Kefir, fermente süt içecekleri GTIP / HS CODE ✨
- 0403: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema,yoğurt,kefir veya diğer fermente edilmiş veya asitliği arttırılmış süt ve krema
- 040390: Yayık altı süt, pıhtılaşmış süt ve krema, kefir vs. (konsantre edilmiş)
- 0406: Peynir ve pıhtılaşmış ürünler
- 210690: Diğer gıda müstahzarları
Ürün adı
|
Şirket
|
Konum
|
GTIP
|
---|---|---|---|
Fermente süt içecekleri. Çeşitler: asidofilus; varenets; kefir; kesilmiş süt; yoğurt mechnikovskaya; fermente süt asidofilik içecek; fermente süt yoğurt içeceği Kartopu; fermente süt kefir içeceği; aromatizi
|
.
|
|
|
Fermente süt içecekleri: kefir, varenets, asidofilus, kesilmiş süt, ekşi sütlü içecek yoğurt (Kartopu), fermente süt kefir içeceği, ekşi içecek anti-süt asidofilik yağsız ve ma
|
|
||
Kütle oranı %1,5; %2,5; %3,2; %4,0; %6,0 yağ içeren fermente süt içecekleri: varenetler; güçlendirilmiş varenetler; kefir; fermente süt kefir içeceği; kesilmiş süt; asidofilik fermente süt içeceği: tarçınlı, vanilyalı
|
|
||
Fermente süt içecekleri: - fermente süt kefir içeceği %3,2; %2,5; %1,0. - fermente süt yoğurt içeceği %3.2; %2.5; %1.0. - fermente süt asidofilik içecek acidolact %3,2; %2,5; %1,0.
|
|
||
Kütle oranı %1.0 - %4.0 arasında olan süt yağı ikameli fermente süt içecekleri: kefir içeceği, fermente pişmiş içecek, yoğurt içeceği, tatlı yoğurt içeceği, meyveli yoğurt içeceği
|
|
||
Yağsız fermente süt içecekleri, yağ kütle oranı %0,5 ile %9,9 arasında ve %0,1 aralıkla: kefir, şekerli kefir, tatlandırıcılı kefir, meyve ve dut dolgulu kefir (siyah frenk üzümü-fesleğen, elma yaban mersini
|
|
||
Kefir fermente süt içeceği. Yağsız süt kefir içeceği; fermente süt kefir içeceği, yağ kütlesi fraksiyonu: 1.0%, 1.5%, 2.5%, 3.2%, 3.5%.
|
|
||
Fermente süt içecekleri: - yağ kütle oranı %2,5 olan güçlendirilmiş varenetler (12 vitaminli); - yağ kütle oranı %2,5 olan güçlendirilmiş kefir (12 vitaminli); - yağ kütle oranı %2,5 olan asidofilik fermente süt içeceği
|
|
||
Fermente süt içecekleri fermente süt kefiri Ladoga, kütlece %2,5 yağ oranı ile; kütlece %2,5 yağ oranı ile yoğurt içmek; aromalı: çilek, kiraz, doğal.
|
|
||
Fermente süt içecekleri: gıda aromalı veya aromasız yağı alınmış kefir içeceği; yağ kütlesi oranı %2,5 olan kefir içeceği; meyve dolgulu, tahıllı, aromalı %3,2; kütleli yoğurt içeceği
|
|
||
Dondurularak kurutulmuş fermente süt içecekleri: kesilmiş süt, kefir, yoğurt
|
|
||
Fermente süt içecekleri: kefir - yağsız; yağ kütle fraksiyonları %1,5, %2,5, %2,8, %3,0, %3,2, %3,5, %4,0; yağ kütle fraksiyonları %2,5, %3,2 olan acidophilus; yağ kütle fraksiyonları %1,0, %2,5, %3,2 olan kesilmiş süt; o
|
|
||
Dondurularak kurutulmuş fermente süt içecekleri: kesilmiş süt, kefir, yoğurt
|
|
||
Kütle oranı %1.0, %1.5, %2.0, %2.5 olan YUMUŞAK SÜT ÜRÜNLERİ (tahıllar dahil): kefir, fermente süt içeceği (yoğurt, kefir, kar), kesilmiş süt, asidofilus.
|
|
||
Fermente süt içecekleri: yağ kütle oranı %2,5 olan kefir; yağ kütle oranı %2,5 olan şekerli yoğurt Snezhok
|
|
||
Fermente süt içecekleri: kefir Meyve, yoğurt
|
|
||
Ulusal fermente süt içecekleri: yağ kütle oranı %0,5 - Tan olan az yağlı fermente süt içeceği; yağ kütle oranı %0,5 - Tan olan az yağlı, hafif gazlı fermente süt içeceği; yağsız fermente süt içeceği
|
|
||
Fermente süt ürünleri: İnek sütünden fermente süt içecekleri: kütlece %0,5 ila %9,9 yağ oranına sahip, kütlece %0,5'e kadar yağ oranına sahip yağsız: fermente süt içeceği; fermente sütlü meyve içeceği; ekşi süt
|
|
||
Polimerik ambalaj - süt, süt, fermente süt içecekleri ve ürünleri, meyve suları, nektarlar ve meyve suyu içecekleri için 100 cm3 ila 1000 cm3 kapasiteli şişeler, kutular (malzeme - polietilen, renkli dahil),
|
|
||
Fermente süt içecekleri: Kütlece yağ oranı %2,2, %3,2, %7,7, %8 olan şekerli fermente sütlü yoğurt içeceği "Kartopu", Kütlece yağ oranı %2,2, %3,2, %7,7, %8 olan tahıllı fermente sütlü yoğurt içeceği.
|
|
||
Alkolsüz içecekler, maden suyu, bira, bitkisel yağ, süt, fermente süt içecekleri ve ürünleri ve diğer gıda sıvıları için polimerik ambalajlar, etiketli IE Kuznetsov D.A.: Bottles from
|
|
||
Kefir fermente süt içeceği: yağsız; yağın kütle oranı %1.0; %2.5
|
|
||
Fermente süt içecekleri: Mechnikovskaya yoğurdu, yağ kütlesi oranı %4.0; varenets, yağ kütlesi oranı: %2.0, %2.5, %3.2, %3.5; fermente sütlü yoğurt içeceği Snowball, yağ kütlesi oranı: %2.0, %2.5, %3.2, %3.5.
|
|
||
Polimer ambalaj - fermente süt içecekleri ve ürünleri, meyve suları, nektarlar ve meyve suyu içeceklerinin ambalajlanması için 400 cm3 ila 1000 cm3 kapasiteli şişeler (malzeme - renkli ve boyasız polietilen tereftalat),
|
|
||
Fermente süt içecekleri: Laktobasil ile doymuş içecek: beefelite, asetofilin
|
|
||
Polimer ambalaj - 400 cm³ ila 1000 cm³ kapasiteli şişeler (malzeme - polietilen tereftalat, boyalı ve boyasız), "ALPLA" markalı, fermente süt içecekleri ve ürünleri, meyve suları, nektarların ambalajlanması için
|
|
||
Fermente süt içecekleri:
|
|
||
Yağsız fermente süt içecekleri, protein ile zenginleştirilmiş, kütle oranı en az %6 olan, dolgu maddesi içermeyen, dolgu maddeli ve aromalı - tüketici ambalajında paketlenmiş, Ek No. 1, 1 sayfa
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Fermente süt içecekleri: Yağ kütle oranı %2,8 ila %6,0 arasında olan, 0,1 litreden 2 litreye kadar hacme sahip şişelerde, polimer malzemelerden yapılmış bardaklarda paketlenmiş ayran,
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Alüminyum folyo ile kapatılmış plastik kaplarda paketlenmiş, 200g ila 500g ağırlığında fermente süt içecekleri:
|
|
||
Fermente süt içecekleri. Gazlı ve gazsız ayran, Matsoni: gıda katkı maddeleri kullanılmadan, yağsız, kütlece yağ oranı %1,0; %1,5; %2,0; %2,5; Gazlı ve gazsız ayran, Matsoni
|
|
||
Ürün yelpazesinde Matsoni bazlı fermente süt içecekleri: Yağ kütle oranı %3,0-4,0 olan Matsoni, yağ kütle oranı %1,5-2 olan Tan tonik.
|
|
||
Kütlesel yağ oranı %1'den fazla olmayan, kütlesel protein oranı %6'dan az olmayan, dolgu maddeleri içeren ve aromalandırılmış protein ile zenginleştirilmiş fermente süt içecekleri - tüketici kaplarında ambalajlanmış, Ek No. 1, 1 s
|
🇧🇾 Belarus
|
||
Kapasitif cihazlar (krema olgunlaştırma ve fermente süt içecekleri üretimi için tanklar)
|
|
||
Vitamin ve mikroorganizmaların mineral maddeleriyle zenginleştirilmiş, kütle oranı %1,2 yağ içeren, toplam 13 kalem fermente süt içecekleri Ek No. 1'de iki sayfa halinde belirtilmiştir
|
|
||
Gıda endüstrisi için teknolojik ekipman: krema olgunlaştırma ve fermente süt içecekleri üretimi için tanklar
|
|
||
Fermente süt içecekleri: Tan klasik, Tan gazsız, Salatalık tadında Tan, Dereotu tadında Tan, Ayran klasik, Ayran gazsız
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %2.5, %3.2, %3.5, %4.0 olan fermente süt içecekleri: Mechnikovskaya yoğurt, Tatlı Kar
|
|
||
Fermente süt içecekleri: Tang classic, Tang still, Ayran classic, Ayran still.
|
|
||
Fermente süt içecekleri: Ayran gazsız, Ayran gazlı, Tang gazsız, Tang gazlı, kütle oranı %0,1 ila %6,0 arasında yağ içeren. Marka Faydalı ürünler.
|
|
||
Fermente süt içecekleri: yoğurt Karamel (Yogourt Citron), yoğurt Hindistan Cevizi (Yogourt Coco), yoğurt Mango (Yogourt Mangue), yoğurt Şeftali Melba (Yogourt Pêche melba), yoğurt Ananas (Yogourt Ananas)
|
Milco SA
|
🇨🇭 Switzerland
|
|
Fermente süt içecekleri: Matsoni, cam kavanozlarda 0,25 l., 0,35 l., 0,5 l.; Tan, cam ve plastik şişelerde 0,5 l., 0,75 l., 1 l.
|
|
||
Fermente süt içecekleri: yoğurt, yoğurt Kartopu
|
|
||
Fermente süt içecekleri: Tan, Tan keçi, Keçi ve inek sütünden Tang keçi, İnek ve keçi sütünden yapılan Tang keçi, Tang salatalık, Dereotlu ve salatalıklı Tang, Tang gazlı, Ginsengli Tang gazlı, Tang gazlı
|
|
||
Probiyotik mikroorganizmalar ve vitaminler ile zenginleştirilmiş fermente süt içecekleri. Yağ kütle oranı %1,2, Imunele ticari markası: sadece 9 ürün. (Ürün isimleri Ek No. 1'de bir sayfada belirtilmiştir)
|
|
||
Ulusal fermente süt içecekleri: Tan, Tan keçi, Keçi ve inek sütünden yapılan Tan keçi, İnek ve keçi sütünden yapılan Tan keçi, Tan salatalık, Dereotlu ve salatalıklı Tan, Gazlı Tan, Ginsengli Gazlı Tan,
|
|
||
fermente süt kefir ürünü, bifidokültürlü fermente süt ürünü, meyveli fermente süt kefir ürünü, meyveli bifidokültürlü fermente süt kefir ürünü, aromalı fermente süt kefir ürünü f
|
|
||
Fermente süt kefiri biyo-ürünü, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, yağsız; Fermente süt kefiri biyo-ürünü, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, yağ kütlesi fraksiyonu %1.0; Sığır eti ile zenginleştirilmiş fermente süt kefiri biyo-ürünü
|
|
||
Fermente süt ürünleri. - Biyo-ürün fermente süt kefiri, bifidobakteri ile zenginleştirilmiş, yağsız - Biyo-ürün fermente süt kefiri, bifidobakteri ile zenginleştirilmiş (yağın kütle oranı %1) - Biyo-ürün fermente süt k
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, kefir ürünü, fermente pişmiş süt, ayran, kesilmiş süt, içme yoğurdu, az yağlı yoğurt, cam yoğurt kartopu, varenets, katık, fermente süt ürünü yağ içeriği %0 -%8, ambalajlı
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Yağ oranı %2 ila %4 arasında olan tam yağlı sütten fermente süt ürünleri: kefir, biolact, fermente pişmiş süt, kefir mantarları ve kefir kültürlerine dayalı kefir ürünü, yoğurt,
|
|
||
Snezhok fermente süt içeceği, fermente süt kefir içeceği, salatalık-dereotu fermente süt kefir içeceği (yağ kütlesi fraksiyonu 0,5 ila 9,9; yağsız)
|
|
||
Bifidobakterilerle zenginleştirilmiş fermente süt kefiri biyo-ürünü, kayısı Kefir Kokteyli, yağı alınmış Bifidobakterilerle zenginleştirilmiş fermente süt kefiri biyo-ürünü, çilek bakımı için kozmetik18 Cilt: Frudia
|
|
||
Bitkisel yağ içeren ve içermeyen fermente süt ürünleri: acidophilus, acidolact, kefir, kefir içeceği, ekşi süt, fermente pişmiş süt, varenets, yoğurt, yoğurt ürünü, ekşi krema ve ekşi krema ürünü,
|
S.N.C. ORGANISATION INTRA-GROUPE DES ACHATS
|
🇫🇷 France
|
|
Kütle oranı %1,5; %2,5; %3,2; %4,0; %6,0 yağ içeren fermente sütlü içecekler: varenets, kefir; kefir; kesilmiş süt; asidofilik: tarçınlı; vanilyalı; şekerli yoğurt Snezhinka
|
|
||
Yağ kütlesi oranı %1,5; %2,5; %3,2; %4,0; %6,0 olan fermente sütlü içecekler: varenetler; güçlendirilmiş varenetler; kefir; kefir; kesilmiş süt; asidofilik: tarçınlı, vanilyalı; şekerli yoğurt Kar Tanesi
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir , meyve kefiri, ekşi krema, asidofilus, asidolakt, fermente pişmiş süt, Ek No. 1'e göre (1 sayfada)
|
|
||
Fermente süt ürünü Smetana yağ kütle oranı %15, fermente süt ürünü yoğurt içilebilir yağ kütle oranı %2,5 süt tozundan meyve, fermente süt ürünü kefir süt tozundan yağ kütle oranı %3
|
|
||
Meyve ve dut aromalı fermente süt kefir kokteyli, yağ kütlesi oranı %1.0; Dobryana markalı meyve ve dut aromalı fermente süt kefir kokteyli, yağ kütlesi oranı %1.0, 36 kopek, Romashkino
|
|
||
Fermente süt ürünleri: asidofilus; bifidok; kefir; kefir içeceği; fermente pişmiş süt; katık; yoğurt: Yunan, içme, termostatik; kartopu; Narine; kütlece yağ oranı %1.0, %1.6, %1.8, %2.0, %2.5 olan Mazzoni
|
|
||
Fermente süt ürünleri: asidofilus, asidolakt, kefir, kefir içeceği, yoğurt, fermente pişmiş süt, va renets, yoğurt ve gıda aromalı dolgu maddeleri içeren veya içermeyen %0,1-20 yağ kütlesi fraksiyonuna sahip yoğurt ürünü
|
|
||
Fermente süt ürünleri acidophilus, kefir, kefir içeceği, yoğurt, fermente pişmiş süt, varenets yağ kütle oranı %0,1 - 9,9, yoğurt yağ kütle oranı %0,1-10
|
|
||
Fermente süt ürünleri. Kefir: - yağ kütle oranı %3,4 ila %6,0 arasında olan tam yağlı süt kefiri; - yağ kütle oranı %1,5, %2,5, %3,2, %3,5 olan standartlaştırılmış sütten kefir; - yağsız kefir, yağ kütle oranı
|
|
||
Fermente süt biyo ürünü kefir Novokubansky, daha zengin bifidobakteriler, yağsız, yağ kütle fraksiyonu% 0.5'ten az. Fermente süt kefiri biyo-ürünü Novokubansky, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş, kütle fraksiyonu w
|
🇨🇺 Cuba
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, meyve kefiri, ekşi krema, asidofilus, asidolakt, fermente pişmiş süt, Ek No. 1'e göre (1 sayfada)
|
|
||
Greyfurt ve limon otu özleri ile bifidobakteri ile zenginleştirilmiş fermente süt kefiri biyoürünü Greyfurt - zencefil - limon otu, yağsız; Bifidobakteri ile zenginleştirilmiş fermente süt kefiri biyoürünü
|
|
||
Fermente süt ürünü: Tarçın, zencefil ve acı biberli kefir kokteyli, %1 süt yağı, Zeytinyağı ve kepekli kefir kokteyli, %1 süt yağı, Zeytinyağlı kefir kokteyli
|
|
||
Yağ kütle oranı %2,5 olan fermente süt yoğurt içeceği Kartopu; Yağ kütle oranı %1,5; %2,5 olan fermente süt asidofilik içeceği; Yağ kütle oranı %1,5; %2,5 olan fermente süt kefir içeceği; Fermente m
|
|
||
Fermente süt kefiri biyolojik ürünü, bifidobakteri ile zenginleştirilmiş, yağsız; Bifidobakteri ile zenginleştirilmiş fermente süt biyolojik ürünü, yağ kütlesi fraksiyonu %1.0; Bifidobasit ile zenginleştirilmiş fermente süt biyolojik ürünü
|
|
||
Ürün yelpazesinde yağ oranı %0,1, %1, %3,2 olan fermente süt ürünleri: Ayran; Yoğurt Ahududu; Yoğurt Siyah Frenk Üzümü; Kefir Kiraz; Kefir Klasik; Kefir Hindistan Cevizi; Kefir Ahududu; Kefir Siyah Frenk Üzümü
|
|
||
Snezhok fermente süt içeceği; fermente süt kefir içeceği; fermente süt meyve ve meyve içeceği (elma-karambola, çilek-portakal-muz, şeftali, kayısı, ananas, armut, mango, elma, muz, kavun, ahududu, kiraz,
|
|
||
Kütle oranı %1.0, %2.5, %3.5, %4.0 olan fermente süt içeren ürünler: süt yağı ikameli kefir, süt yağı ikameli fermente pişmiş süt, süt yağı ikameli varencovy
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %0,5'ten az olan yağı alınmış kefir, yağ kütle oranı %1,0 olan kefir; yağ kütle oranı %1,5 olan kefir; yağ kütle oranı %2,0 olan kefir; yağ kütle oranı
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Klasik kefir yağ içeriği %3.2-4.0, Kefir yağ içeriği %2.5, Kefir düşük yağ içeriği %1, Kefir yağsız,
|
|
||
Kütle oranı %2,5 yağ içeren fermente sütlü kefir içeceği. Yağ kütle oranı %3,2 olan fermente süt kefir içeceği.
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağsız kefir (yağ kütle oranı %0,5'ten az olmayan), yağ kütle oranı %0,5 ila %3,2 arasında olan normalize sütten kefir, yağ kütle oranı tam yağlı sütten kefir
|
|
||
Fermente süt ürünleri: - Yağ kütle oranı %0,5'ten az olan kefir; - Yağ kütle oranı en az %1,5 olan kefir; - Yağ kütle oranı %2,0'den az olmayan kefir; - Yağ kütle oranı
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Yağ kütlesi oranı %1.0, %1, %5, %2.5 %3.2 olan kefir, Nasha Milking, Morning Milking ticari markaları; yağ oranı %3.4-4 olan tam yağlı süt kefiri, Our Milking, Morning Mil
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Yağ kütle oranı %1, %1,5, %2,5 %3,2 olan kefir; yağ kütle oranı %3,2-4 olan tam yağlı sütten kefir, yağ kütle oranı %1, %1,5, %2,5 %3,2 olan termostatik kefir, tam yağlı sütten
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %3,2 olan tam yağlı süt kefiri; yağ kütle oranı %3,5 olan tam yağlı sütten kefir.
|
|
||
Fermente süt ürünü: Kütlesel yağ oranı %3,5'ten az olmayan Kefir Slavyanskiy Natural; kütlesel yağ oranı %2'den az olmayan kefir Slavyansky Light; kefir Slavyansky Natural aromalı (lingonb
|
|
||
Fermente süt ürünleri: Yağ kütle oranı %1,5, %2,5, %3,2 olan kefir, Yağ kütle oranı %1,5, %2,5, %3,2 olan ev yapımı kefir, Yağ kütle oranı %1,5 olan, bifidobakterilerle zenginleştirilmiş laktozsuz kefir
|
|
||
Fermente süt ürünleri: fermente pişmiş süt, kefir, yoğurt, Ek No. 1'e (sayfa 1) göre meyve ve dut dolgulu olanlar dahil,
|
|
||
Bifidobacteria bifidum ile zenginleştirilmiş fermente süt ürünleri. Bifidobacteria bifidum ile zenginleştirilmiş kefir, yağ kütlesi fraksiyonu: 1.0, %2.5, %3.2, %3.5, %3.6, %4.0; bifidobakteri ile zenginleştirilmiş fermente pişmiş süt
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, fermente pişmiş süt, ayran, yoğurt, içme yoğurdu, yağsız yoğurt, kap kar yoğurdu, varenet, yağ kütlesi oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan katık, yağ kütlesi oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan Ma tsoni
|
|
||
Yağ kütle oranı %1,0, %2,5, %3,2 olan fermente süt kefir içeceği, Fermente süt yoğurt içeceği: şeker yağ kütle oranı %1,0, %2,5, %3,2, meyve dolgulu ve şekerli %1,0, %2,5, %3,2,
|
|
||
Bebek maması için fermente süt ürünlerinin hazırlanması da dahil olmak üzere fermente süt ürünlerinin hazırlanması için starter kültürler: YOGURT home, KEFIR home, Tvorog home, BIOYOGURT home, BIOKEFIR home,
|
|
||
Fermente süt ürünleri, yağlı, yağsız, gramajlı, ambalajlı: kefir, matsun, yoğurt, ayran, katık, fermente pişmiş süt, kartopu, dolgulu, dolgusuz (Victoria, çilek, armut, yaban mersini, şeftali, kiraz, elma,
|
|
||
Fermente süt ürünleri: yağ oranı %38'e kadar olan ekşi krema, yağ oranı %2,5 olan kefir, yağ oranı %3,2-4,5 olan fermente pişmiş süt, plastik, PET şişelerde ambalajlanmış, net ağırlığı 0,25 ila 1 litre arasında, plastik
|
|
||
Yağlı fermente süt ürünleri, yağsız: kefir, matsun, yoğurt, ayran, katık, fermente pişmiş süt, kartopu, dolgulu, dolgusuz (victoria, çilek, armut, yaban mersini, şeftali, kiraz, elma, frenk üzümü, bektaşi üzümü
|
|
||
Fermente süt yoğurt içeceği Snezhok yağ kütle oranı %2,5, fermente süt kefir içeceği yağ kütle oranı %1,0;, %2,5
|
|
||
Tam yağlı keçi sütünden elde edilen ve yağ oranı %2,8 ila 5,5 arasında olan fermente süt ürünleri: kefir, fermente pişmiş süt, yoğurt. TU 9222-002-54760078-08, değişiklik No. 1 - No. 3
|
|
||
Bifidobacteria bifidum ile zenginleştirilmiş fermente süt ürünleri: kefir Bifidok, fermente pişmiş süt, ekşi krema
|
|
||
Fermente süt yoğurt içeceği - yağsız ve kütlece yağ oranı %1.0, %2.5, %3.2 aromalı; meyveli; tahıllı; -meyveli ve tahıllı; şekerli; tatlandırıcılı; Fermente süt kefir içeceği - yaklaşık
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, fermente pişmiş süt, ayran, yoğurt, içme yoğurdu, yağsız yoğurt, cam yoğurt yeni kar, varenetler, yağ kütle oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan katık, yağ kütle oranı %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8 olan Matsoni
|
|
||
Fermente süt ürünleri: kefir, fermente pişmiş süt, ayran, yoğurt, içme yoğurdu, yağsız yoğurt, camsı kar yoğurdu, varenets, katık, yağ içeriği %1, %2,5, %3,5, %4, %6, %8, plastik şişelerde paketlenmiş, yumuşak paket
|
🇰🇿 Kazakhstan
|
||
Bifidobacteria bifidum bifidok ile zenginleştirilmiş fermente süt ürünleri, kefir, yoğurt, Mechnikovskaya yoğurdu, yoğurt, fermente pişmiş süt, yoğurt (yağ kütle fraksiyonları %0,1 ila %9,9 arasında); ekşi krema (kütle fraksiyonu
|
|
||
fermente süt ürünleri: yağ kütle oranı %20 olan metanlı, yağ kütle oranı %3,5 olan meyve dolgulu yoğurt, yağ kütle oranı %3,5 olan kefir, yağ kütle oranı %3,5 olan fermente pişmiş süt
|
|
||
Fermente süt yoğurt içeceği Şekerli, meyveli, tahıllı, meyveli ve tahıllı, yağ kütle oranı %1,5, %2,5, %3,2, yağsız kartopu. Yağ kütle oranı %1,5, %2,5 olan fermente süt kefir içeceği,
|
|
||
Bu aralıktaki bitkisel fermente süt ürünleri: kütlesel yağ oranı %0,5 ila %10 arasında olan bitkisel yoğurt, kütlesel yağ oranı %0,5 ila %7 arasında olan bitkisel kefir, kütlesel yağ oranı %0,5 ila %7 arasında olan bitkisel fermente pişmiş süt
|
|