yağlı krema GTIP / HS CODE ✨
- 0401: Süt ve krema (konsantre edilmemiş, ilave şeker veya diğer tatlandırıcı madde içermeyen)
- 040150: Süt, krema (%10
- 0402: Süt, krema (konsantre edilmiş, ilave şeker veya diğer tatlandırıcı madde içerenler)
- 040299: Süt, krema (diğer şekillerde)
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040390: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema, kefir vs. (konsantre edilmiş)
- 0405: Sütten elde edilen yağlar, sürülerek yenilen süt ürünleri
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 151620: Bitkisel yağlar vb. fraksiyonları
- 1517: Margarin
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 210500: Dondurma ve yenilen diğer buzlar
- 210690: Diğer gıda müstahzarları
- Bade Natural Saf Koruma Uçucu Yağ Karışımı 10 ml
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yüksek yağlı krema: - yağ kütle payı %60.0 olan yüksek yağlı krema; yağ kütle payı %62.0 olan yüksek yağlı krema; yağ kütle payı %63.0 olan yüksek yağlı krema; yağ kütle payı %65.0 olan yüksek yağlı krema; eğer
|
|
||
ÇIRPMA İÇİN SEBZE YAĞLI KREMA - Kütlesel yağ oranı %15'ten az olmayan çırpma için bitkisel yağlı krema; - Kütlesel yağ oranı %20'den az olmayan çırpma için bitkisel yağlı krema; - Bitkisel yağlı krema
|
|
||
Bisküvi pastaları: Flowers , Pancho, Earls Ruins (bitkisel yağlı krema ile), Snickers, Bounty (bitkisel yağlı krema ve kakao ile), Fruits (bitkisel yağlı krema ve şekerleme dolgusu ile) G
|
|
||
Krema: Çırpma için krema %38, Yüksek yağlı krema, 0,01 l'den 1 l'ye kadar tetra paket ambalajında ballı yüksek yağlı krema
|
Aynes Food Industry And Trade Inc., Aynes Gida SANAYI VE TICARET. A.S
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Bitkisel yağlı krema. Krema - kütlece %3.0 yağ oranına sahip Vorozheya çırpma macunu, Krema - kütlece %5.0 yağ oranına sahip Vorozheya çırpma macunu, Krema - kütlece %5.0 yağ oranına sahip Vorozheya çırpma macunu
|
|
||
Her biri 80 g plastik ambalajda bitkisel yağlı krema: Kakaolu krema (kakao ilaveli krema)
|
Krontex
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Bisküvi ruloları, ağırlık olarak. Tereyağlı krema ile sandviçlenmiş bisküvi rulosu. kakaolu krema. Sünger rulo Çek kakaolu yağlı krema (sürülmüş) ile sandviçlenmiş. Sünger rulo Fru
|
|
||
Bitkisel yağlı krema (şekerleme dolguları):" Vanilya "," Yoğurt "," Kakao "," Limon "," Çilek "," Karamel "," Cappuccino "," Krema "," Fındık "," Süzme peynir "," Çikolata "," Çikolata-fındık "
|
|
||
Bitkisel yağlı krema: %10 ila %35 arasında yağ içeren ekşi krema (laktik asit mikroorganizmaları ile).
|
|
||
Endüstriyel işleme için %10-34 yağ kütlesine sahip pastörize krema. Endüstriyel işleme için %35-58 yağ kütlesi fraksiyonuna sahip pastörize yüksek yağlı krema
|
🇧🇾 Belarus
|
||
UNLU ŞEKERLEME ÜRÜNLERI: YAĞLI KREMA ILE BOYA GRAPHESKIE KALINTILARI, KIRAZ BAHÇESI EKŞI KREMA BAZLI KREMALI BISKÜVI PASTASI
|
.
|
|
|
Bitkisel yağlı krema: tereyağı, çikolatalı krema, fındık ezmesi, ezilmiş fındıklı fındık kreması
|
|
||
Bitkisel yağlı dondurma, ticari marka ZIELONA BUDKA: Dondurma popsicle Derby iki katlı bitkisel yağlı, krema ve ceviz aromalı, çikolata sırlı (%23), yer fıstıklı DERBY CREA
|
ZIELONA BUDKA MIELEC Sp.zo.o
|
🇵🇱 Poland
|
|
Yenilebilir yağ ve yağ ürünleri: bitkisel yağlı kremalar: şekerleme dolguları: Kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt; Yoğunlaştırılmış süt; Karamel aromalı kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt; Krema aromalı kaynatılmış yoğunlaştırılmış süt
|
|
||
Yağ kütle oranı %10, %20, %30 olan pastörize içme kreması, Yağ kütle oranı %40, %50 olan pastörize yüksek yağlı içme kreması, Yağ kütle oranı %60, %70 olan pastörize yüksek yağlı krema. Hermeti
|
|
||
Bitkisel yağlı krema SternCream vanilyalı-tereyağlı krema
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %10 ila %34 arasında olan pastörize krema, kütlesel yağ oranı %35 ila %58 arasında olan pastörize yüksek yağlı krema
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Süt endüstrisi için teknolojik ekipman: Aşağıdakilerden oluşan tereyağı ve sürülebilir krema üretim hattı: CBC tipi yüksek yağlı krema ayırıcı; OVN, OBP tipi ara tank; OMO tipi yağ yoğunlaştırıcı; Stabilizatör t
|
|
||
Tatlandırıcı ve aromatik katkı maddeleri içeren SEBZE YAĞLI KREMALAR: "Karamel", "Çikolata-karamel", "Çikolata-fındık", "Vanilya-krem", "Vanilya tadında yoğunlaştırılmış süt", "Muz", "Limon", "Çilek", "Ma
|
|
||
Bitkisel yağlı krema
|
Pritchitts
|
🇬🇧 United Kingdom
|
|
Yoğunlaştırılmış süt ile çırpmak için bitkisel yağlı krema ile kefir üzerine pandispanya bazlı kek ve hamur işleri "Lolita": - "Lolita" kekleri: "Çay için", "Kuru erikli", "Kuru kayısılı", "Dutlu", "Meyveli", "Lorlu", "Yoğurtlu
|
|
||
Süt endüstrisi için teknolojik ekipman: J5-Plava-OVS-5 marka yüksek yağlı krema için ayırıcı
|
|
||
Bitkisel yağlı krema: "Excelante". Ambalaj: 10 ila 1000 litre arası "Back-in-Box" aseptik torbalar, 1 ila 10 litre arası "Tetra Pak Aseptic" kombine malzemeden torbalar
|
|
||
Bitkisel yağlı kremalar, dondurulmuş; Ambalaj: tetrapackler, plastik pasta poşetleri, net ağırlık 0,453 kg'dan 4 kg'a kadar.
|
RICH PRODUCTS CORPORATION
|
🇺🇸 United States
|
|
Süt ürünleri. Lor peyniri, yağ kütlesi oranı %30-65: Kremalı, Az yağlı Krema, Otlu, Sarımsaklı ve Otlu, Salatalık Turşulu ve Otlu, Yeşil Soğanlı, Domatesli, Domatesli ve Acılı, Pestolu
|
|
||
Bitkisel yağlı kremalar kullanarak kekler, hamur işleri ve rulolar. Kum kekleri: Ananas, Arap Gecesi, Akşam, Uyum, Nar Bilezik, Kontes, Cappuccino, Creme brulee, Ballı kum Christina
|
|
||
Bitkisel yağlı krema, tereyağı, çikolata-tereyağı, fındık-tereyağı, ezilmiş fındıklı fındık-kremalı Burenka markası
|
|
||
Kütlece %35, %40, %42, %45, %50 yağ oranına sahip pastörize yüksek yağlı krema TU 9222-001-43725240-2015
|
|
||
Bitkisel yağlı krema
|
BREAD LINE- Unigra S.r.l.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Bitkisel yağlı kremalar, termostabil: pişmiş süt tadında; haşlanmış tadında; sütlü tadında; yoğunlaştırılmış süt tadında; meyve aromalı (portakal, muz, şeftali); kremsi karamel tadında
|
|
||
Bitkisel yağlı kremalar kullanılarak unlu şekerleme ürünleri. Pastalar: Bakan, Zhu-zhu, Kont kalıntıları, Bayan parmakları, Bal, Carolina, Toplantı, Gece, Büyükanne, Kuru kayısılı lokum
|
|
||
Bitkisel yağlı krema
|
FELIX KOCH OFFENBACH Couleur und Caramel GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Bitkisel yağlı kremalar - dolgular (dolgu maddeleri): çikolata GFY R.96, fındık-çikolata (pralin) GFY R1.09.20.01,
|
.
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Bitkisel yağlı kremalar - dolgular (dolgu maddeleri): çikolata GFY R.96, fındıklı çikolata (pralin) GFY R1.09.20.01, FLM-P 04-2010 sayılı tedarik sözleşmesi kapsamında 05.05.2010 tarihinden itibaren ek ve ilavelerle birlikte tedarik edilmektedir.
|
Peeters Produkten b.v., Leemstraat 13.NL - 4705 RT Roosendaal, the Netherlands
|
🇳🇱 Netherlands
|
|
Trüf mantarı ve mantar (petrol, mantar) ilaveli bitkisel yağlı krema,
|
Gruppo FINI S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Çırpma için bitkisel yağlı krema. Ürün UHT'dir. Polietilen, karton ambalaj, tetrapak net ağırlık 0,1 ila 1 kg
|
IFFCO ITALIA SRL
|
🇮🇹 Italy
|
|
65'i yağ içeren yüksek yağlı krema; %72
|
|
||
Yüksek yağlı kremadan tereyağı elde etmek için ayırıcı G9-OS2K. (ürünler TU-5131-271-07543301-96'ya uygun olarak üretilmiştir)
|
|
||
Bitkisel yağlı kremalar: Light pate, Piquant pate, Vejetaryen pate, Soğanlı ezme, Kırmızı biberli haşlanmış sosis, Mantarlı haşlanmış sosis, Kırmızı biberli yağsız sosis, Kapu ile yağsız sosis
|
|
||
Bitkisel yağlı krema ürünleri: - Kaynamış yoğunlaştırılmış süt Premium, Kaynamış yoğunlaştırılmış süt Lux, Kaynamış yoğunlaştırılmış süt Special P, Kaynamış yoğunlaştırılmış süt Special M, Kaynamış yoğunlaştırılmış süt Special white P, Kaynamış
|
|
||
Süt ürünleri: Kütle oranı %72,5, %82,5 olan tereyağı üretimi için pastörize normalize edilmiş yüksek yağlı krema, ticari marka Dubrovki'den süt ürünleri.
|
|
||
İçme kreması yağ kütlesi fraksiyonu %10, %20, %25, %28, %30, %31, %32, %33, %34, Yüksek yağlı krema %35, %36, %37, %38, %39, %40, %41, %42, %43, %44, %45, %46, %47, %48, %49, %50, %51, %52, %53, %54, %55, %56, Süt ko
|
|
||
Kütle oranı %10.0; %11.0; %12.0; %15.0; %19.0; %20.0; %25.0 olan pastörize bitkisel yağlı krema, TM Avalanche, polietilen astarlı karton kutularda ambalajlanmış, net ağırlık 20 kg, polietilen
|
|
||
SÜT YAĞI İKAMELİ TATLI ÜRÜN Yağın kütle oranı %10, %15, %20, %25, %30, %35. SÜT YAĞLI KREMA İLE ÜRÜN DOLGU MADDELERİ VE VEYA TAT-AROMATİK BAZLAR İLE TATLI İKAME EDİLİR: MEYVE
|
|
||
Bitkisel yağlı krema (yağın kütle oranı %24,0; %26,0): krem şanti; krem şanti; krem şanti; şekerleme kreması.
|
🇨🇺 Cuba
|
||
Bitkisel yağlı krema %27 yağ kütle oranına sahip krem-vanilya aromalı çırpma için kremalı şekerleme
|
|
||
İçme kreması yağ kütlesi fraksiyonu %10, %20, %25, %28, %30, %31, %32, %33, %34, Yüksek yağlı krema %35, %36, %37, %38, %39, %40, %41, %42, %43, %44, %45, %46, %47, %48, %49, %50, %51, %52, %53, %54, %55, %56, Süt k
|
|
||
Lezzet-aromatik bileşenlere sahip SEBZE YAĞLI KREMALAR: Karpuz, Portakal, Muz, Kızamık, Pastırma, Bubl Gum, Vanilya, Yoğunlaştırılmış süt aromalı vanilya, Vanilya - kremsi, Kiraz, Vişne
|
|
||
Halka açık catering işletmeleri için ekipman, elektrikli: Turbo mikser UMK-B100-13-VR01, yağlı krema, marshmallow, bisküvi hamuru üretimi için. ARCAN marka
|
ARCAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
50'lik yağ kütlesi fraksiyonuna sahip pastörize yüksek yağlı krema; %55
|
|
||
PEYNİRLİ SEBZE YAĞLI KREMALAR (kütlece yağ oranı: %15.0; %18; %19; %20.0; %23; %26.0; %30.0): aroma bileşenleri olmadan Çiftçi ufalanmış; vanilin aromalı; kuru meyveli Kuru üzüm, Kuru kayısı
|
№1
|
|
|
Yüksek yağlı krema:
|
|
||
Kuru maddedeki yağ kütle oranı %15 olan az yağlı ekşi krema; Kuru maddedeki yağ kütle oranı %20 olan klasik ekşi krema; Kuru maddedeki yağ kütle oranı %35-%40 olan yağlı amatör ekşi krema.
|
|
||
Konserve süt. Ekşi krema ve süzme peynir: ekşi krema: az yağlı (m.f. %10); az yağlı (m.f. %15); klasik (m.f. %20 ila %34). süzme peynir: yağsız (ppm %0 ila %1,8), az yağlı (ppm %2), klasik (ppm
|
|
||
Ardatovskoe milk LLC etiketli ekşi krema: kütlece en az %10, %0, %12.0, %14.0 yağ oranına sahip az yağlı ekşi krema, kütlece en az %15.0, %17.0, %19.0 yağ oranına sahip az yağlı ekşi krema, kütlece en az
|
|
||
Dondurulmuş dahil olmak üzere tüketici ambalajında kekler: bisküvi kekleri: Ekşi krema %20 yağlı bitkisel kremalı Don Pancho keki, krema %35 yağlı Aladdin keki; kum kekleri (bal): sonra
|
|
||
Yeşil soğanlı ve dereotlu ekşi krema %15 yağlı, sarımsaklı ve otlu ekşi krema %15 yağlı
|
|
||
Şekerli yoğunlaştırılmış tam yağlı süt, kaynatılmış yoğunlaştırılmış, şekerli yoğunlaştırılmış %2 ve %8,5 yağlı Zarechye, Premium. Şekerli yoğunlaştırılmış az yağlı süt Slavyanskoe Zarechye. Şekerli yoğunlaştırılmış krema Zarechye %19 yağlı konte
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Bitkisel yağlı dondurma: DERBY KREMASI - FINDIK. İki katmanlı dondurulmuş tatlı: krema aromalı bitkisel yağlı tatlı ve bitkisel yağlı çikolata sırlı cevizli bitkisel yağlı tatlı
|
ZIELONA BUDKA MIELEC Sp.zo.o
|
🇵🇱 Poland
|
|
Fermente süt ürünü: normalize edilmiş kremadan ekşi krema, kütle oranı %15 yağ; %20; %25; normalize edilmiş kremadan yağlı amatör ekşi krema, kütle oranı %40 yağ. Paketleme - Pure Pak paketleri, konteyner veya
|
|
||
Süt ürünleri: Az yağlı ekşi krema %15, Klasik ekşi krema %20, Ekşi krema %25, Ekşi krema %30, ambalajlı ve ambalajsız,
|
|
||
KREMA YAĞI: tatlı-kremalı tuzsuz Geleneksel - %82,5 yağlı tatlı-kremalı tuzsuz Amatör- %80,0 yağlı tatlı-kremalı tuzsuz Peasant-72, %5 yağlı tatlı-kremalı tuzsuz Buter
|
.
|
|
|
Krema aromalı vanilyalı dondurma Gold standard Classic; Yağlı kakao içeren sır içinde krema aromalı dondurma pop-beer Gold standard; Krema aromalı dondurma Zolotoy std
|
|
||
Starter mikroorganizmalar kullanılarak süt ürünleri ilaveli veya ilavesiz krema fermantasyonu ile yapılan fermente süt ürünleri: 15'lik yağ kütlesine sahip az yağlı ekşi krema, Klas ekşi krema
|
|
||
Yağ ve yağ ürünleri: YAĞLI SERPME ÜRÜNLER ve KARIŞIMLAR: bitkisel krema, yağ kütle oranı %39,0 ila %95,0; çikolata dahil bitkisel yağlı serpme, yağ kütle oranı %39,0 ila %95,0; ghee karışımı
|
|
||
Ekşi krema, yağ kütle oranı %15; %20; %25; yağ kütle oranı %40 olan yağlı amatör ekşi krema. Ambalaj - Pure Pak ambalajlar, sızdırmazlık için polimer kap veya cam, net ağırlık 0,2 kg ila 0,5 kg
|
|
||
Bisküvi ruloları: kremalı fındıklı rulo; yıldız rulo; rüya rulo; bitkisel yağlı kremalı ballı rulo, ananas aromalı bitkisel yağlı kremalı rulolar, ekşi krema aromalı, yoğunlaştırılmış süt aromalı, yani
|
|
||
Tam yağlı pastörize inek sütü, Pastörize tam yağlı keçi sütü, hacim 500, 1000 mililitre. Ev yapımı kremalı ekşi krema %45, plastik kaplarda, net ağırlık 250, 500 gram
|
|
||
Yağ içeriği %39 ila %95 arasında olan bitkisel tereyağı ve bitkisel yağlı sürülebilir ürünler, eritilmiş bitkisel krema ve bitkisel bazlı yağlı karışımlar,
|
|
||
Sütlü içecekler: - Köpürmesi artmış tam yağlı süt tozu ve yağsız süt; - Köpürmesi artmış bitkisel kremalı tam yağlı ve yağsız süt tozu; - Aşağıdakiler dahil bitkisel krema
|
|
||
Bisküvi ruloları: kremalı fındıklı rulo; yıldız rulo; rüya rulo; bitkisel yağlı kremalı ballı rulo, ananas aromalı bitkisel yağlı kremalı rulolar, ekşi krema aromalı, yoğunlaştırılmış süt aromalı, yani
|
|
||
Süt ürünleri: Ekşi krema, yağ kütlesi oranı %10; Ekşi krema, yağ kütlesi oranı %15; Yüksek yağlı çiftlik ekşi kreması, yağ kütlesi oranı %33.
|
|
||
Krema aromalı dondurma Altın standart; dondurma dondurma creme brulee Altın standart; yağlı kakao içeren sırlı waffle kabında krema aromalı dondurma Altın standart Klassi
|
|
||
Pastörize krema, yağ kütle oranı %10 ila %34 arasında pastörize edilmiş, yağ kütle oranı %35 ila %58 arasında olan yüksek yağlı pastörize krema
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Ekşi krema %15 yağlı, Kefir %2,5 yağlı, PET şişelerde ve 0,5l'lik finpacklerde paketlenmiş, her biri 1l, SPK ES-MARYA marka,
|
ES-MARYA
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
Süt yağı ikameli ekşi krema ürünleri. - Süt yağı ikameli ekşi krema içeren ürün Kütlesel yağ oranı %10, %15, %20, %25, %30 olan ev ineği süt yağının kütlesel oranı yağlı fa
|
|
||
çikolatalı tatlılar: Krema-süt, Krema-pralin, Bademli krema, Krema-çikolata , Krema-krema , Krema-trüf , Fındıklı krema , Shine , Krema-tatlı , Krema-kahve , Krema-karamel , Krema-
|
|
||
Çikolatalı tatlılar: Krema-süt, Krema-pralin, Bademli krema, Krema-çikolata, Krema-krema, Krema-trüf, Fındıklı krema, Shine, Krema-tatlı, Krema-kahve, Krema-karamel, Krema-hindistan cevizi
|
|
||
Şeker kütlesi yağ oranı %8,5 olan yoğunlaştırılmış tam yağlı süt, şeker kütlesi yağ oranı %19,0 olan yoğunlaştırılmış krema, şeker kütlesi yağ oranı %1,0 olan yoğunlaştırılmış yağsız süt,
|
|
||
Yağ ve sıvı yağ ürünleri: Hamur, şekerleme ürünleri ve kremalar için Diavit margarin sürme, "Good Morning Light" margarin sürme, "Diyet" margarin sürme, düşük yağlı margarin "
|
Dijamant AD
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Bitkisel yağlı peynir mayası ürünleri: "Kremalı", %100 süt yağı ikamesi ile kuru maddede %50 toplam yağ; "Ekşi krema", %100 süt yağı ikamesi ile kuru maddede %50 toplam yağ; "Monastyrskiy", %50 toplam
|
141140007922
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
Kuru soslar: "Klasik mayonez basic", "Klasik orta yağlı mayonez", "Klasik düşük kalorili mayonez", "Dutch (beyaz)", "Körili Dutch", "Norman", "Hardal", "Peynir", "Ekşi krema",
|
|
||
Şekerli yoğunlaştırılmış süt, şekerli yoğunlaştırılmış tam yağlı süt, şekerli yoğunlaştırılmış krema
|
|
||
Polimer kovalar, kaplar, lamine folyo, parşömen, polimer kağıt, polimer film (akış) içinde paketlenmiş, yağın kütle oranı %50 ila %82,5 arasında olan krema-sebze, sebze-yağlı sürme
|
, Russian Federation
|
|
|
Yağlı kakao içeren sırlı waffle şeker külahında krema aromalı dondurma "Altın standart" Klasik "; sütlü vanilyalı ve çikolatalı dondurma" Max Forward "; dondurma
|
|
||
Bitkisel krema (yağ kütle oranı %30, %40, %55, %60, %70.0, %72.5, %82.5); bitkisel yağ (yağ kütle oranı %30, %40, %55, %60, %70, %72.5, %82.5); bitkisel yağlı çikolata (yağ kütle oranı
|
|
||
Yağlı kakao içeren glaze "Gold Standard" ile waffle kabında "Kuru erik-kuru kayısı" dolgulu ve yer fıstıklı krema tadında dondurma; sli aromalı vanilyalı dondurma
|
|
||
Ekşi krema süt ürünü, toplam yağın kütle oranı %10, %15, %20, %25, %30, yağlı fazdaki süt yağı dahil %0.15, %10, %20, %30, %40, %49, polimer kovalarda, bardaklarda, kaplarda ambalajlanmış; bidonlar; mo
|
|
||
Süt yağı ikameli kuru süt içeren ürünler: Tam yağlı süt tozu ikamesi; Kuru krema ikamesi; Kuru süt içeren içecek; Kuru sütlü içecek Topping; Sütlü içecek
|
|
||
Kütle fraksiyonu yağ oranı %30,0 - 35,0 olan tam yağlı sütten elde edilen krema
|
|
||
Bitkisel krema (yağ oranı %70.0, %72.5, %82.5), bitkisel yağ (yağ oranı %70.0, %72.5, %82.5), bitkisel yağlı çikolata (yağ oranı %62.0)
|
|
||
Bitkisel yağlı ekşi krema ürünü, yağ içeriğinin kütle oranı %10, %15, %20, %25, %30, plastik torbalarda, bardaklarda, polipropilen kovalarda paketlenmiş, 5 ila 10 kilogram ağırlığında,
|
|
||
Yağlı et ürünü. Domuz derileri Domuzlar: domates ve biberli, Klasik, deniz tuzu ve karabiberli, ekşi krema ve soğanlı, peynirli, yaban turpu aromalı
|
|
||
Yoğunlaştırılmış tam yağlı süt ve şeker m yağ oranı %8,5; Yoğunlaştırılmış krema ve şeker ppm yağ oranı %19,0; Yoğunlaştırılmış yağsız süt ve şeker ppm yağ oranı %1,0.
|
|
||
SEBZE-KREMA EKMEKLERİ (kütlesel yağ oranı %82,5 ila %50 arasında, %15 ila %49 arasında süt yağı dahil). SEBZE-YAĞLI EKMEKLER (kütlesel yağ oranı %82,5 ila %50 arasında). YAKIT YAĞ KARIŞIMLARI (kütlece
|
|
||
Bitkisel yağlı dondurma için glaze: çikolata, sütlü çikolata, cevizli çikolata; lor atıştırmalıkları için glaze: çikolata, sütlü çikolata, fındıklı çikolata; şekerleme için krema: çikolata
|
|
||
Yağlı dolgular KLASİK (001-1500; 001V-1500V dahil; aroma ve veya tat ile; kırıntı ile; aroma ve veya tat ile kırıntı ile) : Krem-çikolata, Krem-fındık, Krem-krema, Krem-pralin, Katalan krem-pralin, Vani
|
|
||
Yağlı dolgulu gofretler, sırsız, ağırlıkça, ambalajlı: Tatlı, Vanilya, Karamel (karamel aromalı), Kremalı (krema aromalı), Meyve ve dut (meyve ve dut aromalı), Isıtılmış
|
|
||
ŞEKERLEME YAĞLI WAFFLE: ÇIKOLATA, ÇIKOLATALI TRÜF, KREMA, KIRIK SÜT. ŞEKERLEME SIRLI WAFFLE, ÇIKOLATALI YARNY, CEVIZ, CEVIZ, YÜN
|
|
||
Bitkisel yağlı kekler ve hamur işleri. Pastalar: Amigo, Viyana tatlısı, Bahar mavisi, Sundae lezzeti, Çilek, Vişne, Ev yapımı bal, Pancake ihale ekşi krema, Pancake çikolatalı tatlı, Yoğurt
|
|