şekerleme: ekstra beyaz fondan, beyaz sır fondan, nappage çilek, inci şekerleme dekoru, beyaz PAUL çikolata dekoru, beyaz BORDER çikolata dekoru, Beyaz çikolata sır. Paketleme: n
|
SAS PANACHAT
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Ürün yelpazesinde şekerleme dolgu maddeleri: Şekerleme dolgu maddesi ÇİKOLATA; Şekerleme dolgu maddesi termostabil SHOKOLADKA; Şekerleme dolgu maddesi termostabil ÇİKOLATA-SOMUN.
|
|
||
Şekerleme: sütlü çikolata BELCOLADE ORIGIN VIETNAM 45 (Belcolad Origin Vietnam 45), bitter çikolata: çikolata parçaları (Shavings Noir SP-1), termostabil çikolata çubukları (Stick36). Ambalaj: karton
|
PURATOS N.V.
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Çikolata dekorları: kıvrım (kırmızı, yeşil, bitter çikolata), dikdörtgen (kırmızı, yeşil, çikolata, dantel, kalp, çiçek, Rus desenleri), top (kırmızı çizgi, kırmızı misket), petek (bitter çikolata, sütlü çikolata)
|
|
||
Pastaneler için çikolata dekoru Belçika Evi'nin ticari kemer ürünleri: Vermicelles Milk Vermicelli sütlü çikolata; Chocolate Curls duo Curls iki çikolata; Chocolate Curls milk Curls sütlü çikolata
|
Smet Productions BVBA
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Şekerlemeleri bitirmek için çikolata dekorları ve sırları, ticari isimler: Çiçek; Amaretto; Cappuccino; Florenc; Filigree-Mix; Yelpaze; Telkari; Kahve çekirdekleri; Yeni Yıl; Sacher; Tiramisu; Bireysel dekor; M
|
С. Siebrecht Sohne GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Şekerleme ürünleri: "6 çeşit şekerleme süsleme seti", "Renkli sprinkler", "Çikolata dekoru", "Çikolata damlaları", "Çikolata sosu". Ambalaj: polimer ambalaj, kağıt ambalaj, kombi
|
AGROLIS SAS
|
🇫🇷 France
|
|
Şekerleme için yarı mamul ürünler: damla çikolata, çikolata dekoru, kağıt torbalarda çikolata çubukları, polimerik malzemeden yapılmış bir eke sahip karton kutular, teneke kutular, kutular, net ağırlığı 0,1 ila 5 arasında olan kovalar
|
Ulmer Schokoladen GmbH&Co.KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Beyaz termostabil çikolata (parçalar halinde), Cabo Blanco beyaz çikolata,
|
Dawn Food Belgium
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Şekerleme üretimi için yarı mamul: çikolata dolgulu yarım daire çubuklar şeklinde termostabil çikolata WESTFALIA Schoko Backstäbe, parşömen kağıdında paketlenmiş, oluklu
|
Westfälische Lebensmittelwerke Lindemann GmbH&Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Yarı mamul marmelat. Dekoratif şekerleme jeli Çikolata. Şekerleme jeli termostabil Çikolata. Ticari marka Gummi
|
|
||
Çikolata dekor ürünleri: polimer malzemeden yapılmış bir ek ile karton kutularda paketlenmiş bireysel çikolata ürünleri.
|
Martin Braun Backmittel und Essenzen KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Son işlem şekerleme tm. BARRY CALLEBAUT: Tabaklarda bitter çikolatadan yapılmış çikolata dekoru, dondurma süslemek için bitter ve beyaz çikolatadan yapılmış çikolata kalemleri, pasta "Rembrandt", "Van Gogh", "Van Gog
|
Barry Callebaut Decorations BV
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Kakao içerikli şekerlemeler: Ekler için çikolata dekoru (40), Paul çikolata kalp (54). Ambalaj: kağıt kutu, net ağırlık 70 gramdan 500 grama kadar.
|
SAS PANACHAT
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Çikolata dekoru: Komik Noel Motifi, Çiçekler, Telkari Karışımı-Balıksırtı, Telkari, Telkari Karışımı, Telkari Karışımı Yeni Yıl Karışık, Telkari Üçlü, Telkari Üçlü Zvezda, Mocca fasulyesi, Tiramisu, Mermer, içinde
|
Martin Braun Backmittel und Essenzen KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Çikolata dekorları: - "Mocca beans", Ürün 1800001; - "Cappuccino", Ürün 1712001; - "Marble", Ürün 1716501; - "Marble pattern", Ürün 1713001; - "Filigree Mix-Herringbone", Ürün 1758001; - "Filigree Mix", Ar
|
Martin Braun Backmittel und Essenzen KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Şekerleme: çikolata dekorları ve şekerleme ürünlerini bitirmek için sırlar, ticari isimler: Çiçek; Amaretto; Cappuccino; Florenc; Filigran-Mix; Yelpaze; Telkari; Kahve çekirdekleri; Yeni Yıl; Sacher;
|
C. Siebrecht Söhne KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Şekerleme: Şekerleme ve unlu mamullerin dekorasyonu (süslenmesi) için bukleler şeklinde bitter çikolatadan yapılmış çikolata dekoru CURLS MINI DARK (41130)
|
Dobla BV,
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Çikolata sosu, çikolata KH sosu, çikolata dolgusu, Dekor çikolata kremasından (yarım küre) yarı mamul, Dekor Damla, Dekor Çikolata spirali, Dekor çikolata halkası, Dekor kurutulmuş çikolata
|
|
||
Krem çikolatadan dekor (yarım küre) yarı mamul, Dekor Damla, Dekor Çikolata spiral, Dekor çikolata halka, Kurutulmuş ahududulu dekor çikolata, Yaban mersinli çikolata yarım küre (yarı mamul)
|
|
||
Şekerleme yarı mamulleri: - bitter, bitter ve sütlü çikolatadan: "Çikolata topu" dekorları, "Çikolata mozaiği" dekorları, "Macarolla" dekorları, çikolata dahil olmak üzere şekerlemeleri süslemek için dekorlar
|
Manufacture Cluizel
|
🇫🇷 France
|
|
Şekerleme yarı mamulleri: - Beyaz çikolatadan: "Çikolata topu" dekorları, Çikolata Mozaik dekorları, Macarolla dekorları dahil olmak üzere şekerleme ürünlerini süslemek için dekorlar; çikolata kalıpları; plantasyon m
|
Manufacture Cluizel
|
🇫🇷 France
|
|
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular Kremfil: kakao, çikolata, çikolata aromalı, cappuccino, D-kakao, D-çikolata, D-çikolata-fındık, D-çikolata-fındık, D-çikolata-fındık, kakao 1
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular Kremfil: kakao; çikolata; çikolata aromalı; cappuccino aromalı; kakao D; çikolata D; çikolata tadında D; çikolata-fındık aromalı D; çikolata-fındık D; c
|
|
||
Çikolata ürünleri: çikolata barları %44, damla çikolata %44 termostabil, damla çikolata %50 termostabil,
|
Ulmer Schokoladen GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Şekerleme dolguları, ürün yelpazesinde termostabil ve termostabil olmayan: Kremalı karamel, Kremalı çikolata, Çikolata-fındık kreması, Çikolata, Tereyağı-fındık kreması, Çilekli kremalı krema, Kremalı
|
|
||
Şekerleme dolguları (termostabil ve termostabil olmayan): Vanilya, Haşlanmış yoğunlaştırılmış süt, Karamel, Süt, Yoğunlaştırılmış süt, Kremalı, Peynir, Lor, Çikolata, Çikolata-fındık
|
|
||
Şekerlemeler: - Damla çikolata Sütlü çikolata, Ticari marka Leckers; - Damla çikolata Bitter çikolata, Ticari marka Leckers; - Damla çikolata Bitter çikolata Termostabil, Ticari marka
|
LECKER´S Bio Manufaktur GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Şekerleme ürünleri: termostabil ve termostabil olmayan dolgular: termostabil ve termostabil olmayan reçeller, termostabil ve termostabil olmayan reçeller, termostabil ve termostabil olmayan dolgular, meyve aynı
|
|
||
Şekerleme dolguları termostabil ve termostabil değildir: "Aromalı krema: vanilya", "Aromalı krema: crème brulee", "Aromalı krema: çikolata", "Aromalı krema: tiramisu", "Aromalı krema: karamel",
|
|
||
Şekerleme dolguları termostabil ve termostabil olmayan çeşitliliktedir: Kuş kirazı, Haşhaş, Çikolata, Tarçınlı, Hindistan cevizli; kremsi - frenk üzümü aromalı, elma aromalı, kivi aromalı, üzüm aromalı
|
|
||
Şekerleme dolguları, termostabil ve termostabil olmayan aralıkta: Cheryomukhovaya, Haşhaş, Çikolata, Hindistan Cevizi, Tarçınlı, Fındıklı; Krema: muz aromalı, dondurma aromalı, süzme peynir aromalı, w
|
|
||
Baharat karışımları: Dekor 3, Dekor 5, Dekor 7, Dekor 8, Dekor 9, Dekor 10, Dekor 14, Dekor 17, Dekor No. 18, Dekor No. 20, Dekor No. 21, Dekor No. 23 polimer ve folyo ambalajlarda, net ağırlık 0,02 ila 25
|
Almi Ges.m.b.H & Co KG, Austria
|
🇦🇹 Austria
|
|
Şekerleme dekorları için dekorlar: Portakal dekorasyonu için kütle; Çikolata dekorasyonu için kütle; Kivi dekorasyonu için kütle; Hindistan cevizi dekorasyonu için kütle; Limon dekorasyonu için kütle; Ahududu dekorasyonu için kütle; Yumuşak
|
ZPO i W VORTUMNUS Sp.z.o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Çikolata ürünleri: şekerlemeleri bitirmek için dekor ve glaze: Amaretto madde 2880301; Cappuccino madde 2880201; Tiramisu madde 1117001; Bireysel dekor madde 2810501; Mermer madde 2880001;
|
Martin Braun Backmittel and Essenzen KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Şekerleme ürünleri: bitter çikolatalı şekerleme figürleri: polimer ambalajda bitter çikolatadan dekor kartopu 4 cm (ürün 30618), dekor kar tanesi bitter çikolata 5 cm (ürün 30620)
|
LEMAN CAKE DECORATIONS
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Vienna Waltz çikolata sosu ile waffle şeker külahında çikolata sosu ve bitter çikolata parçaları ile süslenmiş vanilyalı ve çikolatalı dondurma. Vanilyalı ve çikolatalı dondurma, dekor
|
.
|
|
|
krema dolgusu Alpine çikolata; doğal fındık Praline içeren krema dolgusu; doğal fındık Praline De Lux içeren krema dolgusu; krema dolgusu Çikolata termostabil; üzerinde
|
|
||
Çikolata ve dolgusuz ürünler termostabil Selofan torbalarda bitter çikolata damlaları, net ağırlığı 0,1 kg'dan 100 kg'a kadar olan karton kutular
|
Pedon s.p.a.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Çikolata şekerleme dolguları, kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt, meyve reçelleri, çikolata dolguları ve termostabil krema üretimi için hat,
|
CAGRI CARAMEMIS CK Gida Makine Sanayi
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Şekerleme yarı mamulü: şekerleme dolgusu ND PRIME Vita Decor hindistan cevizi, Şekerleme dolgusu ND PRIME Vita Decor çikolata-fındık, Şekerleme dolgusu termostabil ND PRIME Vita Decor çikolata-rum, Yumuşak
|
|
||
Karmaşık gıda katkı maddeleri: Pate Set Majas Komplett, Dekor - Salam Dekor - szalami, Dekor - Wasabi Dekor - wasabi, Dekor - Sıcak şarap Dekor - forralt bor, Frankfurter Kombi Frankfurter Kombi, Sarımsak
|
M ProFood Zrt
|
🇭🇺 Hungary
|
|
Şekerleme ürünleri: şekerleme glaze ürünleri: Figürlü koyu dekor, Figürlü beyaz dekor, Figürlü renkli dekor, Figürlü mermer dekor, Figürlü logolu dekor, yazıtlı ve p
|
|
||
Şekerleme ürünleri: glaze ürünleri: Figürlü koyu dekor, Figürlü beyaz dekor, Figürlü renkli dekor, Figürlü mermer dekor, Figürlü logo dekor, Set No. 1, Set No. 2, Set No. 3, Set No. 4,
|
🇪🇨 Ecuador
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular Kremfil: - Antep fıstığı tadında Termostabil dolgular Kremfil Ultim: - Beyaz 1085. Paketleme: 1'den 1000 kg'a kadar polimerik kaplar.
|
|
||
Konserve meyveler: Termostabil jel içinde kiraz %55, termostabil jel içinde siyah frenk üzümü %60, termostabil jel içinde şeftali %45, MAX siyah frenk üzümü dolgusu %50, pişmiş elma %90 dilim, pişmiş elma
|
ZPHU JABEX Export-Import Jan Gańczarczyk
|
🇵🇱 Poland
|
|
Isıya dayanıklı dolgular ve dolgu maddeleri: - "TAZE ELMA" (JAB НачKO PRAŻONE) termostabil doğranmış elma dolgusu; - Termostabil kesilmiş elma dolgusu Tarçınlı taze elma; - Termostabil dolgu maddesi Kiraz
|
Greek Trade Sp. z o.o. .
|
🇵🇱 Poland
|
|
Şekerleme yarı mamulleri, şeker: Serpme şeker drajeleri Belgostar; Serpme şeker drajeleri Renkli Belgostar; Şeker dekoru Altın; Şeker dekoru Gümüş; Şeker dekoru Sedef; Şekerleme dekoru
|
|
||
Şekerleme karışımları "Termostabil dolgular" Dolchemix ": krema aroması; süzme peynir aroması; kahve aroması; likör aroması; hindistan cevizi aroması; karamel aroması; fındık aroması; çikolata aroması; haşlanmış aroma
|
|
||
Kremalı şekerleme termostabil "Lakomka" süt %4, %5, %8, %10, çikolata %4, %7, %9, %12, kremalı %3, %6, %8, %12, süzme peynir %3, %4, %6, %9, %10, %12, muz %4, %6, vanilya %4, %6, %8, vanilyalı krema
|
|
||
termostabil şekerleme dolguları: Haşhaş , Creme Brulee , Vanilya , Ananas , Çilek , Ahududu , Limon , Portakal , Kayısı , Cornelian , Peynir , Lor , Çikolata , Haşlanmış sgu
|
|
||
Şekerleme termostabil dolgular Tatlı: arabica, vanilya, kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt, şekerleme, yoğurt, karamel, cappuccino, crème brlée, hindistan cevizi, fındık, haşhaş tohumu, dondurma, peynir, lor, trüf, çikolata, fr
|
|
||
Şekerleme dolguları, termostabil Tatlı: arabica, vanilya, kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt, şekerleme, yoğurt, karamel, cappuccino, crème br кремlée, hindistan cevizi, fındıklı dondurma, peynir, süzme peynir, trüf, çikolata
|
|
||
Milföy hamurundan iştah açıcı unlu mamuller: tatlı dolgulu milföy hamurları (çikolata, yoğunlaştırılmış kaynamış süt, termostabil Kremfill dolguları, meyve); dolgulu milföy hamurları (et, sebze
|
|
||
Dolgulu tereyağlı kurabiyeler: Phill fix karışımına göre: fındık, hindistan cevizi, kuru meyve; Kremalı termostabil: yoğurt, muz, meyve, vanilya, karamel, çikolata; Dolgusuz tereyağlı kurabiye:
|
|
||
Fındık, hindistan cevizi, kuru meyve dolgulu tereyağlı kurabiyeler. Termostabil krema dolgulu tereyağlı kurabiyeler: yoğurt, muz, meyve, vanilya, karamel, çikolata. Dolgusuz tereyağlı kurabiyeler: t
|
.
|
|
|
KREMALI TERMOSTABİL DOLGULAR Aroma ve tada sahip ViKondi: kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt; Creme brulee; lor; peynirli; kremsi; vanilya; vanilya kreması; kremsi iris; karamel; çikolata; cevizli; iskele
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ HAMUR HIZLI DONDURMA: KROİSSANTS: KONFITÜRLÜ, YOĞUNLAŞTIRILMIŞ SÜTLÜ, TERMOSTABIL DOLGULU (PEYNIR, ÇIKOLATA, PLOMBIR); SIĞIR ETLI SAMSA; TAVUKLU SAMSA; VAK-BELYASH; UCH-POCHMAK; KURNIK; GUBADIA;
|
|
||
KIZARMIŞ UNLU MAMULLER: Donutlar, Dolgulu donutlar, Kaynamış yoğunlaştırılmış sütlü donutlar, Çikolata dolgulu donutlar, Lor dolgulu donutlar, Termostabil dolgulu donutlar, Sırlı donutlar, Donut gözleri
|
|
||
Şekerleme yarı mamulleri - ürün yelpazesinde termostabil krema dolgu maddeleri: Vanilya-kremalı, Kremalı, Çikolata, Lor, Haşlanmış yoğunlaştırılmış süt, Creme brulee, Muz, Peynir, Vanilya, Krema
|
:
|
|
|
Lor ürünü: Lor dolgusu (tatlı) yağ oranı %8 - %40, tatlar: termostabil vanilya, kuru üzüm, kuru kayısı, kuru erik, ahududu, çilek, yaban mersini, kiraz, çikolata parçaları, kuş üzümü,
|
|
||
Ticari marka içermeyen çeşitli baharatlar: 1) Susamlı biber çeşnisi 2) Kurutulmuş soğan 3) Kurutulmuş sarımsak 4) Kurutulmuş maydanoz yaprakları 5) Baharatlardan dekor "Dekor Spezial Mischung" (Dekor Özel Mishung)
|
UAB SAUDA
|
🇱🇹 Lithuania
|
|
Şekerleme ürünlerinin süslenmesi için aerosol ambalajda çikolata renkli dekor DOLCE VELUTO net ağırlık 0,01 ila 5 kg.
|
IL Punto Italiana di Nanni Enrico
|
🇮🇹 Italy
|
|
"Çikolata parçaları" şekerlemesini bitirmek için dekor serpme.
|
Martin Braun Backmittel und Essenzen KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Şekerleme: jeller Konsantre jel, Jel sprey, Jel MIRUAR, Frugel dekor: Çikolata, işaretleme ALDIA S.A. Polimer ambalajlar: kaplar (kovalar), metal ambalajlar: kutular (w
|
ALDIA S.A, Belgium
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Kekleri kaplamak ve dekor yapmak için şeker sakızı: vanilya; meyve; dut; kremalı; çikolata. Polimerik malzemelerden yapılmış hermetik olarak kapatılmış torbalarda paketlenmiş ve net ağırlığı yaklaşık
|
|
||
Şekerleme ürünleri: şekerlemeleri tamamlamak için dekorlar, ticari isimler: Green Flakes , Nonparelle alacalı , Nonparelle altın sedefli , Zukerstrusel alacalı , Kahve çekirdekleri , Çikolata
|
Hanns G. Werner GmbH + Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Kekleri kaplamak ve dekor yapmak için şeker sakızı: vanilya, meyve, dut, krema, çikolata, polimerik malzemelerden yapılmış hermetik olarak kapatılmış paket takh içinde, plastik kovalar, net ağırlık 0,25 kg d
|
|
||
KEKLER: Neşe, Çiçek Buketi, Tebrikler, Zafer, Kış Kirazı, Sicilya Limonu, Sicilya Çikolatası, Yoğurt Tatlısı, Maestro, Tiramisu, İki Çikolata, Othello, Dekor, Şeftali, Tatyan
|
|
||
Pastalar ve hamur işleri: Dekor Sünger, kek Very Berry (yarı mamul) kek Very Berry (bütün) kek Very Berry, kek Baileys tuzlu karamelli (yarı mamul) kek Baylis tuzlu karamelli kek Çikolata-mob
|
|
||
Süt tozu dondurma: Yağ kütlesi oranı %3,5, %8,0, %10,0 olan bitkisel yağlı dondurma: gıda ürünleriyle (çikolata, crème brulee), meyve aromalı, vanilyalı, yüzey süslemesi veya dekoru olmayan
|
|
||
Süt tozu dondurma: Yağ kütlesi oranı %3.5, %8.0, %10.0 olan bitkisel yağlı dondurma: gıda ürünleriyle (çikolata, crème brulee), meyve aromalı, vanilyalı, yüzey veya dekor içermeyen
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddeleri: RudinFilling Cheese LF tadında termostabil dolgu üretimi için kuru karışım; RudinFil mantar tadında termostabil dolgu üretimi için kuru karışım
|
Ruitenberg Ingredients B.V. .
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Dolgular, dolgu maddeleri ve soslar meyve, dut ve sebze sterilize edilmemiş termostabil ve termostabil olmayan:
|
|
||
Reçeller, güçlendirilmiş ve güçlendirilmemiş, sterilize edilmiş ve edilmemiş, termostabil ve termostabil olmayan: Kayısı, Kızılcık, Üzüm (Kuru Üzüm), Kiraz, Armut, Böğürtlen Çilek (Yer Fıstığı)
|
|
||
Fırıncılık ve şekerleme ürünleri için dolgular (termostabil ve termostabil olmayan) jöleli ve jölesiz çeşitler: elma, şeftali, kayısı, ahududu, kiraz, çilek, elmalı
|
Greek Trade Sp.z.o.o
|
🇵🇱 Poland
|
|
Mayalı hamurdan yapılan ürünler: reçelli turta; süzme peynirli cheesecake; tatlı termostabil dolgulu cheesecake; lor dolgulu cheesecake; süzme peynirli ve limonlu cheesecake; termostabil dolgulu turta
|
|
||
Yarı mamul ürünler. Dolgu maddeleri (dolgular) meyve-termostabil, termostabil olmayan: -aromalı; -meyve ve dut - kuş kirazlı, kuru erikli, armutlu, yaban mersinli, kirazlı; -meyve aromalı tatlılar; -de
|
|
||
Meyve ve dut dolguları "RATIBOR" termostabil ve termostabil değildir: "Kayısı", "Ananas", "Portakal", "Ahududu", "Çilek", "Kiraz", "Kızılcık, Yaban Mersini, Yaban Mersini, Böğürtlen, Şeftali, Siyah Smoro
|
|
||
Sterilize edilmemiş meyve ve meyve dolguları, koruyucu içeren ve içermeyen ve aseptik olarak paketlenmiş, termostabil, termostabil olmayan: kuru kayısı ile kayısı; şekerlenmiş meyveler ile ananas; Ananas-mango; "Portakalın-ma
|
|
||
DOLGULAR: TERMOSTABIL ELMA REÇELI, TERMOSTABIL REÇEL ORMAN MEYVELERI
|
VIOMAR S.A.
|
🇬🇷 Greece
|
|
Termostabil olmayan, termostabilitesi sınırlı ve termostabil şekerleme dolguları: meyve ve dut - kayısı, ayva, ananas, portakal, muz, yaban mersini, üzüm, kiraz, yaban mersini, armut, d
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular "Fruitfil": kayısı, kayısı D, kayısı aroması, kayısı aroması D, ananas, ananas D, yani ananas aroması, ananas aroması D, portakal, portakal D, portakal aroması, yani
|
|
||
Sterilize edilmemiş reçeller ve reçeller (termostabil ve termostabil olmayan): Ananas, Lingonberry, Kivi, Kiraz, Çilek, Kızılcık-portakal, Orman meyveleri, Şeftali "," Cloudberry "," Yabloko "," Tropic "," Nar "," Portakal
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular "Kremfil": kremalı, çilek aromalı, limon aromalı, yabanmersini aromalı, elma aromalı ve tarçınlı, karamel aromalı, fındık aromalı, m
|
|
||
Meyve ve dut dolguları, termostabil ve termostabil olmayan, homojen ve heterojen çeşitler: "Kayısı", "Portakal", "Ananas", "Karpuz", "Yaban mersini", "Muz", "Kiraz", "Üzüm", "Armut", "Kavun", "Hon
|
|
||
Yarı mamul ürünler. Dolgular (dolgular) termostabildir, termostabil değildir: meyve ve sebze dolguları; sebze dolguları; meyve dolguları; meyve aromalı dolgular; meyve tatlıları; meyve tatlıları "Premium"; tatlı
|
|
||
Krem Filya, yağ kütle oranı %8,5; %10 olan yoğunlaştırılmış süt tadında termostabil; Krem Filya, yağ kütle oranı %8,5; %10 olan kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt tadında termostabil; Krem Filya
|
|
||
Şekerleme dolguları: Şekerleme dolguları, termostabil ve termostabil olmayan çeşitler, işaretleme Önceliği
|
|
||
Şekerleme dolguları (konserve, termostabil, termostabil olmayan) meyve: Kayısı, Kayısı rendesi, Ayva, Ananas, Portakal, Muz, Kiraz, Kiraz rendesi, Jöleli kiraz, Armut, Nar,
|
Greek Trade Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Puf İştah Açıcı: tavuklu, peynirli ve yumurtalı; jambonlu, peynirli ve yumurtalı; termostabil dolgulu Kremfil çökelek aromalı; termostabil dolgulu Kremfil çilek aromalı tüketici paketlerinde
|
|
||
Meyve dolguları (dolgular) - termostabil, termostabil olmayan: aromalı meyve dolguları; meyve ve dut meyve dolguları; meyve aromalı tatlılar; meyve tatlıları Premium; dolgular
|
|
||
Şekerleme dolguları termostabil değildir, sınırlı termal stabiliteye sahiptir ve termostabildir: vanilya aroması, krema aroması, yoğunlaştırılmış süt aroması, öğütülmüş kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt aroması (kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt), aroma
|
|
||
Termostabil olmayan, termostabilitesi sınırlı ve termostabil şekerleme dolguları: meyve ve dut dolguları - kayısı, ayva, ananas, portakal, muz, yaban mersini, üzüm, kiraz, yaban mersini, armut, kavun, böğürtlen
|
|
||
Termostabil olmayan reçel, sınırlı termostabilite ve termostabil (sterilize edilmemiş) birinci sınıf: meyve ve dut - kayısı, ayva, ananas, portakal, muz, yaban mersini, üzüm, kiraz yaban mersini, armut, kavun
|
|
||
termostabil meyve dolguları: Çilek, Yaban meyveleri, Kayısı, Ahududu, Kiraz, Elma, Kivi, Kızılcık, Limon, Şeftali, Erik, Armut, Ananas; termostabil krema dolguları: Vanilya, Limon, Kakao, Süzme peynir aroması; s
|
|
||
Dolgular şekerleme kreması termostabil ve termostabil olmayan: Yoğunlaştırılmış süt beyazı Standart; Yoğunlaştırılmış süt beyazı Ekonomi; Yoğunlaştırılmış süt beyazı Premium; Varenka Ekonomi Plus; Varenka Premium; Varenka Standart
|
|