Blok et GTIP / HS CODE ✨
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 020230: Sığır eti; kemiksiz (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020329: Diğer domuz etleri (dondurulmuş)
- 020443: Koyun eti; kemiksiz (dondurulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020890: Diğer hayvanların et ve yenilen sakatatı
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 8504: Elektrik transformatörleri, statik konvertörler (örneğin; redresörler) ve endüktörler
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Doğal soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et: Kategori A: Blok et. Sırt-bel kısmı; Blok et. Kalça; Blok et. Omuz; Blok et. Göğüs eti; Blok et.
|
SHENZHEN BENCSE ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
yarı mamul soğutulmuş sığır eti ve dondurulmuş soğutulmuş sığır eti ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz ve topak et ve kemik: Kategori A: Blok et - Bel kısmı; Blok et - Kalça
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul kemiksiz et: A kategorisi - blok et - bonfile, dorsal-bel kısmı, kalça kısmı, kürek kemiği, subskapularis, göğüs eti, kenar, pirzola eti, g
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler. Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - büyük boyutlu yarı mamul sığır eti ürünleri: Kategori A: - blok et: sırt-bel kısmı, kalça kısmı, sc
|
|
||
DOMUZ ETİNDEN YARI İNCELTİLMİŞ ET: Kemiksiz ve et ve kemikli büyük topaklar A kategorileri - bonfile, kemiksiz domuz budu (sığır filetosu), karbonat; birinci sınıf domuz eti: yanaklı fileto; B kategorileri - blok et (havza
|
|
||
SIĞIR ETINDEN YARI MAMUL ET: Kemiksiz ve et ve kemikli büyük topaklar A kategorisi - blok et (dorsal-lomber kısım, kürek kemiği, kalça kısmı, kürek kemiği, göğüs eti, subskapular kısım, kenar
|
|
||
Et ve kümes hayvanı işleme endüstrisi için bileşenleri ve yedek parçaları olan teknolojik ekipman: Vakumlu et karıştırıcı, model AV 300 (2 adet), Et karıştırıcı, model AZ 150, blok et öğütme makinesi
|
FATOSA s.a.,
|
🇪🇸 Spain
|
|
Yarı mamul et topakları, soğutulmuş ve dondurulmuş - büyük topaklar, kemiksiz ve et ve kemik, yarı mamul domuz ürünleri - Kategori B: pirzola eti; - Kategori D: blok et - domuz derisi, gıda kemiği
|
|
||
Sığır etinden: A kategorisi - blok et (kalça ve omuz); - porsiyonlanmış (biftek, langette, antrikot, ızgara sığır eti); - porsiyonlanmış ekmekli (but biftek); küçük parçalar (sığır straganof, kızartma, azu, gulaş);
|
|
||
Dondurulmuş yarı mamul parça et. Manda etinden kemiksiz topak (büyük topak yarı mamuller), kategori A: blok et (sırt-bel kısmı, kalça kısmı, kürek kemiği, servikal-skapula
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ DANA ETLERİ: Kemiksiz ve kemikli büyük topaklar Kategoriler A - blok et (dorsal, scapular, kalça, brisket, subscapularis, kenar), bonfile, uyku
|
|
||
Ek No. 1'e göre sığır ve domuz etinden kesilmiş kemiksiz blok et 1 yaprakta
|
|
||
Dondurulmuş sığır eti: Blok sığır eti 1 sınıf dondurulmuş. Blok sığır eti 2 sınıf dondurulmuş. Premium blok sığır eti dondurulmuş. Blok dana pirzola eti 8020 dondurulmuş. Blok dana pirzola eti 9010 dondurulmuş. Blok sığır eti
|
|
||
Soğutulmuş işlenmiş et yan ürünleri ve dondurulmuş: Sığır sakatatı (dana eti). Et ve kemik, yün: Başlar; bloklar halinde başların eti; bacaklar ve cenin; bloklar halinde bacaklar ve cenin; kuyruklar; bloklar halinde kuyruklar;
|
|
||
Bloklar halinde kesilmiş et ve dondurulmuş yan ürünler: Bloklar halinde dondurulmuş kesilmiş sığır eti (yüksek, birinci, ikinci sınıf; konserve üretimi için tek sınıf). Bloklar halinde dondurulmuş domuz eti (düşük yağlı
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: Sığır eti yan ürünleri (dana eti): kafalar; beyin; diller; bloklar halinde diller; kulaklar; dudaklar; kaltyks; akciğerler, trakea, diyafram; bloklar halinde akciğerler, trakea, diyafram; karaciğer; bloklar halinde karaciğer; bir
|
|
||
Küçük çocuklara yönelik gıda üretimi için A sınıfı, grup 1 sığır eti bloklarında dondurulmuş kesilmiş et. Gıda üretimi için A sınıfı, grup 2 domuz eti bloklarında dondurulmuş kesilmiş et
|
|
||
Et ve sığır, domuz, kuzu ve at eti sakatat çeşitleri: kesilmiş et, blok halinde dondurulmuş sığır, domuz, kuzu, at eti, işlenmiş sakatat, blok halinde dondurulmuş sığır, domuz, bar
|
, Russian Federation
|
|
|
soğutulmuş sığır sakatatı ve işlenmiş et sakatatı kelleler, diller, blok halinde diller, akciğerler, trakea, diyafram, blok halinde akciğerler, blok halinde trakea, blok halinde diyafram, karaciğer, blok halinde karaciğer
|
|
||
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat. Sınıf A - bloklar halinde kesilmiş dondurulmuş et: Grup 1 - sığır eti: alt grup 1.1, 1.2, 1.3, 1.4.; Grup 2-
|
|
||
Dondurulmuş Bloklar: Kelle eti ve dilden kesilen et parçaları dahil olmak üzere sığır ve domuz eti kırpıntılarının sakatat bloklarından,
|
|
||
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat. Sınıf A - bloklar halinde kesilmiş dondurulmuş et: Grup 1 - sığır eti: alt grup 1.1, 1.2, 1.3, 1.4.; Sınıf B - sakatat
|
|
||
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat. Sınıf A - bloklar halinde kesilmiş dondurulmuş et: Grup 1 - sığır eti: alt grup 1.1, 1.2, 1.3, 1.4.; Sınıf B - sakatat
|
|
||
Bloklar halinde dondurulmuş et, erken yaştaki çocuklar için gıda üretimi için. Sınıf A - bloklar halinde kesilmiş dondurulmuş et: Grup 2 Domuz eti - alt grup 2.1 - yağ dokusunun kütle oranı %13.0 ila %17.0 bk
|
|
||
Bloklar halinde dondurulmuş et, küçük çocuklar için gıda üretimi için. Sınıf A - bloklar halinde kesilmiş dondurulmuş et: Grup 1 Sığır eti - alt grup 1.1 - bağ ve yağ dokusunun kütle oranı
|
|
||
Kesilmiş sığır ve domuz etinden bloklar, çeşitler halinde dondurulmuş: Bağ dokusu ve yağ dokusunun kütle oranı %3, %6, %10, %12, %14, %20, %35'i geçmeyecek şekilde kesilmiş sığır eti; Domuz etinden kesilmiş bloklar z
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: Soğutulmuş ve dondurulmuş yarım karkas sığır eti ve 1. ve 2. kategorilerin çeyrekleri, kemikli ve kemiksiz blok, kesilmiş ve bloklar halinde dondurulmuş
|
|
||
Küçük çocuklara yönelik gıdaların üretimi için bloklar halinde dondurulmuş kuzu eti, sınıf A, grup 4; Küçük çocuklara yönelik gıdaların üretimi için bloklar halinde dondurulmuş at eti, sınıf A, grup
|
|
||
Hindi etinden soğutulmuş ve dondurulmuş doğal yarı mamul ürünler: Fileto, Fileto (blok), But fileto, But fileto (blok), But, But, Pilavlık et, Karkas, Kanat (bütün), Kanat (omuz), Kanat
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Dondurulmuş haşlanmış-füme et ürünleri: dilimlenmiş ve blok halinde haşlanmış-füme domuz pastırması; Soğutulmuş haşlanmış-füme et ürünleri: dilimlenmiş ve blok halinde haşlanmış-füme domuz pastırması. Ambalaj: plastik folyo, karton
|
Alfoldi-Hus Zrt. HU 173
|
🇭🇺 Hungary
|
|
Dondurulmuş kesilmiş et blokları. Dondurulmuş bloklar grubu - et blokları. Dondurulmuş domuz eti blokları türleri: - yağ dokusunun kütle oranı %10'dan fazla olmayan kesilmiş domuz eti - yağ dokusunun kütle oranı %10'dan fazla olan kesilmiş domuz eti
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri (işlenmiş) bloklar halinde dondurulmuş: - topaklanmış kemiksiz premium: Sığır eti Etekleri kaplanmış (kategori A), Sığır eti 1. sınıf Etekleri kabuklu (kategori A), Sığır eti 2. sınıf
|
|
||
Kesilmiş domuz eti blokları, haşlanmış ve çeşitli, dondurulmuş. Dondurulmuş, I ve II tip, haşlanmış ve çeşitlendirilmiş kesilmiş domuz etinden bloklar: Domuz etinden: - kütle ile kesilmiş domuz eti
|
|
||
Sığır ve domuz etinin kemiksiz ve kemikli olarak kesilmesi; soğutulmuş domuz ve sığır etinin (kesilmiş et), karkasların, yarım karkasların ve çeyrek etlerin bloklar halinde kesilmesi
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ve et içeren topaklar. Sığır eti A kategorisinden yarı mamul et ürünleri: fileto, antrikot, bonfile, sırtın en uzun kası, kalça kısmı, kürek kemiği, sığır filetosu; blok
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: en yüksek dereceli bloklar halinde dondurulmuş sığır eti, birinci sınıf, ikinci sınıf, yağlı, kesilmiş etten tek dereceli sığır eti kırpıntıları, marka VEGA LLC
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: dondurulmuş sığır kafaları, donmuş bacaklı bacaklar; Bloklar halinde birinci sığır eti kategorisinin işlenmiş et yan ürünleri: karaciğer, böbrekler, et parçaları, sığır kalbi,
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: - Sığır: dil, karaciğer, kalp, böbrekler, kuyruklar ve bloklar halinde, bacaklar ve cenin; Kuzu: karaciğer, kalp, bloklar halinde böbrekler; Dondurulmuş peynirin kesilmesiyle elde edilen yan ürünler
|
|
||
Güvenli lokomotif entegre kompleksi - BLOK-M-003, BLOK-M-004 versiyonlarında ölçeklenebilir BLOK-M 36311-000-00; BLOK-M-005; BLOK-M-007; BLOK-M-008; BLOK-M-009; BLOK-M-010; BLOK-M-011; BLOK-
|
|
||
Konserve kümes hayvanı eti, yarı korunmuş ördek ciğeri: Fantasia incirli ördek ciğeri (kaz ciğeri), blok halinde ördek ciğeri (kaz ciğeri), baharatlı blok halinde ördek ciğeri (kaz ciğeri), 180 gramlık plastik ambalajda
|
SAS Valette Foie Gras, France
|
🇫🇷 France
|
|
Konserve kümes hayvanları eti, ördek ciğeri, yarı konserve: Fantezi incirli ördek ciğeri (kaz ciğeri), blok halinde ördek ciğeri (kaz ciğeri), blok halinde baharatlı ördek ciğeri (kaz ciğeri), plastik ambalajda ağırlıksız
|
SAS Valette Foie Gras
|
🇫🇷 France
|
|
Et endüstrisi için teknolojik ekipmanlar: açılı öğütücü, et karıştırıcı, et masajı, yoğun soğutma odası, yükleme cihazı, blok kesici, tütsüleme ve pişirme odası, püre
|
|
||
Dondurulmuş kesilmiş etten bloklar: sığır etinden - bağ dokusu ve yağ dokusunun kütle oranı %3, %6, %10, %12, %14, %20, %35'ten fazla olmayan kesilmiş sığır eti; bağ dokusu ve kıkırdaktan g
|
|
||
Küçük çocuklara yönelik gıda ürünlerinin üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat: Sınıf A - grup 1 sığır eti - alt grup 1.1 bağ ve yağ dokusunun kütle oranı daha fazla olmayan sığır eti
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, sığır etinden, topaklı, topaklı, küçük, blok halinde, kemiksiz, et ve kemik dondurulmuş,
|
|
||
Laboratuvar kuru ısıtma blokları, modeller: Kuru Blok Isıtıcı 1, Kuru Blok Isıtıcı 2, Kuru Blok Isıtıcı 3, Kuru Blok Isıtıcı 4, Kuru Blok Isıtıcı 5, Kuru Blok Isıtıcı 6, Kuru Blok Isıtıcı 7, Kuru Blok Isıtıcı 8
|
IKA -Werke GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
BİRLİKTE DONDURULMUŞ BAĞLANTILI DOMUZ ETİNDEN BLOKLAR: kütlesel yağ dokusu oranı %10, %15, %20, %30'dan fazla olmayan kesilmiş domuz eti; kütlesel yağ dokusu oranı %30 ila %50 arasında olan kesilmiş domuz eti; tr
|
|
||
Kesilmiş sığır eti ve domuz etinden bloklar ve dondurulmuş sakatat, dondurulmuş et blokları:
|
|
||
Dondurulmuş ve soğutulmuş domuz eti: karkas domuz eti, yarım karkas, incikli domuz budu, incikli domuz omuzu, domuz filetosu (kemikli), kemikli domuz göbeği, kesilmiş domuz eti blokları, blok
|
, Russian Federation
|
🇨🇺 Cuba
|
|
BLOKLAR HALİNDE DONDURULMUŞ ET, ERKEN YAŞTAKİ ÇOCUKLAR İÇİN GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ İÇİN: SINIF - A, GRUP 1 - SIĞIR ETI; SINIF B - IŞLENMIŞ YAN ÜRÜNLER GRUP 1 SIĞIR ETI: KARACIĞER, DIL, KALP
|
|
||
İşlenmiş dondurulmuş blok kesilmiş et çeşitleri: 1. Kütlesel bağ ve yağ dokusu oranı %3'ü geçmeyen damarlı sığır eti 2. Kütle oranı bağ ve yağ dokusu içeren damarlı sığır eti
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: blok halinde dondurulmuş sığır eti sınıf A, grup 1 sığır eti, alt grup 1.1, alt grup 1.2, alt grup 1.3
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş (katkı maddeleri olmadan - marinatlar, baharatlar, vb.): karkaslar ve yarım karkaslar, çeyrekler, kesilmiş domuz etinden lokslar, domuz çorbası, bloklar halinde dondurulmuş domuz eti, bl
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, topak kemiksiz sığır eti, kategori A, bloklar halinde soğutulmuş ve dondurulmuş: omuz, pirzola eti, torbalarda, plastik veya kombine filmde paketlenmiş, içinde
|
|
||
Çeşitler halinde dondurulmuş kesilmiş domuz etinden bloklar: yağ dokusunun kütle oranı %10, %15, %20, %30'dan fazla olmayan kesilmiş domuz eti; yağ dokusunun kütle oranı %30 ila %50 arasında olan kesilmiş domuz eti; konut
|
|
||
Bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat, küçük çocuklara yönelik gıda ürünlerinin üretimi için: Sınıf A - grup 1 sığır eti-alt grup 1.1 bağ ve yağ dokusunun kütle oranı daha fazla olmayan sığır eti
|
|
||
Et. Kemiksiz ve kemiksiz domuz eti kesimleri, blok halinde haşlanmış, soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş.
|
|
||
Et ve süt endüstrisi için teknolojik ekipmanlar: blok kesici, öğütücü, sosis şırıngası, et enjeksiyon makinesi, masaj aleti
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Et. Kemiksiz ve kemiksiz sığır eti kesimleri, blok halinde haşlanmış, soğutulmuş, hafif dondurulmuş ve dondurulmuş.
|
|
||
Et endüstrisi için teknolojik ekipman: et işleme için blok kesici
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş at eti. Paketleme: kutular, çoklu bloklar.
|
FRIGORIFICO GENERAL PICO S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|
|
Et süt endüstrisi için teknolojik ekipman: dondurulmuş et bloklarını önceden kesmek için odalar, otomatik çift sosis kesme makineleri,
|
MAGURIT Gefrierschneider GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Et (sığır eti) kesilmiş, bloklar halinde dondurulmuş, küçük çocuklar için gıda üretimi için, selofan torbalarda, net ağırlığı 5 ila 30 kilogram olan oluklu bir kapta, aralıkta:
|
|
||
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş koyun eti (kuzu eti), Sınıf A, grup 4
|
|
||
Dondurulmuş domuz yan ürünlerinden bloklar: beyinler, kalpler, diller, diyaframlar, kuyruklar, kalçalar, akciğerler, dalaklar, trakea, kulaklar, mideler, karaciğer, et kırpıntıları (kesimler: kas, yağ, bağ dokusu; et hedefi ile
|
|
||
Et işleme endüstrisi için teknolojik ekipmanlar: öğütücüler, blok kesiciler, et karıştırıcılar, kesiciler, vakum şırıngaları, sosis çemberleri, kaldırıcılar, yarı mamul kalıplayıcılar, ekmek makineleri, porsiyonlayıcılar f
|
INDUSTRIES CASTELLVALL 2002 S.L.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Bloklar halinde dondurulmuş sığır eti, yarım karkas ve çeyrek olarak soğutulmuş sığır eti
|
🇺🇦 Ukraine
|
||
Et ürünleri: Kemiksiz domuz eti, dondurulmuş ambalaj: robotlar, çoklu bloklar
|
Procesadora de Alimentos del Sur Limitada
|
🇨🇱 Chile
|
|
İşlenmiş et ürünleri: kemiksiz veya kemiksiz domuz eti. Paketleme - kartonlar, paletler, çoklu bloklar
|
COOPERATIVA CENTRAL AURORA ALIMENTOS
|
🇧🇷 Brazil
|
|
Et - yarım karkas halinde domuz eti, RS 01170 işaretiyle dondurulmuş, ambalaj: net ağırlığı 20 ila 40 kg olan çoklu bloklar
|
KOTEKS D.O.O
|
🇷🇸 Serbia
|
|
127 işaretli kemiksiz dondurulmuş et ve domuz eti. Ambalaj: net ağırlığı 15 ila 30 kg arasında olan çoklu bloklar halinde
|
AKCIONARSKO DRUŠTVO NEOPLANTA INDUSTRIJA MESA NOVI SAD, PRIMORSKA 90
|
🇷🇸 Serbia
|
|
Dondurulmuş yarı mamul kümes hayvanı eti: Kıyılmış kümes hayvanları eti Özel. Ambalaj: oluklu ambalaj, çoklu bloklar, net ağırlık 10 kilogramdan 20 kilograma kadar. Ürünler normatif standartlara uygun olarak üretilmektedir.
|
|
||
Et, kemikli sığır eti, dondurulmuş, blok halinde, oluklu bir kapta paketlenmiş, 20 ila 25 kilogram ağırlığında
|
, Russian Federation
|
|
|
Et ve kümes hayvanları işleme endüstrisi için teknolojik ekipman: Blok-konteyner tipi mobil kesim ve et işleme kompleksleri
|
|
||
Dondurulmuş bloklar halinde sığır ve domuz etinden kemiksiz yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Et ve sakatat, bloklar halinde dondurulmuş, küçük çocuklar için gıda üretimi için ürün yelpazesinde: sınıf A-grup 1 sığır eti: alt grup 1.2, bağ ve yağ dokusunun kütle oranı %12,0'dan fazla olmayan
|
|
||
Bağ ve yağ dokusunun kütle oranı %3, %6, %10, %14, %20'den fazla olmayan sığır etinden kemiksiz kesilmiş blok dondurulmuş et
|
|
||
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş yan ürünler. Grup 1 sığır eti: karaciğer, dil, kalp; Grup 2 domuz eti: karaciğer, dil, kalp. Ambalaj: kağıt, karton, oluklu kutulardan yapılmış kutular
|
|
||
Küçük çocuklar için gıda üretimi için bloklar halinde dondurulmuş et ve sakatat: kesilmiş sığır eti, sığır ciğeri, sığır dili, sığır kalbi,
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: blok halinde dondurulmuş et ve sakatat
|
|
||
Dondurulmuş kesilmiş etten bloklar - sığır eti
|
|
||
Bloklar halinde dondurulmuş kıyılmış şekil verilmemiş et yarı mamul sığır eti: B kategorisi kıyma artıkları, G kategorisi artıklarından kıyma
|
|
||
Blok ve tüketici ambalajlarında soğutulmuş ve dondurulmuş parça tavuk eti yarı mamulleri: shawarma için yarı mamul, marine edilmiş shawarma için yarı mamul, derili kemiksiz broyler tavuk eti, f
|
|
||
Yağsız et. Sığır ve domuz etinden bloklar kesilmiş, dondurulmuş
|
|
||
Kütle oranı %35'i aşmayan bağ ve yağ dokusu ile dondurulmuş kesilmiş at etinden bloklar, at etinin kesilmesinden elde edilen bağ dokusu ve kıkırdak blokları. Tüketici ve nakliye ambalajında paketlenmiştir
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş, dondurulmuş tavuk parçaları, setler halinde dahil: kanat, but, baget, bacak, göğüs filetosu, tavuk derisi, kemikli göğüs, et suyu için set, oluklu kutularda poli bloklar wei
|
|
||
İşlenmiş dondurulmuş et yan ürünlerinden bloklar: sığır kalpleri, böbrekler, diyaframlar, kuyruklar, akciğerler, dalaklar, trakea, kaltiks, kulaklar, diller, hyoid eti, dudaklar, ağlı yara izleri, abomasumlar, kitaplar, karaciğer, mo
|
|
||
Aksesuarlar ve yedek parçalar ile et işleme endüstrisi için teknolojik ekipman MAGURIT: et için blok kesiciler, modeller: Fromat 042 eco, Fromat 042 profi, Fromat 053, Fromat 063, Sta
|
MAGURIT Gefrierschneider GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Ürün yelpazesinde dondurulmuş kesilmiş sığır etinden bloklar: - bağ ve yağ dokusunun kütle oranı %3, %6, %10, %12, %14, %20, %35'ten fazla olmayan kesilmiş sığır eti
|
|
||
Bloklar halinde dondurulmuş kemiksiz topak kuzu etinden yarı mamul et ürünü (işlenmiş): Okorok Okraina zhivovanny kategori B.
|
|
||
İşlenmiş sığır eti. İşlenmiş dondurulmuş blok kesilmiş et.
|
|
||
Yarı mamul büyük parça kemiksiz kategori A: bonfile; bonfile (fileto); domuz budu; jambon s w; jambon w w; karbonat; blok halinde kesilmiş domuz eti: %9010 kesilmiş, %8020 kesilmiş, yağsız domuz eti %9010. Semifabri
|
|
||
Blokların bir parçası olarak BLOK-MODÜLER SİRKÜLASYON SİSTEMLERİ: - Sondaj çamurunun hazırlanması için blok (BPR) - Çamurun temizlenmesi için blok (BOR) - Sondaj çamurunun depolanması için blok (BHR) - Çamur giderme sistemi (SUSH) - Dolum tankı un
|
|
||
Laboratuvar ekipmanları: Ocaklar: 0003581600 C- MAG HP 4, 0003581800 C-MAG HP 7, 0003582000 C-MAG HP 10; blok ısıtıcılar: 0004025100 Kuru Blok Isıtıcı 1, 0004025200 Kuru Blok Isıtıcı 2,0004025300 Kuru Blok H
|
IKA-Werke GmbH & Co. KG
|
🇩🇪 Germany
|
|
Göz makyajı için dekoratif kozmetik ürünleri, Frederic M marka: Yedek bloklar - gölgeler Velor - Yedek bloklar No. 1 renk bej, Yedek bloklar No. 7 renk gümüş-gri, Yedek bloklar No. 10 renk
|
Frederic M
|
🇫🇷 France
|
|
Boru hatları: Reaktörden rejeneratöre transfer hattı (blok 1, blok 2), Rejeneratörden reaktöre transfer hattı (blok 1, blok 2) TR CU 0322013 Ek No. 1 uyarınca kategori 2
|
|
||
BKTP tipi betonarme tesisatta blok (2BKTP), BBSP tipi blok beton kesit noktaları, BBRP tipi blok beton dağıtım trafo merkezleri, blok dağıtım trafo merkezleri
|
|
||
Akkor lambalı sokak lambaları, halojen, seri: 2020, AMS, BLOK C OUT, BLOK GR OUT, BLOK W 15 OUT, BLOK W 20 OUT, BTL, FITA 1, FITA 2, FITA 3, JUNKO, LAP WR, MAGNET, TOPA, ZENETE, ZENETE APLIQUE.
|
B.LUX, S.A
|
🇪🇸 Spain
|
|
Yapı karışımları: duvarcılık karışımları - küçük parçalı yapı malzemelerinin döşenmesine yönelik karışımlar: tuğlalar, gaz bloklar, köpük bloklar, ikiz bloklar, beton taşlar, doğal taş bloklar ve benzeri, Marka Gor
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: dondurulmuş sakatat (diyafram). Ambalaj: kutular, çoklu bloklar.
|
Frigorifico H.V .S.A.
|
🇦🇷 Argentina
|