Termostabil konfitür GTIP / HS CODE ✨
- 1701: Kamış/pancar şekeri ve kimyaca saf sakkaroz (katı halde)
- 1704: Kakao içermeyen şeker mamulleri (beyaz çikolata dahil)
- 170490: Kakao içermeyen diğer şeker mamulleri
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 190590: Diğer ekmekçi mamulleri
- 200600: Sebze, meyve, meyve kabukları ve diğer bitki parçası (şekerle konserve edilmiş)
- 2007: Reçel, jöle, marmelat, meyve püresi ve pastları (pişirilerek hazırlanmış)
- 200791: Turunçgillerin reçel, jöle, marmelat, meyve püresi ve pastları
- 200799: Diğer reçel, jöle, marmelat, meyve püresi ve pastları
- 2008: Tarifenin başka yerinde belirtilmeyen meyve ve yenilen diğer bitki parçalarının konserveleri
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Karışık konfitür: Kayısı, portakal, muz, kiraz, çilek, ahududu, yaban mersini, kızılcık, limon, kuş kirazı, kuru erik, yaban mersini, siyah frenk üzümü, kivi, mango, mandalina aromaları ile termostabil lokum konfitür
|
.
|
|
|
Bon Appetit, J. life ERMAK , GARDENS OF THE YUGA markaları ile reçel, reçeller, konfitürler, dolgular, podvarkov (termostabil ve termostabil olmayan güçlü):
|
|
||
Reçel, reçel, konfitür, termostabil dolgular, meyve jöleleri: birinci sınıf sterilize edilmemiş reçel - kayısı, elma, şeftali, erik, armut, kiraz, "Citrus", "Berry";
|
Sanmina-sci System de Mexico SA de CV
|
🇲🇽 Mexico
|
|
FIRIN ÜRÜNLERİ - Mayalı hamurdan KAPALI TURTALAR: TAZE LAHANA, PIRINÇ VE PIRINÇ KONSERVESI, PATATESLI, TOZLU (REÇEL, KONFITÜR, TERMOSTABIL DOLGU). Mayasız veya dro hamurdan PAKET BÖREKLER
|
|
||
Konfitürler, meyve ve dut (meyve) dolguları ürün yelpazesinde: konfitür KAYISI, konfitür ANANAS, konfitür PORTAKAL, konfitür MUZ, konfitür BRUSNIKA, konfitür BRUSNIKA-ELMA, konfitür BRUSNIKA-ELMA, konfitür
|
|
||
Şekerleme ürünleri: termostabil ve termostabil olmayan dolgular: termostabil ve termostabil olmayan reçeller, termostabil ve termostabil olmayan reçeller, termostabil ve termostabil olmayan dolgular, meyve aynı
|
|
||
Şeftali reçeli (konfitür), Erik reçeli (konfitür), Kiraz reçeli (konfitür), Yabani dut reçeli (konfitür), tm. Auchan
|
CONSERVE ITALIA Soc. Coop. Agricola
|
🇮🇹 Italy
|
|
Meyve reçelleri: kiraz reçeli (konfitür), yabani dut reçeli (konfitür), şeftali reçeli (konfitür), erik reçeli (konfitür). Ambalaj: teneke, cam, polimer, kombine, kağıt malzemeler, kartondan,
|
Conserve Italia Soc. Coop. Agricola Stabilimento di Pomposa
|
🇮🇹 Italy
|
|
Şeker ürünleri: Zencefil konfitürlü ayva, Haşhaş tohumu konfitürlü armut, Armut vanilya kirsch konfitür, Elma portakal grappa konfitür, Kayısı çekirdekli taze elma portakal konfitür, Reçel Feijoa ve hiçbir şey tasma
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular Kremfil: - Antep fıstığı tadında Termostabil dolgular Kremfil Ultim: - Beyaz 1085. Paketleme: 1'den 1000 kg'a kadar polimerik kaplar.
|
|
||
Konserve meyveler: Termostabil jel içinde kiraz %55, termostabil jel içinde siyah frenk üzümü %60, termostabil jel içinde şeftali %45, MAX siyah frenk üzümü dolgusu %50, pişmiş elma %90 dilim, pişmiş elma
|
ZPHU JABEX Export-Import Jan Gańczarczyk
|
🇵🇱 Poland
|
|
Isıya dayanıklı dolgular ve dolgu maddeleri: - "TAZE ELMA" (JAB НачKO PRAŻONE) termostabil doğranmış elma dolgusu; - Termostabil kesilmiş elma dolgusu Tarçınlı taze elma; - Termostabil dolgu maddesi Kiraz
|
Greek Trade Sp. z o.o. .
|
🇵🇱 Poland
|
|
"Ev Reçetesi" etiketli reçeller, konfitürler, konserveler, "Lüks Reçel" etiketli konserveler, Meyve parçalı reçeller ve konfitürler: "Lüks Reçel" etiketli "Bulgar Gül Yaprakları" Reçeli, "D
|
🇧🇬 Bulgaria
|
||
Meyve, dut, sebze ürünleri Tatlı, konfitür, reçel, reçel ve konserveler. Konfitürler: Ev yapımı çilek, Ev yapımı ahududu, Ev yapımı yaban mersini, Ev yapımı kiraz, Ev yapımı yaban mersini
|
.
|
|
|
Reçeller, konserveler ve konfitürler: vişne reçeli, çilek reçeli, böğürtlen reçeli, erik reçeli, kayısı reçeli, ahududu reçeli, erik reçeli, çeşitli konfitürler, kuşburnu konfitürü, kayısı konfitürü, erik konfitürü
|
VITAMINKA AD Banja Luka
|
🇧🇦 Bosnia and Herzegovina
|
|
Konserve gıda ... Şeker ile ovulmuş meyve ve meyveler, reçel, reçel, konfitür, konfitür dolguları, tüketici kaplarında paketlenmiş
|
|
||
Düşük kalorili konfitür: düşük kalorili Bay Djemius ZERO aromalı konfitür: Kayısı, Ananas, Portakal, Muz, Kızılcık, Kiraz, Armut, Böğürtlen, Çilek, Kivi, Çilek, Kızılcık, Fo
|
|
||
BIO-Karamelli fıstık ezmesi, BIO-Fındık ezmesi, BIO-Badem ezmesi, BIO-Macadamia ezmesi, BIO-Fıstık ezmesi, BIO-Çikolata-Fındık ezmesi; BIO-Konfitürler: kiraz, kiraz Amareno, çilek, ahududu, konfitür-
|
BIOGOURMET GMBH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Setleri de içeren I Like kozmetik serisi: Duş jeli Portakal ve Çikolata (DUŞ JELİ-KONFİTÜR portakal çikolata); Duş jeli "Misket limonu ve limon" (DUŞ JELİ-KONFİTÜR "misket limonu
|
|
||
Şekerleme: çörekler: Berlin kaynamış yoğunlaştırılmış süt SPAR ile, Berlin SPAR konfitür ile, Berlin SPAR krema ve konfitür ile, Berlin SPAR krema ile, Berlin SPAR çikolata ile, Donuts SPAR, pudra şekeri ile
|
|
||
Meyve reçelleri - konfitürler ve ekstra konfitürler "Sonnen Früchte": Kayısı, Portakal, Kiraz, Çilek, Yabani meyveler, Ahududu, Siyah frenk üzümü, Yaban mersini
|
Zentis GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Botanik konfitürler, nar, tarhun, limon ve yabani safranlı MEDITRINA konfitürler, şam gülü, cennet elması, tarçınlı elma, portakallı balkabağı, naneli çilek, tarçınlı çilek,
|
🇦🇲 Armenia
|
||
Unlu şekerlemeler. Bisküvi ruloları: şekerlenmiş meyveler ve kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt ile Tenderness, konfitür ile Çikolata, konfitür ve şekerleme sır ile Tornado, meyve-fındık
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddeleri: RudinFilling Cheese LF tadında termostabil dolgu üretimi için kuru karışım; RudinFil mantar tadında termostabil dolgu üretimi için kuru karışım
|
Ruitenberg Ingredients B.V. .
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Dolgular, dolgu maddeleri ve soslar meyve, dut ve sebze sterilize edilmemiş termostabil ve termostabil olmayan:
|
|
||
Reçeller, güçlendirilmiş ve güçlendirilmemiş, sterilize edilmiş ve edilmemiş, termostabil ve termostabil olmayan: Kayısı, Kızılcık, Üzüm (Kuru Üzüm), Kiraz, Armut, Böğürtlen Çilek (Yer Fıstığı)
|
|
||
Fırıncılık ve şekerleme ürünleri için dolgular (termostabil ve termostabil olmayan) jöleli ve jölesiz çeşitler: elma, şeftali, kayısı, ahududu, kiraz, çilek, elmalı
|
Greek Trade Sp.z.o.o
|
🇵🇱 Poland
|
|
Mayalı hamurdan yapılan ürünler: reçelli turta; süzme peynirli cheesecake; tatlı termostabil dolgulu cheesecake; lor dolgulu cheesecake; süzme peynirli ve limonlu cheesecake; termostabil dolgulu turta
|
|
||
Yarı mamul ürünler. Dolgu maddeleri (dolgular) meyve-termostabil, termostabil olmayan: -aromalı; -meyve ve dut - kuş kirazlı, kuru erikli, armutlu, yaban mersinli, kirazlı; -meyve aromalı tatlılar; -de
|
|
||
Meyve ve dut dolguları "RATIBOR" termostabil ve termostabil değildir: "Kayısı", "Ananas", "Portakal", "Ahududu", "Çilek", "Kiraz", "Kızılcık, Yaban Mersini, Yaban Mersini, Böğürtlen, Şeftali, Siyah Smoro
|
|
||
Sterilize edilmemiş meyve ve meyve dolguları, koruyucu içeren ve içermeyen ve aseptik olarak paketlenmiş, termostabil, termostabil olmayan: kuru kayısı ile kayısı; şekerlenmiş meyveler ile ananas; Ananas-mango; "Portakalın-ma
|
|
||
Şekerleme dolguları termostabil ve termostabil değildir: "Aromalı krema: vanilya", "Aromalı krema: crème brulee", "Aromalı krema: çikolata", "Aromalı krema: tiramisu", "Aromalı krema: karamel",
|
|
||
DOLGULAR: TERMOSTABIL ELMA REÇELI, TERMOSTABIL REÇEL ORMAN MEYVELERI
|
VIOMAR S.A.
|
🇬🇷 Greece
|
|
Termostabil olmayan, termostabilitesi sınırlı ve termostabil şekerleme dolguları: meyve ve dut - kayısı, ayva, ananas, portakal, muz, yaban mersini, üzüm, kiraz, yaban mersini, armut, d
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular "Fruitfil": kayısı, kayısı D, kayısı aroması, kayısı aroması D, ananas, ananas D, yani ananas aroması, ananas aroması D, portakal, portakal D, portakal aroması, yani
|
|
||
Sterilize edilmemiş reçeller ve reçeller (termostabil ve termostabil olmayan): Ananas, Lingonberry, Kivi, Kiraz, Çilek, Kızılcık-portakal, Orman meyveleri, Şeftali "," Cloudberry "," Yabloko "," Tropic "," Nar "," Portakal
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular "Kremfil": kremalı, çilek aromalı, limon aromalı, yabanmersini aromalı, elma aromalı ve tarçınlı, karamel aromalı, fındık aromalı, m
|
|
||
Meyve ve dut dolguları, termostabil ve termostabil olmayan, homojen ve heterojen çeşitler: "Kayısı", "Portakal", "Ananas", "Karpuz", "Yaban mersini", "Muz", "Kiraz", "Üzüm", "Armut", "Kavun", "Hon
|
|
||
Yarı mamul ürünler. Dolgular (dolgular) termostabildir, termostabil değildir: meyve ve sebze dolguları; sebze dolguları; meyve dolguları; meyve aromalı dolgular; meyve tatlıları; meyve tatlıları "Premium"; tatlı
|
|
||
Krem Filya, yağ kütle oranı %8,5; %10 olan yoğunlaştırılmış süt tadında termostabil; Krem Filya, yağ kütle oranı %8,5; %10 olan kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt tadında termostabil; Krem Filya
|
|
||
Şekerleme dolguları: Şekerleme dolguları, termostabil ve termostabil olmayan çeşitler, işaretleme Önceliği
|
|
||
Şekerleme dolguları (konserve, termostabil, termostabil olmayan) meyve: Kayısı, Kayısı rendesi, Ayva, Ananas, Portakal, Muz, Kiraz, Kiraz rendesi, Jöleli kiraz, Armut, Nar,
|
Greek Trade Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Puf İştah Açıcı: tavuklu, peynirli ve yumurtalı; jambonlu, peynirli ve yumurtalı; termostabil dolgulu Kremfil çökelek aromalı; termostabil dolgulu Kremfil çilek aromalı tüketici paketlerinde
|
|
||
Meyve dolguları (dolgular) - termostabil, termostabil olmayan: aromalı meyve dolguları; meyve ve dut meyve dolguları; meyve aromalı tatlılar; meyve tatlıları Premium; dolgular
|
|
||
Şekerleme dolguları termostabil değildir, sınırlı termal stabiliteye sahiptir ve termostabildir: vanilya aroması, krema aroması, yoğunlaştırılmış süt aroması, öğütülmüş kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt aroması (kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt), aroma
|
|
||
Termostabil olmayan, termostabilitesi sınırlı ve termostabil şekerleme dolguları: meyve ve dut dolguları - kayısı, ayva, ananas, portakal, muz, yaban mersini, üzüm, kiraz, yaban mersini, armut, kavun, böğürtlen
|
|
||
Termostabil olmayan reçel, sınırlı termostabilite ve termostabil (sterilize edilmemiş) birinci sınıf: meyve ve dut - kayısı, ayva, ananas, portakal, muz, yaban mersini, üzüm, kiraz yaban mersini, armut, kavun
|
|
||
termostabil meyve dolguları: Çilek, Yaban meyveleri, Kayısı, Ahududu, Kiraz, Elma, Kivi, Kızılcık, Limon, Şeftali, Erik, Armut, Ananas; termostabil krema dolguları: Vanilya, Limon, Kakao, Süzme peynir aroması; s
|
|
||
Dolgular şekerleme kreması termostabil ve termostabil olmayan: Yoğunlaştırılmış süt beyazı Standart; Yoğunlaştırılmış süt beyazı Ekonomi; Yoğunlaştırılmış süt beyazı Premium; Varenka Ekonomi Plus; Varenka Premium; Varenka Standart
|
|
||
meyve dolguları Sladich termostabil ve termostabil olmayan sterilize edilmemiş: kayısı, ananas, böğürtlen, armut, çilek (çilek), kivi, kızılcık, yabani dut, limon, ahududu, persi
|
|
||
Pasta dolgusu termostabildir ve termostabil değildir Aromalı krema: peynir
|
|
||
Konserve meyveler ve meyveler ve sebzeler. Dolgu maddeleri (termostabil olmayan, termostabil) jöle benzeri, bütün veya doğranmış meyve (sebze) ilavesiyle sterilize edilmemiş, koruyuculu ve koruyucusuz: Fro
|
|
||
Konserve meyveler ve meyveler ve sebzeler. Jöle benzeri dolgular, homojen (termostabil olmayan, termostabil), sterilize edilmemiş, koruyuculu ve koruyucusuz: Kayısı aromalı elmalardan, Portakal aromalı elmalardan
|
|
||
Konserve meyveler ve meyveler ve sebzeler. Jöle benzeri dolgu maddeleri, homojen (termostabil olmayan, termostabil), sterilize edilmemiş, koruyuculu ve koruyucusuz: Kayısı aromalı elmalardan, Apell aromalı elmalardan
|
|
||
YARI MAMUL ÜRÜNLER. ŞEKERLEME DOLGULARI. Kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt tadında termostabil şekerleme dolgusu BOILED CONDENSED MILK; Kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt tadında termostabil şekerleme dolgusu
|
|
||
İşlenmiş peynir ürünleri Süt: tatlandırıcı bileşenler içermeyen ve tatlandırıcı bileşenler içeren, tatlı, termostabil ve termostabil olmayan, yağ kütlesi fraksiyonu ile: 30.0%, 35.0%, 40.0%, 45.0%, 50.0%, 55, 0%, 60.0%.
|
|
||
Ürün yelpazesinde şekerleme dolgu maddeleri: Şekerleme dolgu maddesi ÇİKOLATA; Şekerleme dolgu maddesi termostabil SHOKOLADKA; Şekerleme dolgu maddesi termostabil ÇİKOLATA-SOMUN.
|
|
||
Şekerleme dolguları (termostabil ve termostabil olmayan): meyve: Elma, Tarçınlı elma, Şeftalili elma, Kayısı, Rendelenmiş kayısı, Kiraz, Rendelenmiş kiraz, Kivi, Salaş kivi, Ananas,
|
Greek Trade Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Şekerleme dolguları, termostabil ve termostabil olmayan:
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular Fruitfil: - kuru kayısı, - kuru kayısı D, - kuru kayısı aromalı, - kuru kayısı aromalı D, - mango aromalı, - mango D aromalı. Paketleme Ambalajlama yapılmıştır
|
|
||
Pastörize edilmiş bitkisel yağlar üzerinde şekerleme yarı mamulü (krema): - yağ kütlesi oranı %20, %25, %26, %28, %30, %35 aromalı - yağ kütlesi oranı %10: termostabil muhallebi; termostabil lor
|
|
||
Şekerleme dolguları termostabil ve termostabil olmayan çeşitliliktedir: Kuş kirazı, Haşhaş, Çikolata, Tarçınlı, Hindistan cevizli; kremsi - frenk üzümü aromalı, elma aromalı, kivi aromalı, üzüm aromalı
|
|
||
Şekerleme üretimi için yarı mamuller konserve - şekerleme dolguları termostabil ve termostabil olmayanlardır: Elma, Kızarmış elma, Tarçınlı elma, Şeftalili elma, Kayısı, Kayısı pe
|
Greek Trade Sp.zo.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Şekerleme yarı mamulleri: termostabil limon dolgusu, termostabil elma tarçın dolgusu, homojen ve heterojen, Potapych ticari markası
|
|
||
meyve dolguları (termostabil ve termostabil olmayan): kayısı, ananas, kiraz, çilek, limon, ahududu erik, frenk üzümü, yaban mersini, elma Ambalaj: polimer ambalaj, karton bidonlar
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular Fruitfil: - mandalina, - mandalina D, - mandalina, - mandalina D, - böğürtlen, - böğürtlen D, - böğürtlen aroması, - böğürtlen D aroması, - bektaşi üzümü, - bektaşi üzümü
|
|
||
meyve dolguları (termostabil ve termostabil olmayan): portakal, muz, üzüm, armut, böğürtlen aroması, kivi, kızılcık, yabani çilek, mango, şeftali. Ambalaj: plastik ambalaj, karton bidon ve kutular. Kütle
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddeleri: RudinFilling Cheese LF tadında termostabil dolgu yapmak için kuru karışım; RudinFilling Mushroom MF termostabil mantar aromalı dolgu yapmak için kuru karışım; Su
|
Ruitenberg Ingredients B.V. .
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Reçeller termostabil ve termostabil değildir: kayısı, fındıklı kayısı, ayva, kiraz eriği, ananas, portakal, muz, muz-çilek, kızamık, yaban mersini, yaban mersini-portakal, yaban mersini-elma
|
|
||
Kompleks gıda katkı maddeleri: - VascoFill Quark ING 6590 lor aromalı termostabil dolgu üretimi için kuru karışım; - ıspanak aromalı termostabil dolgu üretimi için kuru karışım VascoFill Spinac
|
Vaessen-Schoemaker B.V
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Delhi termostabil olmayan dolgular: ağaç kavunu aromalı, karamel, karamel aromalı, yoğurt, portakal, toffee aromalı, Toffee. Delhi termostabil dolgular: Cheesecake. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış kaplar
|
|
||
Dolgular, dolgu maddeleri ve soslar meyve, dut ve sebze sterilize edilmemiş termostabil ve termostabil olmayan
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular: Vanilyalı-kremalı, Vanilyalı-kremalı Premium, Haşlanmış yoğunlaştırılmış süt, Haşlanmış yoğunlaştırılmış süt Premium, Creme brulee, Creme brulee Premium, Plombir, Plombir P
|
|
||
Meyve suyu ürünleri: Sterilize ve sterilize edilmemiş püre, termostabil ve termostabil olmayan: meyve ve dut: elma-kayısı, elma-şeftali, elma-armut, elma-krem, elma-kiraz, elma-che
|
|
||
Çikolata ürünleri: çikolata barları %44, damla çikolata %44 termostabil, damla çikolata %50 termostabil,
|
Ulmer Schokoladen GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Pudra şekeri, pudra şekeri (No. 1-10) termostabil pudra şekeri, termostabil pudra şekeri (No. 1-10) aromatik pudra şekeri (No. 1-10), (kakao, tarçın, hindistan cevizi) içeren pudra şekeri. pudra şekeri, erimeyen şeker
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular Kremfil: kakao, çikolata, çikolata aromalı, cappuccino, D-kakao, D-çikolata, D-çikolata-fındık, D-çikolata-fındık, D-çikolata-fındık, kakao 1
|
|
||
Şekerleme: Heterojen termostabil dolgular: Yaban mersini dolgusu %50 Kekler için termostabil yaban mersini,
|
Greek Trade Sp. z o.o.
|
🇵🇱 Poland
|
|
Şekerleme dolguları, termostabil ve termostabil olmayan aralıkta: Cheryomukhovaya, Haşhaş, Çikolata, Hindistan Cevizi, Tarçınlı, Fındıklı; Krema: muz aromalı, dondurma aromalı, süzme peynir aromalı, w
|
|
||
Meyve ve dut dolguları Stimul termostabildir ve ürün çeşitliliğinde termostabil değildir (bkz. Ek No. 1)
|
|
||
Şekerleme dolguları, ürün yelpazesinde termostabil ve termostabil olmayan: Kremalı karamel, Kremalı çikolata, Çikolata-fındık kreması, Çikolata, Tereyağı-fındık kreması, Çilekli kremalı krema, Kremalı
|
|
||
Şekerleme dolguları (termostabil ve termostabil olmayan): Vanilya, Haşlanmış yoğunlaştırılmış süt, Karamel, Süt, Yoğunlaştırılmış süt, Kremalı, Peynir, Lor, Çikolata, Çikolata-fındık
|
|
||
Yarı mamul ürünler. Çilek veya meyve parçaları (heterojen) veya homojen, termostabil veya termostabil olmayan, polimerik malzemelerden yapılmış kovalarda, polietilen karton kutularda paketlenmiş meyve dolguları
|
|
||
Yarı mamul şekerleme ürünleri - Meyve, dut, termostabil, termostabil olmayan dolgu
|
|
||
Termostabil dolgular Fruitfil : Armut, Armut tadında, Armut D, armut tadında D, dolgu termostabil değildir Delhi: Kahve Ambalaj: 1 ila 1000 kg ağırlığında polimerik malzemelerden yapılmış kaplar
|
|
||
Termostabil olmayan ve şartlı termostabil dolgular Dolcemix Light - uygulama adları
|
|
||
Hamurda dondurulmuş yarı mamul un ürünleri: -Reçelli turtalar, Reçelli turtalar, Meyve dolgulu turtalar (termostabil), Meyve dolgulu turtalar (termostabil), Kuru üzümlü turtalar, Kuru kayısılı turtalar
|
|
||
Dolgular şekerleme kreması termostabil ve termostabil olmayan: Yoğunlaştırılmış süt beyazı Standart; Yoğunlaştırılmış süt beyazı Ekonomi; Yoğunlaştırılmış süt beyazı Premium; Varenka Ekonomi Plus; Varenka Premium; Varenka Standart
|
|
||
Termostabil ve termostabil olmayan dolgular Kremfil: kakao; çikolata; çikolata aromalı; cappuccino aromalı; kakao D; çikolata D; çikolata tadında D; çikolata-fındık aromalı D; çikolata-fındık D; c
|
|
||
Sünger rulolar: Kuru kayısılı rulo; Kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt tadında termostabil şekerleme dolgulu rulo; Kayısı, şeftali aromalı elma püresi bazlı termostabil dolgulu rulo
|
|
||
Puf böreği ürünleri "Caprice": "Dil", "Kulaklar", "Tarak", "Kruvasan", dolgulu "Kruvasan" (kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt, konfitür, meyve ve meyve dolguları), "Yay", "Salyangoz" , "Zarf" paketlenmiş
|
|
||
Reçeller ve konfitürler TM" Mrs.Bridges ": Reçeller: gurme çilek, siyah kiraz, çilek ve ravent, elma ve siyah frenk üzümü, ahududu ve kızılcık, ahududu ve kırmızı frenk üzümü, siyah frenk üzümü ve yaban mersini, 4 cr
|
Mrs Bridges
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
"Büyükannenin sırrı" un ürünleri: Turtalar (açık ve kapalı): meyve dolgulu (reçel, reçel, reçel, konfitür); meyve ve çilekli (taze dondurulmuş dahil); lahana ve pirinçli; süzme peynirli; "Smetannik";
|
ASIA FRUCTOSE CO. LTD
|
🇹🇭 Thailand
|
|
İşaretsiz konfitür: Ekstra kayısı konfitürü "SVA", Cam kavanozda çeşitli meyve konfitürü ekstra "SVA", net ağırlık 200 ila 800 gram
|
PACIFIC OCEÁN KFT.
|
🇭🇺 Hungary
|
|
"Kupa" İştah açıcı "reçelli, Kovrizhka" İştah açıcı " konfitür.
|
|
||
"Bahar" çöreği, fırınlanmış turtalar - lahana, patates, konfitür, reçel, haşlanmış yoğunlaştırılmış süt, süzme peynir, et dolgusu, balık dolgusu; pizza, hamurda sosis, pirzola
|
|
||
Meyve ve çilek konserveleri. "Bifrut", "Dr Dias", "Rototaika" ticari markaları altında püre haline getirilmiş ve ezilmiş meyveler ve meyveler, reçeller, konfitürler, fruktoz reçeli, sorbitol ve diğer şeker ikameleri.
|
+
|
|
|
Donuts "Berliner": - dolgusuz; - reçel, reçel, konfitür ile; - kalt kreması ile; kalt kreması ve sebze kreması ile; - kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt ile; kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt ve pudra şekeri ile; kaynatılmış yoğunlaştırılmış
|
|
||
Reçeller, konfitürler, konserveler, meyve ve dut reçelleri
|
|
||
Reçeller, reçel, konfitür, jöle: elma, armut, şeftali, kayısı, elma-kayısı, elma-kabak, armut-elma, erik, kabak-şeftali, kabak-kayısı oh, kabak-d
|
|