Hind domuz bacağı GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020810: Tavşanların et ve yenilen sakatatı
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160239: Diğer kümes hayvanlarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160249: Domuzun diğer parçalarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Domuz ve sığır eti ürünleri kuru kürlenmiş et: kategori A: sığır eti Breazola, domuz pirzolası Filetto; kategori B: domuz boynu Koppa, domuz bacağı Prosciutto, domuz bacağı Speck; kategori B: domuz göğüs eti
|
|
||
Sığır ve domuz etinden dondurulmuş yarı mamul ürünler: diller, beyinler, karaciğer, kalp, böbrekler, et kırpıntıları, kelle eti, sığır kellesi, domuz kellesi, domuz yanağı; sığır eti, domuz kulağı; domuz bacağı, sığır bacağı ve fetlock, shk
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: kuru kürlenmiş domuz bacağı "PROSCIUTTO CRUDO ESTERO" kemiksiz, kuru kürlenmiş domuz bacağı "PROSCIUTTO CRUDO MATTONELLA" kemiksiz, kalıplanmış. Polimer film içinde vakum altında paketlenmiş ve
|
ALCAR UNO SPA CE IT 677L
|
🇮🇹 Italy
|
|
Yarı mamul yan ürünler: sığır dili, dana dili, domuz dili, sığır kemiği, dana kemiği, domuz kemiği, domuz kıkırdağı, domuz bacağı, domuz derili domuz yağı, domuz derisiz domuz yağı, domuz yağı sırtı
|
|
||
KAYNATILMIŞ-DUMANLANMIŞ ÜRÜNLER: A kategorisindeki domuz eti ürünlerinden: DOMUZ ETİ, DOMUZ BACAĞI; B kategorisindeki domuz eti ürünlerinden: DOMUZ BOYNU, DOMUZ GÖĞSÜ, DOMUZ SİNDİRİMİ, DOMUZ KÖFTESİ, P
|
|
||
Pişmiş-füme domuz eti ürünleri: haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, kuzey inca göğsü, kemiksiz güney göğüs eti, Moskova bölgesi boynu, doğu karbonatı, gurme domuz eti, chelsea domuz eti, ev yapımı domuz papası, domuz bacağı, 15 kiloya kadar araba
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Sığır karaciğeri, Domuz karaciğeri, Domuz dilleri, Domuz kalbi. İşlenmiş yün yan ürünleri: Domuz bacağı, Domuz derisi, Domuz derisi, Domuz kulağı
|
|
||
Sığır etinden A kategorisindeki yarı mamul topak etsiz et ürünleri: 1. Kavurma için sığır eti 2. Domuz eti Domuz buğulama için sığır eti: 3. Domuz bonfile 4. Ekstra domuz karbonat 5. Domuz budu Domuz boynu Lux 6. Domuz bacağı OK kodu
|
|
||
Kategori A et ürünleri: kuru işlenmiş domuz balığı "Prata", kuru işlenmiş domuz eti "Prosciutto", kuru işlenmiş domuz göbeği "Pancetta", kuru işlenmiş domuz boynu "Koppa", kuru işlenmiş domuz karbonatı "Lomo ile domuz bacağı
|
|
||
Kümes hayvanlarından elde edilen mutfak ürünleri: Sıcak tütsülenmiş domuz boynu PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz bacağı PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz göğüs eti PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz kaburgası PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz inciği PGK, Sıcak polis domuz ya
|
|
||
DOMUZ ETİ ÜRÜNLERİ (haşlanmış, tütsülenmiş-haşlanmış, tütsülenmiş-pişmiş): PRESLENMİŞ DOMUZ ETİ, DOMUZ BACAĞI, BOUZHENİN, DOMUZ BOYNU, KARBONAT, RULO, DOMUZ BAR, DOMUZ RULO, RULO 11 Taze meyveler: Taze sofralık üzüm
|
|
||
Füme pişmiş domuz ürünleri: Domashniy'e göre domuz yağı, tütsülenmiş domuz yağı. Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: Domashniy rulosu, domuz bacağı, domuz kulağı.
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Sığır ciğeri, Domuz ciğeri, Domuz dilleri. İşlenmiş yün yan ürünleri: Domuz bacağı, Domuz derisi, Domuz derisi, Domuz kulağı
|
|
||
YARI MAMUL ETLER DOĞAL: DOMUZ ETİ GIDA: DOMUZ ETİ KATEGORİ B: DOMUZ KARBONATI; KATEGORİ B: DOMUZ BACAĞI, MERMER DOMUZ BOYNU, DOMUZ KÜREĞİ; - MALKOCUSKOVIE BESKO
|
|
||
"Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler": -Kemiksiz çiğ tütsülenmiş ürünler: domuz boynu, domuz balyk, kemiksiz domuz göbeği, domuz bacağı, fileto, sığır carpaccio, domuz carpaccio, çeşitli bira -ürün
|
|
||
Mutfak ürünleri: Sıcak tütsülenmiş domuz boynu PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz bacağı PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz göbeği PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz kaburgası PGK, Sıcak tütsülenmiş boğum PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz yağı PG
|
|
||
Yarı mamul domuz eti ürünleri, büyük et ve kemik parçaları: Kategori B - deri üzerinde kemik üzerinde domuz kökü, deri üzerinde kemik üzerinde domuz omuzu, deri üzerinde kemik üzerinde domuz bacağı; Kategori D - domuz göğüs eti
|
|
||
Domuz sakatat turşusu: marine edilmiş domuz bacağı; domuz kulağı turşusu; domuz kuyruğu turşusu; domuz derisi
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş et yarı mamulleri: domuz eti Lux (kemik üzerinde), domuz eti bonfile, kemiksiz domuz boynu, domuz pirzolası (kemiksiz, kemik üzerinde), bel (kemiksiz, kemik üzerinde), domuz bacağı (kemiksiz, kemik üzerinde)
|
.
|
|
|
İşlenmiş et yan ürünleri. Sığır ciğeri, Domuz ciğeri, Domuz dilleri. İşlenmiş yünlü et yan ürünleri: Domuz bacağı, Domuz derisi, Domuz karkasları
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: Et: Sığır ciğeri, Domuz ciğeri, Sığır dilleri, Domuz dilleri, Domuz kalbi, Sığır kalbi, Domuz ciğeri, Sığır light. Yün: Domuz bacağı, Deri
|
|
||
Et içeren mutfak ürünleri (ikinci öğle yemeği yemekleri): baharatlı pirzola, Kazak usulü domuz kaburgası, haşlanmış domuz boynu, Eski Rus domuz bacağı, Smolensk domuz omzu, haşlanmış sığır eti tarafı, sığır eti podbé
|
|
||
Domuz eti B kategorisinden yarı mamul et topaklı et ve kemik ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz boynu, Domuz bacağı; Domuz eti kategorisi D'nin yarı mamul et küçük boyutlu et ve kemik ürünleri soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: Sığır kalbi, Domuz bacağı, Sığır karaciğeri, domuz karaciğeri, domuz kalbi, sığır dili, domuz dili.
|
|
||
Et endüstrisi ürünleri: işlenmiş et yan ürünleri: domuz eti kırpıntıları, domuz eti diyaframı, domuz derisi, soğutulmuş ve dondurulmuş halde domuz bacağı
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Sığır ciğeri, Domuz ciğeri. İşlenmiş yünlü et sakatatı: Domuz bacağı, Domuz derisi, Domuz karkaslarının meme arası kısmı
|
|
||
Et içeren ürünler, B kategorisi: Domashny jöleli et ,. Et içeren ürünler, kategori B: Domuz dili jölesi, Domuz derili jöle, Derevensky jölesi, Domuz kulaklı jöle, Domuz bacağı presleri
|
|
||
Jöle içinde sterilize edilmiş sakatattan konserve et: kendi suyunda domuz dili, jöle içinde domuz dili, jöle içinde domuz bacağı, metal kutularda paketlenmiş, net ağırlık 340 g,
|
|
||
İşlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş et yan ürünleri: İşlenmiş et yan ürünleri: Sığır karaciğeri, Domuz karaciğeri; Yünlü işlenmiş et yan ürünleri: Domuz bacağı, Domuz derisi, Nipeller arası kısım
|
|
||
İşlenmiş, soğutulmuş veya dondurulmuş et yan ürünleri: Domuz bacağı, Domuz derisi ve domuz derisinin boğum arası kısmı
|
|
||
Sosis Ukrayna, sosis Krakovskaya, tuzlanmış domuz yağı, füme domuz yağı, füme kaburga, füme brisket, füme domuz bacağı.
|
|
||
YAĞLI DOMUZ ETI ÜRÜNLERI. FÜME-HAŞLANMIŞ ÜRÜNLER: TÜTSÜLENMIŞ HAŞLANMIŞ BOYUN, TÜTSÜLENMIŞ HAŞLANMIŞ EL, TÜTSÜLENMIŞ HAŞLANMIŞ KABURGA, TÜTSÜLENMIŞ GÖĞÜS, TÜTSÜLENMIŞ GÖĞÜS, TÜTSÜLENMIŞ KARBONAT, 17 PIŞMIŞ DOMUZ BACAĞI
|
|
||
Domuz eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik): - bonfile, - kemiksiz domuz bacağı (sığır filetosu), - karbonat, - bel kısmı. Yarı mamul topaklı et ürünleri (kemiksiz, etli
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti topakları: yarı mamul et ürünleri kemiksiz ve et ve kemik (büyük topaklar): kategori A - bonfile, kemiksiz domuz bacağı (sığır filetosu), karbonat, p ile bel kısmı
|
|
||
Bitmiş et ürünleri. Fırında domuz eti PORCHETTA TRADIZIONALE (Porchetta Traditionale); Haşlanmış doldurulmuş domuz bacağı: ZAMPONE (Dzampone), COTECHINO (Kotekino).
|
CESARE FIORUCCI S.p.A. .
|
🇮🇹 Italy
|
|
Jöleli et ürünleri (jöleler, jöleler, jöleler): Et jölesi, Jöleli jambon ruloları, Jöleli dil, Jöleli sığır eti, Domuz bacağı jöleleri, Polimer, polistiren içinde paketlenmiş sığır jölesi
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri: et jölesi Home, preslenmiş domuz bacağı Village, jöle içinde soğuk etler, jöle içinde diller,
|
|
||
Et ürünleri. Çiğ kürlenmiş domuz bacağı, kemiksiz ve kemiksiz: "Prosciutto Crudo Stagionato M.E.C. a Mattonella " (Prosciutto Crudo Stagionato MEK a Mattonella); "Prosciutto Crudo Stagionato M.E.C. (Prosciutto Crudo Stud
|
Prosciuttificio San Francesco S.p.A. .
|
🇮🇹 Italy
|
|
Kuru kürlenmiş et ürünleri: Kuru kürlenmiş domuz bacağı PROSCIUTTO CRUDO DISOSSATO kemiksiz, kalıplanmış ve dilimlenmiş. Ambalaj: plastik film, karton kutular, net ağırlık 0,1 kilogramdan 15 kilograma kadar.
|
ALCAR UNO SPA
|
🇮🇹 Italy
|
|
Et işleme endüstrisi için ekipman: Domuz bacağı için otomatik makine (konveyör tipi)
|
LA PARMENTIERE
|
🇫🇷 France
|
|
İşlenmiş sakatat: dondurulmuş domuz bacağı
|
|
||
Profesyonel kullanım için domuz bacağı kesmeye yönelik özel paslanmaz çelik bıçaklar. Ticari marka Çelik Bıçak.
|
Steel Blade S.L.
|
🇪🇸 Spain
|
|
Pişirilmiş domuz eti ürünleri: Kuzey rulosu, Nevsky rulosu; Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: Başkent karbonatı, Başkent boynu, Lipetsk bacağı, Domuz inciği, Domuz inciği, Domuz kaburgası, Masa bacağı
|
|
||
ÜRÜN YELPAZESINDE TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI ÜRÜNLERI: Domuz yavrusu (karkas), yarım domuz yavrusu, yarım domuz yavrusunun ön kısmı, domuz yavrusunun arka yarısı, domuz yavrusunun bacağı, domuz yavrusunun omuzu, kasada balik, kümes hayvanları, pastır
|
|
||
Formda pişirilmiş yan ürünler: Amatör puf, Sıkıştırılmış domuz kafası eti; Füme haşlanmış domuz ürünleri: Kemiksiz Michurinsky Jambonu, Kasap Somunu, Amatör Rulo, Lipetsk Bacağı, Domuz İnciği, Golya
|
.
|
|
|
ET ÜRÜNLERİ. FÜME DOMUZ ÜRÜNLERİ: Ön bacak, Lipetsk bacak bacağı, Göğüs eti, Bonfile, Domuz yavruları, Boyun, Eletsky rulo, İhale rulo, Yanak, Arka bacak, Fileto, Altay domuz eti, Şaft (incik tipi
|
|
||
pişirilmiş soğutulmuş ve dondurulmuş et yan ürünleri kategori A: domuz dili, domuz kalbi; kategori B: preslenmiş sığır baş eti; kategori B: preslenmiş domuz baş eti, sığır bacağı; kategori
|
|
||
tütsülenmiş-pişmiş domuz eti ürünleri: Knyazhsky bacağı, kategori B, Domuz haşlama, iştah açıcı kategori B. Endüstriyel ve yağmur suyu atık sularının pompalanması için fırtına pompa istasyonu tip LNS
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-haşlanmış Kemiksiz ev bacağı; Tütsülenmiş-haşlanmış sığır eti ürünü Lezzetli sığır eti TU 9213-521-00419779-10 Domuz ve sığır eti ürünleri. Özellikler.
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri: Kokulu sığır eti, Avrupa domuz eti, Stolichny bacağı, Ev yapımı bacak, balychok
|
|
||
Domuz ve sığır etinden elde edilen çiğ kürlenmiş et ürünleri: - Domuz etinden: Kemikli ve kemiksiz yıllanmış Mek bacağı (Prosciutto Stagionat o Mec ); - sığır etinden: Bresaola (Bresaola Sottovuoto)
|
Industria Salumi Simonini S.р.A
|
🇮🇹 Italy
|
|
İRİ DOMUZ ETİNİN YARI İNCELTİLMİŞ ETLERİ: Kategori A - İç kısmın pelvik bacağı (arka incik) alt kısım, üst kısım, ön incik), Kategori B -Boyun
|
|
||
Domuz eti ürünleri. Kemiksiz pişmemiş tütsülenmiş ürünler - A kategorisi: Baharatlı karbonat, Başkent fileychka, Tatil jambonu, Kraliyet somunu; B kategorisi: Prens bacağı, Boyar fileto, Baharatlı boyun; ka
|
|
||
Vakum altında veya değiştirilmiş atmosfer koşulları altında paketlenmiş olanlar da dahil olmak üzere tütsülenmiş-haşlanmış domuz eti ürünleri: Lezzet jambonu, omuz jambonu, jambondan jambon, Jambon omuzu, Jambon bacağı
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: Kemik üzerinde Hindquarter, Kemik üzerinde Forequarter, Hind quarter-pistol bone, Kemik üzerinde flank ile arka kısmı olmayan ön dörtlü rtina, Kemik üzerinde Back shank, Kemik üzerinde Back shank
|
|
||
Kozmetik ürünler için kağıt ambalajlar: çantalar, markalar Khalis Perfumes, Dar Al Misk, MPF, My Perfumes, Khaltat Blends, Al Haramain, Al Jazeera, Arabian Oud, Al Halal Perfumes, Anfasic Dokhoon, Hind Al Oud, Syed Junai
|
Leaves General Trading Establishment
|
🇦🇪 United Arab Emirates
|
|
Ev tipi dolap mobilyaları: 1) dolaplar (depolama modülleri), IKEA PS 2017 ticari adına sahip metal çerçeveli dolaplar (TN VED kodu 9403 20 800 9); 2) IKEA PS, HIND ticari adlarına sahip metal çerçeveli dolaplar, kaideler
|
IKEA of Sweden AB
|
🇮🇳 India
|
|
Akkor lambalarla kullanılmak üzere tasarlanmış sabit lambalar: tavan lambaları, Reflektör ürünü, ticari marka Hind Rabii (yükseklik 40 cm, çap 10 cm).
|
Hind Rabii Designers sprl
|
🇧🇪 Belgium
|
|
: Boyun, Balyk, Jambon, Derisiz Lipetsky bacağı, Derili Lipetsk bacağı, Dorsal fileto, Fileto, Pastırma, Brisket, Göğüs eti
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanı eti: pütürlü: kızartma için kümes hayvanı karkasları, ızgara tavuk. Porsiyon: kümes hayvanı butu, kümes hayvanı göğsü, kümes hayvanı bacağı, kümes hayvanı bacağı, doldurulmuş bacaklar. Küçük pütürlü, kemiksiz: kümes hayvanları keb
|
|
||
Kümes hayvanı etinden hazırlanan ürünler: ördek bacağı konfit-Cuisse de Canard Confite, kaz bacağı konfit-Cui sse dOie Confite, karton destek üzerinde vakum altında plastik film içinde paketlenmiş ve karton kutularda tartılmadan
|
SAS GEORGES BRUCK, France
|
🇫🇷 France
|
|
KÜMES HAYVANI ETİNDEN ÜRÜNLER, DUMANLANMIŞ-PİŞİRİLMİŞ: ÇEYREK YAĞLAR DOLDURULMUŞ, DOLDURULMUŞ Kümes hayvanları boynu, Kümes hayvanları kebabı, HİNDİ KANADI, HİNDİ BACAĞI, HİNDİ KALÇASI, HİNDİ BACAĞI, HİNDİ GÖĞSÜ, TONLARA BAK VE
|
|
||
SKHPK Tundra'yı işaretleyen verimsiz hayvanlar için yiyecek: kuru geyik eti lezzetleri: incik; kemikli ren geyiği bacağı; kemiksiz ren geyiği bacağı; geyik kuyruğu; ren geyiği ciğeri; kuzey ol işkembesi
|
|
||
Sıcak tütsülenmiş ve pişmiş tütsülenmiş et ürünleri: Domuz budu, Domuz budu, Domuz incik, Domuz bonfile, Domuz fileto, Domuz göbek, Domuz kaburga, Domuz omuz, Domuz boyun, Domuz pirzola, Domuz haşlanmış domuz eti.
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: domuz bonfile, domuz boyun, bel, domuz kalça, domuz omuz, domuz deri üzerinde domuz brisket, domuz incik, domuz incik, domuz yağı, domuz kaburga, domuz kemik, domuz davul
|
|
||
Domuz yağı ürünleri: domuz yağı, domuz yağı, sarımsaklı domuz yağı, etli domuz yağı, Belorussky domuz yağı, pastırmalı domuz yağı, baharatlı domuz yağı, Macar domuz yağı, otlu domuz yağı, ev yapımı domuz yağı, wasabi domuz yağı, yaban turpu domuz yağı, do
|
|
||
Lezzetli kümes hayvanı eti ürünleri: tütsülenmiş-haşlanmış - karkaslar, yarım karkaslar, çeyrekler, bacaklar, butlar, bagetler, kanatlar, tavuk göğüsleri, etlik piliçler; tavuk göğsü filetoları, tavuk budu, tavuk bacağı
|
|
||
Tavşandan soğutulmuş, dondurulmuş, yarı mamul doğal et ve kemik eti ürünü: - kategori A: tavşan bacağı Myasnov; - kategori B: Myasnov tavşanının ön bacakları; tavşan Myasnov'un sırtı; - kategori
|
- 77
|
|
|
Çocuklar ve gençler için okul yazı aksesuarları: plastikten yapılmış çizim pusulaları (keçi bacağı), tm. "RIO"
|
PENSAN KALEM VE KAGIT SAN.TIC.A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Füme kümes hayvanı ürünleri: biberli füme ördek göğsü (dilimleme), biberli füme kaz göğsü (dilimleme), füme ördek göğsü (dilimleme), füme kaz göğsü (dilimleme), füme bıldırcın bacağı, ördek
|
FEYEL-ARTZNER
|
🇫🇷 France
|
|
Kanatlı eti ürünleri, tütsülenmiş ve haşlanmış, -KUŞ ETİNDEN PİŞİRİLMİŞ ÜRÜNLER: KUŞ KANADI (TAVUK, PİLİÇ), KUŞ BACAĞI (TAVUK, PİLİÇ), KUŞ İNCİĞİ (TAVUK, PİLİÇ), KUŞ OMUZU (TAVUK, PİLİÇ)
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen lezzetli ürünler: haşlanmış - "Av" kanatları, "Lezzet" kümes hayvanları, "Vyazemsky" bacağı, "Petrovskaya" jambonu, "Smirnovskaya" jambonu; tütsülenmiş-haşlanmış - Zabava göğsü; "Av" kanatları, kuş
|
|
||
yarı mamul kanatlı eti ürünleri: doğal topaklı et ve kemik - tavuk but, tavuk göğsü, tavuk kanadı, tavuk budu (baget), tavuk bacağı, tavuk çorbası seti, kanatlı karkas kemiği, tavuk kemikleri, set
|
|
||
Haşlanmış jambon Narin: pişmiş füme ürünler - Amatör boyun, karbonat Başkent, Klasik göğüs eti, Aleksandrovsky bacağı, kaburga Lezzetli, Gurme rulo, Şenlikli rulo -
|
|
||
Izgara kümes hayvanları mutfak ürünleri: ekstra çeşit: tavuk, tavuk, tavuk tütünü, tavuk göğsü; birinci sınıf: tavuk butları, tavuk budu ve tavuk bacağı, tavuk bagetleri, tavuk kanatları, ızgara sosisler; köknar
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanı eti "Bird's Bazaar". Ekmekli dahil olmak üzere ızgara için doğal yarı mamul ürünler: - tavuk, tavuk; - tavuk budu, tavuk; - tavukların, tavukların uyluğu; - tavukların, tavukların bacağı; - dosya (ile
|
|
||
Tütsülenmiş-pişirilmiş soğutulmuş kümes hayvanı ürünleri: birinci sınıf - "Dolgulu kümes hayvanı filetosu", "Kümes hayvanı eti ruloları", "Göğüs kümes hayvanı ", "Kümes hayvanı filetosu"; birinci sınıf -" Kemiksiz kümes hayvanı bacağı "," Kümes hayvanı bu
|
|
||
TAVŞAN ETİNDEN SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER (büyük parçalar, porsiyonlar, küçük parçalar): Tavşan bacağı, Pilaki için tavşan
|
|
||
Yarı mamul doğal karkaslar ve parça karkaslar - "Tavuk karkası", "Yarım tavuk", "Tavuk tütünü", "Tavuk karkasının ön çeyreği", "Tavuk karkasının arka çeyreği", "Tavuk karkasının bacağı", "Tavuk karkasının uyluğu
|
|
||
İşlenmiş kümes hayvanı yan ürünleri: etlik piliç boynu, etlik piliç kalbi, etlik piliç bacağı, etlik piliç kas midesi, etlik piliç karaciğeri, etlik piliç kafası
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler: tavuk, piliç karkası; tavuk, piliç çeyreği; tavuk, piliç bacağı; tavuk, piliç butu; tavuk, piliç butu; tavuk bütün kanatçığı (omuz dirseği),
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri: - pişmemiş tütsülenmiş: pişmemiş dondurulmuş ördek göğsü, pişmemiş dondurulmuş bıldırcın bacağı, pişmemiş dondurulmuş kaz göğsü, pişmemiş dondurulmuş ördek göğsü, ördek göğsü
|
Feyel-Artzner
|
🇫🇷 France
|
|
Lux sınıfı tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz incelik, domuz boynu, domuz pirzola, fileto, domuz brisket, domuz yanakları, domuz incik, domuz kulakları, domuz kulakları
|
|
||
Kanatlı etinden (piliçler) elde edilen, soğutulmuş ve dondurulmuş, tartılmış ve paketlenmiş yarı mamul ürünler: - yarı mamul doğal topak kemiksiz: derili piliç bacağı filetosu, kümes hayvanı filetosu, derili kümes hayvanı filetosu
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri Geleneksel: preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, kabuklu domuz balığı, domuz boynu, domuz pastırması, pirzola, fileto. domuz göğüs eti, domuz göğüs eti b
|
|
||
KANATLI ETİ (TAVUK, ETLİK PİLİÇ) ÜRÜNLERİ DUMANLANMIŞ-YAĞLANMIŞ: üst sınıf - TAVUK KARINLARI, TAVUK KANATLARI, TAVUK ÇEYREKLERİ, TAVUK GÖĞÜSLERİ; birinci sınıf - TAVUK BACAĞI, TAVUK KANATLARI, TAVUK İNCİĞİ, TAVUK KALÇASI
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen lezzetli ürünler: göğüs, tavuk budu, tavuk bacağı, piliç, pişmiş-füme kanat
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul sığır eti ve domuz eti ürünleri: Domuz eti yarı mamulleri: Domuz gulaşı, Domuz şnitzeli, Domuz boynu, Şiş kebaplık domuz eti, Kızartmalık domuz eti, Domuz kaburgası, Domuz yahnisi, Domuz bonfile, Karbonat sv
|
|
||
KÜMES HAYVANLARINDAN (TAVUK, BROILER TAVUK) YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER DOĞAL: - KARKASLAR, PARÇALAR KARKAS-TAVUK (TAVUK-BROILER), KIZARTMALIK TAVUK KARKASI, YARIM TAVUK, TAVUK BACAĞI, TAVUK İNCİĞİ, DREA
|
|
||
Füme ve haşlanmış kümes hayvanı eti ürünleri: Markalı çeşitler - Kaz karkasları, Ördek karkasları, Yarım ördek karkasları, Yarım kaz karkasları, Çeyrek hindi, Çeyrek ördek, Çeyrek kaz, Türk bacağı
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış domuz ürünleri: domuz eti, preslenmiş domuz eti, domuz jambonu, haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, preslenmiş domuz pastırması, domuz lezzeti, domuz boynu, domuz pastırması, karbonat, fileto, domuz göğüs eti,
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş küçük parçalar: Tavşan kebabı; Marine edilmiş geyik bonfile; Kemiksiz tavşan bacağı. Ambalaj: plastik film, plastik torbalar veya plastik kaplar
|
|
||
Çocuklar ve gençler için okul malzemeleri: keçi bacağı metal pusulalar, cetvel kapaklı plastik kutuda metal pusulalar, yedek uçlar ve onlarsız, kalemli plastik pusulalar
|
BEIFA GROUP CO., LTD.
|
🇨🇳 China
|
|
Yenilebilir kümes hayvanı yan ürünleri - işlenmiş soğutulmuş, dondurulmuş tavuk budu (bacağı)
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: yarı mamul doğal topaklı et ve kemik - Kemikli tavuk göğsü filetosu, Tavuk Kanadı, Tavuk Butu, Tavuk Bacağı; yarı mamul kemiksiz l
|
|
||
Et ve et işleme endüstrisi ürünleri: 0.100 gramdan 250 kilograma kadar karton, ahşap, polimer, vakum ambalajlarda dondurulmuş karkas tavşan, tavşan bacağı, ciğer
|
Olivia Elelmiszerfeldolgozo Kft , Vengriya
|
🇭🇺 Hungary
|
|
Füme kümes hayvanı ürünleri: biberli füme ördek göğsü (dilimleme), biberli füme kaz göğsü (dilimleme), füme ördek göğsü (dilimleme), füme kaz göğsü (dilimleme), füme bıldırcın bacağı, ördek makineleri
|
FEYEL-ARTZNER, France
|
🇫🇷 France
|
|
Tavuk ve tavuk etinden elde edilen ürünler: haşlanmış (Domashny ceviz, Gorodskoy rulo, Posolsky rulo, Pokrovsky rulo, Selyanski rulo, galantin); tütsülenmiş-haşlanmış (karkaslar, yarım karkaslar, karkas parçaları, rulolar, kıyma bacağı
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yapılan lezzetler. Haşlanmış: Kabuklu jambon - Borisovskaya, Smirnovskaya, Yurievskaya. Tütsülenmiş-haşlanmış - Lezzetli kümes hayvanları, Vyazemsky bacağı, rulolar - Orijinal, Samara; kokulu kanatlar, uyluk
|
|
||
YARI MAMUL ET VE GIDA YAN ÜRÜNLERİ DOĞAL ETLİK PİLİÇ ÇEŞİTLERİ: Karkas, but, sırtın bir kısmı ile birlikte but, kemiksiz but, kılçık, kılçık kemiği, bacak, tavuk bacağı, sırtın bir kısmı ile birlikte tavuk, bıldırcın,
|
|