Dana Kaburga GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0203: Domuz eti (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020319: Diğer domuz etleri (taze/soğutulmuş)
- 0204: Koyun ve keçi etleri (taze, soğutulmuş veya donduruImuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0209: Domuz ve kümes hayvanlarının yağları (taze, soğutulmuş, dondurulmuş, tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 16021000: Hazırlanmış/konserve edilmiş et, sakatat/kan; homojenize
- 160220: Hayvanların karaciğerlerinden konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 2309: Hayvan gıdası olarak kullanılan müstahzarlar
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Yemekler ve mutfak ürünleri: acılı dana eti, haşlanmış dana eti, pişmiş ve tütsülenmiş domuz pastırması, rosto dana eti, fırında dana kaburga, buharda pişmiş dana kaburga
|
|
||
Sıcak füme et ürünleri soğutulmuş: Dana kaburga "Füme Barbekü", Kuzu kaburga "Füme Barbekü", Domuz kaburga Füme Barbekü, Dana göğüs eti "Brisket Füme Barbekü". Paketleme: vakumlu torbalar, net ağırlık 100
|
|
||
Etten mutfak ürünleri, Toro marka: kemikli sous-vide dana eti, sous-vide dana eti, baharatlı göğüs eti, et suyunda haşlanmış dana kaburga, kızarmış domuz kaburga, marine edilmiş pişmiş domuz boynu, haşlanmış domuz yanakları
|
|
||
Etten mutfak ürünleri, Toro marka: kemikli sous-vide dana eti, sous-vide dana eti, baharatlı haşlanmış göğüs eti, et suyunda haşlanmış dana kaburga, haşlanmış domuz kaburga, marinede pişmiş domuz boynu, domuz yanağı suyu
|
|
||
Füme et lezzetleri: Brisket Miratorg (tütsülenmiş dana döş), Brisket Primebeef (tütsülenmiş dana döş), Barbekü dana kaburga, Barbekü domuz kaburga, Tütsülenmiş domuz yanağı (Belli Pork),
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş et ürünleri: Teksas dana göğüs eti, Teksas usulü domuz kaburga, Teksas usulü domuz göğüs eti, Teksas usulü domuz omuz, Teksas usulü dana kaburga
|
|
||
Et ürünleri: yarı mamul ürünler: Dana azu, Dana antrikot, Dana stroganoff, Dana bonfile, Dana pirzola, Kemiksiz dana kalça, Kemiksiz dana omuz, Dana kaburga d
|
|
||
Çeşitli et ürünleri: çiğ tütsülenmiş: dana balyk, dana kaburga, basturma, balyk koyun eti, çeşitli balykovy lezzetleri; haşlanmış-tütsülenmiş: dana somun, dana balykovy lezzetleri, dana omuz
|
|
||
Et ürünü - kabuklu ikinci yemekler: soslu dana rosto, soslu ciğer rosto, soslu dana gulaş, Ossobuco için dana incik, kemikli dana göğüs eti, dana kaburga; et içeren ürün -
|
|
||
Ürün yelpazesinde hazır soslar: Sığır eti için marinatlar BEEF BULGOGI MARINADE (PULKOGI), domuz eti için PORK BULGOGI MARINADE (PULKOGI), dana kaburga için BEEF KALBI MARINADE (KALBI), domuz kaburga için PORK KALBI
|
Daesang Corporation
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Sığır etinden yarı mamul doğal parça et ve kemik ürünleri: Boyun, Göğüs-kaburga kısmı, Sırt-bel kısmı, Omuz, İncik, Kalça kısmı, Dana kaburga, İncik
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Sığır, domuz etinden yarı mamul doğal et ürünleri. Küçük boy sığır eti kategorisinden yarı mamul et ürünleri: et suyu, dana kaburga, dana yahnisi için küçük et ve kemik parçaları. Yarı mamul et ürünleri
|
|
||
Et ürünleri, sakatattan, haşlanmış, haşlanmış-füme ve fırınlanmış, vakum altında paketlenmiş: Haşlanmış sığır füme "Avrupa"; Pişirilmiş-füme dana kaburga; Pişirilmiş-füme sığır dili; Haşlanmış sığır rulo
|
|
||
Yarı mamul yarı mamul ürünler e. Test kasası kategorisi B'deki yarı mamul ürünler: dondurulmuş dana kaburga (tarif No. 1).
|
|
||
Etten mutfak ürünleri: keçi soslu kuzu omuz süt soslu haşlanmış kuzu incik haşlanmış dana kaburga baharatlı ızgara domuz incik
|
|
||
Yarı mamul et doğal parça et ve kemik: Kategoriler A - dana kaburga - domuz göğüs eti - domuz göğüs eti - domuz budu - domuz omuz - incik
|
|
||
Marine edilmiş yarı mamul et ürünleri: Kuzu şiş (kuzu karkas, marine), Dana şiş (dana omuz, marine), Kaburga kebabı (domuz kaburga orta miktarda et, marine), Izgara kaburga şiş (domuz kaburga, büyük kol
|
|
||
Soya fasulyesi veya buğday gluteni bazlı ürünler: Füme kaz , Baharatlı dana fileto , Baharatlı Sichuan dana eti , Tatlı ve ekşi soslu kaburga , Kimyon tohumu ile doğranmış kuzu eti , Kyoto kaburga , Soslu biftek
|
Shenzhen Whole Perfect Foods CO., LTD
|
🇨🇳 China
|
|
Soğutulmuş sığır ve dana etinden yarı mamul et ürünleri: - etli ve kemikli: sığır kaburga, sığır göğüs eti, dana yahni, dana göğüs eti; - kemiksiz: sığır gulaşı, sığır azu, güveçlik dana eti, ghoul
|
|
||
Soğutulmuş mutfak et ürünleri: Amerikan usulü fırında domuz kaburga, barbekü soslu Amerikan usulü fırında domuz kaburga, fırında dana eti, fırında domuz eti, çorbalar için et seti, üzümlü dolma
|
|
||
Dondurulmuş mutfak et ürünleri: Amerikan usulü fırında domuz kaburga, barbekü soslu Amerikan usulü fırında domuz kaburga, fırında dana eti, fırında domuz eti, çorbalar için et seti, üzümlü dolma
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış soğutulmuş et ürünleri, ürün yelpazesinde: 1. DOMUZ ETİNDEN: Pastroma Prazdnichnaya, Domuz kaburga, Bira için domuz kaburga, Roll Uzak Doğu, Roll "Kaptan", Roll " Rostov'da , Roll Avcıları
|
|
||
Sığır etinden işlenmiş yarı mamul ürünler: Kıyma, Bel, But, Dana kebap, Boyun, Yağsız omuz, Boyun, göğüs eti, kürek kemiği, kıkırdak üzerinde kaburga, kalın kenar, ince kenar, kaburga, çentik, n
|
|
||
Vakum kullanılarak paketlenmiş olanlar da dahil olmak üzere et ürünleri: - füme haşlanmış domuz eti: Bonfile, Karbonat, Jambon, Boyun, Kahvaltı için göğüs, Kaburga üzerinde Brisket, Burger incik (ön, arka), Kaburga
|
|
||
Yemeye hazır mutfak ürünleri: dana angus, dana etli pilav ve akuçuk salatası, patatesli domuz kaburga barbekü, currywurst-Nürnberg sosisleri, Fo-Bo çorbası, et suyu, kızarmış domuz ve dana sosisi, ko
|
|
||
Et ürünleri: Çiğ tütsülenmiş prosciutto (dana antrikot), Pişmiş tütsülenmiş pastırma, Çiğ pişmiş carpaccio , Çiğ tütsülenmiş dana basturma, Çiğ tütsülenmiş Sudzhuk, Çiğ tütsülenmiş Zhaya, Pişmiş tütsülenmiş dana eti, Kaburga
|
ALEF PRODUCT
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
Vakumlu ambalajda odun kömüründe pişirilmiş etten dondurulmuş yarı mamul ürünler: domuz kebabı (boyun kısmı, kaburga kısmı, bonfile), kuzu kebabı (kuzu ka), dana kebabı (elma), dana kebabı
|
|
||
Küçük boy domuz etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri B kategorisi: marine edilmiş kaburga eti; pişirme için kaburga eti; Piquant kavurma için kaburga eti; baharatlı sos içinde pişirme için kaburga eti; z için kaburga eti
|
|
||
Yarı mamul et ve kemik küçük parçalar: domuz kaburga şişleri. Kemiksiz küçük parça yarı mamul ürünler: Ev usulü şaşlık, dana şaşlık, domuz piknik şaşlık, Geleneksel dana şaşlık,
|
|
||
Jin Mai Lan etiketli hazır erişte: mantarlı ve tavuklu, karidesli, baharatlı dana etli, dana dolmalı, sarımsaklı kaburga
|
Jinmailang food Harbin Co., Ltd.
|
🇨🇳 China
|
|
Domuz, sığır, kuzu eti ve yan ürünlerinden yüksek derecede hazır yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: Et lazanya; Fırında domuz kaburga; Köfte; Soslu dana yanak; Dana yanak; marka: IP
|
|
||
Sığır eti, kuzu eti yan ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul ürünler: Marine edilmiş kuzu kaburga, Ev usulü dana böbrek, Peasant usulü dana yürek,
|
|
||
Mutfak sosları: Soya-bal glazüründe kaburga pişirmek için sos; Barbekü kaburga yapmak için sos; Tatlı biber sosunda kaburga yapmak için sos; Acıka ile baharatlı kaburga yapmak için sos ... У
|
|
||
Mutfak et ürünleri. Grup -et: Tip -parçalar: boğa bifteği; domuz bonfile; geyik eti; seçilmiş geyik eti; domuz eti; domuz kaburga; sığır kaburga; domuz kaburga; kalp
|
|
||
Domuz eti ve dondurulmuş sığır eti ürünleri: sığır eti küpleri, sığır eti küpleri, marine edilmiş domuz kaburga, kızarmış domuz kaburga, baharatlı domuz kaburga, Ev yapımı köfte, köfte, biftek k
|
|
||
TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ÜRÜNLERI: Özel jambon, Özel rulo, Özel fileto, Özel göğüs eti, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz kaburga.
|
|
||
İşlenmiş yarı mamul et ürünleri: Kafa yağı, deride domuz pastırması, et subscapularis kaburga, et şerit kaburga, göğüs etinden et kaburga (yaprak kesim), kemikli domuz göğüs eti, kemiksiz domuz göğüs eti, sırt yağı
|
|
||
Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz kaburga
|
|
||
Mutfak sosları: Soya-bal sırlı kaburga yapmak için sos; Barbekü kaburga yapmak için sos; Tatlı biber soslu kaburga yapmak için sos. Ambalaj: polimer ambalaj, cam şişeler, n
|
|
||
yarı mamul et ürünleri küçük domuz eti parçaları ve kemik kategorileri B: Izgara kaburga, Baharatlı domuz kaburga, Lezzetli kaburga - soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
Et ve yenilebilir sakatat: Karkaslar ve yarım karkaslar, diğer kemiksiz kesimler, kemiksiz et, kuzu (kuzu), bonfile kesilmiş, 4 kaburga üzerinde bel, bel 4 kaburga kesilmiş, kemik üzerinde bel 4-5 kaburga kesilmiş, kabuk
|
|
||
Soğutulmuş, hafif dondurulmuş, dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri - Kategori B: Kıkırdak eti, Domuz eti kesimi, Şiş kebap, Şerit kaburga, Lezzet kaburga; Kategori B: Premium kaburga; Kategori D: Güveç premium
|
|
||
Sığır ve Domuz Eti Ürünleri: Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz eti: Kaburga "Siesta"; DANA VE DOMUZ ETİ: tütsülenmiş-haşlanmış: RULO: "Mirage", "Assorted", "Favorite", "Gusarsky", Jambon: "Charm", "Holiday", "Extra", "Table"
|
|
||
İkinci öğle yemeği hazır et ve et-sebze yemekleri: dana pirzola, "Av", "İhale", "Ev", "Bavyera", "Et", bir burger için, "Sulu" biftek, ızgara domuz kaburga, "Ciğer" krep , etli krep
|
|
||
Et yarı mamulleri: - Doğal yarı mamuller: Porsiyon: Doğal dana biftek; Doğal domuz pirzola; Domuz biftek; Barbekü biftek; Biberli göğüs eti ruloları; Gurme ruloları; Kaburga
|
|
||
Soğutulmuş sığır eti: Doğal biftek, antrikot, dana straganof, rosto, pirinçli biftek, göğüs eti, kürek kemiği, jambon, biftek, kaburga, çorba seti, gulaş için küspe, kalın fileto, kalça kısmı
|
|
||
Soğutulmuş sığır eti ve kemik yarı mamulleri (A, B, C kategorileri): - büyük parçalar: "Goodman DA"; - porsiyonlanmış: T-bone biftek "T-Bon"; Porter House T-bone biftek; Kaburga biftek
|
|
||
Domuz, sığır, kuzu etinden yarı mamul et ve et içeren ürünler: Topaklanmış et ve kemik: Kategori A: Kavurma için dana fileto; Kızartma kaburga Orijinal (domuz eti) Kategori B: Fırında fileto
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş ikinci öğle yemeği yemekleri. Et ve et ürünleri yemekleri (garnitürlü ve garnitürsüz): sebzeli dana eti, etli ve patlıcanlı güveç, haşlanmış kaburga, fasulyeli domuz eti.
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri: Kategori A - Dana bonfile; Kategori B - Moskovsky jambonu; Kategori B - Domuz kaburga, incik, şenlikli fileto; Kategori D - Serpukhovskaya göğsü, Shchekovina;
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Mayonezli domuz kebabı; Limonlu domuz kebabı; Domuz kaburga kebabı; Biber dolması; Lahana dolması; Ev yapımı pirzola; But biftek; Şnitzel; Dana pirzola; Khinkali
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: büyük parçalar: domuz eti, sığır eti, kuzu eti, dana eti, ceviz, haşlanmış domuz eti, yan, kaburga, incik, bacak, göğüs eti, karbonat (kemikli, kemiksiz dahil; baharatlarda, Mar
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri ve - sığır topak kemiksiz dana eti: Yaşlandırılmış sığır bonfile; Yaşlandırılmış sığır kalın kenarından kaburga gözü biftek; Yaşlandırılmış Chateaubriand sığır eti posası; Boyun dışarı
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren soğutulmuş: büyük parçalar: domuz, sığır, kuzu, dana, ceviz, domuz eti, yan, pastırma, kaburga, incik, bacak, göğüs eti, karbonat (kemikler dahil, kemiksiz; özel
|
|
||
Dondurulmuş, işlenmiş dana eti: arka incik, inciksiz kalça kesimi, yan, bel kesimi, bonfile, kaburga kesimi, sırt kesimi, göğüs kesimi, ayna kesimi, ön incik, boyun kesimi, omuz
|
.
|
|
|
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: büyük parçalar: domuz eti, sığır eti, kuzu eti, dana eti, fındık, haşlanmış domuz eti, yanak, pastırma, kaburga, incik, bacak, göğüs eti, karbonat (kemik üzerinde, kemiksiz dahil; özel olarak
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Sığır, kuzu, dana eti: karkaslar, çeyrekler, soğutulmuş parçalar, kalça kesimi, boyun kesimi, arka ve ön incik, sırt-bel kesimi, omuz kesimi, pirzola eti, bonfile, kaburga
|
|
||
Domuz ve sığır etinden pişmiş ve tütsülenmiş haşlanmış et ürünleri. - tütsülenmiş-pişmiş et ve et ürünleri: Tender roll, preslenmiş dana Batyr, kaburga Siesta, kemiksiz mafsal, kulaklar, domuz Po-Milance
|
|
||
Konserve et: Haşlanmış kuzu eti (kuzu yahnisi), Haşlanmış dana eti, Haşlanmış at eti, Haşlanmış geyik eti (maral eti), Haşlanmış kaburga eti, Haşlanmış ciğer, Kalp kuzu yahnisi, Kuzu pirzolası, Djörgom yahnisi 4955
|
|
||
Dondurulmuş sığır etinden yarı mamul parça et ürünleri: Küçük boy kemiksiz kategori B: gulaş; Büyük boy kemiksiz kategori A: but; Küçük parça et ve kemik kategorileri B: kaburga, kategori C: dana eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri: küçük boy kategori B: Domuz kebabı; küçük boy kategori B: Kaburga üzerinde barbekü Piknik; doğranmış kategori B: Pirzola Köy, Dana biftek Amatör
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ve et içeren ürünler: büyük parçalar: domuz eti, sığır eti, kuzu eti, dana eti, ceviz, haşlanmış domuz eti, yan, kaburga, incik, bacak, göğüs eti, karbonat (kemikli, kemiksiz dahil; baharatlarda, Mar
|
|
||
Et ve et içeren mutfak ürünleri: Domates-krema sosunda haşlanmış lahana sarması, Jambonlu ve peynirli Flamenkines, Haşlanmış kaburga, Haşlanmış göğüs eti, Et suyunda dana ve sığır köftesi, Tel
|
|
||
Yarı mamul et ve et ürünleri, dondurulmuş ve soğutulmuş: Yarı mamul et ürünleri: domuz kaburga, çorba seti, şnitzel, köfte, domuz kebabı, kuzu kebabı, domuz bonfile, dana bonfile; yarı mamul ürünler m
|
|
||
verimsiz hayvanlar için: Köpekler için ödüller: kuru koyun kulakları, kuru genç boğa kaburgaları, kuru karaca ciğeri, kuru buzağı kuyrukları, kuru karaca ciğeri, kuru sığır filetosu, kuru dana kaburgası, kuru kaburga
|
The Natural Pet Treat Company Limited
|
🇳🇿 New Zealand
|
|
Et bazlı hazır yemekler: domuz gerdan kebabı, domuz kaburga, domuz fileto, kuzu etinden, kuzu gerdandan; kuzu tohumu; domuz lula kebabı, kuzu kebabı, dana lula kebabı; çeşitli kebaplar
|
|
||
YARI İNCELTİLMİŞ ET VE ET KONTAKLAMA Domuz kebapları, Kaburga kemikli fileto, Kaburga, Pulp, Piknik için Kupaty TU 9214-007-84989588-09
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul et ürünleri, "Miratorg" markası: topaklı et ve kemik kategorileri B: Kemikli incik, Kemikli göğüs eti, "Kare", Fileto, Kemikli fileto 4-5 kaburga, Kemikli fileto 7-8 kaburga, Korey
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: Karbonat, Boyun, Jambon, Kaburga üzerinde göğüs eti, Kahvaltı için göğüs eti, Burger incik (ön), Burger incik (arka), Bira kaburga, Domuz yahnisi, Bonfile, Domuz kulakları
|
|
||
Çiğ tütsülenmiş domuz eti lezzetleri: Çiğ füme göğüs eti, kemiksiz çiğ füme göğüs eti, çiğ füme incik, çiğ füme karbonat, çiğ füme boyun, çiğ füme bel, çiğ füme kaburga, profilaktik kaburga
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Küçük boyutlu et ve kemik - kategori B "kaburga üzerinde barbekü" ev "domuz eti" gibi, "kaburga üzerinde barbekü" Kafkas "domuz eti; kategori D "sığır gulaş
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: "Boyun", "Shinka", "Bel", "Göğüs eti", "Rulo", "Kemiksiz bacak", "Karbonat", "Baharatlı domuz eti", "Domuz kaburga", "Yanak" (kutular), "Bira için kaburga füme domuz eti", "Shashlik sv
|
|
||
Soslar: Kaburga için "Kalbi" marine sosu (Sempio); Kaburga için "Kalbi" (Sempio) baharatlı marine sosu; "Bulkogi" marine sosu (Sempio); Soba Çorbası Sosu (Sempio); Hamsi Çorbası Sosu (Sempio);
|
OBOK FOOD Co., Ltd
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Yarı mamul et ürünü, kemiksiz, küçük parçalar: B kategorisi: Soğutulmuş domuz şiş kebabı. Yarı mamul et ürünü, küçük boyutlu et ve kemik ürünü G kategorisi: "Magic" ile marine edilmiş kaburga; Izgara kaburga.
|
|
||
Mutfak ürünleri. Et ve sakatattan ikinci öğle yemeği et yemekleri: Et ve kemik küçük parçalar: ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga; Topaklı et ve kemik: pişmiş domuz incik; Doğranmış kalıplanmış: o
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ürünleri: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Küçük bacak süper, Domuz kaburga, Süper kaburga, Domuz incikleri.
|
|
||
Pişmiş tütsülenmiş domuz eti: pişmiş tütsülenmiş boyun, pişmiş tütsülenmiş karbonat, pişmiş tütsülenmiş göğüs eti, pişmiş tütsülenmiş bel, pişmiş tütsülenmiş et somunu, pişmiş tütsülenmiş et rulosu, tütsülenmiş kaburga 7030, tütsülenmiş kaburga
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz parça et ürünleri. Yarı mamul et ürünleri, porsiyonlanmış et ve kemik: kategori B kaburga; kategori D: Geleneksel kaburgalar. Kemiksiz küçük parça et yarı mamul ürünler: k
|
|
||
Şaşlık Amatör, Barbekü için Kaburga, Domuz etinden Şaşlık, Kaburga üzerinde Şaşlık Şarküteri, Şaşlık Iz koyun eti, Pirzola Köy , Pirzola Sarımsak , Pirzola Narin , Pirzola Tüccar , Kup
|
|
||
Preslenmiş haşlanmış kulaklar, bacaklar, kuyruklar, düşük dereceli kıkırdak, şerit kaburga, elit kaburga.
|
|
||
yarı mamul et topak et ve kemik (kategori B) - domuz filetosu, sığır filetosu, (kategori B) - domuz incik, sığır incik, domuz kaburga, sığır kaburga, (kategori D) - domuz göbeği, sığır göğüs eti; n
|
|
||
Et ürünleri. Kesimlerde domuz eti: incik, dış kısım, yan, iç, üst, dorsal, lumbar, meme arası, yan, göğüs, kaburga, subskapular kaburga, omuzlar
|
|
||
PIŞMIŞ-FÜME VE TÜTSÜLENMIŞ KURABIYELER: PIŞMIŞ KURABIYELER: PODMOSKOVNAYA BOYUN, RUS KARBONATI, MOSKOVSKAYA KABUĞU, BAHARATLI GÖĞÜS, DOMUZ SHNE, BAHARATLI DOMUZ KABURGA, NEZZHIS KABURGA
|
|
||
tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: Derevenskaya domuz eti, Novinka rulo, yanak, Piquant kaburga, Bira için füme domuz kaburga, domuz Baharatlı, domuz Özel, domuz Po-Tikhoretski, rulo Snack
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş domuz eti kesimleri: kalça kemikli, arka incik, sırt-bel kemikli, göğüs kemikli, kaburga kemikli, boyun kemikli, subskapular kaburga, ple
|
|
||
Et endüstrisi ürünleri: Kuzu fileto 4 kaburga, kemik üzerinde dondurulmuş, kemik üzerinde dondurulmuş kuzu fileto, temizlenmiş 7-8 kaburga, kemiksiz dondurulmuş kuzu bonfile, kemiksiz dondurulmuş kuzu budu, milletvekili
|
AFFCO NEW ZEALAND LIMITED, NEW ZEALAND
|
🇳🇿 New Zealand
|
|
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI İNCELTİLMİŞ ET: Doğal pirzola: kuzu eti, domuz eti, ızgara sığır eti, ızgara domuz eti; kuzu kaburga, domuz kaburga, sığır straganof, şiş kebap için sığır eti, şiş kebap için kuzu eti - 127 ed elektrik sarma cihazları art. 3
|
|
||
Yarı mamul et ve kemikli et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş: - B kategorisi porsiyon sığır eti: sebzeli Myasnov genç boğa kaburga; - D kategorisi küçük boy domuz eti: barbekü için Myasnov domuz kaburga.
|
- 77
|
|
|
Soğutulmuş domuz eti ürünleri: - tütsülenmiş-haşlanmış: Özel domuz jambonu, Özel domuz rulosu, Özel fileto, Özel göğüs eti, Orijinal rulo, Süper bacak, Domuz kaburga, Süper kaburga,
|
|
||
Et ürünleri. nerdy: incik; dış kısım; yan kısım; iç kısım; üst kısım; dorsal lumbar kesim; meme ucu kısmı; yan kısım; göğüs kesimi; kaburga kesimi; subskapular kaburgalar
|
|
||
MUTFAK ÜRÜNLERİ. ET VE YAN ÜRÜNLERINDEN IKINCI ÖĞLE YEMEĞI ET YEMEKLERI: Et ve kemik küçük parçalar - ızgara domuz kaburga, ızgara domuz kaburga. Topak topak et ve kemik - fırında domuz incik. Doğranmış kalıplanmış
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul et ürünleri: Çek pirzola, Barbekü domuz kaburga, Marine edilmiş domuz kaburga, Bavyera domuz eti, Domuz solyanka, Mayonezli soğutulmuş domuz eti, Domuz kebabı, Sha
|
|
||
Tütsülenmiş et ürünleri: topak sığır eti, kemikli sığır eti, doğranmış sığır eti, topak kuzu eti, kemikler (sırt, incik, kaburga sığır eti), kemikler (sırt, kaburga, domuz inciği),
|
940840000402
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
Domuz etinden tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri: Baharatlı domuz eti, Shekovina (tanklar), Bira için füme domuz kaburga, Tikhoretski domuz eti, Domuz kebabı, Rulki, Köy domuz eti, Baharatlı kaburga, Domuz eti
|
|
||
Yemeye hazır mutfak et ürünleri: Bira turşusunda Jeks sığır eti, Vişne turşusunda Jax Domuz kaburga, Jax Domuz kaburga Tatlı ve ekşi domuz eti, Marine edilmiş domuz eti, Domuz eti
|
|
||
füme-haşlanmış domuz ürünleri - Lipetsk budu, göğüs eti, Yelets rulosu, Orijinal kaburga, incik (incik), Tambov haşlanmış domuz eti, Zadonsk rulosu; füme-pişmiş - Slav lezzeti, kaburga, pastroma; s
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: marine edilmiş domuz eti (et, kaburga, antrikot, iç bonfile, boyun); marine edilmiş kuzu eti (iç bonfile, et, raf, kaburga); marine edilmiş sığır eti (et, iç bonfile)
|
|
||
Grup - yarı mamul et ürünleri. Türler topaklıdır. Alt türler - küçük boy domuz eti. Kategori D: domuz yahnisi; yahni sırtı, uçuş için kaburga, üçgen kaburga, domuz suyu için set; et suyu seti; yağdan kızartma
|
|
||
Et. Sığır etinin parçalara ayrılması. İşlenmiş et ürünleri: çeşitli sığır etleri: 1. Kalça 2. Omuz 3. Bel 4. Lumbar 5. Brisk 6. Kaburga Kaburga 7. Boyun Boyun
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti ürünleri: - büyük et ve kemik: Domuz kaburga Outskirts (kategori B ), Bavyera Outskirts kaburga (kategori G), Domuz incik Outskirts (kategori G); - melkok
|
|