termostabil çikolata GTIP / HS CODE ✨
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 1701: Kamış/pancar şekeri ve kimyaca saf sakkaroz (katı halde)
- 1702: Diğer şekerler (kimyaca saf laktoz/maltoz/glikoz/fruktoz), şeker şurupları, suni bal ve karamel
- 1704: Kakao içermeyen şeker mamulleri (beyaz çikolata dahil)
- 170490: Kakao içermeyen diğer şeker mamulleri
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- 200600: Sebze, meyve, meyve kabukları ve diğer bitki parçası (şekerle konserve edilmiş)
- 2007: Reçel, jöle, marmelat, meyve püresi ve pastları (pişirilerek hazırlanmış)
- 200799: Diğer reçel, jöle, marmelat, meyve püresi ve pastları
- 2008: Tarifenin başka yerinde belirtilmeyen meyve ve yenilen diğer bitki parçalarının konserveleri
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Ürün yelpazesinde şekerleme dolgu maddeleri: Şekerleme dolgu maddesi ÇİKOLATA; Şekerleme dolgu maddesi termostabil SHOKOLADKA; Şekerleme dolgu maddesi termostabil ÇİKOLATA-SOMUN.
|
|
||
Şekerleme: sütlü çikolata BELCOLADE ORIGIN VIETNAM 45 (Belcolad Origin Vietnam 45), bitter çikolata: çikolata parçaları (Shavings Noir SP-1), termostabil çikolata çubukları (Stick36). Ambalaj: karton
|
PURATOS N.V.
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Beyaz termostabil çikolata (parçalar halinde), Cabo Blanco beyaz çikolata,
|
Dawn Food Belgium
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Şekerleme üretimi için yarı mamul: çikolata dolgulu yarım daire çubuklar şeklinde termostabil çikolata WESTFALIA Schoko Backstäbe, parşömen kağıdında paketlenmiş, oluklu
|
Westfälische Lebensmittelwerke Lindemann GmbH&Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Yarı mamul marmelat. Dekoratif şekerleme jeli Çikolata. Şekerleme jeli termostabil Çikolata. Ticari marka Gummi
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular Kremfil: kakao, çikolata, çikolata aromalı, cappuccino, D-kakao, D-çikolata, D-çikolata-fındık, D-çikolata-fındık, D-çikolata-fındık, kakao 1
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular Kremfil: kakao; çikolata; çikolata aromalı; cappuccino aromalı; kakao D; çikolata D; çikolata tadında D; çikolata-fındık aromalı D; çikolata-fındık D; c
|
|
||
Çikolata ürünleri: çikolata barları %44, damla çikolata %44 termostabil, damla çikolata %50 termostabil,
|
Ulmer Schokoladen GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Şekerleme dolguları, ürün yelpazesinde termostabil ve termostabil olmayan: Kremalı karamel, Kremalı çikolata, Çikolata-fındık kreması, Çikolata, Tereyağı-fındık kreması, Çilekli kremalı krema, Kremalı
|
|
||
Şekerleme dolguları (termostabil ve termostabil olmayan): Vanilya, Haşlanmış yoğunlaştırılmış süt, Karamel, Süt, Yoğunlaştırılmış süt, Kremalı, Peynir, Lor, Çikolata, Çikolata-fındık
|
|
||
Şekerlemeler: - Damla çikolata Sütlü çikolata, Ticari marka Leckers; - Damla çikolata Bitter çikolata, Ticari marka Leckers; - Damla çikolata Bitter çikolata Termostabil, Ticari marka
|
LECKER´S Bio Manufaktur GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Şekerleme ürünleri: termostabil ve termostabil olmayan dolgular: termostabil ve termostabil olmayan reçeller, termostabil ve termostabil olmayan reçeller, termostabil ve termostabil olmayan dolgular, meyve aynı
|
|
||
Şekerleme dolguları termostabil ve termostabil değildir: "Aromalı krema: vanilya", "Aromalı krema: crème brulee", "Aromalı krema: çikolata", "Aromalı krema: tiramisu", "Aromalı krema: karamel",
|
|
||
Şekerleme dolguları termostabil ve termostabil olmayan çeşitliliktedir: Kuş kirazı, Haşhaş, Çikolata, Tarçınlı, Hindistan cevizli; kremsi - frenk üzümü aromalı, elma aromalı, kivi aromalı, üzüm aromalı
|
|
||
Şekerleme dolguları, termostabil ve termostabil olmayan aralıkta: Cheryomukhovaya, Haşhaş, Çikolata, Hindistan Cevizi, Tarçınlı, Fındıklı; Krema: muz aromalı, dondurma aromalı, süzme peynir aromalı, w
|
|
||
krema dolgusu Alpine çikolata; doğal fındık Praline içeren krema dolgusu; doğal fındık Praline De Lux içeren krema dolgusu; krema dolgusu Çikolata termostabil; üzerinde
|
|
||
Çikolata ve dolgusuz ürünler termostabil Selofan torbalarda bitter çikolata damlaları, net ağırlığı 0,1 kg'dan 100 kg'a kadar olan karton kutular
|
Pedon s.p.a.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Çikolata şekerleme dolguları, kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt, meyve reçelleri, çikolata dolguları ve termostabil krema üretimi için hat,
|
CAGRI CARAMEMIS CK Gida Makine Sanayi
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Şekerleme yarı mamulü: şekerleme dolgusu ND PRIME Vita Decor hindistan cevizi, Şekerleme dolgusu ND PRIME Vita Decor çikolata-fındık, Şekerleme dolgusu termostabil ND PRIME Vita Decor çikolata-rum, Yumuşak
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular Kremfil: - Antep fıstığı tadında Termostabil dolgular Kremfil Ultim: - Beyaz 1085. Paketleme: 1'den 1000 kg'a kadar polimerik kaplar.
|
|
||
Konserve meyveler: Termostabil jel içinde kiraz %55, termostabil jel içinde siyah frenk üzümü %60, termostabil jel içinde şeftali %45, MAX siyah frenk üzümü dolgusu %50, pişmiş elma %90 dilim, pişmiş elma
|
ZPHU JABEX Export-Import Jan Gańczarczyk
|
🇵🇱 Poland
|
|
Isıya dayanıklı dolgular ve dolgu maddeleri: - "TAZE ELMA" (JAB НачKO PRAŻONE) termostabil doğranmış elma dolgusu; - Termostabil kesilmiş elma dolgusu Tarçınlı taze elma; - Termostabil dolgu maddesi Kiraz
|
Greek Trade Sp. z o.o. .
|
🇵🇱 Poland
|
|
Şekerleme karışımları "Termostabil dolgular" Dolchemix ": krema aroması; süzme peynir aroması; kahve aroması; likör aroması; hindistan cevizi aroması; karamel aroması; fındık aroması; çikolata aroması; haşlanmış aroma
|
|
||
Kremalı şekerleme termostabil "Lakomka" süt %4, %5, %8, %10, çikolata %4, %7, %9, %12, kremalı %3, %6, %8, %12, süzme peynir %3, %4, %6, %9, %10, %12, muz %4, %6, vanilya %4, %6, %8, vanilyalı krema
|
|
||
termostabil şekerleme dolguları: Haşhaş , Creme Brulee , Vanilya , Ananas , Çilek , Ahududu , Limon , Portakal , Kayısı , Cornelian , Peynir , Lor , Çikolata , Haşlanmış sgu
|
|
||
Şekerleme termostabil dolgular Tatlı: arabica, vanilya, kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt, şekerleme, yoğurt, karamel, cappuccino, crème brlée, hindistan cevizi, fındık, haşhaş tohumu, dondurma, peynir, lor, trüf, çikolata, fr
|
|
||
Şekerleme dolguları, termostabil Tatlı: arabica, vanilya, kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt, şekerleme, yoğurt, karamel, cappuccino, crème br кремlée, hindistan cevizi, fındıklı dondurma, peynir, süzme peynir, trüf, çikolata
|
|
||
Milföy hamurundan iştah açıcı unlu mamuller: tatlı dolgulu milföy hamurları (çikolata, yoğunlaştırılmış kaynamış süt, termostabil Kremfill dolguları, meyve); dolgulu milföy hamurları (et, sebze
|
|
||
Dolgulu tereyağlı kurabiyeler: Phill fix karışımına göre: fındık, hindistan cevizi, kuru meyve; Kremalı termostabil: yoğurt, muz, meyve, vanilya, karamel, çikolata; Dolgusuz tereyağlı kurabiye:
|
|
||
Fındık, hindistan cevizi, kuru meyve dolgulu tereyağlı kurabiyeler. Termostabil krema dolgulu tereyağlı kurabiyeler: yoğurt, muz, meyve, vanilya, karamel, çikolata. Dolgusuz tereyağlı kurabiyeler: t
|
.
|
|
|
KREMALI TERMOSTABİL DOLGULAR Aroma ve tada sahip ViKondi: kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt; Creme brulee; lor; peynirli; kremsi; vanilya; vanilya kreması; kremsi iris; karamel; çikolata; cevizli; iskele
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ HAMUR HIZLI DONDURMA: KROİSSANTS: KONFITÜRLÜ, YOĞUNLAŞTIRILMIŞ SÜTLÜ, TERMOSTABIL DOLGULU (PEYNIR, ÇIKOLATA, PLOMBIR); SIĞIR ETLI SAMSA; TAVUKLU SAMSA; VAK-BELYASH; UCH-POCHMAK; KURNIK; GUBADIA;
|
|
||
KIZARMIŞ UNLU MAMULLER: Donutlar, Dolgulu donutlar, Kaynamış yoğunlaştırılmış sütlü donutlar, Çikolata dolgulu donutlar, Lor dolgulu donutlar, Termostabil dolgulu donutlar, Sırlı donutlar, Donut gözleri
|
|
||
Şekerleme yarı mamulleri - ürün yelpazesinde termostabil krema dolgu maddeleri: Vanilya-kremalı, Kremalı, Çikolata, Lor, Haşlanmış yoğunlaştırılmış süt, Creme brulee, Muz, Peynir, Vanilya, Krema
|
:
|
|
|
Lor ürünü: Lor dolgusu (tatlı) yağ oranı %8 - %40, tatlar: termostabil vanilya, kuru üzüm, kuru kayısı, kuru erik, ahududu, çilek, yaban mersini, kiraz, çikolata parçaları, kuş üzümü,
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddeleri: RudinFilling Cheese LF tadında termostabil dolgu üretimi için kuru karışım; RudinFil mantar tadında termostabil dolgu üretimi için kuru karışım
|
Ruitenberg Ingredients B.V. .
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Dolgular, dolgu maddeleri ve soslar meyve, dut ve sebze sterilize edilmemiş termostabil ve termostabil olmayan:
|
|
||
Reçeller, güçlendirilmiş ve güçlendirilmemiş, sterilize edilmiş ve edilmemiş, termostabil ve termostabil olmayan: Kayısı, Kızılcık, Üzüm (Kuru Üzüm), Kiraz, Armut, Böğürtlen Çilek (Yer Fıstığı)
|
|
||
Fırıncılık ve şekerleme ürünleri için dolgular (termostabil ve termostabil olmayan) jöleli ve jölesiz çeşitler: elma, şeftali, kayısı, ahududu, kiraz, çilek, elmalı
|
Greek Trade Sp.z.o.o
|
🇵🇱 Poland
|
|
Mayalı hamurdan yapılan ürünler: reçelli turta; süzme peynirli cheesecake; tatlı termostabil dolgulu cheesecake; lor dolgulu cheesecake; süzme peynirli ve limonlu cheesecake; termostabil dolgulu turta
|
|
||
Yarı mamul ürünler. Dolgu maddeleri (dolgular) meyve-termostabil, termostabil olmayan: -aromalı; -meyve ve dut - kuş kirazlı, kuru erikli, armutlu, yaban mersinli, kirazlı; -meyve aromalı tatlılar; -de
|
|
||
Meyve ve dut dolguları "RATIBOR" termostabil ve termostabil değildir: "Kayısı", "Ananas", "Portakal", "Ahududu", "Çilek", "Kiraz", "Kızılcık, Yaban Mersini, Yaban Mersini, Böğürtlen, Şeftali, Siyah Smoro
|
|
||
Sterilize edilmemiş meyve ve meyve dolguları, koruyucu içeren ve içermeyen ve aseptik olarak paketlenmiş, termostabil, termostabil olmayan: kuru kayısı ile kayısı; şekerlenmiş meyveler ile ananas; Ananas-mango; "Portakalın-ma
|
|
||
DOLGULAR: TERMOSTABIL ELMA REÇELI, TERMOSTABIL REÇEL ORMAN MEYVELERI
|
VIOMAR S.A.
|
🇬🇷 Greece
|
|
Termostabil olmayan, termostabilitesi sınırlı ve termostabil şekerleme dolguları: meyve ve dut - kayısı, ayva, ananas, portakal, muz, yaban mersini, üzüm, kiraz, yaban mersini, armut, d
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular "Fruitfil": kayısı, kayısı D, kayısı aroması, kayısı aroması D, ananas, ananas D, yani ananas aroması, ananas aroması D, portakal, portakal D, portakal aroması, yani
|
|
||
Sterilize edilmemiş reçeller ve reçeller (termostabil ve termostabil olmayan): Ananas, Lingonberry, Kivi, Kiraz, Çilek, Kızılcık-portakal, Orman meyveleri, Şeftali "," Cloudberry "," Yabloko "," Tropic "," Nar "," Portakal
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular "Kremfil": kremalı, çilek aromalı, limon aromalı, yabanmersini aromalı, elma aromalı ve tarçınlı, karamel aromalı, fındık aromalı, m
|
|
||
Meyve ve dut dolguları, termostabil ve termostabil olmayan, homojen ve heterojen çeşitler: "Kayısı", "Portakal", "Ananas", "Karpuz", "Yaban mersini", "Muz", "Kiraz", "Üzüm", "Armut", "Kavun", "Hon
|
|
||
Yarı mamul ürünler. Dolgular (dolgular) termostabildir, termostabil değildir: meyve ve sebze dolguları; sebze dolguları; meyve dolguları; meyve aromalı dolgular; meyve tatlıları; meyve tatlıları "Premium"; tatlı
|
|
||
Krem Filya, yağ kütle oranı %8,5; %10 olan yoğunlaştırılmış süt tadında termostabil; Krem Filya, yağ kütle oranı %8,5; %10 olan kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt tadında termostabil; Krem Filya
|
|
||
Şekerleme dolguları: Şekerleme dolguları, termostabil ve termostabil olmayan çeşitler, işaretleme Önceliği
|
|
||
Şekerleme dolguları (konserve, termostabil, termostabil olmayan) meyve: Kayısı, Kayısı rendesi, Ayva, Ananas, Portakal, Muz, Kiraz, Kiraz rendesi, Jöleli kiraz, Armut, Nar,
|
Greek Trade Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Puf İştah Açıcı: tavuklu, peynirli ve yumurtalı; jambonlu, peynirli ve yumurtalı; termostabil dolgulu Kremfil çökelek aromalı; termostabil dolgulu Kremfil çilek aromalı tüketici paketlerinde
|
|
||
Meyve dolguları (dolgular) - termostabil, termostabil olmayan: aromalı meyve dolguları; meyve ve dut meyve dolguları; meyve aromalı tatlılar; meyve tatlıları Premium; dolgular
|
|
||
Şekerleme dolguları termostabil değildir, sınırlı termal stabiliteye sahiptir ve termostabildir: vanilya aroması, krema aroması, yoğunlaştırılmış süt aroması, öğütülmüş kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt aroması (kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt), aroma
|
|
||
Termostabil olmayan, termostabilitesi sınırlı ve termostabil şekerleme dolguları: meyve ve dut dolguları - kayısı, ayva, ananas, portakal, muz, yaban mersini, üzüm, kiraz, yaban mersini, armut, kavun, böğürtlen
|
|
||
Termostabil olmayan reçel, sınırlı termostabilite ve termostabil (sterilize edilmemiş) birinci sınıf: meyve ve dut - kayısı, ayva, ananas, portakal, muz, yaban mersini, üzüm, kiraz yaban mersini, armut, kavun
|
|
||
termostabil meyve dolguları: Çilek, Yaban meyveleri, Kayısı, Ahududu, Kiraz, Elma, Kivi, Kızılcık, Limon, Şeftali, Erik, Armut, Ananas; termostabil krema dolguları: Vanilya, Limon, Kakao, Süzme peynir aroması; s
|
|
||
Dolgular şekerleme kreması termostabil ve termostabil olmayan: Yoğunlaştırılmış süt beyazı Standart; Yoğunlaştırılmış süt beyazı Ekonomi; Yoğunlaştırılmış süt beyazı Premium; Varenka Ekonomi Plus; Varenka Premium; Varenka Standart
|
|
||
meyve dolguları Sladich termostabil ve termostabil olmayan sterilize edilmemiş: kayısı, ananas, böğürtlen, armut, çilek (çilek), kivi, kızılcık, yabani dut, limon, ahududu, persi
|
|
||
Pasta dolgusu termostabildir ve termostabil değildir Aromalı krema: peynir
|
|
||
Konserve meyveler ve meyveler ve sebzeler. Dolgu maddeleri (termostabil olmayan, termostabil) jöle benzeri, bütün veya doğranmış meyve (sebze) ilavesiyle sterilize edilmemiş, koruyuculu ve koruyucusuz: Fro
|
|
||
Konserve meyveler ve meyveler ve sebzeler. Jöle benzeri dolgular, homojen (termostabil olmayan, termostabil), sterilize edilmemiş, koruyuculu ve koruyucusuz: Kayısı aromalı elmalardan, Portakal aromalı elmalardan
|
|
||
Konserve meyveler ve meyveler ve sebzeler. Jöle benzeri dolgu maddeleri, homojen (termostabil olmayan, termostabil), sterilize edilmemiş, koruyuculu ve koruyucusuz: Kayısı aromalı elmalardan, Apell aromalı elmalardan
|
|
||
YARI MAMUL ÜRÜNLER. ŞEKERLEME DOLGULARI. Kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt tadında termostabil şekerleme dolgusu BOILED CONDENSED MILK; Kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt tadında termostabil şekerleme dolgusu
|
|
||
İşlenmiş peynir ürünleri Süt: tatlandırıcı bileşenler içermeyen ve tatlandırıcı bileşenler içeren, tatlı, termostabil ve termostabil olmayan, yağ kütlesi fraksiyonu ile: 30.0%, 35.0%, 40.0%, 45.0%, 50.0%, 55, 0%, 60.0%.
|
|
||
Şekerleme dolguları (termostabil ve termostabil olmayan): meyve: Elma, Tarçınlı elma, Şeftalili elma, Kayısı, Rendelenmiş kayısı, Kiraz, Rendelenmiş kiraz, Kivi, Salaş kivi, Ananas,
|
Greek Trade Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Bon Appetit, J. life ERMAK , GARDENS OF THE YUGA markaları ile reçel, reçeller, konfitürler, dolgular, podvarkov (termostabil ve termostabil olmayan güçlü):
|
|
||
Şekerleme dolguları, termostabil ve termostabil olmayan:
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular Fruitfil: - kuru kayısı, - kuru kayısı D, - kuru kayısı aromalı, - kuru kayısı aromalı D, - mango aromalı, - mango D aromalı. Paketleme Ambalajlama yapılmıştır
|
|
||
Pastörize edilmiş bitkisel yağlar üzerinde şekerleme yarı mamulü (krema): - yağ kütlesi oranı %20, %25, %26, %28, %30, %35 aromalı - yağ kütlesi oranı %10: termostabil muhallebi; termostabil lor
|
|
||
Şekerleme üretimi için yarı mamuller konserve - şekerleme dolguları termostabil ve termostabil olmayanlardır: Elma, Kızarmış elma, Tarçınlı elma, Şeftalili elma, Kayısı, Kayısı pe
|
Greek Trade Sp.zo.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Şekerleme yarı mamulleri: termostabil limon dolgusu, termostabil elma tarçın dolgusu, homojen ve heterojen, Potapych ticari markası
|
|
||
meyve dolguları (termostabil ve termostabil olmayan): kayısı, ananas, kiraz, çilek, limon, ahududu erik, frenk üzümü, yaban mersini, elma Ambalaj: polimer ambalaj, karton bidonlar
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular Fruitfil: - mandalina, - mandalina D, - mandalina, - mandalina D, - böğürtlen, - böğürtlen D, - böğürtlen aroması, - böğürtlen D aroması, - bektaşi üzümü, - bektaşi üzümü
|
|
||
meyve dolguları (termostabil ve termostabil olmayan): portakal, muz, üzüm, armut, böğürtlen aroması, kivi, kızılcık, yabani çilek, mango, şeftali. Ambalaj: plastik ambalaj, karton bidon ve kutular. Kütle
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddeleri: RudinFilling Cheese LF tadında termostabil dolgu yapmak için kuru karışım; RudinFilling Mushroom MF termostabil mantar aromalı dolgu yapmak için kuru karışım; Su
|
Ruitenberg Ingredients B.V. .
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Reçeller termostabil ve termostabil değildir: kayısı, fındıklı kayısı, ayva, kiraz eriği, ananas, portakal, muz, muz-çilek, kızamık, yaban mersini, yaban mersini-portakal, yaban mersini-elma
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddeleri: - VascoFill Quark ING 6590 lor aromalı termostabil dolgu üretimi için kuru karışım; - ıspanak aromalı termostabil dolgu üretimi için kuru karışım VascoFill Spinac
|
Vaessen-Schoemaker B.V
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Delhi termostabil olmayan dolgular: ağaç kavunu aromalı, karamel, karamel aromalı, yoğurt, portakal, toffee aromalı, Toffee. Delhi termostabil dolgular: Cheesecake. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış kaplar
|
|
||
Dolgular, dolgu maddeleri ve soslar meyve, dut ve sebze sterilize edilmemiş termostabil ve termostabil olmayan
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular: Vanilyalı-kremalı, Vanilyalı-kremalı Premium, Haşlanmış yoğunlaştırılmış süt, Haşlanmış yoğunlaştırılmış süt Premium, Creme brulee, Creme brulee Premium, Plombir, Plombir P
|
|
||
Meyve suyu ürünleri: Sterilize ve sterilize edilmemiş püre, termostabil ve termostabil olmayan: meyve ve dut: elma-kayısı, elma-şeftali, elma-armut, elma-krem, elma-kiraz, elma-che
|
|
||
Pudra şekeri, pudra şekeri (No. 1-10) termostabil pudra şekeri, termostabil pudra şekeri (No. 1-10) aromatik pudra şekeri (No. 1-10), (kakao, tarçın, hindistan cevizi) içeren pudra şekeri. pudra şekeri, erimeyen şeker
|
|
||
Şekerleme: Heterojen termostabil dolgular: Yaban mersini dolgusu %50 Kekler için termostabil yaban mersini,
|
Greek Trade Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Meyve ve dut dolguları Stimul termostabildir ve ürün çeşitliliğinde termostabil değildir (bkz. Ek No. 1)
|
|
||
Yarı mamul ürünler. Çilek veya meyve parçaları (heterojen) veya homojen, termostabil veya termostabil olmayan, polimerik malzemelerden yapılmış kovalarda, polietilen karton kutularda paketlenmiş meyve dolguları
|
|
||
Yarı mamul şekerleme ürünleri - Meyve, dut, termostabil, termostabil olmayan dolgu
|
|
||
Termostabil dolgular Fruitfil : Armut, Armut tadında, Armut D, armut tadında D, dolgu termostabil değildir Delhi: Kahve Ambalaj: 1 ila 1000 kg ağırlığında polimerik malzemelerden yapılmış kaplar
|
|
||
Termostabil olmayan ve şartlı termostabil dolgular Dolcemix Light - uygulama adları
|
|
||
Hamurda dondurulmuş yarı mamul un ürünleri: -Reçelli turtalar, Reçelli turtalar, Meyve dolgulu turtalar (termostabil), Meyve dolgulu turtalar (termostabil), Kuru üzümlü turtalar, Kuru kayısılı turtalar
|
|
||
Dolgular şekerleme kreması termostabil ve termostabil olmayan: Yoğunlaştırılmış süt beyazı Standart; Yoğunlaştırılmış süt beyazı Ekonomi; Yoğunlaştırılmış süt beyazı Premium; Varenka Ekonomi Plus; Varenka Premium; Varenka Standart
|
|
||
Sünger rulolar: Kuru kayısılı rulo; Kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt tadında termostabil şekerleme dolgulu rulo; Kayısı, şeftali aromalı elma püresi bazlı termostabil dolgulu rulo
|
|
||
TATLI EZMESI: "ÇIKOLATA AKADEMISI" ÇIKOLATA-SÜT, "ÇIKOLATA AKADEMISI" ÇIKOLATA-KREM, "ÇIKOLATA AKADEMISI" ÇIKOLATA-ÇIKOLATA, ÇIKOLATA-ÇIKOLATA ÇIKOLATA " MASH AND BEAR "ÇIKOLATA-SÜT," MASH
|
|
||
Çikolata B 1.03, çikolata B 1.03 *, çikolata B1.05 *, sütlü çikolata, şekersiz çikolata, bitter çikolata, bitter çikolata, beyaz çikolata, bitter Trüf çikolata, sütlü çikolata Sütlü trüf, filli çikolata
|
|
||
Şekerleme ürünleri: çikolata: FLEUR DORANGER çikolata portakal çiçeği, çikolata ROSE çikolata gül, çikolata VIOLETTE çikolata menekşe, çikolata VERVEINE çikolata mine çiçeği, çikolata Lait caramel çikolata
|
DOLFIN S.A.
|
🇧🇪 Belgium
|
|
Şekerleme ürünleri: sütlü çikolata, bitter çikolata, bitter çikolata, beyaz çikolata, renkli çikolata: çilekli çikolata, limonlu çikolata; şeker ikameli çikolata, fındık ezmeli çikolata; çikolata
|
|
||
Çikolata ve tatlı: çikolata, sütlü çikolata, şekersiz çikolata, bitter çikolata, bitter çikolata, beyaz çikolata ve (veya) bunların kombinasyonları, gözenekli çikolata, büyük ilaveli çikolata, yüzgeçli çikolata
|
|
||
Çikolata, sütlü çikolata, şekersiz çikolata, bitter çikolata, bitter çikolata, beyaz çikolata ve (veya) bunların kombinasyonları, büyük ilaveli çikolata, ince ilaveli çikolata, dolgulu çikolata, çikolata
|
|