Dana Kaburga GTIP / HS CODE ✨

Ürün adı
Şirket
Konum
GTIP
Yemekler ve mutfak ürünleri: acılı dana eti, haşlanmış dana eti, pişmiş ve tütsülenmiş domuz pastırması, rosto dana eti, fırında dana kaburga, buharda pişmiş dana kaburga
Sıcak füme et ürünleri soğutulmuş: Dana kaburga "Füme Barbekü", Kuzu kaburga "Füme Barbekü", Domuz kaburga Füme Barbekü, Dana göğüs eti "Brisket Füme Barbekü". Paketleme: vakumlu torbalar, net ağırlık 100
Etten mutfak ürünleri, Toro marka: kemikli sous-vide dana eti, sous-vide dana eti, baharatlı göğüs eti, et suyunda haşlanmış dana kaburga, kızarmış domuz kaburga, marine edilmiş pişmiş domuz boynu, haşlanmış domuz yanakları
Etten mutfak ürünleri, Toro marka: kemikli sous-vide dana eti, sous-vide dana eti, baharatlı haşlanmış göğüs eti, et suyunda haşlanmış dana kaburga, haşlanmış domuz kaburga, marinede pişmiş domuz boynu, domuz yanağı suyu
Füme et lezzetleri: Brisket Miratorg (tütsülenmiş dana döş), Brisket Primebeef (tütsülenmiş dana döş), Barbekü dana kaburga, Barbekü domuz kaburga, Tütsülenmiş domuz yanağı (Belli Pork),
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: Teksas dana göğüs eti, Teksas usulü domuz kaburga, Teksas usulü domuz göğüs eti, Teksas usulü domuz omuz, Teksas usulü dana kaburga
Et ürünleri: yarı mamul ürünler: Dana azu, Dana antrikot, Dana stroganoff, Dana bonfile, Dana pirzola, Kemiksiz dana kalça, Kemiksiz dana omuz, Dana kaburga d
Çeşitli et ürünleri: çiğ tütsülenmiş: dana balyk, dana kaburga, basturma, balyk koyun eti, çeşitli balykovy lezzetleri; haşlanmış-tütsülenmiş: dana somun, dana balykovy lezzetleri, dana omuz
Et ürünü - kabuklu ikinci yemekler: soslu dana rosto, soslu ciğer rosto, soslu dana gulaş, Ossobuco için dana incik, kemikli dana göğüs eti, dana kaburga; et içeren ürün -
Ürün yelpazesinde hazır soslar: Sığır eti için marinatlar BEEF BULGOGI MARINADE (PULKOGI), domuz eti için PORK BULGOGI MARINADE (PULKOGI), dana kaburga için BEEF KALBI MARINADE (KALBI), domuz kaburga için PORK KALBI
Daesang Corporation
🇰🇷 Korea South
Sığır etinden yarı mamul doğal parça et ve kemik ürünleri: Boyun, Göğüs-kaburga kısmı, Sırt-bel kısmı, Omuz, İncik, Kalça kısmı, Dana kaburga, İncik
🇧🇾 Belarus
Sığır, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Küçük boy sığır eti kategorisinden yarı mamul et ürünleri: et suyu, dana kaburga, dana yahnisi için küçük et ve kemik parçaları. Yarı mamul et ürünleri
Et ürünleri, sakatattan, haşlanmış, haşlanmış-füme ve fırınlanmış, vakum altında paketlenmiş: Haşlanmış sığır füme "Avrupa"; Pişirilmiş-füme dana kaburga; Pişirilmiş-füme sığır dili; Haşlanmış sığır rulo
Yarı mamul yarı mamul ürünler e. Test kasası kategorisi B'deki yarı mamul ürünler: dondurulmuş dana kaburga (tarif No. 1).
Etten mutfak ürünleri: keçi soslu kuzu omuz süt soslu haşlanmış kuzu incik haşlanmış dana kaburga baharatlı ızgara domuz incik
Yarı mamul et doğal parça et ve kemik: Kategoriler A - dana kaburga - domuz göğüs eti - domuz göğüs eti - domuz budu - domuz omuz - incik
Marine edilmiş yarı mamul et ürünleri: Kuzu şiş (kuzu karkas, marine), Dana şiş (dana omuz, marine), Kaburga kebabı (domuz kaburga orta miktarda et, marine), Izgara kaburga şiş (domuz kaburga, büyük kol
Soya fasulyesi veya buğday gluteni bazlı ürünler: Füme kaz , Baharatlı dana fileto , Baharatlı Sichuan dana eti , Tatlı ve ekşi soslu kaburga , Kimyon tohumu ile doğranmış kuzu eti , Kyoto kaburga , Soslu biftek
Shenzhen Whole Perfect Foods CO., LTD
🇨🇳 China
Soğutulmuş sığır ve dana etinden yarı mamul et ürünleri: - etli ve kemikli: sığır kaburga, sığır göğüs eti, dana yahni, dana göğüs eti; - kemiksiz: sığır gulaşı, sığır azu, güveçlik dana eti, ghoul
Soğutulmuş mutfak et ürünleri: Amerikan usulü fırında domuz kaburga, barbekü soslu Amerikan usulü fırında domuz kaburga, fırında dana eti, fırında domuz eti, çorbalar için et seti, üzümlü dolma
Dondurulmuş mutfak et ürünleri: Amerikan usulü fırında domuz kaburga, barbekü soslu Amerikan usulü fırında domuz kaburga, fırında dana eti, fırında domuz eti, çorbalar için et seti, üzümlü dolma
Tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş et ürünleri, ürün yelpazesinde: 1. DOMUZ ETİNDEN: Pastroma Prazdnichnaya, Domuz kaburga, Bira için domuz kaburga, Roll Uzak Doğu, Roll "Kaptan", Roll " Rostov'da , Roll Avcıları
Sığır etinden işlenmiş yarı mamul ürünler: Kıyma, Bel, But, Dana kebap, Boyun, Yağsız omuz, Boyun, göğüs eti, kürek kemiği, kıkırdak üzerinde kaburga, kalın kenar, ince kenar, kaburga, çentik, n
Vakum kullanılarak paketlenmiş olanlar da dahil olmak üzere et ürünleri: - füme haşlanmış domuz eti: Bonfile, Karbonat, Jambon, Boyun, Kahvaltı için göğüs, Kaburga üzerinde Brisket, Burger incik (ön, arka), Kaburga
Yemeye hazır mutfak ürünleri: dana angus, dana etli pilav ve akuçuk salatası, patatesli domuz kaburga barbekü, currywurst-Nürnberg sosisleri, Fo-Bo çorbası, et suyu, kızarmış domuz ve dana sosisi, ko
Et ürünleri: Çiğ tütsülenmiş prosciutto (dana antrikot), Pişmiş tütsülenmiş pastırma, Çiğ pişmiş carpaccio , Çiğ tütsülenmiş dana basturma, Çiğ tütsülenmiş Sudzhuk, Çiğ tütsülenmiş Zhaya, Pişmiş tütsülenmiş dana eti, Kaburga
ALEF PRODUCT
🇰🇿 Kazakhstan
Vakumlu ambalajda odun kömüründe pişirilmiş etten dondurulmuş yarı mamul ürünler: domuz kebabı (boyun kısmı, kaburga kısmı, bonfile), kuzu kebabı (kuzu ka), dana kebabı (elma), dana kebabı
Küçük boy domuz etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri B kategorisi: marine edilmiş kaburga eti; pişirme için kaburga eti; Piquant kavurma için kaburga eti; baharatlı sos içinde pişirme için kaburga eti; z için kaburga eti
Yarı mamul et ve kemik küçük parçalar: domuz kaburga şişleri. Kemiksiz küçük parça yarı mamul ürünler: Ev usulü şaşlık, dana şaşlık, domuz piknik şaşlık, Geleneksel dana şaşlık,
Jin Mai Lan etiketli hazır erişte: mantarlı ve tavuklu, karidesli, baharatlı dana etli, dana dolmalı, sarımsaklı kaburga
Jinmailang food Harbin Co., Ltd.
🇨🇳 China
Domuz, sığır, kuzu eti ve yan ürünlerinden yüksek derecede hazır yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: Et lazanya; Fırında domuz kaburga; Köfte; Soslu dana yanak; Dana yanak; marka: IP
Sığır eti, kuzu eti yan ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: Marine edilmiş kuzu kaburga, Ev usulü dana böbrek, Peasant usulü dana yürek,
Mutfak sosları: Soya-bal glazüründe kaburga pişirmek için sos; Barbekü kaburga yapmak için sos; Tatlı biber sosunda kaburga yapmak için sos; Acıka ile baharatlı kaburga yapmak için sos ... У
Mutfak et ürünleri. Grup -et: Tip -parçalar: boğa bifteği; domuz bonfile; geyik eti; seçilmiş geyik eti; domuz eti; domuz kaburga; sığır kaburga; domuz kaburga; kalp
Domuz eti ve dondurulmuş sığır eti ürünleri: sığır eti küpleri, sığır eti küpleri, marine edilmiş domuz kaburga, kızarmış domuz kaburga, baharatlı domuz kaburga, Ev yapımı köfte, köfte, biftek k
TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: Özel jambon, Özel rulo, Özel fileto, Özel göğüs eti, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz kaburga.
İşlenmiş yarı mamul et ürünleri: Kafa yağı, deride domuz pastırması, et subscapularis kaburga, et şerit kaburga, göğüs etinden et kaburga (yaprak kesim), kemikli domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, sırt yağı
Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz kaburga
Mutfak sosları: Soya-bal sırlı kaburga yapmak için sos; Barbekü kaburga yapmak için sos; Tatlı biber soslu kaburga yapmak için sos. Ambalaj: polimer ambalaj, cam şişeler, n
yarı mamul et ürünleri küçük domuz eti parçaları ve kemik kategorileri B: Izgara kaburga, Baharatlı domuz kaburga, Lezzetli kaburga - soğutulmuş ve dondurulmuş
Et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kemiksiz kesimler, kemiksiz et, kuzu (kuzu), bonfile kesilmiş, 4 kaburga üzerinde bel, bel 4 kaburga kesilmiş, kemik üzerinde bel 4-5 kaburga kesilmiş, kabuk
Soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri - Kategori B: Kıkırdak eti, Domuz eti kesimi, Şiş kebap, Şerit kaburga, Lezzet kaburga; Kategori B: Premium kaburga; Kategori D: Güveç premium
Sığır ve Domuz Eti Ürünleri: Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz eti: Kaburga "Siesta"; DANA VE DOMUZ ETİ: tütsülenmiş-haşlanmış: RULO: "Mirage", "Assorted", "Favorite", "Gusarsky", Jambon: "Charm", "Holiday", "Extra", "Table"
İkinci öğle yemeği hazır et ve et-sebze yemekleri: dana pirzola, "Av", "İhale", "Ev", "Bavyera", "Et", bir burger için, "Sulu" biftek, ızgara domuz kaburga, "Ciğer" krep , etli krep
Et yarı mamulleri: - Doğal yarı mamuller: Porsiyon: Doğal dana biftek; Doğal domuz pirzola; Domuz biftek; Barbekü biftek; Biberli göğüs eti ruloları; Gurme ruloları; Kaburga
Soğutulmuş sığır eti: Doğal biftek, antrikot, dana straganof, rosto, pirinçli biftek, göğüs eti, kürek kemiği, jambon, biftek, kaburga, çorba seti, gulaş için küspe, kalın fileto, kalça kısmı
Soğutulmuş sığır eti ve kemik yarı mamulleri (A, B, C kategorileri): - büyük parçalar: "Goodman DA"; - porsiyonlanmış: T-bone biftek "T-Bon"; Porter House T-bone biftek; Kaburga biftek
Domuz, sığır, kuzu etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler: Topaklanmış et ve kemik: Kategori A: Kavurma için dana fileto; Kızartma kaburga Orijinal (domuz eti) Kategori B: Fırında fileto
Soğutulmuş ve dondurulmuş ikinci öğle yemeği yemekleri. Et ve et ürünleri yemekleri (garnitürlü ve garnitürsüz): sebzeli dana eti, etli ve patlıcanlı güveç, haşlanmış kaburga, fasulyeli domuz eti.
Füme haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri: Kategori A - Dana bonfile; Kategori B - Moskovsky jambonu; Kategori B - Domuz kaburga, incik, şenlikli fileto; Kategori D - Serpukhovskaya göğsü, Shchekovina;
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Mayonezli domuz kebabı; Limonlu domuz kebabı; Domuz kaburga kebabı; Biber dolması; Lahana dolması; Ev yapımı pirzola; But biftek; Şnitzel; Dana pirzola; Khinkali
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: büyük parçalar: domuz eti, sığır eti, kuzu eti, dana eti, ceviz, haşlanmış domuz eti, yan, kaburga, incik, bacak, göğüs eti, karbonat (kemikli, kemiksiz dahil; baharatlarda, Mar
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri ve - sığır topak kemiksiz dana eti: Yaşlandırılmış sığır bonfile; Yaşlandırılmış sığır kalın kenarından kaburga gözü biftek; Yaşlandırılmış Chateaubriand sığır eti posası; Boyun dışarı
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş: büyük parçalar: domuz, sığır, kuzu, dana, ceviz, domuz eti, yan, pastırma, kaburga, incik, bacak, göğüs eti, karbonat (kemikler dahil, kemiksiz; özel
Dondurulmuş, işlenmiş dana eti: arka incik, inciksiz kalça kesimi, yan, bel kesimi, bonfile, kaburga kesimi, sırt kesimi, göğüs kesimi, ayna kesimi, ön incik, boyun kesimi, omuz
.
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: büyük parçalar: domuz eti, sığır eti, kuzu eti, dana eti, fındık, haşlanmış domuz eti, yanak, pastırma, kaburga, incik, bacak, göğüs eti, karbonat (kemik üzerinde, kemiksiz dahil; özel olarak
Yarı mamul et ürünleri: Sığır, kuzu, dana eti: karkaslar, çeyrekler, soğutulmuş parçalar, kalça kesimi, boyun kesimi, arka ve ön incik, sırt-bel kesimi, omuz kesimi, pirzola eti, bonfile, kaburga
Domuz ve sığır etinden pişmiş ve tütsülenmiş haşlanmış et ürünleri. - tütsülenmiş-pişmiş et ve et ürünleri: Tender roll, preslenmiş dana Batyr, kaburga Siesta, kemiksiz mafsal, kulaklar, domuz Po-Milance
Konserve et: Haşlanmış kuzu eti (kuzu yahnisi), Haşlanmış dana eti, Haşlanmış at eti, Haşlanmış geyik eti (maral eti), Haşlanmış kaburga eti, Haşlanmış ciğer, Kalp kuzu yahnisi, Kuzu pirzolası, Djörgom yahnisi 4955
Dondurulmuş sığır etinden yarı mamul parça et ürünleri: Küçük boy kemiksiz kategori B: gulaş; Büyük boy kemiksiz kategori A: but; Küçük parça et ve kemik kategorileri B: kaburga, kategori C: dana eti
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: küçük boy kategori B: Domuz kebabı; küçük boy kategori B: Kaburga üzerinde barbekü Piknik; doğranmış kategori B: Pirzola Köy, Dana biftek Amatör
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: büyük parçalar: domuz eti, sığır eti, kuzu eti, dana eti, ceviz, haşlanmış domuz eti, yan, kaburga, incik, bacak, göğüs eti, karbonat (kemikli, kemiksiz dahil; baharatlarda, Mar
Et ve et içeren mutfak ürünleri: Domates-krema sosunda haşlanmış lahana sarması, Jambonlu ve peynirli Flamenkines, Haşlanmış kaburga, Haşlanmış göğüs eti, Et suyunda dana ve sığır köftesi, Tel
Yarı mamul et ve et ürünleri, dondurulmuş ve soğutulmuş: Yarı mamul et ürünleri: domuz kaburga, çorba seti, şnitzel, köfte, domuz kebabı, kuzu kebabı, domuz bonfile, dana bonfile; yarı mamul ürünler m
verimsiz hayvanlar için: Köpekler için ödüller: kuru koyun kulakları, kuru genç boğa kaburgaları, kuru karaca ciğeri, kuru buzağı kuyrukları, kuru karaca ciğeri, kuru sığır filetosu, kuru dana kaburgası, kuru kaburga
The Natural Pet Treat Company Limited
🇳🇿 New Zealand
Et bazlı hazır yemekler: domuz gerdan kebabı, domuz kaburga, domuz fileto, kuzu etinden, kuzu gerdandan; kuzu tohumu; domuz lula kebabı, kuzu kebabı, dana lula kebabı; çeşitli kebaplar
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET KONTAKLAMA Domuz kebapları, Kaburga kemikli fileto, Kaburga, Pulp, Piknik için Kupaty TU 9214-007-84989588-09
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri, "Miratorg" markası: topaklı et ve kemik kategorileri B: Kemikli incik, Kemikli göğüs eti, "Kare", Fileto, Kemikli fileto 4-5 kaburga, Kemikli fileto 7-8 kaburga, Korey
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: Karbonat, Boyun, Jambon, Kaburga üzerinde göğüs eti, Kahvaltı için göğüs eti, Burger incik (ön), Burger incik (arka), Bira kaburga, Domuz yahnisi, Bonfile, Domuz kulakları
Çiğ tütsülenmiş domuz eti lezzetleri: Çiğ füme göğüs eti, kemiksiz çiğ füme göğüs eti, çiğ füme incik, çiğ füme karbonat, çiğ füme boyun, çiğ füme bel, çiğ füme kaburga, profilaktik kaburga
Domuz ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Küçük boyutlu et ve kemik - kategori B "kaburga üzerinde barbekü" ev "domuz eti" gibi, "kaburga üzerinde barbekü" Kafkas "domuz eti; kategori D "sığır gulaş
tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: "Boyun", "Shinka", "Bel", "Göğüs eti", "Rulo", "Kemiksiz bacak", "Karbonat", "Baharatlı domuz eti", "Domuz kaburga", "Yanak" (kutular), "Bira için kaburga füme domuz eti", "Shashlik sv
Soslar: Kaburga için "Kalbi" marine sosu (Sempio); Kaburga için "Kalbi" (Sempio) baharatlı marine sosu; "Bulkogi" marine sosu (Sempio); Soba Çorbası Sosu (Sempio); Hamsi Çorbası Sosu (Sempio);
OBOK FOOD Co., Ltd
🇰🇷 Korea South
Yarı mamul et ürünü, kemiksiz, küçük parçalar: B kategorisi: Soğutulmuş domuz şiş kebabı. Yarı mamul et ürünü, küçük boyutlu et ve kemik ürünü G kategorisi: "Magic" ile marine edilmiş kaburga; Izgara kaburga.
Mutfak ürünleri. Et ve sakatattan ikinci öğle yemeği et yemekleri: Et ve kemik küçük parçalar: ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga; Topaklı et ve kemik: pişmiş domuz incik; Doğranmış kalıplanmış: o
Füme haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Küçük bacak süper, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz incikleri.
Pişmiş tütsülenmiş domuz eti: pişmiş tütsülenmiş boyun, pişmiş tütsülenmiş karbonat, pişmiş tütsülenmiş göğüs eti, pişmiş tütsülenmiş bel, pişmiş tütsülenmiş et somunu, pişmiş tütsülenmiş et rulosu, tütsülenmiş kaburga 7030, tütsülenmiş kaburga
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz parça et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış et ve kemik: kategori B kaburga; kategori D: Geleneksel kaburgalar. Kemiksiz küçük parça et yarı mamul ürünler: k
Şaşlık Amatör, Barbekü için Kaburga, Domuz etinden Şaşlık, Kaburga üzerinde Şaşlık Şarküteri, Şaşlık Iz koyun eti, Pirzola Köy , Pirzola Sarımsak , Pirzola Narin , Pirzola Tüccar , Kup
Preslenmiş haşlanmış kulaklar, bacaklar, kuyruklar, düşük dereceli kıkırdak, şerit kaburga, elit kaburga.
yarı mamul et topak et ve kemik (kategori B) - domuz filetosu, sığır filetosu, (kategori B) - domuz incik, sığır incik, domuz kaburga, sığır kaburga, (kategori D) - domuz göbeği, sığır göğüs eti; n
Et ürünleri. Kesimlerde domuz eti: incik, dış kısım, yan, iç, üst, dorsal, lumbar, meme arası, yan, göğüs, kaburga, subskapular kaburga, omuzlar
PIŞMIŞ-FÜME VE TÜTSÜLENMIŞ KURABIYELER: PIŞMIŞ KURABIYELER: PODMOSKOVNAYA BOYUN, RUS KARBONATI, MOSKOVSKAYA KABUĞU, BAHARATLI GÖĞÜS, DOMUZ SHNE, BAHARATLI DOMUZ KABURGA, NEZZHIS KABURGA
tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: Derevenskaya domuz eti, Novinka rulo, yanak, Piquant kaburga, Bira için füme domuz kaburga, domuz Baharatlı, domuz Özel, domuz Po-Tikhoretski, rulo Snack
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti kesimleri: kalça kemikli, arka incik, sırt-bel kemikli, göğüs kemikli, kaburga kemikli, boyun kemikli, subskapular kaburga, ple
Et endüstrisi ürünleri: Kuzu fileto 4 kaburga, kemik üzerinde dondurulmuş, kemik üzerinde dondurulmuş kuzu fileto, temizlenmiş 7-8 kaburga, kemiksiz dondurulmuş kuzu bonfile, kemiksiz dondurulmuş kuzu budu, milletvekili
AFFCO NEW ZEALAND LIMITED, NEW ZEALAND
🇳🇿 New Zealand
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI İNCELTİLMİŞ ET: Doğal pirzola: kuzu eti, domuz eti, ızgara sığır eti, ızgara domuz eti; kuzu kaburga, domuz kaburga, sığır straganof, şiş kebap için sığır eti, şiş kebap için kuzu eti - 127 ed elektrik sarma cihazları art. 3
Yarı mamul et ve kemikli et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - B kategorisi porsiyon sığır eti: sebzeli Myasnov genç boğa kaburga; - D kategorisi küçük boy domuz eti: barbekü için Myasnov domuz kaburga.
- 77
Soğutulmuş domuz eti ürünleri: - tütsülenmiş-haşlanmış: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga,
Et ürünleri. nerdy: incik; dış kısım; yan kısım; iç kısım; üst kısım; dorsal lumbar kesim; meme ucu kısmı; yan kısım; göğüs kesimi; kaburga kesimi; subskapular kaburgalar
MUTFAK ÜRÜNLERİ. ET VE YAN ÜRÜNLERINDEN IKINCI ÖĞLE YEMEĞI ET YEMEKLERI: Et ve kemik küçük parçalar - ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga. Topak topak et ve kemik - fırında domuz incik. Doğranmış kalıplanmış
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Çek pirzola, Barbekü domuz kaburga, Marine edilmiş domuz kaburga, Bavyera domuz eti, Domuz solyanka, Mayonezli soğutulmuş domuz eti, Domuz kebabı, Sha
Tütsülenmiş et ürünleri: topak sığır eti, kemikli sığır eti, doğranmış sığır eti, topak kuzu eti, kemikler (sırt, incik, kaburga sığır eti), kemikler (sırt, kaburga, domuz inciği),
940840000402
🇰🇿 Kazakhstan
Domuz etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: Baharatlı domuz eti, Shekovina (tanklar), Bira için füme domuz kaburga, Tikhoretski domuz eti, Domuz kebabı, Rulki, Köy domuz eti, Baharatlı kaburga, Domuz eti
Yemeye hazır mutfak et ürünleri: Bira turşusunda Jeks sığır eti, Vişne turşusunda Jax Domuz kaburga, Jax Domuz kaburga Tatlı ve ekşi domuz eti, Marine edilmiş domuz eti, Domuz eti
füme-haşlanmış domuz ürünleri - Lipetsk budu, göğüs eti, Yelets rulosu, Orijinal kaburga, incik (incik), Tambov haşlanmış domuz eti, Zadonsk rulosu; füme-pişmiş - Slav lezzeti, kaburga, pastroma; s
Yarı mamul et ürünleri: marine edilmiş domuz eti (et, kaburga, antrikot, iç bonfile, boyun); marine edilmiş kuzu eti (iç bonfile, et, raf, kaburga); marine edilmiş sığır eti (et, iç bonfile)
Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - küçük boy domuz eti. Kategori D: domuz yahnisi; yahni sırtı, uçuş için kaburga, üçgen kaburga, domuz suyu için set; et suyu seti; yağdan kızartma
Et. Sığır etinin parçalara ayrılması. İşlenmiş et ürünleri: çeşitli sığır etleri: 1. Kalça 2. Omuz 3. Bel 4. Lumbar 5. Brisk 6. Kaburga Kaburga 7. Boyun Boyun
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük et ve kemik: Domuz kaburga Outskirts (kategori B ), Bavyera Outskirts kaburga (kategori G), Domuz incik Outskirts (kategori G); - melkok