İşlenmiş Ürün GTIP / HS CODE ✨
- 0208: Diğer etler ve yenilen sakatat (taze, soğutulmuş veya dondurulmuş)
- 0210: Et ve yenilen sakatat (tuzlanmış, salamura, kurutulmuş veya tütsülenmiş)
- 0404: Peynir altı suyu ve tabii süt bileşenlerinden ibaret diğer ürünler
- 040490: Diğer peynir altı suyu
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 040610: Taze peynir (olgunlaşmamış/sertleşmemiş) ve lor
- 040630: Eritme peynirler (rendelenmemiş/toz haline getirilmemiş)
- 160100: Etten, sakatattan/kandan yapılmış sosisler vb. ürünler
- 190190: Süt, peynir vb. ile hububat esaslı karışım ve mamuller
- 1905: Ekmek, pasta, kek, bisküvi ve diğer ekmekçi mamüller, hosti, boş ilaç kapsülü mühür güllacı, pirinç kağıdı vb
- 21: Yenilen çeşitli gıda müstahzarları (kahve hülasaları, çay hülasaları, mayalar, soslar, diyet mamaları, vb.)
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 210690: Diğer gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
İşlenmiş ürün "Rus özel"; İşlenmiş ürün "Hollanda özel"; İşlenmiş ürün "Kostroma özel"; İşlenmiş ürün Poshekhonsky özel; Tütsülenmiş işlenmiş sosis ürünü City of Cheese; Ürün eritme
|
|
||
Kaynaşmış ürün "Rus özel"; İşlenmiş ürün "Hollanda özel"; İşlenmiş ürün Kostromskoy özel; İşlenmiş ürün Poshekhonsky özel; Tütsülenmiş işlenmiş sosis ürünü "City of Cheese"; PLA ürünü
|
|
||
Temptation peyniri ile işlenmiş ürün, Temptation krem peynir ile işlenmiş ürün, Temptation 401 peyniri ile işlenmiş ürün, Temptation 402 peyniri ile işlenmiş ürün, Tempt
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %35.0; %45.0; %55.0; %60.0 olan peynir ve süt yağı ikamesi ile işlenmiş ürünler: Maasdam peyniri ile işlenmiş ürün, Kremalı peynir ile işlenmiş ürün, işlenmiş ürün
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %35.0; %45.0; %55.0; %60.0 olan peynir ve süt yağı ikamesi ile işlenmiş ürünler: Maasdam peyniri ile işlenmiş ürün, Kremalı peynir ile işlenmiş ürün, işlenmiş ürün
|
|
||
Ürün yelpazesinde peynirli işlenmiş ürün: Peynirli işlenmiş ürün Fattoria No. 1 Premium, kuru madde cinsinden yağ kütle oranı %48,0; Peynirli işlenmiş ürün Fattoria No. 1 Premium
|
.RU
|
|
|
FoodTrade ticari markasının kuru maddedeki yağ kütle oranı %30 ila %50 arasında olan Vinetta peynirli işlenmiş ürünler: Vinetta peyniri ile işlenmiş ürün, Peynirli işlenmiş krema, C ile işlenmiş ürün
|
|
||
PEYNİRLİ ÜRÜN: kuru maddede yağ içeriği %40.0, %45.0, %50.0, %55.0, %60.0 olan bileşensiz peynirli işlenmiş ürün; kuru maddede ppm içeriği %40 olan peynirli işlenmiş ürün
|
|
||
PEYNİRLE HAZIRLANMIŞ ÜRÜN: Kuru maddede kütlece yağ oranı %60,0'dan az olmayan Özel Peynir ile işlenmiş ürün; kuru maddede kütlece yağ oranı %60,0'dan az olmayan peynir ile işlenmiş ürün
|
|
||
İşlenmiş ürün Pizza Mozzarella Premium, kuru madde cinsinden kütlece yağ oranı %45,0; %50,0. İşlenmiş ürün Pizza Mozzarella Premium, rendelenmiş, kuru madde cinsinden kütlece yağ oranı %45,0;
|
|
||
Süt ürünleri. Paketlenmiş dilimlenmiş peynir ürünleri: 50 yağ kütlesi fraksiyonu ile işlenmiş ürün: Rus özel, Kostromskoy özel, Poshekhonsky özel, Hollanda özel, işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ETLER: Yarı işlenmiş et ürünleri, kemiksiz, kategori A: sığır etinden yarı işlenmiş ürün "Temptation", sığır etinden bonfile "Temptation", domuz etinden bonfile "Temptation", kategori s
|
|
||
KEK VE PASTALAR İÇİN YARI İŞLENMİŞ UN: Sepet kumu; Yarı işlenmiş ürün: Muhallebi, Dolgulu özel, Kum parçası, Puf parçası, Hava parçası, Hava somunu parçası, Direksiyon için pandispanya
|
|
||
Ürün yelpazesindeki peynirli işlenmiş ürün: kuru maddede yağ kütlesi oranı %40, %45, %50 - Dutch, Kostroma, Urban, Special, Orbit, Wave, Rainbow, Latvian, Friendship, Soviet, Russian, Cheddar, Ochakov
|
|
||
Gıda endüstrisi için proses ekipmanları: Soya fasulyesi soyma makinesi, 72 * 32 * 95cm, işlenmiş ürün hacmi: 150-200 kg h, marka, model, ürün numarası YL100L2-4, marka Luohe Quality Mechanical Equipment Co
|
Luohe Quality Mechanical Equipment Co
|
🇨🇳 China
|
|
Ürün yelpazesinde farklı net ağırlığa sahip tüketici ambalajlarında peynirli işlenmiş ürün, bkz. 1 sayfadaki Ek No. 1.
|
|
||
Peynir çeşitleri ile işlenmiş ürün: kuru maddede yağ kütlesi oranı %20, %25, %30, %35, %40, %45, %50, %55, %60 - Amber, Swiss, Gouda, Friendship, Amber, Mozzarella, Creamy, Cheddar, Volna, Altai,
|
.
|
|
|
İşlenmiş ürün ve süt üretimi için starter kültürler. Konsantre liyofilize starter kültür, doğrudan ekleme, LbS 22.02 Peynirli Pasta Filata serisi. Ambalaj: polimer malzemelerden yapılmış çubuklar, ağırlık n
|
|
||
İşlenmiş ürün: mantar karışımlı (porçini mantarı, petrol), kremalı, kırmızı biberli, kakaolu, kuru kayısılı, vanilyalı, şekerlenmiş meyveli, fındıklı, kaynatılmış yoğunlaştırılmış sütlü, çilekli
|
|
||
Nar meyvelerinden elde edilen işlenmiş ürün, 220 litre kapasiteli aseptik kaplara sahip metal varillerde konsantre edilmiştir.
|
🇦🇿 Azerbaijan
|
||
ET VE ET İÇEREN YARI MAMUL ÜRÜNLER. HAMUR İÇİNDE YARI İŞLENMİŞ. ürün yelpazesinde
|
|
||
İşlenmiş ürünün manuel olarak hareket ettirildiği kenar bantlama makineleri,
|
Surplex GmbH
|
🇩🇪 Germany
|
|
Şeker içeren işlenmiş ürün: Assam Bubble Tea işaretli Assam Bubble Tea polimer ambalajda, net ağırlık 1kg
|
Cell plus
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Peynir ile işlenmiş ürün EDAM, GOUDA
|
|
||
dondurulmuş sebzeler, organik ürünler, buharla işlenmiş, ürün yelpazesinde: patates (küp 4 mm madde 21156; küp 10 mm madde 20069), havuç (küp 10 mm madde 20108 ), şeker mısır (tahıl, arti
|
Fevita Hungary Zrt
|
🇭🇺 Hungary
|
|
Kuru maddede %25 yağ oranı ile tuzlanmış, topak peynirli işlenmiş ürün,
|
|
||
İşlenmiş ürün süt: peynir altı suyu protein konsantreleri, marka KSB 10, KSB 15, KSB 20, KSB 25, KSB 30, KSB 31, KSB 32, KSB 34, KSB 35 , KSB 40 , KSB 45 , KSB 55 , KSB 60 , KSB 65 , KSB 70 , KSB
|
|
||
Tahıl, tohum, kabuklu yemiş, sebze ve meyvelerden elde edilen ve üzerinde işaretler bulunan işlenmiş ürün: Sağlık Pusulası, Sağlık Temeli - Ek No. 1'e göre 1 sayfada. Ambalaj: polietilen kaplamalı ambalaj kağıdı, tepsiler, konteynerler
|
|
||
Peynir ile işlenmiş ürün: kuru madde çeşitliliğinde %40, %45, %50 yağ içeren parçalar: Rus, Hollanda, Kostroma, kentsel, dostluk; macun: Ochakovsky Altay, kütlece yağ oranı ile
|
|
||
Mozzarella peyniri ile işlenmiş ürün, küp, pipet, rendelenmiş (soğutulmuş veya dondurulmuş) olarak çeşitli net ağırlık aralığında tüketici ambalajlarında paketlenmiştir:
|
|
||
İşlenmiş ürün Yunan salatası için Sirtaki Kuru maddede yağ kütle oranı %55 olan Yunan Feta
|
|
||
KÜMES HAYVANLARININ DOĞAL YARI İŞLENMİŞ ÜRÜNÜ Tsarsky TABLOSU: TAVUK KUYRUĞU, TAVUK
|
|
||
Süt yağı ikameli füme işlenmiş sosis peynir ürünü "Lukhsky", süt yağı ikameli füme işlenmiş sosis peynir ürünü "Lukhsky" AMBER, füme işlenmiş sosis peynir ürünü "
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan özel işlenmiş Rus ürünü; Kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan özel işlenmiş Hollanda ürünü; Kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan özel işlenmiş Kostromsky ürünü
|
|
||
Kuru madde cinsinden yağ kütle oranı %55 olan işlenmiş hamurlu peynirler ve peynir ürünleri: jambon aromalı işlenmiş peynir, kremalı işlenmiş peynir, jambon aromalı işlenmiş peynir ürünü, peynir ürünü
|
|
||
CHIZ markalı işlenmiş peynir ürünü: Süt yağı ikameli işlenmiş krem peynir ürünü. Kuru maddede yağın kütle fraksiyonu %45 süt dahil %50; Mantarlı işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
İşlenmiş peynir ürünleri: - en az %50 yağ fazındaki süt yağı dahil olmak üzere kuru maddedeki yağ kütle oranı %45 olan süt yağı ikameli işlenmiş krem peynir ürünü; - işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
SOĞUTULMUŞ VEYA DONDURULMUŞ YARI İŞLENMİŞ ETLER: kemiksiz porsiyonlanmış yarı işlenmiş domuz eti ürün kategorisi A: kemiksiz domuz kebabı; et ve kemik porsiyonlanmış yarı işlenmiş domuz eti ürün kategorisi B: sha
|
|
||
Süt yağı ikameli Lukhsky tütsülenmiş peynir sosis ürünü, işlenmiş sosis tütsülenmiş peynir ürünü Süt yağı ikameli Lukhsky AMBER, işlenmiş sosis tütsülenmiş peynir ürünü
|
|
||
İşlenmiş peynir ürünü Kuru madde bakımından yağın %50 kütle oranı (yağ fazında süt yağının %50'den az olmayan kütle oranı) aralığında: - dolgu maddesi içermeyen işlenmiş peynir ürünü; - peynir ürünü
|
|
||
BUTTERBROSHKI ticari markalı ve ürün yelpazesinde ticari markası olmayan ürünler: işlenmiş süt yağı ikameli ürün Peynirli sandviçler için sürme, işlenmiş süt yağı ikameli ürün Sprea
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan işlenmiş peynir, ürün yelpazesinde Taste-Time olarak işaretlenmiştir: ekmek çubukları ile işlenmiş kremalı peynir, ekmek çubukları ile işlenmiş baharatlı peynir, pastırmalı işlenmiş peynir f
|
|
||
Ürün yelpazesinde Taste-Time olarak işaretlenmiş kütle oranı %25 yağ olan işlenmiş peynir: ekmek çubukları ile işlenmiş kremalı peynir, ekmek çubukları ile işlenmiş baharatlı peynir, ekmek çubukları ile işlenmiş pastırmalı peynir
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: "Gorodskoy", "Orbita", "Druzhba", "Yantar favorisi", "Sosis" füme. Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: fesleğen aromalı, garl aromalı
|
|
||
Kuru maddede yağ kütle oranı %30.0 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: "min sky "Stolichny", füme "Maisky", füme "Prazdnichny", füme "Favorite". Değiştirilmiş işlenmiş peynir ürünü
|
🇧🇾 Belarus
|
||
İşlenmiş tütsülenmiş ürün, işlenmiş tütsülenmiş ürün "Süt ürünleri atölyesi" -
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü, kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu %30, %40: Kuru kayısılı Forget-me-not, Kuru erikli Forget-me-not, Kakaolu Sun. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Kuru maddede yağ kütle oranı %30, %40 olan kehribar tütsülenmiş sosis. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü Kehribar sosis yağ kütlesi fraksiyonu
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Kuru madde bakımından yağ kütle oranı %40,0 ve yağ fazındaki süt yağı kütle oranı %50,0 olan Uglich'ten Delicatessen; Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
ÜRÜNLE BİRLİKTE PEYNİR LOMTEOVA: kuru maddede yağ kütle oranı %20.0; %30.0; %40.0; %45.0; %50.0; %55.0 (bileşenler olmadan) olan topaklı işlenmiş peynir ürünü; bileşenlerle birlikte: işlenmiş peynir ürünü l
|
|
||
Fetax'ın süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü. Kuru maddede yağın kütle oranı %60'tan az değildir. Yağ fazındaki süt yağının kütle oranı %50'den az değildir; İşlenmiş peynir ürünü Fetaksa Piquant
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Ranitsa kuru maddede yağ kütle fraksiyonu %60. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü Ranitsa kuru yağ kütle fraksiyonunda dolgu maddesi ile baharatlı
|
.
|
🇧🇾 Belarus
|
|
İşlenmiş peynir ürünleri. Ürün yelpazesinde kuru maddede yağ kütle oranı %55, %60, %65, %70 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: zeytinli; otlu; Fransız yeşillikli; baharatlı; Şili; p
|
|
||
Cheddar peyniri tadında süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü kuru maddede yağ kütlesi oranı %45-%55 Pr Emmental peyniri tadında süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü yağ kütlesi oranı i
|
BONPROLE INDUSTRIAS LACTEAS S.A.
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
İşlenmiş sosis ürünü, City of Cheese ticari markası altında mantarlı işlenmiş sosis ürünü ve kuru maddede yağ kütle oranı %40 olan hiçbir marka
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü, kuru maddede yağ kütlesi fraksiyonu %30, %40: Kuru kayısılı Forget-me-not, Kuru erikli Forget-me-not, Kakaolu Sun. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
Süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü Kuru maddede yağ kütle oranı %30, %40 olan kehribar füme sosis. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü Kehribar sosis yağ kütlesi fraksiyonu
|
|
||
Kuru maddedeki yağ kütle oranı %30.0 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü füme Maisky. Kuru maddedeki yağ kütle oranı %30.0 olan süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü ko
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Termal olarak işlenmiş malzemelerden pişirilmiş et sosisi. Grafsky pate. Termal olarak işlenmiş malzemelerden haşlanmış et içeren sosis ürünü. Pate Morning. Et içeren sosis ürünü
|
|
||
Kuru maddede yağın kütle oranı %40.0; %45.0;, %50.0; %55.0; %60.0 olan, bileşen içermeyen süt yağı ikameli işlenmiş hamurlu peynir ürünü; Süt yağı ikameli işlenmiş hamurlu peynir ürünü
|
|
||
Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü Kuru maddede yağ kütle oranı %20 olan sürpriz. Kuru maddede %40 yağ içeren süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü: Vostochny,
|
🇧🇾 Belarus
|
||
BLAGODA, TVOROZHETTA, LAA DESERTIME ticari markalı termal olarak işlenmiş lor ürünleri ve ticari markasız: termal olarak işlenmiş lor ürünü Syrniki , kuru üzümlü termal lor ürünü
|
|
||
Süt yağı ikameli eritilmiş peynir mercimekli ürünler: parçalar: - kuru maddede yağ kütle fraksiyonu olan işlenmiş peynir ürünü: 40.0%; 45.0%; 50.0%; - kuru maddede yağ kütle oranı: %40.0; %45.0; %50.0 olan işlenmiş sosis peyniri içeren bir ürün
|
|
||
YAN ÜRÜN SETLERI: IŞLENMIŞ ET YAN ÜRÜNLERINDEN SOĞUK IÇIN SET SOĞUTULMUŞ ET IÇIN SET IŞLENMIŞ SIĞIR ETI YAN ÜRÜNLERI, IŞLENMIŞ ET YAN ÜRÜNLERINDEN ŞURUP IÇIN SET, SHU IÇIN SET
|
|
||
İşlenmiş peynir Nevsky kremalı kuru madde bazında yağ kütle oranı %60; İşlenmiş peynir Porçini mantarlı kuru madde bazında yağ kütle oranı %50; İşlenmiş peynir Jambonlu (tütsülenmiş et ürünü ile
|
|
||
İşlenmiş peynirler, hava geçirmez tüketici kaplarında ambalajlanmış, ürün yelpazesi: kuru maddede kütlece yağ oranı %30,0 olan tütsülenmiş işlenmiş sosis peyniri, kütlece yağ oranı %30,0 olan baharatlı işlenmiş sosis peyniri Hunter
|
|
||
Ürün yelpazesinde "Taste-Time" işaretli ekmek çubukları: krem peynirli ekmek çubukları, işlenmiş peynirli ekmek çubukları "Sharp", pastırma aromalı işlenmiş peynirli ekmek çubukları, peynirli ekmek çubukları
|
|
||
İşlenmiş peynir "Farmerskiy", kuru madde cinsinden yağ kütle oranı %45, ürün yelpazesinde %50: dolgulu, dolgusuz; İşlenmiş peynir "Creamy", kuru madde cinsinden yağ kütle oranı %50
|
|
||
Kompozit süt ürünü: sterilize kamçı kreması, %19 yağ kütlesi fraksiyonu ile işlenmiş UHT / UHT, şekerleme kreması e Klasik sterilize, kütle ile işlenmiş UHT / UHT
|
QimiQ Handels GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
Ürün yelpazesindeki işlenmiş peynirler: - işlenmiş hamurlu peynirler Yantar - kuru madde açısından %60 yağ kütle oranı; Friendship - kuru madde açısından %55 yağ kütle oranı; Fermente süt - ağırlıkça %45
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ ET VE ET İÇEREN soğutulmuş ve dondurulmuş: -Yarı işlenmiş et, kemiksiz, küçük boy, kategori B domuz etinden: Barbekü için domuz eti; - Yarı mamul et ürünü, kıyılmış, kalıplanmış, pane edilmiş, k
|
|
||
A kategorisindeki termal olarak işlenmiş bileşenlerden et sosis ürünü Selskiy aspic; B kategorisindeki termal olarak işlenmiş bileşenlerden et içeren sosisler: Baharatlı Jöle, Selsky Jöle; kate
|
|
||
Kompozit süt ürünü: krem şanti Krem şanti sterilize, UHT UHT %19 yağ ile işlenmiş, Klasik sterilize şekerleme kreması, UHT UHT %15 yağ ile işlenmiş, paket
|
QimiQ Handels GmbH
|
🇦🇹 Austria
|
|
Süt işleme ürünü: işlenmiş peynirlerin ve işlenmiş ürünlerin üretiminde kullanılan peynir mayası kazeini, STE LAITIERE DE MAYENNE işaretlemesi
|
STE LAITIERE DE MAYENNE.
|
🇫🇷 France
|
|
SOĞUTULMUŞ VE DONDURULMUŞ YARI İŞLENMİŞ KANATLI ETİ (bkz. Ek 1) Homojen ürün grubu: soğutulmuş ve dondurulmuş kanatlı etinden yarı işlenmiş ürünler.
|
|
||
Süt ürünü - Emmental aromalı işlenmiş Polengi peyniri PASTÖRİZE EDİLMİŞ İŞLENMİŞ PEYNİR EMENTAL FLAVOR-POLENGHİ, topaklı, kuru maddede yağın kütle oranı %45'ten az olmayan, polimer ambalajlarda ve karton kutularda m
|
BONPROLE INDUSTRIAS LACTEAS S.A
|
🇺🇾 Uruguay
|
|
Kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan işlenmiş peynir Farmer; Kuru maddede yağ kütle oranı %50 olan işlenmiş peynir Creamy, ürün yelpazesinde %60: dolgulu (yabani sarımsak ve soğanlı, muslu)
|
|
||
Kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler, doğal işlenmiş ve doğranmış, soğutulmuş ve dondurulmuş ürün yelpazesinde: kümes hayvanı etinden yarı mamul ürünler, doğal işlenmiş: tavuk karkası, yarım karkas tavuk, forequa
|
|
||
Süt içeren ürünler: Kuru maddede yağ kütle oranı %40 olan Burenkin lug peyniri ile işlenmiş tütsülenmiş sosis; Süt yağı ve süt ikamesi içeren tütsülenmiş işlenmiş peynir içeren sosis ürünü
|
|
||
Süt ürünü - işlenmiş peynir, işlenmiş, pastörize edilmiş, bileşen ve aroma içermeyen, kuru maddede yağ kütle oranı %30 olan
|
|
||
YARI İŞLENMİŞ KANATLI ETİ VE İŞLENMİŞ YAN ÜRÜNLER ürün yelpazesinde, Ek No. 1'e bakınız (1 sayfada). Ürünler ağırlık olarak üretilir ve tüketici kaplarında paketlenir.
|
|
||
İşlenmiş arıcılık ürünleri: Ürün yelpazesinde paketlenmiş işlenmiş doğal bal: doğal akasya balı, doğal tatlı yonca balı, doğal çayır balı, doğal çiçek balı, doğal dağ balı, t
|
|
||
İşlenmiş arıcılık ürünleri: Ürün yelpazesinde paketlenmiş işlenmiş doğal bal: doğal karabuğday balı, doğal bal beyaz ıhlamur, doğal ayçiçeği balı,
|
|
||
İşlenmiş pirinç, De Cecco ticari markası: RISO ARBORIO işareti, ürün numarası RI10850, RISO CARNAROLI işareti, ürün numarası RI20851, RISO PARBOILED işareti, ürün numarası RI60855. Ambalaj: plastik torbalarda
|
F.lli De Cecco di Filippo Fara San Martino S.p.A.
|
🇮🇹 Italy
|
|
İşlenmiş taze sebzeler: dolma için tatlı biber, işlenmiş maydanoz, işlenmiş dereotu, işlenmiş marul, işlenmiş Iceberg salatası, işlenmiş kereviz sapı, işlenmiş otlar, salata
|
|
||
İşlenmiş peynir: işlenmiş peynir Kremalı, işlenmiş peynir Baharatlı, pastırma aromalı işlenmiş peynir, soğanlı işlenmiş peynir, karides aromalı işlenmiş peynir, sarımsaklı ve dereotlu işlenmiş peynir, paket
|
|
||
Yarı mamul sebze ürünleri: İşlenmiş dereotu, İşlenmiş Romaine salatası, İşlenmiş iceberg salatası, İşlenmiş Pekin lahanası, İşlenmiş beyaz lahana, İşlenmiş kabak, İşlenmiş maydanoz
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Tel kesme ve sıyırma makinesi, ürün CS-326 - 3 adet, Bobin açıcı, ürün PF-6 - 3 adet PF-10 - 3 adet, İşlenmiş tel ve kabloları toplamak için sistem, 4-CD-16 - 3 adet, Kolon için kurulum
|
Artos Engineering Co.
|
🇺🇸 United States
|
|
Çeşitli tüketici ambalaj kapasitelerinde süt yağı ikameli işlenmiş peynir ürünü ürün yelpazesinde 2 sayfada Ek No. 1'e bakınız.
|
|
||
Ürün yelpazesinde işlenmiş peynir teknolojisi kullanılarak üretilen süt yağı ikameli süt içeren ürün: bkz. 1 sayfadaki Ek No. 1. Tüketici kaplarında paketlenmiştir.
|
.
|
|
|
Endüstriyel işleme ve işlenmiş peynir üretimi için yağsız yarı mamul lor ürünü. Kütle oranı %0.5, %1.0, %2.0, %3.0, %5.0, %7.0, %9.0, %11.0, %15.0, %1 yağ içeren yarı mamul teleme ürünü
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Kuru maddedeki yağın kütle fraksiyonuna göre sterilize edilmiş süt yağı ikameli eritme peynir ürünü %20.0, %25.0, %30.0, %35.0, %40.0, %45.0, %50.0, %55.0, %60.0. Süt yağı ikamesi ile işlenmiş peynir ürünü
|
|
||
Çiğ kürlenmiş et ürünleri: Çiğ işlenmiş domuz pastırması Pancetta, Çiğ işlenmiş domuz pastırması Panche tta Nostrana, Kuru işlenmiş boyun Koppa, Kuru işlenmiş boyun Coppa deneyimi, Kuru işlenmiş domuz pastırması Shpek, Kuru işlenmiş domuz pastırması Shpek
|
SALUMIFICIO SAN CARLO S.p.А
|
🇮🇹 Italy
|
|
SÜT YAĞI KATKILI PEYNİR YUVASI ÜRÜNÜ: kuru maddede yağ içeriği %20.0; %30.0; %40.0; %45.0; %50.0; %55.0 (bileşensiz) olan işlenmiş peynir ürünü; bileşenli
|
|
||
TU 9225-90987872-001-2014 ürün yelpazesinde 100 ve 170 gram ağırlığında polimer bir kap içinde paketlenmiş işlenmiş sürülebilir peynir ürünü
|
|
||
Yarı mamul meyve ürünleri: işlenmiş elmalar, işlenmiş portakallar, işlenmiş limonlar, işlenmiş kiviler, işlenmiş greyfurtlar, işlenmiş muzlar,
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Bitkisel yağlı tütsülenmiş işlenmiş sosis peynir ürünü, kuru maddede yağ kütle oranı %40; %45 bütün bir ürünün parçası olarak vakum altında plastik torbalarda paketlenmiştir.
|
|
||
Et içeren ürün. Termal olarak işlenmiş bileşenlerden elde edilen bir sosis ürünü: Kokteyl Konyak Outskirts
|
|
||
Et ürünleri : kuru işlenmiş domuz karbonatı Lomo, kuru işlenmiş domuz omuzu Bayona, kuru işlenmiş domuz jambonu Jamon, kuru işlenmiş domuz Prosciutto, kuru işlenmiş domuz boynu Koppa, kuru işlenmiş domuz göbeği P
|
|
||
İkame süt yağı içeren SÜT İÇEREN ÜRÜN, termal olarak işlenmiş, süzme peynir teknolojisi kullanılarak yapılmış, ürün yelpazesinde (bir sayfada Ek No. 1'e bakınız)
|
|