Kaynakçılık kursları GTIP / HS CODE ✨
- 1602: Hazırlanmış veya konserve edilmiş et, sakatat veya kan
- 160220: Hayvanların karaciğerlerinden konserveler
- 160232: Horoz ve tavuklardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 160290: Diğer hayvanlardan hazırlanmış madde ve konserveler
- 1902: Makarnalar ve kuskus
- 2001: Sebze, meyve,sert kabuklu meyve ve yenilen diğer bitki parçaları (sirke/asetik asitle hazırlanmış veya konserve edilmiş)
- 2004: Diğer sebzeler (sirke/asetik asitten başka usulde hazırlanmış veya konserve edilmiş) (dondurulmuş)
- 200490: Diğer sebze ve karışımı (sirke/asetik asitten başka usulde hazır.konserve) (dondurulmuş)
- 200599: Diğer sebze, sebze kar.(sirke, asetik asitten başka şekilde konserve) (dondurulmamış)
- 2104: Çorba, et suyu ve karışım halindeki homojenize gıda müstahzarları
- 2106: Tarifenin başka yerinde yer almayan gıda müstahzarları
- 210690: Diğer gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Gıda konsantreleri, ilk öğle yemeği kursları, dökme, kağıt, polietilen torbalar, polipropilen astarlı kağıt torbalar, kombine malzemelerden yapılmış torbalar içinde paketlenmiş
|
, Russian Federation
|
|
|
Çeşitler halinde İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI:
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri. İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI
|
|
||
KONSERVE İLK ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI: "FASULYE ÇORBASI"
|
|
||
Çeşitli ilk öğle yemeği kursları: Gazpacho raf Santa Teresa, net ağırlığı 500 gram; Gazpacho Eco (Gazpacho Ecologico Santa Teresa), net ağırlığı 500 gram; Kabak kremalı çorba (Crema De Ca
|
Yemas de Santa Teresa S.A.
|
🇪🇸 Spain
|
|
İkinci öğle yemeği kursları: Klasikler: mantarlı, zeytinli, kırmızı biberli, müsli, Köylü: mantarlı, zeytinli, kırmızı biberli, müsli, kızarmış soğan ve elmalı. Soğan ezmesi; Baharatlı: mantarlı
|
|
||
HIZLI DONDURULMUŞ "MEKSIKA" KIZARTMASI IÇIN SEBZE KARIŞIMI; HIZLI DONDURULMUŞ "BAHAR SEBZELERI" KIZARTMASI IÇIN SEBZE KARIŞIMI; HIZLI DONDURULMUŞ "BORSCH UKRAINSKIY" ILK ÖĞLE YEMEĞI KURSLARI IÇIN KARIŞIM.
|
|
||
Ürün yelpazesinde BİRİNCİ VE İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI:
|
.
|
|
|
SanBonsai ticari markasının İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARININ GIDA KONSANTRELERİ. RULO VE SUŞI YAPMAK IÇIN SET.
|
|
||
BONSAI MUTFAK ÜRÜNLERİ. Ürün yelpazesinde İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI:
|
|
||
İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI (uygulamaya göre çeşitlilik)
|
|
||
Sebzeli Konserve Yemek Kümes Hayvanlı Et. İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI: Tavuklu ve sebzeli pilav, Tavuklu karabuğday lapası, Tavuklu buğday lapası, Tavuklu pirinç lapası, Tavuklu arpa lapası
|
|
||
İlk öğle yemeği kursları "Dom-Çorbası "nın dondurulmuş yarı mamulleri: ev borşu; yağsız borş; yeşil borş; turşu; lahana çorbası; ev yapımı şehriye çorbası; bezelye çorbası; fasulye çorbası; mantar çorbası;
|
|
||
Yüksek hazırlığa sahip ilk öğle yemeği kursları için yarı mamul ürünler, yüksek bariyerli film torbalarda paketlenmiş, tek kullanımlık gıda sınıfı plastik yüksek bariyerli kaplar, net ağırlık 50 ila 2000 gram, p'ye göre ürün yelpazesinde
|
, Russian Federation
|
|
|
Yüksek derecede hazırlığa sahip ilk öğle yemeği kursları için yarı mamul ürünler. İsimler: (eke bakınız). Ürünler, TR CU 021/2011 "Gıda ürünlerinin güvenliği", TR CU 022/2011 "Gıda ürünlerinin güvenliği" ve TR CU 022/2011 "Gıda ürünlerinin güvenliği" stan
|
|
||
İkinci öğle yemeği kurslarının gıda konsantreleri - hazır patates püresi: sığır eti, mantar, tavuk, otlar, kırmızı biber , peynir ve kraker, kızarmış soğan ve kruton ile
|
|
||
BALIK VE DENİZ ÜRÜNLERİ KURABİYELERİ. İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI: 5 sayfalık Ek No. 1'e göre
|
|
||
Pişirme gerektirmeyen ikinci öğle yemeği kurslarının konsantrasyon gıda fareleri: pilav, tavuklu pilav, mantarlı pilav, havuç ve soğanlı pilav, kızarmış soğanlı karabuğday, mantarlı karabuğday, karabuğday
|
|
||
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği kursları: "Kendi suyunda haşlanmış sığır eti ile patates püresi. Hazır öğle yemeği"; "Haşlanmış domuz eti, soğan ve kırmızı biberli patates püresi. Hazır öğle yemeği"; "Patates püresi ile t
|
|
||
İkinci mutfak yemekleri ve sıcak atıştırmalıklar - sıcak atıştırmalıklar: tavuklu suşi pizza, sebzeli suşi pizza; ikinci öğle yemeği yemekleri, buharda pişmiş: sebzeler; ikinci öğle yemeği kursları
|
|
||
İlk öğle yemeği kursları: Yakıt ikmali çorbaları: Lagman; Kulak kraldır; Darı ile balık çorbası; Püre çorbalar: Balkabağı püresi çorbası; Kremalı çorbalar: Kremalı sebze çorbası; Kremalı balık çorbası; Kremalı mantar çorbası; Kremalı tavuk çorbası
|
|
||
İlk "Okroshka" kursları için soğutulmuş, polimer tek kullanımlık kaplarda veya modifiye atmosferde paketlenmiş boşluklar
|
WENDY TRENDY
|
🇮🇹 Italy
|
|
Ürün yelpazesinde BİRİNCİ VE İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI:
|
|
||
Konserve yiyecekler. İlk öğle yemeği kursları: taze lahanalı vejetaryen borsch, taze lahana çorbası, net ağırlığı 500 g olan cam kavanozlarda paketlenmiş turşu,
|
|
||
Kıyma içeren mutfak ürünleri, soğutulmuş, ikinci öğle yemeği kursları: "Spaghetti Bolognese", "Spaghetti Carbonara". Ambalaj: karton kutular, net ağırlık 500 gramdan 1000 grama kadar.
|
Tops Foods NV
|
🇧🇪 Belgium
|
|
İlk öğle yemeği kurslarının gıda konsantreleri: pişirme gerektiren çorbalar: füme etli bezelye çorbası, bezelye çorbası, bezelye püresi çorbası, tavuk çorbası, erişteli tavuk çorbası, makarnalı tavuk çorbası mi, z
|
|
||
İLK ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI. Ürün yelpazesinde HIZLI ÇORBALAR: MISO WITH VEGETABLES (Sebzeli Miso Çorbası), MISO-ASSORT (Karışık Miso Çorbası), MISO-SPINACH (Ispanaklı Miso Çorbası), MISO-ONION GREEN (Yeşil Soğanlı
|
ASAHIMATSU SHOKUHIN CO., LTD. .
|
🇯🇵 Japan
|
|
Çeşitler halinde İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI:
|
|
||
Hızlı hazırlama için birinci ve ikinci öğle yemeği kursları için gıda konsantreleri. Kremalı ve kremasız yulaf lapası: pirinç, yulaf ezmesi, buğday, darı (kayısılı, elmalı, çilekli , şeftalili, yabani
|
|
||
Yemek konsantreleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği kursları: Krutonlu patates püresi ve ev yapımı sığır eti sosu, Krutonlu patates püresi ve kızarmış tavuk sosu, Krutonlu patates püresi ve
|
|
||
KONSERVE. İLK ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI: BORSCHI, SCHI, SALTONS
|
|
||
IKINCI ÖĞLE YEMEĞI KURSLARI. Etli ikinci öğle yemeği yemekleri: - etli lahana sarması; - etli biber dolması; - etli patates güveci; - tavuklu bigus; - tavuklu pilav. Bensiz ikinci öğle yemeği yemekleri
|
|
||
KONSERVE YEMEK. İLK ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI: Taze lahanalı borsch (yarı mamul), Rassolnik (yarı mamul), Taze lahana çorbası (yarı mamul)
|
|
||
BONSAI MUTFAK ÜRÜNLERİ. Ürün yelpazesinde İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI:
|
|
||
Konserve sebzeler (ilk öğle yemeği kursları): Taze lahanalı Borsch, Lahana çorbası, Rassolnik, 500 gram ağırlığında cam kavanozlarda paketlenmiştir,
|
|
||
Gıda konsantreleri birinci ve ikinci anlık hazırlık kursları Amaranth çevirin:
|
|
||
Sebzelerden, mantarlardan hazır mutfak ürünleri. İlk öğle yemeği kursları: Balkabağı çorbası, Havuç çorbası, Domates çorbası, Ministrone kremalı çorba, Krutonlu havuç kremalı çorba, Minestrone çorbası, Domates kremalı çorba, Balkabağı cr
|
|
||
İlk öğle yemeği kurslarının yarı mamulleri, dondurulmuş: sığır eti suyu, Kharcho çorbası
|
|
||
Hazır et ürünleri, soğutulmuş. İlk öğle yemeği kursları: Macar gulaşı kremalı çorba, Füme etli mercimek kremalı çorba. İkinci yemekler: Bolonez, Rum bifteği ala Napoli, Sığır eti ve tavuklu lazanya, Dana zrazy
|
|
||
İlk öğle yemeği kursları için soğutulmuş yarı mamul ürünler: tom yam suyu, tom kha suyu, kremalı et suyu, pho bo suyu, domates çorbası, dall çorbası, balkabağı çorbası, mantar çorbası, gazpacho, okroshka,
|
|
||
İlk öğle yemeği kurslarının gıda konsantreleri: Toskana çorbası; İtalyan çorbası; Milano çorbası; Minestrone çorbası; fasulyeli Toskana çorbası; mercimekli İtalyan çorbası; makarnalı Milano çorbası; bulyonlu Minestrone çorbası
|
|
||
Ürün yelpazesinde BİRİNCİ VE İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI:
|
|
||
MUTFAK ÜRÜNLERİ. İKİNCİ ÖĞLE YEMEĞİ KURSLARI: 1 sayfadaki Ek No. 1'e göre
|
|
||
Konserve sebzeler, ilk akşam yemeği kursları: taze lahanalı pancar çorbası, lahana turşulu pancar çorbası, lahana çorbası, yeşil lahana çorbası, turşu, pancar çorbası, yeşil bezelyeli sebze çorbası, fasulye çorbası, çorba
|
|
||
Yemeye hazır mutfak ürünleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği kursları: - ilk yemekler: pancar çorbası, vejetaryen pancar çorbası, pirinçli patates çorbası, darı ile patates çorbası, makarna ile patates çorbası, çorba
|
|
||
İkinci öğle yemeği kursları (yağlı konsantreler) - patates püresi: klasik, otlu, krutonlu, krutonlu, krutonlu ve kızarmış soğanlı, sebzeli, sığır eti aromalı, sığır eti aromalı krutonlu, ızgara
|
-2001
|
|
|
Mutfak ürünleri 1. ve 2. yemek çeşitleri: İlk öğle yemeği kursları: köfteli çorba; füme etli bezelye çorbası; tavuk suyu; sığır eti suyu; şehriye çorbası; taze lahana ile borsch; çorba kharcho; hodgepodge;
|
|
||
Yemek konsantreleri ilk öğle yemeği kursları Mükemmel mutfak: çorbalar (pişirme gerektiren): bezelye çorbası, tavuklu bezelye çorbası, etli bezelye çorbası, füme etli bezelye çorbası.
|
|
||
Ticari işletmeler için teknolojik ekipman, halka açık catering ticari markaları ATESY, ATESY: gıda dağıtım hattı TRADITION-2008 (termal); MVB'nin ikinci kursları için benmari) tavuklar için vitrin VK-X X,
|
|
||
Konsantre gıda ilk öğle yemeği kursları, hazır çorbalar: füme etli bezelye çorbası, erişte ile tavuk çorbası, erişte ile et çorbası, yıldız ile tavuk çorbası, yıldız ile et çorbası, kharcho çorbası, çorba g
|
|
||
İkinci öğle yemeği kursları: Patates püreli dana straganof; Provence bifteği; Domuz yahnisi; Arabiato soslu makarna ve domuz bonfile
|
|
||
Hazır mutfak ürünleri. Birinci ve ikinci öğle yemeği kursları. İlk yemekler: Veselidze kharcho, Veselidze balkabağı kremalı çorba, Veselidze tavuklu chikhirma, Veselidze kuzu canakhi. İkinci yemekler: ajapsanda
|
|
||
İlk öğle yemeği kurslarının yarı mamulleri: Beyaz borsch 42 g Zhur kuyavsky 50 g Bezelye çorbası 54 g Mantar çorbası 50 g polyester ambalaj ve plastik ambalajda
|
BAKALLAND S.A.
|
🇵🇱 Poland
|
|
İkinci öğle yemeği kursları için yiyecek konsantreleri: kuru patates püresi, hazır kuru patates püresi otovliy sütlü, dereotlu, sığır etli, mantarlı, tavuklu, otlu, kırmızı biberli, peynirli ve krakerli
|
|
||
Pompalama ekipmanı: ilk kursları kaldırmak için pnömatik pompa, model NEA 65,
|
NILMA s.p.a.
|
🇮🇹 Italy
|
|
Yemek konsantreleri ilk öğle yemeği kursları: çorbalar (pişirme gerektiren): pirinçli et çorbası, pirinçli tavuk çorbası, makarnalı et çorbası, makarnalı tavuk çorbası, makarnalı mantar çorbası
|
|
||
Çeşitli birinci ve ikinci öğle yemeği kursları: Gospacho, Yeşil Çorba, Tayland Kabak Çorbası, Çin Böreği, Mantarlı Spagetti, Domates Soslu Kabak Bulguru, Karnabahar Kuskusu, Kartonda, net ağırlık 1
|
|
||
Hazır hızlı dondurulmuş gıda ürünleri, ilk akşam yemeği kursları: taze lahana ve etli borsch, lahana turşusu ve etli borsch, etli taze lahana çorbası, etli lahana turşusu çorbası, etli turşu, çorba
|
|
||
Hazır ilk öğle yemeği kursları: sıcak çorbalar, soslu çorbalar, pancar çorbası, lahana çorbası, turşu, sebzeli patates çorbaları, tahıllar, baklagiller ve makarna, makarnalı çorbalar, ev yapımı erişte, tahıllar ve baklagiller
|
|
||
Yarı mamul et ve et içeren ürünler: kıyılmış, hamur halinde, pütürlü, birinci ve ikinci et kursları için işlenmiş - soğutulmuş ve dondurulmuş çeşitler (bkz. 2 sayfadaki Ek No. 1)
|
|
||
Sebze mutfak ürünleri, kümes hayvanları eti ile dondurulmuş, soğutulmuş - ilk öğle yemeği kursları: Çorbalar, çorba bazları: Solyanka Çorbası, Tavuklu Borsch Çorbası, Borsch Poltavsky Çorbası, Tavuklu Erişte Çorbası, Bezelye Çorbası, So
|
|
||
Dondurulmuş et ürünleri: yarı mamul et ve et ürünleri: pişmiş domuz eti, sığır sosisleri, sosis domuz eti, Pastrale sığır eti, köfte, Süit kaburga, burger için kıyma; ilk öğle yemeği kursları: borsch Moskov
|
25
|
|
|
Sebze linarı için ürünler - ilk öğle yemeği kursları: hazır soğutulmuş çorbalar: sebze kremalı çorba, bahar sebze çorbası, peynir kremalı çorba, balkabağı kremalı çorba, Borsch (% 5'ten az et içeriği), Solyanka (soda
|
|
||
Konsantre kuru gıda (dondurularak kurutulmuş) ilk öğle yemeği kursları - Pirinç köftesi (topokki) hazır pişirme
|
Young Poong Co., Ltd
|
🇰🇷 Korea South
|
|
İlk öğle yemeği kurslarının yarı mamulleri: borsch (Ev, Ukrayna, Moskova, Perhiz), turşu (Ev, Petersburg, Perhiz), lahana çorbası (Ev, Boyarlar, Perhiz), hodgepodge (Ev, Perhiz ), çorba kharcho, çorba kharcho
|
|
||
İlk yemek kursları: Sebzeli yeşil bezelye püresi çorbası; Sebzeli balkabağı ve tatlı patates püresi çorbası, plastik kaplarda, plastik kaplarda, plastik kapaklı karton kaplarda paketlenmiş, net ağırlık 200 g
|
|
||
Konsantre gıda ilk hazırlama kursları. ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ PROTEİN ÇORBALARI (ürün yelpazesinde): Zenginleştirilmiş protein çorbası Dietalika (Dietalika) Fas bezelyesi, Zenginleştirilmiş protein çorbası Dietalik (Dietalik
|
|
||
Birinci (ikinci) öğle yemeği kurslarının kuru gıda konsantreleri - Hazır erişte: mantarlı haşlanmış tavuk tadında; soya soslu dana yahnisi tadında; domuz kaburgası tadında erişte çorbası
|
Jinmailang Mianpin Co. Ltd.
|
🇨🇳 China
|
|
İlk öğle yemeği kurslarının yarı mamulleri, kuru, macunsu, sıvı: soya sosu aromalı çorba, tavuk suyu, tuzlu çorba tabanı,
|
ICHIBAN FOODS CO., LTD
|
🇯🇵 Japan
|
|
Kümes hayvanı etinden mutfak ürünleri. Soğutulmuş ikinci öğle yemeği kursları: Sebze ve makarna ile haşlanmış hindi, Sebze ve pilav ile haşlanmış hindi, Peynir ve hardal dolgulu tavuk rulo, Izgara tavuk, Lula keba
|
|
||
Sterilize edilmiş et içeren konserve gıdalar. İlk öğle yemeği kurslarının yarı mamulleri: Etli turşu, Etli fasulye çorbası, Füme etli fasulye çorbası, Etli bezelye çorbası, Füme etli bezelye çorbası, Etli borsch
|
|
||
Kanatlı etli sterilize konserve yiyecekler. Kanatlı eti ilaveli ilk öğle yemeği kurslarının yarı mamulleri: Tavuklu fasulye çorbası, Tavuklu mantar çorbası, Tavuklu inci arpa çorbası, Sos
|
|
||
Gıda balık ürünleri. Hazır soğutulmuş mutfak balık ürünleri. İlk öğle yemeği yemekleri: baltadan balık çorbası. İkinci öğle yemeği kursları: kalıplanmış doğranmış - pişmiş rezene ile balık zrazy; doğal: garnitürlü ringa balığı
|
|
||
Konserve sebzeler - ilk öğle yemeği kursları: Kharcho çorbası "," Turşu çorbası "," Doyurucu turşu çorbası "," Bezelye çorbası "," Domuz etli bezelye çorbası "," Lahana turşusu borsch ", taze lahanadan , Mantar solyanka , Çorba
|
SIA Kronis
|
🇱🇻 Latvia
|
|
konserve yiyecekler ilk öğle yemeği kursları: taze lahanalı pancar çorbası, lahana turşulu pancar çorbası, taze lahanalı pancar çorbası vejetaryen , taze lahana ve etli pancar çorbası, etli Ukrayna pancar çorbası, lahana turşusu ve mea ile pancar çorbası
|
|
||
İkinci öğle yemeği yemekleri, ikinci öğle yemeği kurslarının yarı mamulleri (soğutulmuş ve dondurulmuş dahil):
|
|
||
Birinci (ikinci) öğle yemeği kurslarının kuru gıda konsantreleri - Anında dondurularak kurutulmuş erişte,
|
Samyang Foods Co., Ltd
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Konserve et ve sebze. İkinci öğle yemeği kursları: Patatesli dana haşlama, Mantarlı ve patatesli dana haşlama, Tüccar usulü dana rosto, Patatesli gulaş, Dana etli pilav, Tatlı et
|
|
||
Yemek konsantreleri ilk öğle yemeği kursları - kuru çorbalar ve et suları: Tavuk çorbası Sığır eti çorbası Çorba - mantar püresi Çorba - kuşkonmaz püresi Tavuk suyu Ambalaj: plastik kaplar, kağıt torbalar, kraft torbalar, plastik
|
PODRAVKA d.d.
|
🇭🇷 Croatia (Hrvatska)
|
|
İlk öğle yemeği kurslarının kuru gıda konsantreleri Tasty moment'i işaretledi: Borsch, Erişte mantarı, Erişte tavuğu, Erişte eti, Sebzeli erişte, Rassolnik, Etli Kharcho, Kuksi s
|
040540000391
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
|
Konserve yiyecekler. İlk öğle yemeği kursları: pastırmalı bezelye çorbası, erişteli tavuk çorbası, pancar çorbası, turşu, hindi suyu, et suyu, balık suyu, tavuk suyu
|
|
||
İkinci öğle yemeği kursları için konsantreler: Hazır erişte BIBIM RAMEN; PALDO BIG BOWL (UDON); JJOL BIBIM RAMEN; PALDO BIG BOWL; PALDO BIG BOWL (KIMCHI); PALDO BIG BOWL (CHAMBBONG); PALDO BIG BOWL (BO
|
Paldo Co.,Ltd
|
🇰🇷 Korea South
|
|
Mutfak sebze ürünleri ve bunların hazır yarı mamulleri. İkinci öğle yemeği yemekleri. Birinci öğle yemeği kursları Ek No. 1'e bakınız
|
|
||
İlk öğle yemeği kursları: Çorbalar: Sıcak somon fümeli kremalı çorba, deniz mahsullü tom yum, domuz etli ramen, deniz mahsullü miso çorbası, somon ve pirinçli miso çorbası, füme tavuk ve erişteli miso çorbası, Hong Kongski
|
|
||
Mutfak ürünleri: Ek No. 1'e göre hazır et birinci ve ikinci öğle yemeği kursları. Yemekler, polimerik malzemelerden yapılmış kaplarda, polietilen filmden yapılmış torbalarda veya izin verilen diğer malzemelerde paketlenir.
|
|
||
Mutfak ürünleri - ikinci tahıl kursları: inci arpa lapası, sebzeli inci arpa lapası, karabuğday lapası, mantarlı karabuğday lapası, sebzeli karabuğday lapası
|
|
||
İlk öğle yemeği kursları: peynir püresi çorbası; okroshka çorbası; bezelye çorbası; kümes hayvanları suyu (tavuk, ördek); sebze suyu; Asya çorbası; çorba borş çorbası rassolnik Ukrayna; vejetaryen borş çorbası; yağsız borş çorbası; bezelye çorbası
|
|
||
Mutfak ürünleri. İkinci öğle yemeği kursları: - patates, sebze ve mantar yemekleri: kabaklı sandviç, patatesli krep, mantarlı patates kızartması, patates püresi, otlu haşlanmış patates, haşlanmış mısır
|
|