sığır bacağı GTIP / HS CODE ✨
- 0201: Sığır eti (taze/soğutulmuş)
- 0202: Sığır eti (dondurulmuş)
- 0206: Sığır, domuz, koyun, keçi, at, eşek, katır ve bardoların lerin yenilen sakatatı (taze,soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 020810: Tavşanların et ve yenilen sakatatı
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160239: Diğer kümes hayvanlarından hazırlanmış madde ve konserveler
- 160250: Sığır cinsi hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 2309: Hayvan gıdası olarak kullanılan müstahzarlar
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Sığır ve domuz etinden dondurulmuş yarı mamul ürünler: diller, beyinler, karaciğer, kalp, böbrekler, et kırpıntıları, kelle eti, sığır kellesi, domuz kellesi, domuz yanağı; sığır eti, domuz kulağı; domuz bacağı, sığır bacağı ve fetlock, shk
|
|
||
Et ürünleri: Ürün yelpazesinde soğutulmuş sığır eti yan ürünleri: Sığır bacağı, sığır damarları, soğutulmuş sığır böbrekleri, light sığır eti, sığır kuyrukları, sığır dili, sığır beyni, sığır memeleri, sığır ciğeri
|
|
||
Yarı mamul et topakları. Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, topak et ve kemik: kategori B - kaburga; kategori D - sığır bacağı. Yarı mamul sığır eti ürünleri, topak kemiksiz: kategori A - boyun w c
|
|
||
pişirilmiş soğutulmuş ve dondurulmuş et yan ürünleri kategori A: domuz dili, domuz kalbi; kategori B: preslenmiş sığır baş eti; kategori B: preslenmiş domuz baş eti, sığır bacağı; kategori
|
|
||
Domuz ve sığır eti ürünleri kuru kürlenmiş et: kategori A: sığır eti Breazola, domuz pirzolası Filetto; kategori B: domuz boynu Koppa, domuz bacağı Prosciutto, domuz bacağı Speck; kategori B: domuz göğüs eti
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: Et: Sığır ciğeri, Domuz ciğeri, Sığır dilleri, Domuz dilleri, Domuz kalbi, Sığır kalbi, Domuz ciğeri, Sığır light. Yün: Domuz bacağı, Deri
|
|
||
Domuz etinden tütsülenmiş-haşlanmış Kemiksiz ev bacağı; Tütsülenmiş-haşlanmış sığır eti ürünü Lezzetli sığır eti TU 9213-521-00419779-10 Domuz ve sığır eti ürünleri. Özellikler.
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri: Sığır kalbi, Domuz bacağı, Sığır karaciğeri, domuz karaciğeri, domuz kalbi, sığır dili, domuz dili.
|
|
||
Sığır etinden A kategorisindeki yarı mamul topak etsiz et ürünleri: 1. Kavurma için sığır eti 2. Domuz eti Domuz buğulama için sığır eti: 3. Domuz bonfile 4. Ekstra domuz karbonat 5. Domuz budu Domuz boynu Lux 6. Domuz bacağı OK kodu
|
|
||
Et içeren mutfak ürünleri (ikinci öğle yemeği yemekleri): baharatlı pirzola, Kazak usulü domuz kaburgası, haşlanmış domuz boynu, Eski Rus domuz bacağı, Smolensk domuz omzu, haşlanmış sığır eti tarafı, sığır eti podbé
|
|
||
Yarı mamul yan ürünler: sığır dili, dana dili, domuz dili, sığır kemiği, dana kemiği, domuz kemiği, domuz kıkırdağı, domuz bacağı, domuz derili domuz yağı, domuz derisiz domuz yağı, domuz yağı sırtı
|
|
||
Jöleli et ürünleri (jöleler, jöleler, jöleler): Et jölesi, Jöleli jambon ruloları, Jöleli dil, Jöleli sığır eti, Domuz bacağı jöleleri, Polimer, polistiren içinde paketlenmiş sığır jölesi
|
|
||
Füme haşlanmış domuz ve sığır eti ürünleri: Kokulu sığır eti, Avrupa domuz eti, Stolichny bacağı, Ev yapımı bacak, balychok
|
|
||
Sakatattan kuru yem lezzetleri: Sığır eti: aort, meme, dudaklar ve burunlar, mide, kaltyk, bağırsaklar, kitap, toynak, akciğer, kürek kemiği, sığır beyni, skrotum, et (kırpıntılar, filetolar), kafalardan et (yanak), dana bacağı, ne
|
|
||
Domuz ve sığır etinden elde edilen çiğ kürlenmiş et ürünleri: - Domuz etinden: Kemikli ve kemiksiz yıllanmış Mek bacağı (Prosciutto Stagionat o Mec ); - sığır etinden: Bresaola (Bresaola Sottovuoto)
|
Industria Salumi Simonini S.р.A
|
🇮🇹 Italy
|
|
"Çiğ tütsülenmiş ve kuru kürlenmiş ürünler": -Kemiksiz çiğ tütsülenmiş ürünler: domuz boynu, domuz balyk, kemiksiz domuz göbeği, domuz bacağı, fileto, sığır carpaccio, domuz carpaccio, çeşitli bira -ürün
|
|
||
İşlenmiş, soğutulmuş ve dondurulmuş et yan ürünleri: İşlenmiş et yan ürünleri: Sığır karaciğeri, Domuz karaciğeri; Yünlü işlenmiş et yan ürünleri: Domuz bacağı, Domuz derisi, Nipeller arası kısım
|
|
||
Domuz eti kategorisi A'dan yarı mamul et ürünleri (kemiksiz, et ve kemik): - bonfile, - kemiksiz domuz bacağı (sığır filetosu), - karbonat, - bel kısmı. Yarı mamul topaklı et ürünleri (kemiksiz, etli
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Sığır ciğeri, Domuz ciğeri, Domuz dilleri. İşlenmiş yün yan ürünleri: Domuz bacağı, Domuz derisi, Domuz derisi, Domuz kulağı
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Sığır ciğeri, Domuz ciğeri, Domuz dilleri. İşlenmiş yünlü et yan ürünleri: Domuz bacağı, Domuz derisi, Domuz karkasları
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş yarı mamul domuz eti topakları: yarı mamul et ürünleri kemiksiz ve et ve kemik (büyük topaklar): kategori A - bonfile, kemiksiz domuz bacağı (sığır filetosu), karbonat, p ile bel kısmı
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Sığır karaciğeri, Domuz karaciğeri, Domuz dilleri, Domuz kalbi. İşlenmiş yün yan ürünleri: Domuz bacağı, Domuz derisi, Domuz derisi, Domuz kulağı
|
|
||
İşlenmiş et yan ürünleri. Sığır ciğeri, Domuz ciğeri. İşlenmiş yünlü et sakatatı: Domuz bacağı, Domuz derisi, Domuz karkaslarının meme arası kısmı
|
|
||
İşlenmiş et ürünleri: kuru kürlenmiş domuz bacağı "PROSCIUTTO CRUDO ESTERO" kemiksiz, kuru kürlenmiş domuz bacağı "PROSCIUTTO CRUDO MATTONELLA" kemiksiz, kalıplanmış. Polimer film içinde vakum altında paketlenmiş ve
|
ALCAR UNO SPA CE IT 677L
|
🇮🇹 Italy
|
|
: Boyun, Balyk, Jambon, Derisiz Lipetsky bacağı, Derili Lipetsk bacağı, Dorsal fileto, Fileto, Pastırma, Brisket, Göğüs eti
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanı eti: pütürlü: kızartma için kümes hayvanı karkasları, ızgara tavuk. Porsiyon: kümes hayvanı butu, kümes hayvanı göğsü, kümes hayvanı bacağı, kümes hayvanı bacağı, doldurulmuş bacaklar. Küçük pütürlü, kemiksiz: kümes hayvanları keb
|
|
||
Pişirilmiş domuz eti ürünleri: Kuzey rulosu, Nevsky rulosu; Tütsülenmiş ve haşlanmış domuz ürünleri: Başkent karbonatı, Başkent boynu, Lipetsk bacağı, Domuz inciği, Domuz inciği, Domuz kaburgası, Masa bacağı
|
|
||
Kümes hayvanı etinden hazırlanan ürünler: ördek bacağı konfit-Cuisse de Canard Confite, kaz bacağı konfit-Cui sse dOie Confite, karton destek üzerinde vakum altında plastik film içinde paketlenmiş ve karton kutularda tartılmadan
|
SAS GEORGES BRUCK, France
|
🇫🇷 France
|
|
KÜMES HAYVANI ETİNDEN ÜRÜNLER, DUMANLANMIŞ-PİŞİRİLMİŞ: ÇEYREK YAĞLAR DOLDURULMUŞ, DOLDURULMUŞ Kümes hayvanları boynu, Kümes hayvanları kebabı, HİNDİ KANADI, HİNDİ BACAĞI, HİNDİ KALÇASI, HİNDİ BACAĞI, HİNDİ GÖĞSÜ, TONLARA BAK VE
|
|
||
SKHPK Tundra'yı işaretleyen verimsiz hayvanlar için yiyecek: kuru geyik eti lezzetleri: incik; kemikli ren geyiği bacağı; kemiksiz ren geyiği bacağı; geyik kuyruğu; ren geyiği ciğeri; kuzey ol işkembesi
|
|
||
Soğutulmuş yarı mamul yan ürünler. Sığır etinden: sığır ciğeri, sığır böbrekleri, sığır kalbi, sığır dili, sığır memesi, hafif sığır eti, sığır işkembesi, sığır kuyrukları, sığır bacakları ve popo eklemi, sığır damarları
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış sığır eti ürünleri: sığır eti, preslenmiş sığır eti, sığır balykovy incelik, sığır sığır filetosu, sığır bonfile, sığır somunu, sığır boynu, sığır balyk, sığır rulo
|
|
||
Sığır sakatatı: sığır kafası; sığır beyni; sığır kulağı; sığır dili; sığır kaltyks; sığır karaciğeri; sığır kalbi; sığır ciğerleri, trakea, diyafram; sığır memesi; sığır yara izleri, abomasumlar, kitaplar; sığır böbreği;
|
|
||
Haşlanmış sığır kesim ürünleri: sığır aortu, sığır Aşil tendonu, sığır memesi, sığır dudakları, sığır diyaframı, sığır Kaltyki, sığır kitabı, sığır ışığı, sığır diyafram zarı, kas
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır azu, Sığır antrikot, Sığır Stroganoff, Sığır bonfile Sığır pirzola, Kemiksiz sığır kalça kısmı, Kemikli sığır omuz, Sığır kaburga
|
|
||
Mutfak ürünleri. Sığır, domuz, kuzu etinden yarı mamul et ürünleri. Yarı mamul sığır eti ürünleri: Sığır etinden azu, Sığır antrikot, Sığır balik, Sığır bonfile, Sığır büyük parça, Sığır göğüs eti, Sığır gulaş
|
|
||
Yenilebilir sakatattan yarı mamul ürünler: sığır karaciğeri, Stroganoff karaciğeri, sığır kalbi, sığır dili, light sığır eti, sığır böbrekleri, sığır kırpıntıları, sığır bacakları, karaciğer şiş kebabı, karaciğerden sığır stroganoff, sığır eti
|
.
|
|
|
LEZZET ÜRÜNLERİ: füme haşlanmış sığır eti: - Stolichnaya sığır eti, Fortuna sığır eti, Avrupa sığır eti, Özel sığır eti, Ev tarzı sığır eti, Lezzet sığır eti, Gurme sığır eti; - füme haşlanmış domuz eti
|
|
||
Sığır etinden yarı mamul et ürünleri, büyük parçalar: omuz sığır eti, sığır eti brisket, sığır bonfile, sığır fileto, kızarmış sığır eti, pirinç sığır eti, kaburga, çorba seti, sığır pirzola eti.
|
.
|
|
|
Yarı mamul topak kemiksiz soğutulmuş veya dondurulmuş sığır eti: sığır bonfile, sığır fileto, sığır bacak, sığır boyun, sığır göğüs eti, sığır omuz, sığır yan
|
|
||
Çiğ bağırsak tuzlu sığır, domuz: sığır özofagusu; sığır kılıfları; sığır yaban mersini; mavi sığır filmi; sığır çemberi; sığır yürüteçleri; sığır idrar keseleri; domuz kılıfları; domuz kapari;
|
|
||
Kemiksiz yarı mamul et ürünleri: küçük boyutlu kategoriler A: sığır but biftek, sığır biftek, sığır langette, sığır biftek, sığır escalop, domuz şnitzel, sığır straganof, azu sığır eti, rosto sığır eti, gulaş g
|
|
||
Tütsülenmiş-haşlanmış et ürünleri (domuz eti, sığır eti): sığır eti Special, sığır eti Special Premium, sığır eti Special Extra, sığır eti Special Şarküteri, sığır eti Extra, sığır eti Şarküteri, sığır eti Baharatlı, G
|
|
||
Kemiksiz yarı mamul et ürünleri: küçük boyutlu kategoriler A: sığır but biftek, sığır biftek, sığır langette, sığır biftek, sığır escalop, domuz şnitzel, sığır straganof, azu sığır eti, rosto sığır eti, gulaş g
|
|
||
Yeşil Elma ticari markasının sığır etinden (dana eti) paketlenmiş yarı mamul soğutulmuş et ürünleri: sığır etinden azu, sığır antrikot, sığır bonfile, sığır döş, pirinçli sığır eti, sığır pirzola, sığır eti
|
|
||
Domuz eti ürünleri: domuz eti rulo, preslenmiş et Mozaika. Sığır eti ürünleri: sığır eti, sığır fıstığı, preslenmiş sığır eti, sığır dili, sığır lezzeti, sığır filetosu, sığır boynu
|
|
||
Sığır hamurunda yarı mamul et ve et ürünleri, dondurulmuş sığır-tavuk: sığır köftesi, sığır-tavuk; sığır etli mantı, mantı patatesli sığır eti, mantı Kabaklı sığır eti, mantı Koçlu sığır eti
|
:
|
🇮🇩 Indonesia
|
|
Evcil hayvanlar için ikramlar (mama) (köpekler, kediler): Hafif sığır eti, Sığır işkembesi, Dilimlenmiş sığır eti, İhale sığır eti, sığır eklemi, Sığır tendonları, Sığır kürek kıkırdağı, Sığır kuyruğu
|
|
||
Et. Sığır etini dilimlere ayırma. Kemiksiz sığır eti; Sığır sırtı; Sığır kaburgası; Kemikli sığır eti; Kemiksiz sığır eti hamuru; Sığır gevreği; Sığır çorbası seti
|
|
||
Büyük boy sığır etinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti grup 1, Sığır eti grup 2, Sığır eti premium, Sığır eti sınıf 1, Sığır eti kırpma 8020; Sığır topak etinden ve kemiğinden yarı mamul et ürünleri: Sığır eti (
|
|
||
Lezzetli kümes hayvanı eti ürünleri: tütsülenmiş-haşlanmış - karkaslar, yarım karkaslar, çeyrekler, bacaklar, butlar, bagetler, kanatlar, tavuk göğüsleri, etlik piliçler; tavuk göğsü filetoları, tavuk budu, tavuk bacağı
|
|
||
Tavşandan soğutulmuş, dondurulmuş, yarı mamul doğal et ve kemik eti ürünü: - kategori A: tavşan bacağı Myasnov; - kategori B: Myasnov tavşanının ön bacakları; tavşan Myasnov'un sırtı; - kategori
|
- 77
|
|
|
Çocuklar ve gençler için okul yazı aksesuarları: plastikten yapılmış çizim pusulaları (keçi bacağı), tm. "RIO"
|
PENSAN KALEM VE KAGIT SAN.TIC.A.S.
|
🇹🇷 Turkey
|
|
Füme kümes hayvanı ürünleri: biberli füme ördek göğsü (dilimleme), biberli füme kaz göğsü (dilimleme), füme ördek göğsü (dilimleme), füme kaz göğsü (dilimleme), füme bıldırcın bacağı, ördek
|
FEYEL-ARTZNER
|
🇫🇷 France
|
|
İRİ DOMUZ ETİNİN YARI İNCELTİLMİŞ ETLERİ: Kategori A - İç kısmın pelvik bacağı (arka incik) alt kısım, üst kısım, ön incik), Kategori B -Boyun
|
|
||
Sığır ve domuz etinden mutfak ürünleri: Sebzeli yeşil körili sığır eti; Sebzeli Teriyaki soslu sığır eti; Seichuan sığır eti; Sebzeli tatlı ve ekşi soslu sığır eti; Pad Thai sığır eti satay; Sığır eti
|
|
||
Kanatlı eti ürünleri, tütsülenmiş ve haşlanmış, -KUŞ ETİNDEN PİŞİRİLMİŞ ÜRÜNLER: KUŞ KANADI (TAVUK, PİLİÇ), KUŞ BACAĞI (TAVUK, PİLİÇ), KUŞ İNCİĞİ (TAVUK, PİLİÇ), KUŞ OMUZU (TAVUK, PİLİÇ)
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen lezzetli ürünler: haşlanmış - "Av" kanatları, "Lezzet" kümes hayvanları, "Vyazemsky" bacağı, "Petrovskaya" jambonu, "Smirnovskaya" jambonu; tütsülenmiş-haşlanmış - Zabava göğsü; "Av" kanatları, kuş
|
|
||
yarı mamul kanatlı eti ürünleri: doğal topaklı et ve kemik - tavuk but, tavuk göğsü, tavuk kanadı, tavuk budu (baget), tavuk bacağı, tavuk çorbası seti, kanatlı karkas kemiği, tavuk kemikleri, set
|
|
||
Haşlanmış jambon Narin: pişmiş füme ürünler - Amatör boyun, karbonat Başkent, Klasik göğüs eti, Aleksandrovsky bacağı, kaburga Lezzetli, Gurme rulo, Şenlikli rulo -
|
|
||
Izgara kümes hayvanları mutfak ürünleri: ekstra çeşit: tavuk, tavuk, tavuk tütünü, tavuk göğsü; birinci sınıf: tavuk butları, tavuk budu ve tavuk bacağı, tavuk bagetleri, tavuk kanatları, ızgara sosisler; köknar
|
|
||
Yarı mamul kümes hayvanı eti "Bird's Bazaar". Ekmekli dahil olmak üzere ızgara için doğal yarı mamul ürünler: - tavuk, tavuk; - tavuk budu, tavuk; - tavukların, tavukların uyluğu; - tavukların, tavukların bacağı; - dosya (ile
|
|
||
Tütsülenmiş-pişirilmiş soğutulmuş kümes hayvanı ürünleri: birinci sınıf - "Dolgulu kümes hayvanı filetosu", "Kümes hayvanı eti ruloları", "Göğüs kümes hayvanı ", "Kümes hayvanı filetosu"; birinci sınıf -" Kemiksiz kümes hayvanı bacağı "," Kümes hayvanı bu
|
|
||
TAVŞAN ETİNDEN SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER (büyük parçalar, porsiyonlar, küçük parçalar): Tavşan bacağı, Pilaki için tavşan
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, A kategorisinin büyük boyutlu topakları - butlar, sığır kürekleri , sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartma için sığır eti, güveç için sığır eti,
|
|
||
Domuz ve sığır etinden yarı mamul ürünler: - Sığır eti topak kemiksiz: kategori A - sığır balyk, sığır bonfile, sığır sırtı (kalça kısmı b / c), sığır boynu; kategori B - güveç için et.-sığır eti
|
|
||
Yarı mamul doğal karkaslar ve parça karkaslar - "Tavuk karkası", "Yarım tavuk", "Tavuk tütünü", "Tavuk karkasının ön çeyreği", "Tavuk karkasının arka çeyreği", "Tavuk karkasının bacağı", "Tavuk karkasının uyluğu
|
|
||
Formda pişirilmiş yan ürünler: Amatör puf, Sıkıştırılmış domuz kafası eti; Füme haşlanmış domuz ürünleri: Kemiksiz Michurinsky Jambonu, Kasap Somunu, Amatör Rulo, Lipetsk Bacağı, Domuz İnciği, Golya
|
.
|
|
|
Yarı mamul et - sığır etinden - büyük boy kemiksiz - kategori A: Sığır bonfile; Sığır Jübile, Pilaki için sığır eti, Kavurma için sığır eti; kategori B: Tender kavurma için sığır eti, Evde sığır eti
|
|
||
tütsülenmiş-pişmiş domuz eti ürünleri: Knyazhsky bacağı, kategori B, Domuz haşlama, iştah açıcı kategori B. Endüstriyel ve yağmur suyu atık sularının pompalanması için fırtına pompa istasyonu tip LNS
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri: haşlanmış sığır eti, sığır gulaşı, pirinçli sığır eti, sığır biftekleri, sığır but biftekleri, sığır biftekleri (kalın kenarlı, ince kenarlı), sığır filetosu - kırpıntılardan minionlar, thibault biftekleri
|
, Russian Federation
|
|
|
İşlenmiş kümes hayvanı yan ürünleri: etlik piliç boynu, etlik piliç kalbi, etlik piliç bacağı, etlik piliç kas midesi, etlik piliç karaciğeri, etlik piliç kafası
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler: tavuk, piliç karkası; tavuk, piliç çeyreği; tavuk, piliç bacağı; tavuk, piliç butu; tavuk, piliç butu; tavuk bütün kanatçığı (omuz dirseği),
|
|
||
Kümes hayvanları ürünleri: - pişmemiş tütsülenmiş: pişmemiş dondurulmuş ördek göğsü, pişmemiş dondurulmuş bıldırcın bacağı, pişmemiş dondurulmuş kaz göğsü, pişmemiş dondurulmuş ördek göğsü, ördek göğsü
|
Feyel-Artzner
|
🇫🇷 France
|
|
Pişmiş-füme domuz eti ürünleri: haşlanmış domuz eti, domuz pastırması, kuzey inca göğsü, kemiksiz güney göğüs eti, Moskova bölgesi boynu, doğu karbonatı, gurme domuz eti, chelsea domuz eti, ev yapımı domuz papası, domuz bacağı, 15 kiloya kadar araba
|
|
||
Yarı mamul sığır eti ürünleri. Topak kemiksiz (kategori A): sığır bonfile, - sığır sığır fileto, güveç için sığır eti, kızartma için sığır eti, öğle yemeği sığır eti; Küçük topak kemiksiz (kategori A): azu from
|
Emainox S.R.L
|
🇮🇹 Italy
|
|
Jöle içinde sterilize edilmiş sakatattan konserve et: kendi suyunda domuz dili, jöle içinde domuz dili, jöle içinde domuz bacağı, metal kutularda paketlenmiş, net ağırlık 340 g,
|
|
||
Kategori A et ürünleri: kuru işlenmiş domuz balığı "Prata", kuru işlenmiş domuz eti "Prosciutto", kuru işlenmiş domuz göbeği "Pancetta", kuru işlenmiş domuz boynu "Koppa", kuru işlenmiş domuz karbonatı "Lomo ile domuz bacağı
|
|
||
Yarı mamul topak et ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Sığır etinden: Kategori A - butlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kızartmalık sığır eti, pilaki için sığır eti
|
|
||
Kanatlı etinden (piliçler) elde edilen, soğutulmuş ve dondurulmuş, tartılmış ve paketlenmiş yarı mamul ürünler: - yarı mamul doğal topak kemiksiz: derili piliç bacağı filetosu, kümes hayvanı filetosu, derili kümes hayvanı filetosu
|
|
||
Domuz eti B kategorisinden yarı mamul et topaklı et ve kemik ürünleri, soğutulmuş ve dondurulmuş: Domuz boynu, Domuz bacağı; Domuz eti kategorisi D'nin yarı mamul et küçük boyutlu et ve kemik ürünleri soğutulmuş ve dondurulmuş
|
|
||
ET ÜRÜNLERİ. FÜME DOMUZ ÜRÜNLERİ: Ön bacak, Lipetsk bacak bacağı, Göğüs eti, Bonfile, Domuz yavruları, Boyun, Eletsky rulo, İhale rulo, Yanak, Arka bacak, Fileto, Altay domuz eti, Şaft (incik tipi
|
|
||
KANATLI ETİ (TAVUK, ETLİK PİLİÇ) ÜRÜNLERİ DUMANLANMIŞ-YAĞLANMIŞ: üst sınıf - TAVUK KARINLARI, TAVUK KANATLARI, TAVUK ÇEYREKLERİ, TAVUK GÖĞÜSLERİ; birinci sınıf - TAVUK BACAĞI, TAVUK KANATLARI, TAVUK İNCİĞİ, TAVUK KALÇASI
|
|
||
Kümes hayvanlarından elde edilen mutfak ürünleri: Sıcak tütsülenmiş domuz boynu PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz bacağı PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz göğüs eti PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz kaburgası PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz inciği PGK, Sıcak polis domuz ya
|
|
||
Mutfak ürünleri: Sıcak tütsülenmiş domuz boynu PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz bacağı PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz göbeği PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz kaburgası PGK, Sıcak tütsülenmiş boğum PGK, Sıcak tütsülenmiş domuz yağı PG
|
|
||
Kümes hayvanı etinden elde edilen lezzetli ürünler: göğüs, tavuk budu, tavuk bacağı, piliç, pişmiş-füme kanat
|
|
||
ÜRÜN YELPAZESINDE TÜTSÜLENMIŞ-HAŞLANMIŞ DOMUZ ETI ÜRÜNLERI: Domuz yavrusu (karkas), yarım domuz yavrusu, yarım domuz yavrusunun ön kısmı, domuz yavrusunun arka yarısı, domuz yavrusunun bacağı, domuz yavrusunun omuzu, kasada balik, kümes hayvanları, pastır
|
|
||
KÜMES HAYVANLARINDAN (TAVUK, BROILER TAVUK) YARI İNCELTİLMİŞ ÜRÜNLER DOĞAL: - KARKASLAR, PARÇALAR KARKAS-TAVUK (TAVUK-BROILER), KIZARTMALIK TAVUK KARKASI, YARIM TAVUK, TAVUK BACAĞI, TAVUK İNCİĞİ, DREA
|
|
||
yarı mamul et ürünleri, soğutulmuş, dondurulmuş Sığır etinden, topaklı kategori A - jantlar, sığır omuz, sığır bonfile, sığır fileto, ekstra sığır eti, kavurma için sığır eti, güveç için sığır eti, g
|
|
||
Füme ve haşlanmış kümes hayvanı eti ürünleri: Markalı çeşitler - Kaz karkasları, Ördek karkasları, Yarım ördek karkasları, Yarım kaz karkasları, Çeyrek hindi, Çeyrek ördek, Çeyrek kaz, Türk bacağı
|
|
||
Yarı mamul et ürünleri, kemiksiz, soğutulmuş küçük parçalar: Tavşan kebabı; Marine edilmiş geyik bonfile; Kemiksiz tavşan bacağı. Ambalaj: plastik film, plastik torbalar veya plastik kaplar
|
|
||
Çocuklar ve gençler için okul malzemeleri: keçi bacağı metal pusulalar, cetvel kapaklı plastik kutuda metal pusulalar, yedek uçlar ve onlarsız, kalemli plastik pusulalar
|
BEIFA GROUP CO., LTD.
|
🇨🇳 China
|
|
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: Birinci kategori - sığır dilleri, sığır karaciğeri, sığır böbrekleri, sığır beyni, sığır kalbi, sığır diyaframı, sığır eti ve kemik kuyrukları, et kırpıntıları, yarı
|
|
||
pişmemiş sığır eti ürünleri: - Çiğ füme sığır eti, - Çiğ füme sığır eti Balyk, - Çiğ füme sığır eti chenaya Stolichnaya, - Çiğ füme sığır eti Amateur, - Çiğ füme sığır eti Tsarskaya, - Çiğ füme sığır eti
|
|
||
Yenilebilir kümes hayvanı yan ürünleri - işlenmiş soğutulmuş, dondurulmuş tavuk budu (bacağı)
|
|
||
Soğutulmuş ve dondurulmuş işlenmiş et yan ürünleri: Birinci kategori sığır eti: sığır dili, sığır ciğeri, sığır kalbi, sığır böbrekleri, sığır ciğeri gulaşı, sığır ciğeri bütün soğan doğal biftek, f
|
|
||
Kanatlı etinden yarı mamul ürünler, soğutulmuş ve dondurulmuş: yarı mamul doğal topaklı et ve kemik - Kemikli tavuk göğsü filetosu, Tavuk Kanadı, Tavuk Butu, Tavuk Bacağı; yarı mamul kemiksiz l
|
|
||
Jöle içinde et ürünleri: et jölesi Home, preslenmiş domuz bacağı Village, jöle içinde soğuk etler, jöle içinde diller,
|
|
||
Et ve et işleme endüstrisi ürünleri: 0.100 gramdan 250 kilograma kadar karton, ahşap, polimer, vakum ambalajlarda dondurulmuş karkas tavşan, tavşan bacağı, ciğer
|
Olivia Elelmiszerfeldolgozo Kft , Vengriya
|
🇭🇺 Hungary
|
|
Füme kümes hayvanı ürünleri: biberli füme ördek göğsü (dilimleme), biberli füme kaz göğsü (dilimleme), füme ördek göğsü (dilimleme), füme kaz göğsü (dilimleme), füme bıldırcın bacağı, ördek makineleri
|
FEYEL-ARTZNER, France
|
🇫🇷 France
|